עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, התקציב שלי הוא בין 4000 ל7000 שקל . מה שחשוב לי שהמחשב יהיה קל ועם מסך 12-13 . ראיתי את הסוני Sony Vaio VPC-Y216FX הוא מגיע עם מעבד I3 330 UM ככה שהוא יתן לי סמן סוללה טוב. יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה ? למישהו יש רעיון למחשב אחר שעונה על הדרישות ?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by 00Amir,

בעבור חבר אני מחפש מחשב בעל תקציב נמוך במיוחד. המחשב מיועד לאינטרנט וצפיה בסרטים בהעברה לטלביזיה - אז חשוב כרטיס מסך עם יציאה . מחשב הכי זול שאפשר מבוסס אינטל בלבד.. יכול להיות מצידי דואל קור. יש לי כבר זיכרון 2g ddr2. אין צורך במערכת הפעלה. מיועד כסתם מחשב שיהיה בבית. תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by October,

מפרט למשחקים לא כולל מסך שקט חשוב 7 יופי מעניין 5 מעבד i7 אם אפשר ולא amd מסך 22-24 לא סגור עוד.. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by hakoki,

im in the us right now, need ur help about a laptop for gaming at max 600 dollar in cash no credit card so no online stores thx. Sorry about the english no hebrew on the phones here.

5. כנראה שלפי המחיר הכיוון יהיה נטבוק, אבל בעקרון הדרישות הן גלישה, סרטים, אופיס בעיקר..אני רוצה גם בהמשך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה חיצוני כדי לראות סרטים במסך גדול..להקליט אני מבין שיהיה כבד מידי כנראה.. אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ.

6. Started by gunrubugv1,

איזה מהמפרטים הבאים עדיף לי? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪850 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪230 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪828 כונן אופטי: SONY NEC DVDR…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. Started by drunkendwarf,

Description Unit Price Price EON-15 High Performance Laptop $1,988.00 $1,988.00 Customizations: Laptop Exterior: Laptop Exterior: Design Neurons Chassis and Primary Display: EON15 platform with 1920 x 1080 15.6" LED Backlit Glossy LCD Screen Graphics Card: Single 1GB GDDR3 NVIDIA GeForce GTX 285M (1GB of Total GFX) $56.00 Processor: Intel Core i7-740QM Quad Core Processor (1.73GHz), 6MB L3 Cache, mPGA-989 $170.00 Memory: 4GB Dual-Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz - 2 X 2GB $35.00 Hard Drive One: 500GB Seagate Momentus XT 7200rpm SATA 300 Solid State Hybrid Hard Drive $84.00 Optical Drive: 8X DVD±R/RW/4X +DL Super-Multi Drive & Software Audio: Integrated High-Definit…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים, אבל כעבודה אני מתכנת ועורך קצת סאונד ווידאו וכמובן גם אני אוהב שהמחשב שלי לא זוחל לו לאיטו כשאני רוצה לעבוד... אני מחפש מחשב, שבגדול יהיה מסוגל לתפקד לאורך זמן, בעל בטריה של לפחות שעתיים (בWORD) אחריות לשלוש שנים בחברה שיש לה בסיס בישראל כמובן.. ושיהיה מסוגל בגדול להפעיל משחקים חדשים ברמה בסיסית. תודה על העזרה. נ.ב - אם יש דגם כלשהו שהוא טוב באופן מיוחד לאחרונה אבל הוא קצת יותר יקר גם עליו כדאי לי לשמוע, אני מבין דיי הרבה במחשבים.. אבל אני לא מכיר חומרה של ניידים יותר מידיי.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נייד של דל מדגם Dell Studio 1558 i3-350M 4570HD , ואני בודק במספר חנויות ע"מ להשוות את המחיר. באחת מהצעות המחיר שנתנו לי, המחשב מגיע עם דיסק קשיח 320 GB ו 5400 RPM. האם קיים הבדל משמעותי בביצועים,בין דיסק קשיח 5400 RMP ל 7200 RPM? האם ההבדל משמעותי בביצועי המחשב?? אציין שאני קצת נרתע מעניין ה-5400 RPM... תודה רבה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. זה המפרט האם ה"RAID" של לוח האם אמין?? ואני רוצנ לדעת אם המערכת מנצלת את מלוא מהירות הכונן קשיח?? מעבד AMD Sempron 140 Box גוף קירור למעבד GlacialTech Igloo 7312L לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H ספק כח FSP Epsilon 450W זיכרון פנימי A-Data DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 /X2 דיסק קשיח W.D Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARS 64MB BUFF /X6 מארז HEC 6T10

