ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבוקש מפרט עבור חבר. הסכום הוא כ 2,000 שקלים, חריגה של עד 10% אך להשתדל לא להגיע אליה. המטרה היא לשחק ב SC2 (הנוסטלגיה מהראשון עדיין מהדהדת), כמובן שאין יכולת וצורך בתקציב הזה לשחק על Ultra, אך לשחק ברמה סבירה. יש ציוד היקפי ואין צורך בחדש, כולל מסך 19'. אין שום רצון לעשות OC, ואם אפשר, אזי לוח אם DDR3 שהוא יוכל לשדרג בעתיד את הרכיבים (אני מניח שלסכום ולבקשה הזאת מתאים יותר AMD). אין צורך ביציאות מיוחדות בלוח האם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= אשמח לקבל דעה על המחשב שלמעלה או שמישהו יביא לי מחשב מוכן מIVORY בב"ש אשמח לקבל גם מפרט של מחשב נייח וגם נייד תקציב 2000-3000 שימושים אינטרנט,שמיעת מוזיקה,תמונות,סרטים ועבודות בתוכנות במחשב כמו WORD באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? וינדוס XP או 7 האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא אפשרויות רכישה IVORY את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? מחשב מוכן ללא הרכבה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חבר צריך מפרט למחשב. שימושים: אינטרנט, אופיס וסרטים (גם HD). הוא לא משחק בכלל. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מבריק בלפטופ, עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל לאחרונה יצא לי לעבוד איתו בחוץ, ופשוט לא רואים כלום... האם יש משהו שאפשר לעשות, מצאתי באיביי מדבקה למסך למניעת השתקפות, האם זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אפשר לנצל את כל התקציב מחשב למשחקים ירוצו על המחשב משחקים כגון diablo3 starcraft2 וכו'. על מסך 23' ברזולוציה גבוהה אין צורך בציוד היקפי חשיבות השקט 7 לא מתוכנן oc אין צורך במערכת הפעלה אין עדיפות לחנות לא מתוכנן שדרוג תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בלמצוא מפרט למחשב פשוט לצורכי סרטים ואנטרנט שאני אוכל לחבר לטלווזיה FULLHD . תקציב של כ-1000 ש"ח ללא צורך במסך.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הקדמה, אני סטודנט להנדסה באוניברסיטת בן גוריון בב"ש. מחפש מחשב חזק שישמש לפחות ל-3 שנים הקרובות עם ביצועים טובים. כעיקרון, מעבד i3 i5 יספיקו. מסך LED חובה. זיכרון 4GB, שיהיה 320GB לפחות 7200RPM עדיף. טווח מחירים 3,000-4,500 עדיפות להכי נמוך. * מטרות המחשב? סרטים (720, 1080 - HD), משחקים (אין צורך בכרטיס חזק), עבודות משרדיות (אקסל, תוכנות מתמטיקה והנדסיות, אינטרנט..) * גודל המסך? 15.6 בלבד. LED - Glossy. לא מט! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לפחות 3-USB, שיהיה HDMI. * בלוטות': עדיפות לבלוטות'. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - עדיפות גדולה ל7200RPM. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, גם בארץ.. שנה לפחות (מה שמגיע עם כל מחשב) * האם…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב בסכום של עד 1800 שקל לא כולל מסך המחשב מיועד לאינטרנט בעיקרו קצת אופיס לא יותר מזה אשמח למפרט ואם אפשר לחנות שנותנת את המחיר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם מאוקטובר אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל והחלטתי ללכת על מחשב נייח. האם תוכלו לתת לי מפרט מומלץ? על המחשב להיות טוב לפחות לעוד 4 שנים ולכלול גם מסך. המון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד, תקציב גג - 3000 שקל מסך 15 או 16 אינצ - משקל בהתאם. צרכים: וורד, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (עדיף HDMI) סוללה - שתחזיק זמן סביר, 3 שעות זה אחלה. מעדיף מחשב של דל אם אפשר, הקניה תעשה בארץ.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך ציוד הקיפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על מחשב שישמש אותי למשחקים כבדים ולסרטים (בין היתר) התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 שח בתודה, עמרי הבר
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הבאתי את ה - 3010 החדש. באתר של dell נתקלתי בכמה דרייברים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם להתקין אותם: Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn) Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard Intel Intel® WiFi Link 6200 התקנתי את הראשון מביניהם, והרשת האלחוטית עובדת. מישהו יודע למה משמשים השניים האחרים? האם להתקין גם אותם? ושאלה נוספת, למה זה משמש: Dell Wireless 365 Bluetooth Module תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 + מסך עד 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, תיכנות וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך, לא צריך להתאמץ מקסימום אני אמצא לבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אני אתקין לבד ווינדוס 7 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את …
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד... אני משתחרר מהצבא בקרוב, ומתחיל ללמוד באוקטובר עיצוב משחקי מחשב... ע"כ אני צריך מחשב שיעמוד בדרישות גרפיות..לא משהו מטורף..כי את רב העבודות אני מניח שאני אעשה במחשב הנייח...אבל יהיה נחמד אם אוכל לפחות להשתמש בפוטושופ ואילוסטרייטור על המחשב הנייד, ואולי אפילו פלאש. (אין צורך בתוכנות תלת מימד...הן כבר ממש כבדות P: ) בנוסף כמובן שאני אצטרך יכולות משרדיות פשוטות... כמובן שאני מעדיף שהמשקל יהיה נמוך יחסית, למרות שאני לא מתכנן ללכת איתו על הגב ימים ככה שאני יכול להתגמש.. מבחינת סוללה, שוב, אני מניח שעיקר העבודה שלי תהיה בין המכללה, לבית, לעבודה.. וע"כ שקעים יהיו בשפע... אבל תמיד נחמד לדעת שאפשר לעבוד לא מעט גם בלעדיהם... אני רוצה שיהיה לו ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד 13.3" רצוי מסך LED (צריכת חשמל נמוכה) עדיפות למשקל נמוך, אבל לא ע"ח סוללה. רצוי מוצר איכותי/אמין/עמיד (אבל לא חייב להיות DELL IBM או HP) שימושים עיקריים - אינטרנט, OFFICE, וסרטים. מיועד לחלונות 7, 3 ג'יגה RAM. תודה!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לנצל את כולו על מנת להגיע לביצועים מרשימים ומחשב שיוכיח את עצמו במהירותו לאורך זמן. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א.משחקים ממוצעים (לא מכונת משחקים מטורפת) אבל גם לא חלש מידי ב.תכני HD . ב.מאחר ויש לי שתי מסכים הרזולוציות הם: 1280*1024 והשני 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? Need for speed most wanted,Guitar Hero,DOOM 3 שלא יהיה כ.מ חזק מידי אך גם לא חלש מידי * באילו הגדרות תשחקו ? גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.ד…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
הי אבקש המלצות למפרט למחשב המיועד להורדת סרטים ולשמושי OFFICE. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט חזק בעל ביצועים מהירים וכונן עם נפח גדול. בתודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, מה שיש לי בבית זה ככה: ASUS M2A-VM HDMI 690G Motherboard AMD Athelon 64 X2 4800 2.5G 2G DDR2 הקטע, שקניתי מצלמת וידאו HD - ואני לא מצליח לראות את הסרטים דרך המחשב בצורה נורמלית. המחשב מחובר גם למסך, וגם לטלוויזיה דרך חיבור HDMI שהוא בילט-אין בלוח האם. מה אני צריך לשדרג כדי שאוכל לראות HD נורמלי דרך המחשב? תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום,אני מחפשת לפטופ חדש לאחר ששלי שבק חיים,זה הדגם שנראה לי הכי נחמד ועונה לדרישותי,אך שמעתי שדגם זה מתחמם מאוד.האם יש מישהו שיכול לספר לי איך המחשב הזה, מה היתרונות ומה החסרונות,תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: כ-4000, גמיש. אין צורך לנצל את כולו אבל לא להרחיב היכן שאין באמת צורך. המטרה היא מפרט איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים. שימושים: אינטרנט, מיילים, מוזיקה. בעתיד ישמש ללימודים (שום דבר תובעני). יותקן על המחשב ווינדוס 7. AMD/אינטל - אני מאמין שמפרט מבוסס AMD ייתן יותר תמורה ביחס לכסף, וגם תאימות עתידית מבחינת socket מעבד, אבל לא משנה לי מי משתיהן. ציוד היקפי - צריך מסך, מקלדת, עכבר. אני מקציב למסך בערך 1K מתוך התקציב. פתחתי שרשור נפרד בפורום מסכים על המסך (לא 2209WA, משהו בטווח 19-21 אינץ'). שקט - באמצע. לא קריטי, גם לא רוצה טרקטור. OC - לא. חנות מועדפת - ירכש בצפון לכן פנדה, נעה, TMS, Skypc. בבקשה לא חנויות במרכז. בשום מצב לא אייבורי/KSP. בקשות מיוחדות - מארז סולידי, …
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-