ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עורך וידאו במקצועי (Avid) ועומד בימים אלו בפני צורך עז בשידרוג המערכת הביתית שלי (כרגע אני עובד על פנטיום 4 ישן אבל נאמן). אני בדיוק בפוזיציה המתלבטת - Quadro Vs Geforce. חוץ מ Avid, השימושים כוללים קצת After Effects, ולא מעט Photoshop. הנה רכיבי הבסיס של המערכת המסתמנת להיבנות: Intel Core i7-930 Bloomfield 2.8GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard 2x CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model TR3X6G1600C8 G Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive ו או PNY VCQFX1800-PCI…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לצורכי בית -משחקים ולימודים - כמו כן אני מחפש מחשב עם מקלת מלאה . בשאיפה למסך 17 אינץ פלוס מינוס אפשרי גם 15.6 שאמור להחליף מחשב בייתי עד הוצאות של 5000-6000 עם מעבד של I5 יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב (ללא מסך) שישמש עבורי בעיקר לעבודה עם visual studio וגם קצת למשחקים אז אני צריך המלצה גם לכרטיס מסך גרפי פשוט יחסית. תקציב מקסימלי: 3000 ש"ח .. תןדה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף לNVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל, עדיף לחסוך אם אפשר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיילים סקייפ חדשות ואופיס בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין …
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום בת דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שישמש אותה לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. התקציב הוא 2000 ש"ח ועם חריגה של 300 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנייד שיספק את מקסימום הביצועים בטווח המחירים הנתון. המסך צריך להיות באזור ה15 אינץ'. מצאתי מחשב נייד אחד שנראה לי עיסקה טובה במיוחד מפני שהוא מכיל כרטיס 9300M G ו2GB זכרון: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3494 קיים מחשב נוסף מחודש עם כרטיס 8400M ו1GB זכרון (אבל מעבד חזק יותר ועם מערכת הפעלה): http://www.ronlightoutlet.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=5326&catId=372 איך הוא, והאם קיימים יותר טובים\משתלמים לצרכים של בת דודתי? אור כהן
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני צריך שתעזרו לי להרכיב מפרט לבת דודתי שישמש לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (כמו SIMS 3 בהגדרות בינוניות) על המחשב לא יבוצע OC (אלא אם החנות תעשה OC, שאז זה בסדר) ועדיף שהכל יקנה ממקום אחד. התקציב עומד על 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 300 ש"ח, אכן משימה קשה אך אפשרית אני חושב שבתקציב הזה אין מנוס ממסך 19 אינץ' מרובע ג'נרי (עדיף בהרבה מרחב) וממארז+ספק כוח ג'נריים. יש גם לקנות מקלדת ועכבר (כמו סט הMICROSOFT MULTIMEDIA שעולה 100 ש"ח) ורמקולים "טובים" אני מקווה שתצליחו להרכיב מחשב כזה בתציב הנ"ל, ואודה לכם מאוד אם תעשו זאת בהצלחה. שלכם, אור כהן עריכה: יש גם צורך בכרטיס רשת אלחוטי
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שבוע טובל כולם, ברצוני לקנות מחשב נייד (לההה) הדרישות שלי הן משחקים כמו NBA COD האחרון חשבתי על ה DV -6 של HP בתור נקודות מוצא.. מה אתם אומרים ? איזה מחשבים אתה ממליצים ? \ גירסה של DV6 מתאימה לי ? כמו שאמרתי הטווח מחירים שלי הוא 4 K תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, אין חנות ספציפית רק שתיהיה חנות אמינה ומוכרת מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין חברה מועדפת מערכת הפעלה רצויה: xp/ 7 X86 (אם לא חייב מערכת הפעלה זה יהיה יותר טוב) כונן קשיח מועדף: 120GB-250GB משקל הנייד המועדף: 1.8- 2.8 ק"ג (גם פחות יהיה טוב) גודל הצג: 15.6-13.3 אינטש צבע המחשב הרצוי: שחור או כסוף אפשרויות נוספות במחשב: המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד וכו').. הוא יריץ משחקים קלים ביותר ויהיה בו מעט תוכונות (אופיס ואנטי וירוס ועוד כמה תוכנות פ…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף שפה עברית למחשב הנייד, למישהו יש המלצה היכן להזמין מתוך נסיון אישי?.