עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by chen1234,

אני רוצה מחשב לחדר ככה שיכול להקליט שתי תוכניות בו זמנית , שיהיה די שקט (יש לי מארז טרנספורמר , אז נראה לי הכל יהיה שקט לי מעכשיו) . ושאני יוכל לשים בו גם משחקים ככה , כמו COD4 ו NFS שירוץ על MID-HIGH. ציוד הקפי צריך מקלדת ועכבר אלחוטי גם (הכי פשוט) וגם כרטיס רשת אלחוטי. ועוד שאלה יש לי כ.מסך X1950PRO הוא יכנס לי במארז HTPC(למה הוא ענק!). תודה מראש. נ.ב: רזולוציה של הטלויזיה שלי היא 1680 x 1050 אז אם המשחקים לא יעבדו על high לא נורא.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  2. שלום מחפש מחשב ב3500 ש"ח כולל מסך 17 עם יציאת DVI כולל כרטיס מסך עם DVI עדיפות שיהיה מבוסס אינטל תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by eyal491,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  4. אני סטודנט לאדריכלות ומחפש מחשב נייד ללימודים ועבודות צדדיות, ומוכן להשקיע במחשב לטווח ארוך בהתאם לחומרה. אין באפשרותי לקנות מחשב נייח מאחר ואת רוב שעות העבודה על המחשב אני עושה בלימודים או בעבודה... אני עובד עם התוכנות: Autocad, Revit, sketch-up ורוצה להתחיל להתעסק עם רנדור 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-6000 בהתאם למחשב, חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות שרטוט ורנדור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימלי? 2000-2500, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 נראה לי סביר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תוכנות אופיס למיניהן, מטלב מפעם לפעם. SPSS. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רצוי שקט וקריר. במחיר סביר 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by VGFreak,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  7. אני בצבא אבל מידי פעם יש לי קצת זמן ולא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב נייד או לא... אני רוצה שיוכל להריץ לי את המשחק WORLD OF WARCRAFT כמה שיותר חלק... אז האם יש כזה מחשב שיריץ לי את זה סבבה ב5 אלף שקל בערך? וראיתי שבשביל אינטרנט צריך לקנות איזה מודם.. האם הPING במשחקים יהיה יחסית נמוך? עריכה: אם אפשר בבקשה שתציעו לי מחשב נייד סבבה עד 5 אלף אוליייי אפשר לחרוג קצת אם יש צורב DVD זה בונוס אני משחק בעיקר WOW אבל אם יש אפשרות למחשב חזק יחסית שיוכל להריץ את DIABLO 3 שיצא... אם זה אפשרי גודל ומשקל לא חשובים לי

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך אז לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ב. בגדול כן מחשב לגיימיג *גודל המסך הוא 26 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה כל כך. העיקר שהמעבד לא יתחמם אחרי הOC. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, OC למעבד. (לא סגור אם למקסל את הOC או שאני אעשה חצי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

9. Started by ^HocK^,

המחשב לא מיועד למישהו שמבין במחשבים, אלא לידידה שלי שרוצה מחשב חזק לעבודה ומשחקים. הנה מה שיצא: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VKML VIA KM266 Motherboard (MicroATX, AC97 Sound, VGA, ATA133) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz Hard Discs : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Artech x 56 CD-RW / DVD-RW : LG 52/24/52 Bulk CD-RW Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard …

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  10. לשימוש במשחקים..... מעבד: CORE I5 2300 2.8 לוח אם: GIGABYTE P67A-UA3-B3 S1155 זיכרון: DDR3 1333 2X4 MUSHKIN BLACKLINE EDITION כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 DX11 ספק: SEASONIC 600W ACTIVE PFC 80+ 12CM כל שאר החלקים כמו מארז, דיסק קשיח וכדומה, לא צריך כי יש לי כבר. מחיר כולל עבודה ומע"מ 3750 שח ועוד שאלה. האם במערכת הזאת הביצועים יהיו משמעותיים בהרבה ממערכת הישנה העכשווית שלי? והאם שווה להכנס לזה בכלל? E8400 MSI P43 DDR2 4 GB RADEON 4870

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by Assafi,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב אישי זעיר, בסגנון NUC של אינטל ורציתי לדעת אם קיים מחשב כזה שעונה על הדרישות שלי. חשוב לי לדעת אם קיים מחשב זעיר שמתאים לי. התקציב כרגע פחות רלוונטי, אך אין זה אומר שאני רוצה מחשב עם ביצועים שלא רלוונטיים עבורי.אני מודע לכך שאת כל המידע אפשר למצוא באינטרנט אבל אני פשוט טובע באפשרויות ובמפרטים ובנוסף קשה לי להתאים את המפרט לדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית והרצת התוכנות photoshop, autocad, proE, matlab וכו' בשימוש לא מ…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות כבד, עיבוד נתונים, עריכה גרפית לא כבדה, תכני HD ועבודה משרדית, משחק פה ושם. שיהיה עם מעבד אינטל! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח שונות כמו Visual Studio, Eclipse, IIS , IntelliJ, PYCharm MS SQL, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Empires 2 HD , Ancestors -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  13. היי, אח שלי מתכנן לקנות בקרוב (בשבועיים הקרובים פחות או יותר) מחשב חדש. הוא רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים באיכות מקסימלית ברזולוציה של 1920X1080, ובנוסף, שהוא גם יוכל להריץ מספר מועט של מכונות וירטואליות (לפחות אחת, אבל לא יותר משלוש). מספר הערות: 1. המחשב הולך להיות בעל לפחות 4 הארד דיסקים בסופו של דבר, אז אני מעוניין במארז מספיק גדול (כלומר, לפחות mid-tower גדול..). 2. ההארד-דיסק צריך להיות לפחות 2TB. 3. צריך גם SSD. התשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ועבודה…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by DavidBD,

אהלן, יש לי מחשב נייד ישן מאוד, של חברת IBM מלפני כמה שנים טובות, האחריות ע"י אומניטק, התקשרתי ואמרו לי שאני צריך לקחת את המחשב למעבדה ולקבל הצעת מחיר לתיקון, ואם אני לא רוצה את ההצעה זה עולה לי 130 ש"ח בדיקה, עכשיו, רציתי לנסות לתקן את המחשב בעצמי. אז ככה, היתה לו נפילה, מאז, הוא נדלק, אבל לא מוצג כלום על הצג, ובאורות רואים שהוא לא ניגש להארד-דיסק, הבעיה לא במסך, ניסיתי לחבר לו מסך מחשב רגיל -עדיין לא פועל, יש לציין שלפעמים הוא פועל, בדקתי עם הארדיסק אחר, עדיין לא פועל, למישהו יש רעיונות לתיקון / הצעות לבדיקה?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  15. שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים. 1. התקציב הינו 4000 ש"ח. ניתן לחרוג ב- 500 וניתן גם לצמצם עלויות אך לא על חשבון האיכות או הביצועים. 2. ייעוד המחשב הוא לפרנסה, התוכנות העיקריות כרגע הינן אדובי CS5 מתוכנן מעבר ל- CS6 (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטר ועבודה דו מימדית אבל כן יש תוכנית להתרחב גם לתלת מימד). כמו כן מולטיטסקינג והרבה (מדובר על כעשרה תוכנות במקביל, יחד עם שישה דפדפנים שונים). כמו כן לשמור את האופציה להשתמש בחשב זה גם לגיימינג. 3. התקציב הינו למחשב בלבד - ללא ציוד הקפי. 4. אין צורך בכונן אופטי. 5. חשיבות לשקט: 8-9. 6. אוברקלוקינג קל (משהו שתמיד רציתי ללמוד להתעסק איתו). 7. אין צורך בשום תוכנות - חומרה בלבד. הרכבה לא קריטית, אפשר גם לבד. 8. אין חנות ספציפית. חש…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by shaithebest,

וויתרתי על הDELL 1520 כי הוא נורא יקר אני ממש שם על הכוונת את הLG E500 SPINE מפרט: 2048 MB זיכרון DDR2 120 GB SATA 5400 NVIDIA GEFORGE 8400 GS VISTA HOME PREMIUM מסך 15.4 מעבד: T-7100 INTEL, 1.80 GHZ, 2MB L2 CACHE, 800 MHZ FSB 4 USB 2.0 מצלמה ומיקרופון מובנים bluetooth S-VIDEO 6500 שקל מה כדאי? DELL 1500 שקצת יותר יקר או את הLG הזה?

17. P1-JACKE Pro P1-JPROE Pro M1-J999E ההבדלים העקרוניים ביניהם הם: X1400 Mobility בשני הראשונים (שלפי בנצ'ים עדיף על ה-GeForce Go 7400 שיש באחרון) מסך WXGA 15.4 בשני הראשונים ומסך 15 אינץ' באחרון Win XP Home בראשון ו-Pro בשני האחרונים

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  18. אז ככה יש לי מחשב של גיגהבייט ויש לי בו כמה פיקסלים שרופים בקצוות של המסך משהוא שלא ממש מפריע אבל בכל זאת חשבתי שבמסגרת האחריות אני זכאי להחלפת מסך או משהור וקיבלתי תגובה מאד מוזרה, נאמר לי ששבועיים אחרי שהמחשב אצלי אין אחריות על פיקסלים ? (המחשב אצלי כבר שנה) האם זה נכון? מה המדיניות בשאר החברות? נראה קצת תמוהה בעניי שאין אחריות על פיקסלים שרופים? אשמח לדעות ולאנשים שהולחף להם מסך. תושה רן

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by orses,

אחרי סקר שוק מפרך נשארתי אם שתי הצעות אחרונות והם: 1) amd 64 2.8 מעבד abit kv8 pro לוח אמ hitachi 8mb buffer 160gb דיסק קשיח 512mb ddr 400 adata זיכרון iiyama 17 msi 9800pro 128mb 256 bit צורב של liteon מארז hec compucase עכבר מקלדת... מחיר 5510 ב ksp 2) pentium 4 520 2.8gh lga775 לוח (לא הבנתי אז אני ירשום מילה במילה) לוח אינטל avalon ציפסט 915g עם pci express 16x 512mb dukk channel ddr 160gb serial ata מארז atx לא ברור צורב lite on radeon 600 pro אני לא חושב שרשמתי את הדגם נכון אם תרשימו לי את השם זה מאוד יעזור :] עכבר מקלדת... התכנאי לא רשם לי את הדגם של המסך זה המסך שנקבלים ב660 בקנית מחשב ב אקסלנט משם המפרט מחיר סופי 5320 מה דעתכ…

