ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לקנות סוללה עבורו. הדגם הוא Toshiba Tecra A4 חיפשתי סוללות אבל ראיתי עשרות תת-דגמים, ולא מצאתי משהו שתואם לדגם שלי. אבקש את עזרתכם בנדון. מצ"ב תמונה של המחשב כולל כל הפרטים. תודה רבה מראש נתן
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעונים. אבקש את עזרתכם למפרט למחשב שיעודו הוא בעיקר פוטושופ עם קבצים של 200-300 מגה. חשוב לי מאד שיהיה שקט. הרדיסק 250 GB שדרוג עתידי בתודה בועז
-
- 16 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD ATHLON 3000+ 64 bit S-939 מחשב GigaByte NF4 s939 PCI-E לוח אם Athlon64 3000+ (S-939) מעבד 512MB DDR400 KINGSTON/GEIL/DIGMA זכרונות GigaByte 6600 GV-N66128D כרטיסי מסך SATA 80MB WD/Sumsung/Hitachi(II) דיסקים קשיחים Foxconn 3GTK278 CASE /1x80 fan/ 300W FSP מארזים Genius KB-12E PS2 ENG/HEB מקלדת Genius Net scroll+ PS2 Retail עכבר Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design רמקולים סכ"ה 3450
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון, מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה). רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה? ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב? הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
דגם מחשב:computer מעבדי אינטל:Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9847 מאווררים וגופי קירור:Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל:GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9592 זכרונות:DDR III 1600Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8418 דיסקים קשיחים:Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך:GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10706 כרטיסי מסך:GI…
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז בוודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, ומשחקים כמו GTA V , FIFA 15.... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תיכנות ישומים הדורשים יכולות עיבוד גבוהות ועשרות דפדפנים פתוחים במקביל, פה ושם גם עבודה גרפיקאית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 עדיף 14 מאט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בעיה גם שלא יהיה כונן דיסקים * משקל רצוי? כמה שיותר קל, המחשב הולך להתנייד בתיק המון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, שדרוג לסוללה 9 תאים אמור להיות כלול בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 יציאות USB ולפחות אחת מהן USB3, יציאת HDMI חובה וקורא כרטיסי SD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות קריטי, העיקר שיהיה מהיר ודורבילי (המחשב יהיה בתנועה רוב היום) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייע…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, עבודה עם תוכנות גרפיקה (תמונות) ומשחקים. אני כרגע בכיוון של AMD64 עם NF4 (גוזר כרטיס PCIe). חשבתי על כרטיס עם VIVO. בקיצור אשמח לרעיונות. אני רוצה לקנות עוד השבוע - בתקווה עד יום רביעי. תודה לכולם. אלעד
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
דעתכם על המפרט לעריכת וידאו, אודיו. אפשר יותר אני יודע... אבל בטווח המחירים הזה האם זו בחירה נבונה? האם זה יריץ פרמייר בצורה סבירה. ברור לי שכרטיס מסך חזק יועיל כאן אבל האם זה יסחוב בצורה סבירה? העריכות הן מידי פעם ולא בצורה מקצועית לחלוטין. אפשרית חריגה קלה . אבל ממש בוא נאמר עוד 500 שקלים. אני זקוק לעזרתכם בתודה מראש. b]מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪979 מעבד: [..] INTEL 3450 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪896 לוח אם: [..] INTEL BEARUP LAKE : BLKDH67BL-B3 ₪462 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK -…
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
*אין צרוך בכרטיס מסך יש לי בנפרד מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 996 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 387 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 מארזים: Antec GX909 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Antec VP-500PC 500 Watt ATX12V v2.3 PSU כמות: 1 - מחיר: ₪ 190 דיסקים SSD: Kingston SSD 240GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 סה"כ: ₪ 2954 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם... אני מעוניין בחוו"ד שלכם על מפרט שבניתי למישהו. כמה פרטים: התקציב המקסימלי הוא 4.5K. עדיף פחות המחשב מיועד לשימוש ביתי. שימוש ביתי זאת אומרת עבודה אינטנסיבית. צפייה בתכני HD, משחקים פה ושם (לא משהו רציני מדי אבל גם לא DAVE), וכמה עריכות בפוטושופ וכו'... מתוכנן OC שיעשה כנראה בחנות. החנות שממנו יקנה המחשב היא IQPC שבאשדוד. זה המפרט שבניתי לו. רציתי לדעת מהי דעתכם כי יש לי כמה לבטים: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪719 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M720-US3 ₪375 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI-B ₪388 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD…
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים ומשרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. הכי רציני יהיה משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X1028 * באיזה סוג משחקים תשחקו? gta iv, assassins creed * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
נתון מפרט קיים: 1. P4, 3GHz 2. ג'יגה RAM 533 MHz 3. לוח אם של ג'יגהבייט, 8I945PL-G 4. רדאון X1600XT הבחור רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים. התקציב - 1500 ש"ח. יש לו סיכוי להיסגר על משהו סביר או שעדיף שיחכה זמן-מה עד שיוכל להרשות לעצמו רכיבים רבים\טובים יותר?
