ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי צריך מפרט למחשב נייד השאלה עם ב 70000 שקל אפשר לקנות מחשב למשחקים?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מחשב ישן מלפני כ-4 שנים: מסך MAG 17 דגם 770PF לוח אם ASUS P3V4X עם ספק רגיל מעבד סלרון 850 מגהרץ זיכרון SDRAM 512 קינגסטון הרד דיסק 40 גיגה מקסטור כרטיס מסך גיפורס 2 כרטיס קול רגיל כרטיס רשת 10/100 כרטיס USB2 (עם 3 חרירים) מארז ATX (שודרג לפני כשנה וחצי (עלה 200)) יש לו דלת שקופה + מאוורר מואר ב-3 צבעים + נורת ניאון. כמה לדעתכם שווה כל הדבר הזה ?
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם , עזרתם לי לבחור מפרט לגיימינג השבוע, עכשיו אני צריך עזרה לאבא שלי. מפרט פשוט לשימוש ביתי (הוא צריך רק את השילוש הקדוש לוח אם,מעבד,זיכרון). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ , סרטים, גלישה באינטרנט , סטרימינג לטלוויזיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תחביב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני יודע שבעקרון לא אמורים להגיד שמשהו דחוף. אבל אני פשוט טס מחר ובת דודה שלי רוצה לדעת אם כדאי לה לקנות את המחשב הזה. היא סטודנטית ולא צריכה יותר מאופיס ואינטרנט. חשוב לה שהמחשב הנייד יהיה קל. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=122&utm_id=17&ref=pricegrabber&utm_source=PriceGrabber&utm_medium=cpc&utm_campaign=ARAO751H1346&sku=ARAO751H1346 השאלה אם במחיר הזה 305$ כולל משלוח, אולי אפשר להשיג משהו טוב יותר.. תודה על העזרה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: GigaByte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2GB 1333MHz
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלחתי לפני מספר ימים דוא"ל לבעל חנות קטנה באזור עפולה (starcomp.co.il) עם מפרט שביקשתי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W NEC ND-4540AW x 16 Bulk DVD±R/RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory x2 PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card וזה מה שהוצע לי בתגובה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W (not found) CC+3 Gsmart 190/420/430 Silver 500 30$ NEC ND-3540AW x 16 Bulk DVD±R/RW 46.5$ AMD Athlon 64 3000 …
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שעיקר השימוש בו יהיה גיימינג אבל גם הרבה מוזיקה וסרטים. חשוב לי שהמערכת תהיה מבוססת אינטל ושתגיע עם ציוד היקפי מלא כולל מסך (שיהיה 22 אינץ' ולא יותר) רמקולים עכבר מקלדת וכיו"צ. בניתי מפרט ב-IQPC שהייתי מעדיף לקנות בה את המחשב ויצא לי סכום שיותר קרוב ל-5K מל-6, אם יש רכיבים שמומלץ לי להחליף שייקרבו את סכום המערכת לתקרה אני אספוג את זה אבל אני מעדיף לחסוך במה שלא צריך סתם. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤876 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤452 מסך: [..] SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤893 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3…
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה מיועד רק ל-ICQ,MSN וזהו זה. שום משחקים, שום דבר אחר. לא רוצה לבזבז על מחשב שמיועד למטרה כזאת 4000 ש"ח. יכול רק 2000, ושזה יכלול מסך. יש סיכוי למפרט בתקציב הזה? זיכרון 256MB, ON VGA CARD, מעבד מהדור הישן וכו'.
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום, כאמור התחלתי ללמוד משפטים ומיד ראיתי את הצורך החיוני בקניית מחשב נייד, פישפשתי קצת באינטרנט ולא הגעתי להחלטה מכרעת. אשמח לעצתכם. * מטרות המחשב - המחשב ישמש בעיקרו לאינטרנט, סרטים, אופיס - ללימודים. * גודל המסך - 13"-14" * משקל רצוי - מעדיף מקסימום של 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - מספיק לי בין 4-5 שעות עבודה(6 תאים אמור להתאים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI מומלץ אבל לא מחייב. * בלוטות - לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב? - אין חובה בכונן אם זה חוסך ממשקל המחשב. * כונן Bluray - אין צורך * האם נדר…
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימושים בייתים רגילים למדי שיחליף מחשב שולחני בן 6 שנים בערך... ולפירוט העניין: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משרדי (אינטרנט, אופיס) משחקים קלים, צפייה בסרטים. לעיתים נדירות יחסית עריכת סרטי וידאו ברמה ביתית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיף מסך 14 + . מבריק או מאט - לא מבין במיוחד. השימושים הם כפי שכתבתי מעלה. המחשב ישמש בעיקר בבית או במשרד ופחות בחוץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אי…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=734649 שווה ללכת על זה? יש דגם יותר משתלם באותו מחיר? בסה"כ הוא ישומש להרבה וורד אינטרנט וסרטים מידי פעם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איך המחשב הזה למשחקים, אני לא איזה גיימר כבד אז לt השקעתי בכרטיס מסך חזק ביותר, ולשימוש בתוכנות כמו מטלב, סולידוורקס ואולי עוד איזה כמה תוכנות שירטוט וסימולציה. יש פה זיכרון אחד כי אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים עוד אחד. מעניין אותי אם הספק מספיק טוב ואם המסך הזה טוב כי עושה רושם שיש לו את הנתונים הכי טובים. מעבדי אינטל Price Units Total Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1290 1 1290 לוחות אם למעבדי אינטל ABIT Price Units Total AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 690 1 690 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 630 1 630 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total …
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב. ברצוני לבנות מפרט אבל כבר המון זמן עבר מאז פעם אחרונה שקניתי מחשב. לכן זקוק לעזרתכם. מקווה שאינפורמציה למטה מספיקה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל. אם אפשר לחסוך מבלי להתפשר בביצועים, אז בטח! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא רב תכליתי: - שימושי אופיס ואינטרנט - שימוש עיקרי למדיה ביתית, עושה streaming משתמש ב LAN. לא חייב WiFi. חשוב מאוד! - עריכת וידאו: אני מצלם לא מעט ברזולוציית HD ואז מאכסן אותו במחשב. לפעמים עורך (קליפים). עושה streaming על גבי LAN. להבנתי, חשוב כרטיס מסך …
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LG E2380V 23´´ LED קיים(הוא אל בשימוש כרגע אני מחכה למחשב החדש ככה שאין לי מושג בקשר לרזולוציה) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CSS COD BF PES ולמשחקים הכי חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם... אני מעוניין בחוו"ד שלכם על מפרט שבניתי למישהו. כמה פרטים: התקציב המקסימלי הוא 4.5K. עדיף פחות המחשב מיועד לשימוש ביתי. שימוש ביתי זאת אומרת עבודה אינטנסיבית. צפייה בתכני HD, משחקים פה ושם (לא משהו רציני מדי אבל גם לא DAVE), וכמה עריכות בפוטושופ וכו'... מתוכנן OC שיעשה כנראה בחנות. החנות שממנו יקנה המחשב היא IQPC שבאשדוד. זה המפרט שבניתי לו. רציתי לדעת מהי דעתכם כי יש לי כמה לבטים: מסך: [..] BENQ LCD 22" E2200HD 2ms DVI FULL HD ₪905 מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪719 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M720-US3 ₪375 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI-B ₪388 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD…
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז קודם כל הריכיבים שיש ברשותי: raedon x800 hd sata2 samsung 200gb אני צריך את עזרתכם בבחירת ספק, לוח אם וזכרונות אני חשבתי על המעבד e6300 לוח asrock conroexfire זכרונות שני סטיקים של 667 512mb ספק raidmax 400w המחשב מיועד למשחקים, אוברקלוק קל אשמח לקבל מפרטים שונים וחוות דעת על המפרט הקיים תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לרכוש את הדגם TOSHIBA A-300 145 כיוון שהוא נראה כמתאים לכל הדרישות שלי. האם יש כאן מישהו עם הנייד הזה שיכול לתת לי חוות דעת עליו(איכות בנייה,איכות מסך נוחות מקלדת וכו'..) או בכלל מישהו שמבין במחשבי טושיבה,אני מאוד חדש בנושא ולא מבין המון. האם המחשב יכול להתמודד כראוי עם הרצת וינדוס ויסטה פרימיום ללא תקלות? תודה רבה לעזורים.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מעוניינת במפרט למחשב בסיסי לגלישה באינטרנט . לא מעוניינת בציוד נלווה כמו מסך או מקלדת ועכבר. לא מחשב AMD ולא סלרון. התקציב הוא 1000 ש". אודה על עזרתכם .. בברכה מימי
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למישהי שמתעסקת עם תוכנות גרפיות כגון AutoCad הנ"ל ואחרות כך שכניראה שצריך זיכרון רב ומעבד חזק אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים ולא בדרישות התוכנות הללו לכן אני פונה אליכם להמלצה בתקציב של 4k בתקווה שהוא יספיק למטרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי lenovo g550 כשאני צופה בוידיאו באינטרנט במסך מלא מתקבל חלק הוידיאו וחלק שטח מת. כמו שאתם רואים בתמונה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 5000 ש"ח. אני צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה, ולכן אני צריך שהבטריה שלו תחזיק משהו כמו 3-4 שעות. מיועדלהרת ווינדוס ואופיס בלבד, אני לא מריץ משחקים אבל חשוב לי שהוא לא יהיה איטי מדי ושיהיה לו בטריה חזקה. בבקשה לא ניידים של HP!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן בקרוב אני נוסע לאמריקה (פילדלפיה - ניויורק ) לכמה שבועות, והחלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב נייד לעצמי. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, אני לא משחק כל כך משחקים, אך כמובן שאשמח גם לראות סרטים ותוכניות טלוויזיה באיכות טובה על המסך. דבר חשוב שנוסף לי - שהמחשב יהיה קל. לא מעוניין במחשב כבד שמעצבן להסתובב איתו. מכיוון שאני יודע שבארצות הברית המחירים הרבה יותר זולים, זאת נראה לי הזדמנות להשקיע במחשב מעולה לטווח ארוך. לפי מה שהבנתי, מחשב שבארץ עולה 6000 שקל, יעלה שם בסביבות ה4-4 וחצי. התקציב שלי (בשקלים) הוא בערך 4000-5000 שקל, ואפשר להיות גמישים. כמובן שאני מחפש מחיר בדולרים. כמו כן, אשמח לקבל הסבר לגבי האחראיות על מחשבים ניידים שקונים בארצות הברית - קיימת כזאת בארץ? זה עוב…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד לפני קנייה של מחשב נייד, לצרכים בסיסים כגון גלישה, דואר, עבודת משרד וכדו'. המחשב מיועד להיות במקום מחשב נייח, לכן אני צריך מסך גדול. אחרי שסקרתי את האפשרויות בגודל מסך כזה, נראה לי הכי משתלם דגם X73E-TY373V תוצרת Asus. מבחינת המפרט, הוא מספיק למטרות שלי ומבחינת אחריות היא לשלוש שנים, לאומת רבים אחרים שהאחריות רק שנה או שנתיים. אז האם זאת באמת בחירה טובה, כפי שזה נראה לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיהיה חזק לסרטים, קל, ומעבד שאני אוכל לעבוד איתו באופיס ומידי פעם עריכת סרטים ב- movie maker. חשוב לי שיהיה ניתן לראות את המסך מכמה כיוונים. כמו כן, חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ולא תתחמם אחרי חצי שעה של עבודה. אשמח להמלצה על דגם טוב בסביבות ה5000 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד לVJ דרוש: שני כרטיסי מסך 3GB 80GB WINXP DVDRW LCD 19 שחור מקלדת+עכבר פשוטים ושחורים מארז שחור מקצועי ויצוגי מחשב שכל היעוד שלו הוא להריץ ממנו קטעי וידאו יחסית קצרים בלופים דרך תוכנה שנקראתwww. resolume.com
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-