ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ושבוע טוב חבר מתכנן לקנות מחשב חדש - ללא ציוד הקפי או מסך רק BOX . השימושים הם משחקים ברזולוציה גבוהה (1200 על 1920 ) המסך הוא Samsung T240 . כמו כן שימוש בתוכנות גרפיות כגון : Photoshop , Illustrator , 3dmax . כמו כן נדרשת כניסה לכרטיסי SD בפרונט . רצוי מחנות איכותית שנותנת שירות טוב באיזור המרכז בתודה ובברכת שבוע טוב מיכאל .
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
העיסוק המרכזי הוא משחקים אבל גם אינטרנט וסרטים מצאתי שני מפרטים מה מבינהם עדיף ואיזה עוד הצעות יש? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej&cfm=837BB865 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5272
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד ואשמח לייעוץ בבחירה. אני אשתמש במחשב לעבודות משרדיות- סטודנטית שרוצה לקחת את המחשב לאוניברסיטה ולשימוש ביתי בדירה של אינטרנט, אופיס וצפייה בסדרות וסרטים (לא HD). מחפשת מחשב קל יחסית (עד 2.5-3 קילו), גודל מסך לא כזה עקרוני אבל עדיף בסביבות ה13-14 אינץ'. מבחינת זמן סוללה אני אצטרך משהו כמו שלוש וחצי שעות. צריך שיהיה במחשב אפשרות חיבור לWIFI, USB2 ולא איזה משהו מיוחד. אין צורך בכונן אופטי. אחריות ארוכה ככל האפשר מיצרן טוב. טווח המחירים עד 3200 ש"ח. תודה אלה
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אנא ממכם אנשי צוות היכולים לעזור בבניית מפרט או הצעות רלונטיות אחרות
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
זה תפריט שלקחתי מ KSP תגידו מה אתם חושבים, מצורף בתפריט מערכת הפעלה אבל אני מוריד את הסכום הזה אני אשמח אם תעברו את על תפריט ותוכלו לשפר אותו או להמליץ לי על חלקים אחרים. אשפר במקום ה 480 שקל על המערכת הפעלה, להכניס רמקולים תודה לכולם Core i5 750, 2.66 GHz , s1156, 8MB Tray ----680---אינטל למעבד אם לוח GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7 , Intel P55 ,DDR3 2200 , 2xPCI-E ---935--זכרונות DDR III 1600 Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel --1575--מסך כרטיסי Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E --450--קשיחים דיסקים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX --130--צורבים LG DVDRW GH24NS x24 Black SATA (Oem) --65--קירור וגופי מאוורר…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הנ"ל כבר שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הזכרון מ2GB ל4GB לפי מה שהבנתי יש לי סלוט אחד פנוי. אבל אני לא יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך (איזה חברה\ סוג\תדר) אם מישהו יוכל להמליץ לי, אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש במקום המחשב הגוסס שלי... המחשב יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ומשחקים. גודל המסך לא הכי חשוב לי אז אני מוכן להתפשר בעניין הזה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הייי לכולם , אני בעקרון צריך מחשב חזק ומהיר אלו הדברים שחשובים לי : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi.. אני חשבתי על המחשב שמצורף למטה ,אשמח אם תתנו לי חוות דעת ואם אתם חושבים שיש דברים שכדאי להחליף או משהו אשמח לייעוץ. תודה מראש http://www.ufu.co.il/files/c6xm8lq71im8akuhc199.png
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה קל ומעוצב יפה....קראתי במאמרים והחלטתי שאני רוצה 15 אינץ' וחשוב שיהיה צורב. השימוש יהיה שימוש שוטף בנוסף אני רוצה את האפשרות לשדר סרטי HD לטלוויזיה בסלון. כמו כן אני רוצה להריץ עליו משחקים פשוטים כמו סימס 3 לדוגמא. התקציב בוא לא יותא מ4 אלף ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לעריכת וידיאו עד 6000 שקל +- כולל מסך, אודה למי שימליץ לי
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב נייד מיני (10' ודומיו) לצורך חיבור למערכת הגברה חיצונית והשמעת מוזיקה (לא מגבר ביתי). האם איכות כרטיס הקול בניידים האלו מספיקה? האם ניתן לחבר אליהם כרטיס קול חיצוני? תודה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אנשים ,יש לי שאלה קטנה , אני מתעסק לא מעט עם ניידים, שזה מגיעה לדרייברים, אני פשוט נגש לאתר היצרן ומוריד משם את האחרונים , ואז כבר נותן למערכת ההפעלה לעדכן עם יש חדש יותר ,אבל רציתי לדעת ,עם יש סיכון בהתקנה עצמית של דרייברים מעודכנים מאתר של יצרו החומרה ? נגיד שלכרטיס קול ,כרטיס מסך ,כרטיס רשת וכו' ? פשוט סוף סוף נראה שמצעתי את הגורם ל בעיות של ב BOXEE, התקנתי על נייד עם 4500MHD, ושם באותם קבצים שאני נתקל במסכים ירוקים וכו' ,שם עובד מעולה ,מישהוא יכול לתת תשובות לגבי זה ? *עדכון, טוב אחרי שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש (הכוונה לכל החבילה של ATI) הכל הסתדר אבל בכל מקרה תנו תגובות **טוב זה לא, חח שככתי שביטלתי את הפונקציה ב BOXEE, אז מה אתם אומרים? לעדכן ל 10…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה נישמע? אני חדש פה ואני הולך להזמין חלקים בשביל לבנות מחשב חדש, אני רוצה שתגיבו