עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by solidus,

שלום, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואם כן איך ניתן לתקן אותה? http://i.imgur.com/CyPg3.jpg http://i.imgur.com/ZvIrw.jpg בנוסף, אני קניתי את המחשב בארה"ב ישירות מ-lenovo, מישהו יכול להגיד לי האם יש לי אחריות בארץ? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  2. 1. תקציב מקסימלי 2.5K. 2. משחקים (שבזמן האחרון שואבים יותר מהמעבד מאשר מהכרטיס מסך, מסך "19 1280X1024), תוכנות (שרטוט, עריכת סאונד, עיצוב גרפי וכו' שלא ממש מאמצות ת'מעבד הנוכחי). 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. לא צריך כונן דיסקטים, צורב (בשלב זה), הארדסיקים (80+80+40), כרטיס קול מעבר לonboard. 5. חלקים שיש כרגע.. Zotac GeForce 9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0.. לא צריך כרטיס מסך חדש. Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz.. צריך חדש.. הבנתי שלמשחקים רצוי 2 ליבות ולא 4. 1536MB RAM.. צריך להוסיף עוד איזה ג'יגה-שתיים, אולי לא צריך בשלב זה. לוח asus מסדרה P5, אין לי מושג דגם מדוייק, לפי הדיסק של הדרייברים הוא מ2004.. צריך חדש בכל מקרה. ספק כוח נוכחי לא רלוונטי.. צריך חדש שיתאים…

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  3. אני מעוניין לשחק במשחקים הכי חדשים שייצאו בקרוב (assassin's creed 2,mafia 2, e.t.c) וגם בישנים כמובן... יש לי מסך (יש לו זבוב תקוע באמצע שלו אז אני שוקל לקנות חדש כי אמרו לי שלא אפשרי להוציא אותו) כרגע יש לי 4,800 שקל בעשירי אמורים להביא לי עוד 1,500 שקל אבל לא קניתי עדיין את המשחקים אז אני מעדיף שיישאר לי כמה שיותר וגם את האפשרות לקנות מסך אז אם אפשר בבקשה לבנות לי מחשב אם כמה אפשרויות (אם מסך ובלי, וזול ויקר ולרשום מה ההבדלים) אפשר אפילו לחכות (אם אתם/אתה/את חושבים שכדי לי...) עד שיצאו דברים יותר חדשים אם יש לכם מידע בעניין... תודה : )

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by itaysp,

שלום חבר שלי ביקש ממני מפרט למחשב.. אז החלטתי לעזור לו. אני הבאתי לו משהו אבל אני לא בטוח שזה לצרכים שלו, אני חוזב שהגזמתי קצת. הדרישות: שיריץ משחקים (לא הכי כבדים) כמו Unreal 2004 ו Warcraft 3 ומשחקים מהסוג הזה, וקצת יותר טובים (לכן אני לא יודע אם צריך להוציא 2500 שקל על 7800GT) מעבד: אין עדיות בין Intel ל AMD. (אני מעדיף AMD אבל לו לא איכפת). ציוד הקפי: אני לא יודע אם צריך, אז משהו הכי בסיסי. חנות: לא משנה ממש איזה, העיקר שכל החלקים יהיו מאותה חנות ומהמרכז. הרכבה: כן. תודה עריכה:הוא רוצה גם כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה חשבתי על Gigabyte Radeon X800XL GV-RX80L256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card הוא עולה כ 1800 שקל

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by Orrk,

אהלן, התייעצתי איתכם לפני כמה חודשים והחלטתי לדחות את הקנייה לפתיחת שנת הלימודים (שנפתחה..). אני לא יכול לחכות עוד וחייב לקנות את המחשב בימים הקרובים. אם יש צורך ממשי אפשר לחרוג מהתקציב (עד 500 שקל אבל כמובן שעדיף לחרוג כמה שפחות) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אופיס, גלישה באינטרנט, עבודה בסוליד וורקס ומטלב, צפייה בסדרות לעיתים רחוקות. * גודל המסך? 14-15.6 (המחשב רוב הזמן יהיה בשימוש ביתי) * רזולוציית המסך? אין עדיפות מיוחדת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אני מניח שעד 2.3 ק'ג זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין. מעדיף SSD, ואם אין אופציה אז לפחות שתהיה את האפשרות לשדר…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by A.j.23,

אני מתכוון לקנות כמה חלקים בעוד חודש בערך, כך שתעדכנו אותי אם כדי לחכות שהמחירים ירדו.... -אני צריך מעבד (אני מעדיף AMD) והאם כדאי לקנות 64 ביט -לוח אמ? -איזה זיכרון כדאי וכמה? (האם כדי לקנות DDR2?) -והכי חשוב, איזה כרטיס מסך ישתלם לי ויתן ביצועים גבוהים לאורך זמן. תקציב: בסביבות ב2700 שח. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by goodspeed,

הורים של חבר שאלו אותי לגבי הפתעה שהם מתכננים לו לרגל התחלת לימודיו בקרוב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&AuctionId=7719759 מופיע בכל אתרי המכירות הפומביות בעצם, לא מצאתי אותו במכירה רגילה. מעבד T3400 זכרון 4GB ד.ק. 250GB לצרכי סטודנט חדש (אם מישהו לומד חומרים ויודע איזה דברים מריצים שם זה יעזור) יתרונות מאוד ברורים עבורו הם היצרן, והאחריות נגד גניבות שזה חשוב מאוד במעונות של שנה ראשונה. שאלה חשובה: מפעיל זהו היבואן הרשמי של טושיבה? בהנחה שניתן לזכות במכרז בפחות מ3000שח האם זה משתלם או שיש משהו יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  8. שלום. תראו לפני כמה ימים וכמה שבועות חשבתי על המפרט הזה: E6600 איזה לוח אם נחמד לא יודע איזה בתקציב של 700 שקל. זיכרון 2GB דואל צ'נאל 667 כרטיס מסך X1900GT 256MB 160GB ספק כוח: לבירטי 400W עם מארז נחמד כול זה יעלה לי סך הכול: 6200 שקל עם הרכבה והכול. עכשיו אבל מאז שיצא הכרטיס מסך החייה הזה והמפלצתי הזה 8800GTS DX10 שיריץ לי בלי בעיה את קרייסס וכול משחק אחר על הגדרות גבוהות, אז חשבתי על המפרט החלש הזה יחסית חלש קבלו: E6300 ?945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E? כרטיס מסך 8800GTS 160GB ספק כוח ליבריטי 400W ו 1GB זיכרון ועוד מארז קיצר עכשיו אני רואה שזה לא 6200 זה 6 וחצי על שקל עם לא 6800 כמעט 7 אלף שקל זה קצת בעיה לא נראה לי שאבא שלי יסכים לי קיצר למישהו יש עצה מה…

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by shablull,

בצער רב ביגון רב המחשב שלי (כבר בן 4) הלך לעולמו (נשרף הלוח אם) אני מחפש מחשב או מפרט למחשב עד סכום של 4500 שקל (ללא מסך) יש כבר מסך LCD של HP בבית ( HP L1906) המחשב אמור להיות מחשב שמספיק חזק להריץ תוכנות גרפיקה חזקות (אוטוקד,פוטושופ וכדומה) , אבל גם צריך להחזיק משחקים ב FPS הגיוני , אשמח לקבל המלצות עידכון - קיבלתי הצעה : מעבד אינטל E6400 כ.מסך - 7800GT לגבי הלוח אם - לא לוח מוכר ולכן לא נרשם , HD - 250 GB SATA 2 WD זכרון - CROSS 2 GB 667Hz במחשב הישן היה לי מעבד של AMD שאני מאוד מרוצה ממנו , אבל אני יודע שהמעבד הנ"ל שהוצע לי הוא מעולה וקראתי ב TOMS שעשו לו OC והוא עובד טוב השאלה אם לחכות למעבדים החדשים של AMD (הבנתי שהם יוצאים בדצמבר) או לקנות מעבד INTEL

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by adam777,

שבוע טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב), אבל צריך לעמוד בכבוד גם בצפייה בסרטי HD (בעיקר 720p אבל שלא יבהל אם נזרוק עליו 1080p) ומשחקים (סביר להניח שלא משהו מודרני וכבד במיוחד). התקציב הוא בעקרון 5000 ש"ח, אבל אם יש משהו מוצלח במיוחד ניתן לחרוג לכיוון ה-5500 ואפילו להתקרב ל-6000 (אבל שם זה נגמר... ). מבחינת הדרישות: גודל מסך - המחשב ישמש כמחשב ראשי ולא אמור להיות מנויד יותר מדי (אין כוונה ללכת איתו ללימודים), מלבד בית<->אוניברסיטה, ככה שמסך "15.4 נראה לי אידיאלי לעבודה נוחה, אבל אם יש דגם מומלץ ב-14", נראה לי שנסתדר גם איתו. בעניין הרזולוציה, 1080p נראה לי יותר מדי ל15.4, אבל חוץ מזה, נראה לי שבסדר. משקל רצוי - לא אמור להיות מנויד י…

