ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
ישלו תקציב של 1200-1500 שקל זה בשביל SILKROAD נטו עכשיו יש שתי מפרטים באייבורי אחד אינטל השני AMD הראשון זה: אינטל Core i3 2100 לוח אם ECS H61H2-M3 B3 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וזה בלי כרטיס מסך בשביל כרטיס הוא יצטרך להוסיף עוד 250 שקל ככה ויש תAMD: AMD Athlon II Triple Core 450 לוח אם Gigabyte/MSI זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך Nvidia GeForce 210 שזה אותו מחיר רק עם כרטיס מסך עכשיו השאלה שלי מה עדיף אני לדעתי הAMD מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים חדשים ביחד עם מסך 22 אינץ Wide screen עם HD אין צורך במקלדת \ עכבר . צורב DVD פשוט יספיק אני צריך מחשב יחסית שקט (לא צריך בידוד קול , אבל לא רועש מידי) אם אפשר כרטיס מסך ולוח אם שיאפשרו שדרוג ל-SLI או Crossfire בעוד כשנה שהכרטיס יהיה זול יותר ויציאה של HD מהכרטיס מסך ואפשר בלי כרטיס רשת (אני יעביר פשוט את הכרטיס רשת האלחוטי שמחובר במחשב הנוכחי שלי , אז רק צריך PCI פנוי) ללא מערכת הפעלה וללא צורך בהרכבה
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחיר הוא 4800 שח זה מחשב שכולו נמצא בעצם בתוך מסך ה LCD (זה נראה כמו מסך LCD אבל קצת עבה יותר והוא מכיל את לוח והאם וכל השאר...) היצרן סיני ואין ממש פירמה. (זה נראה לי הזוי קצת במחיר הזה אבל אני שואל כדי לוודא ב100% ) אני גם מצרף קובץ שנוצר בעזרת everest בגדול זה המפרט שלו המסך עצמו גנרי ואין לו פירמה או משהו כזה... מעבד: CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz לוח אם: Motherboard ID 05/03/2005-i845GL/V-ITE8-6A69VDS9C-00 Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G כרטיס מסך.. onboard Display: Video Adapter Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics זיכרון: Memory Module P…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, מיועד לאישה בת כ-75 שמעולם לא התנסתה או נגעה במחשב \ טלפון חכם או כל פיסת טכנולוגיה מעבר לרכב ידני ושלט של טלויזיה. השימושים פשוטים: אינטרנט סרטים ומוזיקה, שיחות וידאו בסקייפ עם נכדים וכד'. הראיה לא משהו, אז מסך איכותי וקריא יהיה הכרחי אבל אין לי מושג לאיזה גודל לכוון. אולי אפילו עדיף טאבלט? אם מי מכם נתקל בנסיבות דומות - אשמח לכל עצה טיפה והמלצה לדגמים שנראים לכם מתאימים לנסיבות. תודה
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אוקיי אנשים, יש לי את המפרט הבא ב-3700ש"ח, כרטיס מסך אני הולך להחליף למשהו פשוט יותר, מה ה-PCIe הזול ביותר עם V-OUT? איך כל שאר הרכיבים, איך המחיר ואיפה אפשר לחתוך? מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זיכרון: Micron PC3200 DDR 400 Dual DDR 512MB(2x256) כונן קשיח: WD 80GB 8MB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E צורב: LG 52X32X52 מארז: RAIDMAX Scorpio 868 ספק כוח: RAIDMAX 420Watt
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1920X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיס…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500, במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (עיבוד מידע בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab,PhotoShop תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, borderland -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23", 1920x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אמא שלי צריכה מחשב נייד, ומה שחשוב לה שהוא יהיה קל, ושהמסך יהיה גדול (~15 אינץ' זה בסדר). לא חייב להיות חזק (צריך להריץ Windows 7 ו-Office ו-Chrome בעיקר), עדיף שהסוללה כן תחזיק לפחות 4 שעות. התקציב הוא בסביבות 3000-4000, אבל גמיש אם יש משהו ממש טוב. יש למישהו הצעות טובות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יפעל עם מסך 22 אינצ' כמו שצינתי בכותרת. חשוב לי שיהי חזק. טוב למולטי טסקינג, משחקים פחות חשוב כי איך שלא יהיה לא יהי לי זמן לשחק הרבה אבל אם כבר קונים מחשב אז כמובן שיריץ משחקים חדשים לפחות בינתיים... לא כל כך עוקב אחרי השוק בשנים האחרונות... כך שאין לי ממש מושג בכרטיסי מסך. בכל מקרה אני רוצה שיהיה מבוסס I7 ואני מודע למחיר הגבוהה של הלוח אם והזיכרון. יש צורך ב 6 ג'יגה זכרון? אני מוכן לשים איזה אלך על זיכרון השאלה אם זה שווה את זה, או אולי עדיף 3 איכותי? הארדיסק אגב יספיק קטן (יש לי כבר עוד אחד של 250 וחיצוני של 500)
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד לפני קנייה של מחשב נייד, לצרכים בסיסים כגון גלישה, דואר, עבודת משרד וכדו'. המחשב מיועד להיות במקום מחשב נייח, לכן אני צריך מסך גדול. אחרי שסקרתי את האפשרויות בגודל מסך כזה, נראה לי הכי משתלם דגם X73E-TY373V תוצרת Asus. מבחינת המפרט, הוא מספיק למטרות שלי ומבחינת אחריות היא לשלוש שנים, לאומת רבים אחרים שהאחריות רק שנה או שנתיים. אז האם זאת באמת בחירה טובה, כפי שזה נראה לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. יחליף את הנייח (וישאר כמחשב יחיד) לכן חשוב שיהיה מספיק חזק בשביל להפעיל כמה דברים במקביל (אבל לא עבור תוכנות כבדות או משחקים) * גודל המסך? 14'-13' (נייד מספיק אך לא קטן מדיי) * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , VGA , USB3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חשוב שיהיה קשיח כמה שיותר גדול (*שאלה למטה*) ובנוסף כדאי שיהיה ניתן לשלב גם SSD קטן בעתיד. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינל…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מוכר כרגע את המחשב הנוכחי שלי בעיקר בעיקר בגלל הצג הלא איכותי שלו. מתלבט מאוד בין מק בוק פרו 2017 I58250 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23669 לבין hp spectre x360 i58250 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=25843&iszap=1 אני מוכן להשקיע עד 6 אלף, בדגש על איכות מסך גבוהה הבנתי שהמק בכלל לא מסתדר עם משחקים לכן אני מתלבט קצת לגביו כי אני כן משחק פורטנייט פה ושם. בנוסף אשמח לדעת אם כדאי להמזין מאמזון או מחול ואיך זה עובד עם המכס וכו' תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מסך 15 אינץ׳, שישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס. גם קצת עריכת תמונות ווידאו אבל רק להכנת אלבומי תמונות וכו׳, לא לשימוש מקצועי, ולכן לדעתי לא צריך להשפיע על המפרט. פרט ל-SSD אני לא חושב שיש משהו במפרט הטכני שהוא הכרחי - האם אני טועה? ראיתי שיש מוצרים מתחת ל-2K (בעיקר Ideapads) אבל אני לא יודע אם הם משתלמים. אם יש מוצרים מומלצים (או להפך) אשמח לשמוע. אם יעד המחיר שלי לא סביר וצריך להעלותו ל-2.5 או 3 כדי לקבל מוצר משתלם גם אשמח לשמוע. להלן השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שי…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים וגרפיקה - פוטושופ, וכל שאר התוכנות שבשוק ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?[פעולה, יריות, מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?[עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש לי מסך 23 full hd 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצו…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1500 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1578 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤415 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤459 מארז: GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB ¤608 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤598 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤6108 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב! זה פעם ראשונה אני כותב כאן..כבר לקחתי מפה לא מעט דברים חדשים שלא ידעתי (אני טכנאי PC מובטל בינתיים אך משתדל לשמור על כישורים שרכשתי) הופתעתי לראות פורום כה מושקע ואיכותי. יש מלא חומר חשוב ומעניין. שאלתי היא כזאת. אני מתכוון להשקיע הרבה במחשב שיהיה לי לעתיד,בע"ה. ומכיוון שאיני יכול לקנות אותו בבת אחת,עם כל הרכיבים,אז נאלץ לרכוש לפי חלקים,כל חודש משהו אחר. ומכיוון שטכנולוגיה לא עומדת במקום,אז גם החלקים משתנים באיכות ובמחיר. אז רציתי לדעת מה דעתכם\ן לגבי קצב השתנוּת הרכיבים ולפי זה אפשר לדעת מה הסדר העדיף לקניית החלקים. חוץ מזה,אשמח מאוד להיות בקשר עם טכנאים כמוני שעובדים בתחום.. תודה רבה והמשך עבודה מהנה ))
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם האיכות לא נפגעת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio Eclipse וכו.. וכמעט כל הזמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן זה פוסט ראשון שלי ,אחרי שאני עוקב לאחרונה לא מעט אחרי סיקורים והמלצות ממשתמשים שרשומים כאן בשבוע הקרוב אני משתדרג למחשב חדש לגמרי לטובת - הפקה מוסיקלית (עם דגש הרבה יותר חזק) למטרת פרנסה ולאורך טווח ,בנוסף לעריכת סרטים ,ועריכה גרפית. המפרט שכרגע נמצא אצלי בן כמעט 7 שנים פרטים: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - MSI ms-7360 p35 neo זכרונות ראם - kingston ddr2 X2gb 667mhz כרטיס מסך - Asus NVIDIA GeForce GT 520 - GF119 דיסק קשיח - Seagate ST3500320AS 500MB 7200RPM (ישאר ויצטרף אליו עוד דיסק קשיח של 1 טרה ,פרטים בהמשך) צורב/דיוידי - LG HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10 (ישאר אין לי צורך בהחלפה) ספק כוח - 300W (לא הכי משנה פרטי חברה וכו') כי הוא משתדרג,פרטים בהמשך .…
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא בדיוק הפורום לנושא הזה, אבל כאן היה נראה המקום הכי מתאים למודעה. בעוד כחודש אני עובר לחיפה כדי ללמוד (4 שנים), לכן חשבתי שזה יהיה רעיון טוב למכור את המחשב השולחני שלי מכיוון שלא יהיה בו שימוש בזמן הקרוב-רחוק. ניסיתי לבנות באתרים מחשב כמו שלי אבל לא בכולם היה בדיוק את החלקים שלי או שאם היה הסכום היה מצחיק (יקר יותר ממה שקניתי לפני שנה וחצי). רציתי לקבל חוות דעת ממכם בכמה אתם חושבים שאני אמור למכור אותו, כל החלקים עדיין עם קבלה ואחריות לעוד כ-שנה וחצי חוץ מהכרטיס מסך שלו יש אחריות לעוד שנתיים וחצי. אתם מוזמנים לראות את המפרט ב"מפרט מחשב" שלי בצד, יש לציין שהוא גם מגיע עם המסך ו-Windows 7 Home Premium 64bit מקורי, תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט.... התקציב שלי הוא בערך עד 6000, 6500 שקל.... הרכבתי מפרט כזה.... לוח אם D915PCYL Intel לוח אם Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box מעבד Western Digital wd 1200jd sata כונן קשיח Kingston ddr2 512MB 533mhz זיכרון Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Nec ND3540 צורב dvd LG GDR-8163B כונן dvd Luxeon logicfox T5.1 רמקולים מסך מחשב RX777 Proview מסך Logitech MX1000 עכבר FoxConn Diabolic Series Gaming Case 3GTH-202 400W / Sun Shine 8005 Red 400Watt מארז בקשר ללוח אם אנלא בטוח...אם מישו יכול לתת לי עצות.... וגם איזה מארז לקחת מהשניים.... איך הכרטיס מסך?? לפי מה שהבנתי הוא כרט…
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן, עד היום השתמשתי רק במחשבי מותג, קניתי אותם מהסיבה הפשוטה של אחריות, זה דבר שמאוד חשוב לי, השקט הנפשי שאם יש תקלה אני לא צריך להתעסק בזה יותר מידי אלא החברה מטפלת, לדאבוני לא מצאתי מחשב מותג שעונה על דרישותי במחיר סביר בארץ ולכן אני פונה אל האופציה של הרכבת מחשב ופה אתם נכנסים כל עזרה תתקבל בתודה ובשמחה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין עניין לחסוך אבל אין צורך להוסיף משהו מיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בתכני HD, שימוש כבד בדפדפן (מס' גדול של כרטיסיות כשחלק מהם גם עם סטרימינג באיכות HD…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המחשב נועד לגלישה באינטרנט,ICQ,MSN משחקים כמו פיפא,NBA ולפעמים פעולה . pentium D 2.8, dual core LGA775, 2M EM64T #820 לוח אם GIGA GA-945GZM-S2 HARD DISK 160GB II SATA 7200 זכרון DDR II 512MB\533 קול8.1CH (משולב) רשמת משולב(שלוש שנים) כרטיס מסך GF7300 256MB GIGA PCIEX מארז P4 FRONT USB WATT צורב DVDRW NECX18 מסך PROVIEW LCD 5MS "19 רמקולים 2 - SUB מעץ (וכמובן מקלדת ועכבר) עלות: 3917 לאחר הנחה: 3333
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הבקשה היא לגבי מחשב לשימוש משרדי, אינטרנט אופיס ומשחקים פשוטים פה ושם במחיר של 3.5K ואם אפשר גרסה נוספת במחיר של 3K (למקרה שלא אצליח לשכנע את הבן אדם להעלות טיפה את התקציב). חשוב שיהיה מרכיבים טובים ואמינים. מסך אני סגור על ה-SAMSUNG 931B. מעבד בגרסה של ה-3.5K אני חושב שכאדי לנסות Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB. ו-512X2 ב-667MHZ. צורב DVD. אני מניח שכרטיס מסך נפרד ולא OB לא ממש נכנס בתקציב (אלא אם על חשבון מעבד או משהו). חנות מאזור חיפה. KSP או נועה למשל. חשבתי על משהו כזה: מעבד Price Units Total Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 650 1 650 לוח אם ASUS Price Units Total P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 440 1 440 זיכרון DDR II 667 Price …
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte X570 AORUS Elite מעבד: AMD Ryzen 5 5600X זיכרון: Crucial Ballistix Elite 3600MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 מאיץ גרפי: EVGA GeForce RTX 2080 קירור למעבד: Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB דיסק קשיח: SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB מארז: Fractal Design Define R5 Black ספק כח: 750W GOLD מחברה מאוד מוכרת.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-