ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט + מינוס ואני רוצה בבקשה שתגידו לי חוות דעת שותגידו לי איך המחשב שיפורים והצעות יתקבלו בברכההה רק שלא יעבור לי את 7000 שקל המחשב שיכלול בתוכו 200 GB 512X2 זיכרון מקלדת ועכבר אלחוטי חוץ מזה תשנווו מה שבראש שלכם ותעזרו לי בזההה תודה רבה לכל העוזרים נ.ב תרשמו לי גם מאיפה אני יכול להשיג את המחשב (אתר אינטרנט)
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום קוראים לי שמעון ואני צריך מפרט של מחשב מפרט בתקציב של 3500 ש"ח לכל היותר ושיהיה במחשב: 0> מעבד חזק ומהיר עם אחריות 1> כרטיס מסך טוב למשחקים וגרפיקה גבוהה 2> כרטיס זיכרון 512 mb {בסטיק אחד בלבד} 3> לא צריך דיסק קשיח {יש לי} של excel stor 80 g"b ושיתאים למפרט הזה של 4> לא צריך סידירום וגם לא צורב {יש לי"} 5> לא צריך פלופי כונן דיסקטים {יש לי} 6> ולכל מי שמבין ויכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות כל חלק בכמה שיותר זול כדי לחסוך אז תודה מראש 7> ואם אפשר גם להרכיב אותו אני יוסיף כסף ואם לא אז חבר שלי ירכיב אותו דרך אגב: יש לי ציוד היקפי... {רמקולים מקלדת עכבר } וגם סידירום וכונן דיסקטים ודיסק קשיח נ.ב. עם עזרה של שני חברים בפורום כאן…
-
- 18 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 7600gt וP4 3.2 640 מה יהיה יותר טוב עם השדרג את הכרטיס לx1950p או את המעבד ל Amd AM2 4200 ?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום,מבקש לחבר לי מפרט מחשב ללא מארז,ספק, וללא צורב DVD עד 3500ש'ח מעוניין במפרט טוב למשחקים כבדים ולא מתכוון לבצע אוברקלוק כי אני לא מבין בזהחשוב שיהיה שקט יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION וספק 450W של EZCOOL.אבל אם אתם חושבים-שהוא לא יחזיק -אשמח לקבל המלצות. המסך שלי LG 1970 אני מבקש לדעת מה עדיף 4 ליבות או שניים(Q6600 או E8400) לוח עם ציפ P35 או P45,אם יש טעם לשלם יותר 200 ש'ח כרטיס מסך של GF8XXX או של ATI48XX ולמה? לגבי דיסק קשיח מספיק לי 250GB,אלא אם כן ההפרש לא משמעותי במחיר ספק....אם יש צורך וחשוב שהמחשב יהיה שקט.....אף אני לא מדבר על קירור מיים וכו' תוספת:ביומיים אחרונים חפרתי קצת בפורום וקראתי שכרגע ולשנה,שנתיים אפשר להסתפק במעבד כמו E7200 וכ.מסך 9…
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב לאשתי היא גרפיקאית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
P3 500 TNT2 32MB 128 LIVE ASUS*50 יש גם מודם ולוח M של ASUS
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן חברים, שוב ערכתי את הת'רד הזה - החלטתי שאני קונה מחשב חדש לגמרי ולא לוקח חלקים מהמחשב הישן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, וכל שאר הfpsים למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19', בעתיד כנראה ישודרג ל-23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב-1700 ש"ח (אם ממש משתלם - אפשרות לחריגה עד 1900) שישמש בעיקר לסימס 3 וצפייה בסרטים במסך 19". חשוב שיהיה מארז יפה ושחור. חשוב גם שיהיה שקט. אם אפשר, אז רק תמליצו לי על מחשב מ-skypc כי שם אני הולך לקנות. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך ). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם יש חיבור האם צריך מתאם. אני לא יודע איזה מחשב כי עוד לא רכשתי , חשבתי על דגם SL500 של לנובו, אבל זה גם משהו שאני צריך לבדוק לפני רכישה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
לוח ראשי INTEL ISELTON 946 כרטיס רשת מוסנה 10\100\1000 כרטיס מסך מובנה מעבד INTEL 3GHZ 800 775 דיסק קשיח 80GB SATA כונן 1.44 זיכרון פנימי 1GB DVD עכבר מיקרוסופט מקלדת מיקורסופט כרטיס קול מובנה מארז ATX 380$
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1842 http://www.imshops.co.il/pl_product~SatelliteP300-133~2~1.htm מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, מקוה שאני רושם במקום הנכון. חזרתי עכשיו לתחום המחשבים (לשחק יותר נכון) אחרי הרבה שנים שהייתי מנותק (צבא, טיול ועוד שטויות), שעזבתי המלחמה הייתה עוד בחיתולייה ועכשיו אני צריך ללמוד מהתחלה. השאלה הראשונה: באתר הזה כמעט כל המפרטים למשחקים הם AMD, לעומת זאת באתרים המובילים בעולם (alienwere) המחשבים החזקים ביותר הם מבוססי אינטל, אז בארץ פשוט עושים דוקא או שזה בגלל שב-AMD יותר טוב לעשות OC ? שאלה שניה: מה מצב סצינת ה-LANPARTY בארץ ואילו מחשבים מומלצים לקחת לשם ? שאלה שלישית: אילו מסכים מומלצים למשחקים (האם כבר מומלץ LCD DVI או לא), ואיזה ציוד עיקפי, בעיקר מקלדות ועכברים. תודה מראש, עוד שאלות בדרך... חן.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (במחירי אילת) אפשר לחרוג טיפה אבל גג 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי רגיל (אופיס, אינטרנט, צפייה בסדרות) ומדי פעם עבודה בתוכנת solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הלפטופ יהיה מחובר לתחנת עגינה שאליה הכל מחובר (רצוי ב type C) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung X2 Sapphire ATI Radeon X800GTO2 PCIe 256MB Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black סה"כ יוצא 4834 מישהו יודע איפה אפשר להשיג את אותו מארז בפחות מ494 (יחד עם ספק כוח...) אז מה אתם אומרים, להזמין?
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מה עדיף. בפועל מדובר באותו גודל מסך , אותו גודל דיסק קשיח ,אותה מערכת הפעלה ! לטובת ה 1201 ,כרטיס מסך חזק יותר מחיר זול יותר. לטובת ה UL מעבד חזק יותר ,זכרון גדול יותר וסוללה מחזיקה מעמד יותר. אנא עזרו ,דרור.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המפרטים הוא למחשב שלא משתמש במשחקים כמעט רק משחקים כמו סימס 2 וכו ואפשר שתשערו לי כמה כל זה יעלה? לוח אם שיתאים למעבד - מה שהמוכר יבחר לי ואם לכם יש בבקשה תציעו מעבד קונרו E6600 קאש 4 כרטיס מסך 7600gs של LEADTEK כרטיס זיכרון 512 מומלץ Kingston -1024MB הכי פשוט כונן קשיח 160GB כונן 1.44 פנימי הכי פשוט כרטיס קול רגיל הכי רגיל שיש צורב DVD שיכול לצרוב גם על CD ושקורא דיסקים של DVD ו CD מאוררים הכי שקטים שיש למחשב שפועל כמעט 12 שעות ביום בלי הפסקות כרטיס לחיבור מודם זול מארז יפה כסוף או שחור יפה
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט טוב לחבר טוב, המטרות העיקריות הן קולנוע ביתי, גלישה באינטרנט, ותכנות (מלשון לתכנת). התקציב : עד 4K. (אין צורך במסך, מקלדת ועכבר - אלו קיימים כבר) אם יש אפשרות שיהיה מבוסס C2D, עם 2 ג'יגה זכרון בעקרון הוא חשב על כ.מסך ONBOARD, אבל אם יש אפשרות וזה נכנס בתקציב, גם כ.מסך MID-LOW מהדור החדש, או MID מהדור הקודם, יהיה תוספת מבורכת. (עריכה : חשוב מאוד, שכחתי לציין : צריך HDMI) אנחנו נשמח לשמוע הצעות, המון תודה.
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 14.1 או 15.4. מעדיף שלא יהיה רחב אבל זה לא קריטי... המטרה העיקרית של המחשב זה ללימודים, אופיס, אינטרנט ותוכנות...(בבליון, אנטי וירוס פיירווול). המחשב לא מיועד למשחקים ולא לתוכנות הורדה ושיתוף קבצים. הארד דיסק 120 גיגה ומעלה... המחשב מיועד להיות נייד (לא מחשב נייד לסלון) ובכוונתי לקחת אותו איתי ללימודים ולכן אני צריך מחשב עם סוללה טובה שתחזיק כמה שיותר. חריגות לפה ולשם יתקבלו... תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1396/1368[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
החלטתי שוינדוס 8.1 זה לא בשבילי, והתחלתי בניסיונות להתקין וינדוס 7 על המחשב הנייד. מסתבר שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... ההתקנה נתקעת בשלב מסך הטעינה של התקנת וינדוס 7 על האייקון הצבעוני, עוד לפי האפשרות לפרמט דיסקים. בילטתי את הSecurity boot, אבל איך לכבות את ה UEFI?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום היקרים והמבינים, המקבוק פרו הזקן שהיה לי חזר מתיקון ומת סופית יומיים אחריי. מכיוון שאני לא מבין במפרטים טכניים, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד (לא של אפל!) שמתאים ללימודים ולעריכת וידיאו, כי אני עובד עכשיו על סרט בלימודים ואין לי מחשב לערוך אותו. מה התקציב המירבי? עדיפות לעד 6 אלף. 6.5 אם ממש אין ברירה מה שימושי המחשב? מחשב ללימודי קולנוע ועריכת סרטים (צורך בישומי אופיס + עריכת סרטים בפריימייר ודוינצ'י ריזולב). לא משתמש ב-4.K משתמש במסך טלוויזיה מכויל לעריכת צבע. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש (דירת שותפים) האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? צריך לכלול ווינדו…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך הנני מבולבל מעט מהשמות של המפרטים. אני מחפש מן שילוב של מחשב עבודה ומחשב גיימינג (אבל יכול להיות שאני סתם מגזים ומחשב עבודה מספיק). תקציבי מוגבל עד כ2000 ש"ח אך יכול לחרוג במעט אם נדרש זאת. אני מעוניין להשאיר אותו דולק כמה שיותר אז מעדיף אותו ממש שקט. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא שמיעת מוזיקה. מדי פעם אני גם רואה סרטים עליו ומשחק משחקי פלאש. מעוניין גם להריץ תוכנת טורנטים ברקע כמו utorrent. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מתאר לעצמי שהמשחקי פלאש דורשים קצת יותר מהמחשב המשרדי הכי זול שיש. אז פשוט בגלל זה אני לא הכי בטוח. יכול להיות שאני סתם טמבל. הספריית מוזיקה שלי היא בגודל 300GB ואני מנגן מדי פעם קובצי מוזיקה בפורמט FLAC, אם זה משנה משהו. ל…
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-