ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים , אני מעוניין לקנות מחשב כמה שיותר חזק לשימוש ביתי . זה בעיקרון לעבודה באינטרנט , משחקים חדשים , צפייה בסרטים . בעיקרון רציתי מעבד של אינטל אבל אנשים אמרו לי שעדיף AMD . הייתי רוצה שהמחשב יוכל לעבוד עם ויסטה בצורה טובה ושיהיה לי אפשרות שידרוג בעתיד .. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפרסם את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים... אני מעוניין לקנות מחשב יד שניה.... לא משהו חדש... מבחינתי גם פנטיום 2. אבל שיהיה מכובד ושמיש. הרד דיסק בנפח סביר ולא חייב שיהיה מסך..... אם למישהו יש למכור או מכיר אמישהו אני אשמח אם תפנו אליי...... או פה או באיי סי קיו 38861431 זה ממש חשוב ומבחינתי כמה שיותר מהר..... תודה מראש!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח (קיים כבר כרטיס מסך -GTX560 Ti) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך אז כדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג מזדמן, תכנות תדיר (python,c,matlab) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, starcraf3, far cry, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי צריך לפטופ (חייב להיות לפטופ, לא שולחני) לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD מידי פעם, צפייה בתכני (אולי HD) ביו טיוב. יש עדיפות לחברות אמינות כמו טושיבה, HP שנותנות אחריות להרבה שנים. שנתיים זה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לחסוך, סבא כבר לא בחיים, עדיף בסביבות ה 2000 וקצת ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD, צפייה בתכני HD ביו טיוב. צריך מסך לא פחות גדול מ 15.6" כי היא לא רואה טוב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא צריך להיות שקט. היא לא שומעת כ"כ טוב גם ככה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום ! רציתי את עזרתכם בבנית מחשב למסיבות רשת. חשוב שהמחשב יהיה קטן שהוא יכלול את ה-R9600XT (בלי מסך ורמקולים) אהה ואת האוזניות סראנד של זלמן (עם אפשר גם קירור טוב למעבד..) אני יודע שזה דיי הרבה בקשות והתקציב דיי נמוך אבל בבקשה מכם תעשו כל מעמץ אפשרי , תודה מראש ! תקציב- 4800
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
למרות שאולי זה לא הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב חדש, אין ברירה אלא לרכוש ועכשיו אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שיצרתי פה, לא נראה לי שניתן לקצץ במחיר, גם ככה התחלתי במקסימום 3000 וחרגתי קצת צרכים: קריאה של PDF אינטרנט, אופן אופיס, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), מוסיקה (כרטיס PCI בחיבור לרסיבר) - כאן יש חשיבות לשקט וקירור פסיבי. כמו כן אני מבצע רסמפלינג שזה קצת מאמץ למעבד וחשוב שהוא יחזיק מעמד בשקט ובלי להתחמם, יש עדיפות ברורה למעבד של אינטל בתוכנות האלו. עריכה של מוסיקה עם AUDACITY גרפיקה - פוטושופ, גימפ, avidemux, virtualdub משחקים לא כבדים במיוחד, רזולוציה עד 1680 * 1050 תכנות - סביבת ECLIPSE בעיקר וגם MATLAB הרצת לינוקס על XP עם VMWARE - כאן יש חשיבות למעבד חזק …
-
- 15 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לקנות סוללה עבורו. הדגם הוא Toshiba Tecra A4 חיפשתי סוללות אבל ראיתי עשרות תת-דגמים, ולא מצאתי משהו שתואם לדגם שלי. אבקש את עזרתכם בנדון. מצ"ב תמונה של המחשב כולל כל הפרטים. תודה רבה מראש נתן
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה מראש עד העזרה בבחירת מפרט למחשב, מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-HD והדמיות 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVIS MEDIA COMPOSER - כבד, AFRER EFFECTS - תדיר, 3D MAX - תדיר. הכל לצורך פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה). רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה? ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב? הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
