ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
המחירים של קייאספי. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ש"ח 835 2x512Mb 400MHz Samsung ש"ח 560 ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? לא כתבו שם מחיר אבל זה עולה 550-600 בערך 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E eVGA ש"ח 1290 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II SEAGATE ש"ח 445 HEC Compucase CI-6A21 400W ש"ח 450 מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שפרסמתי פה במהלך השבועות\חודשים האחרונים, מספר הודעות בדבר רצוני לקנות מחשב נייד שיענה לצרכים של סטונד (מעבד מהיר, מסך גדול, חלונות 7), מחר ככל הנראה אני הולך לקנות את המחשב (כנראה אני אלך על דגם של DELL, יתכן מדגם VOSTRO בסדרת מחירים של 3000-4000 שקל), אם יש לכם המלצות של הרגע האחרון אשמח לדעת. חשוב לי לדעת מי היבואן הרשמי של DELL בארץ, איזה דגמים מגיעים (בכללי בטווח המחירים זה), עם חלונות 7 מותקן ולא עם שדרוג חינם, וכמו כן לקבל איזה המלצות לחנויות. המון תודה מראש, אורן.
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לייעוץ מהיר בבניית מפרט למחשב סלוני - להלן הדרישות העיקריות מהמחשב: 1. פעולה חלקה ושקטה במיוחד לאורך זמן 2. הרצת סרטי 4K HDR בצורה חלקה ומיטבית (המסך הוא Samsung QLED אשר תומך רק HDR10 ולא Dolby Vision) 3. גלישה מיידית ככל האפשר באתרי תוכן (במגבלות רשת האינטרנט כמובן...) לכניסה למפרט לחצו כאן - האם המפרט שלעיל עונה על הדרישות שרשמתי באופן מיטבי? - האם כל הרכיבים תואמים זה לזה? - האם יש במפרט צוואר בקבוק ברור? כלומר רכיב בודד שהחלפתו ברכיב אחר תניב (בתוספת קטנה של עלות) שדרוג משמעותי של התוצאה לאור הדרישות שלי. - האם אחד הרכיבים במפרט שלעיל הוא מה שנקרא Overkill? כלומר רכיב שתרומתו למכלול היא זניחה (בה…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata מעל 500GB * כונן אופטי לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * תכונות מיוחדות: מערכת הפעלה ווינדוס 8 איך הדגם הבא? Dell inspiron 5537 http://ksp.co.il/?select=.268..271..432.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20711&txt_search…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש נייד על מעבד C2D, מסך בגודל של מקסימום 13 אינץ' ולפחות ג'יגה אחד זיכרון. בנתיים ממה שראיתי הכי זול שעונה על כל הדרישות הוא: MacBook 13" 2GHz White [Z0DT] ¤7,498 13.3-inch widescreen display 1280 x 800 resolution 2.0GHz Intel Core 2 Duo -----> עם 4 מגה קאש לא 2 מגה. 1GB memory (2x512MB SODIMMs) 80GB 5400-rpm Serial ATA hard drive2 6x Slot-load SuperDrive (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW) העובדה שהוא מק פחות רלוונטית כי במקרה הכי גרוע אני אתקין עליו אקס פי ואפסיד איזה 10 ג'יגה, אבל אני לא חושב שתהייה בעייה עם זה שהוא מק תודה מראש לכל העוזרים, אור.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי את משטח הקירור הזה בגלל נטיית ההתחממות הקשה של הלפטופ שלי. dell inspiron1564 דבר ראשון, המשטח הגיע בלי כבל שזה מאוד מוזר. המשטח פעל פעם אחת ומאז אי אפשר לדעת מתי יפעל, לפעמים כן ולפעמים לא. לחיצות על הכפתורים לא משנות כלום. מה אפשר לעשות? זרקתי כבר את האריזה. תודה רבה אושרי
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום חברים. הגיע זמן לקנות כבר מחשב נייד! התקציב בכותרת(כדי שמנהלים לא יצעקו עלי ) בינתיים המחשב שהכי נראה לי זה מה שמצויין בכותרת. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=16877 מבחינת מפרט הוא נראה טוב. האם יש משהו מהותי שצריך למנוע ממני לקנות אותו?(בבקשה בלי "תוסיף עוד 500 שקל ותקנה נייד עם C2D" אני צריך עוד ציוד נלווה וכבר זה יוצא שאני מותח את התקציב) האם יש הצעות אחרות יותר טובות?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני טס לארה"ב ורציתי לשמוע ממכם איזה מחשבים ניידים הם מומלצים כיום לקנייה השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, שליחת מיילים, משחקים ישנים שלא דורשים כרטיס גרפי חזק (קווסטים בעיקר), צפייה בסרטים ובהמשך חיבור ל-LCD בבית כדי לצפות בתכני HD על מסך גדול (42) איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות שיהיה לי נוח גם להסתובב איתו בארה"ב? נראה לי שאפילו 13 אינץ יעשה את העבודה אבל אני לא יודע איזה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בן ה 5, התקציב הוא כ 4000 ש"ח, זה המחשב שיש לי כיום (במקור הכרטיס מסך היה 7870 XT, אבל שידרגתי אותו ל 1070). האם באמת יש צורך לשדרוג המחשב לצורך גיימינג? בעבודה שגרתית בגדול המחשב סבבה, יש בעיות קטנות כמו RESTART מאוד איטי (פעם היה טס), אני תוהה אם זה קשור ל SSD...(אחרי 5 שנים אולי כדאי להחליף את ה SSD? הוא ימות לי בקרוב?) את המארז למשל אני מאוד אוהב אז לא חייב אולי לשדרג, מצד שני את המעבד והלוח אם כן חשוב לי לשדרג, אני רואה שהמעבד לפעמים קופץ ל 100%... מה אתם חושבים לגבי הספק כוח? אחרי 5 שנים הוא יכול לסחוב עוד 5 שנים ככה? ומה לגבי הזכרונות? מעבד i5 4570 3.2Ghz לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 כרטיס מסך GIGABYTE 1070…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת 1400*900 . מסך "מאג" 19. (שוקל להחליף). -לאי…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם אפשר להשיג מחשב טוב במפרט של 5000 ש"ח? המחשב מיועד קצת למשחקים והרבה לקידודי וידאו אודיו הרבה בתחום הזה. שמעתי שפה בתחום של קידודים מומלץ אינטל(וזה לא כולל את הFX-57 ששמעתי שגם עבר את אינטל) כמו שאמרו...חחחח. אם יהיה אפשרי לסדר מחשב ב-5000 שקל. תודה לעוזרים!!! לא כל כך הבנתי מה הייתה הבעיה בכל מקרה אולי הייתי צריך להוסיף שיש צורך במקלדת בעכבר ברמקולים ובהכל ממש הכל. העיצוב של המארז לדוגמא לא כל כך חשוב. מקווה שזה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB GIGABYTE EP35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מארז - Chieftec CX CH-03B, PSU 550W מקלדת Logitech Internet 350 Black Keyboard עכבר Logitech SBF90 Optical Wheel Black רמקולים Logitech S200 Black 2.1 הייתם משנים משהו? איך הלוח אם ? אם יש לכם המלצות למפרט אחר באותו תקציב תציעו בבקשה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
דבר ראשון, אם אני טעוה בפורום אני מתנצל.פשוט לא ידעתי אם זה מתאים לפורום חלונות או לזה ערב טוב. אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה וכל ההתקנים של THINKPAD במחשב.(אני לא יכול לעשות RECOVERY מהדיסק קשיח). אני רוצה התקנה חלקה ולהוציא אותו כפי שיצא מהמפעל העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את כל הדיסקים של ההתקנה לT60 (אני יודע שאמורים להיות 7 כאלה) אני מצליח למצוא רק כאלה שמותאמים ל T61/R61.ולפי מה שאני מבין הם מתאימם להרבה דגמים מהסדרות הללו יש שני דיסקים,אחד של CD (למערכת ההפעלה) והשני DVD לכל התוכנות והדרייברים. האם אני יכול להתקין את הדיסקים הללו על המחשב שלי,או שזה עלול ליצור בעיות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש אינטרנטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חוץ מוורד ואינטרנט אולי אולי LeagueOfLegends/CombatArms אבל זה לא כזה קריטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא בהכרח -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אולי אולי LeagueOfLegends/CombatArms אבל זה גם אם הוא יעבוד על כרטיס מסך של הלוח אם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בנוסף אני מחבר לו 1TB של WD מהסדרה הירוקה מהמחשב הישן + 500GB של סיגייט שיושב לי בצד הרבה זמן ללא שימוש. מה דעתכם ?? יצא לא זול העסק אבל מקווה להנות ממנו.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: HP ProBook 4540s. אני לא קניתי את המחשב (קיבלתי אותו מתנה במסגרת תוכנית). על המחשב יש מדבקה של RADEON GRAPHICS אבל כל פעם שאני בודק איזה כרטיס מסך יש לי (everest, can you run it) זה מציג לי שיש לי רק intel 4000HD. למישהו יש דרך לבדוק אם הכרטיס המסך הנוסף קיים? כאשר חיפשתי את השם של המחשב שלי באינטרנט זה מצא לי את השם של הכרטיס הבא: AMD Radeon HD 7650M (1 GB and 2 GB dedicated DDR3) אבל יכול להיות שזה אותו שם של מחשב אם מפרט אחר ד"א מצאתי את זה באתר הנ''ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3929941-3955552-5229455.html?dnr=1 אשמח לדרך לבדוק אם הכרטיס הנוסף קיים.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1EK698720
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש כולל מסך וציוד היקפי בסכום בין 4500 ל5500 זה מחשב לגיימינג. אני רוצה מסך 19 אינץ' דק. תודה
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב M11X עם כרטיס מסך GT 335 ו WINDOWS 7 ונראה לי שיש לי בעיה, בתצוגה של המחשב אני יכול לבחור תחת DISPLAY את האפשרות PC MOBILE DISPLAY שלפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה אלא אמור להיות שם הכרטיס מסך שלי, עדכנתי גם את הכרטיס מסך שלי וזה לא עזר. אני מצליח להגיע רק למצב שמופיע שם AVAILABLE OUTPUT ON:NVIDIA GERFORCE GT 335. אני גם לא יכול לבחור בקצב ריענון של יותר מ60 HZ. האם המצב הזה תקין ואני סתם מקטר או שיש בעיה איפשהו בלפטופ? פשוט עוד לא הפעלתי על המחשב דברים כבדים גרפית כדי לקבוע את זה בעצמי. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! להלן מפרט גיימינג\תכנות שהרכבתי ב-TMS רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להוזיל את מפרט מבלי לפגוע בביצועים. ברמת העקרון אני צריך את שני המסכים, כמות הזכרון ואת כונן ה-SSD, אך יש לי תהיות לגבי לוח האם\כרטיס מסך\מארז\ספק. והנה התבנית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על 2 מסכים, תכנות, VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
Hi I'm looking for a 13-14 inch laptop preferly of core i5 Budget till 1100$ assuming I'm getting it from the us. I've read about these two laptop, it seems that the envy has a battery problem Can you share your recommendation? Even for other models. My main use include light use office internet and alittle movie watching
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
את המפרט הציעה חברה ידועה לידידה שלי. הצורך שלה הוא במחשב בלבד (יש לה מסך וציוד היקפי) לשימושים משרדיים, אינטרנט, ועריכת וידאו חובבנית. רצוי להישאר בתקציב זה או לחסוך אם אפשר. לא צפוי OC. הרכישה תתבצע באזור תל אביב. אשמח להערות על טיב המפרט והצעות לשיפורים/החלפות אם יש. תודה ליאור מעבד Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz6MB L3 Cache s1150 –Tray מאוורר למעבד .Arctic Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA 1150, Intel B85, DDR 3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Western Digital Caviar …
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
לאחר גסיסתו בטרם עת של הנייח שלי ששירת אותי נאמנה במשך כ-6 שנים,אני רוצה לבדוק את האופ' לרכוש "מכונה משומנת" שתשמש אותי לשנים הבאות. מבחינת שימושים - אפשר להגיד יותר עבור סרטים/סדרות ופחות עבור משחקים,אבל יש רצון לפנות יותר זמן עבור משחקים בעיקר אסטרטגיה ופעולה 3D ולכן ארצה לנצל כמה שיותר את התקציב הנתון ובאפשרות לחרוג ממנו. כרגע אין לי צורך בציוד היקפי,אבל בעתיד אני מתכוון להוסיף X540+MX5500 כשיהיה פחות לחוץ מבחינת התקציב. בניתי מפרט לדוגמא מסקאי פיסי(יש לי נסיון לא רע איתם וגם מבחינת מחירים הם סבבה ולכן אעדיף מפרט משם). כמו כן הוספתי הערות ושאלות שלי לסגירת המפרט בפנים ולפי ההצעות אוכל לחפור קצת יותר לעומק. תודה לכל העוזרים. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1377 כמות…
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני חדש בפורומים אבל אני קורא פה כבר דיי הרבה אז אלוהה INTEL P-D LGA775 2.66GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T 784 GIGABYTE GA-8I945PG-RH P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 PCI-E 612 Kingston DDR2 1024MB 533MHz CL4 X2 1370 Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 1390 Western Digital WD800BB 253 COMPUCASE HEC CI-6A21-400 BLUE-BLACK MIDI ATX 4 495 DVR110 Pioneer 274 150 הרכבת מחשב 5258 טוב, המחשב מיועד למשחקים. בעיקרון יש לי שתי רצונות ממחשב, שאני אוכל להיות בעיר המרכזית (איירון פורג') בWOW עם יותר מ 0.4 FPS, כ…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם =] בניתי 2 מפרטים ב5000 שקל סה"כ,בלי ציוד היקפי בכלל. מחשב אחד למשחקים ושני לעבודות משרדיות ואינטרנט. איך המפרטים האלה; יש משו לשפר?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-