ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
נראה מסובך אני יודע אבל היי , זה לא למשחקים , לא צריך כרטיס מסך S.high-end שעולה כמו כל התקציב ביחד ואולי יותר , לא איכפת לי DDR או DDR2 , לא צריך קרורים מקצועיים , כרטיס מסך חלש (אבל טיפה כן על רמה) יספיק , קדימה , נראה אותכם , אחלה אתגר לדעתי
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מחפש מחשב שישמש גם כמחשב ביתי וגם לאוניברסיטה, 13 - 14 ", שיהיה קל, מסוגל להריץ סימולציות במטלב ולהריץ משחקים לא כבדים מדי. יציאת HDMI והרבה יציאות USB
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן, לפני חודשיים בערך ביקשתי כאן בפורום מפרט ב4000 ש"ח אך לבסוף החלטתי לרדת במחיר ל3500. בנוסף למחשב אני קונה את המסך Samsung Cream 2333T אך זה לא קשור לנושא כרגע. זה המפרט שעומד על הפרק כרגע: AMD Phenom 2 X4 970 3.5Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪800 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2370 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-D2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪348 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2346 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 …
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל אם יש אפשרות למפרט טוב עם חיסכון, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני רוצה את האפשרות לשחק כמעט כל משחק שיצא עד עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא מבין כל כך ברזולוציות -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקראת הלימודים לקנות לפטופ שיריץ לי משחקים בצורה בינונית וגם יתן עבודה טובה בכללי. כרגע חשבתי על הדגם הזה: https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=38526&txt_search=7567&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הלכתי על ה4k כי הבנתי שהמסך הבסיסי מזעזע. יש למישהו חוות דעת עליו? טענות? המחיר לא כולכך נעים לכיס אבל הבנתי שזה נובע מהעובדה שהם לא מוכרים אותו בips אלא רק ישר ל4k וגם ה512 ssd.(שאני גם ככה רוצה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי צריך לפטופ (חייב להיות לפטופ, לא שולחני) לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD מידי פעם, צפייה בתכני (אולי HD) ביו טיוב. יש עדיפות לחברות אמינות כמו טושיבה, HP שנותנות אחריות להרבה שנים. שנתיים זה טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לחסוך, סבא כבר לא בחיים, עדיף בסביבות ה 2000 וקצת ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD, צפייה בתכני HD ביו טיוב. צריך מסך לא פחות גדול מ 15.6" כי היא לא רואה טוב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא צריך להיות שקט. היא לא שומעת כ"כ טוב גם ככה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם אני עובר על החוקים או לא אם כן אז אני מצטער שלום רציתי לדעת אם מחשב נייד של טושיבה P855-10Q שווה 4 וחצי אלף ? או שאני ייתן לו toshiba qosmio g45-av680 ואוסיף אלף שקל ?? השאלה אם הוא טוב ואם הוא שווה את זה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה, בתקציב סביב ה-10,000 ש"ח. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx ומאיה 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תחנת עגינה תודה רבה גילוי נאות: כתבתי פוסט גם בפורום נייחים כי יכול להיות שיהיו 2 מחשבים.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למפרט...מחשב שאני קונה לאחי הקטן (ילד בן 12 ) , בגלל שהוא כל היום משחק קאונטר סטרייק ופיפא 2007 ברשת , ומפריע לי להשתמש במחשב..ולכן הפיתרון הכי טוב הוא לקנות לו מחשב.. מסך אני לא צריך.. בעקרון , אני צריך מחשב שיהיה טוב לגלישה באיסיקיו , אינטרנט , ויפעיל משחקים בסיסיים כמו פיפא 2007 קאונטר סטרייק וכאלה. המחשב הנוכחי שלי שאחי הקטן חורש עליו זה p.4.2.6 , fx5200 .. האם כדאי לחפש פנטיום 4 יד שניה ?? או שעדיף לקנות משהו חדש בסכום של 1000 - 1200 שקל ככה ? מסך אני לא צריך , דיסק קשיח 80 ג'יגה צריך..זכרון פנימי אולי 1024 ודיוידי השאלה היא - איזה מעבד ? אולי amd ? איזה לוח אם ? בקיצור..הוצאה של 1000 שקל ככה רק בגלל הממציאים של המשחק הסרוח והמקולל ה…
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לוח אם: דגם: PC-CHIPS מהירות FSB: 266 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ דיסק קשיח: טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM מעבד: סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: 3400+ מהירות FSB: 266 MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון: נפח: 256 MB מהירות: 400 MHz אחריות: 3 שנים צורב: צורב CDRW תוצרת LG במהירות 52X32X52 הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נעוניין לקבל מפרט למחשב שיעודו יהיה מחשב ביתי + עבודה גרפית על תוכנות כמו MODO 401, מאיה וכו' תקציב עד 6000 ש"ח חריגה גג עד 500 ש"ח ללא מסך אבל כן עם עכבר ומקדלת לא משהו מיוחד.. חשוב לציין שאני לא משחק משחקי מחשב ולכן אין צורך בכרטיס גיממינג מתקדם. אינני מתעסק בתחום באופן מקצועי לפחות לזמן זה. חשוב מאוד שהעבודה על התוכנות תהיה חלקה משמע שאני יתעסק עם המודל שלא יהיו תקיעות והאטות מעצבנות שיקשו על העבודה... מבחינת אוברקלוק אני לא חושב שאני יעשה מכיוון שאני לא מבין בזה כלל וכלל.. האם יש לזה יתרון בכלל בעיצוב גרפי? אם כן נא לפרט.. אם שכחתי משהו סליחה.. תודה מראש!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
1 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray LGA 1366 1,445 ש"ח 1 ASUS P6T WS Professional Intel X58 Chipset LGA 1366 Model P6TPRO 1,720 ש"ח 1 Seasonic SS-600HT Active PFC 650W Oem 375 ש"ח 1 CoolerMaster CM 690 345 ש"ח 2 G.Skill 6GB Kit DDR3 PC3-12800 1600MHZ 9-9-9-24 F3-12800CL9T-6GBNQ 1,740 ש"ח לגבי המארז, אני צריך מארז שקט עם חיבור מהיר של הרדיסקים, המארז הזה נראה בסדר? יש לכם הצעות אחרות? איזה קירור יהיה לי הכי טוב למעבד? אני בונה תחנת עבודה מוסיקה/וידיאו בעיקר מוסיקה. האם 650W מספיקים לי לתחנת עבודה? אני ישתמש בהמון USB PORTS וגם FIREWIRE , על התחנה יהיה בקר SAS בתצורת PCIX 133 ואני ישתמש ב-4 300GB 15K הרדיסקים לשימוש כולל (שמירת קבצים, דאטהבייס של…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? קצת עבודה משרדית, משחקים לא כבדים במיוחד (minecraft וכאלה), וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה כל כך אבל לא כבד ממש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)חובה HDMI * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימלי 500GB סוג אני לא מבינה כל כך.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות הפשוטות, dell, lenovo. hp. אב…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין. אבל לא רואה סיבה לעבור את ה-4000~4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז למה לא? אבל מנסיוני, זה מגיע ללפחות 4000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מתכנן להוציא יותר מ-4500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! כל השאר אני עושה בצורה חובבנית (אם זה Photoshop או עריכות גרפיות חובבניות). החלק החשוב היה ונשאר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לקנות סוללה עבורו. הדגם הוא Toshiba Tecra A4 חיפשתי סוללות אבל ראיתי עשרות תת-דגמים, ולא מצאתי משהו שתואם לדגם שלי. אבקש את עזרתכם בנדון. מצ"ב תמונה של המחשב כולל כל הפרטים. תודה רבה מראש נתן
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
למחשב נייד יש כניסה של כרטיס טלויזיה או שאפשר להוסיף לו?(אם אפשי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש נייד\נטבוק קטן ושיריץ skype שיחת וידאו ובו זמנית גלישה עם מספר טאבים פתוחים על גבי WIN XP\WIN 7. 1. האם מעבדי ATOM מסוגלים להתמודד עם הדרישה, ואחל מאיזה סדרה\דגם (חד ליבתי\דו ליבתי) 2. הסתכלי גם על המעבד E-350 של AMD , הוא יוכל להתמודד עם הדרישה. 3. אם להריץ את אותו דבר על לינוקס (אובונטו) זה יקל על המעבד? נ.ב חשוב לי שהמעבדים יהיו קרירים, הנייד יעבוד 7\24.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
טוב, הציר הימני (הפחות רציני) בT400 שלי נהיה קצת רופף- כבר הרבה זמן אבל לא היה זמן לשלוח אותו לטיפול, המסך זז כס"מ לפה ולשם (לא מעבר, אז זה שמיש) לאחר ביקור במעבדות IBM התבשרתי שזה לא באחריות, והם רוצים 330 שקל על צירים חדשים ועבודה. אופציה א. היא לזרום איתם אופציה ב. היא להתעצבן עליהם ולנסות ללחוץ עליהם שלפחות יורידו מחיר (10$ עבור ציר אחד וחצי שעה עבודה- יכלו לסגור בחצי ממה שהציעו. את הביקור במעבדה שלהם הוא עשה בנושא נוסף אחר שבאחריות בכל מקרה. למרות שזה לא סביר, בנוסף מבדיקה ברשת נראה שקיימים חילוקי דעות בנושא ובצורה רשמית אין אחריות על הצירים, אלא מטפלים בזה מידי פעם כי הם נחמדים אופציה ג. היא לקבל אותו חזרה, להיות עם הציר הקצת רופף (לנצל על הדרך את הכסף בשביל SSD…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מבקש המלצות למפרט מחשב עד 8000 ש"ח ללא מסך המחשב מיועד לכריכת וידיאו ותמונות בעיקר אבל גם למשחקים לפעמים כמו כן מהו הלוח הכי טוב היום בשוק ? תודה
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שעונה למיפרט הבא: תקציב: עד 5K, עדיף פחות, אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את ההבדל. שימוש: אינטרנט, אופיס, תיכנות (NET. למשל) , לא משחקים וכו'. מסך: 13.3 ומעלה. חייב להיות מאט. וגם המיסביב לא מבריק. עכבר: רצוי track ball (סטיק כמו של IBM), אבל כנראה שאוכל להתרגל גם לפד מוצלח. מיקלדת: רכה ונוחה תאורה למיקלדת: רצוי מאוד משקל: 1.8-2.5 אבל עדיף כמה שפחות סוללה: 6 תאים דיסק: מספיק 160G , עדיף 7200RPM מעבד: עדיף C2D עם 2Ghz לפחות (הבנתי שה dual core מתחממים מאוד) זיכרון: לפחות 2G עם אפשרות הרחבה ללפחות 4G אחריות: טובה, ארוכה ואמינה מ"ה: לא חייב, שיתאים עתידית ל windows 7 יציאות: רשת רגילה ואלחוטית, BT, רצוי גם מודם פקס לא חייב, אבל יהיה…
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
זו הודעה בשביל חבר כי הוא לא רשום. אהלן אני נמצא כרגע בקנדה, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 1000 דולר +- אני מעוניין במסך 14 אינץ משהו כזה, המחשב משמש לאינטרנט אז אנטנת WIFI טובה, מוזיקה וסרטים. יש סיכוי שבעתיד המחשב ישמש אותי לשרטוטים אז אני לא יודע אם זה אומר כרטיס גרפי או יותר זכרון פנימי. הרדדסיק לפחות 250 גיגה, צורב די וי די כמובן וכל החיבורים הרגילים. עכשיו ההתלבטות הגדולה שלי היא ביין MAC על סוגיו השונים כולל הפרו או הסוני ויו על סוגיו. האם הMAC באמת כזה יותר טוב? על מה כדאי ללכת בתקציב הזה. הנה כמה חנויות שיש פה בשפע ובדקתי מחשבים ניידים בהם כבר. http://www.bestbuy.ca/en-CA/home.aspx http://www.futureshop.ca/en-ca/home.aspx
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נוטבוק 10" בשביל לחבר אותו ל TV , להריץ עליו סרטים HD ביציאה ל TV , יוטיוב והורדות... האם המעבדים בנטבוקים יסחבו את המעבר ל TV והרצת סרטים? פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה.. איזה נתונים לחפש? מה המעבד המינימלי שצריך?
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung X2 Sapphire ATI Radeon X800GTO2 PCIe 256MB Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black סה"כ יוצא 4834 מישהו יודע איפה אפשר להשיג את אותו מארז בפחות מ494 (יחד עם ספק כוח...) אז מה אתם אומרים, להזמין?
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
*אין צרוך בכרטיס מסך יש לי בנפרד מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 996 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 387 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 מארזים: Antec GX909 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Antec VP-500PC 500 Watt ATX12V v2.3 PSU כמות: 1 - מחיר: ₪ 190 דיסקים SSD: Kingston SSD 240GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 סה"כ: ₪ 2954 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-