עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש להוריד את הדרייבר Wireless 1395 WLAN MiniCard XPS M1330 http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=XPS_M1330&os=WLH&osl=en&catid=&impid=

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם לוח אם ומעבד ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.יש פרסום באתר זה שINTEL "חותכת" את מחירי המעבדים איך ומתי זה ישפיע על ארצנו המאחרת והקטנה?? והאם משתלם עכשיו לקנות 8400 או לחכות עם הקנייה. 2.אני די סגור על המעבד E8400 כי יש לו יכולות OC מעולת שאני איישם ב"פראות",יתקרר יפה עם הTT-BT שלי ועם המשחה שלי של הAC אז אם אין המלצות נוספות למעבד אחר שייתן תמורה למחיר אשמח לדעת מאיזו חנות במרכז לקנות אותו. 3.אני מתלבט מאוד בין לוח אם של ASUS שהוא הP5E עם צי'פסט X38 לבין הRAMPAGE שהוא X48 ולא יודע מה לבחור,יש לציין שהלוח לא יוחלף במשך השנה וחצי שנתיים הקרובות ואני די נעול על ASUS ועל אחד מהלוחות הללו ורוצה לדעת אם שווה להוסיף את הסכום הדי נכבד למען הל…

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  3. מטרותיו העיקריות של החשב הן משחקים כבדים, ניגון, עריכת והמרת סרטי DVD. צורב DVD, כונן CD רגיל, הרדיסק, מסך, מקלדת, עכבר, אני מעביר מהמחשב הנוכחי ככה שנחסכו איזה 2000 שקלים. מה שהכי חשוב זה שהמחשב יחזיק במצב יחסית מעודכן מבחינת משחקים ל3 שנים, ושיהיה מקום לשידרוגים בעוד שנה שנתיים. חשבתי לחלק את הכסף ככה: CPU משהו מהסידרה של AMD 64 שנכנס בין 1500 ל 2000. כרטיס מסך של ATI רצוי מאוד מהסידרה של X800 (יש לי סבלנות לחכות עד ליציאת ה XL). 1 GB RAM עד 1500 ש"ח. ומארז ולוח אם במה שנשאר, יש מצב לחריגה של 500 שקלים מהתקציב אבל אין לי יותר. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  4. שלום לכולם השאלה שלי היא ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד ולא משנה המפרט אני לא גיימר בכלל אבל חולה על ה- נ.ב.א לייב החדשים שיוצאים כל הזמן ופיפות למינהם ועוד כמה משחקי אסטרטגיות השאלה שלי היא: איזה כרטיס מסך במחיר הכי מינימלי כדאי לי שיהיה כבר במחשב הנייד שאני רוצה לקנות? זאת אומרת, כרטיס מסך הכי זול שאתם מכירים שישרת אותי רק לדבר אחד: שהמשחקי ספורט הכי חדישים (2007-2008) יעבדו חלק בלי לקרטע לא מעניין אותי משחקים אחרים מישהו מכיר מפרט של מחשב נייד שיש בו את אותו הכרטיס הספציפי? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by Amir330,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש שיצא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? במחשב הנוכחי יש לי HARD DISK בגודל של 500 GB , הוא די ישן ואני לא יודע אם מומלץ להחליף או שאפשר להשאר איתו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by ronenur,

שלום אני צריך מפרט בעיקר למשחקים. אני רוצה שהמשחקים שיצאו בזמן הקרוב יוכלו לעבוד בו בהגדרות הכי גבוהות ואחרי שנתיים בערך נגיד בהגדרות בינוניות אבל שאפשר יהיה לשפר ולעשות אוברקלוק בעיקר למעבד. ותגידו לי גם בבקשה נגיד אם אתם ממליצים להחליף איזה חלק וגם לכמה זמן המחשב יספיק. יש לי מסך 22" 1680x1050. KSP.CO.IL: מעבדי אינטל‏ Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray - 430 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio - 300 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value - 220 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 900 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by shablull,

בצער רב ביגון רב המחשב שלי (כבר בן 4) הלך לעולמו (נשרף הלוח אם) אני מחפש מחשב או מפרט למחשב עד סכום של 4500 שקל (ללא מסך) יש כבר מסך LCD של HP בבית ( HP L1906) המחשב אמור להיות מחשב שמספיק חזק להריץ תוכנות גרפיקה חזקות (אוטוקד,פוטושופ וכדומה) , אבל גם צריך להחזיק משחקים ב FPS הגיוני , אשמח לקבל המלצות עידכון - קיבלתי הצעה : מעבד אינטל E6400 כ.מסך - 7800GT לגבי הלוח אם - לא לוח מוכר ולכן לא נרשם , HD - 250 GB SATA 2 WD זכרון - CROSS 2 GB 667Hz במחשב הישן היה לי מעבד של AMD שאני מאוד מרוצה ממנו , אבל אני יודע שהמעבד הנ"ל שהוצע לי הוא מעולה וקראתי ב TOMS שעשו לו OC והוא עובד טוב השאלה אם לחכות למעבדים החדשים של AMD (הבנתי שהם יוצאים בדצמבר) או לקנות מעבד INTEL

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by oRBenDavid,

שלום חברים.. הרכבתי בעזרתכם מפרט מחשב ואני רוצה להיות בטוח שזה הכי טוב שאני יכול לקנות מבחינת חברה/עלות/יעילות .. וזה כולל את כל הרכיבים - כרטיס מסך זכרונות ספק צורב לוח אם והקירור למעבד.. אני בקרוב קונה LCD 32" אז צריך שהכרטיס מסך יתמוך .. ורציתי לשאול שאלה לגבי HTPC .. אם אפשר הסבר קצר על מה היתרונות שלו ואם אני יכול לשלב אותו במחשב הנ"ל .. הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1425 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ₪239 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU כמות: 1 - מחיר: ₪517 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXE…

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  9. שלום, אני מחפש לקנות מחשב לישיבה, המחשב אמור לשמש בעיקר לשמירת קבצי mp3 וכן להשמעתם. לכן נדרש הארד דיסק גדול יחסית ( אני מניח שבאזור ה 500gb - ואם אפשר יותר ). ללא ציוד הקפי ( מקלדת וכו' או מסך ). כל הרכיבים ההיקפיים - כ.מסך/קול וכ'ו יכולים להיות מובנים OnBoard . במידה ונדרש, ניתן לחרוג מהתקציב עד +-300 ש"ח. תודה מראש! עדכונים קטנים : נדרש זיכרון RAM של 2-3 ג'יגה ( עדיפות לעבודה ב dual במידה וניתן ). נדרשים הרבה פורטים של - USB ,באיזור ה 8-10 ( ניתן להשלים על מה שניתן עם המארז ע"י כרטיסי PCI ) עדיפות ל 2 הארד דיסקים ( אחד פעיל ואחד לגיבוי ) - שירכיבו סה"כ 500 ג'יגה. אני מעוניין לדעת על המערכת ללא תשלום על הרכבה ( בנייה עצמית ) וכן ללא מערכת הפעלה. תודה רבה רבה לכל מי שיע…

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  10. שלום, לפני כמה חודשים הזמנתי מחשב נייד מחנות ששמה נייד נייד, הדגם הוא Lenovo carbon gen 9 20xw004yiv. לדעבוני גיליתי שהם שלחו לי דגם לא נכון, ובעצם דור 8: Carbon gen 8th 20u90002iv. אחרי ריב ממושך בטלפון הם הסכימו להחליף לי את המכשיר, אמרו שכרגע יש להם gen 10 בלבד. דיברנו על דגם Gen10 21bc0093iv, אבל במקומו הגיע 21cb000gus, המחשב הוא מסך טאץ, והוא כבד בצורה משמעותית מהמחשב דור 8 שקיבלתי, ממש לא 1.13 ק"ג, יותר בכיוון של מאק פרו שזה מעל 2 ק"ג, הם טוענים שמה שמפורסם באתר זה 1.13 קג ללא הסוללה. לפיכך לא הסכמתי לקבל את המחשב ונשארתי עם הדור 8, בעיקר בגלל המידות שלו, הוא יותר דק ומשמעותית ויותר קל. אני מחפש באינטרנט עדות למחשב שבהיותו יותר מג…

11. Started by רוסי,

היי אני מחפש מחשב לגיימינג בסביבות ה3500, אם אפשרות לחריגה של 200 שקל . מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: FRUITY LOOPS וQBASE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה אני עושה פעם בחודש בערך * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. ציוד היקפי - לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 ? לא כלכך קריטי אבל רצוי שלא…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by HHHoooR,

