עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyal491,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  2. Started by dorlevi551,

1.http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58d7dca5c5f1d 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103259 זקוק לעזרה!!

3. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב חדש, בסכום של עד כ-7K ש"ח, ללא מסך (אפשר לחרוג ממש בקצת...) לגביי דבר אחד אני "סגור" (אלא אם כן מישהו ייתן לי סיבה להתחרט) - המחשב החדש יכיל 2 HD של 250GB כל אחד, של Seagate - ממשק SATA2 עם 16MB Buffer. הסיבה לחצי טרה של מקום ב-HD היא מכיוון שאחד השימושים של המחשב הוא לצורך אחסון של סרטים, סדרות, מוזיקה וגם המון תכני High Definition שכידוע תופסים לא מעט מקום (כמובן שאפשר לצרוב, אבל המטרה היא שכמה שיותר חומר יישאר על זמין על המחשב). שימוש אחר של המחשב הוא לצורך משחקים, והרבה, מכל הסוגים. בכדי להתאים את המחשב לסביבת העבודה, כל הרכיבים צריכים להיות בצבע שחור. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב יישויך למס…

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  4. היי, אני רוצה נייד לעבודה גרפית ולפעמים להריץ איזה משחק. בהתחלה חשבתי משהו ב 4000 עם CORE I3 ו כרטיס של ATI 5470... ראיתי אבל באתרים שהכרטי 5650 ממש מריץ משחקים טוב לעומת ה 5470 שמריץ אבל על LOW... הקטע שהכי זול שמצאתי שיש בו 5650 עולה 5500 שקל. לדעתכם זה מצדיק את המחיר או שכמו עם מחשבים שולחנים עדיף לקנות משהו ב 4000 ואת הכסף שחוסכים משאירים בצד ומחכים שהמחירים ירדו.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: HP ProBook 4540s. אני לא קניתי את המחשב (קיבלתי אותו מתנה במסגרת תוכנית). על המחשב יש מדבקה של RADEON GRAPHICS אבל כל פעם שאני בודק איזה כרטיס מסך יש לי (everest, can you run it) זה מציג לי שיש לי רק intel 4000HD. למישהו יש דרך לבדוק אם הכרטיס המסך הנוסף קיים? כאשר חיפשתי את השם של המחשב שלי באינטרנט זה מצא לי את השם של הכרטיס הבא: AMD Radeon HD 7650M (1 GB and 2 GB dedicated DDR3) אבל יכול להיות שזה אותו שם של מחשב אם מפרט אחר ד"א מצאתי את זה באתר הנ''ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3929941-3955552-5229455.html?dnr=1 אשמח לדרך לבדוק אם הכרטיס הנוסף קיים.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  6. שלום, אני צריך מפרט ב3500 (אפשר לחרוג קצת) לגיימינג ואינטרנט ללא מסך וציוד היקפי אני גר בירושלים אז עדיף חנות באזור, אבל לא הכרחי. תודה

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by brighi,

היי, יש לי מחשב M11X עם כרטיס מסך GT 335 ו WINDOWS 7 ונראה לי שיש לי בעיה, בתצוגה של המחשב אני יכול לבחור תחת DISPLAY את האפשרות PC MOBILE DISPLAY שלפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה אלא אמור להיות שם הכרטיס מסך שלי, עדכנתי גם את הכרטיס מסך שלי וזה לא עזר. אני מצליח להגיע רק למצב שמופיע שם AVAILABLE OUTPUT ON:NVIDIA GERFORCE GT 335. אני גם לא יכול לבחור בקצב ריענון של יותר מ60 HZ. האם המצב הזה תקין ואני סתם מקטר או שיש בעיה איפשהו בלפטופ? פשוט עוד לא הפעלתי על המחשב דברים כבדים גרפית כדי לקבוע את זה בעצמי. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  8. Started by dani k,

היי אנשים, עבדתי על המפרט הזה במשך כמה ימים, תאמרו לי בבקשה מה דעתכם. תודה. מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 כרטיס מסך: Leadtek PX7600GT-TD256 - Geforce 7600GT-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3(1.4ns 128 bit) SLI Support זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y (או שאולי כדאי של סמסונג ? ???) צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK מארז: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm …

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  9. אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא מ-2006 ואני מתחיל ללמוד עיצוב וזקוק לשדרוג שיחזיק לי ל-3 שנים לפחות. יש לי מארז GIGABYTE AURORA 3D ספק כח ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח 320GB 7200RPM. זקוק המלצה לשדרוג הכולל מעבד (i5/i7) ,לוח אם,כרטיס מסך של NVIDIA ,וזכרון של מינימום 8GB -12GB בתדר 1333MHZ. מעדיף גם מארז חדש והכי קטן שניתן עם איזשהו גוף קירור שקט. תקציב בין 2500-3000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח אם זה ממש הכרחי. תודה.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ומשחקים חדשים שיצאו,משחקי רשת,סרטים,שירים(דגש גדול על המשחקים!) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים והמחשקים שעתידים לצאת(MAX PAYNE החדש,BF3),משחקי רשת למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך גם מסך בתקציב(התקציב אמור לכלול גם מסך 23") …

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by omer.b,

אני מעונין בקניית מחשב. אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל: AMD 64 Venice 3000 Gigabyte K8NF-9 512MB A-DATA(בעתיד אני אשדרג לעוד סטיק כנראה) Power Color X800XL ENERMAX 420W/HEC 470W RAIDMAX 868/Chenbro WD 80GB S-SATA כונן DVD FLOPPY הכל ב-5300 ש"ח כולל הרכבה.... מפרט טוב? יש מה לשפר??? בנוסף, אם אני קונה היום סטיק 512MB של יצרן מסוים וכעבור שנה אני אקנה של יצרן אחר הם יעבדו ביחד בסדר? לא יהיו בעיות אי-תאימות?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by most,

