עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by haimcoen,

* מטרות המחשב?בעיקר אינטרנט סרטי hd ואולי למשחקים * גודל המסך? 11-12 אינץ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשר לחרוג מהסכום ב 300-500 שח ראיתי גם את המחשב Asus Eee PC 1201N NetBook והבנתי שהוא אחלה אבל העכבר על הפנים אז אני ישמח גם לקבל תגובות לגביו תודה רבה

2. Started by Saikodan,

INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by xc1te,

אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני עדיין מתלבט מה כדאי לי לקנות, אז באתי לפה לייעוץ. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל (אפשר קצת לחרוג), והשימוש הבסיסי שלי במחשב הוא בעיקר מוזיקה, גלישה נוחה באינטרנט ומשחקים (אם כבר אני קונה מחשב חדש אז אני ירצה לנסות משחקים שעוד לא שיחקתי כמו COD4, Team Fortress 2 וכאלה...). יש לי את כל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 אינץ'. השקט של המפרט די חשוב לי. החנות המועדפת היא אייבורי אבל אפשר גם אחרת. ללא מערכת הפעלה. הלכתי לסניף של אייבורי והציעו לי מפרט שעומד בתקציב, אבל אני לא מבין בכל העניין כל כך. הנה המפרט: Intel E5500 2GB RAM DDR3 1333Mhz WD 500GB SATA2 GeForce 220GT צורב כלשהו של LG לוח G41 של MSI מארז + ספק 450w אם יש לכם הצעות לשיפור ה…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  4. מפרט נדרש: מסך מעל 15" זכרון לפחות 3GB, רצוי 4 כרטיס מסך סביר למשחקים מצלמה מובנית BLUETOOTH קורא כרטיסים מחשב שנראה לי מתאים, אבל אני לא בטוח שיכול להריץ משחקים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. Started by kira,

דבר ראשון תודה רבה מפרט לילד בין 10 אשר משחק במשחקים די פשוטים +סרטים + עבודה תקציב +2000 יש דגש על אפשרות לעדכון עדיתי AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box 319.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 434.00 ₪ Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 482.00 ₪ SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze 256.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ SeaGate 1.5TB 7200RPM 32MB Sata2 ST31500341AS 498.00 איך המפרט מבחינת עדכון עתידי של מעבד יותר חזק או אם אפשר מפרט של אינטל I3 שלא עולה על התקציב מעבד הכי זול של I3 ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה וקול כמו כן לא יהיה שוב OC

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  6. המפרט הוא מארה"ב, אני כרגע משדרג רק את השילוש ואולי קירור למעבד. Intel Core i7 930 Asus P6X58D Premium 3x2GB OCZ Intel Extreme XMP 1600Mhz (לא ראיתי אותם בארץ) מה אתם חושבים על ה NOCTUA NH-D14 שווה או שיש כרגע קירור טוב ממנו? ממה שהבנתי הוא טוב יותר מהקירור מים שמגיעים מובנים.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. 1.התקציב מקסימאלי - אם כי תתכן גמישות קלה למפרט שיהיה מיטבי בשבילי . 2.עבודה מישרדית - גיליונות אקסל מרובי נתונים ונוסחאות כ100 מגה גודלם+ תוכנות נוספות פתוחות במקביל + מספר דפדפנים פתוחים בו זמנית. כמו כן המחשב ישמש גם לגיימינג קל עד בינוני אך לא חשובה לי הרזולוציה הכי גבוהה או ההגדרות הגבוהות ביותר של המשחק. כמו כן צפיה בסרטים. 3.דרוש מסך . 4.חוץ מכונן דיסקטים צריך הכל . 5.--- 6.השקט חשוב ברמה 6-7 אם עוד ישאר משהו מהתקציב אשמח ששימושו יהיה למחשב שקט יותר. 7.לא מתוכנן במחשב אוברקלוק 8.אין צורך בהרכבה בחנות,יש מי שמרכיב לי, כ"כ אין צורך במערכת הפעלה. 9.אני גר בבני ברק ויש לי את אייבורי ו-KSP בסביבה,אבל הבנתי שהם לא כאלה מומלצים,כך שאשמח לשמוע את דעתכם ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by אמציה,

היי לכולם

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. Started by Lyoko,

http://lh4.ggpht.com/_CAXUoJo_FvY/TFnwpKDirJI/AAAAAAAAAFc/F1dgujCrtgM/s800/mifrat.png שלום לכולם, השתמשתי בדיון המפרטים המומלצים, וזה המפרט שהרכבתי בKSP, האם הוא טוב? מה עם ספק כוח, יחזיק מעמד? כמה עולה ההרכבה בKSP..? הכרטיס מסך בסדר?

10. מחשב למטרות לימודים, צריך להריץ גם תוכנות גרפיות. אין דרישות מיוחדות מהמחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by KingOfPoker,

שלום הייתי רוצה בבקשה שתגידו לי מה אתם אומרים לי על המפרט הבא: מארז: מארז SilverStone דגם PS03B ספק כוח: 620W Seasonic דגם S12II-620 מעבד: AMD Phenom II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח: Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זכרון: Kingston 2X2048MB (4GB) DDR3 1333MHz צורב: Sata LG DVDX22 DL כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD 5850 מחיר: 4700 ש"ח

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני צריך מפרט למשחקים ברזו' של 1280X1024 עד 2300 ללא צורב DVD אני צריך דגש על DDR2 בגלל שיש לי כרגע 2GB של RAM DDR2 ואני רוצה להשתמש בהם ולהוסיף עוד 2GB. הרכבתי את המפרט הבא ואני אשמח להצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon II X3 440 Box ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX440WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 512MB DDR5 PCIe ₪601 כ…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר במחשב hp pavilion dv6510ej. למיטב ידיעתי יש למחשב 2 סלוטים. כרגע יש חצי ג'יגה בכל סלוט ואני רוצה להחליף אחד מהם ב 2GB. אני מבקש המלצה לסטיק שיהיה טוב וזול.. האם המחירים של ה 800Mhz זולים יותר במקרה? תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  14. הוא כותב לי את הדברים הבאים: מסך ראשון: מסך שני: מה אתם מציעים?, הבעייה היא שאני צריך את הקבצים שעל המחשב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

16. אהלן, ברצוני לקנות לפטופ חדש, אני כגיימר אעדיף מחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה טובה, וכמובן סרטים וסדרות ללא כל בעיה (ב HD).. מסך יפה ואיכותי (שיהיה לא פחות מ 15") ובסביבות המחיר של 2,000 ש"ח עד גג 3,000. תודה רבה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי לחסוך, אבל שיהיה מחשב טוב - לחסוך. אם לא, בסדר. לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב.2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט. שמיעת שירים, צפייה בסרטים, משחקים - לא גיימר, אבל משחק במשחקים חדשים. אוהב לשחק. אבל לא צריך מפלצת, רק שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה, אפילו ברמה הכי טובה שאפשר להגיע עם התקציב שלי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by amitdavidi,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, וקיבלתי כבר מפרט והצעת מחיר מחנות http://www.httpshare.net/04082010182032.jpg את המפרט בנה לי בעל החנות שממנה אני כנראה יקנה, זה חנות שכונתית קטנה אבל יש לו מעבדת תיקונים מקצועית ומהירה ושירות טוב...ככה שגם אם אפשר להשיג את אותו מפרט ממקום אחר ב100-200 שקל פחות אני מעדיף לקנות ממנו בשביל לקנות בראש שקט. מה דעתכם על המפרט? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטי HD, וקצת קידודים של וידאו ואולי גם קצת משחקים... ככה שרציתי להשקיע בעיקר במעבד ובRAM, ופחות בכרטיס מסך.

21. Started by levelone,

אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)? 2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')? 3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה? 4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס? 5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר? 6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים ה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הי, חבר שלי רוצה מחשב חדש למטרת גיימינג עד 2000 ש"ח (ללא ציוד היקפי ומסך - רק ה"קופסא") חשבתי על כמה מפרטים כבר אבל רציני לשמוע מה אתם מציעים. עדיפות לחנות באיזור רחובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by haimvrt,

צהריים טובים לכולם אני מחפש מחשב חזק ככול אפשר למשחקים של היום בתקציב 4000 שמתי עין על שתי מחשבים הבאים: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=10551 או ‎Acer Aspire 5741G-434G איזה מחשב חזק מאוד ככול האפשר למשחקים ממה שהבאתי למעלה?^ אם יש לכם הצעה למחשב אחר יותר טוב אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  24. טוב , כמו שהכותרת אומרת , אני מחפש מחשב שיוכל גם להריץ לי את רוב המשחקים (בחצי שנה הקרובה...) באיכות סבירה + ובעיקר לשדר סרטי HD דרך כבל לטלויזיה , 720 בעיקר אבל גם 1080 אם אפשרי . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6200 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל אין בעיה לממש את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים, אבל גם סרטים וגלישה באינטרנט כמובן. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) השימוש לא יהיה כבד, 4 שעות גיימינג ביום מקסימום. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים, M…

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.