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב עם מעבד i5 או i3, זיכרון DDR3 4GB, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות לכרטיס מסך לא משולב. לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. השימוש העיקרי הוא עיבוד תמונות (פוטושופ, לייטרום...) בנוסף - גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. תקציב - 4000 ש"ח. מצאתי למשל את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3146 נראה שיש בו הכל... מישהו מכיר? אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקציבהוא עד 4000 והמחשב מיועד לאמא שלי שטסה הרבה וצריכה מחשב שנוח לה לסחוב ושיוכל לשרוד ללא חשמל זמן רב ככל האפשר. השימושים יהיו רק עיבוד תמלילים, גלישה וסקייפ בעיקרון. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אבקש לקבל דעה על שני מפרטים להם קבלתי הצעת מחיר למחשב לעיבוד גרפי (לא פריימר אבל עדיין דרושה מהירות ) (וכבר קראתי את המפרטים הגרפיים המומלצים בפורום -כעת הגעתי לשלב הביצוע - וכאמור שתי הצעות שקבלתי מצורפות ) האם חלקים תואמים ? האם צריך לשנות -להחליף חלק/לשנות משהו במפרט ? תקציב מוערך כ 5000 ₪ מפרט 1 מארז PS03B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח GA-P55A-UD3 GIGABYTE מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 דיסק קשיח פנימי 640GB SATA2 64MB C.G WD דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD זכרון H/S VALUE GEIL 6GB DDR3 1333Mhz צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כ.מסך FX580 512MB PCIE PNY אל מול מפרט 2 מפרט 2 מארז CA…
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את מחשב זה מה אתם אומרים על זה? לוח אם ASUS P7H55-M-PRO (H55) - mATX מעבד Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX זיכרון Kingston 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC DIMM (Kit of 2) - CL9 מארז Thermaltake Wing MA - mATX כרטיס מסך ASUS EAH3650 SILENT MAGIC דיסק קשיח 160G שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
טוב החלטתי לשדרג את המחשב שלי לאט לאט ואני מתחיל עם הכרטיס מסך יש לי סכום של 700 ש"ח אני צריך המלצה לשידרוג אני צריך את הכרטיס מסך לעיצוב גרפי לעבודות עם 3D ובכלל פוטושופ ופלאש כמעט ולא זזים אצלי במיוחד שאם אני פותח קבצי FLA,PSD ששוקלים מעל 10 מ"ב כל המחשב קורס זה המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA wi…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד. אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר. למטרות גימינג ועריכת וידאו אין צורך ב OC. משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות) ------------------------------- אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE. תקציב: עד 1600ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה שלי מעוניינת במחשב נייד,יצא לי להציץ מעט באתרים של מגוון יבואנים בארץ וראיתי את המחשב הנ"ל : Fujitsu Lifebook AH530-4 מפרט מלא-הדגם המדובר הוא הדגם השחור המבריק,מגיע עם מסך מבריק עם מעבד Core i3m 350 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 דרך טרקלין חשמל ניתן לרכוש אותו ב2500שח,האם חברת FUJITSU נחשבת טובה? סקירה קצרה עריכה-המחשב לא נמכר עוד תחת מכירות יחיד ניתן לרכוש אותו דרך מכרז (תשארו על הנמוך ביותר שתוכלו לתת קפיצות של 1שח גם יעבדו) רכשתי אחד ב2579+משלוח דרך המכרז של טרקלין,לדעתי היה ניתן להוציא אותו בזול יותר. למי שמעוניין לרכוש את הA530 יקבל מחשב עם מסך מט ומעבד Core i3m 330 סקירה …
-
- 287 תגובות
- 103.2k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב שייעודו העיקרי היינו עבודה משרדית ,ללא משחקים כלל ,בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט . התקציב למחשב בלבד ללא מסך היינו עד 2500 ש"ח מקווה שאפשר להרכיב מחשב נחמד בסכום הנ"ל. לצערי הרב המעטתי בעבר בהמלצות של חברים לגבי רכישת מחשב ולכן כעת אני משלם את המחיר ולכן חשוב לי מאוד לשמוע דעתכם ,בנוסף לכך איני מומחה ומבין גדול אז אים הדבר אפשרי לגבי רשימה של הפריטיםן הנ"ל בכדי לקבל הצעות מחיר בתודה מראש רובי
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה אני בתהליך של קניית מחשב חדש קניתי כבר מארז (ANTEC 200), ספק כוח (S12 520W), דיסק קשיח ויש לי צורב. בניתי לי את המפרט הבא: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7525 זכרונות: DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin Silverline Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10430 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9600 מחירון עבודות במעבדה: w/o Assembly Computer http://www.ksp.co.il…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 מסך 22 אינצ'. רזול…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מסוג Gigabyte w566-n עם המפרט הבא: מעבד t9300 2.5GHz 6mb כרטיס מסך nvidia 8400 256MB זכרון כרגע 2GB אבל בקרוב אני משדרג ל 3/4GB כרגע מותקן לי Windows XP. אבל לאחרונה הוא עושה לי הרבה בעיות. אני רוצה לפרמט ועל הדרך להשתדרג אולי ל' win7 לפי מה שהבנתי המעבד שלי תומך ב 64 BIT. יש לי את ההתקנה גם של 32 וגם של 64BIT. מה יעבוד לי יותר טוב? האם כדאי לנסות להתקין את ה 64BIT או שהוא יקרטע לי ויגרום לכל מני בעיות? (בכל זאת, זה לפטופ)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגש על משתלם, עדיף כמה שפחות במחיר, מבוסס AMD, לא מתוכנן שדרוגים, משחקים ברמה בינונית, לא חייב על הגדרות גבוהות, דגש על כרטיס מסך משתלם למחירו, רזולוציה מסך 1680X1080, המחשב מיועד לסרטי HD, פוטושופ וכאלה. שקט לא כזה רלוונטי.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן תכננתי לקנות נייד והמטרה המרכזית היא היתה למשחקים עד לפני כמה ימים הייתי סגור על נייד שאני רוצה והייתי בטוח שהוא מעולה למשחקים ה HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA ואתמול יצא לי לראות את האתר של NOTEBOOKCHECK ובדקתי את הכרטיס מסך שיש לHP שהוא 320M GT וראיתי אכזבה גדולה! לפי האתר 90% מהמשחקים יפעלו באיכות הנמוכה ביותר... נכון לקחתי בחשבות שזה מעבד חזק שגם תורם וזכרון של 4G אבל אם אלה הנתונים של הכרטיס מסך אני כבר ממש לא סגור על המחשב הזה וחבל כי הוא עמד בתקציב שלי של 4500 ש"ח +- בקיצור התיסכול גובר והנייד מתרחק. פשוט אם יש לכם הצעות לנייד אחר או כל דבר אחר ממש יעזור לי בדילמה הקשה.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנ"ל, הוא נקרא גם novatech b750. חידשתי למחשב סוללה (הסוללה בסדר לפי החברה , הם בדקו אותה שוב) אך היא כנראה לא נטענת, אני מנסה למצוא את השרטוט של המחשב או מטען למחשב הנ"ל (המטען שלי הוא עבר שיפוץ ולכן אני גם לא בטוח בו). המחשב עובד ללא הסוללה אך הוא נטען לאחר הרבה זמן. תודה לכל מי שעוזר ..
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-