שלום, במסגרת עבודתי אני צריך להרכיב מחשב המיועד לחישובים נומריים. בשביל שתבינו את סדר הגודל של התקציב עליו אני מדבר, אציין שכרגע בניתי מחשב עם המעבד הכי חזק שמצאתי - Intel Xeon Processor E-52687W, 8 cores, 3.1 GHz Turbu, 20MB cache, כאשר אני מתכוון לשלב שני מעבדים כאלו על מנת ליצור מחשב עם 16 ליבות. השתמשתי בלוח אם תואם - Intel W2600CR2 עלות המפרט היא כ-30,000 ש"ח. בניית המפרט תהיה מודלורית, כך שבהתחלה אני מתמקד במעבד, ואחר כך ארכוש כרטיס מסך חזק. התעוררה שאלה, שאודה לכם על עזרתכם - האם עדיף להשקיע באמת בעמדה חזקה שכזו לצורך החישובים, או שעדיף לרכוש כמה עמדות חלשות יותר, ולקשר ביניהן כך שתוכנות החישוב ידעו להשתמש בכל המעבדים של העמדות ביחד? כלומר, איזו שיטה יותר אפקטיב…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by bbvv,

הוצע לי תחנת עבודה dell 690 precision . השאלה היא איזה מעבד לוח אם וזיכרונות הכי מהירים הקיימים בסידרה זו . האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין : Dell Precision 690-Dual Quad Core Intel Xeon E5320 (1.86GHz,1066Mhz,2x4MB) 750W - E Smart, English - Genuine Windows® XP Professional x64 Edition SP2 (NTFS)(+ Media) Unit Price $2,950 Upgrade to Dual Quad Core Intel Xeon X5355 (2.66GHz,1333Mhz,2x4MB) 750W 1500$+tax Upgrade to Dual Quad Core Intel Xeon E5345 (2.33GHz,1333Mhz,2x4MB) 750W 600$+tax האם שידרוג לשני דיסקים 146GB 15K RPM SAS - $330 יעשו את ההבדל (במקום sata 7200 רגילים). האם 4GB DDR2 667 Quad Channel FBD Memory (4x1GB) מספיק מהירים או שעדיף DDR3 . תודה מראש SIMU…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by RoiC,

אני מתחיל ללמוד בסוף החודש, ואני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בשנים הקרובות, שיתאים גם לצרכי לימודים, וגם ישמש כמחשב גיימינג. (חשוב מאוד שגם יהיה מצב טאבלט למחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות להגיע כמה שיותר קרוב ל-5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח (עד 6,000, ורצוי מאוד שלא). 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגיימינג. * במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל, אבל בואו נשתמש בדום החדש על דרישות גבוהות בתור אינדיקציה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחש…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  15. Started by needcom,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3000 שח, המחשב צריך לעמוד בחישובים של תוכנות כמו MATHLAB ן MATHEMATICA, וכמובן שיהיה מסוגל את כל שאר הדברים שאפשר להגדיר אותם כשימושי מחשב סבירים. אין לי שום העדפה בין AMD ל- INTEL אבל חשוב לי שהמחשב יספיק לי לשנתיים שלוש הקרובות של הלימודים. תודה........

• 17 תגובות
    • 907 צפיות
  16. מעבד INTEL D820 2/8 GHZ DUAL CORE מארז ATX 450W + 2 USB קדמי לוח אם ASUS P5RCLA זכרון 1024MB DDR 2 667MHZ דיסק קשיח 250 GB 7200RPM SATA2 W.D כרטיס רשת 10/100, כרטיס קול 8 ערוצים + SDIF, מקלדת עכבר ורמקולים כרטיס מסך GEEFORCE 7300 256MB DDR/D/T מולטי פאנל קורא כרטיסי זכרון + SOUND + 1394 + USB סה"כ 2,560

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  17. יש לי עכשיו תקופה לחוצה ועד שממנים לי תמחשב זה חייב להעשות בזמן הקרוב אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר איך המחשב הזה : DELL INSPIRON N5110 שמגיע עם כרטיס מסך GT525M ??? הוא עולה לי 3240 שזה הכי זול בארץ נראה לי דבר נוסך זה שלמרות שהמחיר ממש טוב אני לא יודע אם החנות NETBOOKCLUB טובה ? אתם מכירים? מקווה לתשובה כמה שיותר זריז אולי אני יוכל להזמין כבר מחר בבוקר תודה על העזרה ( וכן אני יודע שאני קצת נסחף עם הסמיילים האלה חח)

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by itay2424,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרו תוכנת unigraphics * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, E…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  19. היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר ויהיה מסוגל לנגן תכני HD בצורה איכותית. כיוון שזה יהיה המחשב היחיד בבית, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי מחשב בסיסים. לא לגיימינג ולא לשימוש כבד בתוכנות עריכה כאלה ואחרות. 1. תקציב - עד 3000 ש"ח. 2. שימושים - עבודה משרדית ותכני HD. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בצורב (אני מוריש אותו ממחשב אחר) 5. השקט חשוב - בעיקר משום שהמחשב ישב בסלון. 6.בלי אוברקלוק. 7. בלי מערכת הפעלה 8. אני לא מתכוון לשדרג בקרוב 9. בנתיים אני לא מתכוון לרכוש כרטיס טלויזיה (אולי בעתיד) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by U DUN,

מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AMD Box לוח אם: Gigabyte GAM59SLIS5 זכרון: Twinmoss DDR2 1024MB 667MHZ CL5 ספק: FSP350-60GLN 350W ACTIVE PFC מארז: Compucase 6A19 מסך: Sony SDMX95F כרטיס מסך כבר יש לי והוא Geforce 6800 רגיל הייתי רוצה לדעת אם החבילה שאני עומד לקנות היא טובה, כי זה מה שמצאתי לפי ההמלצות בפורום , וגם האם הספק יחזיק את המערכת אם אני לא מתכוון לעשות OC אלא רק לשמש את המחשב לסרטים, מוזיקה ואולי משחקים. כמובן שאם אפשר להחליף משהו עד הסכום הנ"ל אז אני אשמח לשמוע את ההצעות.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  21. שלום! אני כרגע בארה"ב ואני ממש רוצה לקנות נייד... אני כנראה קונה מסרקט סיטי ובטווח הזה אני יכול לקנות מחשב עם מעבד AMD מסדרות X-60 עם מעבד 2.0 או 2.2GHZ או אינטל בינוני עם מעבד 1.6... אני ממש מעוניין במסך 14 אינץ אבל לא יתנגד אם המחשב ממש טוב מסך 15.4.. בטווח הזה אני יכול רק HP ורציתי לדעת האם הם טובים? http://www.circuitcity.com/ssm/Laptop-computers/sem/rpsm/catOid/-12963/N/20012961+20012963+40001085/link/ref/rpem/ccd/categorylist.do אלו המחשבים שיש ל CIRCUTCITY של HP ואני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור את המחשב הטוב ביותר בפחות מ 1000$ או שפשוט תגידו לי מה עדיף AMD חזק או אינטל בינוני... בנוסף יש את המחשבים הבאים בBESTBUY של DELL עם מעבד AMD או אינטל מה אתם אומרים עליהם: h…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by Avi5525,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב אז רציתי לשאול אותכם אם המפרט הזה הוא טוב אם לא בבקשה המליצו לי על משהו תקציב עד 6400 ש"ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2211 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤366 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤694 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤539 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤598 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤260 …

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  23. היי אני צריך דחוף עזרה בבניה של המחשב החדש שאני מתחיל לבנות בעקרון כבר קניתי כרטיס מסך : XFX PVT98UZHF9 GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card ולוח אם: XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard ואני מתכנן לקנות זכרון פנימי : Corsair DHX 4 GB (2 X 2 GB) 240-Pin DDR3 1600MHz SLI Certified Memory Kit אני צריך עזרה לבחור ולהתאים את שאר הרכיבים כמו מעבד טוב, ספק כוח ומארז שיתאים לכל האלמנט ואני צריך שזה היה מערכת SLI תודה מראש חברים

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב מחשב לגלישה באינטרנט לאנשים זקנים לא משהו רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש שיהיה לפחות 1TB 3. האם יש צורך בציוד הקפי זורם. אפשר אולי שני מפרטים 1. עם מסך מקלדת+עכבר 2. רק המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך כלום 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור בכפ"…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  25. Started by Bakshi1,

טוב אז ככה אני צריך מחשב למשחקים במחיר 3,700 בלי חריגה טוב לגבי המשחקים, אני לא משוגע על רזולציה ולא חשוב לי שכל פיקסל יהיה באיכות הכי הכי גבוה, חשבו לי שהמחשב יהיה טוב למשך 4-5 שנים (גם שהכרטיס מסך יחזיק כמה שנים טובות) אני רוצה שבשנים שהקצבתי משחקים יעבדו ואני חוזר יעבדו. אני לא גיימר שמשחק במשחקים על הרמות הכי הכי גבוהות של גרפיקה (טוב יהיו משחקים שאני אוהב שארצה להריץ באיכות אבל לא הרבה). וגם שיהיה טוב לקצת עבודה משרדית וגלישה. מעניין אותי גם dx10 זה חשוב לטווח הרחוק, כי שוב המחשב הוא ל5 שנים אולי יותר. תודה .

• 7 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.