עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yotamlin,

שלום לכולם, תקציב: 15000 ש"ח מטרות: OC, משחקים, עריכת וידאו וסאונד וצפייה בסרטים ב- HD חשוב לדעת - המחשב יהיה מחובר למסך 42 PHILIPS FULL HD ובנוסף ל-2 מסכים 23 של DELL כמו-כן - ישנה מערכת סראונד (5.1) של MOREL עם מגבר 5.1 ערוצים של YAMAHA. אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי. וכמובן, במידה וישנה דעה לשנות משהו אשמח לדעת גם למה להלן המפרט: מעבד:‏Intel Core i7 930 קירור למעבד:‏Noctua NH-D14 לוח-אם:‏Asus P6X58D Premium זכרון:‏3x2GB Corsair Dominator DHX 1866MHZ דיסק קשיח 1:‏Intel 160GB SSD X25-M דיסק קשיח 2:‏WD Caviar Green 2TB כרטיס מסך 1:EVGA GTX470 כרטיס מסך 2:EVGA GTX470 כרטיס קול:‏Asus Xonar HDAV1.3 Deluxe כונן אופטי:‏Samsung SH-S223B DVD±RW x22 …

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  2. שלום לכולם. הרכבתי מחשב בIQPC - למטרה מרכזית של גיימינג אבל המחשב הוא בעיקרון all-purpose: מגלישה באינטרנט ויישומים משרדיים ועד לעריכה גרפית ווידאו לייט (Corel). הכיוון הוא מכשיר שקט ולא נוצץ. המחיר הנוכחי שלו עומד על 5280 ש"ח, אבל שימו לב לעוד כמה פרטים: 1) המחיר של כרטיס המסך בפועל יהיה זול באיזה 300 ש"ח על בסיס המבצע לחברי הפורום 2) המארז וספק הכח אמורים בכלל לשמש מחשב ישן יותר שיהפוך לHTPC. בפועל המחשב יכנס למארז Antec Sonata III עם ספק 500W של Antec (נדמה לי Neo). 3) אין כאן זכרונות במפרט. 16GB זה כבר קניתי בנפרד (GSkill Ripjaw 2X8 1333MHZ 9-9-9-24) 4) יחובר למסך FullHD קיים של Dell, ולרמקולים/אוזניות מושקעים יחסית (Z5500 ו-Beat Studio). מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY …

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום רציתי לדעת את דעתכם לגבי שני המפרטים הבאים ושתגידו לי איזה יותר טוב intel i7 4770 gainward gtx 770 16GB ram intel i7 4770 gigabyte gtx 780 8GB ram

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  4. היי! אני עומדת לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים אני סטודנטית וצריכה את המחשב רק לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס. * גודל המסך 15.4 / 15.6 * משקל רצוי? 2.5 קילו שני דברים שחשובים לי הם: שהמחשב לא יתחמם ושיהיה זמן סוללה טוב למחשבים בגודל הזה (כ 4 שעות עבודה בפעילות רגילה) החברות המועדפות עליי הן dell ו hp 4 מחשבים עליהם המליצו לי הם: dell inspiron 1564 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747448 dell inspiron 1545 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=725090 hp g62 100ej http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=757516 hp g62 a20 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=766897 איזה מחשב לדעתכם עדיף יתאים לצרכים שלי? (עם דגש על התחממות ו…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by argorny,

מפרט לשימושי משחקים באיכות גבוהה, סרטי HD, עריכת תלת-מימד\דו-מימד, עריכת סרטים ועיצוב גרפי. (התקציב בכותרת הוא בערך) Intel Core i7 920 Gigabyte EX58-UD5 OCZ Platinium 6GB Tri-Channel 1600 CL7 WD Caviar 500GB 16MB 7200RPM Palit 285GTX 1024MB Thermaltake ThoughPower QFan 650W Modular Antec P182 T220P 22" 1920x1200 התלבטות המרכזית היא בין 4850X2 לבין 285GTX ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח לטובת הזול מבניהם 4850X2 אני הולך לשחק ברזולוציה מקסימלית שהיא 1920 על 1200 ועל ההגדרות הגבוההות ביותר

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  6. שלום,מבקש לחבר לי מפרט מחשב ללא מארז,ספק, וללא צורב DVD עד 3500ש'ח מעוניין במפרט טוב למשחקים כבדים ולא מתכוון לבצע אוברקלוק כי אני לא מבין בזהחשוב שיהיה שקט יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION וספק 450W של EZCOOL.אבל אם אתם חושבים-שהוא לא יחזיק -אשמח לקבל המלצות. המסך שלי LG 1970 אני מבקש לדעת מה עדיף 4 ליבות או שניים(Q6600 או E8400) לוח עם ציפ P35 או P45,אם יש טעם לשלם יותר 200 ש'ח כרטיס מסך של GF8XXX או של ATI48XX ולמה? לגבי דיסק קשיח מספיק לי 250GB,אלא אם כן ההפרש לא משמעותי במחיר ספק....אם יש צורך וחשוב שהמחשב יהיה שקט.....אף אני לא מדבר על קירור מיים וכו' תוספת:ביומיים אחרונים חפרתי קצת בפורום וקראתי שכרגע ולשנה,שנתיים אפשר להסתפק במעבד כמו E7200 וכ.מסך 9…

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by idan oren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 call of duty modern warfre 3 dead island Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (עכשיו 1400*1050, בעתיד 1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  8. P3 500 TNT2 32MB 128 LIVE ASUS*50 יש גם מודם ולוח M של ASUS

