ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני מוסיף דברים כמו שני הארד דיסקים וכרטיס מסך רדאון 8500 128מ זהו המפרט: GA-8IK110 S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 P4 2.8G FSB800 BOX INTEL HT DDR 256MB PC400 KINGSTON*2 SPL 6083 שחור \ כסוף + ידית ATX, 300W, USB איך המעבד והלוח אם????? בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1) תקציב? 4K בלי חריגה! 2) מטרות? משחקים כבדים. 3) ציוד היקפי? בלי. 4) דבר ספציפי לא צריך במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי. 5) העדפה לחברה? KSP ונועה כומפ-כרטיס מסך 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או תוכנה? לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב? לא 8) נושאי הקירור והיופי? יופי לא מארז נורמלי לא גנרי. ושיהיה מקורר 9) האם אתה צריך הרכבה במעבדה? כן. 10) כיצד תשלם? צק 11)הערות נוספות:לא מתוכנן OC ואם כן את קטן,לא מתוכנן שידרוג בחלקים.
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ברשותי לפטופ חדש של טושיבה, הלפטופ הגיע ללא Recovery Disk . Recovery Disk מגבה את כל התוכן של המחשב ברגע שאני עושה אותו? או שרק את הקבצים של הווינדוס? איזה תוכנה מומלצת לRecovery Disk?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2540588 מה זה רכיבים מחודשים? מזוייפים? איך הגיעו למחיר הזה אבקשכם להביע דעה. תנקס
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
amd64 3000-939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 512MB PC 3200 DDR 400 Dual 256x2 WD 120GB 7200RPM 8MB Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB FOXCONN 300Watt NEC 3520 DVDRW סה"כ 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני משתמש טרי בנייד ולפני שאני יעשה נזק בלתי הפיך רציתי להתיעץ איתכם. ברצוני להשאיר נייד שידלוק באופן קבוע לצורכי הורדה. השאלות הבאות: 1. עד כמה זמן אפשר להשאיר ניד דולק שלא ישרף? 2. האם תחנת קירור תועיל לשמור על חום המחשב? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט המצורף? התקציב המקורי היה 2000 ש"ח, וכאן יש חריגה קלה, אבל חריגה קלה שכזו נראית לי מתקבלת על הדעת (לא שאלתי את בעל המחשב המיועד). אם יש משהו שלדעתכם לקחתי OVERKILL, אשמח לדעת. Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Gigabyte GA-EG45MD-S2H G45 CHIPSET, יחידות 1 ₪575 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=390 NZXT Alpha Black + NZXT 400 Watt, יחידות 1 ₪393 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לרדת עד 4500 במקרה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לגריפקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לחדר ואין לי מושג איזה אני צריך אז אני מקווה שאני אוכל להיעזר בכם אני רוצה בחדר גם טלויזיה וגם מחשב, בהתחלה חשבתי לקחת מחשב רגיל ולחבר אותו לטלויזיה בכלל לא חושבתי על מדיה סנטר כי חשבתי שהמחירים בשמיים אבל נראה לי שעכשיו עם המחירים של הHTPC אולי זה כן יהיה אופציה טובה.. מבחינת שימוש זה לא המחשב הראשי אלא רק לגלישה, שמיעת מוזיקה ולראות טלוויזה וסרטים (למרות שאני בקושי רואה) חשוב שיהיה לו תקשורת WIFI כדי להתחבר לרשת בבית ותקשורת BT חשובה לי כדי שישמש לי כדיבורית שאני בחדר עם הPDA מבחינת הרד דיסק, תכלס אני לא אשתמש יותר מ100 ג'יגה (וזה גם ממש בהגזמה) זיכרון אני לא אתפשר על מתחת לג'יגה כדי שהמערכת תעלה נורמלי, אם זה הכרחי אני אשים גם יותר לפי ה…
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
זה המחשב תנו חוות בבקשה הוא מיועד ליצירה ועריכת מוזיקה ולמעשה מחשב לאולפן מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 670 2 1340 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X1300 512MB, PCI-E 380 1 380 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 355 2 710 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG 16x 40x White 110 1 110 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG …
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך חזק/עדיף יותר מהשלושה: NVIDIA GeForce G 103M (512 MB Dedicated, Up to 1790 MB וNVIDIA® GeForce® G105M Up to 1791 MB of TurboCache™ (512 MB dedicated) nVIDIA GeForce 9600M GS 512MB
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עדיף בפחות הנייד אמור להיות לשם עריכה של סרטים מצגות וכולי וכנראה יהיה מחובר גם למקרן כאלה 5500 שקל 6000 גג תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק איתי למשך זמן רב ככל האפשר. השימושים הם משחקים, אך בעיקר עבודה שוטפת. חשוב לציין כי אין צורך בציוד היקפי, מלבד זוג רמקולים שרצוי שיהיו איכותיים. כמו כן אני מעוניין לשלם בתשלומים, ולא בתשלום בודד. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.05.2008 בשעה 19:15:26 עבר יומיים, והנושא עבר לעמוד השלישי, אז אני מרשה לעצמי להקפיץ.מישהו יכול לעזור? אני אדגיש שוב, המחשב מיועד לטווח ארוך ככל האפשר.
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הצעה למפרט מחשב המיועד לשימוש מקצועי כבד. אני לא מפרט את התוכנות בגלל שהן ייעודיות ולא מוכרות [חלקן פיתוח אישי], אבל אני כן מפרט את הצרכים שלי להלן. 1. מארז. המארז צריך להיות עומד, מרווח, כניסות USB ואוזניות שפונים למעלה [ולא באמצע המארז מלפנים]. מקום ל-3 מאווררים. 2. מעבד. אינטל Core i7, הדגם עצמו פחות משנה לי ואני פתוח להצעות. 3. לוח אם. לוח האם צריך לתמוך במרכיבים הבאים: a. לפחות 4 כניסות דיסקים, SATA3 b. ארבע כניסות זיכרון עד 8GB כל אחד להרחבה עתידית. c. תמיכה בכרטיס הגרפי הנוכחי שלי GTX 560 Ti של ג'יפורס 4. שני מאוורים טובים [לא עושה אוברקלוקינג, אבל עובד בסביבה חמה יחסית]. 5. ספק כוח. 500W ומעלה…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. רזולוציה מינימלית1366x768 רצוי כונן SSD אבל לא קריטי, לא דיל ברייקר אם לא SSD אז מינימום 1TB, לגבי SSD אני לא יודע מה הסטנדרט היום - בכל מקרה מסתדרים עם HD חיצוני מקסימום זמן סוללה 3 שעות אין צורך ביציאות מיוחדות , אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בכונן אופטי אז פתחתי פעם ט'רד מאוד דומה ובו CHEVY המליץ לי לחכות לאוקטובר לירידת מחירים יציאת דגמים אני ככה (!) קרוב ללגרד את הכסף אז רציתי לדעת אם יש חדש בשוק, המלצוץ חמות…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בנוגע למפרט: תקציב: 1.5K, אפשר לחרוג עד 2K עבור יחס עלות\תועלת ששווה את ההתגמשות. שימושים: שימושים כלליים ותכנות. דברים שיש בהם צורך: מעבד, לוח אם, זכרונות, מארז וספק. יש לי HD רגיל (סאטא) של טרה, אם נכנס SSD בתקציב וזה שווה את ההשקעה אפשר להכניס. ציוד היקפי לא דרוש. שקט: אני לא אוהב מארזים רועשים, מעדיף מארז עם כמה שפחות מאווררים. הייתי אומר 6-7 בסולם. לא מתוכנן OC. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות, הרכבה לכלול רק אם זה חינם, אם לא אני ארכיב לבד. אין העדפה לחנות ספציפית. בקשות מיוחדות: יש לי מערכת רמקולים 5.1 שאני מעביר מהמחשב הקודם, חשוב שיהיו חיבורים בלוח. (חיבור אופטי לא חובה) כמות זכרון - המחשב הנוכחי התחיל לקרטע במולטיטסקינג עם 4GB DDR2, אז היית…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המחשב הזה, הייתי די סגור עליו.. אבל בכללי אף פעם לא ראיתי נטבוק (רק ביוטיוב) ומה הוא מסוגל/לא מסוגל לעשות.. וביוטיוב אומרים שהוא לא מסוגל להריץ אופיס ופוטושופ.. בוא נגיד שהמחשב לצורך גלישה, מסנג'ר, עריכת תמונות בפוטושופ, אופיס, סקייפ, בבילון סרטים ומשחקים פשוטים.. בעיקרון מחשב שאני יכול לקחת אותו לטיסות לחו"ל, ובגלל זה חשוב לי כל הדברים האלה, וקורא כרטיסים מובנה גם מאוד יועיל.. לפי מה שהבנתי הוא גם על תקן N שבחלק מהמוקות בעולם יכול להיות די שימושי.. עוד כמה דברים שאני לא יודע.. המעבד של המחשב הוא N280 1.66Ghz, סינגל קור.. פנטיום 4 2.4Ghz חזק ממנו? ולאיזה כרטיס גרפי אפשר להשוות את הכרטיס שמגיע עם המחשב geforce fx 5200?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים חדשים ביחד עם מסך 22 אינץ Wide screen עם HD אין צורך במקלדת \ עכבר . צורב DVD פשוט יספיק אני צריך מחשב יחסית שקט (לא צריך בידוד קול , אבל לא רועש מידי) אם אפשר כרטיס מסך ולוח אם שיאפשרו שדרוג ל-SLI או Crossfire בעוד כשנה שהכרטיס יהיה זול יותר ויציאה של HD מהכרטיס מסך ואפשר בלי כרטיס רשת (אני יעביר פשוט את הכרטיס רשת האלחוטי שמחובר במחשב הנוכחי שלי , אז רק צריך PCI פנוי) ללא מערכת הפעלה וללא צורך בהרכבה
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה לקנות מחשב ויש לה תקציב דל מאוד 3000 ש"ח כולל מסך אז הנה מפרט שהצעתי לה מה דעתכם? (ההצעה נלקחה מגמא מחשבים www.gamapc.co.il) אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ולהזכירכם החנות צריכה להיות באיזור המרכז מעבד AMD sempron 2500 לוח אם גיגה בייט GA-7vm400m זכרונות kingston 512mb ddr 400 cl3 דיסק קשיח WD 40GB 7200 8MB buffer כונן תקליטורים Lite on X52 כונן 1.44 מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטים מארז compucase 6a19 סה"כ 2805 כולל מע"מ המחשב למטרה של אופיס ואינטרנט (יענו למטרות משרדיות) אני חושב שזה כולל הרכבה אבל לא בטוח אשמח לשמוע דעות והצעות לשיפור (לקחתי את הלוח הזה כי הוא היה הכי זול שם ויש עליו כרטיס מסך) בתודה מראש ארז
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי אנשים! אני צריך את העזרה שלכם. קבלתי הצעה למחשב נייד של Hp מדגם Nx510 ב 3000 שקל עם הרחבת זכרון ל 1 ג'יגה. המפרט הבסיסי שלו זה מעבד אינטל סנטרינו 2.26 מגה הרץ. מסך רחב 60 ג'יגה הרד דיסק צורב דיוידי WiFi וכו' היעוד העיקרי זה פיתוח תוכנה, אתם חושבים שזה טוב? אשמח אם תעזרו אני לא רוצה להוציא סתם כסף.. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז מה בעצם ההבדלים ביניהם? מלבד המסך. מה יותר משתלם לסטודנט? (הכוונה היא לגרסא המשודרגת). האם יש אפשרות להוסיף לאחד מהם\שניהם שלט?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום , מעוניין לדעת איך לתמחר את המחשב שלי , ואם זה בכלל פרקטי ? מפרט : מעבד Xeon W3550 3.07 לוח GA-EX58-EXTREME זכרונות G.Skill Ripjaws 4GBx3 2133 CL9 כוננים קשיחים WD1600JS 160GB WD Green 500GBx2 כרטיסי מסך ATI HD4850+Nvidia 8800GT ספק כח Corsair HX750W מארז Antec 900
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני בונה מפרט לעבודה בתוכנות תלת מימד וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור לי להשלים את החסרים. התקציב הכללי בערך 8 אבל זה לא קריטי בדיוק - יותר חשוב לי לדעת איזה חלקים יהיו טובים למערכת שלי - תיכף זה יהיה יותר ברור איפה אני מתכוון לחסוך כרגע אני די עסוק אז אני מתכוון להשתמש במחשב כמו שהוא - אבל כשיהיה לי זמן לזה - כן הייתי רוצה לעשות לו OVERCLOCKING - אם כי לא היסטרי נגיד עד 2.5 גיגה אז אני צריך שהרכיבים יוכלו לעמוד בזה. מעבד - AMD X2 64 4400 זיכרון - 2GB עדיף שתי יחידות של 1. * כאן צריך המלצות - אני רוצה להגיע לסביבות 2000שח בקטגוריה זו (מקסימום - ברור שעדיף פחות עם אפשר) לוח - DFI\GIGABYTE\ASUS * המלצות? הבדלי המחירים פה לא קריטיים אז אני מעדיף ללכת על משהו טוב... NF4 כמובן…
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אמא שלי צריכה מחשב נייד, ומה שחשוב לה שהוא יהיה קל, ושהמסך יהיה גדול (~15 אינץ' זה בסדר). לא חייב להיות חזק (צריך להריץ Windows 7 ו-Office ו-Chrome בעיקר), עדיף שהסוללה כן תחזיק לפחות 4 שעות. התקציב הוא בסביבות 3000-4000, אבל גמיש אם יש משהו ממש טוב. יש למישהו הצעות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי במפרטים המומלצים ואני רוצה כרגע מחשב שיהיה מעולה עבור עבודה משרדית(אינטרנט ואוניברסיטה), עם אפשרות בעתיד להוסיף לו כרטיס מסך טוב ואולי אף אפשרות למשחקים. בנוסף , אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ VISTA. התקציב : 5000 שח +-. מתלבט בין אינטל ו AMD , בעקר לאחר ששמעתי ש AMD הורידו את המחירים בצורה דרסטית(האם זה נכון?) ושהם מעולים. בכל מקרה חשוב לי שHD יהיה לפחות 120GB. הכרטיס רשת ,כרטיס מסך וכרטיס קול יכולים להיות ONBOARD. אין צורך במסך, יש לי אחלה של מסך בבית כבר. אין צורך בצורב מקלדת ועכבר. חשוב שהמארז יהיה יפה ושאוכל "להיכנס" אליו בקלות. אנא עזרתכם המומחים! אני מתכנת וקצת מבין בתחום , אם תוכלו לפרט מדוע בחרתם בכל רכיב אשמח, תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-