עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by davidreznic,

קניתי ASUS EEE ויחד איתו קיבלתי DVD להתקנת WIN7, העתקתי את תוכן הDVD לדיסק קשיח חיצוני וניסיתי לעשות ממנו BOOT אבל הוא לא מצליח. איך אני יכול להתקין את המערכת על הנטבוק?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by arados,

מחיפוש בדפי הפורום אני רואה שהמון מתלבטים בין סדרת n30xx לבין n50xx מה לגבי סדרת n40xx יש איזה בעיה מיוחדת בסדרה הזאת? ומישהו יודע אם יש בה מקלדת נומרית מלאה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. (ניתן לנצל את כל התקציב). שלום, אני מחפש לקנות מחשב לצרכי משחקים וקצת גרפיקה. הרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-661 Tray ₪947 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪570 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 ₪374 כמות:2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 OC 1024MB DDR5 PCIe ₪1132 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪340 כמות:1 ספק כח Zalman ZM500-ST 500W ₪372 כמות:1 קרור למעבד Zalman CNPS9500 AT ₪179 כמות:1 מערכת הפעלה Windows 7 Professional 64Bit Hebrew OEM ₪662 כמות:1 כמה שאלות: 1. מה דעתכם באופן כללי? (סה"כ המחיר יצא 551…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. הנה המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2222 שלום לכם, רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על המחשב הנ"ל. הדרישות הן: 1. סרטים, איכות HD ומסך LED. 2. משחקים, לא ברמה של גיימר. רק לצורך תחביב (בסופי שבוע, ורק לשעה.. דוגמא פיפא PES2010, יש את GTA ואת COD4 ..) 3. מהירות סל"ד 7200RPM בין 320-500GB 4. מעבד חזק לטובת תכנות, לימודים, עריכה גרפית ולמשחקים עצמם. 5. מקלדת NUM מצד ימין! המחשב הנ"ל עומד בדרישותיי, אך אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על המחשב, והאם הוא שווה את כל הכסף. אני סטודנט שמתכוון להשאר עם המחשב הזה לפחות 4 שנים! אז בבקשה מכם, המליצו לי על המחשב. תודה רבה! נ.ב, האם כדאי להשקיע (בערך 1000 ש"ח) על הדגמים היותר חדשים? כי מבחינת מפרט הם אותו דבר..?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו , מסוג HP Pavillion DV6950ej בסיום הפירמוט והתקנת הוינדוס 7 יש לי בDEVICE MANAGER כמה דרייברים שמזוהים ככאלו שלא הותקנו : fingerprint sensor base system device base system device base system device Unknown device את הfinger print sensor הורדתי מהאתר של HP והתקנתי וזה הסתדר. מה עם האחרים? איך אני יכול לפתור את הבעיה? מה הם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by jazzman,

היי אני צריך את עזרתכם המקצועית בבניית מחשב בתקציב הזול ביותר האפשרי כך שיסחוב CUBASE 5 בצורה סבירה +. המחשב הוא לבית (לא לאולפן מקצועי), אבל עדיין צריך שיסחוב פלאג-אינים ואפקטים בצורה סבירה, ורצוי מעל 10 ערוצים. בנוסף אני משתמש היום בWIN XP, וחושב אולי לשדרג ל WIN 7. לא יודע עדיין. אשמח לדיעות. בעניין התקציב, אני יודע שזה קשה, אבל קיויתי לרדת מאלפיים ש"ח (מארז בלבד, ללא מסך ומקלדות וכו'..), ולהשתמש בחלקים מהמחשב שלי (כמו צורב, כרטיס TV שיש לי וכו'..). המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, לא כתבתי כאן מאז ימי biodome באזור 2002 אבל תמיד כיף לחזור - מקווה שעדיין עוזרים כאן כמו פעם. אני מנסה להרכיב מחשב למשפחה שיוכל לענות על השימושים השונים של הבית. חשוב לציין כי המחשב ממוקם בסלון ולכן חייב להיות שקט שקט שקט. התקציב הוא בסביבות 7000 ש"ח לפני מע"מ (לא צריך לחשב את המע"מ - כולל מע"מ לעוזרים סביבות 8500) התקציב גמיש מאוד אך אנא הסבירו את הסיבות לשינוי והצדקתן. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית על תוכנות כגון winedt latex וmathlab. בנוסף הוא ממוקם בסלון ומחובר לApple Cinema HD Display 30 אינץ' על רזולוציה של 2560x1600 ולכן כשמריצים סרטים בHD הוא חייב להיות מסוגל לעמוד בכך. הסביבת עבודה עצמה חמה עקב קיומו של UPS און-ליין גדול שמחזיק את כל החשמל אזור (מחש…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם! חבר שלי אשר מחפש מחשב לשימוש פוטושופ ובעתיד עריכת וידאו, לא לתוכנת עריכה ספציפית משהו כללי. הוא קיבל המלצה למפרט. אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שלו, ובנוסף אשמח לקבל המלצה למפרט יותר טוב בתקציב של עד 4,000 ש"ח פלוס מינוס הערה חשובה! לא יהיה בכלל עבודת תלת מימד במחשב, אז אני חושב שאין צורך להמליץ על כרטיס מסך חיצוני חזק אם בכלל. הפרט שהציעו לחבר שלי. לוח אם : WARRENSBURG ATX/DDR3 זיכרון : 4096MB DDR3 1333MHz כפול 2 ( שם החברה לא ידוע ) מארז : HUNTKEY + 400POWER צורב : AD7200 SATA ( שם החברה לא ידוע ) מעבד : Core i7-930 2.80 8M 1333 כרטיס מסך : GT 220-1G מערכת הפעלה : WIN 7 PRO BUSINESS 64 BIT ENG סה"כ מחיר: 1455 $ שזה בערך יוצא : 5,613.32 ש"ח כולל מע"מ האם ה…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  10. שלום חברים אני מתכוון לקנות מחשב נייד לצורך לימודים אבל באותה הזדמנות גם לנצל אותו למשחקים היות ולא יהיה לי מחשב אחר זמין. התקציב שלי הוא סביב ה-4500 שקל. אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: הראשון ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=...aviv&uin=10403 השני ACER http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&uin=10515 שניהם עולים 4590 ₪. לשניהם i5, 4GB, וכרטיס מסך מתקדם עם 1 גיגה זכרון. אני יודע שמפרט הוא מעבר לביצועים שאצטרך אבל אני רוצה סוס עבודה שיעבוד במשך 4 שנים ואפילו מעבר. בשורה התחתונה אני מעדיף את האייסר אך הדבר שמרתיע אותי באייסר זה שהוא שנה אחריות בלבד וזו הסיבה שאני מתמהמה בקנייה כרגע. ישנה אופציה שלישית של דל: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/Sa...x?…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  11. לוח אםASUS M2R32-MVP GIGABITE ATI RADEON HD2600XT PCLE כרטיס גרפי 500W ספק כח AMD ATHLON 64 X2 6000+ מעבד 2048MB זיכרון אני חושב להוסיף 2X1 GB KINGSTON וכרטיס מסך אני מתלבט בין ה275 -http://skypc.co.il/pl_product~SGTX275896~8~0.htm לבין 460 http://skypc.co.il/pl_product~SGTX467D5~8~0.htm והאם הספק כוח יספיק לכרטיסים האלה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. התחדשתי הבוקר בדל ווסטרו 3300. הטאצ'פד הוא מולטיטץ' ותומך GESTURES + יש לו פס גלילה. אף אחד מהם לא עובד לי ואינני מצליח להבין מדוע. התקנתי את הדרייבר מהדיסק דרייברים ובכל-זאת - לא עובד. רעיון, מישהו? תודה! ושאלה קצרה לגבי הכ. מסך - באמצעות תוכנת ניטור טמפ', אני שם לב שהכרטיס מסך נמצא על 67מעלות. האם תקין? אני משתמש בSpeedFan כדי לבדוק, ולא משחק או משהו כשזה ככה. המעבד רגוע ונמצא על 35-40מעלות נ.ב לא נראה לי שזה מעניין במיוחד, אבל אני מריץ 7 64ביט אולטימייט.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מבקש לרכוש מחשב חדש המחיר של 2500-3000 ש"ח. שימוש המחשב - ביתי / משרדי, אינטרנט, מעט גרפיקה. הדברים החשובים לי - מעבד i3 או שווה ערך זיכרון 4 GB הארדיסק - 500 / 32 כרטיס מסך - 512 MB - לפחות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  14. היי לוכלם, התקציב שלי בערך 4500-4700 אלו מטרות המחשב : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi 5) שקט (ברמה של מ1- 10 לפחות 7) * אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב *כרגע יש לי מסך רגיל לא יודע בדיוק באיזה רוזולוציות הוא תומך (בעתיד יש מצב שאני החליף לפול hd) *ללא OC מה דעתכם על המפרט הבא : Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12237 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854{…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9063&perur= מישהו קנה את זה או יודע אם זה שווה משהו? סרטים ב720פי זה יכול להריץ או שזו פנטזיה פרועה?(פשוט ראיתי שיש לו את הכרטיס מסך החדש יותר של אינטל מצד שני זה עדיין מפרט של נטבוק) גם מטריד אותי שהסוללה היא רק 3 תאים... מצד שני חוץ מזה המפרט/מחיר נראה לי בסדר..מה אתם אומרים שווה משהו? יש נטבוקים טובים יותר בטווח המחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. מעבד Intel Core i5-750 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרון Kingston DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-27 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5550 Silent 512MB DDR3 PCIe כונן קשיח Hitachi Deskstar HDS721010CLA332 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Chieftec Turbo Modular 600W מה דעתכם? המטרות של המחשב הן לחבר 2 מסכים, צפייה בסרטים, עבודות פיתוח וגראפיקה. [Eclipse, Photoshop..]

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by lidorkalfa,

מפרט המחשב: Acer Aspire® 7745G (AS7745G-6384) מעבד Intel® Core i7-720QM processor (6 MB L3 cache, 1.60 GHz with Turbo Boost up to 2.80 GHz, DDR3 1333 MHz, 45 W) מסך 17.3" HD+ (1600 x 900), high-brightness (220-nit) כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Mobility Radeon™ HD 5850 with 1024 MB of dedicated DDR3 VRAM, supporting Unified Video Decoder (UVD), OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) technology, Shader Model 5.0, Microsoft® DirectX® 11 זכרון 8GB DDR3 SDRAM דיסק קשיח 500GB+500GB hard drive, integrated Super-Multi drive מערכת הפעלה Genuine Windows® 7 Home Premium , 64 bit version, English/French OS (user must make one-time choice of language on first start-up) תקשורת 8…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by roman89,

אהלן, בחרתי כאן 2 מפרטים, לדעתי די חזקים. מתלבט בינהם. יעודו של המחשב הוא שימוש ביתי + גיימינג קל. בשניהם אני משדרג את הכרטיס מסך לATI5750 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמך לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  19. שלום לכולם. אנחנו מתלבטים בין 4 דגמי DELL. E4300 קצת יקר (לאחר שדרוג של זיכרון ודיסק קשיח קצת יקר). LATITUDE 13 VostroTM V13 vostro 3300 (עם סוללת 8 תאים) חשוב לנו: מחשב קל מסך מט חיי סוללה ארוכים מקלדת וומשטח עכבר נוחים עדיף שלא יתחמם מידי. תודה לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by desteny,

כרגע יש לי מחשב נייח, יחסית חזק, בעל Q6600, 6GB DDR2, ו8800GT. אבל נמאס לי ממנו, הוא תופס מקום, מחמם את החדר, מושך אבק, עושה סלט כבלים, פשוט בלאגן בחדר בגללו, והוא מתחבר לLCD בחדר, אז במידה ומישהו משתמש בו, אני אפילו לא יכול לשחק בXBOX. נייד הוא... נייד, קטן, ללא כבלים מיותרים, לא מושך אבק, לא עושה סלט כבלים. הפלוס הוא שנייח אפשר לשדרג. השימושים שלי הם סרטי HD, תוכנות כמו PHOTOSHOP(סתם לכיף), גלישה באינטרנט, סקייפ, מוזיקה, וכמובן משחקים... למרות שבזמן האחרון אני לא משחק הרבה בגלל החומרה. עכשיו חשוב לי לציין שיש לי XBOX 360, שבד"כ אני משחק עליו, אבל מצד שני... אני כן משחק הרבה על PC כשיש לי הזדמנות. אלה האפשרויות שיש לי: 1. להביא נייד בעל חומרה חזקה במקום. 2. להביא נייד בע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  22. * מטרות המחשב: רוב: מחשב סטודנט(לימודים), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים לא (HD). מעט: עריכה גרפית (דו מימדית, אולי תלת מימד (לא עקרוני)). * גודל המסך: רצוי שיהיה קריא טוב למטרות המחשב, אך ביחד גם שמחשב יהיה נייד בסביבות 15.6. * משקל רצוי: רצוי משקל נמוך, המחשב יהיה נייד 7 ימים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כ- 2 שעות עבודה משרדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא * גודל מינימלי של כונן קשיח" 160 GB * צורב DVD: רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. המחשב אמור לשמש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב נייח בסוף היום. כמו כן הוא יהיה כמעט כול יום איתי בתיק, לכן חשוב שיהיה עמיד וביחד לא כבד במיוחד. 4K זה המחיר שניתן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by freckles,

היי, יש לי לפטופ של לנובו g530 שהגיע עם ווינדוס ויסטה, אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לווינדוס 7. ללנובו יש כלי שמאפשר לעשות שחזור של המערכת (rescue and recovery) אם מתקינים מערכת הפעלה חדשה עדיין עולה מהrescue&recovery מערכת ההפעלה הישנה (הויסטה). מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שווינדוס 7 יעלה אוטומטית ולא הויסטה? תודה!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by zanza,

מיועד להריץ "שרת טביעת אצבע" תוכנה מאוד קלה מן הסתם כנראה שיותקן עליו WIN7..

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  25. שלום... אני רוצה בבקשה סיוע למפרט מחשב עד 3000 ש"ח [ניתן לחרוג ב 200 300 שקל]. המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. [רק כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח, ספק]. אני חשבתי על המפרט הזה... חסר לי פה ספק ודיסק קשיח... אני גם לא יודע אם הציוד חורג מהתקציב או לא. תקנו ושפרו לפי שיקולכם: מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם : P7H55D-M EVO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זיכרון פנימי : 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיס מסך : HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.