עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rozen10,

טוב אז ככה אני רוצה מחשב חדש יש לי תקציב בערך עד 3000 שקל כי אני צריך גם מסך אז תלוי כמה יעלה המסך ואני רוצה מסך 22' בכל מקרה יש לי מפרט כזה והוא עולה לי 3000 אם יש לכם הצעות יותר טובות שזה מיפרט יותר טוב או בפחות כסף אני אשמח לשמוע AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 Edimax EW-7711UMN nlite 150Mbps USB WireLess Card 802.11n

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  2. שלום לכולם, מעונין במחשב חדש (לא לי) למטרות אינטרנט, משרד וקצת משחקים לילדים בני 4-5.אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו') המפרט צריך להיות עד 1500 ש"ח ניתן לחרוג עד 5 אחוז (75 ש"ח) כמו כן בניתי מפרט, מבוסס i3 (לאחר קריאה מרובה והתלבטות בין i3 540 ל phenom II x4 925 , אני מניח שכבר הבנתם שנבחר i3) האם ניתן לקצץ במקום כלשהו ע"מ לעמוד במסגרת התקציב? המפרט: Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪531 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1471 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 WD 5…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו …

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שבעיקר מיועד לעבודות גרפיקה בתוכנות של ADOBE, התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח אבל אם אפשר להביא מפרט טוב ב 6000ש"ח זה עדיף. אז ככה:. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח ללא חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה בעיקר! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דגש על תוכנות של ADOBE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כן צריך מסך לפחות גודל…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by GuGuSH,

שלום, אני מחפש מחשב netbook מבוסס על מעבד ARM, מסך בסדר גודל של 7-8 אינצ', שיכול להריץ לינוקס. השימוש העיקרי שלי הולך להיות עורכי טקסט (קוד), קריאת PDF-ים וצפייה בסרטים (באיכות נמוכה). מאוד חשוב שלא ייקח לו הרבה זמן להידלק, וסוללה שתחזיק הרבה זמן (סדר גודל 10 שעות) תקציב 2000-3000 שקל. למרות שהתקציב לא באמת משקף מכיוון שככל הנראה, קרוב משפחה יביא לי את המחשב מארה"ב. מה גם שיש לי כרגע מחשב נייד "רגיל" והבעיה שלי איתו זה שהסוללה לא מספיקה (בערך שעתיים..) ושלוקח לו יותר מדי זמן להידלק. תודה רבה.

6. Started by mazam,

שלום מחפש מחשב נייד לאיש עסקים המרבה לטוס לחו"ל למטורות עבודה (אימייל,אופיס ) דרישות מיוחדות מסך עד 13.3 אינץ משקל כמה שיותר נמוך (מתחת ל1.5 קילו) כולל אופטי מובנה (DVD\CD) כונן קשיח גדול בטריה חזקה מאוד והדרישה הכי בעיתית למרות שאפשר להתגמש עליה : מקלדת מוארת. מודה לכם המון על העזרה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  7. יש דבר כזה? הוא יחובר למסך LCD רחב בגודל 22-26 אינטש (זה אפשרי, נכון?) אני לא צריך מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות, אבל שאני אוכל לפחות להתנסות במשחקים חדשים. אני חושב שכרטיס מסך בסגנון 8600GT יהיה די והותר בשבילי. אין חשיבות למשקל של המחשב או לגודל המסך - מוכן להתפשר כדי לחסוך בכסף. אני יכול להסתפק בדיסק קשיח של 120GB. האם בתקציב הזה אני יכול להנות ממחשב נייד שיביא לי שיפור מהמחשב הנוכחי? (פנטיום 4 2.8GH 512MB וכרטיס מסך ג'יפורס 5200). איך המעבדים של הניידים במחירים כאלה בהשוואה למה שיש לי? תדה.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ואינטרנט - ללא מסך קיבלתי את ההצעה הבאה: מארז 500w כולל ידית נשיאה ו- usb קדמי - אני מניח שזה מארז סטנדרטי פשוט... לוח אם Gigabyte 81P775G intel 865 chipset מעבד intel pentium 4 s775 530J 3.0 GHZ זכרון : 2x256Mb DDR400 CL2.5 דיסק קשיח: Western Digital 80GB 7200 RPM 8MB Buffer כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon 9250 128 Mb TVO כרטיס קול מובנה 8 ערוצים. כרטיס רשת מובנה 10/100/1000 כונן 1.44 כונן LGx52 צורב NEC DVDRW ND3520 DUAL LAYER x 16 מקלדת מיקרוסופט מולטימדיה עכבר מיקרוסופט אופטי ללא מסך, ללא רמקולים, ללא מערכת הפעלה. המחיר 3100 ש"ח למזומן. מבקש לקבל את חוות דעתכם על ההצעה רמי

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  9. לא מתוכנן OC.. ואם כן לא משמעותי.. אבל יהיה נחמד לשמור על אפשרויות פתוחות.. הנה מה שבניתי: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB ש"ח 830 EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E ש"ח 470 2x2GB Kingston HyperX CL5 ש"ח 330 Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ש"ח 930 Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II ש"ח 505 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ש"ח 110 Thermaltake M9 VI1000BWS (No PSU) ש"ח 360 Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular ש"ח 475 Creative Inspire A500 5.1 …

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  10. חשוב לציין - יש לי אופציה לקנות ולשלוח את הלפטופ לניו ג'רזי ארה"ב (אמזון\איביי) ושיביאו לי אותו משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 שקל (אם יש באמת הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצד אחד, מחשב ללימודים שיוכל להריץ בלי בעיה את כל הדברים שאצטרך בשבילם (תוכנות הנדסה ותכנות, ויתכן שגם גרפיקה כמה שאצטרך), ומצד שני שישמש לי כמחשב ביתי שאחבר לעמדה נייחת (מסך, מקלדת ועכבר. את כל הציוד ההיקפי אשיג ואתאים ללפטופ שאבחר) שאוכל לגלוש בו באינטרנט, לראות סרטים ואולי להריץ משחקים פשוטים או ישנים מעט …

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. האם הם חלשים יחסית למעבדים מהסדרות ___T7___,T8___,P8?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by ggilon,

שלום רב בידי מחשב שולחני שאני רוצה לבדוק אם נתוניו מתאימים להפכו למחשב מדיה בסלון. אני מעוניין לדעת אם אפשר להכניס את הרכיבים למארז סלוני, מה צריך להוסיף ואם בכלל זה כדאי. כמובן שארצה אפשרות הקלטת תוכניות ושלט רחוק. להלן המפרט: לוח אם- P8P67-M זכרון: Kingston DDR3 2048 X2 מעבד: I3-2100@3.1 Gh כרטיס מסך: NVIDIA-GEFORCE GT430 1024Mb HD: 500 Gb המחשב של ביתי והיא מעונינת לרכוש מחשב נייד ורציתי לבדוק את אפשרות הפיכת המחשב למדיה סנטר. תודה מראש גבי

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  13. היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים (סטודנטית לפסיכולוגיה), בעיקר אופיס, אינטרנט ואולי סרטים.... מעדיפה מסך גדול על משקל נמוך. ראיתי מודעה בעיתון שיש בבאג מחשב של טושיבה Satellite L350-10B ב- 3996 ש"ח מצ"ב המפרט: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6470&perur=2&t=1&c=339 לפי מה שראיתי בזאפ, מחשבים עם מסך 17 אינץ' עולים הרבה יותר, ולכן זה דיי תמוה.... האם אתם ממליצים על הטושיבה? או שיש המלצות למחשבים נוספים? ואגב, איך השרות לקוחות של טושיבה בארץ? אשמח לתשובה... הדס

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  14. מעוניין במחשב לשימוש ביתי שגם יריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות -לדוגמא gta v מוכן להשקיע עד 2800 ש״ח, ניתן לחרוג במידת הצורך עד 200 שח, לא צריך מסך. לא מעוניין באוברקלוק. המפרט צריך לכלול גם עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים ורמקולים פשוטים. אשמח גם להמלצה על חנות אמינה עם מחירים טובים. תודה!

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  15. שימושים רגילים אופיס גלישה סרטים NETFLIX לא מעבר אבל שיעבוד חלק עד 3K עדיף לחסוך מספיק כונן SSD לא צריך אחסון בתכלס

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by hagai1990,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מה שקריטי לסטודנט..משקל, סוללה, נוח להקלדה וכו'...

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל לא על חשבון איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200-300 ש"ח, עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: לא משו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA ,NBA שירוצו על איכות גבוהה ומשחקי פעולה כמו FAR CRY על איכות בינונית +/- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של 1920*1080. המסך הוא 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  18. Started by asihiz,

ללא מסך,ואביזרים נלווים(עכבר,רמקולים,מקלדת). בתודה...

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במחיר של 3000 שקלים פחות או יותר. אני מעוניין, שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED:THE RUN וכו' המחשב עצמו יהווה מחשב ביתי לשימוש יום יומי כמו אינטרנט פייסבוק מוסיקה וכו'. הוא בשביל המשפחה, אבל אני מעויין שאם אנחנו משקיעים כבר הרבה כסף, שאוכל לנצל אותו עד תומו. נ.ב - לא מחשב של HP.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  20. יש לי חריץ במחשב נייד שמוגדר כך : קורא מדיה דיגיטלית משולב 5‏-ב-‏1 עבור כרטיסי Secure Digital, כרטיסי MultiMedia‏, כרטיסי Memory Stick‏, כרטיסי Memory Stick Pro או כרטיסי Picture אבל הוא גדול מכדי לכניס אליו SD או DUO המחשב ריך לבוא עם מתאם או איפה קונים?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  21. עדיף לחסוך, ניתן לחרוג בלכל היותר 250 ש"ח. אין צורך במסך. אני מעוניין בתמיכה בסרטים בHD, ויציאת HDMI חובה. לא יהיה שימוש במשחקים, אלא רק סרטים, גלישה באינטרנט והורדות. שקט - חשוב, אך לא ברמת הקבר. 7 מתוך 10. לא יתבצע OC. יש צורך בהרכבה בחנות. עדיף עם תמיכה במערכת 64 ביט. (וינדוז 7) המחשב לא ישודרג. יש עדיפות למארז שנראה יפה, אך לא להתעלל במחיר. אני מעוניין במעבדי אינטל. ראיתי שזה אפשרי במחיר הנ"ל, במיוחד מאחר והמחשב לא ישמש למשחקים.. תודה!

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  22. היי לכולם, אני מחפש לוח אם , כרטיס מסך , ומעבד. המחשב מיועד לצפיה בסרטים באיכות של 1080 מחובר לטלוויזיה 56''. לפני כמה שנים בניתי מחשב לצרכים דומים ושמתי בו E7400 עם RADEON 4550. חשבתי להשתדרג קצת אם יש צורך, לדוגמא מעבד אולי קצת יותר חזק או כרטיס מסך מסדרה 5. מה דעתכם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? מינ' 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת שתתן שירות ואחריות טובה לסיכום מחשב נייד רגיל שלא יעשה בעיות , קל לתפעול לסטודנטית עם שימושים בסיסיים... אפשר גם מתחת למחיר בכותרת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  24. שלום לכולם, הספקתי להבין שRevit טוחנת את המחשב, ולמען האמת אני חושב שצריך לקנות מחשב נייח בשביל תוכנה כזאת. אבל, זה מחשב לבת דוד שלי והיא סטונדנטית אז היא חייבת לפטופ. אגב, אפשר לחרוג בכמה שצריך, אבל אם כבר חריגה, אז רק אם באמת צריך. בקשר למעבד, צריך Core 2 Duo לפחות. הבנתי שצריך כמה שיותר זכרון. 3GB זה המינימום שאוטודסק ממליצה, אז אני משער שזה ירוץ זוועה עם כמות כזאת. אני חושב שעדיף 4GB. הלכתי קצת לאיבוד בקשר למערכת הפעלה, 32bit או 64bit, אין לי מושג. בקשר לכרטיס מסך צריך שהוא יהיה דדיקייטד ולא מובנה של אינטל, המון רינדורים. גודל מסך צריך להיות 15.4 או 15.6 אין דרישה לקורא כרטיסים, בלוטות', יציאות HDMI וכו' וכו', אבל אם יש, מה טוב. המון תודה לעוזרים.

25. Started by עידולו,

שלום לכולם, לאחר שנים של שימוש בנייד שלי החלטתי להשתדרג ולקנות מסך, איך אני יודע איזה מסך מתאים למחשב שלי 3:4 או 9:16 ? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים