עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Googleness,

* מטרות המחשב? לסטודנטית, לעבודה באינטרנט, אופיס וכמובן מוסיקה וקצת סטרים. * גודל המסך? באזור ה15" לא מחשבי מיני למיניהם. * משקל רצוי? פחות מ10 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר. לא צריך 8 שעות אבל שלא ייגמר תוך שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? רצוי, אפשרי גם דונגל. אז לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: כמה שיותר זול עדיף גם בלי תוכנות ומערכת הפעלה כדי להוזיל יותר. תודה, לירון

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by jobas,

מחשב לעריכת וידאו פלטפורמה: מארז שרת מקצועי כולל 3 מאווררים וחיבורי FW+ USB קדמיים . ספק כוח שרת 550W מעבד Intel® Core™ i Processor I5-650 אוi5 -750 או i7920/860 לוח אם INTEL P55 זכרון GB 4 DDR3 כרטיס מסך דואלי 1GB כרטיס קול כרטיס רשת צורב DVD מהירות 20 דו שכבתי דיסק קשיח למדיה GB1000 מקלדת ועכבר רמקולים 2 + SUB מעץ תוכנות: מערכת הפעלה WIN XP PRO או WIN-07 64 BIT תכנות שרות למוזיקה וגרפיקה. תכנת שחזור מהיר האם במחשב כזה תוכנת פוטו שופ-cs-3 תעבוד? תוכנה של כרטיס וידאו אויר מדיה ? כרטיס דיוי? היש פעולות נוספות לדעת לפני רכישה לפי המיפרט הרשום? תודה למשיבים/ות

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by jobas,

מחשב לעריכת וידאו פלטפורמה: מארז שרת מקצועי כולל 3 מאווררים וחיבורי FW+ USB קדמיים . ספק כוח שרת 550W מעבד Intel® Core™ i Processor I5-650 לוח אם INTEL P55 זכרון GB 4 DDR3 כרטיס מסך דואלי 1GB כרטיס קול כרטיס רשת צורב DVD מהירות 20 דו שכבתי מה עלויות? תודה למשיבים/ות דיסק קשיח למדיה GB1000 מקלדת ועכבר רמקולים 2 + SUB מעץ תוכנות: מערכת הפעלה WIN XP PRO תכנות שרות למוזיקה וגרפיקה. תכנת שחזור מהיר

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by באגירה,

1)תקציב: 2500 שקלים. חריגה מקסימלית: 50 שקל, למרות שאני באמת מעדיף שלא תהיה חריגה. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחסוך 200 שקלים, אבל לא אם זה יוביל לאיכות הרבה יותר נמוכה. 2) אני מתכנן להשתמש בו למשחקים, צפיה בסרטים ותכנות. הדגש במחשב הוא יותר על משחקים, בעיקר משחקי רשת. (WOW ו-LOL לדוגמא) א) visual studio 2010, firefox, VLC Media Player. ב) לא בצורה יותר מדי כבדה, אם כי ייתכן שבעתיד אשתמש בVS לצורכי פרנסה. ג) 1024 על 768. בעיקר משחקי רשת. רצוי שכמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב, אני לא מבין בזה כל כך. 3) אין צורך בציוד היקפי. 4) אני זקוק לכל הרכיבים. 5) צריך מפרט מלא. 6) שיהיה משהו סביר מבחינת הרעש, לא צריך להגזים לכאן או לכאן. 7) לא מתוכנן אוברקלוק. 8 ) יש לכלול הרכבת מחשב בחנ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yoramns,

יש לי 3 מפרטים שבנתי השמח לחחות דעת 1 Intel Core i3-540 Tray ₪558 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪206 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪248 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 512MB DDR5 PCIe ₪606 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PO575512D5H הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=12 סה"…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sgeva2001,

שלום שוקל לקנות אצל זיגזג פתרונות מחשוב (יהוד) מחשב בהתאמה אישית בסכום של 8500 שקל. מבקש לשמוע חוות דעת עליהם מאנשים שהתנסו בקשר איתם. בתודה

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by daviditzhaky,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22'' 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?פאד זול 4. האם יש רכיב בו…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

שימושים: משחקים כבדים, סרטי FULL HD ושימושיים כלליים. מסך 17. תודה!

