ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 580 NIS M.BOARDS for AMD ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 510 NIS MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Elixir 250 NIS VGA CARDS Leadtek Price Units Total GF 4 MX440 DDR 64MB,TV +VIVO 280 NIS HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 60 GB 7200 ATA-100 410 NIS Floppy/CD/DVD FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 NIS Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total LG x52 100 NIS CASES Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 NIS MONITORS IIYAMA Price Units Total 17''V.M. PRO1403 660 NIS KEYBOARD Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 120 NIS סה"כ 3140 ש"ח האם לא עדיף הלוח של …
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לאחר שקראתי המאמרים, ציטטתי בפורום, וחיכיתי בסבלנות "לירידת המחירים" הגעתי עד הלום. בדרך רכשתי כבר מסך "19 סמסונג 971P שמחכה כעת למחשב שאשדך לו. נקודות חשובות: 1. רוצה אינטל C2D ולא AMD !!! 2.יעוד המחשב והשימושים : אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטים, כמעט ללא משחקים, יישומים רבים במקביל (חלק תוכנות "כבדות" כמו אדובי אקרובט , קודאק עריכת קבצי תמונות וכו'). 3. לא צריך לכלול מערכת הפעלה בעלות. מתכוון להתקין בשלב זה XP אך מעוניין שהמחשב "יקלוט" את VISTA בבוא היום ללא כל בעיה. 4. לא מתוכנן OC . האמת שאני עוד טרם הצלחתי להבין מה עושים ולשם מה זה הייצור הזה שנקרא OC , ותסלחו לי על השפה העממית? ביי דה וויי: האם ניתן לקבוע כי בעקבות המאמר של היום בנוגע למעבד E4300, אכן הוא יותר מ…
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מתעניין לרכוש מחשב שיתמוך היטב בעבודה שוטפת בתלת (של מאיה ואולי בעתיד גם מקס). אני עובד כרגע עם מחשב נייח חזק אבל מתעניין בנייד לשם עבודה מחוץ לבית. לגבי גודל מסך אני מעדיף מסך גדול (15 ומעלה), לא קריטי אם הדבר בא על חשבון משקל מאחר ואני לא אשא עימי את המחשב יותר מדי. לגבי זמן סוללה, אעדיף סוללה טובה, אבל זה לא קריטי. כראוי לעבודה בתלת אני יזדקק למעבד חזק, כרטיס מסך טוב, זיכרון רב, (לפחות 3GB) וכונן קשיח במהירות 7200rpm אם זה אפשרי, הכל במסגרת התקציב כמובן. לגבי חברה מועדפת, אין העדפה ספציפית אך אם זאת אני מעדיף חברה אמינה בעלת אחריות טובה. התעניינתי פה בפורום בעבר ברכישת נייד וְ tgolin הנחמדה המליצה לי על HP dv5-1179 או חלופה זולה יותר, Gigabyte …
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי לבנות איני בטוח לגבי החלקים אם הם 100% תואמים אז אנא תקנו אותי אם טעיתי בבקשה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1520 1 1520 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 1 280 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X700 512MB TV, DVI, DDR II, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52x32x52 kit 135 1 135 מארזים? Price Units Total Gsmart ET-3-3 Green, Transparent Door 280 1 280 מסכים? MAG Price…
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
0260 ש"ח - צורב - LG GSA- 4167B Dual Layer DVD 1400 ש"ח - מעבד - Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0Ghz 2x2Mb 800fsb 775 BOX 0600 ש"ח - ספק כח - Noisetaker 485W 0960 ש"ח - זכרון - Kingston DDR2 2X512MB 667Mhz CL5 0800 ש"ח - לוח אם - GA8I945P-Pro Gigabyte Fsb1066 MHz LGA775 Intel945P 2100 ש"ח - כרטיס מסך - ?Sapphire Radeon X1800XT 512MB Dual DVI-I + TV+AVIVO ?
