עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עם מסך גדול (17" לפחות), שיוכל להריץ יישומי אופיס מרובים בקלות, עם אפשרות לצפייה בסרטים ועם אפשרות להרצת משחקים (או לחילופין ללא אפשרות כזו אך עם אפשרות לשדרוג כ.גרפי שתעניק למחשב יכולת הרצת משחקים). המשקל אינו פקטור, מצידי שישקול 5 קילו : בתודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by irina20,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש אני מתחילה ללמוד קורס של ניהול רשתות אז אצטרך מחשב שישמש אותי ללימודים שיהיה ניתן גם להרים בו שרתים וירטואליים וגם לגלישה באינטרנט התעניינתי ב2 מחשבים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3307&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 אשמח לשמוע את דעתכם על מפרטים אלו ולשמוע מה ההבדלים העיקריים בינהם וגם אם יש הצאות שיותר יתאימו לי התקציב הוא עד 3000 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא מערכת הפעלה (יש לי וינדואוס 7) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אקפלוור ואופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא רלוונטי כרגע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dor sas,

שלום רציתי לדעת אם ידוע אם asus g73 יכלול את הכרטיס nvidia geforce gtx 480m אם כן,ידוע מתי יצא וכמה יעלה? אם לא,אתם יודעים אם יצא\מתי יצא דגם של asus אם nvidia geforce gtx 480m תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים בסכום של עד 3500 שקל בלי חריגות. המחשב צריך לכלול מארז וכל החומרה שבו וזהו(בלי כוננים אופטיים ובלי ציוד היקפי). המסך שיש ברשותו מגיע לרזולוצייה של 1280X1024.(כן אני יודע שזה קצת,אבלי אולי עוד שנה הוא יחליף למסך FHD) חשבתי על משהו כזה(ראו תמונה שהעלתי). ישנם עוד 320 שקל לנצל בלשפר את המעבד והלוח אם,אך לא ראיתי בכך צורך אמיתי ולכן חשבתי אולי להוריד את הקירור למעבד ולקחת BOX ובנוסף לרדת בדיסק קשיח ל 500 ג'יגה וע"י כך יהיה אפשר לקחת 5850 ולנצל את כל התקציב. ההתלבטות שלי היא שה 5850 יהיה אובר קיל לרזולוצייה הזאת וגם המעבד יהווה צוואר בקבוק רציני,מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  6. אז ככה, רוב השימוש יהיה אינטרנט וסרטים אבל אני רוצה שהיא תוכל לשחק במשחקים... שיהיה כרטיס מסך טוב, לא משהו מיוחד. מעבד טוב בקיצור אתם כבר יודעים, טווח מחירים 2000-3000... איזור הקריות. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by ron1919,

מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2+- שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 350GB * צורב DVD?כן שתומך LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp עם יש בפחות מ 8000 זה גם טוב

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by ehudtr,

שלום לחברי האתר. ראשית אני מודה על ההתיחסות הרצינית להודעתי כאן בפורום. כפי שתשימו לב קיבלתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461437.0 מפרט למחשב "ירוק"או ידידותי לסביבה(דבר שאני מאוד רוצה) אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהוא לא מספיק ירוק ואפשר עוד לשפר ולמה אני מתכוון,כפי שראיתם המארז הוא של ANTEC SOLO אבל מחיפושי ברשת הבנתי שיש אלטרנטיבות לקופסת המתכת הזאת כמו מארז עץ ועוד חומרים אחרים. כל שינוי לשאר החלקים על מנת להשיג את המטרה יתקבלו בשמחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המחשב על מנת שהוא יהיה באמת ירוק,בהחלט מעוניין להחליף למארז מחומר ידידותי אחר. תודה. אהוד.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  9. שמתי לב מדי כל כמה זמן יש צפצוף מוזר מה DVD שנשמע כמו BIP קטן כאילו הוא הוציא והכניס את עצמו חזרה או קרא משהו מבפנים, למרות שאין דיסק. הבעיה קיימת גם אצל חבר שלי שיש לו את אותו המחשב בדיוק. פשוט סתם ככה, מתי שמתחשק למחשב, ישנו צפצוף קטן מה DVD שעושה לאג מעצבן במחשב, לפעמים אפילו במשחקים או גלישה באינטרנט, כאילו המחשב מנסה לקרוא משהו מה DVD ומפסיק בתוך שניה, למרות שאין שם כלום. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? האם יש קשר בין זה לבין DAEMON TOOLS? שמדמה כונן וירטואלי...או שזה לא קשור? תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 2500 גג. * מטרות המחשב הן בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) זה לאחי הקטן בעיקר משתמש באינטרנט. * גודל המסך-רצוי כמה שיותר גדול,לא מהקטנים. * משקל רצוי-לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-שיוכל להחזיק בין 2-3 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-לא. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 250. * צורב DVD?כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנוו או דל. אשמח לקבל הצעות שלכם בהקדם האפשרי. תודה,אורי.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. Started by roxnity,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. איטנרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הכל צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? דיי חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות א…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  12. אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, יתכן צפיה בסרטים. יתכן צפיה בקליפים מיוטיוב שהם HD. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Chrome, Skype, Open Office, Youtube ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הוא לא! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 1.44. 5. במידה ו…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by uziliv,

שלום יש לי לנובו thinkpad. אתמול פתאום המסך התחיל לרצד בפראות (אי אפשר לקרוא בכלל). מה זה יכול להיות? האם אני חייב לקחת את המחשב למעבדה או שיש משהו שאפשר לעשות בבית? תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  14. טוב אז אני יתחיל את הטרד האחרון שלי לפני הקנייה שלי שאם לא תקרה החודש, אז תקרה בקרוב מאוד עקב צורך בנייד חדש שעד עכשיו היה בו פחות צורך, אבל קשה לחיות ללא. ברקע- IBM ThinkPad X40, היה ברשותי מעל 5 שנים, כרגע רק הדיסק קשיח הלך, הבעיה שסוללה ודיסק קשיח יעלו לי מעל 1000 שקל, ולא יתנו לי אחריות על המוצר או על שאר הרכיבים שאני לא יודע כמה זמן יחזיקו מלבד העבודה שהמחשב יחסית חלש. הצורך- מחשב נייד עסקי, לא בגלל שאני איש עסקים אלא בגלל שבהיותי בא מתחום מכירות המחשבים הכרתי לעומק את הצורך באחריות ארוכה ובחשיבותה של איכות הבנייה הגבוהה שמגיעה בזאנר הזה של המחשבים, אני לא רוצה מחשב לטווח קצר אלא אחד לטווח ארוך כמו שנתן לי הקודם. דברים חשובים נוספים שכדאי לציין- 1. מסך מאט בלבד!! אין…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים (רצוי תמיכה ב-HD), אינטרנט, מולטימדיה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא רלוונטי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' רגיל …

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום... מה אתם אומרים על הטושיבה L505-13E?זה מתאים למשחקים קצת כבדים כי זה הולך גם בעיקר למשחקים! יש משהו מומלץ מפה מאתר איבורי? כי אני מעדיף לקנות מהם את המחשב ביגלל השירות שזה קרוב אליי אם יש תקלה או משהו כזה! ולגבי התקציב משהו כמו 4500k אם יש משהו פחות עוד יותר טוב ! תודה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  17. Started by dj_horse,

מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה של מסכים מהבהבים של טושיבה? כול כמה זמן, המסך נכבה ונדלק מחדש,ומופיעה שגיאה בכרטיס מסך, הבנתי שזה בעיה של המערכת החדשה עם מחשבים מסויימים והכרטיסים שלהם. זה בעיה מאוד מציקה, שכבר מופיעה הרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. כותרת.. המחשב עלה 2500 ש"ח מפרט בתמונה מצורפת. עבר לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463288.0 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by orondavid,

שלום האם אפשר לקבל המלצה למפרט שמתאים רק למשחקים המפרט יכלול אך ורק את החלקים הבאים בתקציב של 2600 ש"ח ( ללא מארז וללא צורב ) מעבד ? לוח אם ? זיכרונות ? HDD ? כרטיס מסך ? ספק ? 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ועבודה ברמת התחברות VPN ומתן סיוע מרחוק א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. EMUL UTORRENT PDF INTERNET GAMES ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה > לפעמים פרנסה עבור התחברות לשרתים חוץ מרוחב פס לא מצריך חומרה יעודית ורוב הזנן משחקים ואינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזו…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. Started by duuuura,

יש לי מעבד e6400 וקניתי כרטיס מסך רדאון 5850 והבעיה היא שרוב המשחקים פועלים לא טוב באד קומפני2 פועל על 20 fps בהגדרות גבוהות אותו דבר קרייסיס (בhigh לא בvery high) ואפילו פרו אבולושן 2010 פועל לא טוב אני ממש מאוכזב הוצאתי הרבה כסף על הכרטיס הזה ואני מרגיש שלא קיבלתי תמורה עכשיו אם יש צוואר בקבוק תוכלו להמליץ לי על מעבד לא יקר שיפעל טוב עם הכרטיס? ועד משהו למרות שבאד קומפני 2 פועל לאט אני שם אותו על הגדרות הכי גבוהות וזה בכלל לא נראה כמו בסרטונים שאנשים מעלים שהם משחקים על הגדרות הכי גבוהות כאילו אצלי זה נראה הרבה פחות יפה ואני בטוח שאני שם על הגדרות הכי גבוהות איך זה הגיוני? אם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות עם כל המצב הזה אני יהיה שמח תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. שלום. אני זקוק למחשב חדש לשימוש ביתי בסיסי (אופיס, סרטים, אינטרנט וכד'). התקציב הוא עד 2,000 שקל עם אפשרות לחריגה קלה (200-300 שקל). כולל מסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. היי, דרישות: *קל לנשיאה *זמן סוללה ארוך (עדיפות) *מסך איכותי LED כמה שיותר חד לעין (HD) *נוח להקלדה שימושים: גלישה באינטרנט ואופיס בגדול.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. המערכת לאחותי, המפרט הנוכחי שלה הוא Athlon XP 2600+ וכרטיס FX5200 1. גג 1700 שקלים, עדיפות לפחות מזה 2. עבודה משרדית, תכני HD (כרגיל), דו מימד (פוטושופ למשל) שימוש בכל יום לא לפרנסה אך גם לא כבד במיוחד נראה לי שבינתיים יהיה שימוש בכרטיס מובנה (אולי HD4200/HD3200) ובעתיד ירכש כרטיס מסך למשחקים 3. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. 6. שקט- בסולם של 5. לא צריך להיסחף עם מאווררי SFlex כי זה מפרט תקציבי אבל גם שלא יפריע לישון. 7. לא יהיה אוברקלוק רציני/בינוני, אולי משהו קל. 8. ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה. 9. המערכת תירכש ב-TMS בלבד אלא אם כן יש לכם רעיון טוב יותר בנתניה מלבד KSP ו-Ivory כמובן.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני עובד בעיקר בפוטושופ ובאפטר אפקט(רינדורים וכו') זקוק למחשב טוב שיחזיק מעמד. אין צורך במקלדת ועכבר \ מסך \ הארדיסק תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by Gil80,

יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.