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ישלו תקציב של 1200-1500 שקל זה בשביל SILKROAD נטו עכשיו יש שתי מפרטים באייבורי אחד אינטל השני AMD הראשון זה: אינטל Core i3 2100 לוח אם ECS H61H2-M3 B3 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וזה בלי כרטיס מסך בשביל כרטיס הוא יצטרך להוסיף עוד 250 שקל ככה ויש תAMD: AMD Athlon II Triple Core 450 לוח אם Gigabyte/MSI זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך Nvidia GeForce 210 שזה אותו מחיר רק עם כרטיס מסך עכשיו השאלה שלי מה עדיף אני לדעתי הAMD מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי טס לארה"ב עוד איזה שבועיים, אז ביקשתי ממנו להביא לי 2 ניידים,אחד רגיל ואחד נטבוק, עכשיו אני מחפש חנות שיוכל לקנות שם דרך אינטרנט, ופשוט לשלוח למלון לחדר שלו, עד כמה זה יכול להיות בעייתי, ואם מי שהוא יכול להמליץ על חנות הכי טובה וזולה בארה"ב תודה
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
צריך מחשב לגיימרים כולל כול הציוד הקפי ללא O.C ב 15.000 שח' 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 10.000 ו 6.000 אשרי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)-הכול וביקר למשחקים[/b] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן הכול וכרטיס קול: http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=1989&modelmenu=1 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכול צריך 5. האם…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500, במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (עיבוד מידע בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab,PhotoShop תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, borderland -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23", 1920x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אהלן טוב אני רוצה לשדרג את הפנטיום 3 800 שלי כבר... ואני רוצה רק 3 רכיבים....מעבד, לוח אם ומארז חדש עם ספק התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח פחות או יותר הייתי רוצה שתמליצו לי בקשה על רכיבים טובים תודה.....
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&uin=13068 כבר פתחתי בעבר דיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509520.0 חיכיתי כמה זמן שיצא פיתרון לבעיה של הוסטרו והלנובו, אבל לא ראיתי שיצא משהו, ואז נתקלתי במחשב הזה בksp (לא מופיע בזאפ), והוא דיי זהה לוטסרו וללנובו רק עם כרטיס של nvidia ובלי הבעיה עם הכרטיס. אז איך המחשב הזה?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן חברים. אנחנו קונים מחשב לסבתא, שתוכל לגלוש בו באינטרנט בנוחות. לא משחקים, לא תוכנות מיוחדות, רק שיהיה יציב, בלי בעיות, ומהיר במידה מספקת. אה - וצפויות בו גם הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה. כמובן שהיא צריכה את כל הציוד ההקפי הרגיל כולל מקלדת, עכבר, מצלמה ומסך 19 רגיל (לא דק).... מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד השנה ומחפש לקנות מחשב נייד חדש שיחליף את העגלה שיש לי כבר 3 וחצי שנים... ההתלבטות הכי משמעותית שלי היא במעבד(כי זה מה שבעיקר משפיע על הכסף שצריך להוציא) - האם לקנות מחשב עם i3 או עם i5? ההבדל ביניהם משמעותי? אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים אם זה משפיע על משהו .... תודה!
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי ביקש ממני לבנות לו מחשב חדש בתקציב של 1500 שקל זה ישמש רק לעבודה משרדית וצפיה בסרטים דרך הטלויזיה סה"כ חלקים שצריך מעבד לוח אם כרטיס מסך וזיכרון (כרטיס קול ורשת על הלוח אם) הנה המפרט שמצאתי: AMD Sempron 2400 Mhz 333FSB 256k - 366 Nis Abit NF7 (nForce 2) + SB +Lan - 420 Nis RADEON 9200 ATI 128 - 420 Nis DDR KINGSTON 400Mhz 512Mb CL3A 3-3-3 - 480 Nis שיפורים הצעות וכל דבר אחר יתקבל בשמחה
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום שלום, מחפש מחפש לצורכי עבודה של איש מכירות, שנמצא הרבה בתנועה ובטיסות. אין תוכנות מיוחדות מעבר לאופיס (ותוכנת בקרה שמתחברת בקליינט). אבל חשוב שהמחשב יטוס. שלא יתקע פתאום באמצע פרזנטציה. שיהיה אמין ויפה גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - צריך להיות קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כן. כמה שניתן. לטיסות ארוכות וכו. 6-7 שעות צפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMIוכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - גודל מינ 500. עדיפות לכונן מהיר או שילוב. שוב שהמחשב יטוס * כונן CD/DVD? צורב? - לא חייב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אחרי 6 שנים עם המחשב הישן שלי, והחלטתי ללכת על מפרט זול יחסית שיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר. אני די סגור על ה E4300 , והאוברקלוק שאני מתכנן הוא לא ממש רציני מקסימום ל3000 לא יותר מזה. בלוחות אם אני לא מבין כלום אז אני פתוח להצעות, אבל שלא יהיה יקר מדי כי בסופו של דבר אני ממש לא צריך פיצרים מתקדמים בסך הכל לוח בסיסי שיאפשר לי להגיע לבאס של 333. בקשר לזיכרונות אני צריך מינימום 2 גיגה, ואני מניח שכל זיכרון פשוט של667 יספיק לי. גם על מארזים וספקים אני לא ממש יודע הרבה אז כל המלצה תתקבל בברכה. קרור - אני לא יודע עם הקרור סטוק יספיק, אם אתם חושבים שלא אשמח לדעת על גוף קרור שיספיק לדרישות שלי. בקשר למסך חשבתי על הVP930 או ה932B למרות שהייתי מעדיף 17 אינץ זול יו…
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לסלון. במפרטים המומלצים ראיתי שמומלץ מעבד i5 בעוד שקיבלתי הצעה מזיג זג ל i3. מה ההבדל בין במעבדים ומה לדעתכם מומלץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-