ותגידו לי מה לא כדאי מה עדיף מה כדאי לשפר כל מיני. תודה רבה - אם לא פרסמתי במקום המתאים - סליחה. Specs: -AMAZON.COM--------------------- CPU: http://www.amazon.com/gp/product/B0038JE9MU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER GPU: http://www.amazon.com/gp/product/B002YCKF02/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER PSU: http://www.amazon.com/gp/product/B001M3G42W/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER HDD: http://www.amazon.com/gp/product/B002D5XY8A/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A2L77EE7U53NWQ RAM: http://www.amazon.com/gp/product/B0032ZHP62/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&am…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל עם הפורמט של הפורום ואפרט עוד בהמשך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הקלטות ביתיות של גיטרה קלידים ושירה בעיקר, ומידי. כמו כן גם תוכנת התיווי Finale על שימושי המידי שלה. לא לצרכי פרנסה בשלב זה. כמן כן ישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושימו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם המחשב כל היום בלימודים, והעובדה שהוא יושב נמוך על השולחן מתחילה להפריע לי מאוד, אבל בגלל שאני מגיע ללימודים עם תיק בלבד אני לא יכול להיסחב עם מעמד בגודל מלא. לא חשבתי שיש מעמדים מתקפלים עד שבאיזה חנות ראיתי במקרה מעמד שמתקפל לגודל של שלט בערך - זה ממש קטן ויכול להיכנס לי לתיק! הבעיה שהוא נראה ממש זול ולא אמין ולא הייתי רוצה לראות את המחשב שלי נופל או נשבר בגלל חתיכת פלסטיק גרועה. השאלה שלי היא - האם אתם מכירים מעמדים מתקפלים ללפטופ - כאלה שאפשר לקפל בסוף היום ולשים בתיק? עדיפות - מעמד מבית אמין (כמו לוג'יטק) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התפגר לי מחשב ישן ואני רוצה לקחת מה שיש ולהפוך ל- HTPC לצורך צפייה ב-HD. יש לי מארז, כוננים (שאני שוקל להחליף), ומעבד intel Dual core E2160 שאני מתכנן לעשות לו OC של 150% (2700@1800). וגם מאווררים למארז. אני מחפש מפרט מינימלי בתקציב נמוך כדי לייצר כזאת חיה. אשמח לעזרתכם. שימו לב שאני מתכנן אוברקלוק לכן רצוי להתחשב בכך בבחירת הלוח - עד כמה שאני יודע לוח עם כרטיס מובנה לא יתמוך ב-OC כמו שצריך - למרות שזה יכול לחסוך לי 250 שקלים על כרטיס מסך. מה אתם אומרים - יש סיכוי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אנחנו מוכנים להוציא את הסכומים האלה על איכות החומר הגבוהה? על הנדסת האנוש היחודית לאפל? על הממשק? על העמידות והיציבות? או , פשוט על התפוח הזוהר בגב המחשב, שמסמל סטטוס מסויים מעניין אותי לפתוח את הדיון הזה, כי אני עצמי מנסה להבין
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי את עזרתכם בקניית מחשב נייד שישמש בין היתר גם למשחקים כמו סימולטורי טיסה. העדפות שלי הן: מעבד I3 או I5 4 GB 500GB כרטיס מסך עם 1GB ואם אפשר גם להשאיר את התקציב סביב ה 800$. תודה לעוזרים שרון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Asus שקניתי לפני 4 חודשים בערך.. לפני כמה ימים העברתי קבצים ממחשב ברשת ביתית קווית ממחשב של אחותי אל המחשב שלי.. ובאמצע התהליך המסך הפך לכחול עם המון כתוביות בלבן, ולאחר מכן הוא כבה. אחרי שהוא עשה ריסט הופיע לי כתובית עוד בביוס שאומרת SATA Port1 Device Error Press F1 to Resume למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ואם אוכל לתקן את המצב בלי לסכן את הקבצים על ההארדיסק שלי! תודההה..
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מארז של טרמלטק וספק של אנרמקס חזק כמו כן יש לי כרטיס מסך גיטי 9800 שהוא גם סבבה והארד דיסק סמסונג F3 השאלה אם על הרכיבים האלה שווה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חזקים או שפשוט כבר להחליף הכול (המעבד חלש והלוח דיי ישן והזכרונות הם DDR 2 ) השקט הוא קריטי ברמת 10
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי נייד של ASUS מסידרת F5rl, אני מאמין שהוא יכול לסחוב את WIN 7 מבחינת חומרה. אך האם כל הקיצורים (כאילו כפתור ה FN + כפתור עם הפונקציה של ווליום)?[move]????[/move]
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לצרוב דיסק DVD DL של איקס-בוקס (לגיבוי כמובן) מתוך אימג' שגודלו כ6.5 ג'יגה. אני משתמש בimg-burn, ואני צורב על לפטופ של דל מדגם XPS M1210. ומשום מה כל פעם אני מקבל את אותה השגיאה לקראת סוף הדיסק - מצורפת תמונה. (מהתמונה ניתן גם לראות שם דגם הצורב). הצלחתי לצרוב משהו כמו 3 דיסקים ללא תקלות, אבל אחרי זה כל נסיון נוסף נגמר בעוד דיסק שנדפק. ניסיתי 3 אימג'ים שונים, וגמרתי 5 דיסקים על נסיונות כושלים... אני קצת מתוסכל מהעניין, שכן הצורב הוחלף במחשב לפני כ3-4 חודשים לחדש, ועבד עד כה ללא בעיות. הדיסקים הם של silver-line, אבל הוצאתי אותם מהמשוואה, שכן 3 מתוכם כן נצרבו בסדר. מיותר לציין שריסטרטים, כיבוי כל התוכנות ברקע, חיבור וניתוק מספק כוח של המחשב - כולם לא ממש הועי…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-