עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אי מחפש נייד חזק יחסי מטרתו: היא אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים הכי חושב שיהיה קל ,לא ממש חייבים כונן של דיסק גודל מסך 12' הכי קטן תודה

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  2. שלום לכולם, אני טס בסופ"ש לארה"ב ומעוניין לקנות לפטופ. הצרכים הם בסיסיים למדי: אינטרנט (שיהיה גם WIFI וגם 3G), משרדי, סרטים (לא דברים מורכבים מידי)... על מה הייתם ממליצים בגבול של נניח עד 3500ש"ח? והאם משתלם לי לקנות את הנייד בארה"ב? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  3. שלום לכולם, קודם כל תודה! אני זקוק למחשב חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב...200 ש"ח), תשלום באשראי. אני מעוניין ככל הנראה להשתמש בו גם למשחקים (על המחשב שלי מעטים עובדים, אלו שברשת זה בכלל נדיר). היית שמח לשחק במשחקי רשת כמו Rising Eagle (דרישות). כך שאני מניח שאני זקוק למעבד ולכרטיס מסך טובים. אני מקווה שהתקציב מתאים לבקשות, קחו בחשבון שאני לא זקוק למסך, לציוד הקיפי או למערכת הפעלה. אני מעדיף שהוא יהיה שקט (הוא בחדר שינה שלי). לגבי מארז, אני יכול להסתפק בזולים של HEC. אני לא כל כך מבין בזה אז אשמח לדעת מה זה OC (ראיתי שצריך לכתוב). אני לא זקוק לכרטיס קול איכותי במיוחד, אבל כן זקוק לצורב DVD ולכרטיס רשת לאינטרנט אלחוטי (יכול שכיום זה כבר סטנדר…

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי, לשימוש כללי, משחקים, הורדות, סרטים וכו'. אני גם לא מתכוון לבצע OC משום סוג במחשב. אני מנסה להשיג את התוצאות הטובות ביותר, הביצועים הטובים ביותר - בכמה שפחות. מחכה לתגובות - תודה! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤788 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤697 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA…

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by itelon,

המפרטים הוא למחשב שלא משתמש במשחקים כמעט רק משחקים כמו סימס 2 וכו ואפשר שתשערו לי כמה כל זה יעלה? לוח אם שיתאים למעבד - מה שהמוכר יבחר לי ואם לכם יש בבקשה תציעו מעבד קונרו E6600 קאש 4 כרטיס מסך 7600gs של LEADTEK כרטיס זיכרון 512 מומלץ Kingston -1024MB הכי פשוט כונן קשיח 160GB כונן 1.44 פנימי הכי פשוט כרטיס קול רגיל הכי רגיל שיש צורב DVD שיכול לצרוב גם על CD ושקורא דיסקים של DVD ו CD מאוררים הכי שקטים שיש למחשב שפועל כמעט 12 שעות ביום בלי הפסקות כרטיס לחיבור מודם זול מארז יפה כסוף או שחור יפה

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by vivogd,

p8600 או t9400 איזה מעבד עדיף? כרגע מתלבט בין שני מחשבים, שאלו המעבדים שלהם. ה-8600 בא עם 3MB וה9400- עם 6MB על המעבד אשמח לדעת מה ההבדל בינהם.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  7. Started by bictelboym,

קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  8. Started by jara14,

שלום, אני מעוניין לקנות את הנייד הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717381 העניין הוא שבחלק מהאתרים כתוב שהכרטיס מסך הוא GT ובחלק כתוב GS או GTS. אני זוכר שאמרו לי ש הGT הוא הכי חזק ואני לא יודע אם מדובר כאן בקיצורים המדברים על אותו הכרטיס או שמדברים על גרסה מוחלשת יותר? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא האם ידוע על תקלות בכרטיס הזה? פשוט קראתי איפשהו שבניידים של מקינוטש יש פגם בכל מחשב שיש לו GEFORCE 9600. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti ואני רוצה במשכורת שלי שאני מקבל להשקיע במחשב טיפה. הסכום שלי שאני מוכן להשקיע 1600 שקל בלבד. אני רוצה לשים זיכרון פנימי 8GB DDR4 ומה עוד כדאי לי לשים? מעבד i5 3.5ghz אני ישים ולוח אם חזק.יש לי איש מחשבים שאני מכיר שאני יכול תמיד לשלם לו חודש הבא על כל דבר שאני קונה אז ככה שזה לא פוגע לי בתקציב. מה עוד לשפר? להביא ספק כוח 850w? תייעצו לי. תודה רבה לכם ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  10. אהלן, אשמח לעזרה בנוגע למפרט: תקציב: 1.5K, אפשר לחרוג עד 2K עבור יחס עלות\תועלת ששווה את ההתגמשות. שימושים: שימושים כלליים ותכנות. דברים שיש בהם צורך: מעבד, לוח אם, זכרונות, מארז וספק. יש לי HD רגיל (סאטא) של טרה, אם נכנס SSD בתקציב וזה שווה את ההשקעה אפשר להכניס. ציוד היקפי לא דרוש. שקט: אני לא אוהב מארזים רועשים, מעדיף מארז עם כמה שפחות מאווררים. הייתי אומר 6-7 בסולם. לא מתוכנן OC. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות, הרכבה לכלול רק אם זה חינם, אם לא אני ארכיב לבד. אין העדפה לחנות ספציפית. בקשות מיוחדות: יש לי מערכת רמקולים 5.1 שאני מעביר מהמחשב הקודם, חשוב שיהיו חיבורים בלוח. (חיבור אופטי לא חובה) כמות זכרון - המחשב הנוכחי התחיל לקרטע במולטיטסקינג עם 4GB DDR2, אז היית…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  11. DV5225 של HP. 1.66CORE DUO 512MB 667MHZ DDR II SATA 80GB DVD-RW LIGHTSCRIBE 945GM

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by קיפוד,

היי לפני חודשיים בערך יצרתם לי את המפרט הנ"ל וסוף סוף יש לי את הזמן לקנות אותו האם משהו השתנה \ אפשר לשנות או להוסיף במפרט התקציב שלי עדיין 3500 ללא מסך המטרה היא להריץ ORACLE וMSSQL כ-VM וקצת עיבוד תמונות בPS תודה רבה על התגובות יניב המפרט: בבקשה : מארז CompuCase 6A19B Black ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 120mm PWM ¤49 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-AF-Fan-12025PWM ספק כח HEC Raptor R300UV 300W - 252W@12V ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RAPTOR-R300 לוח אם ASUS P5QL-E - O/B RAID-0/1/5/IMS & FireWire ¤551 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 …

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ,מאיה וגם בשביל משחקים תקציב 4500 תודה!

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by nirh216,

מעבד: Intel Core i7-3930k לוח-אם: Gigabyte GA-X79-UD5, ערכת שבבים: Intel X79 HDD (פרוייקטים): Western Digital Caviar Black WD1002FAEX (שניים-2) HDD (מערכת): Corsair GS Series 180GB CSSD-F180GBGS-BK SSD זיכרון (2 קיטים- 16GB סהכ): CL11 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 2133MHZ ספק-כוח: Thermaltake ToughPower-XT Platinum 1275W קירור מעבד: קירור מים - Thermaltake BigWater 760 Plus או קירור אוויר - Zalman CNPS12X מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N * דרוש כרטיס מסך חזק (יעבוד ב- SLI ) אז צריך 2 מאותו כרטיס.. * המלצה לקירור מעבד ממש חזק וטוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12K. א) לנצל את כל התקציב ב)עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. שימושי המחשב : אנימטור ועריכה גר…

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  15. שלום לכולם אני כרגע חייל (צעיר) בסדיר שרואה רק בסופ"ש את הבית. החלטתי לקנות מחשב חדש, ומאחר ומשכורות צה"ל לא גבוהות במיוחד הקצתי לעצמי תקציב של 2000 ש"ח. אני בד"כ משתמש במחשב רק לצורכי גלישה באינטרנט\הורדה של סרטים\אייסיקיו. מדי פעם שיש לי זמן אני אוהב לערוך ולהשתמש בתוכנות כמו Photoshop, Dreamweaver, וכו',. אני לא משחק במשחקים בכלל. החלטתי לקנות את המפרט הבא של המחשב, בתמורה ל2000 ש"ח: מעבד INTEL CORE 2 DUO E4300 דיסק קשיח 200GB 7200 RPM SATA1&2 זיכרון 1024MB DDR II צורב LG\NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 8400GS 256MB UPTO 512MB(תומך DX10) לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS (לא AGP) כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) (מובנה) כרטיס רשת 10/100 (מובנה) - כל זה ב…

• 16 תגובות
    • 966 צפיות
  16. אז ככה: ישנו מחשב כרגע לפי המפרט הבא : לוח אם : ASUS p8h61-m le מעבד: Intel® Core™ i3-2100 זיכרון :4GB 2X2 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 520 Gigabyte 1GB וקשיח חצי טרה של סיגייט. ועכשיו לסקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? לא כל כך רלוונתי 2. מה שימושי המחשב ? השיא של המחשב זה פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור, פרמייר של אדובי. רזולוציית 1920X1080 כרגע הוא כבר מבצע את כל אלא אך עם קושי מסוים ואיטיות מחרידה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רמת-גן השאיפה היא לשדרג אותו מינימלית שיביא לו פוש רציני בביצועים. אני מבין שאין כל כך לאן להשתגע האם אפשר לשדרג רכיב מסויים שמהווה פה צוואר בקבוק או שכבר עדיף להשקיע במחשב …

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  17. לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg - חשוב להדגיש,ללא ציוד היקפי וללא מסך! אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה. והאם זה נכון שמ4 ג'יגה זיכרון, צריך גרסא של 64 בית? (ווינדוס)

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום יש לי מחשב נייד WIND ואני רוצה לדעת האם במצב שהוא לא מחובר לחשמל אך הוא גם לא עובד (לא פועל) האם גם אז הבטריה יורדת?אם כן אז מה עושים בזמן שאני לא ליד המחשב למשך שבוע למשל?האם להשאיר אותו במטען או פשוט להשאיר אותו ככה? תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by avinos,

אהלן טוב אני רוצה לשדרג את הפנטיום 3 800 שלי כבר... ואני רוצה רק 3 רכיבים....מעבד, לוח אם ומארז חדש עם ספק התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח פחות או יותר הייתי רוצה שתמליצו לי בקשה על רכיבים טובים תודה.....

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  20. חברה בואו תעזרו לי בבקשה אני צריך שתעשו לי איזה הצעה מ www.ksp.co.il עד 2000 אבל עדיף לחסוך כמה שיותר מה שאני צריך מעבד,זכרון, לוח אם. אם יש אפשרות לכרטיס מסך על הלוח זורם יענו אני לא מבין בכרטיסים שהם משולבים על הלוח אם הם טובים או לא אין לי כל כך צורך בכרטיס מסך משוכלל כי אני לא בקטע של משחקי מחשב מה שכן HD כן דברים שמעניינים אותי USB3 HD ואם יש עוד שטויות שאני לא מכיר ומה שאני הולך לעשות עם המחשב זה להתעסק עם יצירת מוסיקה CUBASE VST וכאלה עכשיו אני הסתדרתי עם המחשב שיש לי כרגע, כן הוא איטי לי ואני רוצה לשדרג את היכולות אבל מה שאני בא להגיד זה שאני לא איזה מקצוען שצריך מחשב טוב ברמות וגם אם הסתדרתי עם הנוכחי אז צריך שיהיה שדרוג רציני מן הסתם אבל לא שגוזל הרבה אני מניח ש…

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by rozen10,

טוב אז ככה אני רוצה מחשב חדש יש לי תקציב בערך עד 3000 שקל כי אני צריך גם מסך אז תלוי כמה יעלה המסך ואני רוצה מסך 22' בכל מקרה יש לי מפרט כזה והוא עולה לי 3000 אם יש לכם הצעות יותר טובות שזה מיפרט יותר טוב או בפחות כסף אני אשמח לשמוע AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 Edimax EW-7711UMN nlite 150Mbps USB WireLess Card 802.11n

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by whistler404,

היי חברים, אשמחה לעזרה בבניית מפרט - אני רוצה מחשב שישמש אותי גם כ-HTPC וגם כמחשב גיימינג. דרישות: 1. שקט - חובה, מכיוון שמשמש גם כ-htpc. לא נורא אם ירעיש קצת בזמן גיימינג, אבל לעולם לא בזמן ניגון וידאו. 2. קומפקטי - נחמד אבל לא חובה 3. מריץ משחקים מודרניים עם הגדרות גבוהות. לא חייב להיות חיה אבל אני כן מצפה שימשיך להיות רלוונטי שנתיים קדימה. אם הוא יריץ את Dragon Age: Origins ב-High זה יהיה מעולה. 4. כונן SSD עבור מ"ה - נחמד אם יהיה. אשמח להמלצות, תודה!

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  24. בגדול אני יודע מה אני רוצה, 4850 מספיק לי(אני עובד עם מסך 19"). מהחנת RSM, כדי לי לקחת זכרונות DUAL ב477 או סתם 2X2 ADATA ב418? אני צריך משהו ממש מינימלי. הבנתי שהקירור סטוק של I5 הוא ממש גרוע ועדיף קירור חיצוני של חברה אחרת. לגבי המארז, אני חושב שCM 334 יתאים, אולי מאוורר נוסף? כונן 320GB יתאים לי. הייתי בונה בעצמי אבל אני פוחד שחלקים לא יתאימו או משהו. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  25. שלום מחפש מחשב ב3500 ש"ח כולל מסך 17 עם יציאת DVI כולל כרטיס מסך עם DVI עדיפות שיהיה מבוסס אינטל תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים