ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין רק ב: מעבד לוח אם זכרונות צורב DVD מארז פשוט אני רוצה גם מפרט של P4 וגם של AMD תודה לכם ולא צריך גם עכבר ומקלדת וכל הציוד ההקפי
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לקנות שני מכשירים ניידים, האחד שישמש לצרכי gaming ותכנות (חייב להיות נייד לצרכי) והשני קטן ונייד שישמש בעיקר לnote taking בלימודים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K ביחד, באיזור ה6.5-7 עבור הגדול והשאר עבור הקטן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? האחד לgaming ושימושים ביתיים כלליים והשני בעיקר לקריאה וכתיבה בלימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מתנצלת אם הנושא עלה כאן כבר כמה פעמים - למרות שחיפשתי הרבה בפורום לא מצאתי משהו שייתן מענה לצרכים שלי, כך שמאוד אודה למי שיוכל לעזור: אני מחפשת כבר המון זמן נייד שיענה על הדרישות הבאות: 1. יוכל להריץ פלאש (בצורה טובה) ופוטושופ (רמה סבירה) ויתמוך גם בתכנות קל (JavaScript). 2. גודל 13" (15 גדול מדי, 10 היה ממש לא נוח בשבילי). 3. זמן עבודה - בערך 5 שעות עבודה ואם אפשר שלא יתחמם יותר מדי. 4. מחיר - וכאן החלק הבעייתי - התקציב שלי מוגבל ל-3,500 במקרים חריגים אחרוג ל-4000 אבל אני מניחה שיהיה לי קשה מעבר לכך. 5. מחשב בצבע אדום - יהיה ממש נחמד, אך כמובן שאהיה מוכנה להתפשר ובאופן כללי - אשמח לקבל המלצות ליצרן אמין. בינתיים אני נוטה לכיוון HP, TOSHIBA ו-DELL (אם כי מהתרשמותי…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למחשב נייד,המחשב מיועד לתוכנות גרפיות-(פוטושופ וכו'),לעבודה עם תוכנות תלת מימד-רק למידול,ללא רינדוד. ולהרצת משחקים ישנים יחסית-כמו אנריל טורנמנט. התקציב הוא עד 4500 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב יש לי בלאגן עם כל מפרטי המחשב והסוגים ומעבד הכפול ליבה המשולש והמרובע וnvidia וATI והקירור והtray בקיצור, בלאגן. אני רוצה לרכוש מחשב ב3.5 אלף שקל כולל מסך. כשהדגשים הם כמובן הכ.מסך, הזיכרון והמעבד. (עדיפות לכ.מסך עם 1024MB, זיכרון 4096MB ומעבד טוב יותר מdual core) אני לא שיא המבין בכל מה שקשור למפרטים, כל החיים הייתי איש של Intel ובאמת לא משנה לי אם זה AMD או Intel, ת'כלס מה שחשוב זה מה יתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחיר. ציוד היקפי: בנוגע למסך, לא חשוב הגודל העיקר שיהיה מעל 19". (20", 22", לא משנה) המסך שירכש יעבור למחשב אחר ובבית יש לי מסך שהוא 22" אני אשתמש בו למחשב החדש. וכונן DVD. אין צורך בהרכבה ברכישת המחשב (למרות שרוב החנויות נותנות הרכבה חינם ברכישת מחש…
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד של MsI כבר שנתיים בערך ובאמצע עבודה פתאום הוא מהבהב כאילו הוא נכבה ניהיה מסך שחור לשנייה וחוזר ככה כמה פעמים וזה בא והולך מזה יכול להיות? תודה לעוזרים שבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אשתי צריכה נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט) כאשר רוב העבודה נעשית ותעשה על המחשב הנייח שיש לנו בבית. הנייד אמור להוות תחליף כאשר היא מחוץ לבית. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, עדיף פחות. משקל קל הוא משמעותי מאוד, אבל מחשבי ה-10" ומטה מקשים על קריאת מאמרים כך שנראה לי שעדיף מסך קצת גדול יותר. אפשרות שכרגע נראית לי היא ה-11Z של DELL, http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm אבל הבנתי שיש שם בעיה עם העכבר המובנה, נכון או לא? התייחסות לדגם הנ"ל אל מול הדרישות או הצעה לדגמים מתאימין אחרים תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מחשב שיהיה מספיק חזק לעבודות עם AUTOCAD ושות'... אני מחפש מחשב חזק ואמין, בכמה שפחות שאפשר (אם אפשר להוזיל עלויות או מחשבים שפחות או יותר זהים אז אפשר לחסוך כאן) * גודל המסך? 15.6 * מעבד - i5, i7 * זיכרון - לא פחות מ-4,6 ג'יגה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ג'יגה מינימום - לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * ה…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב מחשב לגלישה באינטרנט לאנשים זקנים לא משהו רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש שיהיה לפחות 1TB 3. האם יש צורך בציוד הקפי זורם. אפשר אולי שני מפרטים 1. עם מסך מקלדת+עכבר 2. רק המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך כלום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור בכפ"…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
זה רק למשחקים אני לא צריך כונני CD וDVD כי יש לי צורב DVD אני צריך מחנות באזור המרכז תודה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!11111111 נב אני לא צריך מסך וציוד הקפי..... ועוד משהו אני לא מתכנן לעשות OC!
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שעובד בעבודה שיש בה המון זמן פנוי.מסיבה זאת ומסיבות נוספות אני רוצה לקנות מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים ולשרוף לי זמן. הבעיה היא שהתקציב הוא 4000-5000 ש"ח.ידוע לי שלא ניתן לקנות במחיר הזה תחנת משחקים ניידת.השאלה היא איזה מחשב נייד ניתן לקנות בתקציב הזה שיפעיל כמה שיותר משחקים(גם אם לא בהכרח החדשים).אם קרייסיס לא ירוץ אצלי אני אחיה עם זה.אבל משחקים עממיים יותר כמו פרו אבולושן או BF2 זה אפשרי,לא? המחשב ישמש גם לעבודה משרדית.אני מאוד אוהב את המסך של ה DELL ISPIRON 6400,אז אם אפשר מסך דומה(לא יודע אם הוא מט או לא).הבעיה בINSPIRON 6400 לפי מה שראיתי היא שכרטיס המסך שלו חלש מאוד ומתקשה להריץ משחקים חדשים שלא כבדים בכלל בגרפיקה גבוהה,אבל בבינונית מריץ. אני כ…
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט ב4000 שקל שיכלול מסך(19"-24" ) , מקלדת , עכבר , ורמקולים השימושים הם בסיסיים לאינטרנט ועבודה משרדתית , ומעט למשחקים ( משהו בסגנון המנוע של HL2 ) אין צורך להשתגע על שקט או מארז יוקרתי תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המחשב הוא עד שאני ישתחרר, בעוד כ-שנתיים ושמונה ואז כבר אני אקנה מחשב מטורף... ולא מיועד מי יודע מה למשחקים אבל במקרה שארצה תיהיה לי האפשרות... כמו כן להפעלת תוכנות מרובות. התקציב גמיש, יכול לעלות ולרדת לפי שיקולכם, אם אני צריך מחשב פחות או יותר טוב. *ללא מסך. כולל מקלדת ועכבר. *שיקול האם לקחת AMD קיים. *הייתי מעדיף כונן גדול, אולי 500/320 שיחזיק המון שעות עבודה (המחשב לא הולך להיות כבוי הרבה) *לא מעוניין באוברקלוק. *עדיף שיהיה שקט (אפשר להוסיף קירור) *כונן דיסקטים, ללא CD וללא צורב כלשהו. *ספק שיחזיק את המערכת, אני לא חושב שצריך משהו פנומינלי. *מארז סביר, לא משהו פלצני. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
twintech 9800gt XT 512 OC או Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1.אני מחפשת מחשב נייד ללימודים שנהפך להיות גם טאבלט (לנסיעות) עם מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד (כדי שיהיה נוח לעבודות וכו'), ושיהיה מספיק חזק. 2.האם מישהו שמע על ה-Lenovo LePad?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות סטיק נוסף של 2 GB למחשב הנייד שלי. Dell E6400. מחפש המלצה על זכרון מתאים ומקום לקנות אותו. תודה
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט הכי חזק ב - 2000 ש"ח כאשר הוא כולל רק: *מעבד *לוח אם *כרטיס מסך *זכרונות *מארז (בעיקרון יש לי אחד שהוא די טוב) *ספק כוח (גם, בעיקרון יש לי אחד די חדש של 500) חלקים שיש לי: *westran digital w500 *מסך 1680x1050 *צורב די.וי.די *ציוד הקפי *ובימינו מי כבר קונה מערכת הפעלה? =]... כמו כן, אני גר בירושלים...אז אם מישהו מכיר חנות שהוא יכול להמליץ עלייה, אני אשמח לדעת...
