ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב הנייד שלי ששירת אותי נאמנה במשך כמעט עשור שלם. (LG R380) התקציב יהיה בערך 2500-3000 המחשב יהיה בעיקר לשימוש יום יומי: עבודה משרדית, לימודים, אולי פה ושם קצת נטפליקס. חשוב לי גם שהמחשב יהיה בעל חיי מדף ארוכים.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא מ-2006 ואני מתחיל ללמוד עיצוב וזקוק לשדרוג שיחזיק לי ל-3 שנים לפחות. יש לי מארז GIGABYTE AURORA 3D ספק כח ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח 320GB 7200RPM. זקוק המלצה לשדרוג הכולל מעבד (i5/i7) ,לוח אם,כרטיס מסך של NVIDIA ,וזכרון של מינימום 8GB -12GB בתדר 1333MHZ. מעדיף גם מארז חדש והכי קטן שניתן עם איזשהו גוף קירור שקט. תקציב בין 2500-3000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח אם זה ממש הכרחי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
סוף סוף הצלחתי לחסוך את הכסף מהמשכורת הצבאית הצנומה ואני צריך קצת עזרה: אני מחפש מפרט בעיקר למשחקים , עם אפשרות ל OC ( אם זה אפשרי בתקציב הזה) בעקרון המחשב אמור להיות מבוסס XP אבל ראיתי פה מישהו שהצליך להוציא מחשב טוב למשחקים מבוסס AMD64 בתקציב דומה. אם יהיה אפשר לדחוף R9800 PRO זה יהיה מעולה ועדיף , אבל גם 9600XT יהיה טוב. אני צריך גם היטסינק למעבד ומארז וספק טובים, אך הבעיה שאני פשוט שונא את המארזים של קמפיוקייס והם היחידים שזולים ובאים עם ספק טוב, ומארזים שנראים טוב בסביבות ה300-400 שקל באים עם ספק זוועה. תודה רבה לעזורים
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם בשם חבר טוב שלי שמחפש לקנות שני מחשבים ( כוננים בלבד ) ושני מסכים. הייעוד העיקרי שלהם יהיה עיבוד ועריכה של תמונות, קבצים גדולים מאוד ועטירי מגה פיקסלים אשר מצריכים מחשב חזק יחסית. התקציב שלו לכל הסיפור הוא גג 10K, כאשר המחשבה שלו היא להשקיע 7K במחשבים ועוד 3K בשני המסכים. בנוגע למסכים עדיף שהם יהיו בגודל של 22-24 אינץ' ועם פאנל IPS או פאנל שמתאים לגרפיקה חייב שהמחשבים יכללו מערכת הפעלה מקורית ( WIN 7 ) - המחשבים מיועדים לעסק אודה להתייחסותכם המהירה ולסיוע ככל האפשר. תודה מראש וחג שמח! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אני לא סגור עדיין אם זה המקום לשאול את זה. אני מחפש פתרון שיתן לי מענה בקשר לקירור זכרונות RAM לכרטיס מסך שלי (הקירור מכסה את המעבד בלבד). הזכרונות בו נוטים להתחמם בצורה דיי קיצונית לטעמי, חשבתי על משהו בסגנון הזה שיוכל להיצמד אליהם עם דבק טרמי (זה דיי קריטי שיהיה דבק כזה מובנה על הזכרונות מן הסתם) אבל הבעיה שלי היא שזה צריך להיות נמוך יחסית (לא יותר מ1.2 ס"מ, אבל עדיף שלא יגיע ל1 ס"מ אפילו) בגלל שיש לי כרטיס הרחבה נוסף שיושב מעליו. הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול להשיג רכיבים דומים לזה באיזון הצפון. בנוסף, אני מעוניין ברכיב דומה אך מעט יותר גדול (אם אפשר בגובה גם דיי דומה) בקוטר של 2 על 2 ס"מ (זה בסדר אם זה יהיה בסנטימטר אחד יותר גדול מזה) בשביל רכיב שנמצא בתוך קופסת אנ…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6700 זה הסידרה שרשום מאחורייי המחשב היה על המחשב הזה מערכת הפעלה vista, מחקתי את הויסטה והתקנתי xp pro. הסדרה של המחשב הזה זה :dv6720ej אני מחפש את הדרייברים של המחשב הזה כבר יומיים ואני לא מוצא , נכנסתי ל- hp לאתר הזה ---------- http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=he&cc=il&product=3667465〈=he אין שם דרייברים לכרטיס מסך+קול איפה אני מוריד את הדרייבריים האלו...--- ל- xp. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, יש לי dell xps m1210 עם כונן קשיח 80GB שלא מספיק לי ממש, הייתי רוצה לשדרג אותו בנפח ל 250 או אפילו 320 (ואם יש 500GB במחיר של עד 600 ש"ח, אז זה מה שאני רוצה) הייתי מעוניין כמה שאפשר להמנע מלשדרג אותו בחנות שממנה רכשתי את הלפטופ עצמו (יש להם בעיות אמינות) 3 שאלות: 1. אני יכול פשוט לרכוש כל הרדיסק 2.5" שאני מוצא, ולהחליף לבד? או שיש לפטופים שאוהבים רק הרדיסקים מסוג XYZ 2. יש איזו מעבדה מורשית של dell או משהו בסגנון בארץ, או חנות אמינה אחרת שתדע לבצע את העבודה הזאת (החלפה)? 3. חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה? או שאני יכול להעביר הכל עם ghost מהכונן הקיים לחדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
זה לא לי זה לאחותי אבל בקיצור היא ראתה את כל ה hp מאוד התלהבה מהם... תקציב: סביבות ה 4000 לא ירוצו עליו משחקים או כדומה אופיס ווינדוס אקס פי אינטרנט ומיילים זה השימוש העיקרי אז זה לא צריך להיות סוס עבודה השאלה היא מה ההמלצות מבחינת למשל גודל המסך והאם כדאי כזה מבריק או לא מבריק יש המלצות? אשמח להמלצות ספציפיות על דגמים למישהו יש את כל הסדרה היחסית חדשה של ה hp ? יש לו אולי המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לעשות לי איזה עסק קטן ואני צריך הצעות לסרברים עם Xeon בודד, 12GB זכרון, X2 הרד דרייבים 256GB 10K RPM לרייד 0 ועוד 640GB 7.2K RPM גיבוי+אקסטה אחסון.. אם זה משנה הסרבר גם יחזיק מהירות חיבור של 100MB ברגע שיגיע כזה לארץ (וזה לא כ"כ רחוק מאיתנו). כמו שציינתי, אני צריך שהמחיר לא יעלה על 1500$ 2200??$.. תודה
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ההודעה המקורית שלי הייתה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5-6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך ל…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה המפרט ישמש למשחקים בינוניים ואולי כבדים קצת להורדת סרטים ולצפיית סרטים התקציב הוא בערך 4K לא כולל תוכנת הפעלה של Win שאותה הוספתי ויש לי מסך 22' של AOC אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים פה תודה. מפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤825 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤508 1 י צרן Coolermaster Centurion 590 Black ¤365 1 י צרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 י צרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 ¤397 1 י צרן Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty ¤344 1 י צרן Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ¤894 1 י צרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 י צרן Logit…
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה..) המסך צריך להיות 15" לפחות, ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) תודה!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המחשב מיועד להפקה באולפן הביתי להוסיף משהו? להוריד משהו? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי אנשים ושבועה טוב לכם! שאלתי : איזה חברת מחשבים ניידים היתם מציעים איזה חברה יותר אמינה ,איכותית איזה חברה אפשר לסמוך אליה ? שתחזיק כמה שיותר זמן! אני מודה לכם מראש על זמנכם היקר !
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני צריך בשביל אבא שלי מחשב חדש, הוא רוצה גם לנסות לשחק ב Wolfenstein החדשים עד the colossus, לא כולל את המשחק החדש שעומד לצאת, הוא בעיקר רוצה שהוא לא יעשה לו בעיות ויחזיק הרבה זמן, והעניין המוזר פה שהוא יעדיף את מעבדי אינטל, אבל מפרטים של amd יתקבלו בברכה, בעיקרון זה כסף שלו, עניין אחרון, אני מעדיף שלא להחליף לו מסך כך שבלי display port. התקציב צריך להיות כמה שיותר קרוב לארבע אלף אבל גם 5 יתקבל תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד MSI דגם EX620 , בניסיון להבין כמה דברים על החיבורים שייש בו מצאתי סיקור ומשם זה נהיה עוד יותר לא מובן . בסיקור הזה יש ארבעה תמונות שהשניים התחתונות הן על USB משולב בחיבור E-SATA והשניה על הקורא טביעות אצבע , הבעיה היא בשני תמונות העליונות , הראשונה מראה את ארבעת החיבורים האנלוגיים של הסאונד וגם רשום שייש יציאה אופטית , גם כשקניתי אותו הבנתי שייש לו יציאה אופטית ואני לא מבין איפה היא . בתמונה השנייה מראים יציאת VGA ואת חיבור המתח ועוד עיגול זהוב קטן כזה שעד עכשיו הייתי בטוח שזו כניסת לאנטנה של WIFI להגברת הקליטה אבל שם רשום שזו בעצם כניסת TV , איך אני אמור בעצם להשתמש בה , עם איזה חיבור , איזו תוכנה צריך אם בכלל צריך ? תודה רבה לעוזרים ! הנ…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי תקציב של 3000 עד 3400 שקל משהו כזה זה מאיבורי : Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 Intel Graphics Media 3790 ש"ח Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 320GB 5400RPM זכרון 2048MB DDR3 מאיץ גרפי Intel Graphics Media 3 שנות אחריות ע"י היבואן הרשמי 3089 ש"ח מזה כזה הבדל בשביל עוד 2 גיגה זכרון וקצת לארד דיסק או שזה משהו שאיבורי עשו שינוי במחשב ? לא ראיתי שיש בהרבה מקומות את ה2 גיגה זכרון הזה זה יעבוד טוב?[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 14:56:25 אהההה אם יש לכם רעיונות למחשבים אחרים בתקציב הזה אז בכיף פתוח לרעיונות תודה!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
מפרט א' ; מעבד :415 ש"ח AMD 3600 X2 AM2 לוח אם:315 ש"ח ABIT NFM2S כרטיס מסך: ON - BOARD סך הכל : 730 ש"ח מפרט ב' ; מעבד : 660 ש"ח INTEL E4300 DUO CORE לוח אם: 510 ש"ח ABIT IB9 כרטיס מסך: 400 ש"ח LEADTEK 7300GT סך הכל : 1570 ש"ח ההפרש 840 שקלים המפרט מיועד לצפייה בסרטים מוסיקה וגלישה באינטרנט, מעט מאוד משחקים אם בכלל... לשני המפרטים יצורף 2GB זכרון 667HRZ השאלה איזה מפרט יותר משתלם לעתיד ... יחזיק יותר זמן עד השדרוג הבא. קחו בחשבון שאוברקלוק פשוט, ניתן לביצוע(יתרון ל4300) וגם מעבד ניתן להחלפה בעתיד בכסף שנחסך(יתרון ל3600) - הכרטיס מסך שנלקח במפרט ב' הוא עקב …
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מתחיל מהתקציב: 5200 ¤ לא כולל מסך (ניתן למתוח עד ל5400 גג) המחשב הוא לשימוש במשחקים רבי משתתפים MMORPG חשבתי על קנייה באייבורי או ב2 חנויות אם זה יחסוך כרטיס טלויזיה לא יזיק, אם הוא בסכום נמוך, אין לי צורך במשהו יקר אין צורך ברמקולים או במקלדת ועכבר כלשהם (יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק) אני צריך צורב DVDRW , כונן דיסקטים 1.44, וכרטיס קול למשחקים, לא משהו למהדרין.. הקירור חשוב לי, ואני כבר סגור על המארז וכן, שהצורב יהיה בצבע שחור ביחד עם המארז וכו', לא נראה לי שזה יהווה בעייה אני כן זקוק להרכבת מחשב במעבדה, ואני מתכנן לקנות בIvory אבל הסתכלתי על מחירי חלקים בכמה מקומות (כמו נעה מחשבים) ואם אני אצטרך לקנות כמה חלקים ולקנות אותם בעצמי אני מעדיף. אבל .. תגידו לי אתם אני א…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לקנות מחשב נייד. צריך מחשב חזק, הכי חדש, אמין ואפילו שיראה סקסי... למטרת עבודה ועסקים.עשיתי סקר שוק. עברתי על עשרות מחשבים וחברות.החלטתי לקנות Asus N76.אשמח אם תגידו לי שהקנייה הזו תשתלם ל-5 שנים הקרובות.המחשב יחזיק את כל התוכנות החדשות ומערכות הפעלה שיצאו גם בעוד שלוש שנים?המחשב יתמוך גם בטכנולוגיות חדשות שיפותחו בחמש שנים הקרובות? (חיבורים יציאות חדשים וכאלה)תודה אחים! 8)
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה בOFFICE קבצים גדולים אינטרנט מסיבי ,חשוב שיעבוד חלק ומהר. * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול * רזולוציית המסך? טובה, מחשב שיהיה אפשר לשבת עליו הרבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לחיי סוללה ארוכים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 250 , אם אפשר לשים עוד אחד רגיל אז יתרון * כונן אופטי? עדיפות קלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחד…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחיפושים כבר תקופה אחר מחשב נייד ואני מכיר בעיקר את הדגמים של ASUS, המטרה שלי להשתמש במחשב לצורכי עבודה בעיקר אך גם לראות סרטים. אפשר לחרוג מעט מהתקציב כלפי מעלה... הדרישות : 1. קליטה מעולה של אינטרנט מחוץ לבית (אני יודע שלמחשבים של ASUS הקליטה הכי טובה, אבל אולי משהו יכול לחדש לי משהו) 2. יציאת HDMI 3. פלאש 1080P 4.רצוי WIN 7 6. קל (עד 1.5K) 7. זמן סוללה בשימוש אינטנסיבי, 4-5 שעות ומעלה 8. 13.6" ומטה
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-