עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט שדירשותיו: - מסך גדול - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - אחריות ארוכה. - המשקל לא קריטי. התקציב הוא בסביבות 3K אבל אם יש שדרוג משמעותי בעוד כמה שקלים מעוניין לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש, לעבודה משרדית. ללא צורך בהארדיסק (יש ברשותי wd 250 ks sata2 שנקנה לפני זמן מה). ניתן לנצל את כל התקציב, חריגה של עד 100 ש"ח לא יותר. 2. השימושים העיקריים של המחשב הם: עבודה משרדית, וורד, אינטרנט וכד', וקצת משחקים בסגנון קאנטר, command and conquer 3 וכד' (לא צריך להשקיע בכרטיס מסך מספיק אפילו משהו פשוט אם נכנס). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים והארדיסק. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב …

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  3. יש לי נייד שמתחמם בצורה מטורפת (MSI כמובן ) והשאלה שלי אם אני משאיר אותו דולק ללא הפסקה , זה יכול לגרום לנזק ??? מומלץ לי לקנות מגש קירור ? מי שמבין ויודע אם יש לזה השפעה שיסביר לי בבקשה ! תודה .

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by IdolAdmin,

היי אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט\מוזיקה\תוכנות משחקים מאוד מינימלי מחשב פשוט שיחזיק מעמד ב XP\אינטרנט וסרטים.. לא כולל מקלדת, עכבר, מסך. שהלוח אם יהיה SATA2, הרד דיסק 250GB, אני הסתכלתי על המעבד E4400\4300 מאמין שהמארז יבוא עם ספק מובנה כי זה יותר זול ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר בסביבות ה250-300 ש"ח גם לא משהו רציני (256MB אלא אם אפשר יותר באותם מחירים) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by tvholic,

בניתי מפרט למחשב טוב ואמין לשימוש אינטרנט, אופיס, סרטים ודי זהו. בלי משחקים והורדות, די עבודה משרדית ואינטרנט והרבה חלונות פתוחים במקביל. בהתחלה הלכתי על הלוח 73PVM S2H שעולה בערך 350 אבל אז ראיתי את הלוח הזה של DFI ב375. הוא נראה לי הרבה יותר טוב והתוספת ממש לא מפריעה לי. נראה לי גם שהמחיר סביר. התקציב הוא עד 2000 לפני המסך והיקפי. הוספתי כאן אפילו צורב SATA כי הישן שלי הוא IDE (אתם חושבים שזה משנה בכלל??) בקיצור, מה אתם חושבים? Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1380 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775, יחידות 1 ¤104 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=262 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R…

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by Itaylasman,

אהלן, אני אשמח לקבל חוות דעת על לפטופ‎Acer Aspire AS5738G-644G32MN ‎ או לחילופין הצעות ללפטופ לשימוש יום יומי של סטודנט וגם קצת מולטימדיה(סרטים וכו') התקציב שלי מוגבל ל4K... תודה על כל עצה ;D

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  7. Started by BoofiZ,

היי יש לי מחשב נייד LENOVO T410 ופלזמה של LG אני מעוניינת לחבר את הנייד לטלויזיה. איזה כבל אני צריכה ואיפה קונים אותו?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  8. Started by nikf,

שלום, אני מבקש את עזרתכם לגביי נייד של apple, האם יש המלצה לגביי דגם כלשהו ? אם למישהו יש ניסיון והוא יכול לתת לי פרטים נוספים זה יהיה מצויין. האם הם כולם באים עם מערכת הפעלה MAC והאם ניתן להתקין XP למשל ? תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by AtR,

חח החלטתי להזמין מחו"ל (כן מחו"ל) מפרט עצבני ביותר והוא: AMD Athlon 64 3700+ San Diego 1GHz FSB Socket 939 Processor DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI MSI Geforce 7800GTX 256MB X2 SLI OCZ PowerStream 520W WD 160G SATA II 8m סה"כ: 1639$=7540 שקל ;D זכרונות אני לא צריך יש לי כבר את מה שיש לי במפרט חדשים לגמרי בקשר למכס שמכס וכל מיני דברים כאלה אין לכם מה לדאוג זו כבר בעיה שלי אני רוצה את דעתכם ובכלל אם צריך שינויים כלשהם או משהו בחלקים.. תודה מראש ATR עריכה: שמתי 160 בול אותו דבר הבדל של חצי דולר ת'אמת לא שמתי לב אליו תודה רבה לך BOSE

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  10. היי, חבר של אבא שלי מעונין לקנות מחשב חדש בתקציב של 6000 שקל. הוא לא גיימר ולכן לא צריך כרטיס מסך תותח או משהו כזה, המחשב זה יותר לעבודה ביתי אבל שעדין לא יהיה משהו מעפאן. הוא רוצה מעבד כפול ליבה של לפחות 1.8. 1GB זכרון פנימי. HD של 250GB. 2 מסכי LCD 17 ( אם יכנסו של 19 אינץ', אז אני לא חושב שהוא יתלונן ). מארז פשוט, לכן אני חושב להציע לו את ה- compucase 6A19. צורב DVD איכותי ( אני מניח שכדאי להביא לו משהו בסביבות ה-350 ככה, לא? ) כמובן תתאימו לו ספק טוב למפרט, אבל אני מניח שהכי טוב יהיה לקנות לו ספק של FSP, לא? ובמפרט הקודם שאחת החנויות הציעו לו, הם שמו לו GEFORCE7300, כך שאני מניח שהוא עדין רוצה כרטיס מסך, אבל לא משהו רציני. המפרט לא כולל רמקולים ( אני חושב, אם כן אז אנ…

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by bv_beaver,

שלום! עזרתכם בבקשה, אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח(עדיף פחות) שימושי המחשב הם: בעיקר גיימינג בינוני(קצת Call of Duty, Operation Flashpoint 2 וכו') ותכני HD. בקשר למסך - 2מסכים, אחדLCD 17(ישן) ואחד טלוויזיה LCD 27 HD (משתמש ב''17 כאשר אני רואה טלוויזיה למשל - העדיפות שלי היא להשתמש כמה שיותר ב 27'') אין צורך בציוד היקפי, כוננים למיניהם, דיסק קשיח ומערכת הפעלה. השקט לא חשוב במיוחד. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  12. בקשה קוראים לי מיקי בקרוב אני קונה מחשב ללא מסך ללא מקלדת ועכבר ללא כונני פלופי וסי די רום מחשב בלבד אני צריך שתעזרו לי להרכיב את המפרט הכי טוב שאני יכול להביא בסוכום הזה ושיהיה טוב למשחקים.. מעדיף מעבד של amd תודה לכל מי שעוזר לי..

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  13. שלום לכולם, תודה מראש לעוזרים. שימושים עיקריים בסדר יורד: 1. גלישה 2. צפיה בסרטים 3. OFFICE 2010 אני זקוק למחשב מבוסס INTEL, מארז + ספק יש (Gigabyte Sumo + Enermax 500W) + כל הציד ההיקפי. לכן רק מעבד + קרור, לוח, זכרונות, דיסק קשיח SSD + דיסק קשיח טרה, צורב. שי

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני עמוד לקנות מחשב שבעיקר עומד לשמש אותי למשחקים המפרט הנוכחי AMD ATHLON XP 2500 ------------------------------------------------------ Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ ------------------------------------------------------ ATi Radeon 9700 PRO ------------------------------------------------------ EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 ------------------------------------------------------ כל שאר הדברים אני קונה בהזדמנות אחרת חוץ ממארז אם למישהוא יש המלצה לגבי מארז ?? האם כדאי להמתין עד שהכרטיס החדש של ATI יצא לשוק ??? ובכלל הצעות ושיפורים יתקבלו בשמחה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  15. שלום, חבר שלי קנה מחשב באייבורי, לפי המפרט הבא: לוח אם: MSI P6NGM-FD 775 מעבד: 3MB E7200 CORE 2 DUO CONROE זכרון: value 2G DDR2 800 OCZ כרטיס מסך: 9600GT 512MB DDR3 OC PCIE דיסק קשיח: 500GB 32MB S2 Seagate ספק כח: EZCOOL 12CMF 450W Real צורב: LG H55N DVDX20 DL מאוורר למעבד פנטיום 4 AR PRO 775 2 מאוורר למארז 8 ס"מ רמקולים: 3095 2.1 cyber acoustics סה"כ: 2750 ש"ח המחשב אמור להריץ משחקים ברמה טובה+, לעבודות, אינטרנט וכו'. כמה דברים לא נראים לי: הלוח אם: לא מצאתי עליו מידע בגוגל ואני חושב שעדיף את הלוחות החדשים P35(תקנו אותי אם אני טועה). זיכרון Value: חבר שלי טוען שבגלל שללוח יש רק שני חריצים אז הביאו לו סטיק אחד של 2 ג'יגה, והיה רק מסוג VALUE. לגבי הכרטיס מסך: האם הוא טוב …

