ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיף שיהיה מהאתר www.ksp.co.il מכיוון שאני אולי אקנה משם את המחשב. כ.מסך אני מעדיף 9800Pro וזיכרון אם יכנס לכם אז תשימו 1024 תודה. עריכה:-------------- אני לא מתכוון לעשות OC בזמן הקרוב (שנה+-) כולל: מסך, DVD לא כולל: מודם, תקליטון 1.44, צורב.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיהיה חזק לסרטים, קל, ומעבד שאני אוכל לעבוד איתו באופיס ומידי פעם עריכת סרטים ב- movie maker. חשוב לי שיהיה ניתן לראות את המסך מכמה כיוונים. כמו כן, חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ולא תתחמם אחרי חצי שעה של עבודה. אשמח להמלצה על דגם טוב בסביבות ה5000 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה ?? תודה רבה לעוזרים !! מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Box 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 715 1 715 זכרונות DDR III 1866Mhz Price Units Total 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel 880 1 880 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 900 1 900 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 440 1 440 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail 150 1 150 מארזים Thermaltake Price Units Total V9 Mid Tower B…
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב netbook מבוסס על מעבד ARM, מסך בסדר גודל של 7-8 אינצ', שיכול להריץ לינוקס. השימוש העיקרי שלי הולך להיות עורכי טקסט (קוד), קריאת PDF-ים וצפייה בסרטים (באיכות נמוכה). מאוד חשוב שלא ייקח לו הרבה זמן להידלק, וסוללה שתחזיק הרבה זמן (סדר גודל 10 שעות) תקציב 2000-3000 שקל. למרות שהתקציב לא באמת משקף מכיוון שככל הנראה, קרוב משפחה יביא לי את המחשב מארה"ב. מה גם שיש לי כרגע מחשב נייד "רגיל" והבעיה שלי איתו זה שהסוללה לא מספיקה (בערך שעתיים..) ושלוקח לו יותר מדי זמן להידלק. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לאיש עסקים המרבה לטוס לחו"ל למטורות עבודה (אימייל,אופיס ) דרישות מיוחדות מסך עד 13.3 אינץ משקל כמה שיותר נמוך (מתחת ל1.5 קילו) כולל אופטי מובנה (DVD\CD) כונן קשיח גדול בטריה חזקה מאוד והדרישה הכי בעיתית למרות שאפשר להתגמש עליה : מקלדת מוארת. מודה לכם המון על העזרה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש דבר כזה? הוא יחובר למסך LCD רחב בגודל 22-26 אינטש (זה אפשרי, נכון?) אני לא צריך מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות, אבל שאני אוכל לפחות להתנסות במשחקים חדשים. אני חושב שכרטיס מסך בסגנון 8600GT יהיה די והותר בשבילי. אין חשיבות למשקל של המחשב או לגודל המסך - מוכן להתפשר כדי לחסוך בכסף. אני יכול להסתפק בדיסק קשיח של 120GB. האם בתקציב הזה אני יכול להנות ממחשב נייד שיביא לי שיפור מהמחשב הנוכחי? (פנטיום 4 2.8GH 512MB וכרטיס מסך ג'יפורס 5200). איך המעבדים של הניידים במחירים כאלה בהשוואה למה שיש לי? תדה.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי VOSTRO 3300 ואני מחפש לו ספק נוסף ב EBAY על הספק עצמו לא רשום מספר דגם או משהו כזה שנתן ב EBAY תוצאות רשום שהוא ממשפחת PA-12 . בחיפוש מצאתי הרבה תוצאות שתואמות לנתונים הטכני של הספק שלי, אבל אני לא בטוח שהקונקטור מתאים. אשמח לקבל טיפים למציאת שנאי תואם תודה
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מסך 4K, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך מפרט טוב עד מחר (כי מחר אני הולך לקנות) המפרט חייב להיות מSKYPC.CO.IL וחייב לכלול את המארז הבא http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=VD4000SWA אני גם רוצה מסך דיי גדול (לא של DELL!!!) עדיף של ASUS ה 24'' המטרה היא גיימינג, OC דיי טוב (Q9300 ל3GHZ+ אם הוא ישרוד יותר מזה אז אני יעשה יותר מזה אולי אפילו 3.5) +4GB RAM אפשר גם 2 אבל עדיף 4 לא צריך ציוד הקפי כרטיס מסך רק של NVIDIA ומעבד INTEL החלק הבעיתי הוא שאני צריך שתבדקו כמה זה יוצא ב36 תשלומים (תכניסו הכל לסל ותלחצו "לקופה" ואז תבדקו כמה יוצא ב36 תשלומים) תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור עריכה: אני בונה את המחשב לבד אז לא לכלול בניית מחשב [glow=red,2,300]מי שלא …
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודות גרפיות(פוטושופ וכדומה) ככה שחובה 1GB זיכרון, כמו כן מעבד מתאים וכרטיס מסך מספיק טוב הוא לא חייב להיות מדהים אבל שיאפשר לעבוד על תוכנות גרפיות וגם משחקים. אם אפשר להכניס בתקציב גם צורב DVD זה יהיה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לוח אם : GA-K8NXP-SLI AMD K8 Socket 939 nVidia nForce SLI, FSB2000, DDR400DC, FX, x 2 S8C, Lan 1GB, PCI X 16 X2, RAID, SATA II, 1394b, NFW מעבד: A M D - SOCKET 939 AMD 64BIT DUAL CORE Box 3800+, 512KB x 2 Cache, Manchester כרטיס מסך: nVidia PCX6600GT DUAL GPU ! 256MB DDR3, MEM CLOCK 1120 TV, 256BIT, DVI, GT VERSION, 2 X GPU !! זיכרון: KINGSTON DDR 512MB PC400 CL2.5 X2 הרדיסק: WESTERN DIGITAL 7200 RPM 16MB SATAII 250GB SOny 1.44 FDD מארז שקוף + נאון ATX2, 480W, USB ספקATX2 שלוש שנים אחריות על כל החלקים של ג'יגה ביט חצי שנה אחריות אצלי בחנות סה"כ 7490 שח כולל מעמ
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המפרט של הHP הוא: 1-year HP Accidental Damage Protection Covers any damage caused by spills, drops, falls, collisions, electrical surges, or any other accident. HARDWARE AMD Turion 64 X2 Mobile Duo Core TL-56 (1.80GHz/512KB) Advanced performance and multitasking with most software applications. 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) 256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 HP IMPRINT Finish + Microphone + Webcam 2.0GB DDR2 SDRAM (2x1024MB) Top-level performance. 120 GB 5400 RPM SATA Hard Drive LightScribe Super Multi 8X DVDRW w/ Double Layer Label discs by burning silkscreen-quality graphics on them. HP Mobile Remote Control מחיר השוק שלו הוא כ- 1400 על 1500 דולר. מישהו התנסה עם מחשבי T…
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי לכולם, אני יודע שהדיון הזה לא בדיוק עומד בנהלים של בקשה להמלצה לדגם מחשב נייד. הסיבה היא שאני פשוט כרגע לא מבקש המלצה לדגם מסוים. אני מבין יותר בנייחים מאשר בניידים, ואני הייתי רוצה לדעת סדר גודל של מחירים, לדעת כמה לחסוך בערך וכו'. ברור לי שזאת תהיה הערכה גסה, אבל זה יותר טוב מלא לדעת כלום... אז.. 1. סדר גודל מחירים של מחשב נייד ללימודים + גיימינג. מבחינת לימודים מדובר על מדעי המחשב. אני לא חושב שצריך מחשב "כבד", זה בסך הכל תכנות ברמה פשוטה. מבחינת גיימינג, יש לי נייח לדברים הכבדים, אבל אני כן רוצה שאני יוכל להשתמש בנייד ללאן-פארטיס.. שכרגע זה בעיקר משחקים כגון left 4 dead 2.. האם זה ריאלי שנייד יריץ את זה? לא חייב בהגדרות מטורפות.. העיקר שירוץ חלק.. 2. מחשב שני: סדר…
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם הם חלשים יחסית למעבדים מהסדרות ___T7___,T8___,P8?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות כבר ביום שבת/ראשון את המחשב הנ"ל. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו או מחשב אחרים מאותה הסדרה (inspiron 1545 t6400/6500) קצת ביקורות עליו, חשוב כמה שיותר מהר על מנת שאוכל להחליט עד שהסופ"ש מסתיים. תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.2GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® Gma 4500MHD זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN Bluetooth יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳ גודל מסך 15.4 500 ג׳יגה יספיק צבע וציפוי לא משנה לבן או שחור עבודה משרדית פייסבוק עבודות לבית ספר וכד׳ צורב כדי שיהיה חיבורים מיוחדים לא צריך חיבור hdmi משקל רצוי לא חשוב זמן סוללה עדיפות למירבי למרות שהוא מתוכנן להיות בבית רוב הזמן מערכת הפעלה 7 מינימום העדפה לחברות dell Lenovo hp
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אשמח אם תעזרו לי בהמלצתכם על מחשב נייד - שמיועד למשחקים. הצורך במחשב נייד דוקא ולא ברגיל נובע מהצורך של שימוש המחשב עבור ילד נכה שהמחשב עבורו היא גם ה"מחברת" שלו לבית הספר (הוא יכול להקליד אך לא לאחוז עט). בנוסף הוא משחק משחקים כמו ספיידר מן, שר הטבעות, הארי פוטר וכד',. מדובר על סכום של 5000 - 6000 שקל. המון תודה על כל עזרה גלי
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות חדש.. ב4000 כולל מסך רק כמה דגשים: הרדדיסק מספיק 250 אם אפשר לינק למארז שיהיה שכמה שיותר חזק למשחקים(כן בתקציב הזה...) מסך 19 ולינק לחנות ממנה אתם בונים את המפרט.. תודה לעוזרים! :]
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למשחקים עד 4K שכולל בתוכו HD4870 מחשב חזק למשחקים ללא HD יש לי 260 גיגה לעניין
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לוח אם , כרטיס מסך , ומעבד. המחשב מיועד לצפיה בסרטים באיכות של 1080 מחובר לטלוויזיה 56''. לפני כמה שנים בניתי מחשב לצרכים דומים ושמתי בו E7400 עם RADEON 4550. חשבתי להשתדרג קצת אם יש צורך, לדוגמא מעבד אולי קצת יותר חזק או כרטיס מסך מסדרה 5. מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי מהמפרטים יותר טוב רק לOC ולמשחקים ! עד 4500... מפרט 1: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤829 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay -------------------------------------------------------------- לוח אם ASUS P5Q ¤623 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 --------------------------------------------------------------- כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤265 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS ---------------------------------------------------------------- זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤298 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-2GBPK ---------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
דגם: GIGABYTE GA-8I945PG 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה''כ יציאת PCI Express: 2 סה''כ יציאת USB 2.0: 8 סה''כ S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1: כלול תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול תמיכה ב-RAID: SATA 1,0 דיסק קשיח יצרן: WESTERN DIGITAL טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 200 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: INTE…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
זקוק למחשב עבור המטפלת של סבתא שלי, כדי שתוכל להתקשר הביתה. המחשב הישן (7 שנים), איטי, לא מסכים להריץ כרום ורועש מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, אבל שיהיה אמין ל 7 שנים לפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? גלישה באינטרנט, סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש ציוד קיים (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 500 חריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מחו"ל. …
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-