ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, bf hardline, farcry 4, shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
1. מה דעתכם על המפרט ? האם יש משהו שכדאי להוזיל, או שזה המינימום ההכרחי ? 2. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? 3. יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט, האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ? 4. האם אני יכול להחליף את המארז+ספק שציינתי, במארז+ספק הבא, שזול יותר ב 100 ש"ח ? Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤352 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש כזה ? אבל בהכרחי שלא יהיה בו מעבד atom אם מישהו ראה מכיר ויכול להמליץ לי על מחשב כזה אני אשמח לשמוע בהקדם האפשרי ובבקשה בלי מחשבים מאייבורי. תודה על עזרתכם שבת שלום חברים
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתכלתי נושאים שכתבתם לגביי מפרטים. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - התקציב הוא עד 3,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? - מחשב לעבודות - בין היתר גם הרצה של מכונות וירטואליות - VMWare, הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל GEFORCE 9600GT יספיק לי), וגלישה באינטרנט. מחשב ביתי שייתן מענה לילדים ולבוגרים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא צריך שום ציוד הקפי, אני צריך רק מארז. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - אני לא צריך צורב, יש לי כבר צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL, ומעדיף לוח אם של GIGABYTE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הקירור חשוב לי כי היה לי כבר ניסיון עם זה שהמחשב מתחמ…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני הולך לקנות לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך חדשים. השימוש הוא בעיקר למשחקים. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤445 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤480 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤1160 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950XT-256 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2755¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il האם כדאי לרדת במעבד ולקנות 8800GTS במקום ה 1950XT? צריך חוות דעת בנוגע למפרט.
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים בסביבות ה3000 שקל. שתי מפרטים אחד בלי מסך ואחד עם. תודה אני מעריך את העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני די סגורה על כך שברצוני לרכוש אחד מ3 הניידים הבאים של DELL מהסדרה העסקית: D531, D520, D630 על איזה מהם אתם ממליצים? השימוש שלי במחשב יהיה משרדי בעבודה לצורכי אופיס, תוכנות שונות לא כבדות, לפעמים פוטושופ ומוזיקה. משחקים-לא! אני יודעת שD630 הוא הכי חדיש מבין כולם אך אני מפחדת שהמסך שלו (14 אינץ) יהיה קטן מדי עבורי. אני מעדיפה 15 והוא קיים בD520. D531 הוא האופציה האחרונה מבחינתי כי קראתי עליו ביקורות לא משהו במיוחד לגבי התצוגה. האם מישהו יודע בודאות שאין יציאת S-Video בD630 וב D520?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כולל: צורב דיוידי ומינימום 80 ג'יגה הארד דיסק. לא כולל: מסך וציוד היקפי. תודה רבה לכולם, דביר
-
- 15 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב אז הפעם לפני שאני משחרר איזה עשרת אלפים שקל (קונה אותו מחו"ל) אני עשיתי סקר שוק ואפילו למדתי על המעבדים השונים הבחירה שלי תהיה כנראה VIAO של SONY כי מבחינת העיצוב הוא הטוב ביותר ללא ספק וגם אחד הדגמים זכה מקום ראשון באיזה תחרות רשמית של ניידים. הבעיה היא עם המאיצים הגרפיים(כרטיס מסך) שזאת הנקדוה החלשה אני חושב למרות שבאחד מהם יש אפשרות לכרטיס של נבידה. השאלה שלי אם למישהו מהמבינים פה יש המלצה על מחשב עם יכולות דומות ועיצוב מרהיב כמו של סוני בטרם אני מגהץ תוויזה (בארה"ב) תודה.....
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA IV CALL OF DUTY משחקנים עדכניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366X768 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רזולוציה הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי מחשב של Dell מדגם Inspirion 7520 שמגיע עם ארדיסק רגיל 1TB ברצוני להוסיף או להחליף ארדיסק SSD .לאחר בדיקה קצרה שעשיתי חלק אמרו לי שאפשר להוסיף ארדיסק SSD מבלי להוציא את הארדיסק הישן ולעבוד עם שניהם ביחד וחלק אמרו שאי אפשר וחייב להחליף את הארדיסק הרגיל או להוסיף בעזרת מתאם במקום הכונן דיסקים! אז אני עדיין מחפש תשובה אם אפשר להוסיף או שאני חייב להחליף? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם ההבדל בין החלק היקר לזול לא כל כך משמעותי אז אפשר לוותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בזמן משחקים ותכני HD על 40'' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש להוריד את הדרייבר Wireless 1395 WLAN MiniCard XPS M1330 http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=XPS_M1330&os=WLH&osl=en&catid=&impid=
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי ומצאתי ת'רד על מחשב דומה שהוצע. לא הייתה מסקנה סופית שם אז אני מעלה את שוב באוב. המפרט הוא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735235 של טק דטה. אומנם מיושן אבל ב 1500 ש"ח אתה מקבל מעבד משולש טוב, לוח נחמד עם 4 סלוטים, 2 גיגה של קינגסטון. ה 320 גיגה לא מפריע לי כרגע, תמיד אפשר להוסיף כונן ו RAM. מארז טוב. חבל שהוא עם לדים. אני יותר סולידי... אבל הוא אמור להיות טוב ושקט. חיפשתי את הספק, נראה כאילו הם מייצרים לחברות מוכרות אם זה RECOM. TOPOWER נחשבים טובים גם כן. זה שדגם הספק לא מצוין זו בעיה. 4830.... עד איזו רזולוציה הוא יסתדר טוב? אני צריך מסך ואולי לפי זה אני אחליט. אני חושב שאני בסדר עם איזה 20". 1600X900? הייתם מוסיפים משהו? א…
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לבדוק אפשרות להביא נייד ומאוד מצאה חן בעיני סדרת הסטודיו של דל אך שאני מסתכל על האתר שלהם שממש טוב כל האפשרות של הבחירה איך אתה רוצה את המחשב שלך וממש חבל שבארץ אין אפילו משהו דומה! שמתי לב שמה שיש בארץ זה באופן ברור סדרה ישנה יותר ובעלת מאפיינים רבים ושונים החל מהצגים ששונים בסדרות עד למעבדים כרטיסי הרשת שבחדשים יש תקן N וכמו כן שנראה כאילו הם הסירו את הזיהוי בימוטרי.. אבל כל זה פחות משנה האם ידוע מתי הסדרה החדשה תגיע לארץ והם באמת שווה לחכות לה?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי מחשב HP 1618 כחצי שנה בסה"כ מאד מרוצה ממנו , מהמקלדת מהמסך הגודל וכו ' יש לו מעבד T1300 (סולו קור) ו 512 זכרון (533) כרטיס מסך משולב (אינטל 950) אני משתמש בו כמעט אך ורק לצרכים משרדיים מסמכים, אינטרנט וכו' התחושה שיש הרבה חלונות פתוחים הוא לא מהיר מאד האם שדרוג הזכרון ל1 מגה ישפר פלאים את הביצועים , האם שווה להשקיע 400 ש"ח , אני אחוז בהבדל או שמה אני סתם מחפש בעיות בכח ? תודה על דעתכם ! (אגב בבית למחשב הנייח הוספתי 512 ואני לא מרגיש ממש הבדל - טוענים שבנייחים יש יותר הבדל )