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יגרע מהביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך Dell U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…

17. Started by RainbowInBlack,

אני מחפש איפה לחסוך ואני לא ידוע מה צריך במפרט בשביל שהוא יריץ AUTOCAD מעולה בבקשה תבנו לי מפרט לל AUTOCAD בתקציב הנ"ל תודה מראש רועי

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by ronnyeps,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב 2 ב-1 כמחשב משני. אחרי הרבה בדיקות והתאמות למסגרת תקציב, אני מתלבט בין שני מחשבים. 1. lenovo yoga 300 מעבד N3700 4gb DDR3L1600 כונן קשיח היברידי 500+8 1850 ש"ח, אחריות לשנה. 2. dell inspiron 11 מוחדש אותו מעבד אותו זיכרון כונן קשיח 500 רגיל. 1599 ש"ח (דרך בהצדעה) אחריות לשנה לפי מה שראיתי באינטרנט, המסך ביוגה 300 מאוד בעייתי (TN) ופחות טוב מזה של הדל. גם זמן הסוללה קצר יותר אצל הלנובו. אני מתלבט בגלל שתי נקודות: כמה העובדה שהכונן של הדל לא היברידי זה חיסרון? כמה העובדה שהדל מוחדש צריכה להשפיע על ההחלטה?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. הי, רציתי לדעת אם יש דברים כאלה ? כלומר כרטיס מסך נייד שמתחבר נגיד בUSB או משהו אחר...והאם כוננים קשיחים ניידים יעבדו טוב עם ניידים באותה מידה ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשהאני צריך מחשב נייד למטרות עבודה בתוכנות כגון אוטוקד וגוגל סקטצאפ עדיפות לדגמים בעלי המעבדים האחרונים של אינטל תודה לעוזריםשלומי ברוך

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. Started by Gazple,

אז ככה אני צריך מחשב מ KSP בלבד ב2500 שקל עם אתם בונים אותו בKSP אז תעשו שזה יהיה מחיפה ישלי מסך 19 אינצ' והרזולוציה שלי היא 1280X1024 אז אני צריך מחשב שיריץ משחקים טוב ברזולוציה כזאת ואגב עם ישלי מסך 19 אינצ' אני צריך כרטיס מסך של 512 MB או 1 גיגה? לא מבין גדול והמחשב לגיימינג.. תודה

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  22. היי.. אני עורך וידאו בעיקר בתוכנות אביד פרמייר אפטר אפקטס ולא מזמן התחלתי ללמוד את מאיה.. אני לפניי קניית מחשב ובפורום מפרטים נתנו לי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1750 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤602 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤478 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX560 128MB PCIe ¤1103 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV552 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-…

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  23. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגיימינג בעיקר, כאשר 99% מהזמן הוא נייח. האם יש מחשב נייד, בתקציב סביר (נניח עד 4K), שאני יכול לשפר את הביצועים שלו בעזרת תחנת עגינה? לא אכפת לי שהוא יכיל כרטיס מסך חיצוני וכאלה, בזמן שהוא נייד אני צריך אותו רק ללימודים ולא למשחקים. יש חיה כזו? באותה נשימה, האם הדיל הבא משתלם?: http://www.store.asat.org.il/deals/636

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by t-mac1,

שלום אני צריך עזרה בבניית 2 מחשבים- 1. במחשב הראשון אני צריך רק מארז, מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך (אני מעוניין בכרטיס מסך למשחקים). יש לי הארד דיסק SATA1 120GB התקציב - 2500 שקל. 2. במחשב השני אני צריך מארז, מעבד, לוח אם וזיכרון. יש לי פה הארד דיסק 80 IDE, וכרטיס מסך 9600XT (שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם מקום גם ל AGP וגם PCI-E - הלוחות הללו טובים?). התקציב - 1500 שקל (ראיתי שיש מחשבים טובים באייבורי באתר שלהם בתקציבים שאני מציב פה, אבל אני מעדיף שאתם תבנו את המפרטים...). תודה רבה ושבת שלום לעוזרים ולכולם...! ינון

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by motiman,

תקציב - סביבות ה 5,000 6,000 ש"ח בארץ. המחשב ישמש לעבודות רצופות בפוטושופ אילוסטרייטור פלאש וכו' (לא תלת מימד) הניידות לא נורא חשובה, לכן עדיף מסך מה יותר גדול (ועדיף מט). ולכן גם לא אכפת לי שיהיה גדול וכבד עם זמן סוללה נמוך. רק שיהיה חזק מספיק ונוח לעבודה ממושכת. תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.