ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1) איך המפרט הנ"ל : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=743510 2) אשמח לקבל מפרט של נייד לצורכי גיימניג כבד,גודל 15.6 ותקציב של 5500 עם חריגה אפשרית של כ 500 ש"ח. 3) האם כדאי לדבוק ב XP האמינה או שמערכת ההפעלה החדשה (זו שאחרי ויסטה) טובה יותר? האם יש דברים שרצים על XP ולא ירוצו על החדשה כמו שארע במעבר בין 98 KXP ?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ראיתי פרסומים שיש עכשיו לפטופים עם מסך תלת מימד ונותנים יחד עם זה משקפים. יש לי כמה שאלות שאני לא מבין. 1. האם זה אומר שאני חייב את המשקפיים בכל מצב של עבודה עם המחשב (גם בעבודה שוטפת על OFFICE) כי אחרת זה יהיה מטושטש? 2. ראיתי שיש שם משחקים ישנים שמוצגים בתלת מימד כמו FIFA 08 וגם HALF LIFE זה המרה למשחק או שבגלל המסך והמשקפיים זה יוצג ב-3D? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיריץ את המשחקים החדשים על איכות גבוהה אם אפשר. כמו כן אני רוצה שבעתיד אם אני ארצה לשדרג את המחשב אני אוכל לעשות זאת בקלות (בלי להחליף לוח אם לדוגמא) אין צורך במערכת הפעלה,שיהיה שקט (בערך 4),אין העדפה לחנות,אני לא מתכנן אוברקלוק,כונן קשיח של 320 גיגה יספיק.אפשר לחרוג עד 500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב LG X-120 שזה מחשב נטבוק עם מעבד INTEL ATOM N270 ו-2 ג'יגה זיכרון ראם 800MHZ. לאחונה שמתי לב שהוא פועל קצת לאט מהרגיל, מה גם שסרטים בצפייה ישירה כמו יוטיוב לדוגמא הסרט מקרטע ופעם היה עובד חלק.. הרצתי בדיקה עם performance test וכמו שחשבתי בהשוואה למחשבים מאותו הדגם התוצאות שלי היה תמיד יותר נמוכות, לפעמים ביותר מחצי. אפשר לציין שמספר פעם המחשב נפל ונחבט קלות, אך לא עשה בעיות מיוחדות לאחר מכן. רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני מפעיל את האחריות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח (על המפרט לכלול מסך ומערכת הפעלה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Format Factory, emule 24/7, IDM ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין לקנות מסך איכותי LED בגודל 20-22 אינץ' לצפייה בסרטי HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, Crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת מכונות ואני מחפש לפטופ בתקציב של עד 5000 שח חשוב לי בעיקר שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק כי אני עובד עם תוכנות כבדות , זיכרון כמובן 4 גיגה , כונן קשיח לא חשוב לי כל כך כי אולי אני יקנה חיצוני בנפרד תלוי במחיר שאני יקבל על המחשב אני בין היתר מכור לסרטים אז שיתאים גם לצפייה בסרטים באיכות HD לגבי משחקים לא מעניין אותי כלל תודה על כל העזרה!!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט, קצת MATLAB וצפיה בסרטים שאני מוריד. MKV 1080. את המחשב אני מייעד לחבר לטלויזיה. התקציב הוא עד 4000. תודה, אמיר
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למדיה -תמונות\סרטים\מוזיקה וכו המלצתי להם סטרימר אבל הם מבקשים ליראות אפשרות של מחשב כל מקרה חובה לתמוך בסירטי FHD -אבל לא צריך בלו רי כרגע צורב DVD יספיק בינתים וגם 1 טרה זיכרון ארד דיסק רצוי יצאת HDMI בכרטיס מסך שקט ככל הניתן יחסית למפרט ובמידה ואפשר שלט שתומך בWIN7 בתודה קרירין
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בכרמיאל והחנות שהכי נוח לי לקנות בה היא KSP ולכן אשמח אם תוכלי להציע לי מפרט טוב למשחקים דרך אתר החברה, שם יש מחירים וכו'... בעיקרון יעוד המחשב הוא למשחקים, בעיקר חדשים ואני הייתי רוצה להשקיע בו בין 2200 ל2500 ש"ח... אין צורך בציוד הקפי בכלל... עריכה: לפי מה שהספקתי לראות באתר ישנם שאלות שעדיף שאענה לפני שתשאלו אותי... מיועד למשחקים כגון CRYSIS, ASSASSIN CREED 2. מסך יש, SAMSUNG 20'' Syncmaster, רזולוציה של 1600x900 אם אני לא טועה... ארצה כ.מסך טוב כדי שאוכל לשחק במשחקים על איכות סבבה ולא מינימלית... בתודה מראש לכל העוזרים, שיהיה שבת שלום ומבורך
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד "הנדסת תעשייה וניהול (התמחות במערכות מידע)" בשנה הקרובה. חוץ משימושי הנייד ללימודים אשתמש בו גם לגלישה באינטרנט. מחפש דגמים שמתאימים לדרישות. תקציב: שואף ל4000 ₪ חריגה מקסימלית: 1000 ₪ מעבד : I-3 או I-5 יספיק לדעתי. זיכרון : DDR3. בין 3 ל 4 -GB . מאיץ גרפי : מאיץ עצמאי (לא מובנה) עם זיכרון משלו (512 יהיה אופטימלי). מסך: בגלל אופי הלימודים (תכנות לרוב) אני אצטרך מסך דיי גדול לעבודה עם מס' תוכנות. ממה שהבנתי 15.6 או 15.4 אינצ' זה גודל אופטימלי בשבילי. (עדיפות מסך מט - הבנתי שהוא מתאים יותר לעבודה). רשת : B, G, N ו Bluethooth. סוללה : לפחות 6 תאים יספיקו לדעתי. יציאות : VGA, לפחות 3 USB. HDMI (לא מחייב) כונן אופטי : צורב DVD. HD : נפ…
-
- 41 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד "הנדסת תעשייה וניהול (התמחות במערכות מידע)" בשנה הקרובה. חוץ משימושי הנייד ללימודים אשתמש בו גם לגלישה באינטרנט. מחפש דגמים שמתאימים לדרישות. תקציב: שואף ל4000 ₪ חריגה מקסימלית: 1000 ₪ מעבד : I-3 יספיק לדעתי. זיכרון : DDR3. בין 3 ל-4GB . מאיץ גרפי : מאיץ עצמאי (לא מובנה) עם זיכרון משלו (512 יהיה אופטימלי). מסך: בגלל אופי הלימודים (תכנות לרוב) אני אצטרך מסך דיי גדול לעבודה עם מס' תוכנות. ממה שהבנתי 15.6 אינצ' זה גודל אופטימלי בשבילי. כרטיס רשת : B, G ו N. Bluethooth. סוללה : לפחות 6 תאים יספיקו לדעתי. יציאות : לפחות 3 USB. D) VGA-(SUB, HDMI(לא מחייב). כונן אופטי : צורב DVD. HD : נפח של 320 GB יספיקו לי לדעתי. מעוניין במהירות 7200. מקלדת : מק…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייד מסוג LG X130 הורדתי את כל הברגים, ועדיין לא הצלחתי להוציא את הפלסטיק התחתון. האם ייתכן שהחביאו ברגים תחת מדבקות בשביל שידעו באחריות של המחשב אם פתחתי את המחשב? (המחשב מכוסה מדבקות רבות - של ווינדוס וכדומה) בכל אופן איך עושים את זה? אם אני רק רוצה שיבנו לי מפסק שיפעיל או יכבה את הדיסק קשיח, יש מעבדה שיכולה לעושת את זה בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים משרדיים וגלישה באינטרנט 13'' אפשר להציעה גם עם 12'' אבל ההעדפה היא למסכי 13.1/13.3 כמה שיותר נמוך סוללה שתספיק לשעתיים+ בזמן עבודה עם בהירות גבוהה, עבודה משרדית ואינטרנט HDMI - יתרון כן כונן 160GB ומעלה כונן קשיח 7200סל''ד אין צורך במידת הצורך יחובר צורב חיצוני אם אני קונה בארץ אז - לא אם יש מחשב נייד שמתאים שאפשר לקנות אותו בח''ל אז יש צורך באחריות בינלאומית שתקפה בישראל מן הסתם לא דבר נוסף שמאוד חשוב לי זה איכות הבניה של המחשב, מקלדת ופאד נורמלים אם יש צורך אפשר לחרוג בעוד 2000ש''ח לצורך העניין תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יעזור לי להחליט מה הדגם המועדף: 1. מחשב נייד ''15.6 מעבד Core™ i3 כ.מסך NVIDIA® דגם : HP Pavilion dv6-2120ej http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733555 או 2. מחשב נייד ''15.6 HD LED מעבד Core i3-330M כ.מסך ATI דגם: TOSHIBA L505-13E http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734967 או 3. מחשב נייד ''15.6 HD LED מעבד Core i3 כ.מסך nVIDIA דגם: SAMSUNG R580 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735416 לכל השלושה מעבד I3, זכרון 4 ג'יגה, 500 ג'יגה דיסק קשיח ובאותו מחיר. תודה ושבת שלום!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שני לבית. שימוש עיקרי וכמעט יחידי, יהיה גלישה באינטרנט ושימוש בוורד. אין צורך בצורב/כונן. דיסק קשיח 500GB. קירור שקט ולא יקר למעבד. תודה, חן
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! רציתי להתייעץ בקניית נייד השימוש שלי הוא רגיל + משחקי מחשב כבדים התקציב שלי הוא בין 5000-4500 ש"ח אני רוצה מסך בגודל של 13 אינץ האם יש לכם המלצות? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת למפרט הבא למחשב לעריכת וידאו לפרנסה בעלות של כ 8500 שח 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.פרמייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מיועד לאוברקלוק, מיועד לשימוש כללי, התקציב הוא 2000 פלוס מינוס, שקט לא רלוונטי. צריך מפרט כמה שיותר משתלם במחיר הזה בסיס AMD או INTELL לא כזה משנה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי עצבנתי פה חצי פורום מהבקשה הקודמת שלי...אבל למשהו אני מרגישה חוסר בטחון במה שיש לי כרגע... אשמח לתגובה ותשובות למספר שאלות שעלו לי ASUS M4N68T-M nForce 630a Chipset AM3 941040 299 ש"ח Kingston ValueRAM 2GB DDR3 1333 CL9 Model KVR1333D3N9/2G 299 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 230 ש"ח PowerColor ATI Radeon 5750 512Gb GDDR5 PCI-E PO575512D5H 635 ש"ח Compucase 6C60 Black Midi Tower True 400Watt PSU 330 ש"ח AMD Athlon II X4 630 Quad Core AM3 2.8Ghz 540 ש"ח עכשיו..... 1.האם קיים הבדל גדול בין 630 ל635 ? 2.האם קירור סטוק הוא יעיל או שיש עדיפות לשדרוג ואם כן למה? 3.האם קניית מארז+ס…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחו"ל ותמיד אני מזמין דברים מאתר B&H מניו יורק. אך הפעם המפרט שלו למחשבים ניידים קטן. אני מעוניין במחשב עד 600 דולר. למטרת גלישה באינטרנט ומולטימדיה. אשמח להמלצה על חנות בארה"ב ששולחת לארץ ואם אפשר גם דגם מומלץ מה טוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מחפש משהו איכותי של לנובו, נוח, קטן, מהיר, זמן בטריה, לעבודה לא למשחקים. לא חייבים לנצל את כל התקציב ואפשר לחרוד בשביל משהו ששווה את זה רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב של MSI עכשיו מה זה WIFI ואיך בודקים עם יש את זה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
זה הראשון http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=19961&VariantID=19962 זה השני http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=19702&VariantID=19703 המחשב הוא לצורכי משחקים, איזה מחשב אתם מעדיפים לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחיר של 5100 שקל עבור מחשב גיימינג במפרט הבא: מעבד אינטל מקורי I5 - 750 CORE INTEL לוח אם מקורי GIGABYTE GA- P55M-UD2 גוף קירור למעבד E THERMALTAK זיכרון פנימי 4MHZ 1333DDRIII KINGSTON כונן קשיח TB 1 II SATA RPM 7200 MB32 SAMSUNG \ WD כ . מסך HDMI 5770 DDR 5 GB1 SHPPHIRE מארז ELMENT T THRMALTEKE MIDI TOWER ATX 500Wשל E THERMALTAK צורב DVD X 22 SAMSUNG DL כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה אחריות 36 חודשים ללוח אם+מעבד+זיכרון +כונן קשיח+כרטיס מסך +ספק שאר הפריטים 12 חודשים האם המחיר טוב למפרט? יש לכם המלצה לשינוי המפרט? מפרט שונה? יש לכם חברה מומלצת? אני פתוח להצעות, אם יש לכם מפרטים טובים יותר ב5000 שקל אני מאוד אשמח אם תמליצו. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קודם כל המפרט שאני רוצה להמיר ל-HTPC: Intel® Core2 Duo E2160 1.8GHz @ 2.4GHz לGigabyte® GA-946GZ-DS3 Rev. 2.0 / BIOS Ver: F3 Kingston® DDR2 2048MB (1GBx2) 667MHz CL5-5-5-15 Western Digital® 160GB 7200RPM 8MB WD1600AAJS Samsung® DVD-RW S203B HP SK-2280 Logitech® Optical Mouse SBF90 CompuCase-HEC® 6A19B CompuCase-HEC® 300ART 300W - הכ.מסך מובנה על לוח האם, קירור המעבד הינו סטוק מקורי. - המפרט יחובר לטלוויזיה LG 37LH20 "37, דרך HDMI*. - רצוי כ.רשת אלחוטי עם מקלט חזק (הנתב נמצא בחדר ממ"ד). - רצוי סט עכבר+מקלדת אלחוטיים. - רצוי שתהיה יכולת להפעיל תכני HD באיכות מקסימלית - 1080p. - יכולת להקליט תכנים, יש במפרט הראשי שלי כ.טלוויזיה (PVR-150 MCE), אין לי בעיה להעבירו…
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-