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  9. אהלן חברים, שוב ערכתי את הת'רד הזה - החלטתי שאני קונה מחשב חדש לגמרי ולא לוקח חלקים מהמחשב הישן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, וכל שאר הfpsים למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19', בעתיד כנראה ישודרג ל-23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by yuda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (ללא הציוד ההיקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא לפיתוח לרשת ובניית אתרים. מעבר לכך המחשב מתפקד גם כמחשב ביתי רגיל, כלומר עבודות משרדיות, קצת סרטים, ומשחקים לא כבדים מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות הכבדות העיקריות הן Dreamweaver ו-Photoshop, אבל אין הרבה עבודוןת חישוביות אינטנסיביות באף שלב. מצד שני, המאפיין העיקרי של העבודה הוא המון אפליקציות פתוחות יחדיו, לפעמים עשרות (חלקן …

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  11. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים, ואחת הדרישות שלו זה מחשב עם מסך שיכול להפתח למצב שקרוב ל-180 מעלות. הוא אומר שהוא רוצה את האפשרות לשכב על הבטן במיטה, כשהראש מחוץ למיטה והמחשב למרגלותיה על הרצפה ושהו יהיה מסוגל לראות את מה שהמסך מציג. אז אם מישהו מכיר, אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by preachers,

תקציב: 3,500- 4,000 (כדאי לחסוך!) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (גלישה מרובת כרטיסיות, VISUAL STUDIO ואופיס), משחקים (קלים כמו fifa אבל פחות קריטי), תכנות קל- בינוני * גודל המסך? 15.6 מעבד: מינימום i5 אבל סוג טוב * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כן, לפעמים אני אקח אותו למכללה)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI usb3 וכו) * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מינימום 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כולל * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות של 3 שנים מינימום נראה לי מצויין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נסיון אישי טו…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מחשבים, אין להם איזה שהיא מטרה ספציפית, שימוש כללי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואמין הכי חשוב. סמסונג מסדרת Q: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL סך הכל 2900 שח Dell Vostro V1015-65702FD http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=10912 סך הכל 2450 Inspiron n5010 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=298 סך הכל 2750 תודה רבה מראש על ההמצלה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by nbucky1995,

מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: GigaByte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2GB 1333MHz

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. שלום לכולם. רציתי רק לאמת, האם המחשב הנייד מזהה את הצורב החיצוני עוד בשלב ה-boot הראשוני, כך שיהיה ניתן לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מ"אפס"?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. Started by tomerk25,

היי חבר'ה ושבת שלום, כאמור התחלתי ללמוד משפטים ומיד ראיתי את הצורך החיוני בקניית מחשב נייד, פישפשתי קצת באינטרנט ולא הגעתי להחלטה מכרעת. אשמח לעצתכם. * מטרות המחשב - המחשב ישמש בעיקרו לאינטרנט, סרטים, אופיס - ללימודים. * גודל המסך - 13"-14" * משקל רצוי - מעדיף מקסימום של 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - מספיק לי בין 4-5 שעות עבודה(6 תאים אמור להתאים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI מומלץ אבל לא מחייב. * בלוטות - לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב? - אין חובה בכונן אם זה חוסך ממשקל המחשב. * כונן Bluray - אין צורך * האם נדר…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  17. התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים ברמה (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך אני צריך עם המחשב מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, תודה מראש

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  18. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. מולטיטאסקינג של כל אלה (הרבה לשוניות וכאלה) * גודל המסך: 13-14" * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת כמה שיותר נוחה. המחשב ישמש כמחברת לשיעורים באוניברסיטה. * משקל רצוי: עד 1.6 קילו (+/-) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא יודע מה זה ארוך כל כך... אני חושב ש4-5 שעות זה מינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ללפטופ האחרון היו כ100GB פנויים ואלה הספיקו לי. SSD יתרון אך לא מהותי. * כונן אופטי: לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ווירטואלזציה בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה, תכנות ב VS, וירטואליזציה ב VMWARE WORKSTATION ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by beasst,

אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  21. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by ymds,

מחפשת לרכוש לקראת שנה"ל שתבוא עלינו לטובה בע"ה נייד עם: 1. מסך מאט, מסך מבריק מוציא אותי מדעתי! 2.רזולוציה מינימלית 1376*768 3. זמן סוללה ארוך ככל שניתן 4. קל ככל שניתן 5. סוחב אופיס ו-VISUAL STUDIO ואם אפשרי אז גם flash בצורה מכובדת+ 6. תקציב- עד 3000 ש"ח... יש חיה כזו המומלצת במיוחד על ידכם? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים(עד 4K) אז בבקשה לא לחסוך בדברים החשובים חשוב לי מעבד חזק,זיכרון חזק,לוח אם עצבני וכרטיס מסך מפלצתי אפילו אם התקציב קצת חורג וזה עדיין שווה לעתיד. לא להוסיף צורב,מסך. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by felixr,

* מטרות המחשב? פיתוח ותכנות. Visual Studio, XNA (פיתוח משחקים - דורש כרטיס מסך), photoshop. * גודל המסך? 15.6" / 15.4" * משקל רצוי? לא חריג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע ומעלה (מעל 3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אלא אם כן הוא ירכש דרך האינטרנט, ואז מן הסתם דרושה אחראיות בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה ד…

25. שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח. אני "מסתובב כל הזמן" ולא בהכרח נמצא במשרד ולכן חשוב לי משקל נמוך מסך של 12 אינטש' וזמן סוללה ארוך. מטרות המחשב? - סטנדרטי, אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך - 12 אינטש' * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * כונן קשיח - ssd + דיסק רגיל * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - נדרשת אחריות בינלאומית רחבה. אני נוסע הרבה לחו"ל ולוקח את המחשב איתי, כך שאם הוא מתקלקל שאפשר יהיה לתקנו בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן תודה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.