עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DorM,

אני מתעניין במחשב דל לטיטוד 4310 ו6410 הייתי מעוניין לדעת האם המחשב מוצלח? יש לו תקלות שבדרך כלל קורות? איך איכות הבניה? מקלדת נוחה? איך הטראקפוינט? עריכה : מעניין אותי גם המחשבהזה בדיוק אותם שאלות : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2922

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SlowMo,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף אזור ה3300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל מסך 24 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? השאיפה היא להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. אני צריך מחשב לעבודה, בעיקר עבודות משרדיות אבל גם קצת פוטושופ (בסיסי ביותר). הגודל שבחרתי הינו 13" (אחרי שנים עם 14" החלטתי לתת דגש למשקל). המחשב מטייל איתי יום יום מהבית לעבודה ולכן המשקל חשוב מאוד וגם הכרחי תחנת עגינה. פעם בחודש-חודשיים אני טס לחו"ל עם המחשב ואז חשובה לי נוחיות העבודה. פרמטרים אחרים אינם חשובים - זמן סוללה (קונה סוללות רזרביות לזמן הדרוש), בלוטות, יציאות, גודל דיסק קשיח. אישית יש לי ניסיון מעולה עם דל ובחברה בה אני עובד יש נטייה ללנובו. לכן סיננתי לשלושה דגמים - לנובו X301, דל E4310 ודל ווסטרו V13 (כמובן שבכל דגם יש תתי דגמים ועוד הרבה אופציות לבחירה). היתרון של ה-E4310 הוא תחנת העגינה הסטנדרטית שלו (ולא כל מיני פתרונות USB בעייתיים). הווסטרו אומנם בסיס…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי תקציב של כ- 2000-2500 ש"ח לקניית מחשב. המחשב הוא לצורך ביתי (בעיקר אינטרנט/אופיס) ובשאיפה להריץ באיכות טובה את המשחק פוטבול מנג'ר. כמובן שרצוי שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות (הנוכחי מחזיק 5 שנים והגיע זמן להחליף). מה המפרט המומלץ לתקציב שלי למארז מחשב (ללא מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר וכו'). כמו כן אם אשמח אם מישהו ימליץ על חנות באזור מודיעין (ברדיוס של 20 ק"מ). תודה...

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by ac1240,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ,סרטים ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. * גודל המסך?15.6 מינימום * משקל רצוי?לא קריטי בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך במידת האפשר אחרי הכל זה למשחקים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-HDMI וקורא כרטיסים * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?ברור * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  6. ביקשתי מחברת מחשבים שתרכיב לי מפרט מחשב לגיימרים, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להביע את דעתכם על המפרט: RAIDMAX TORNADO Red\Black Samsung HDD 2*1.0TB 32 MB SATA II Intel Core i7 920 / 1366 Tray Scythe Cooler Shuriken Rev B Crosair DDR 3 4G (2GX2) CMX4GX3M2A1600C8 Gigabyte GTX260 GV-N26SO-896I Retail DVDRW LG GH-22-NS40 X22 SATA Bulk Black Thermaltake ST 600W PFC TOUGHPOWER Scyhte S-FLEX CoolerForCase 120mm 1200rpm Gigabyte GA-X58A-UD3R Retail הצעת המחיר של החברה היא 7031 ש"ח. ההצעה לא כוללת מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium Hebrew\English 32\64biy COA שתעלה לי 500 ש"ח נוספים. מה דעתם על ההצעה שלהם?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by doreiny,

שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות, את הכרטיס קול אני קונה בנפרד (RME,TC, או משהו בסגנון) גם מסך בנפרד, התקציב הוא למחשב נטו.. רציתי לדעת מה אתם אומרים על מעבדי ה I7 , איזה לוח כדאי, כמות זיכרון, כרטיס מסך כמובן לא חשוב במיוחד דיסק עדיפות ל 1 TB , המחשב הולך להריץ קיובייס... וזהו.. תודה מראש לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אני מעוניין במחשב נייד (בפעם הראשונה שאני מתעסק עם אחד כזה). השימושים הם: אופיס, פוטושופ (מודע למגבלות הקיימות בניידים במחיר הזה, אין לי בעיה), סרטים (שיוכל לנגן 1080p). ממשק Aero פעיל (Win7). אני מתכנן להמשיך עם המחשב הזה גם ללימודים, ולא להחליפו ב-3-4 השנים הקרובות. אני יודע לשמור טוב על הציוד. המחיר המקסימלי הוא 1000$, המחשב ירכש בארה"ב, ע"י בנאדם שנמצא שם ויאסוף אותו. שמתי עין על מחשב ASUS U45JC גודל המסך: 14" נראה גודל מסך נורמלי. המחשב אמור להיות נייד. לכן 15.6 לא בא בחשבון, ו-13 יהיה בעדיפות נמוכה. כל דבר מעל או מתחת לא בא בחשבון. הערת ביניים: תוכלו להמליץ על מחשב עם מסך מט ולא מבריק באותו טווח מחירים ואותן דרישות? משקל: המחשב הזה עונה על דרישות המשקל (כ-2 ק"ג) זמן…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מתלבט בין שני הנטבוקים האלו הבדל במחיר יצא לי בערך 1000 שקל עד 1500 שקל בערך, כאשר הערך שלי שהנטבוק מבית אסוס יעלה 3000 שקל עד 3500 שקל. שימוש משרדי כולל גלישה, גיימינג בינוני - נמוך וHTPC כולל צפיה בסרטי 1080P Alienware M11x # 1.20GHz Intel Core i7 640UM (4MB Cache, max turbo frequency 2.266GHz) # 4GB PC3-8500 DDR3 (2 x 2GB) # Windows 7 Home Premium 64bit # 11.6" WXGA WideHD LED Backlit display (1366x768) # 500GB 7200RPM SATA Hard Drive # Nvidia GeForce GT 335M Discrete Graphics (1GB GDDR3) with switchable Intel GMA 4500MHD integrated graphics # 802.11b/g/n, 10/100 LAN # 3-in-1 card reader # 8-Cell Li-ion 64WH battery, 90W Power Supply # Dimensions: (W x L x H) 11.2…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, חבר בנה בשבילי מפרט.. מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר? אפשר לנצל את התקציב בצורה טובה יותר? יש ברשותי מסך 22 אינץ שתומך עד 1050 1680 . מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪975 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Westren Digital WD10EAVS 3.5" 1000GB SATA2 8MB ₪402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EAVS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK ₪552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5830 1024MB DDR5 PCIe ₪1300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S583…

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  11. אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?

12. Started by skot,

יום ראשון אני רוצה להזמין את הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=121&subcatid=295&prodid=795&keySearch= המחיר שלו 4650 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לבית עבודות סרטים ומשחקים קלים.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by GaiSin,

שלום לכולם! אחרי 8 שנים (ושדרוג קל באמצע), החלטתי לקנות מחשב חדש! אני צריך מחשב שעיקר שימושו יהיה משחקי מחשב, צפיה בסרטים, ועריכת תמונות. רוב השימוש ייעשה בפוטושופ, BSPLAYER, SUBTITLE WORKSHOP. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקי FPS ואסטרטגיה מתקדמים באיכות הגבוהה ביותר, מבלי שיתחמם או יעשה רעש. חשוב שיהיה במפרט כונן דיסקים וצורב איכותיים ואמינים, ושהצורב יוכל לצרוב דיסקים פשוטים, DVD וגם DUAL LAYER. בנוסף, חשוב שיהיה זיכרון פיזי גדול, איכותי ואמין. ציוד היקפי יש לי, אבל אני עדיין מתלבט האם להחליף רמקולים, עכבר ומקלדת, כי גם זמנם עובר לאט לאט. אני שוקל רמקולים 5.1 או 7.1 ערוצים, אין לי שום כיוון לגבי מקלדת או עכבר, ואשמח לקבל המלצה לגבי שלושתם. לא מתוכנן שום אוברקלוק…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכם, אני מחפש ממיר דיגיטלי, בו אוכל לצפות ב TV דרך הנייד.. ידוע לי שיש את XTREMER או משהו כזה, אבל לא בטוח שהוא מתאים ללפטופ.. ראיתי APEX, WD אבל לא מכיר מבחינת ממיר. אשמח אם מישהו שמשתמש בממיר דיגיטלי ויש לו ניסיון מוצלח איתם יגיב ויגיד. תודה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by zxcvbnm,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל (עדיף פחות מ2 קילו) בעיקר לאופיס ואינטרנט, חשוב שיהיה לו מסך מאט. תקציב-עד 5000. * גודל המסך -12-14 * משקל רצוי-עדיף עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-לא חובה * בלוטות-לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח-לא קריטי * צורב DVD-לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא חשבתי על הווסטרו 3300 אבל הבעיה היא עם הסוללות שלו (לא רוצה להסתובב עם 2 סוללות וגם לא רוצה סוללה שבולטת מהמחשב). חשבתי על המחשב הבא: http://qsys.co.il/pl_product~3249MDU~10~30.htm האם הוא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by danutsa,

שלום לכולם, אני מעוניין בחוות דעת על המפרט הבא, שישמש למשחקים ותוכנות כמו מטלב, סוליד וורקס מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 990 ש"ח קירור: Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 625 ש"ח זכרון: 2GB Kingston x2 580 ש"ח דיסק קשיח: 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 360 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E של GIGABYTE בתצורת SLI 1990 ש"ח צורב: DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) LG 120 ש"ח מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) 550 ש"ח ספק כוח: 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) SEASONIC 375 ש"ח מסך: W2443T 23.6'' LCD …

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by shaiky,

קבלתי הצעה קצרת מועד כלומר עלי להחליט אם לקנות עד השעה 13:00 ההצעה היא ל ASUS EEE 1015P http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=ymgu9dBCiMSvFwg דרך אתר P1000 מהיבואן רונלייט http://ronlight.co.il/category.asp?cid=462 חשבתי לקנות את המחשב בדיוטי פרי ב450$ ששווים לכ 1700 ש"ח (לא כולל מיסים...) http://www.bug.co.il/dutyfree/computers-innerpage.html וקבלתי את ההצעה כרגע מP1000 כשהיא עומדת על 1700 ש"ח..! ואני לא אוהב להחליט בלחץ ולכן אני מחפש גיבוי.. מה אומרים?! המעבד N450 הדיסק 250G הסוללה לפי מה שכתוב 63Wh אבל מוזר שכתוב באתר של רונלייט רק 10.5 שעות עבודה באתר היצרן כתוב מספר סוגי סוללות והחזקה ביותר, זו של ה63Wh, כתוב שמחזיקה 13.5 שעות הקיצר מה אומרים?!?!?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. הי אני צריך מחשב נייד לשימושים של מכונות וירטואליות והפעלה של הרבה מאוד אפליקציות במקביל. כרגע יש לי מחשב נייח עם מעבד Q9400. אני צריך דגם של מעבד *נייד* שיהיו לו ביצועים טובים לפחות כמו הQ9400 או יותר. שקלתי את הI7 720, אבל אין לי מושג תכלס איך הוא בהשוואה לI5, לסדרת הPXXX ולT9XX בשימושים האלו. כמו כן, אולי יש אופציה ששווה בדיקה של AMD? נ.ב - בכוונה פתחתי את זה כאן ולא בפורום מחשבים ניידים היות ואני מתרכז כרגע רק בבחירת מעבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  19. Started by Saharh,

התקציב הוא 3000, ניתן לחרוג רק אם קריטי. השימושים העיקריים, זה הרצת משחקים חדשים וצפייה בסרטים. המסך שיש לי עכשיו זה Syncmaster 740bx Samsung, מתכוון לשדרג אותו למסך גדול יותר בשלב מאוחר יותר. אין צורך בציוד הקפי. שהמחשב יהיה יחסית שקט (8 מתוך 10). לא מתוכנן אוברלוק, אין צורך במע' הפעלה, הרכבה של המחשב תלוי עד כמה יקרה ההרכבה. העדפה לרכישה באיזור אשדוד - ראשון לציון (לא מKSP, IVORY עקב חוות דעת לא משהו). יש העדפה שתהיה אופציה לשדרוג בעתיד הרחוק.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ShayCh,

חבר שלי טס לארצות הברית וביקשתי שיחזור עם מחשב נייד תקציב: 600$ אין מצב לחריגה. שימושים: לימודים פתיחת קבצי rar סרטים ואם אפשר במחיר הזה אז גם משחקים (כרטיס מסך כמו M310). חברות מועדפות: Asus ,Hp (חשבתי גם על Mac מה אתם אומרים?). זיכרון: 4GB אפשר גם יותר. הארד דיסק: 500GB או 320GB עדיף 7200Rpm. מערכת הפעלה רצויה: win 7 (לא באמת משנה). צבע המחשב הרצוי: שחול , כסוף , כחול . עדיף גודל מסך 15.6 עם יציאת Hdmi ואולי גם יציאה אופטית. מעדיף שלא יהיה עם חיי בטרייה קצרים מידי. בנוסף האם יהיה אפשר להשתמש בביטוח גם בארץ? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. 1 ) קודם כל איזו חברה הכי עדיפה : 5 הכי עדיפות מהרשימה למטה לפי סדר מהטובה ביותר לפחות טובה Acer ) Alienware ) AOpen ) AST ) ASUS () Averatec ) Balance ) BenQ ) Casio) Clevo ) Compal ) Compaq ) Custom, Whitebox) Dell () EDGE Tech Corp ) eMachines ) Everex ) Fujitsu ) Garmin) Gateway ) Getac ) Hawking ) HP IBM ) Itronix ) Lenovo ) LG ) Medion ) Motion Computing) MSI ) NEC) OQO ) Panasonic ) Pelican ) Sager ) Samsung ) Sharp ) Sony ) Toshiba ) Twinhead ) Velocity ) ViewSonic ) vpr Matrix ) Winbook ) 2 ) איזה מעבד טוב יותר Intel או של AMD ? ואיזה סוג של מעבד שטוב יותר כדיי שיהיה בנייד 2 3 סוגים מהטוב לפחות טוב. אני לא יודע מה ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by pakpaz,

הי אני מחפשת ספק כוח למחשב DELL 19.5V 4.62A במחירים נמוכים למשהו יש מה להציע? פזית 052-8580165

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. היי חבר'ה, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמטרתו העיקרית היא גיימינג רציני. המטרה שלי היא שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו ושיהיה טוב גם לשנה-שנתיים הבאות, עם אפשרויות לשיפור. דוגמאות למשחקים יהיו הסטארקראפט החדש, דרגון אייג' אוריג'נס, דיסייפלס החדש, ועוד RTS/כמה פירסט פרסון שוטרים. המטרה היא להריץ את כולם בהגדרות הכי גבוהות. במחשב אני אשתמש בצורה כבדה. מתכנן להשאיר אותו דולק ימים... הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1280*1024 (זו ההכי גדולה, נראה לי שזו הכוונה), אבל מקריאה מחפפת הבנתי שככל הנראה אצטרך אחר. אשמח לקבל המלצות למסכים כי אני לא מבין בנושא בכלל. מעבר למסך אני צריך רמקולים טובים. ציוד הקפי שיש לי שיחסית חדש הוא צורב LG DVDX22 DL G…

24. שלום רב לכולם השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בתכני fhd/hd הורדות רבות ומשחקים אשר אינם זמינים בקונסולת הps3 - ברשותי מסך 21 אינץ ומסך 37 אינץ fhd של פיליפס -אשמח אם המחשב יוכל לעמוד בהגדרות גבוהות של המשחקים אך אסתפק גם בפחות . מעוניין בכרטיס החדש 460 - אין צורך בציוד היקפי - השקט חשוב 8 . אך גם הקירור אשמח למחשב מקורר בצורה טובה ובעל מארז נוח ומרווח -אינני יודע לבצע אוברקלוק לכן הוא כרגע לא חשוב , אולי בעתיד - אשמח למערכת הפעלה חוקית ווינדוס 7 גירסה ביתית אלא אם לדעתם היא לוקה בחסר -אשמח אם המפרט יורכב בtms מכוון שיש ברשותם חנות בנתניה , אם אתם לא ממליצים עליהם אפשרי גם בrsm - כנראה שבעתיד אחדש את כרטיס המסך ואוסיף זכרונות -העדפה לאינטל אך אני פתוח להצעות תודה ויום…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by Ram89,

חברים יקרים ערב טוב כאשר מציינים "צרכן מבולבל" אין ספק שהכוונה היא אליי. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד וההיצע הנרחב ביחד עם הבקיאות הירודה (מאוד) שלי בתחום לא מובילים אותי לשום מקום. ככל שאני רק מעמיק יותר ומחפש יותר אני רק מתבלבל יותר.. . אני מעוניין במחשב נייד לאוניברסיטה אך עם זאת אני מעוניין שהוא יהיה יחסית סביר++ מבחינת חומרה (אם אי פעם יתחשק לי לשחק במחשב), גודל מסך של 13.3 אינץ', זמן סוללה ארוווווךךך (שיחזיק יום שלם באוניברסיטה), שיהיה עד 2 ק"ג. כעקרון בהתחלה היתה לי העדפה למחשב של HP אך כיוון שבאמת אין לי מושג מה טוב ומה לא, אשקול כל הצעה שלכם... תודההההההה רבה! רם[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 18:12:23 שכחתי לציין שהמחשב הנייח שלי מאוד ישן וחלש (אחרת היי…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.