ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
בתור מחשב לסלון? http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2613921&cfm=
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? הולך לטייל הרבה אז חשבתי על 13.3 * משקל רצוי? מתחת ל2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לכולם, כמו שאתם רואים הדרישות לא גבוהות מדי, בסה"כ מחשב די פשוט שלא הולך להריץ תוכנות כבדות מידי ביומיום. מה שכן חשוב זה שיהיה כונן DVD מה שפוסל את הדגמים שראיתי מומלצים פה כמו ה V131 וה E320. (אגב, למה הפער מחירים הגבו…
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אתמול (לאחר קריאה נרחבת פה בפורומים והתייעצות עם חברים) מחשב מ- SkyPC להלן המפרט: היום יצר איתי קשר נציג מכירות מהחברה והציע לי את הדיל הבא: הוא אמר שיש להם מבצע ושאני יכול להחליף את המארז והספק המוזכרים במפרט הנ"ל במארז וספק טובים יותר: מארז CoolMaster CMP-350 http://www.skypc.co.il/sg_product~RC-350~6~0.htm וספק CoolMaster eXtreme Power Plus 500W http://www.skypc.co.il/sg_product~RS-500-PCAP-J3~24~0.htm ב- 200 ש"ח פחות מהמחיר של הספק ומארז במפרט שלי (משהוא כמו 350 במקום 550 על שני המוצרים ). השאלה שלי האם זה משתלם והאם הרכיבים שמוצעים הם לפחות באותה איכות ורמה כמו הרכיבים שמופיעים במפרט המקורי. אני לא רוצה להקריב מאיכות המחשב בתמורה ל- 200 ש"ח. כמו …
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מתעסק פה ושם במחשבים והוא קונה חלקים ישירות מהיבואן חשבתי לקנות לי מחשב בהתחלת החודש הבא התקציב שלי עד 2800 ש"ח הצרכים שלי הם למשחקים כבדים ולא לאוברקלוג וספק כוח שקט כן חשוב לי וגם כן לצפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה בקשר לציוד היקפי לא צריך כי יש לי כבר המפרט הוא : לוח אם : GigaByte GA-EP35-DS3R מחיר : 431 לפני מע"מ מעבד : Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHZ 6MB Cache מחיר : 620 ש"ח לפני מע"מ זיכרונות : Corsair 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX מחיר : 263 לפני מע"מ מארז : Thermaltake SOPRANO VX 120mm FAN מחיר : 165 לפני מע"מ ספק כוח : Mustiff 480W 2X SATA 120 MM SMART FAN ,BLACK COATING, COLOR BOX מחיר : 68 לפני מע"מ צורב : ASUS DVDRW 201…
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אחרי סינון קפדני הצלחתי לצמצם את האפשרויות שלי לשתיים: https://ksp.co.il/web/item/200306 https://ksp.co.il/web/item/191401 היה קשה לסנן וההבדלים כרגע די מינוריים - קצת יותר אחסון מול קצת פחות, מסך טיפה יותר גדול מול קצת יותר קטן. כאלה. התכונה של ה-FLIP במחשב של הMSI ממש מושכת אותי, אבל אני תוהה כמה היא גימיק. לא מכירה את החברה הזאת, ומאוד הייתי רוצה מחשב שיחזיק מעמד זמן רב. לצורך העניין הלנובו הנוכחי שלי שרד 8 שנים ובעיקר נגמר לו הזכרון. הוא עדיין עובד יפה וזה מאוד כיף! מחשבות?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על המפקט הבא : AMD Price Units Total Sempron 2600+ (S754) 435 K8NS (s754) Nforce3 250 425 512Mb 400MHz Twinmos 295 RADEON 9250 128MB,TV+DVI 265 1 265 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 Teac/SONY 1.44 50 1 50 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 260 HEC Compucase CI6A21 400W 360 TFT 17'' 710T 1620 2 Lang30 MOUSE PS2 + roll 20 המחיר יוצא 4100 הייתי רוצה לרדת ב - 300 שקל מה לקצץ ??