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון התחלתי לחפש מחשב נייד. אחרי כמה וכמה עיונים בכמה וכמה אתרים, כגון KSP IVORY BUG OFFICE DEPOT וכו' אני קצת מבולבל. אני מחפש המלצה למחשב נייד רציני, מעבד חזק , זיכרון 4 ג'יגה , הארד דיסק 500 וכל התוספות שבאות עם כל מחשב נייד בסיס היום ( מצלמה, WIFI, BT וכו' ). לצערי כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי במה חדש בעולם המחשבים לכן אני כבר לא כל כך מבין בקטע של המעבדים והמחשבים אז אני מבקש ממכם עזרה. מחשב מחשב עד 6-7 אלף ש''ח מקסימום. מחשב רציני, יפה שיריץ לי משחקים למרות שאני לא משחק במידה ויתחשק לי פעם ב..להתקין משו ליום יומיים ולהעביר את הזמן. בעיקרון המחשב יהיה לעבודה, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. אין חברה מועדפת אך לא יודע למה אני חושב שמחשבים ניידים אמינים זה HP. אול…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אני עובד בחברת הייטק, והם טוענים שהמחיר הזה במיוחד לחברה (לא יודע אם זה נכון) המחיר הזה שווה למחשב כזה? למה אני צריך מחשב? האמת שאני עוד לא יודע... אני בעיקרון רוצה מחשב לראות איתו סרטים ולהוריד ממנו סרטים וצפיה ישירה.... אולי כדאי לפטופ לזה?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד Intel i7 ורציתי לבנות מחשב נייח לשימוש בדירה החדשה. השימוש שלי המחשב הוא, פיתוח תוכנה, גלישה, שימושים משרדיים, צפייה בסרטים (ואולי טלוויזיה בעתיד), ומוזיקה. ראיתי את ההמלצות לציוד ההיקפי ( מסך 23 של DELL, מערכת קולנוע ביתית 5.1 של LOGITECH) והם בהחלט מספקים. חוץ מזה, רציתי להוסיף כרטיס טלוויזיה, כרטיס רשת אלחוטי (ראיתי שיש לוחות שמכילים את זה, מומלץ?), ואולי כרטיס ממיר לוויני. כמובן HD 4TB, MEM 4GB, כונן DVD עם אפשרות להוסיף דיסק SSD למ"ה. השאלות שלי הן: הלוח אם שחשבתי עליו הוא Gigabyte 67M-UD2H-B3, האם אני צריך כרטיס מסך וקול, כל מה שאני קורא מצביע על זה שלא צריך, לכרטיס יש את התמיכה ברוב זה. עד כמה זה קריטי שאין תמיכה ב USB3? האם עדיף לשדרג לאחד …
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2500 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX WD 80GB 7200RPM ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI מה אתה אומרים על המפרט הזה תגובות...
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי להעריך את המפרט הבא : לוח אם של אסוס מעבד אינטל פנטיום 4-1.6GHz זיכרון חצי ג'יגה דיסק קשיח 40 ג'יגה כרטיס מסך nvidia GeForce 2 64 m.b עם כרטיס רשת ויש לו 8 יציאות USB תודה מראש לכולם :-)
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לבנות שני מחשבים לשימוש בתור HTPC ומחשב משרדי. התקציב עומד על 1500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 150 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין להזמין את החלקים הבאים אם לחילופין ללכת על ה Xtreamer Ulta אשר עולה 1625 ש"ח החלקים: לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE E350N-USB3, AMD E-350, AMD Hudson M1, 2xDDR3 1066, HDMI, DVI זכרונות: DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX ציוד רשתות: כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN nLITE Wireless PCI Adapter 150Mbps מארזים: Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר החבילה: 1619 ש"ח מה דעתכם בנושא? תודה!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב נייח לאחיין שלי בן ה-7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
זו המערכת החדשה שלי על הזכרונות של קרוסאיר שילמתי 590 ש''ח בגלל טעות של החנות אז יצא לי שווה אני חושב Core 2 dou E6300 מעבד DFI infinity לוח אם corossaire Value 1024MB 667 (512X2) זיכרונות Gigabyte Radeon X1800XT 512MB כ. מסך Enermax Liberty 400W ספק כוח WD250GB 16Buffer דיסק קשיח Compucase 6a19 מארז Samsung 940BW מסך ושאלה כמה זמן המערת הזאות תספיק היא למשחקים ומשחקים כבדים FEAR,prey,SC duble agent וכו'
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-