שלום, הנ"ל מיועד עבור חבר בעל עסק קטן, העבודה עליו תהיה בעסק ובבית - לא בדרכים כך שגודל מסך ומשקל פחות משמעותי כמובן ללא משחקים וכו' כך שכ.מסך מובנה יספיק רצוי עם מ"ה - לא שאלתי אותו איזה. אין צורך בתחנת עגינה זמן פעולת סוללה לא עקרוני אבל........ אחריות עסקית כמו שבדל (שרות עד הבית) - תהיה יתרון. אם יש פרטים נוספים חשובים אשמח להוסיף

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  13. שלום, אני אצטרך 2 סקינים (מדבקות לגב המסך) ללפטופ 13.3" ובגיגול מהיר לא התרשמתי מהאתרים שמציעים סקינים. אני צריך שתהיה אפשרות להעלות תמונה אישית לייצור הסקין. אשמח לכמה הצעות לאתרים כאלה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by matan007,

שלום. מעוניין במפרט למחשב בייתי: סרטים/אינטרנט/וורד/הורדות/מוזיקה... דגש על נפח אכסון, שקט ברמה 8, ללא שדרוגים בעתיד. בנוסף מסך+מקלדת+עכבר. אין חנות ספציפית, ניסיון טוב עם TMS תקציב 2.5K חריגה 200 ש"ח. חשבתי על זה, המלצתכם: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]516₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000דולר כולל מס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט מרובה טאבים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש הרדיסק SD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע לתקציב של עד 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop תדיר, MATLAB מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of Duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by Farar,

שלום. צריך מפרט עד 3,500 ש"ח, מTMS. מה שיש בנתיים : http://www.tms.co.il/preview/spec/rnsl6j8m איך זה? האם הספק יחזיק את המערכת (כי ראיתי שהכ. מסך צורך המון חשמל)? האם כדאי ללכת על כ.מסך אחר בכלל בטווח המחירים הזה? צריך להזמין בשעות הקרובות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  18. זה הדגם 5738ZG-444G קניתי ב3100 ש"ח אתם יכולים להביע דעה? תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, אבל לא ברמה של לוח אם ומעבד כי זה יקר, וגם ביצעתי את זה לפני כחצי שנה בערך (קצת יותר אולי) חשבתי בכיוון, כרטיס מסך, הרד דיסק, צורב, לא יודע, אני מרגיש שמשהו חסר וקשה לי לשים תאצבע הנה המפרט שלי: Motherboard CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+ (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer System Memory 1024 MB (DDR SDRAM) Display Video Adapter MSI MS-StarForce GeForce FX 5600 with AGP8X (NVIDIA GeForce FX 5600 with AGP8X) (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5600 Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2-S - Audio Codec Interface Stor…

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  20. שלום אשמח לקבל הצעת מפרט מחשב למדיה סנטר (HTPC) ושיוכל גם להריץ משחקים (לא מאוד כבדים) בסביבות 5000 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט על כל מרכיביו (אין צורך ב OC) מעדיף מערכת מבוססת אינטל, ומעדיף כרטיסי מסך של ATI-AMD יכולות הצגה 1080P מלאות גם דרך רשת בקצב העברה גבוהה. יכולות טובות לעיבוד והעברת קול (ותמונה) למערכת (עם רסיסר שתומך ב 1.4 HDMI) המחשב צריך לכלול נגן BlueRay (עם יכולת צריבה) יכולת של USB3 ו- SATA3 או רכיבים שידרוג עתידי המחשב לא צריך לכלול צג (יחובר לטלויזיה LED גדולה) בנוסף אשמח לקבל המלצה למע' הפעלה למחשב הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  21. בחנות אמרו לי שזה משהו טוב לוח אם gigabyte amd שלוש שנים אחריות 452 שקל מעבד 2800+ amd 64 bit שלוש שנים אחריות 564 שקל

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by nottheguy,

הגיע הזמן לשידרוג רציני. לא למטרת OC, בכוונה להחליף מעבד עוד שנה-שנתיים. CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 Motherboard (D-DDR,GF4MX,5.1 Sound,RAID,S-ATA,1394,2xLAN,USB 2.0) [ ¤ 997.9 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower 6082-CAW Front USB/Audio 400W Black Case w/X-Window [ ¤ 319.83 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 סה"כ 2406. שלוש שאלות: 1. המתחרה העיקרי של ה-MB ששמתי הוא ה-LANPARTY2 של DFI. ההבדל במחיר 30 ש"ח. מה דעתכם? שימו לב שלג'יגהבייט י…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by bigbosf,

שלום רב משום מה שמתי לב שהמעבד מסדרה 7250 2GHZ נעלם מהחנויות כאילו לא היה אף פעם... מישהו יודע למה? מישהו יכול להמליץ על חנויות שבהם כן יש את הדגם הנ"ל? תודה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  24. מחשב למשחקים תקציב: 4000 שקל עד 4500 שקל כרטיס מסך שיהיה 6600 רצוי GT. כולל צורב DVD. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ומסך. רצוי מעבד אינטל ולא סלרון או סמפרון. לא מחנות KSP תודה

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by daniel2148,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עקרונית גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה ברובו בוורד ובאינטרנט. אין תכנון לשחק במחשב/לערוך סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס, אופיס לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.