העיסוק המרכזי הוא משחקים אבל גם אינטרנט וסרטים מצאתי שני מפרטים מה מבינהם עדיף ואיזה עוד הצעות יש? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej&cfm=837BB865 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגיימינג בעיקר, כאשר 99% מהזמן הוא נייח. האם יש מחשב נייד, בתקציב סביר (נניח עד 4K), שאני יכול לשפר את הביצועים שלו בעזרת תחנת עגינה? לא אכפת לי שהוא יכיל כרטיס מסך חיצוני וכאלה, בזמן שהוא נייד אני צריך אותו רק ללימודים ולא למשחקים. יש חיה כזו? באותה נשימה, האם הדיל הבא משתלם?: http://www.store.asat.org.il/deals/636
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חברים. מחפש לקנות מחשב שישמש לעריכות וידאו ובכללי מחשב שיסחוב יותר מהממוצע .. אפשר לקבל חוות דעת ? ערכת שבבים Intel® B460 מעבד Intel® Core™ i7-10700KF, 8 Core Processor, 16M Cache, 3.8 GHz up to 5.1 GHz זיכרון 32GB DDR4-2933 MHz (2 x 16GB) Up to 64GB כונן קשיח 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® RTX™ 2060 Super 8GB כונן אופטי ללא תקשורת אלחוטית WiFi 6 802.11 a/x 2x2 and Bluetooth® 5.0 כרטיס רשת Ethernet Gigabit LAN שמע SupremeFX S1220A CODEC קירור 105W Air Cooler חיבורים אחורים 6 x USB 3.2 Gen 1 type A 1 x USB 3.2 Gen 2x2 port(s)(1…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
זקוקה להמלצה של מפרט לצורכי גרפיקה, שימוש עיקרי בתוכנות" פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, דרימוויבר, אפטר אפקטס ןבעתיד תלת מימד. התקציב כולל ציוד הקפי, מסך, מקלדת ועכבר. חשוב שיהיה כרטיס גרפי חזק ואיכותי ושהמחשב יהיה שקט במידה סבירה. לא ניתן לחרוג מהתקציב אם אפשר לחסוך מה טוב. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
זו הודעה בשביל חבר כי הוא לא רשום. אהלן אני נמצא כרגע בקנדה, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 1000 דולר +- אני מעוניין במסך 14 אינץ משהו כזה, המחשב משמש לאינטרנט אז אנטנת WIFI טובה, מוזיקה וסרטים. יש סיכוי שבעתיד המחשב ישמש אותי לשרטוטים אז אני לא יודע אם זה אומר כרטיס גרפי או יותר זכרון פנימי. הרדדסיק לפחות 250 גיגה, צורב די וי די כמובן וכל החיבורים הרגילים. עכשיו ההתלבטות הגדולה שלי היא ביין MAC על סוגיו השונים כולל הפרו או הסוני ויו על סוגיו. האם הMAC באמת כזה יותר טוב? על מה כדאי ללכת בתקציב הזה. הנה כמה חנויות שיש פה בשפע ובדקתי מחשבים ניידים בהם כבר. http://www.bestbuy.ca/en-CA/home.aspx http://www.futureshop.ca/en-ca/home.aspx
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי אבל עדיף להישאר בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - אני מניח שאתם יודעים מה זה אומר, כל הCOD למיניהם, AC בכל גירסאותיו וכבדים יותר - שיריץ באיכות גבוה. תכני HD - צפייה בסרטים/סדרות באיכות HD (אני בעל מסך 1080p). עבודה משרדית - עבודה בוורד, אקסל, פאוורפוינט וכל זה. תכנות - ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 ב) במידה והמחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם... אני מעוניין בחוו"ד שלכם על מפרט שבניתי למישהו. כמה פרטים: התקציב המקסימלי הוא 4.5K. עדיף פחות המחשב מיועד לשימוש ביתי. שימוש ביתי זאת אומרת עבודה אינטנסיבית. צפייה בתכני HD, משחקים פה ושם (לא משהו רציני מדי אבל גם לא DAVE), וכמה עריכות בפוטושופ וכו'... מתוכנן OC שיעשה כנראה בחנות. החנות שממנו יקנה המחשב היא IQPC שבאשדוד. זה המפרט שבניתי לו. רציתי לדעת מהי דעתכם כי יש לי כמה לבטים: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪719 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M720-US3 ₪375 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI-B ₪388 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD…
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד למשחקים מחברה טובה במחיר של בסביבות ה2000$ המחשב תריך ליהיות איכותי ונייד אבל רוב הזמן יהיה מחובר לקיר והאם מחשב נייד צריך אל פסק?(זאת אומרת שאם תיהיה הפסקת חשמל הוא יעבור לבטריה העצמאית שלו או לא?) אני כרגע בארה"ב אז אני יקנה אותו משם לבנתיים חשבתי היא Toshiba Satellite P105-S9722 Notebook http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200334+400115&Ne=400000&product_code=341724&Pn=Satellite_P105_S9722_Notebook מהאתר הבא המחשב צריך להכיל מסך 17 אינץ
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לוח אם יצרן: GigaByte דגם: GA-K8NMF-9 צ'יפסט: nForce4 x4 סוקט: 939 טכנולוגיה: 64 Bit מהירות FSB: 1600 כרטיס רשת: כרטיס רשת Realtek 8201 10/100Mb LAN PHY chip : כרטיס קול: 8 Channel Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec כולל כניסה ויציאה S/PDIF מפרט טכני לוח אם: תומך זיכרון Dual-Channel עד לנפח של 4GB 4 חיבורי Serial-ATA לדיסקים קשיחים במהירות של עד 150Mbps תמיכה ב Raid 1,0 לגיבוי בזמן אמת חיבור פנימי וחיצוני להתקנים מהירים בממשק Firewire IEEE1394 תומך כרטיסי מסך מתקדמים PCI-Express x16 תומך עד 8 חיבורי USB 2.0 טכנולוגיית NVIDIA Firewall להגנה מפני חדירות למחשב כ.מסך ATI RADEON 9550 256mb 128 bit יציאת TV : כלול יציאת DVI: כלול דיסק קשיח יצרן: Maxtor / W…
-
- 15 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך חדש או כמעט חדש ולא יודע כמה לתת למוכר. ובנוגע לאחריות, מה לדרוש מהמוכר, קבלה מקורית?
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך שתעזרו לי דחוף לבנות מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל אבל ללא חריגה בכלל , 5 אלף זה המקסימום גג שאני מוכן להוציא כרגע אז בבקשה אל תעברו את המחיר הזה בכלל..... עכשיו לשימושים של המחשב: אני צריך מחשב נייד טוב ואמין שיריץ חלק אינטרנט וגלישה רגילה כולל הורדות למיניהם , כולל אופיס כולל וורד וכל התוכנות תמלילים לסוגיהם , אני צריך שהמחשב יוכל להריץ פוטושופ חלק ושיוכל לעבוד חלק עם ווינדוס 7 ואקס פי. בעיקרון לא משנה לי החברה של המחשב אבל חייב להיות למחשב מסך של מינימום 12 עד 15 אינץ גג ולא צריך יותר מזה. אני חייב שיהיה בו כונן קשיח של 500 גיגה לפחות למרות שאני דיי בטוח שאין יותר מ- 320 גיגה לנייד אז את הכי הרבה שאפשר אני צריך. חייב מעבד של 2 ליבות לפחו…
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המחירים של קייאספי. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ש"ח 835 2x512Mb 400MHz Samsung ש"ח 560 ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? לא כתבו שם מחיר אבל זה עולה 550-600 בערך 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E eVGA ש"ח 1290 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II SEAGATE ש"ח 445 HEC Compucase CI-6A21 400W ש"ח 450 מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק CM X212 ספק כוח FAN12 V2 600W A.PFC לוח אם Z77MA-G45 SATA3 USB3 7.1 1GLAN מעבד אינטל GHZ 8MB CORE I7 1155 QUADO 37703.4 זכרון 4GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 660GTX TI DC2 2GB-5 ASUS צורב SATA LG DVDX24DL שחור GH24NS דיסק קשיח SATA3 64GB SSD 2.5 כ.רשת G LAN1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מסך 23 אינץ 800 ש"ח מערכת הפעלה WIN7 435 ש"ח סה"כ ללא התקנה 7200 אשמח לתגובתכם על המפרט שרשמתי ועל מספר שאלות נוספות 1. איזה מסך מומלץ(מחיר וחברה) לעבודה עם תוכנות עריכה ו 3D? 2.SSD מספיק 64GB ? 3.RAM מספיק 4GB? 4.WIN7 מומלצת או שיש מערכת הפעלה מומלצת יותר? המחשב מיועד לעבודה וללימודים לשימוש בתוכנות לערי…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1200 ש"ח, חריגה של גג 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר OFFICE וגלישה באינטרנט 3. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP אני צריך שהוא יריץ Windows 7, שיהיה לו צורב וזיכרון לפחות 250 GB.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-