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by Thunder Child,

מפרט ללא ציוד היקפי מלבד כונן קשיח, עד 4500 ש"ח 1393 ש"ח -SaPPhire Radeon X800 GTO 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL ABIT AN8 - (nFORCE 4) - ATX 705 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 801.9 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5X2 600 WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 503 Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP 134 סה"כ יוצא בערך 4100 ש"ח. לא מתוכנן OC. אין לי ניסיון עם AMD, להבנתי המעבד מקביל ל 3.0GB של אינטל? האם ניתן להשתמש בזכרונות מהירים יותר? יש לי מארז ENERMAX בן שלוש שנים עם 3 מאווררים וספק מקורי (נדמה לי של 350MW) אשמח לשמוע תגובות

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  21. שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות לאחותי מחשב חדש והתקציב הוא 3500. אחת הדרישות היא להכניס את המסך viewsonic g90f לתוך המפרט. (לא משנה לי הצבע למרות שלמען האמת עדיף לי את השחור וזאת משום שהמארז שלי שחור, הרמקולים שחורים (ATP3) ושער הציוד ההיקפי כהה) זאת משום שהמסך הנ"ל יעבור אלי והLCD הנוכחי שלי (L1750HQ) יעבור אליה משום שאני צריך את הצבעים האמייתים של הCRT ומהירות התגובה של CRT. תודה מראש לכולם ד"א אם למישהו יש הצעה למסך איכותי לגרפיקה אחר שתקציב הנ"ל (של המסך הזה) אז אל תהססו לספר לי יום טוב.

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  22. שלום לכולם!רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם על הלוח P8Z77-V PREMIUM ואם משהו מכיר מקום שאפשר להשיג אותו בארץ. תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  23. שני נושאים שונים בתכלית: * זה לא מנוסח לפי החוקים שלכם, אבל זה מכיוון שאני לא מחפש מחשב ספציפי אלא התייחסות לנושאים מסויימים שיאפשרו לי למצוא את המחשב שלי בקלות 1. אני רוצה לקנות מחשב נייד זול (2000-2500 שח) שיחליף את הדל וסטרו 1510 שלי שנפטר לא מזמן. הדרישות הכלליות שלי נוגעות בעיקר לשימוש אינטנסיבי בדברים הרגילים - אני רגיל לעבוד על עשרות חלונות פתוחים במקביל, כאשר כולם מכילים לא יותר ממסמכי וורד והמון חלונות אינטרנט. א. מכיוון שחשוב לי לא להוציא המון כסף על המחשב, ואני עדין רוצה שהוא ימלא את תפקידו, הייתי רוצה לדעת איזה חלק במפרט של המחשב הוא מהותי לי לתפקוד השפיר שלו, כלומר האם שווה לי להשקיע במעבד מסוים, האם בכמות זיכרון מסוימת, או שאולי בכונן. כאמור, במחיר הזה אני מ…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי בעיקר לצורכי תכנות, מדובר בעיקר על תכנות WEB PHP ו-JavaScript בצורה מקצועית, ובנוסף לכך C וC#. כמו כן אפעיל במחשב גם תוכנות עיצוב כמו: פוטושופ, פריהנד ואילוסטרייטור וכמובן אינטרנט ותוכנות סטנדרטיות. התקציב הוא 4500 ש"ח כאשר ניתן לחרוג עד ל5000 בערך במידה והשיפור משמעותי. הדברים החשובים לי הם לפחות 1GB ראם, דיסק קשיח לא פחות מ80GB, מעבד חזק וWI-FI. לגבי משקל ראיתי שהממוצע הוא 2.8 ק"ג, זה נראה לי סביר אבל הרבה מעל כבר יהיה כבד מדי. בנוסף לכך אריץ במחשב גם לינוקס כך שאם אתם מודעים לגבי תמיכת החומרה של המחשב בלינוקס זה יעזור. נתקלתי בלפטופ הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3180&scat=332&tcat= גם המחשב הזה: http:/…

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by madix,

אני מחפש המלצות למפרט HTPC בסביבות ה-2000 ש"ח (עד 500 ש"ח חריגה אם זה שווה את הכסף) יחובר ל-LCD FHD ובעתיד לרסיבר (כרגע הסאונד והוידאו הולכים ישירות לטלוויזיה). מעדיף כרטיס מסך נפרד מהלוח אם , למרות שאם יש כרטיסי און בורד שאוכלים כל מה שזורקים עליהם אז גם טוב. אין צורך בציוד הקפי או בכרטיס טלוויזיה, המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה מזדמנת. מעדיף מארז דומה לזה: http://tms.co.il/product/6252 והעיקר שלא יהיה גבוה יותר (אורך ורוחב פחות משנים). תודה!

• 5 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.