ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤385 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=EL…
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ומתלבט. אשמח להצעות. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח, לאחר שדרוג זכרון ל-8GB. הקניה היא בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): עבודה משרדית, כולל תוכנות סטטיסטיות מרובות נתונים בכמה גליונות (כח חישוב קצת יותר רציני מאופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, מוכן להתפשר על 14 אבל לא יותר מזה (וגם לא פחות). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). רזולוציה…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש שיצא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? במחשב הנוכחי יש לי HARD DISK בגודל של 500 GB , הוא די ישן ואני לא יודע אם מומלץ להחליף או שאפשר להשאר איתו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בצער רב ביגון רב המחשב שלי (כבר בן 4) הלך לעולמו (נשרף הלוח אם) אני מחפש מחשב או מפרט למחשב עד סכום של 4500 שקל (ללא מסך) יש כבר מסך LCD של HP בבית ( HP L1906) המחשב אמור להיות מחשב שמספיק חזק להריץ תוכנות גרפיקה חזקות (אוטוקד,פוטושופ וכדומה) , אבל גם צריך להחזיק משחקים ב FPS הגיוני , אשמח לקבל המלצות עידכון - קיבלתי הצעה : מעבד אינטל E6400 כ.מסך - 7800GT לגבי הלוח אם - לא לוח מוכר ולכן לא נרשם , HD - 250 GB SATA 2 WD זכרון - CROSS 2 GB 667Hz במחשב הישן היה לי מעבד של AMD שאני מאוד מרוצה ממנו , אבל אני יודע שהמעבד הנ"ל שהוצע לי הוא מעולה וקראתי ב TOMS שעשו לו OC והוא עובד טוב השאלה אם לחכות למעבדים החדשים של AMD (הבנתי שהם יוצאים בדצמבר) או לקנות מעבד INTEL
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למחשב נייד חזק לצרכי תכנות ו-וירטואליזציה, יש לי אילוץ משמעותי והוא שהרכישה תתבצע ברשת באג בלבד (לא משנה למה). הבקשות שלי: מסך 13.3 או 14.1. משקל נמוך עד כמה שאפשר. סוללה שתחזיק לי כ 5-6 שעות. כמובן המעבד צריך להיות חזק (p8600 חזק לא?) מעדיף dell או hp בגדול אבל לא חובה. לא חייב כרטיס גרפי חזק. HD ממוצע (250GB) אם תהיה יציאת hdmi או dp מה טוב. לא חייב כונן dvd. לא חייב אחריות בינלאומית אבל מומלץ 3 שנים בארץ. תקציב באיזור ה 7500-8000 (אם לא בבאג אז תקציב של 5000-5500) בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב), אבל צריך לעמוד בכבוד גם בצפייה בסרטי HD (בעיקר 720p אבל שלא יבהל אם נזרוק עליו 1080p) ומשחקים (סביר להניח שלא משהו מודרני וכבד במיוחד). התקציב הוא בעקרון 5000 ש"ח, אבל אם יש משהו מוצלח במיוחד ניתן לחרוג לכיוון ה-5500 ואפילו להתקרב ל-6000 (אבל שם זה נגמר... ). מבחינת הדרישות: גודל מסך - המחשב ישמש כמחשב ראשי ולא אמור להיות מנויד יותר מדי (אין כוונה ללכת איתו ללימודים), מלבד בית<->אוניברסיטה, ככה שמסך "15.4 נראה לי אידיאלי לעבודה נוחה, אבל אם יש דגם מומלץ ב-14", נראה לי שנסתדר גם איתו. בעניין הרזולוציה, 1080p נראה לי יותר מדי ל15.4, אבל חוץ מזה, נראה לי שבסדר. משקל רצוי - לא אמור להיות מנויד י…
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים וקצת משחקים בעתיד הרחוק ( שנה פלוס ) אוטוקד בתדירות נמוכה מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך ) אין עדיין מסך, רצוי 22-23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? diablo 3 נכון לעכשיו , ובעתיד משחקים דומים. 3.…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
+מיקלת ועכבר יכול להיות שהתקציב יגדל ל- 5000 בימים הקרובים אז תתנו לי שני מפרטים אחד 4500 שח והשני 5000 שח רצוי מאוד לדחוף x800gto fb /x800gto2 יהיה אובר נחמד למעבד (משהו כמו 400 מגה הרץ ) לא חובה אבל רצוי שהזיכרונות יהיו גם טובים לאובר קלוקינג חובה 1 gb זיכרון תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ענקית התוכנה ממשיכה לפתח עם עסקי החומרה שלה עם קו של מוצרים עדכניים ומרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/הערב-של-מיקרוסופט-צמיד-סמארטפונים-טאב/
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
קניתי gta 4 והמחשב שלי לא משתף פעולה. מעצבן ממש. המפרט הקיים הוא: מעבד: intel Q9550 לוח אם: asus p5qc זכרונות: kingston 800Mhz 2Gb 2 sticks, לא זוכר איזה דגם. כרטיס מסך: gtx260 896Mb. ספק כח: 650W topower עם 80 אחוז ניצולת. מארז: gigabyte aurora דיסק קשיח: 1TB sata II seagate. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל להוציא מהחלקים את המקסימום (אין לי מושג קלוש בOC, ולא כ"כ רוצה לקחת את הסיכון). יש לי זכרונות של kingston של 1333Mhz. 2 סטיקים של 1333Mhz. הם אינם עובדים עם הלוח אם הנוכחי, למרות שהוא מפורסם עם יכולת ל1333Mhz (ddr3). בנוסף, היה לי בעייה עם הקירור של המעבד, איזה קירור משתלם לקנות לאור העובדה שהמארז מאוורר היטב, ואני לא עושה אוברקלוק? אני מניח שהבעייה היא בכרטיס מסך…
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי כמה מפרטים שנכנסים בתקציב עם מעבדים כמו Q8300 או I3 או X4 630. איזה מעבד הכי מומלץ? כמה זה קריטי זכרון DDR3 לעומת DDR2? האם כדאי לשדרג את המארז הפושט ו/או את הספק ?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הפורום הזה, מקווה שפה יוכלו לענות. שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g RAM כיום מותקן לי בו, ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן USB חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם לגביי נייד של apple, האם יש המלצה לגביי דגם כלשהו ? אם למישהו יש ניסיון והוא יכול לתת לי פרטים נוספים זה יהיה מצויין. האם הם כולם באים עם מערכת הפעלה MAC והאם ניתן להתקין XP למשל ? תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 אז אני מבקש לא לחרוג תנו לי הצעות בבקשה אני רוצה שgta iv יעלה לי טוב ואני מתכנן oc קטן לעוזרים תודה. המפרט שלי: דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 ג'נרי כרטיס מסך : geforce7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, סבא שלי מחפש מחשב נייד (נייד ראשון ). הוא צריך את הדברים הבאים: מסך: 11.6-12" משקל עד קילו וחצי. 4 ג'יגה זכרון. מצלמה לשיחות וידאו. תקציב: ~2000 ש"ח השימושים הם: אינטרנט, סקייפ ואופיס בעיקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אני עובד על מחשב נייד טוב והדבר היחיד שחסר בו זה כרטיס מסך, אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים חדשים ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס מסך אבל בגלל שאני עובד על מחשב נייד ולא מחשב רגיל אין לי מושג איפה לחפש, ובכלל אף פעם לא קניתי כרטיס בנפרד... אשמח לקבל כל הצעה והמלצה או הפנייה לקריאה במקום אחר אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח רק אם זה באמת שווה אם לא כמה שיותר זול יותר טוב דרישות מינימליות: Video HW Transform & Lighting Vertex Shader Ver. 2.0 הנה המפרט של המחשב: acer aspire 5580 intel core 2 dou processor t5500 1.66 ghz 667 mhz 2mb l2 cache 2 gb ddr2 120 gb hdd dvd super multi double layer 14.1 wxga crystalbrite lcd intel graphics media accelerator 950 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ב"ה שלום אני מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב מדעי המחשב במכון לב. לצורך הלימודים אני צריך מחשב נייד הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לבחור איזה. דרישות מיוחדות: תקציב: 600-750$ או 3000 ש"ח [יש לי אפשרות לקנות באמאזון ולשלוח לארץ] מחשב קל שיהיה נח לנשיאה. מסך גדול [לא יודע להגדיר באינצ'ים - זה מחשב ראשון שאני קונה] אורך חיי בטרייה גדול מחשב אמין שיחזיק לכמה שיותר זמ. תודה מראש.ן
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב acer aspire 9302wsmi עם 2*512 מ"ב זיכרון רציתי לדעת מה הזיכרון שעליי לקנות 1. איזה מהירות 533 או 667? 2. האם עדיף לקנות סלוט אחד של 2 GB ולהוסיף ל512 הקיים או לקנות 2X1gb ולנצל את dual channal. כלומר מה עדיף 2 גב במהירות גבוהה או 2.5 במהירות קצת פחות נמוכה עידן
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, מאחר שהמחשב הנוכחי שלי (שנקנה בעזרתו האדיבה של tmpusr לפני 7 שנים בתחילת התואר בהנדסת חשמל) בדרך לסיום תפקידו לאחר שירות מסור אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימושים בו הם: התוכנות העיקריות שאני עובד איתן הן: matlab (בעיקר אלגוריתמים שקשורים לעיבוד תמונה, ייתכן גם צורך בעיבוד וידאו בסיסי) תוכנות cad למיניהן (autocad, freecad, solidworks וכו'), ייתכן שבהמשך גם ארצה לתכנת למערכות embedd (למיטב הבנתי זה לא צריך לשנות במיוחד למחשבים של היום). תקציב: רצוי סביב 4.5K, ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל. מסך וציוד היקפי: ללא. שקט: עדיף שהמחשב יהיה ברמת שקט בין 6-7. Over Clocking: לא מתוכנן לעבור OC. דברים נוספים: אצטרך יציאה כפולה ל- firewire - כנראה שאצטרך א…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מחשב נייד - HP Pavilion dv5-1130ej 1)מה יקרה לאחריות אם אני יתקין WIN7 מקורי שאני יקנה? 2)מה יקרה לדרייברים של הלפטופ אחרי השידרוג? איך אפשר לעדכן או לסדר את זה כך שלא היה בעיות? אפשר את מספר הטלפון לטמיכה של HP? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בעבר הרכבתי פה מפרט שכלל את המעבד AMD X3 720 אך TMS אין להם את המעבד הזה יותר במלאי ובנוסף יצא ה i5 ולכן התחלתי לחשוב על מפרט חדש. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים מדי פעם (כמו למשל COD MW2 שעומד לצאת אבל בגדול אני לא גיימר כבד), שימושים של אופיס, מסנג'ר, HD, מוזיקה וירוץ עליו וינדוס 7 64 ביט ובגדול שימושים כלליים כאשר חשוב שאני אוכל לעשות כמה פעולות בבת אחת בלי שהמעבד יקרוס לי. המסך שלי הוא 19" ואין לי כל צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC בכלל. לגבי השקט, זה לא חייב להיות שקט מוחלט, אבל בהחלט שיהיה שקט עד כמה שניתן. אני יודע שיכול להיות שתגידו שהמחשב חזק מדי לצרכים שלי, אבל המטרה פה היא גם השקעה לטווח ארוך כיוון שאני לא מתכוון לשדרג את המחשב בכמה שנים הקרובות ולכן הלכתי על מ…
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אייסר מרחיבה את קו המחשבים הניידים שלה שמתבסס על מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל עם דגם עטוף מתכת במחיר קורץ, ובשילוב עם הבטחה לחיי סוללה מרשימים כבר היום קל מאוד להתפתות להעדיף מחשב נייד לשימושי גלישה ועריכת מידע בסיסיים שמבבוסס על מערכת ה-Chrome OS הקלה והמקוונת של גוגל על פני מערכת החלונות 10 של מיקרוסופט, בין אם בשל העלות החינמית שלה ובין אם בשל יכולתה להפיק הרבה יותר תועלת מהחומרה הבסיסית והצנועה ביותר שיש לשוק להציע. עכשיו, ה-Chromebook 14 החדש של אייסר מתיימר להפוך את הבחירה במערכת הכרום לטבעית ומתבקשת עוד יותר. הדגם החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' עם רזולוציית FullHD במעטפת אלומיניום קלה יחסית (1.55 קילוגרם) ודקה, שבב Celeron N3160 …
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1) תקציב? 4K בלי חריגה! 2) מטרות? משחקים כבדים. 3) ציוד היקפי? בלי. 4) דבר ספציפי לא צריך במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי. 5) העדפה לחברה? KSP ונועה כומפ-כרטיס מסך 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או תוכנה? לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב? לא 8) נושאי הקירור והיופי? יופי לא מארז נורמלי לא גנרי. ושיהיה מקורר 9) האם אתה צריך הרכבה במעבדה? כן. 10) כיצד תשלם? צק 11)הערות נוספות:לא מתוכנן OC ואם כן את קטן,לא מתוכנן שידרוג בחלקים.
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? - Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם - gigabyte- K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 כרטיסי מסך? - Powercolor X800GT 256MB DDRIII, PCI-E דיסקים קשיחים -? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים - Teac/SONY 1.44 צורבים? DVD Recorders - NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? - HEC Compucase CI-6A21 400W מסכים -? SAMSUNG TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדות - MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים - 400 W ------- סה"כ - 6380 (כולל הרכבה. המפרט הורכב ב-KSP) מה דעתכם על המפרט? בנוסף, יש לי כמה שאלות ספציפיות: אני מעוניין להוריד את המחיר אל מתחת לקו ה-6K. האם כרטיס המסך הנ"ל (שמחיר…
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-