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד 4.דיאבלו 3.COD ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב:1920X1080 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: OFFICE,אינטרנט,סרטים HD * גודל המסך?10-12 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)?HDMI יהיה טוב * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמה שיותר במסגרת התקציב * כונן DVD? לא מאמין שיש מחשבים כאלה עם CD אבל אם יש אז למה לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק שהמחשב לא יתחמם יותר מדי תודה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי את המחשב בארה"ב ואני כרגע עדיין פה... המטען כמובן לא מתאים לארץ. איפה אני מוצא מטען מקורי שיתאים לי ? ניתן למצוא בארה"ב אם כן מה בעצם אני אמור לחפש ? בארץ ניתן למצוא ? כי חשוב לי להשקיע במטען מקורי ושיהיה הכל סבבה. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת במפרט למחשב שישמש את הוריי לצרכים בסיסיים כגון: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ו"ישרוד" כמה שנים טובות.... בעיקרון הם צריכים גם ציוד הקפי אבל אם המחיר זול מידי אז אין בעיה להגיע עד ל 3K... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט עבור הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2500 ש"ח. אם אקבל אישור מהבוס להוסיף יותר כסף- אודיע כאן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך- אם אפשרי למפרט סביר ב2000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (Excel) שכוללת גם שרטוט דו מימדי בAutoCad וכן שימוש בתוכנה Solid Edge בתלת מימד בסיסי יחסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בעבודה. כמו שציינתי, התוכנות הן: AutoCad, Solid Edge. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ראיתי בוואלה שופס את הדגם HP Pavilion dv6-1330ej במחיר מצחיק של 2800 שקל. אבל אליה וקוץ בה. המחשב הוא מחודש ז"א נשלח למעבדות ב-HP תוקן והוחזר למכירה. השאלה האם כדאי לקנות? האחריות היא לשנה דרך אגב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח, אם יש יותר זול, אז כמובן עדיפות לכמה שיותר זול. כמה אפשר לחרוג אם צריך? 300 ש"ח * מטרות המחשב? אני צריך מחשב חזק לשימוש בתוכנות אדובי: פוטושופ באופן תדיר, פרימייר באופן תדיר ואפטר אפקטס לפעמים. חשוב שיהיה אפשרות תמיכה בOpenGL ובCUDA תלת מימד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לא משמעותי, אני חשבתי על 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 כרטיס מסך: הכרטיס צריך לתמוך בתוכנות עריכה וגרפיקה ולתת האצה של Opengl וCUDA מעבד: i7 מדגם טוב (לא מוכן להתפשר במעבד). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD ATHLON 3000+ 64 bit S-939 מחשב GigaByte NF4 s939 PCI-E לוח אם Athlon64 3000+ (S-939) מעבד 512MB DDR400 KINGSTON/GEIL/DIGMA זכרונות GigaByte 6600 GV-N66128D כרטיסי מסך SATA 80MB WD/Sumsung/Hitachi(II) דיסקים קשיחים Foxconn 3GTK278 CASE /1x80 fan/ 300W FSP מארזים Genius KB-12E PS2 ENG/HEB מקלדת Genius Net scroll+ PS2 Retail עכבר Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design רמקולים סכ"ה 3450
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-