עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני שמתי לב שבקטגוריה של מחשבים מומלצים את מציעים לשים דיסק קשיח מכני של 2TB ו 500GB SSD מאיזו סיבה אתם לא מציעים לשים דיסק SSD של 1TB ואני מיתכוון ל m.2 כמובן כי לבית אין צורך וזה באמת ביזבוז כסף לקנות NVME לא נרגיש באמת בהבדל אני שואל זאת כי אני מיתכוון לקנות מחשב נייד חדש עם 1TB SSD בין היתר ולישכוח מהטרנטה המכנית או שיש בעיה עם זה בין היתר מאמין שהיציאה SATA 3 תעלם מהסיבה שאין היתחדשות לטכנולוגיה בניגוד ל PCIE4.0

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  2. אז ככה אני נמצא בהונג קונג, יום אחרון שלי(חוגג יום הולדת דרך אגב). נשארתי עם שתי הצעות מחיר ללפטופים שהגבול שלי הוא 3000. אחד חורג אחד מתחת לגבול מפרט המחשב: Acer aspire 5755 i5,650GB 5400 rpm, 8GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 ,blueray reader זה בכללי מחיר: 2870 שקל שימושים: שימוש יום יומי, משחקים(לא בשמיים) אבל הייתי רוצה שאת הג'יטיאיי שייצא בשנה הבאה אני אוכל לשחק בסבבה, לימודים וסרטים לעומת ((((הדרגשה וקו זה שינוי בין הדגמים)))) מפרט המחשב:Samsung RF511-S04 i7,500GB 5400 rpm, 6GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 זה בכללי מחיר: 3170 שקל(חורג ב170 שקל-נסבל) שימושים: אותו הדברהשאלה שלי היא בתאכלס מה יהיה טוב יותר בשבילי,…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by HoLy4EvEr,

זה מחשב לחבר... אני יודע ש3500 זה לא סכום טוב למחשב למשחקים אבל אם אפשר הטוב ביותר לסכום זה. בלי מסך בלי צורב ובלי ציוד הקפי (רק מארז ומה שבתוכו). הבחור מהצפון קריות, חיפה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  4. האם יש תמורה טובה יותר לכסף מהדגם שאציג למטה? אני יכול לרכוש את הדגם הנ"ל מחו"ל, עד לבית, בעלות של 6000. וזה המפרט שלו: ASUS TUF Gaming F17 Gaming Laptop, 17.3” 144Hz Full HD IPS-Type, Intel Core i7-11800H Processor, GeForce RTX 3060 , 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 6, Windows 10 Home בעקרון, אני מחפש מחשב חזק. לא מחפש לחסוך בתקציב. להשקיע כמעט את כולו. רוצה מחשב לשנים קדימה. עם תקנים חדשים וכדומה. מעבר לרצונות שלי- אני לא מבין במעבדים, דורות, מה ההבדל בין AMD לאינטל. לכן פונה אליכם בבקשה. איזה מחשב הייתם רוכשים אם הייתם במקומי? הייעוד הוא תכנות. שיהיה חזק. המחשב שהצגתי למעלה מיועד …

5. מה התקציב המקסימלי? 2500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשמח אם אפשר לעמוד ביעדים וגם לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח, אבל תכלס מעדיף לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים - מוכן להתפשר על הגדרות גרפיות. אדריכלות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? Autocad, sketchup, photoshop, vectorworks. יבוצעו בו מדי פעם renders. ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, גודל המסך 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, משחקי ספורט * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  6. ראיתי כמה מפרטים שנכנסים בתקציב עם מעבדים כמו Q8300 או I3 או X4 630. איזה מעבד הכי מומלץ? כמה זה קריטי זכרון DDR3 לעומת DDR2? האם כדאי לשדרג את המארז הפושט ו/או את הספק ?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by Shoko,

אני צריך מפרט למחשב עד 7-8 אלף דרישות: -לוח אם תומך quad לשדרוג עתידי -שיריץ משחקים כבדים וחדשים של dx10 -שיהיה כמה שיותר מקום בהארדיסק (לפחות 500 גיגה) -שיכלול את המסך : http://zap.co.il/model.asp?model_id=491102 -לפחות 4 סלוטים של sata2 בלוח אם -אני לא יודע אבל אם יש דבר כזה pci-e 2 אז שיתמוך וזהו אולי יהיה oc בעתיד אבל לא ישר ואני לא צריך רמקולים עכבר ומקלדת

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לבנות מפרט לעבודה משרדית בעיקר. הדרישות עבור המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, פוטושופ (מזדמן), עריכת סרטים (מזדמן) וצפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  9. הטמפ של המעבד מגייע ל60 מעלות לא עולה ולא יורד עומד על 60 זה בסדר והמחשב לא בשעת עבודה של משהו פשוט רק אינטרנט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. לאחר ניסיון כושל ליצור קשר עם החברה, האם מישהו יודע איפה מוכרים שלט מולטימדיה כמו שיש ב HP לנייד?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  11. שלום רב, אני צריך מחשב במחיר סביבות ה-2000 ש"ח שאוכל לבנות עבור עבודה בתוכנות אדובי, בדגש על תוכנת Adobe After Effects SC5 שידוע לי שהתוכנה כבדה ודורשת משאבים מהמחשב. כרגע יש לי מחשב intel e8400 והאפטר זז לאט למדי. במפרט, שאשמח אם תוכלו לעזור ולבנות לי, אני מאמין שצריך להיות כלול מעבד i5, בבעלותי כרטיס מסך גרפי gtx260 וכבר מסך מחשב של 22 אינץ יש לי, אז אוכל בכך לחסוך ולחברו למחשב החדש שיהיה בשביל שאגיע לסכום ה-2000 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים, נ.ב: נראה לי כדאי להסתמך על מחירי ksp?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  12. אשתי צריכה נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט) כאשר רוב העבודה נעשית ותעשה על המחשב הנייח שיש לנו בבית. הנייד אמור להוות תחליף כאשר היא מחוץ לבית. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, עדיף פחות. משקל קל הוא משמעותי מאוד, אבל מחשבי ה-10" ומטה מקשים על קריאת מאמרים כך שנראה לי שעדיף מסך קצת גדול יותר. אפשרות שכרגע נראית לי היא ה-11Z של DELL, http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm אבל הבנתי שיש שם בעיה עם העכבר המובנה, נכון או לא? התייחסות לדגם הנ"ל אל מול הדרישות או הצעה לדגמים מתאימין אחרים תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by oshoman,

שלום לכולם מחפש הצעות לתחנת עבודה לעריכת וידאו . כרטיס המסך יהיה QUADRO FX-580 לא צריך ציוד הקפי ויש לי מארז SONATA3, כמובן אם הוא יתאים לחלקים החדשים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by rockerr,

אני שוקל לרכוש אותו בקרוב והבנתי שבקנייה שלו מקבלים 2 סוללות- כמה מחזיקה סוללת ה8 תאים בשימוש סביר עם WIFI פועל? המסך מגע מגיב מהר לכל לחיצה? האם הוא מתחמם יותר מדי? עוד משהו מוזר לגביו,חיפשי עליו מידע ונראה שאף אחד לא קונה אותו, הוא בעייתי? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7690&perur=2&t=1&c=320 בנוסף,יצא דגם חדש יותר,עם פחות זכרון פנימי אבל עם מסך מולטי טאץ,הוא יותר אמין מ2620? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7126&perur=2&t=1&c=320 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  15. ערב טוב, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא גם טאבלט - בדגש על הסדר הזה, ולא טאבלט שאפשר לחבר לו מקלדת... נסיונות חיפוש העלו תוצאות בודדות שנמכרות בארץ, ביניהן SAMSUNG ATIV PRO ודגם נוסף כלשהו של אסוס. האם למישהו יש המלצה לדגם ספציפי, שאולי לא ראיתי? אולי משהו שאמור לצאת בקרוב ויהיה עדיף? תקציב איננו בעיה. חשוב שיהיה עם ווינדוס 8 וכניסת USB אחת לפחות. אודה לעזרתכם המקצועית

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  16. Started by G1tzZ,

אני רוצה ליקנות לאבא שלי מחשב לא משהו טוב במיוחד אבל אני לא ממש מבין במחשבים ולכן אני יצטרך שתעזרו לי סכום מקסימלי לכל המחשב 3000 שקל תודה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by Globalization,

רציתי לקבל הערכה פחות או יותר מדויקת בנוגע למפרט שמצוי בחתימה. תודה לעוזרים.

18. שלום אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לסטודנט הנדסת אלק'. 1. תקציב 4K 2. שמושים: MATLAB וכדומה, אופיס, גלישה, סרטים ומשחקים קלים. 3. אין צורך במסך, אולי סט מקלדת/עכבר שאתם ממליצים עליו. 6. השקט חשוב מאוד (10), המחשב שיש לי כיום מרעיש מאוד ומוציא חום. 7. לא מתעסק ב OC או מודינג. 8. אין צורך במערכת הפעלה, אני עובד עם XP. 9. חנות באזור אשדוד, העדפה לivory 11. אני עובד עם שני מסכים (בגלל נוחות לא גראפיקה) אז כרטיס מסך קצת יותר חזק. בעיקרון מחשב שקט מאוד, שיחזיק מספר שנים. תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by muli6,

קודם כל המחיר שאני מתכוון לקנות הוא בין 5000 ל6000 שקל, והמטרה היא בעיקר משחקים חזקים. ורציתי שתגידו מה דעתכם. (בעיקר חשוב לי לשמוע מה אתם אומרים על הכרטיס מסך) מעבד: AMD ATHLOON 64 3200 939 VENICE לוח אם: MSI K8N NEO4 PLATIUM 939 PCX דיסק קשיח: WD 200GB 7200 8MB SATA2 זכרון: KINGSTON DDR 1024 MB MHZ DUAL כרטיס מסך: MSI RX600 PRO 256TD PCI-E כרטיס קול:8 ערוצים - 7.1OB מסך: שטוח 19 AOC 1200*1699KHZ צורב: SAMSUNG DVD *16 DUAL כרטיס רשת 1GB מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי רמקולים 2+SUB למפרט הזה נתנו לי בחנות מחיר של 5000 שקל שווה?? ובמה כדאי להשקיע עוד קצת כסף

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  20. היי לכולם, עקב מקרה מצער של לוח אם שנשרף (דקת דומייה לזכרו), החלטתי לקנות לוח אם חדש, מעבד חדש וזכרונות שיתאימו (שאר החלקים מצויים ותקינים במחשב הנוכחי). המעבד הרצוי מבחינתי הוא Intel Pentium 4 2.66, אך ורק אינטל. לוח אם שיתאים למעבד (עדיפות ל- Asus) וזכרונות של 512Mb. תקרה - עד 1500 שקל, בעדיפות גם לצרף לכל העניין מארז חדש (עם כמה שיותר יציאות USB). אשמח להצעות ומפרטים אורנית.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by Ak90,

שלום, אני רוצה לכנות כרטיס מסך נוסף בשביל לעשות SLI עם זה שקיים אצלי כבר ואולי גם מעבד חדש, בשביל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות(כמו Battlefield 3',Tera online). המחשב שלי הוא: Intel core i7 CPU 960 @3.20 Motherboard: Asus Sabertooth X58 670 Graphics Card: Gigabyte Nvidia Geforce Gtx PSU: Seasonic 1000w Platinum אם יש צורך בנתומים נוספים תגידו לי. רציתי לדעת מאיזה מותג(לדוגמא:ASUS, MSI, וכו') כדי לקנות את כרטיס המסך והאם כדי לי לקנות גם מעבד חדש. התקציב שלי הוא עד 4000 שקלים תודה. אה כן כמעט שכחתי להגיד, אני מעוניין לרכוש ב KSP.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by barak_gonen,

שלום, יש לי מחשב נייד של FUJITSU SIMENS ויש עליו WINDOWS 7 של החברה. בגרסא יש המון שטויות של FUJITSU ורציתי לדעת האם אני יכול לשים בו דיסק של ווינדוס 7 גרסת OEM. כלומר האם כל האפשרויות של המחשב ימשיכו לעבוד גם עם גרסאת ווינדוס לא של FUJITSU? תודה, ברק

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  23. מפרט לגיימירים כבדים, התקציב 10K בלי מסך אבל עם מקלדת ועכבר טובים לגיימרים

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  24. P3 500 TNT2 32MB 128 LIVE ASUS*50 יש גם מודם ולוח M של ASUS

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by Adar363,

1.אני מחפשת מחשב נייד ללימודים שנהפך להיות גם טאבלט (לנסיעות) עם מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד (כדי שיהיה נוח לעבודות וכו'), ושיהיה מספיק חזק. 2.האם מישהו שמע על ה-Lenovo LePad?? תודה!

• 1 תגובה
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.