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום ! לפני שבוע שלחתי את הנייד שלי לתיקון, הוא פשוט הפסיק להידלק יום אחד, בדקו אותו, התקשרו אליי בטענה שיש לו קורוזיה כי נשפך עליו משהו, מה שלא קרה בשום מצב, אולי לחות ,אין לי מושג, אני שומר עליו ,על כל פנים, הם התקשרו היום עם דרישה של 1300 ש"ח ,רוצה מחשב תקין? תשלם, לא רוצה אל תשלם, ז"א מחזיקים אותי בביצים, אין לי מה לעשות נגד זה, האם זה חוקי להחליט ככה ששפכתי משהו (מה שלא קרה) ולדרוש כזה סכום? שליש ממחיר מוצר בן חודשיים? הגיוני ? כי לי זה לא נראה, אם זה נשאר ככה , אני פשוט מפסיד מחשב נייד שעלה לי הרבה כסף, כי אני לא הולך לשלם 1300 שקל עכשיו, ממש לא. מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מפרסם את המפרט בשביל לקבל הצעות לשיפור. תקציב - 6.5K מקסימום. לוח אם: GIGABYTE P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box 2400Mhz/8MB מארז: RAIDMAX SAGITTA ספק כוח: אני צריך שתעזרו לי להחליט בין הספק הזה: THERMALTAKE 550W PFC +120mm+PCI-E SATA+24/20 pi לספק הזה: CORSAIR 520W או כל ספק שלפי דעתכם יתאים למחשב הזה. (במחיר של 400-470) זכרון: 2GB DDR2 800MHZ 2GBx1 דיסק קשיח: WD(WD2500K) 250GB/7200/16MB SATA II כרטיס מסך: nVIDIA GeForce BLiSS 8800GTX 768MB צורב: LG GSA-H44N Dual Layer x18 DVD כרטיס קול משולב בלוח אם. עם הכרטיס מסך אני מחכה לנובמבר/עד ליציאת 9800. אני לא רואה OC בקרוב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה! אני זקוק למחשב חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב...200 ש"ח), תשלום באשראי. אני מעוניין ככל הנראה להשתמש בו גם למשחקים (על המחשב שלי מעטים עובדים, אלו שברשת זה בכלל נדיר). היית שמח לשחק במשחקי רשת כמו Rising Eagle (דרישות). כך שאני מניח שאני זקוק למעבד ולכרטיס מסך טובים. אני מקווה שהתקציב מתאים לבקשות, קחו בחשבון שאני לא זקוק למסך, לציוד הקיפי או למערכת הפעלה. אני מעדיף שהוא יהיה שקט (הוא בחדר שינה שלי). לגבי מארז, אני יכול להסתפק בזולים של HEC. אני לא כל כך מבין בזה אז אשמח לדעת מה זה OC (ראיתי שצריך לכתוב). אני לא זקוק לכרטיס קול איכותי במיוחד, אבל כן זקוק לצורב DVD ולכרטיס רשת לאינטרנט אלחוטי (יכול שכיום זה כבר סטנדר…
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKA310 מחפש מחשב ללימודים\אינטרנט\סרטים, שום משחקים ושטויות.. הכי זול אבל שיהיה נורמאלי אמין ויעשה את העבודה.... אם למישהו יש קישור או מכיר משהו יותר טוב אז בבקשה.. כל דעה תתקבל בברכה. שבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (במחירי אילת) אפשר לחרוג טיפה אבל גג 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי רגיל (אופיס, אינטרנט, צפייה בסדרות) ומדי פעם עבודה בתוכנת solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הלפטופ יהיה מחובר לתחנת עגינה שאליה הכל מחובר (רצוי ב type C) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אם החריגה ממש מצדיקה את זה אז אפשר נגיד לחרוג ב-300 ש"ח ככה.. המחשב מיועד בעיקר למשחקים!! המחשב צריך להיות מורכב מאחת החנויות SPYPC , IQPC המחשב צריך לכלול: מקלדת ועכבר, מסך. לא צריך: כונן דיסקטים. רמקולים. הערות: מאוד רוצה שתנסו להכניס במחשב 2 ג'יגה זיכרון, ראיתי שיש של G.SKILL 2048MB ב-710 ש"ח ב-IQPC. ראיתי שיש גם באותה החנות את ה-RADEON X1950PRO ב-1050 ש"ח, שוב במגבלת התקציב, אם לא אז לא.. ספק+מארז כמובן שיצליחו להחזיק את המערכת בצורה טובה.. אחריות אחריות ואחיות - זה הכי חשוב לו, ובכלל שהחלקים יהיו איכותים, ספק שלא ישרף מהר, חלקים טובים וכו' הוא למד שחשוב להשקיע כסף במחשב העיקר להיות כמה שפחות אצל תכנאים.. ובקשר למסך שיהיה CRT לא חייב שיהיה באותה חנות אבל עדיף שכן תנס…
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?איפשר לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט וקצת משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא משהו כבד בעיקר פרו ו call od duty החדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לצורך לימודים בעיקר, לומדת מדעי המחשב--> יש צורך בהרצה מהירה של תוכנות כבדות * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ארוך ככל הניתן 4-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ווירטואלזציה בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה, תכנות ב VS, וירטואליזציה ב VMWARE WORKSTATION ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
רציתי לדעת מבחינת יחסי כוחות Nvidia® Geforce® GT330M, 1GB Graphics לעומת ATI 4670HD או ATI 4650HD או ATI Radeon 5470HD מה מהם הכי חזק, ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים יחסית?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אהלן. קודם כל, יש לי שאלה. האם נטבוק מספיק לצרכי סטודנט? כי אני התעסקתי קצת עם נטבוק אחד, (ה-MSI Wind U100) וראיתי שהוא דווקא סבבה.. מה אתם חושבים? בכל אופן אני די נעול על נטבוק, אז הייתי מעוניין לקבל מכם המלצות לנטבוק מומלץ במיוחד, באזור ה-2000 ש"ח. זה הולך להיות מתנה לאחותי אז אני מעוניין במשהו גם מעוצב וגם איכותי.. ולא אכפת לי להוסיף כסף (כמובן במסגרת שרשמתי). תודה רבה וחג שמח, דוד.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על AMD 64 3000 .... 512 זיכרון DDR .... הרדיסק 80 G SATA.. עכשיו מכיוון שאני לא בקיא מדי בנושא אז איזה לוח אם הייתם ממליצים והאם החברות של ההרדיסק והזיכרון זה משמעותי..?? (המליצו לי על לוח אם משהו PCI EXPRESS מה אתם אומרים)?.????
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מאתר DELL ולייבא אותו באמצעות חברה מתווכת. קראתי את הסטיקי וכמה הודעות פה בפורום, ועדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את GLOBALSHOP וייבא דרכם מחשב? האם הם חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה? 2. האם קיימות עוד חברות, מומלצות ומוכרות יותר? 3. איזו אחריות עליי לרכוש באתר כך שתהיה תקפה גם בארץ? 4. האם ניתן לרכוש הרחבת אחריות (גם כיסוי וגם שנים) דרך דל ישראל? 5. המס היחיד המוטל בארץ על מחשב ניד הוא המע"מ, או שעליי לצפות למיסים מונפצים נוספים? אני בטוח שיש שאלות רבות אחרות ואשמח אם אנשים שכבר ייבאו מחשב יוכלו לענות ולתאר את התהליך ואת המקומות שעליי לצפות בהם בעיות תודה רבה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז חיכיתי וחיכיתי ועכשיו הזמן סוף סוף לקנות את ה HTPC הזה. שמעתי שיש ירידת מחירים צפויה ב 22 לחודש או שכבר הייתה אז זה הזמן כנראה לקנות. אני לא ממש יודע כמה צריך להשקיע אבל נתחיל עם 6.5K כי אני לא רוצה להגזים מההתחלה עם המחיר אולי אח"כ נשקול להעלות קצת את התקציב אם אני אראה שזה ישתלם לי. אז ככה: שיהיה מארז יפה שמתאים לסלון וגם איכותי (הסיבה העיקרית שאני שואל זה כדי לקבל מארז איכותי). שיציג תכני H.264 בלי בעיות. שיהיה כרטיס טלויזיה - על מנת שאוכל להקליט תוכניות מהטלויזיה כמובן. חובה שיהיה המחשב יהיה שקט -הכי הכי שקט שאפשר. וכל שאר הדברים שצריך שיהיה ב HTPC . נ.ב עדיף שהחנות תהיה באיזור המרכז(אני גר בפ"ת) - שמעתי שזיגזג מאוד טובים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב. תודה
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אהלן, אבקש מפרט למחשב גיבוי שיקושר לרשת מחשבים בחנות עסקית. על המחשב תותקן מערכת windows server 2008. לגבי התקציב עדיף לחסוך. אני לא יודע בדיוק איזה חלק במחשב חשוב\מומלץ\עדיף למחשב גיבוי, אבל אני מעריך שזה לוח-אם והארד דיסק. ציוד היקפי שצריך זה מקלדת ועכבר. השקט לא חשוב. ללא אוברקלוק. הקנייה תבוצע בעדיפות בRSM. תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 2500 ש"ח. אני צריך מפרט אם מישהו מוכן לבנות לי. אני גמיש מבחינת מחיר, לא יודע בידיוק מה טווח המחירים היום בשוק. מחפש מחשב סטנדרטי למטרות לימודים. שיהיה חזק מהיר ואמין. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
תקציב : 8000 ש"ח חריגה מקסימלית : עד 8500 ש"ח באילו מקרים מותר לחרוג : אם יש סיבה חשובה או מוצדקת אם חלק לא מתאים וכדומה. ---------------------------------------------------- אני לא צריך מערכת הפעלה למה יש לי בבית מקורי ויסטה.. לגבי קירור יש הסבר למעטה.. אני יכתוב לפעמים 2 אפשריות לנושא אחד ואז תגידו לי מה הכי מתאים טוב? לי יצא חישוב של 8000 ומשהו ש"ח .. אני רוצה את המחשב ל: משחקים כבדים(crysis ואפילו יותר כבדים) תוכנות גראפיקה (תלת מימד ודו מימד3ds max \maya) , עריכת סרטים(AECS3),ותוכנות סתם כבדות(VISUAL C++\C#): ושיחזיק זמן שיהיה חזק ומהיר: ציוד אני קונה בעצמי בל אני רוצה שזה יהיה מתוך ה 8500 ... אני אולי יקנה ב KSP..אם יש יותר טובות באזור המרכז תגיבו על זה גם.. תשלום …
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אז ככה התחדשתי בHP Pavilion tx2520e j (הזמנתי ומחר הוא מגיע ) וזה המחשב הנייד הראשון שלי ויש לי כמה שאלות. א. איזו מערכת הפעלה עדיפה? הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM 32BIT ויש גם ULTIMATE 64\32 וגם SEVEN 64/32 ראיתי אותו עובד יפה עם 7 אבל הבנתי שיש כמה עידכונים שדופקים את העט ואני מתכוון להשתמש בו 95% במצב TABLET. ובכלל מבחינת ביצועים של המערכת וצריכת חשמל ויתרונות מול חסרונות באופן כללי. ב.אילו תוכנות לפי דעתכם הם MUST לנייד בכלל ולTABLET בפרט. ג. כל טיפ אפשרי על מנת להנות מהמחשב ולהוציא ממנו את המקסימום. תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה: ישנו מחשב כרגע לפי המפרט הבא : לוח אם : ASUS p8h61-m le מעבד: Intel® Core™ i3-2100 זיכרון :4GB 2X2 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 520 Gigabyte 1GB וקשיח חצי טרה של סיגייט. ועכשיו לסקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? לא כל כך רלוונתי 2. מה שימושי המחשב ? השיא של המחשב זה פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור, פרמייר של אדובי. רזולוציית 1920X1080 כרגע הוא כבר מבצע את כל אלא אך עם קושי מסוים ואיטיות מחרידה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רמת-גן השאיפה היא לשדרג אותו מינימלית שיביא לו פוש רציני בביצועים. אני מבין שאין כל כך לאן להשתגע האם אפשר לשדרג רכיב מסויים שמהווה פה צוואר בקבוק או שכבר עדיף להשקיע במחשב …
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-