עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Franky 4 Fingers,

היי לכולם! אם למישהו יש קופונים לניידים של דל אלטיטוד או ווסטרו אני אשמח לקבל אותם ;D תודה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  2. לאחר שהמסך שלי נדפק והחלפתי אותו והמסך שקניתי היה דפוק וגם אותו החלפתי ועכשיו הוא עובד כמו שצריך רק בעיה אחת קטנה לאחר כיבוי המחשב המסך נשאר מואר זאת אומרת מסך לבן רק כשאני מוציא את הסוללה המסך מתכבה = נהייה שחור איפה בידיוק הבעיה?מה הפתרון? מגעים?מסך עצמו?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by ilu_xa,

שלום לכולם, שנת הלימודים באה ומתקרבת, לכן הגיע הזמן להצטייד בהתאם. אף פעם לא היה לי מחשב נייד משלי, ואף פעם לא יצא לי להשתמש באחד כזה יותר מדיי, לכן אשמח לקבל המלצות והכוונות מבעלי הניסיון בתחום. למרות התקציב הדחוק ראיתי שיש לא מעט אופציאות והמגוון הוא דיי גדול. * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, אופיס. בשביל המשחקים יש לי את המחשב הנייח. * גודל המסך? 12-14", הבנתי ש15.6 יהיה בעייתי מבחינת גודל, משקל, זמן סוללה? * משקל רצוי? אין לי אינדקציה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מניח שכן, לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כבונוס, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה כונן כלשהו, לא…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by Lirang10,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by frenzy,

אהלן אני צריך עזרה בקשר למפרט, מה שאני מחפש זה ככה, מפרט בעיקר למשחקים, אין צורך במסך מעבד - AMD בטכנולוגיית 64bit, חשבתי על 3200 לוח - איך האלבטרון, אולי האסוס? זיכרון - 512MB או ג"ב? כ.מסך - הX800GT? אולי עדיף ללכת על משהו מבית nVidia? כ.קול - אני מניח שמה שמגיע עם הnForce 4 יספק אותי בהנחה שזה יחובר אנלוגית ל-2 רמקולים קדמיים בלבד? זהו בעיקרון, אה.. גם המלצה לקירור תבוא בטוב תודה.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  6. שלום, אשמח מאוד לקבל מכם הצעות לשיפורים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של כמה מאות שקלים אפשרית, אך עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, גם תכני HD ותוכנות חישוביות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים החדשים והעתידים לצאת, כל הסוגים…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  7. מטרת המחשב: לאפטופ להופעות, עבודה עם קיובייס (DAW). צריך: זכרון: 8 ג'יגה (לאחר תוספת גם טוב) מעבד: מספיק i5 או המקביל לו כונן: 7200RPM, 320/500GB בלוטות' חיבור DVI למסך ישן קצת. אם אין DVI, אז HDMI למסך יותר חדש שאני מעדיף לא להשתמש בו להופעות. כמות נדיבה של חיבורי USB, חמישה יהיה טוב. לא צריך: (עדיף הכי זול) מסך בשום גודל משקל/עובי מיוחדים סוללה ארוכת חיים (תמיד בחשמל) צורב / כונן מערכת הפעלה כרטיס מסך האם יש חברות שמוכרות ניידים "לא מאוזנים" עד כדי כך? לדוגמה, הרבה זכרון, עם כרטיס מסך און-בורד ומסך קטן.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  8. מתוכנן OC למעבד, ולכרטיס מסך. אין צורך בקירור חיצוני. אני לא יכול לחרוג מהתקציב הנוכחי. איני מעוניין במפרטים אחרים, אלא אני מעוניין בחוות דעת. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤483 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤395 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤811 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28620 מארז ללא ספק HEC 6919B Black ¤240 כמות:1 h…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by mazam,