9. שימושים עיקריים , סרטי HD ומשחקים לא הכי כבדים בעולם אבל אם יש אחד עם כרטיס מסך שמסוגל להריץ את זה יחסית נורמלית זה עדיף.. נפח הארד דיסק 500GB , תמיד יש אפשרות לחבר חיצוני. שיהיה מולטיטאסקר (זתומרת הרצת תוכנות במקביל) . לעזרתם אודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by amosexy,

היי לכולם אני מחפש מחשב בסכום של עד 1800 שקל לא כולל מסך המחשב מיועד לאינטרנט בעיקרו קצת אופיס לא יותר מזה אשמח למפרט ואם אפשר לחנות שנותנת את המחיר תודה רבה

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

לשימוש כללי. כ.מסך 1 GB מסך 15.6" תומך HD 2,או 3 GB של זיכרון מעבד i5 צורב DVD,בלוטות,כ.רשת(WIFI (N-מובנים וחברה שאין לה בעיות בכל מה שנוגע לאחריות,וזה אומר לא דל או HP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייד. הוא עתיד לשמש סטודנטית, התקציב עד4000 ש"ח. דגש על גודל - כ14", זמן סוללה ארוך, יציאת HDMI, עדיפות לצבע אדום. חשבתי בכיוון הsamsung r580. מה אתם מציעים? תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וביתי (סרטים, מוסיקה, חיבור לטלויזיה). התקציב בסביבות 4,500 ש"ח. מעדיפה לרכוש מחשב של דל או של טושיבה - בגלל האחריות. מסך - 15.6 או 14 אינץ LED 3 יציאות USB (לא כולל SATA) HDMI דיסק קשיח - 500G-320G צורב DVD סוללה שתחזיק לפחות ל-4/3 שעות עבודה רציפה אחריות- 3 שנים באתר הלקוח קיבלתי המלצה על שני דגמים- שניהם מעל התקציב שהגדרתי: Dell Inspiron n5010 Satellite L650-10H TOSHIBA אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות. איפה אפשר לראות תצוגה גדולה של ניידים? לא הצלחתי לראות 14 אינץ' בשום מקום... תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Achiron,

זול וטוב. בשביל חבר, עם דרישות בסיסיות ביותר. אם יש המלצה לדגם שאפשר לקנות גם בחו"ל, זה יהיה אחלה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ולימודים (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? לא משנה אבל רצוי רזולוציה נוחה לעבודה במספר חלונות, 13 או 14 או 15 נראה לי יתאים. * משקל רצוי? עד 2K בסופי אחרי הכל אבל כמובן שעדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן נדרש בסביבות ה5-6 שעות, מאמין שבתקציב כזה קיימים מחשבים כאלה, אם לא אז 4 כברירת מחדל אבל כמובן שרצוי לפחות 5. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G * צורב DVD? כמובן, לא משנה חיצוני או פנימי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל לפחות 3 שנים עם אחריות בבית הלקוח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או LG אשמח ל4G זיכרון RAM אבל יכול להסתפק גם ב2…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by koko0,

אני מחפש דרך להשיג מחשב נייד חלש לא משנה לי זמן בטריה רק שלא יהיה גדול. הוא יריץ אובונטו בעיקר לאינטרנט וכאלה אבל שלא יהיה זוועה לגמרי. מה תהיה הדרך הכי זולה להשיג דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by ItachiSan,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K בלי חריגות. אם אפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HTPC, תכני HD, גלישה באינטרנט. הרזולוציה הטבעית של המסך: 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by netanel1234,

שלום, משהו מוזר קורה כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטווויזיה ב HDMI אני רואה סרט ופתאום באמצע הסרט נעלם המסך אך יש קול וגם הסרט נהייה בצבע ירוק ואז צריך לנתק את את הכבל ולחבר שוב וכך זה קורא כל הזמן.. למה זה קורא(כל זה קורא כאשר צופים בטלוויזיה לא על המחשב)? תודה, בעיה מוזרה מאוד וזה מעניין מאוד למה זה קורה!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. עדיף שיהיה מחשב כמה שיותר חזק לסימולציות תלת מימד ותוכנות שרטוט תלת מימד. על אילו דגמים הייתם ממליצים? והאם אחריותם תקפה גם בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. שלום חברים, לאחר בדיקות מקיפות מצאתי לנכון כי המחשב החזק ביותר בגודל מסך 13.3 וברמת מחיר עד 5500 הוא: dell inspirion n3010 עם מעבד core i5 450 2.4ghz קיבלתי אותו ברשת באג במחיר של 4900 ש"ח והשאלות שלי הן: א) האם ישנה איזה אטלרנטיבה של חברה אחרת למחשב עם מסך 13.3 לעוצמה שמספק מחשב זה (אני לא רוצה את HP PAVILLIO) ב) האם המחיר שקיבלתי מבאג הוגן ? (ברור לי שהם קצת יקרים יותר מהחנויות הפרטיות, אני מוכן לשלם עד 150 ש"ח יותר בשביל שירות ואחריות) ג) האם ביחס למפרט כדי לשדרג חלק כלשהו במחשב במידה וניתן אשמח לשמוע כל אשר עולה בדעתכם בנוגע למחשב זה יתרונות/חסרונות וכו' ... המפרט: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם core i5 450 2.4ghz זיכרון פנימי 4 גיגה (2x2048) 800MHz DDR2 500GB…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Orian015,

שלום, אני מחפש מחשב לצרכי מולטימדיה ואני מצפה שהוא יוכל להריץ אץ DIABLO 3 כשהוא יצא (הדרישות שלו לא גבוהות משהו אבל צריך כרטיס מסך למשחקים) חשוב עם אחריות לשלוש שנים לפחות מסך 15-16 אינץ' בנוסף יש לי אפשרות לקנות בארה"ב עם טרחה כלשהיא. האם אתם ממליצים? איך מסדרים את הקטע של הביטוח הבי"ל? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אהלן, התקציב שלי הוא באזור ה-5,000 ש"ח. המחשב ישמש אותי כסטודנט, בשימוש כללי באינטרנט / מסמכים / סרטי HD, ואולי משחקים בסיסיים. את המפרט הנ"ל הרכבתי באתר של זיג-זג: Intel Core I3 530 2.93GHz 4MB LGA1156 - Tray - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 657 ש"ח 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original 269 ש"ח INTEL 80GB 2.5 SSD X25-M MLC 9.5mm 1,045 ש"ח WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA II 460 ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 129 ש"ח COMPUCASE 63RA CASE 120MM FAN - NO PSU - הוספת מאווור 120 מ Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake - PWM 200 ש"ח HEC RAPTOR ספק כח 400W כולל מאורר 12 ס"מ - RETAIL 218 ש"ח התקנת רכיבים…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. שלום רב, הרכבתי את המפרט הבא המיועד לשימושי אינטרנט,אופיס,שימושים משרדיים שונים,ומשחקים מדי פעם,השימוש יהיה אינטנסיבי: מארז - coolermaster cm 590 ספק - SEASONIC S12II-520Bronze מעבד - אינטל I5 750 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח - Western Digital EARS 1000GB SATA2 64MB Buffer כרטיס מסך - Gigabyte GTS250 1024MB DDR3 PCIE זכרונות - 2*2 גיגה KINGSTON 1333 צורב - LG SATA DVD X22 קירור למעבד - Scythe Mugen Rev B שאלות: 1. האם המפרט הזה ייתן מענה מבחינת שקט וקירור ראוי? 2. יש לי עדיין התלבטות בקשר לכרטיס מסך. יש לי תחושה שהוא יותר מדי חזק עבורי. האם יש טעם לעבור ל 240GTS או לחילופין לחכות שייצא 450GTX ?(מתי הוא יוצא בכלל לשוק?) אני אשחק מדי פעם משחקים בסגנון GTA NFS F…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by kfir91,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737325 מה דעתכם ? אני צריך להריץ משחקים כמו fm2010 pes2010 וכל מני כאלה חדשים... זה יריץ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.