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע ללאס ווגס עוד כמה ימים, וברצוני לקנות שם מחשב נייד. אשמח לשמוע איזה חברות מומלצות לקנייה, ואיזה חברות אינם מומלצות. תודה מראש לעזורים. דן.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפים לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? שימוש פשוט באופיס, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, HDD …
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הנייד מחר, אז אני צריך תשובות מהר ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ועבודה כללית עם המחשב, יצטרך לעבוד כמה שעות בכל יום. אולי גם סרטים וקצת משחקים - אבל אין צורך להתחשב יותר מדי במשחקים. בינתיים חשבתי על ה-dv6160ea. יש הצעות אחרות בתקציב הזה? (ד"א, מה ההבדל בין ה-ea לסתם 6160? כי ראיתי את שתי האפשרויות בהבדל של 200 ש"ח בערך)
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח אפשר לחרוג בעוד 500-700 ש"ח במידת הצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בוידאו (איכויות גבוהות), אופיס וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הנייד של HP COMPAQ NX9010 יש לו בעיה מוזרה עם המקלדת כשאני לוחץ על כל מני מקשים זה פותח לי אפליקציות אחרות,לדוגמא אם אני לוחץ על האות U אז זה פותח את הזכוכית מגדלת,אם אני לוחץ על האות M זה זה ממזער חלונות ועוד ועוד... בהתחלה חשבתי שזה וירוס אז הרצתי כל מני תוכנות אנטי רוגלות וזה לא פתר את הבעיה, שמתי מקלדת USB וזה גם אותו דבר עם מקלדת אחרת,שמתי את הביוס לברירת מחדל וגם לא הסתדר בסוף החלטתי לפרמט ולהפתעתי גם אחרי הפירמוט זה עם אותה תופעה,איך אני יוצא מזה? אשמח לפיתרון תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד לשימושי גלישה באינטרנט, אופיס אינטרנט שיעבוד במהירות נורמלית בתקציב נמוך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1100-1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? תכנות, סרטים, מעט עריכת ווידאו, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SonyVegas מזדמן, Eclipse תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.StarCraft, Civilization, Sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 24" 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 1…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא מ-2006 ואני מתחיל ללמוד עיצוב וזקוק לשדרוג שיחזיק לי ל-3 שנים לפחות. יש לי מארז GIGABYTE AURORA 3D ספק כח ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח 320GB 7200RPM. זקוק המלצה לשדרוג הכולל מעבד (i5/i7) ,לוח אם,כרטיס מסך של NVIDIA ,וזכרון של מינימום 8GB -12GB בתדר 1333MHZ. מעדיף גם מארז חדש והכי קטן שניתן עם איזשהו גוף קירור שקט. תקציב בין 2500-3000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח אם זה ממש הכרחי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל דוד שלי והוא ביקש ממני למצוא לו מחשב נייד חזק שיוכל לעבוד בנוחות ובמהירות יחסית בתוכנת אוטוקד. דוד שלי אמר לי שהוא מעדיף מחשב שיהיה קטן וקל כמה שיותר אבל אמרתי לו שזה יכול לעלות לא מעט... http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=1701&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=34&aff=Zap〈=HE ראיתי את המחשב המחשב הזה ובשביל השימושים שלו זה נראה לא רע תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה למפרט מחשב השימושים העיקריים במחשב הם word, outlook וגלישה באינטרנט, לפעמים סקייפ. בנוסף צפייה בתמונות. לא משהו כבד תקציב: עד 1000, עדיף לחסוך שימושים: בעיקר "עבודה משרדית" כפי שכתבתי אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול כונן אופטי מכיוון שישנו כבר. אין צורך בדיסק קשיח אין-סופי השקט אינו קריטי כמובן כל עוד לא מדובר בטרקטור בלי OC, אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס אין העדפה לחנות אבל כן כדאי שיהיה קרוב לבית. מה שיש בקרבת מגוריי זה אייבורי וksp, אולי עוד חנויות שלא ידועות לי אין הרבה בקשות מיוחדות. אין צורך בכרטיס אינטרנט אלחוטי אלא בחיבור RJ45 ושיהיה במארז usb קידמי תודה
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תמליצו לי על נטבוק עד 1300 שקל (מקסימום חריגה ל1400 אם זה באמת שווה את זה) הנטבוק ישמש כ"מחשב בית ספר" לרוב, אבל אני מתאר לעצמי שיהיו גם צפיות בסרטים פה ושם (לא FULL HD) יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים כלשהם (GTA 3\S.A נניח) זמן סוללה ונפח כונן- כל המרבה הרי זה משובח לגבי משקל- ההפך הוא הנכון (המחשב מיועד לבחורה) ואם בבחורות עסקנו אז יהיה נחמד אם המחשב יהיה מעוצב בצורה כלשהיא ולא גוש פלסטיק משעמם (אופציאונאלי, פחות חשוב מהביצועים) אין דרישה לחיבורים מיוחדים (וכמו שראיתי גם אין ממש היצע בטווח המחירים הנ"ל) האבל היחיד שלי מכל זה- המחשב צריך ליהיות ניתן לקנייה בסניף פיזי של חנות באזור המרכז. שמתי את עיני על הAsus Eee PC X101H N570 באייבוירי (1390 ש…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אחרי סקר שוק מפרך נשארתי אם שתי הצעות אחרונות והם: 1) amd 64 2.8 מעבד abit kv8 pro לוח אמ hitachi 8mb buffer 160gb דיסק קשיח 512mb ddr 400 adata זיכרון iiyama 17 msi 9800pro 128mb 256 bit צורב של liteon מארז hec compucase עכבר מקלדת... מחיר 5510 ב ksp 2) pentium 4 520 2.8gh lga775 לוח (לא הבנתי אז אני ירשום מילה במילה) לוח אינטל avalon ציפסט 915g עם pci express 16x 512mb dukk channel ddr 160gb serial ata מארז atx לא ברור צורב lite on radeon 600 pro אני לא חושב שרשמתי את הדגם נכון אם תרשימו לי את השם זה מאוד יעזור :] עכבר מקלדת... התכנאי לא רשם לי את הדגם של המסך זה המסך שנקבלים ב660 בקנית מחשב ב אקסלנט משם המפרט מחיר סופי 5320 מה דעתכ…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הנייד שלי הוא Compaq Presario CQ61-430EJ רוצה לדעת אם הקורא כרטיסים המובנה תומך ב SDHC למישהו יש תשובה? תודה
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני ממש לפני הזמנה בTMS והייתי שמח להצעות איך לקצץ\לשפר את המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]893₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 15%, bg…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מפרט לגיימר ללא OC עד 5700 ש"ח. חשבתי על משהו כזה: מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שימושים: משחקים די כבדים הרבה מוזיקה וסרטים ציוד הקפי: לא צריך והמסך בעל מקסימום של 1280*1024 מקום: 500GB הערות:במארז לא להשקיע יותר מידי איזה 170-180 שקל ולהוסיף קירור נחמד באיזה 45 50 שקל והרכבה חנות מועדפת: iqpc ולהוסיף גם הרכבה
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, המסך שיש לי:"19. לא צריך מערכת הפעלה: יפעל על ויסטה. מעבד AMD אין צורך בציוד הקפי(גם צורב לא צריך). ללא OC. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-