שלום מחפש מחשב נייד לאיש עסקים המרבה לטוס לחו"ל למטורות עבודה (אימייל,אופיס ) דרישות מיוחדות מסך עד 13.3 אינץ משקל כמה שיותר נמוך (מתחת ל1.5 קילו) כולל אופטי מובנה (DVD\CD) כונן קשיח גדול בטריה חזקה מאוד והדרישה הכי בעיתית למרות שאפשר להתגמש עליה : מקלדת מוארת. מודה לכם המון על העזרה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום יש לי קצת בעיות עם המשטח מגע של הנייד החדש, HP dm3, לאחר סגירה פיזית של המחשב (ללא כיבוי או מצב שינה), כאשר אני פותח אותו שוב לאחר זמן מה אני נתקל בבעיות עם המשטח, לפעמים לא מגיב כלל, לפעמים נתקע הסמן על מין זכוכית מגדלת וכל מני תופעות האם זה עניין של הגדרות או משהו ? זה מחשב חדש ואני לא מתמצא במיוחד בניידים תודה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלום דרוש מחשב נייד לעבודה משרדית בבית ובמשרד, תקציב עד 5000 שקל. חייב להיות נייד מאוד ולכן צריך להיות קל משקל צריך להיות מהיר ולכן חובה מעבד סביר, מספיק זיכרון וכונן SSD, עדיפות שיהיה רק כונן SSD אבל גדול. השימושים הם אך ורק אופיס ואינטרנט כנראה שנדרש גודל מסך קטן (~14 אינטש) בשביל הניידות, אם יש אופציה מעניינת עם מסך גדול יותר תישקל כי לא מתוכנן לחבר שום מסך נוסף.(לא על חשבון ניידות) מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by combinacc,

שלום, אני מחכה למסך שיגיע ובינתיים אני צריך להחליט על מה אני הולך מבחינת המחשב. זו הקונפיגורציה המלאה שכרגע אני מתכוונן עליה, אשמח לשמוע הצעות, הערות וכו' מכולכם. מסך: Dell 2405FPW 24" 1900x1200 מארז/לוח/כרטיס קול: Shuttle SN25P מעבד: AMD Athalon 64 3200 זכרונות: 2X Kingston 512MB CL3 כרטיס מסך: Sapphire X850XT DVI 256MB PCI-E דיסק: Seagate 120GB SATA צורב: NEC 3520A Dual Layer Black מקלדת/עכבר: Microsoft Wireless Desktop Comfort 3.0 מחירים - מסך 1450$ כל השאר - 5800 ש"ח אשמח לשמוע את העצות רעיונות שלכם, תודה !

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום לכולם!!! כמו בכותרת....לא צריך ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,צורב,floopy) צריך מסך...ואם אפשר שהמחשב יריץ קצת משחקים אז זה סבבה... תודה רבה!!!!

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  14. המחשב מיועד לתלמיד בכיתה ד'. לא אמור לעשות שום דבר מסובך, שימושי אופיס, אינטרנט וכדומה התקציב כ-1000 ש"ח ללא המעבד ומסך אותם כבר יש לי. המלצה יכולה להיות למפרט או לחנות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  15. החלטתי סוף סוף ללכת על ה Inspiron 6400 של DELL יש את זה http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=48 עם הרחבת זיכרון ל- 2GB בתוספת של ¤750; דיסק קשיח: 120GB בתוספת של ¤195; מערכת הפעלה: Windows vista basic; סה"כ ¤5700 ויש את זה : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm ב 6800 ש"ח ויש את זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4102 שיעלה 5000 ש"ח עפ הרחבה ל2G זיכרון (ויש לו מעבד 1.75 ) המחשב מיועד לאופיס / עבודה / אינטרנט >> ותיקווה גדולה למישחקים ( ברמה של למשלWOW או MOHA ? ) 1. האם כרטיס המסך המשופר ATI1400 מצדיק תוספת של 1100 ש"ח או שישנם עוד הבדלים אחרים? (יש באנצ'מארק כרטיסי מסך שמשווה בין ה950 המובנה ל 1400 ?) 2…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  16. הדרישות הקריטיות: מסך קטן מ-15.4'', כרטיס מסך לא מובנה. ייעוד: בעיקר הקלדה על מסעדי כסאות האוניברסיטה (לכן חשוב לי שלא יהיה גדול, אבל לא ממש אכפת לי לסחוב 3 קילו), אבל חשובה לי גם תמיכה במשחקים. כפי שאפשר להבין מהכותרת, אחרי התלבטויות רבות וגלישה ממושכת באתרים אמריקאיים רבים ננעלתי על הA8J של אסוס שממלא את כל הצרכים (14''<15.4, והוא בעל כרטיס מסך X1600/7600 שבדר"כ מוצאים רק בניידים הגדולים), רק כדי להתייאש מנסיונותי למצוא אותו בארץ (אני לא רוצה לייבא מחשב; אחריות וכו'). בכל מקרה, אשמח לקבל הצעות למחשב שעונה על הדרישות שלי במגבלת התקציב (כמובן, במחיר נמוך יותר אם אפשר ;D), או קישור לחנות שמוכרת את ה A8J בארץ.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש לפטופ לצורך עיצוב גרפי אדריכלות אני צריך מחשב שיוכל להריץ את תוכנות העיצוב כמו אילוסטרייטור ופוטושופ. גודל מסך 14 אינץ' ומעלה. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל אני לא מתוכנן לבצע המהרה חריגה מהתקציב רק אם ממש יש כדאיות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  18. אני כבר כמה ימים לא מוצא דרייברים. הצילו !!!! Satellite L355D צריך דרייברים של כרטיסי רשת, מסך, וקול. http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=2059352&rpn=PSLE8U&modelFilter=L355D-S7815&selCategory=3&selFamily=1073768663 תודה רבה. אהה.... XP עדכון: מצאתי. נשאר לי כרטיס רשת. (לא אלחוטי)[br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 00:58:55 מצאתי הכל.ימח שמם! למה אני צריך לגרד את זה מרחבי הרשת? למה באתר יש להם רק דרייבר של מודם, וכרטיס רשת אלחוטי? למה הם לא מפרטים איזה כרטיס קול, רשת, וכו? ולמה אני צריך לפרק את המחשב כדי לגלות את זה? לא משנה... העיקר שיש הכל.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב בתשלומים לפחות איזה ללא ריבית יש כאלה?

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by cold fire,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי המחשב מיועד לסרטים משחקים ושימוש יום יומי המסך שיש לי כרגע הוא CRT 17 אינטש אני משחק ברזולוציה של 1280X800 אני רוצה לשחק בsc2, diablo 3, gothic 4 , mafia 2 תודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by AmL1,

בוקר טוב לכולם, אני מחפש מחשב שהמטרה שלו היא הצגת סרטונים ומצגות על 2 מסכי LCD 32 וגם על מסך 21 שיהיה אפשר לעבוד,אין בעיה לשים סוויצ' שיחליף בין מסך עבודה למסכי הצגה. אני צריך רק מחשב בלי ציוד הקפי בכלל. התקציב הוא באיזור ה 2500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  22. שלום, אני אצטרך 2 סקינים (מדבקות לגב המסך) ללפטופ 13.3" ובגיגול מהיר לא התרשמתי מהאתרים שמציעים סקינים. אני צריך שתהיה אפשרות להעלות תמונה אישית לייצור הסקין. אשמח לכמה הצעות לאתרים כאלה.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  23. 1. מה דעתכם על המפרט ? האם יש משהו שכדאי להוזיל, או שזה המינימום ההכרחי ? 2. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? 3. יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט, האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ? 4. האם אני יכול להחליף את המארז+ספק שציינתי, במארז+ספק הבא, שזול יותר ב 100 ש"ח ? Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤352 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  24. שלום לכולם, הסתכלתי נושאים שכתבתם לגביי מפרטים. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - התקציב הוא עד 3,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? - מחשב לעבודות - בין היתר גם הרצה של מכונות וירטואליות - VMWare, הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל GEFORCE 9600GT יספיק לי), וגלישה באינטרנט. מחשב ביתי שייתן מענה לילדים ולבוגרים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא צריך שום ציוד הקפי, אני צריך רק מארז. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - אני לא צריך צורב, יש לי כבר צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL, ומעדיף לוח אם של GIGABYTE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הקירור חשוב לי כי היה לי כבר ניסיון עם זה שהמחשב מתחמ…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by HdSkiller,

היי חצי המרכיבים הבאתי מחול וחצי אני קונה בארץ באיזה חנות ההתקנה הכי אמינה ואחריות הכי טובה? Tms או פלונטר?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.