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  11. אני רוצה מתכווין לקנות מחשב שאני אשתמש בו בעיקר למשחקים ולעבודות שונות לאונברסיטה. העבודה שלי על המחשב לא מצריכה שום דבר אז אפשר להתעלם מהבקשה הזאת. אני רוצה גם לקנות קירור כדי לעשות OC טוב והוציא את המקסימום מהמחשב שלי ואני כנראה גם אתקין מערכת קירור מים במחשב בנקודה מסוימת. יש לי כרטיס מסך GF7800GTX 512MB שזכיתי בו לפני מספר חודשים אז אני בינתיים לא צריך כרטיס מסך ואני כנראה אקנה חדש אחרי שהכרטיס ה- DX10 יתמסדו בשוק. מה אני כן צריך- מארז וכל מה שבתוכו (חוץ מכרטיס מסך) ואוזניות איכותיות למשחקים ולמוסיקה. הנה מה שבניתי בעצמי- Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 Corsair H…

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  12. PROCESSOR Intel® Core Duo T2250 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533 MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista Home Basic edit LCD PANEL 17 inch Wide Screen XGA+ Display edit MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz edit HARD DRIVE 120GB 5400RPM SATA Hard Drive edit OPTICAL DRIVE 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability edit VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory edit WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps) edit SOUND OPTION Integrated Audio edit MEDIA DIRECT Media Direct 3.0 edit BATTERIES 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery edit האם המפרט הבא יספיק למשחקים ושווה את ה4300 שקל? יש …

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by Chymes,

מה דעתכם על המגמה של החברות הגדולות לצפות את המסך בציפוי מבריק? האם הציפוי משפר את איכות התמונה או שמדובר בגימיק שמטרתו למשוך את העין ולמכור יותר יחידות?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by asagoren,

שלום הזמנתי מחשב GIGABYTE לחברה שלי [סטודנטית] לצרכי כתיבה ועבודה משרדית כמו שאתם מתארים לעצמכם המפרט הבסיסי הוא כזה מעבד CORE 2 DUO 1.8 GHZ זכרונות 2 GB 800 MHZ ציפסט אינטל הארדיסק 250 GB כרטיס מסך ONBOARD וכו'.. השאלה העיקרית האם 3150 ש"ח זה הוגן לכזה מחשב של חברת GIGABYTE [glow=red,2,300]והאם זוהי נקראת חברה טובה\איכותית?[/glow] ולמה האחריות רק לשנה מבחינת הספק או שאולי יש דרך להרחיב את האחריות..?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  15. מתנצלת אם הנושא עלה כאן כבר כמה פעמים - למרות שחיפשתי הרבה בפורום לא מצאתי משהו שייתן מענה לצרכים שלי, כך שמאוד אודה למי שיוכל לעזור: אני מחפשת כבר המון זמן נייד שיענה על הדרישות הבאות: 1. יוכל להריץ פלאש (בצורה טובה) ופוטושופ (רמה סבירה) ויתמוך גם בתכנות קל (JavaScript). 2. גודל 13" (15 גדול מדי, 10 היה ממש לא נוח בשבילי). 3. זמן עבודה - בערך 5 שעות עבודה ואם אפשר שלא יתחמם יותר מדי. 4. מחיר - וכאן החלק הבעייתי - התקציב שלי מוגבל ל-3,500 במקרים חריגים אחרוג ל-4000 אבל אני מניחה שיהיה לי קשה מעבר לכך. 5. מחשב בצבע אדום - יהיה ממש נחמד, אך כמובן שאהיה מוכנה להתפשר ובאופן כללי - אשמח לקבל המלצות ליצרן אמין. בינתיים אני נוטה לכיוון HP, TOSHIBA ו-DELL (אם כי מהתרשמותי…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by anri,

(המפרט לא בשבילי) אפשר לחרוג קצת . המערכת צריכה לשמש גלישה באינטרנט ICQ משחקים במיוחד , וזהו לא משהו רציני ... כולל ציוד היקפי .

