עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט ב4000 שקל שיכלול מסך(19"-24" ) , מקלדת , עכבר , ורמקולים השימושים הם בסיסיים לאינטרנט ועבודה משרדתית , ומעט למשחקים ( משהו בסגנון המנוע של HL2 ) אין צורך להשתגע על שקט או מארז יוקרתי תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  2. המפרט בשביל חבר. אין סכום קבוע לתקציב, אבל עדיף המינימום האפשרי. השימוש במחשב יהיה ללימודים (מספרים על דיסק) וישומי אופיס. (בעתיד אולי אינטרנט) בבקשה הוסיפו לינקים לחנות שממנה המפרט או את השם שלה.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by fidelcastro,

אף פעם לא היה לי נייד פשוט אז רציתי לדעת מה כדאי לקחת על מה כדאי לשים דגש וכו' תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אבל שהביצועים יהיו טובים בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW2,BFBC2,Counter strike לא חובה להריץ על הכי גבוה את הBFBC2 אני מאמין שבתקציב הזה אפשר להריץ את MW2 על הכי גבוה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 וגם L…

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  5. החומרה של המחשב מעולה למחיר שלו ואף כוללת כרטיס מסך מעולה. יצא לי לקרוא הרבה ביקורות חיוביות ושליליות מחו"ל ועדין לא הגעתי למסקנה סופית! אשמח לקבל מכם חוות דעת או תחלופה ראויה למחשב זה. תודה רבה לכם!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by omricw1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל אם שווה את התוספת אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? maya,games,avid א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4, טייטנפול -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by stav_ser,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח (קיים כבר כרטיס מסך -GTX560 Ti) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך אז כדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג מזדמן, תכנות תדיר (python,c,matlab) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, starcraf3, far cry, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  8. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, משחקים כמו סימס,גיטיאי, אולי אפילו C&C3 (אבל מספיק שרק יעבוד..) נראה לי 7300GT מספיק בהחלט.. מעבד לא מוכן להתפשר על מתחת ל-AMD Athlon 64 X2 3800+ זכרונות ולוח אם לא מבין בזה אבל חשוב לי שיהיה ג'יגה זיכרון. הרד דיסק, שוב לא חשוב, אבל שיהיה מעל 80 ג'יגה, ואם ההבדל בין 80 ל-160 זניח, שיהיה 160... צורב דיוידי כמובן, כרטיס מסך, אם אתם מכירים אחד אחר טוב יותר או יותר זול ומשתלם אז תגידו.. הא.. וספק כוח כמובן, בבקשה תשימו לי אחד נורמאלי מדבר אתכם פה אחד שנשרפו לו בבית בערך 7 ספקי כוח (ספק כוח מילא אבל הבעיה היא שהוא בד"כ לוקח איתו עוד כמה חלקים על הדרך..) וזהו בנוסף, אני מעדיף שהחנות תיהיה מהמרכז (ראש"צ, רחובות..) וחשוב לי מאוד שהיא תיהיה …

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  9. לוח אם: דגם: PC-CHIPS מהירות FSB: 266 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ דיסק קשיח: טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM מעבד: סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: 3400+ מהירות FSB: 266 MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון: נפח: 256 MB מהירות: 400 MHz אחריות: 3 שנים צורב: צורב CDRW תוצרת LG במהירות 52X32X52 הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by NatanZ,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לקנות סוללה עבורו. הדגם הוא Toshiba Tecra A4 חיפשתי סוללות אבל ראיתי עשרות תת-דגמים, ולא מצאתי משהו שתואם לדגם שלי. אבקש את עזרתכם בנדון. מצ"ב תמונה של המחשב כולל כל הפרטים. תודה רבה מראש נתן

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by Bragiz,

מצאתי את המחשב הבא : http://ksp.co.il/?uin=15580 שעונה על כל הדרישות שלי אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות ברשת עליו , מישהו מכיר? ניסה? מחשב סטודנט שמריץ גיימינג בינוני-קל * גודל המסך? 17 פלוס * משקל רצוי? 3 קילו פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש לפטופ עם מקלדת איכותית ונוחה (לא האלה עם הכתפורים הקטנים והשטוחים עם מרחק של …

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שעונה למיפרט הבא: תקציב: עד 5K, עדיף פחות, אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את ההבדל. שימוש: אינטרנט, אופיס, תיכנות (NET. למשל) , לא משחקים וכו'. מסך: 13.3 ומעלה. חייב להיות מאט. וגם המיסביב לא מבריק. עכבר: רצוי track ball (סטיק כמו של IBM), אבל כנראה שאוכל להתרגל גם לפד מוצלח. מיקלדת: רכה ונוחה תאורה למיקלדת: רצוי מאוד משקל: 1.8-2.5 אבל עדיף כמה שפחות סוללה: 6 תאים דיסק: מספיק 160G , עדיף 7200RPM מעבד: עדיף C2D עם 2Ghz לפחות (הבנתי שה dual core מתחממים מאוד) זיכרון: לפחות 2G עם אפשרות הרחבה ללפחות 4G אחריות: טובה, ארוכה ואמינה מ"ה: לא חייב, שיתאים עתידית ל windows 7 יציאות: רשת רגילה ואלחוטית, BT, רצוי גם מודם פקס לא חייב, אבל יהיה…

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  13. אני מקווה שאני בפורום הנכון, מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה). רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה? ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב? הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ). תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. אני מבקש את עזרכתם בכמה דברים: 1. איזה סוג מעבד יספיק לדעתכם?i5,i7 2.אני מתלבט אם נייח(מה אתם אומרים על all in one?_) או נייד .? אשמח להצעות למחשבים . תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by g_a12,

אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  16. Started by danielblum,

* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפי התקציב אני מניח שזה יהיה 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI לא* Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כ…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי אבל עדיף להישאר בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - אני מניח שאתם יודעים מה זה אומר, כל הCOD למיניהם, AC בכל גירסאותיו וכבדים יותר - שיריץ באיכות גבוה. תכני HD - צפייה בסרטים/סדרות באיכות HD (אני בעל מסך 1080p). עבודה משרדית - עבודה בוורד, אקסל, פאוורפוינט וכל זה. תכנות - ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ECLIPSE, PYTHONXY, VISUAL STUDIO 2010 ב) במידה והמחשב מ…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  18. Started by ortheking,

*אין צרוך בכרטיס מסך יש לי בנפרד מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 996 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 387 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 מארזים: Antec GX909 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Antec VP-500PC 500 Watt ATX12V v2.3 PSU כמות: 1 - מחיר: ₪ 190 דיסקים SSD: Kingston SSD 240GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 סה"כ: ₪ 2954 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע…

19. זה המחשב תנו חוות בבקשה הוא מיועד ליצירה ועריכת מוזיקה ולמעשה מחשב לאולפן מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 670 2 1340 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X1300 512MB, PCI-E 380 1 380 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 355 2 710 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG 16x 40x White 110 1 110 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG …

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by Marklar,

נתון מפרט קיים: 1. P4, 3GHz 2. ג'יגה RAM 533 MHz 3. לוח אם של ג'יגהבייט, 8I945PL-G 4. רדאון X1600XT הבחור רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים. התקציב - 1500 ש"ח. יש לו סיכוי להיסגר על משהו סביר או שעדיף שיחכה זמן-מה עד שיוכל להרשות לעצמו רכיבים רבים\טובים יותר?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  22. קיצר אז ככה .......אני צריך מפרט למחשב שרת ,תמליצו על דברים תתקנו אותי עם אני רושם משהו לא טוב ....... חשבתי ככה מעבד :יש כמה אופציות :E6600 ,Q6600,Q6700 אני יכול להביא אחד מהם בחצי מחיר .(1000-1500*),או שעדיף לקחת 4 ליבות של AMD ? בעצם ה 4 ליבות החדש שלהם קורע את אינטל בביצעים והוא 4 ליבות טהור לא מודבק ב 3 שניות ,קיצר המלצות בבקשה . לוח אם :BAD AXE יהיה סבבה או ש צריך משהו אחר ?לא זכור לי עם הוא תומך ב 4 ליבות ?או שאפשר לשים איזה AB9 PRO רגיל ?(600-800) זיכרון :4 G זיכרון -של GSKILL 800,או 667 MHZ ,או של TWINMOSS 667,800 ).(עד 1500 2000 שח ). הר דיסק :חשבתי דווקא לכייוןן SEGATE האמת למרות שאני משתמש ב WD איזה כמה של 320 G (מחיר עד 1000) כרטיס מסך :כמובן שלא צרי…

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  23. צריך מחשב לגיימרים כולל כול הציוד הקפי ללא O.C ב 15.000 שח' 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 10.000 ו 6.000 אשרי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)-הכול וביקר למשחקים[/b] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן הכול וכרטיס קול: http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=1989&modelmenu=1 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכול צריך 5. האם…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  24. שלום רב, אודה לייעוץ מהיר בבניית מפרט למחשב סלוני - להלן הדרישות העיקריות מהמחשב: 1. פעולה חלקה ושקטה במיוחד לאורך זמן 2. הרצת סרטי 4K HDR בצורה חלקה ומיטבית (המסך הוא Samsung QLED אשר תומך רק HDR10 ולא Dolby Vision) 3. גלישה מיידית ככל האפשר באתרי תוכן (במגבלות רשת האינטרנט כמובן...) לכניסה למפרט לחצו כאן - האם המפרט שלעיל עונה על הדרישות שרשמתי באופן מיטבי? - האם כל הרכיבים תואמים זה לזה? - האם יש במפרט צוואר בקבוק ברור? כלומר רכיב בודד שהחלפתו ברכיב אחר תניב (בתוספת קטנה של עלות) שדרוג משמעותי של התוצאה לאור הדרישות שלי. - האם אחד הרכיבים במפרט שלעיל הוא מה שנקרא Overkill? כלומר רכיב שתרומתו למכלול היא זניחה (בה…

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  25. היי , אז ככה אני כבר הרבה זמן שובר את הראש ובניתי כמה מפרטים שונים וזה ותמיד היה לאנשים דברים להגיד אז רציתי לשמוע מאנשים מבינים אז אני מבקש , רק מי שמבין באמת שיגיב לי ויגיד לי את הדעה שלו , תודה רבה המפרט הוא ב6500 שקלים ואני לא רוצה לחרוג מהתקציב הזה אפילו להוריד טיפה אם אפשרי . מצטער על אי הסדר שיש פה פשוט זה מה שיצא לי באתר .. ויש לי עוד שאלה אחת , אני יעשה OC למעבד ב100% והשאלה שלי אם אני צריך לשנות את הזיכרונות מ1333גיגה הרצ ל1600 ז"א האם מספיק את ה 4 גיגה עם ה1600גיגה הרצ או לקחת את ה6 גיגה בייט עם ה1600 גיגה הרצ? או שפשוט להשאיר את הזיכרון שיש לי במפרט? תודה רבה לעוזרים המסך שלי הוא 23 אינצ הוא רצ על 1280 על 768 והוא פול HDMI. אני לא הולך לעשות אוברקלוק של …

• 10 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים