ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מפרט לגיימר חזק ביותר אממ... תפציצו וד"א המפרט רק מ-TMS
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, חבר של אבא שלי חוזר מארה"ב בקרוב מאוד ורציתי שיקנה לי מחשב-לכן רציתי את ההמלצות שלכם למפרט הכי טוב שאני יכול לבקש(עד 1500$ או 5500 ש"ח-שזה בארץ פחות או יותר מחיר ממש טוב למחשב בעל ביצועים למרות שבמחיר הזה אתה יכול להביא מחשב בהרבה יותר טוב!). אז ככה המחשב שאני יביא משמה יהיה בעיקר למשחקים כבדים שהגג הוא כמובן קרייסיס(כי אין משחק שמשתווה לו בגרפיקה),הדבר השני זה סרטי HD וכמובן הדבר השלישי זה מוזיקה...אני כמובן ביקשתי משמה מחשב כי היחס מחיר ביצועים לעומת הארץ הוא גבוה כי החלקים יותר זולים... עכשיו מה שרציתי שיהיה במפרט זה: *לפחות 4 ג'יגה זכרון לויסטה(עם החבילת שירות החדשה שלה שאני מאמין שתשפר אותה,וגם למשחקים שדורשים 4 ג'יגה זכרון בויסטה) *דיסק קשיח בנפח של חצי טרה לפ…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
צריך מפרט ב 3K לא יותר על בסיס AMD בשביל גלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים(לא הכי רמיניים שיש) צריך: שילוש HDD CD (אולי CDRW) מארז (כולל ספק HEC) כ. מסך ------- אני חושב אולי: AMD 2500 לוח KT (או אולי NF לא יקר) 40~ גיגה 256 RAM ואיזה ראדון חלש
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה להחליף את המחשב שלה ומטעמי מקום בלבד רוצה מחשב נייד(משקל, סוללה וכל שאר הפרמטרים של הניידות לא מעניינים כלל). השימושים הם גלישה ועבודה משרדית בלבד. דרישות שונות אחרות הן כדלקמן : חברה בעלת נותני שירות איכותיים במקרה הצורך, אחריות ארוכה ככל הניתן, מעבד ix ולא celeron אם ניתן ומסך איכותי ככל הניתן במגבלות התקציב. ישנה אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח אם יש מחשב בעל מסך משמעותית יותר טוב או אם קיימת קפיצה טכנולוגית משמעותית(דור חדש של מעבדים וכדומה).
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
החומרה של המחשב מעולה למחיר שלו ואף כוללת כרטיס מסך מעולה. יצא לי לקרוא הרבה ביקורות חיוביות ושליליות מחו"ל ועדין לא הגעתי למסקנה סופית! אשמח לקבל מכם חוות דעת או תחלופה ראויה למחשב זה. תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קרוב משפחה ביקש ממני לבנות לו מפרט, אז באתי אליכם ;D. אז ככה, המחשב לא מיועד לגיימר אבל רצוי שהוא יוכל להחזיק כמה משחקים טובים. משהו ברמה של 8600. דיסק קשיח 160GB מספיק בהחלט. המחשב הולך לשמש את הבחור כ-4 שנים ולכן הוא צריך מעבד חזק, לוח טוב וזכרונות טובים. תורה רבה לעוזרים! שכחתי לציין שהכי נוח יהיה אם המפרט יורכב מאתר החנות SKYPC
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ,הוא היה אחלה מחשב אבל הלך הלוח אם. מה נשאר מהמחשב: מארז + ספק ,לא גנרי (לא זוכר של איזה חברה) HD,ATI 1800 ,big typhoon ,DVD וכו. כל ההצעות שקיבלתי בחניות די זהות בגדול AMD 7750 400 ש"ח gigabyte ga-ma74gm-s2h-amd 740g 350 ש"ח gskill 4G 800MHZ 300 ש"ח אני רוצה לדעת מה אתם חושבים ,יש המלצות אחרות? אולי כדי ללכת על לוח אחר או זיכרון אחר? (ההיתי מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה) האם כדי להוסיף 100-150 ש"ח למשולש ליבה? בעיקרון הקניה תתבצע בנועה או פנדה או כל חנות אחרת האזור חיפה,אז בבקשה תביאו מפרטים משם. תודה מראש לכולם.
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ככה, הרכבתי את המחשב הבא , וידוא הריגה - רגע לפני קניה --> ???אשמח לקבל חוות דעת על הדברים הבאים: 1. אם כל החלקים הנ"ל יתאימו ללוח האם שמצויין למטה 2. המחשב הולך להפעיל תוכנה כבדה 24/7 האם יש צורך בקירור נוסף \ קירור איכותי יותר \ שקט יותר. 3. רעיונות לשיפורים והצעות יתקבלו בברכה. תודה לעוזרים! סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪ 1,179 ₪ 1,179 1 מעבד AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Box ₪ 422 ₪ 422 1 לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪ 630 ₪ 315 2 זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪ 235 ₪ 235 1 מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪ 622 ₪ 622 1 כונן קשיח Crucial SSD C300 2.5" 64GB SATA3 ₪ 270 ₪ 270 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32M…
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד ואשמח לייעוץ בבחירה. אני אשתמש במחשב לעבודות משרדיות- סטודנטית שרוצה לקחת את המחשב לאוניברסיטה ולשימוש ביתי בדירה של אינטרנט, אופיס וצפייה בסדרות וסרטים (לא HD). מחפשת מחשב קל יחסית (עד 2.5-3 קילו), גודל מסך לא כזה עקרוני אבל עדיף בסביבות ה13-14 אינץ'. מבחינת זמן סוללה אני אצטרך משהו כמו שלוש וחצי שעות. צריך שיהיה במחשב אפשרות חיבור לWIFI, USB2 ולא איזה משהו מיוחד. אין צורך בכונן אופטי. אחריות ארוכה ככל האפשר מיצרן טוב. טווח המחירים עד 3200 ש"ח. תודה אלה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD ATHLON 3000+ 64 bit S-939 מחשב GigaByte NF4 s939 PCI-E לוח אם Athlon64 3000+ (S-939) מעבד 512MB DDR400 KINGSTON/GEIL/DIGMA זכרונות GigaByte 6600 GV-N66128D כרטיסי מסך SATA 80MB WD/Sumsung/Hitachi(II) דיסקים קשיחים Foxconn 3GTK278 CASE /1x80 fan/ 300W FSP מארזים Genius KB-12E PS2 ENG/HEB מקלדת Genius Net scroll+ PS2 Retail עכבר Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design רמקולים סכ"ה 3450
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! אני חדש כאן אז קודם כל אהבתי מאוד את האתר, כל הכבוד לכם על כל המידע שנמצא פה בפורומים. לבקשתי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג + מסך. לציין כי אני גר ליד אילת, ואם יש אפשרות לרכישה באילת זה מעולה כי זה יוריד הרבה מהמחיר. לדוגמא, מפרט ברשת KSP שעולה 7400 עולה לי באילת 6300. זה מה שאני רוצה לרכוש בינתהים: http://ksp.co.il/?store=afula&uin=17293 אשמח אם תפרטו לי לגבי המפורט שאני הבאתי ולגבי המפרטים שאתם יכולים להביא גם במה טוב/לא טוב רכיב ספיציפי או למה צריך אותו בכלל כי אני לא כל כך מבין טוב במפרטים ובחומרה. 1. מה התקציב המ…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, אני גרפיקאית שמעוניינת לרכוש מחשב נייד. המחשב צריך להריץ Photoshop Indesign Dreamweaver Illustrator אני צריכה את המחשב לעבודה בבתי קפה ומול לקוחות יש לי מחשב שולחני מקצועי מאוד מעבר לכך אודה מאוד לחוות דעתכם למפרט למחשב הנייד דגם נייד :L675D-S7104 של טושיבה. מפרט: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit AMD M880G chipset AMD Turion II P560 2.5 GHz dual-core CPU (מקביל ל I3) 4 GB 500GB Serial ATA hard drive DVD±RW DL drive ATI Mobility Radeon HD 4250 graphics with 256 MB - 1917 MB dynamically allocated shared graphics memory DOLBY Advanced Audio with built-in stereo speakers 10/100 Fast Ethernet 802.11b/g/n Wireless LAN Multi-in-one digital media card reader Webc…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (במחירי אילת) אפשר לחרוג טיפה אבל גג 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי רגיל (אופיס, אינטרנט, צפייה בסדרות) ומדי פעם עבודה בתוכנת solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הלפטופ יהיה מחובר לתחנת עגינה שאליה הכל מחובר (רצוי ב type C) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אהלן כולם!! תשמעו אני רוצה לקנות מחשב לבית וקיבלתי כל מיני מפרטים וזה אבל את האמת אני צריך עזרה קצת להחליט מה להוסיף מה להוריד מה לשנות.. אז בואו בבקשה תראו וזה תייעצו לי בבקשה מה עדיף - אני רוצה את המחשב שיהיה כמה שיותר חזק באמת!! ובמסגרת של ה8000 שקל פחות או יותר.. בבקשה רק מי שמבין ויודע להגיב ולא סתם כי כמו שאמרתי אתם עוזרים לי וזה ישפיע עליי .. תודה =) מעבד: ?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? לוח אם (צ'יפסט של אינטל) : ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? דיסק קשיח: 16MB SataII 250GB זכרונות: ?2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4? כרטיס מסך:?Geforce 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? ? זהו זה הדברים העיקריים השאר שמסביב זה בקטנה.. אז תגידו לי מה דעתכם מה…
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד LG R410, לאחרונה המסך החל לרצד באופן קבוע. הריצודים הם קווי לרוחב המסך, בצבעים וורודים ולבנים. כמו כן התקלה קיימת עוד לפני הכניסה ל WINDOWS. האם זה מחייב שזו תקלת חומרה? הייתי שמח לדעת אם יש עוד בדיקה, או דרך לנסות להתמודד עם התקלה לפני ששולחים אותו לטכנאי. בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ואני רוצה להזהיר אתכם: תיזהרו מ"זד מערכות מחשוב" (ZED) הם לא מקצועיים רמאים שרלטנים קניתי מהם מחשב באלפי שקלים דרך האינטרנט הם סיפקולי מחשב עם DVD תקול ומקלדת מלפני שני דורות+ מתפרקת לא הסכימו להחליף חוץ מאשר תבואי לתל אביב ונחליף לך. אני גרה בדרום, אמא לשני ילדים, עובדת ולומדת. לא יכולה ולא רוצה להפסיד יום עבודה וליסוע לתל אביב. התווכחו איתי בסוף אמרו תשלחי היום בדואר שליחים נחזיר לך בדואר שליחים אחד חדש תוך יומיים זה אצלך ספגתי את עלות המשלוח המיוחד כי היה לי מאד דחוף וחשוב. כעבור שבוע התקשרתי - הייתי צריכה להתווכח כדי שישלחו לי את הDVD חזרה בדואר לא אחראיים בכללל אני יודעת שזה לא הנושא של הפורום אבל חשוב לי להזהיר כי אותי אף אחד לא הזהיר
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לרגל נסיעה לחו"ל, מחפש המלצה למחשב נייד לגיימינג (כרטיס נייד, קול ומעבד חזקים) בתקציב של עד 2000$. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&uin=13068 כבר פתחתי בעבר דיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509520.0 חיכיתי כמה זמן שיצא פיתרון לבעיה של הוסטרו והלנובו, אבל לא ראיתי שיצא משהו, ואז נתקלתי במחשב הזה בksp (לא מופיע בזאפ), והוא דיי זהה לוטסרו וללנובו רק עם כרטיס של nvidia ובלי הבעיה עם הכרטיס. אז איך המחשב הזה?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, עדיין לא נשלח אלי המחשב אז אני מעדכן קצת. 1.רציתי לדעת את ההבדל בין amd athlon 64 3200 (socket 939) OEM לבין box 2. את ההבדל בין zalman cnps7000b alcu new model לבים cnps7000 cu led (חוץ מהאור הכחול כמובן). 3. את ההבדל בין כונן קשיח ATA לבין SATA תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד השנה ומחפש לקנות מחשב נייד חדש שיחליף את העגלה שיש לי כבר 3 וחצי שנים... ההתלבטות הכי משמעותית שלי היא במעבד(כי זה מה שבעיקר משפיע על הכסף שצריך להוציא) - האם לקנות מחשב עם i3 או עם i5? ההבדל ביניהם משמעותי? אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים אם זה משפיע על משהו .... תודה!
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום הקטע עם התקציב הוא שיש לי בסביבות ה 6.5K, והקטע הוא שיש רק מחשב אחד בבית שהוא בכלל חרא לגמרי וח שלי גם רוצה מחשב והכל צריך להיכנס בתקציב הזה. יש לי בעצם כמה שאלות: א. איך זה שבדקתי מה הזיכרון שלי במחשב והתוכנה Everst אומרת לי ש: Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s אז יש לי ddr או sdram? ב. אתם חושבים שאני יכול גם לסדר לעצמי זיכרון למחשב, גם לקנות מחשב אחד נוסף סטנדרטי אבל שיוכל נגיד להפעיל סאן אנדרס {כולל מסך} ג. אתם חושבים שבנוסף לזה אני יוכל לקנות סוני 3 או אקס בוקס 360 ויספיק לי הכסף? {דרך אגב, תמליצו לי בבקשה מה משניהם הכי טוב ושווה לקנות} הקטע הוא שאני חייב מחשב נוסף שילך…
-
- 18 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, 3dmax, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו השבוע והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4500 עד אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. זה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mush…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב לא למשחקים כבדים אבל כן בשאיפה למחשב חזק ככל האפשר ולמהירות ולאפשרויות שדרוג מקסימליות. הפריטים שכבר יש לי (שאני לא צריך לקנות): זכרון DDR 400 1750 MB צורב דיוידי מסך מקלדת/עכבר/רמקולים כ.מסך (PCI-E) את כל השאר (מעבד, לוח אם, מארז, וכו') אני רוצה לקנות חדש . התקציב שלי, כאמור, עד 1700 ש"ח. תודה לכל מי שיעזור. (יש סיכוי למעבד כפול ליבה????)
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועדלשימוש ביתי וטיפה משחקים, אני אחבר כרטיס מסך Radeon HD4850 שכנראה צריך ספק חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה מיוחדת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים קלים(סטארקרפט 2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סטארקרטפט 2 או משחקים בני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
HP Compaq CQ61-280EJ מפרט - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1566 HP Pavilion dv6-1040ej מפרט - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1119 שני אלה בנתיים, אשמח לקבל איזה שהיא הערכה בקשר לכל אחד מהם ובנוסף להגיד אם אחד מהם טוב/מתאים יותר מהשני ובאופן כללי מה ההבדל בין Pavilion וCompaq עם אותו מפרט (מלבד עיצוב וכאלה) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-