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by dberebi,

אני עובד על מחשב נייד טוב והדבר היחיד שחסר בו זה כרטיס מסך, אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים חדשים ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס מסך אבל בגלל שאני עובד על מחשב נייד ולא מחשב רגיל אין לי מושג איפה לחפש, ובכלל אף פעם לא קניתי כרטיס בנפרד... אשמח לקבל כל הצעה והמלצה או הפנייה לקריאה במקום אחר אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח רק אם זה באמת שווה אם לא כמה שיותר זול יותר טוב דרישות מינימליות: Video HW Transform & Lighting Vertex Shader Ver. 2.0 הנה המפרט של המחשב: acer aspire 5580 intel core 2 dou processor t5500 1.66 ghz 667 mhz 2mb l2 cache 2 gb ddr2 120 gb hdd dvd super multi double layer 14.1 wxga crystalbrite lcd intel graphics media accelerator 950 תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד זול שישמש אותי בעיקר להתחברות מרחוק למחשב של העבודה ומידי פעם לכתיבת מסמכים וצפייה בנטפליקס ודומיו. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר בבית לחשמל + כבל רשת + מסך\מקלדת\עכבר חיצוניים + אוזניות. לפני שנים חיבור קבוע לחשמל היה פוגע באורך החיים של הסוללה. אם זה עדיין המצב, אולי עדיף מחשב עם סוללה שניתן לנתק כדי לא לפגוע בה? מוכרים עדיין כאלה? דרישות נוספות: עדיף כניסת RJ45 (מעדיף להמנע ממתאם שמוריד את קצב העברת המידע) עדיף 3 כניסות USB מהסוג הישן - לחיבור מקלדת\עכבר\אוזניות (מעדיף להמנע משימוש ב USB HUB) להבנתי mini pc לא יהיה זול משמעותית עבור דרישות אלה, נכון? עוד נקודה, מעדיף לקנות מ KSP אם אין הפרש מחיר…

19. היי חברים אשמח לחוות דעת מכם על מחשב חדש שברצוני לקנות מפרט המחשב הוא : מעבד: Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Box קישור - https://ksp.co.il/?uin=37062 מאוורר למעבד : Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler קישור - https://ksp.co.il/?uin=13032 לוח אם : Gigabyte GA-H270-Gaming 3 LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI קישור - https://ksp.co.il/?uin=37927 זיכרון ראם : G.Skill Ripjaws-4 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit קישור - https://ksp.co.il/?uin=28208 כרטיס מסך : Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ OC 8GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E קישור - https://ksp.co.il/?uin=38903 דיסק קשיח : Wester…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  20. זו המערכת החדשה שלי על הזכרונות של קרוסאיר שילמתי 590 ש''ח בגלל טעות של החנות אז יצא לי שווה אני חושב Core 2 dou E6300 מעבד DFI infinity לוח אם corossaire Value 1024MB 667 (512X2) זיכרונות Gigabyte Radeon X1800XT 512MB כ. מסך Enermax Liberty 400W ספק כוח WD250GB 16Buffer דיסק קשיח Compucase 6a19 מארז Samsung 940BW מסך ושאלה כמה זמן המערת הזאות תספיק היא למשחקים ומשחקים כבדים FEAR,prey,SC duble agent וכו'

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by Shayke007,

התקציב של המחשב הוא 10,000 שקלים אם המסך . רמקולים 2.1 שיהיו איכותיים ויתנו ביצועים טובים המטרות שלי מהמחשב הם משחקים בעיקר כ 80% ו20% האחרים לשירים. אני יקנה את המחשב מ TMS,ככה שאם אפשר לתת לי מפרט מוכן מהם + OC נ.ב אני מעוניין שיהיו מערכות קירור כמה שיותר שיהיו שקטים ושגם הספק יהיה שקט תודה....

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב בארה"ב בתקציב של 1200 דולר. הT400 נכנס לתקציב ללא בעיה עם קונפגרציה טובה. אך בכל זאת אני רוצה לדעת מה האלטרנטיבות של DELL. אשמח אם תוכלו לציין אילו דגמים מקבילים מתחרים בT400. תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  23. צרכים בסיסיים בלבד, גלישה סרטים אופיס, ותוכנות מתמטיות. עדיפות גדולה למסך מט. אין צורך בהארד- דיסק גדול, לא מתוכנן לאחסן עליו שום דבר. חיי סוללה לא קריטיים משקל עד 2.5 ק"ג דרושה מהירות עבודה, ואמינות. תודה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by argorny,

מפרט לשימושי משחקים באיכות גבוהה, סרטי HD, עריכת תלת-מימד\דו-מימד, עריכת סרטים ועיצוב גרפי. (התקציב בכותרת הוא בערך) Intel Core i7 920 Gigabyte EX58-UD5 OCZ Platinium 6GB Tri-Channel 1600 CL7 WD Caviar 500GB 16MB 7200RPM Palit 285GTX 1024MB Thermaltake ThoughPower QFan 650W Modular Antec P182 T220P 22" 1920x1200 התלבטות המרכזית היא בין 4850X2 לבין 285GTX ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח לטובת הזול מבניהם 4850X2 אני הולך לשחק ברזולוציה מקסימלית שהיא 1920 על 1200 ועל ההגדרות הגבוההות ביותר

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by BlackBird71,

אני רוצה מחשב למשחקים עם DX11 וחובה עם מעבד של אינטל! עד 5500 שקל תודה לעזורים [=

• 9 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים