עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Adar363,

1.אני מחפשת מחשב נייד ללימודים שנהפך להיות גם טאבלט (לנסיעות) עם מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד (כדי שיהיה נוח לעבודות וכו'), ושיהיה מספיק חזק. 2.האם מישהו שמע על ה-Lenovo LePad?? תודה!

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  2. Started by yairt2,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD, מטרות תיכנות (Eclipse, VS, SQL, Apache) - אני רוצה שהמחשב שלי יטוס. כשאני עובד עם המחשב אני מפעיל מאה דברים ביחד, לא ממתין לרגע, עובר מדבר לדבר. * גודל המסך? מעל 13.3" (כנראה שרוב הזמן אחבר אותו למסך גדול יותר) * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות ברצף - חשוב סוללה טובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי של 500GB. רצוי לשלב SSD, אבל לא חובה. אם לא משלבים SSD, אז מהירות של 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה, אבל חשוב שתהיה אחריות ל-3 שנ…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  3. המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי, גלישה ושיתוף קבצים אבל מידי פעם הכוונה להריץ עליו MATLAB ברמה סבירה ומשחקים לא כבדים במיוחד. השימוש יהיה ביתי, למשך 2-3 שעות ביום לכל היותר. רוב הזמן לשימוש הילדים (גילאי 6-8)לגלישה, סרטים ומשחקים קלים. מידי פעם בשימוש לעבודה עם C++, MATLAB וכדומה. צריך שירוץ סביר - לא חייב "לטוס". מפרט ראשוני שבניתי כבסיס להתייחסות: מעבד : INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX ¤ 537 לוח אם : ASROCK ConRoe945G-DVI ¤ 458 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 417 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 219 זיכרון : SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 ¤ 379 כונני דיסקטים : S…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  4. היי אני צריך המלצות לגבי שני מחשבים ניידים מחו''ל. המפרט הראשון , התקציב שלו הוא בין 1000 ל1400 דולר עם אופצייב של חריגה. שיהיה בין 14 ל15.6 אינץ' ושיהיה חזק לעריכות וידיאו שכמובן מומלץ שיהיה פיירוויאר ושהבטרייה תוכל להחזיק איזה 4-5 שעות . ועם יש אופצייה שלא יהיה כבד מדי. עם יש אז אשמח לנגן בלו ריי. והמפרט השני התקציב שלו הוא בין 700 ל800 דולר עם אופצייה קטנה לחריגה שיתאים לעבודות אופיס אינטרנט ,סרטים ואולי בקטנה קצת פוטו שופ לא חובה. חשוב שיהיה חיי סוללה טובים ושהיה בין 14 ל15 אינץ' ושלא יהיה כבד מדי. כמובן שחייב שיהיה אחריות בינלאומית כולל את ישראל עם שירות טוב לשתי המחשבים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by slash1z,

היי.. יש שני דגמים של ACER שאני לא מבין מה השוני בינהם. האשון הוא AS5730Z. והשני 5730Z יש למישהו מושג למה הראשון עולה יותר.. ומה השוני שמוסיפות האותיות הראשונות לדגם?(חיפשתי באתר היצרן והדגמים האלה בכלל לא מצויינים שם). ועוד שאלה.. מישהו יודע מאיפה אני משג דרייבים לXP כי באתר של ACER לפי מה שראיתי יש רק לויסטה. תודה....

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  6. אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 בלי חריגה בבקשה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 3.8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by timk@,

תקציב: 3K-3.4K שימוש: משחקים בלי ציוד נלווה ובלי OC אין העדפה לחנות אין משמעות לרעש הרכבה בחנות בלי מערכת הפעלה כרגע יש מסך של 17" ברזלוציה של 1024X768 מתכנן להחליף את המסך ל 22" אם אפשר אשמח להצעה של שתי חברות המעבדים intel ,amd אין לי העדפה לחברה , ממה שהבנתי ה AMD 72/710 נחשבים למצוינים מבחינת כרטיס מסך חשבתי על ה4850 אבל אני לא מקובע עליו תודה לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by sam101,

ראיתי בוואלה שופס את הדגם HP Pavilion dv6-1330ej במחיר מצחיק של 2800 שקל. אבל אליה וקוץ בה. המחשב הוא מחודש ז"א נשלח למעבדות ב-HP תוקן והוחזר למכירה. השאלה האם כדאי לקנות? האחריות היא לשנה דרך אגב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  9. Started by eshtul,

שמתי בתיקון מחשב THINKPAD דגם T7659 וכאשר קיבלתי אותו חזרה הדגם של הלוח אם T7500 האם יש הבדלים מהותיים. אשמח לדעת שלא נוצלתי

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח, אשמח אם אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) פוטושופ, פלאש ב) עבודה משרדית אינטנסיבית (חישובים מורכבים באקסל, אקסס ועוד) ג) ריבוי משימות - אינטרנט, שיתוף קבצים, Itunes ועוד ד)צפיה בווידאו HD ה) מעט עבודה ב-Soildworks לא לפרנסה השימושים הם אמנם די סטנדרטים אבל אני משתמש כבד, עבודה על המון דברים זוללי זיכרון במקביל. 2. לא צפוי גיימינג באופן קבוע, אולי לעיתים, אם אפשר להכניס כרטיס מסך מתאים אז אשמח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש מפרט מלא 5. רמת שקט מתבקשת מ-1 עד 10 - 6 6. ללא OC 7. לא צריך מערכת הפעלה אין בקשות נוספות, אם יש אופציה ל-…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by AmorphisM,

לא כולל ציוד היקפי - מסך, מקלדת ועכבר. זה לחבר. חשוב לו מאד שמשחקים ירוצו טוב, לא חייב בגרפיקה מקסימלית + פילטרים. וגם חובה 1 ג'יגה זכרון. X1950 PRO נראה לי המאיץ גרפי הכי המתאים (1200 ש"ח), חוץ מהרכיב הזה הכל פתוח.

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, מחפש נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (הרבה אופיס ואינטרנט) אבל יוכל להתמודד טוב גם עם עריכת וידאו. מדובר על עריכת וידאו מאוד בסיסית ברמה חובבנית ובלי אפקטים מיוחדים, אבל חשוב לי שיזרום חלק. יש לי תקציב של 5,000 ש"ח למטרת הקנייה ואשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב זה. אבל , אם תשכנעו אותי שאלף שקל נוספים יעשו הבדל משמעותי, יש סיכוי טוב שאני יכול לגרד עוד אלפייה ולהגיע לתקציב של 6,000. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  13. אהלן. כרגע יש לבחור Thinkpad T60 שכבד לו קצת... השימושים משרדיים לגמרי. אולי יבוצע מעט תכנות ב-C, אבל לא יותר מזה. הפרמטרים שהכי חשובים לו הם אורך זמן סוללה, משקל ושנות אחריות (השם DELL קופץ לי לראש). ברור לי שנדרש נייד של 14" ואפילו פחות מזה, אך הוא מעדיף 4:3 ולא רחב אם אפשר. מחכה לתשובתכם ומודה מראש.

14. Started by iSolt,

יש כזה דבר אולטרבוק גדול מ14 אינצ'? (הבנתי פחות או יותר שהמשקל המקסימלי לאולטרבוק הוא 1.6KG)

15. Started by BlackTalon,

http://item.express.ebay.com/Computers-Networking_Laptop-PCs__NEW-ASUS-F3SV-B3-15-4-2-2GHz-2GB-160GB-DVD-RW-NOTEBOOK_W0QQitemZ190156595219QQihZ009QQddnZComputersQ20Q26Q20NetworkingQQadnZLaptopQ20PCsQQptdiZ143QQddiZ1192QQcmdZExpressItem האם יש דרך להסיר את VISTA ולהתקין XP במידה ולא אהיה מרוצה מ-VISTA ? עריכה: שיניתי את הלינק כי מצאתי את עוד דגם עם 2GB זיכרון במקום 1

16. יש לציין שהמחשב לצורכי עבודה משרדית , משחקים ברמה בסיסית, בעיקר אינטרנט ושיתוף קבצים,קצת סרטים. אז איך המחשב שאני רוצה להזמין ? מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 435 1 435 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS Price Units Total M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 470 1 470 זכרונות‏ DDR II 533 Price Units Total 1GB TwinMOS 405 1 405 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 1 320 צורבים‏ Pioneer Price Units Total DVR-112D DVD±RW Black 215 1 215 מארזים‏ Price Units Total JSPTech T-688 HTPC 400W Black 265 1 265

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by yuvalkob,

היי חבר ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט עד 4000 שקל (אפשר טיפה לסטות) הוא מתעקש על זה שהוא יהיה מבוסס אינטל לא צריך מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר רק מחשב

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  18. אז ככה אני יוצר מוזיקה אלקטרונית די עמוק בעסק כבר שנתיים... יש לי מחשב בן 4 שנים שזמנו עלה 8000 שקל לא היו שום בעיות ברוך ה' אבל הוא כבר זוחל ולפעמים עולה בהרבה עצבים.. המפרט שלו ממה שאני זוכר זה מעבד: AMD 3800 DUAL CORE ATHELON 2GB RAM כרטיס מסך לא נראה לי שמשנה אבל 7900GT EVGA דיסק קשיח פנימי 160 GB של WD ודיסק חיצוני 160 GB של WD כרטיס קול פנימי שעובד על CPU משלו מארז, מאווררים וספק (400 וואט לדעתי) - Thermaltake העניין הוא כזה.. יהיה לי מסובך להחליף מחשב בגלל שכל הפלאגים והתוכנות שהותקנו בכל השנתיים האלה ככה ש מצד אחד - אני יכול למחוק את כל שאר הדברים של המחשב ושיהיה רק המוזיקה נטו ולקנות לפטופ במחיר של 2700 שקל +- שיהיה לצרכים האחרים אינטרנט מוזיקה (שמיעה בלבד) וכא…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by tototom,

הי, אני חלש מאוד בכל תחום החומרה, אשמח לסיוע מהמומחים כאן. רציתי לרכוש קונסולה מהחדשות PS4/XBOX1... לאחר קריאה ברשת אני שוקל במקום לרכוש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעמוד ברמת של הקונסולות (וככה להרוויח שתי ציפורים במכה כי אני גם ככה צריך מחשב נייד). האם ניתן לרכוש מחשב נייד שיהיה עם ביצועים ברמה גבוה לפחות כמו הקונסולות החדשות ואפילו יותר? מה החסרונות במקרה כזה? תוכלו להמליץ לי על מחשבים כאלה? כמובן שהמחשב ישמש גם לפעילות שוטפת פרט למשחקים ולכן חשוב לי שיהיה מחשב נייד תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by asa_s1,

הבן שלי שפך אתמול מים על המחשב שלי, המחשב בן שנתיים(כלומר עדיין באחריות) רציתי לשאול: א. האם אחריות מכסה מקרים כאלו. ב. אם האחריות אינה מכסה, איפו אפשר לרכוש/להשיג מקלדת חדשה עם תאורה אחורית בעברית במחיר שפוי, באזור פ"ת והמרכז. תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  21. Started by Shaool Levy,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1494 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪209 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל - LanCool PC-K65B + Seasonic 650W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪835 קירור למארז: Asetek Vapochill 9cm PWM Fan (Panasonic OEM) כמות: 1 - מחיר: ₪48 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כמות: 1 - מחיר: ₪49…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  22. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש - שמבוסס על מחשב הגיימינג עם "תמורה גבוהה למחיר" כאן באתר (והוא מתאים לצרכים שלי, על פי ניסיון משני המחשבים הקודמים שרכשתי). מכיוון שאני מבצע את הרכישה דרך תקציב ממקום העבודה אני מוגבל מבחינת הספקים כך שייתכן ואצטרך לשלם מעט יותר. העברתי את המפרט הנ"ל לספקים וקיבלתי מספר הצעות מחיר אשר החליפו כמה חלקים בהתאם למה שיש להם. אשמח לשמוע דעות לגבי ההחלפות האלו (והמחיר, שמוצע באופן גלובלי בכל המקרים). צירפתי בסוף תמונה של המפרט המומלץ כאן באתר. תודה רבה!! ספק 1: ספק 2: ספק 3: המפרט המומלץ המקורי:

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by eCRIME,

קודם כל, יש לכם אחלה של אתר ולא פעם ולא פעמיים נכנסתי אליו [בעיקר דרך YNET] והתרשמתי מאוד מהכתבות המפורטות שלכם...! חזק ואמץ אז ככה, לאחר שבדקתי את הויסטה במחשב שלי P4 3GB GeForce 5700XT..... מצאתי אותו עובד לאט.... וגם הציון הזה שקיבלתי עיצבן אותי [2.4[ רציתי את עזרכתם במציאת מחשב שמספיק חזק לעבוד עם הויסטה [...] ולמשחקים ברמה גבוהה.... התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 ש"ח.... מסך LCD כבר יש.... אז חסכנו איזה 1000 ש"ח... תודה רבה רבה לעוזרים.... Peace Out

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הצרכים שלי מהמחשב הם אינטרנט ,אופיס, משחקים קלים ( NBA2K14 ן FM14), צפייה בסדרות בצפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיף למסך קצת יותר גדול מהרגיל - 13 יהיה לי קצת קטן אבל אפשר להסתדר, עדיף 14-15+. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף רזולוציה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpa…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.