עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Orian015,

http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 התקציב שלי דיי נמוך ואני רוצה מחשב שטוב גם למשחקים... אני חושב שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בפחות מ-4000 ש"ח, נכון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. מפרט המחשב: Dell studio Xps 16 http://www.dell.com/us/en/home/noteb...s&cs=19&~ck=mn מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר . מחיר: 1250 דולר שימושים: המחשב מיועד למשחקים , כמו nba 2k , football manager , red alert 2 , counter strike וסוללה של 4 שעות ו51 דקות זה טוב ? מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר . ונגיד במקרה שקרה משהו למחשב , האחריות תקפה גם בארץ , כאילו יתקנו לי את המחשב בארץ ? בחינם נכון בלי שאני משלם כלום .. כי כתוב שיש אחריות לשנתיים ... ועוד שאלה ... אני קונה את המחשב בארצות הברית , ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס בעברית , איך עושים את זה בהכי פחות כסף ... (רוצה מקורי , להוריד אני גם יודע) תודה מראש חברה ... אני מעוניין לקנות את זה מחר אז אני צריך…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by natu,

קניתי את הX201 של לנובו ביחד עם תחנת עגינה (מרוצה מאוד מהמחשב). בימים אלה שאני נמצא בחופשת סמסטר המחשב נמצא כל היום בתחנת העגינה. שאלתי היא האם יש טעם לנתק את הסוללה מהמחשב בזמן החיבור לתחנת העגינה? או שאין צורך וחיבור מתמשך לחשמל אינו פוגע בחיי הסוללה. ושאלה נוספת: המחשב מחובר למסך 24'' (1920X1200) בעזרת חיבור displayport וכל כמה זמן (זה משתנה) המסך עושה מן היבהוב כזה שנמשך שנייה, זה מעולם לא קרה לי כאשר המסך היה מחובר למחשב הנייח שלי. אולי מישהו יודע מה מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. Started by noam142,

שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ עבור סטודנטית, מחפש לפטופ "14 או "14.1 משיקולי גודל ומשקל. מחפש המלצות למחשבים טובים ( בעיקר עבור אופיס ואינטרנט ללא שימושים כבדים ). טווח המחירים מ 3000 - 4000 מעדיף לכיוון ה 3000 ש"ח . אין צורך במערכת הפעלה ( יריץ ווינדווס 7 ). אשמח לקבל המלצות לדגמים וחנויות מומלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. Started by uvshowu,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי שני דברים חשובים מאד : 1. מעבד אינטל חזק ומהיר 4 ליבות. 2. זכרון גדול ומהיר 6 או 8 גיגה ------------------------------------------------ לוח אם של ASUS לא חשוב יכולות OC הארד דיסק 500 גיגה - אחד מומלץ וטוב. כרטיס מסך ברמה בינונית + - עד 700 ש"ח שיוכל להריץ גם משחקים. כונן DVD מארז לא יקר וספק כח שיחזיק את המערכת. מה אתם מציעים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by DorM,

אני מתעניין במחשב דל לטיטוד 4310 ו6410 הייתי מעוניין לדעת האם המחשב מוצלח? יש לו תקלות שבדרך כלל קורות? איך איכות הבניה? מקלדת נוחה? איך הטראקפוינט? עריכה : מעניין אותי גם המחשבהזה בדיוק אותם שאלות : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2922

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by original,

Model‎ ‎5740G-624G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎640GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ Webcam‎ ‎ACER Crystal Eye Webcam‎ ‎ Sound Card‎ ‎Dolby®-optimized surround sound system with two built-in stereo speakers‎ ‎ Card Reader‎ ‎ 5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO, )‎ ‎ Ports‎ ‎4x USB 2.0 ports‎ ‎ HDMI™ p…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by MoReLA007,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהתלבטות בקניית מחשב נייד. למעט הפרמטרים של המחשבים חשובה לי דעתכם המקצועית לגבי אחריות, אמינות, שימוש וכו'... מחשב נייד HP: HP Pavilion dv6-3050ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej מחשב נייד DELL: STUDIO 1558 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 שני המחשבים בערך אותו המחיר (אם נוסיף את האחריות המורחבת של HP). אני ממש מתלבט ואשמח לקבל את עזרתכם המקצועית. *** אני חדש בפורום וקראתי את חוקי. אני מקווה שאני לא עובר עבירה עם הפרסום של האתרים. פשוט לא מצאתי שום חוק שאוסר זאת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.5k צפיות
  12. Started by lll,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים בכללי קודם כל אני מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב - לכן חשוב לי שתוכונות כמו SOLIDWORKS ותוכנות תכנות אחרות יעבדו ללא בעיה. חשוב לי כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בסגנון הנסיף הפרסי, סימס 3 וGTA גודל של 15.4 או 15.6 - לא יותר ולא פחות מחשב אחד מדגם DELL Dell Inspiron 5010 Core i5 4GB 500GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 השני HP Pavilion dv6-3050ej WZ724EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by yonni,

שלום לחברי הפורום. אני רוצה לבנות מחשב שישמש בעיקר למודלינג במאיה, high poly Zbrush ולרנדרינג. חשיבות להרבה זכרון ושיוכל להריץ משחקים באיכות סבבה מידי פעם. אין צורך בציוד היקפי. אם אפשר להנות אותו באתר הזה, הכי טוב: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/sys_builder.php?osCsid=ghnea8ftuc1pq7ugtrvc5iu7j2

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galsh12,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - המסך שאני אקנה רוב הסיכויים יהיה 19אינץ' או 22 אינץ' - לא יותר, לא פחות. - ללא ציוד היקפי בכלל (חוץ ממסך אם אפשר)!! - אין צורך במערכת הפעלה. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים - גיימינג וסרטים בלבד! תקציב למחשב: - התקציב שלי (ללא מסך אבל אם אפשר להכניס את המסך גם לתקציב, מעולה) - 5000 ~ 5500. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tmpusr,

http://technologizer.com/2010/08/12/ipad-alternatives/ אולי סוף סוף אני אמצא מחליף ראוי ל-ASUS R2H המזדקן שלי.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by uvshowu,

אנא עזרו לי לבחור בין מחשבי DELL למי שמבין באמת זה צריך להיות ברור כשמש latitude 4310 latitude 6410 latitude 6510 ובנוסף מה עדיף מעבד i5 עם 4 ליבות או מעבד i7 עם 2 ליבות? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. אהלן חברים! עיינתי קצת באשכול של המפרטים המומלצים, בנעוץ. נורא התאים לי המפרט הרב תכליתי, אבל הוא טיפה יקר לי. אני מחפש משהו שיהיה בין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 לבין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 ועכשיו לטופס: מה התקציב המקסימלי? 2,600 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל, לא יותר ולהשתדל לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אין שימוש חד משמעי למחשב. אני לא משחק במשחקים כבדים כמו Cr…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא שבניתי מטרת המחשב: עריכת סאונד (כל התוכנות שאתם מכירים בסאונד), (וכמובן אופיס ואינטרנט) לא מעוניין כלל בהרצת משחקים וגם לא בעריכת גראפיקה, אלא רק סאונד (ולא יזיק אם גם ניתן יהיה לצפות בסרטי HD) מכיוון שאני מעוניין לרכוש גם מסך של 20-24 אינצ' (עדיין לא סגור כ"כ), אני מניח שאצטרך כ. מסך שיעמוד ברזולוציה הגבוהה (שוב, זה לא למטרת משחקים, אלא די בכך שזה יעמוד ברזולוציה הגבוהה של מסכים גדולים) אני מעוניין במעבד i3 - זה מספיק לצרכיי, ולקחתי גם לוח אם שתומך בגראפיקה של המעבד. אבל לא הייתי בטח האם המעבד הגראפי של ה- i3 יוכל לעמוד בכבוד עם הרזולוציה הגבוהה של המסכים. לכן בחרתי בכ. מסך שנראה לי שיספיק לדרישה שלי. אם יש הצעות לכ. מסך שיוכל להתחב…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by oOtalOo,

האם שווה לקנות מחשב בימים אלה, כאשר יכול להיות שיצאו כרטיסי מסך חדשים של ATI בספטמבר ומפתחים סוקט חדש באינטל? ??? עריכה (לאחר שהחלטתי כן לקנות): שימושים - גיימינג בעיקר תקציב 6000 גמיש רזולוציה FHD מתכנן OC בעתיד , לא כרגע אין דרישות מיוחדות מהמפרט שקט חשוב במידה רבה אבל ביצועים קודמים לשקט המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-USB3 ₪500 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1317 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL PC-K60…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by AvalonX,

בלי חריגות לעבודה משרדית ,צפיה בסרטים באיכות FULL HD עדיפות גבוהה לחברות ASUS וToshiba

25. Started by pazer005,

טוב אז בימים האחרונים אני כותב פה הרבה בפורומים כדי למצוא את החלקים האידאליים בשבילי והועברתי לפה מפורום כרטיסי מסך כי נאמר לי שפה עדיף לי לשאול את השאלות שלי (פשוט הדיון שהתחיל שם על כרטיס מסך התפתח ליותר מזה). אני צריך מחשב חזק לעיבוד וידאו שיחזיק כמה שנים, במיוחד עכשיו עם המעבר לוידאו ב-HD. בכל מקרה, התקציב הוא 4200 למעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך וספק. חשוב לי לציין שאומנם אני לא משחק משחקים, יהיה נחמד אם יהיה לי מחשב שיוכל להריץ משהו שהוא קצת יותר מ-UT3. בכל מקרה, מה שבניתי עד עכשיו זה: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Power Color ATI R…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.