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש, רק הקופסא. לא צריך הארד דיסק, צורב וכרטיס מסך (כבר יש, ואעביר למחשב החדש) חשוב שהמחשב יהיה בעל נטיה טובה לאוברקלוק. אשמח לשמוע מכם, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בהמלצת הפורום את ACER REVO 3610 עבור צפיית סרטים בסלון על מסך גדול - ההמלצה היתה מצויינת ולצרכים אלו הבחירה מושלמת בעיקר בגלל גודלו של המחשב לאחר ש"טעמתי" מהמחשב הנ"ל אני מעוניין במחשב לחדר עבודה ומתלבט בין מחשב כדוגמת ה REVO בפורמט חזק יותר או מחשב שולחני רגיל - מה דעתכם? רצ"ב דוגמא לACER בפורמט חזק יותר : http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-REVO-4GB-500GB-WIN7-Desktop-MSE-KB-WLAN-NEW-/230507518930?pt=Desktop_PCs רצ"ב פרוט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 - אפשרי גלישה של 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לצפיה ישירה, עריכת וידאו ותמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכם, אני צריך המלצה ל2 מפרטים שונים. הראשון- לשימוש משרדי(OFFICE, אימיילים, פייסבוק, יוטויוב בHD משחקי רשת וכד'), כולל מסך , לא כולל ציוד היקפי, עד 2.5Kש"ח-אם אפשר שיהיה שקט. השני- אותם דרישות כמו הראשון אבל לא כולל מסך וציוד היקפי עד 1.8Kש"ח.-רצוי שיהיה שקט. ואני צריך המלצה לשילוש(מעבד+לוח אם+זכרון) בשביל המפרט בצד, עד-1Kש"ח תודה, אריאל.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by Orian015,

האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי ג'יגהבייט אחרי הקנייה לדוג': http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. יש צורך במחשב שמשמש לעבודה עם מסמכים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ולעיתים משחקים באינטרנט (מה שאומר כרטיס מסך חלש). מהידע המוגבל שלי במחשבים אני מבין שיש צורך במעבד חזק ובכרטיס זיכרון חזק ולא מעט דיסק קשיח, כמובן שכולל צורב DVD. אני לא יודע אם כדאי מעבד 4 ליבות ואם עדיף AMD או INTEL בתקציב הזה. לגבי הזיכרון אני מעדיף 4GB, אשמח שתגידו לי אם מומלץ יותר. כרטיס מסך לא חייב אך כדאי להיות HD מכיוון שאין מסך HD, אני לא יודע כמה כסף להשקיע בכרטיס מסך עצמו ולכן אודה לכם מאוד אם תגידו לי. הרבה תודה מראש והמשך חופש נעים! בנוסף אשמח אם תמצאו לי חנות שיש בה מבצע שכולל מערכת הפעלה מקורית (עדיפות לXP) בהנחה לאחר קניית המחשב. החנות באיזור המרכז (רמת השרון, הרצליה, תל אביב) ובכל זאת אני…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by tsvika,

לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד התקציב הוא באיזור 3500 עם חריגות לפה ולשם אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, האם הdell שווה את התוספת במחיר? אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך 15" בערך, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB אולי טיפה גיימינג קליל.. וכמובן מעבד i5 כמו כן יש לי אפשרות להביא את הנייד מארה"ב, האם הדגמים הנ"ל רלוונטיים? או שיש חלופה משתלמת יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אחרי שנתיים של ניסיונות תיקון ולקראת סוף האחריות כתבתי את המכתב שצרפתי ואני שולח לHP, מה דעתכם? שלום רב באוקטובר 2008 רכשתי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1060ej ולמעט מספר החודשים הראשונים שלאחר הרכישה אני חווה לא פחות מאשר סיוט בלתי נגמר של תקלות ובנוסף טירטור מתמשך ובלתי מתקבל על הדעת כתוצאה מאיטיות וחוסר מקצועיות של שירות התיקונים (חברת CPM). קניתי את המחשב שישרת אותי ככלי עבודה בלימודי, בחרתי מחשב יקר מהמתקדמים שHP הציעה בזמנו למגזר הפרטי, במחשבה שאוכל לסמוך עליו ועל האחריות של HP. תיקון 1- אחרי פחות משנה המחשב פגש לראשונה את שרות התיקונים (CPM) יחד עם רשימה שכללה מקלדת תקולה, ספק כוח שלא טוען, וכונן CD מקרטע, לכאורה תקלות פשוטות...אחרי 3 שבועות ארוכים חזר המחשב, אבל כמוב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sir f,

ברשותי לנובו N500. כאשר אני עובד והמחשב על השולחן, החלק של יציאות האויר מתחמם בצורה רצינית. היום התצוגה התחילה להבהב (שנייה יש תצוגה, שנייה מסך שחור) עד שפשוט נכנסתי לתנוחה שבה אני בד"כ עובד כדי להימנע מהבעיה, שבה חצי המחשב עם יציאות האויר נמצא באויר, והחצי השני על השולחן. לדעתי הבעיה נגרמת מכך שחוץ מיציאת האוויר בצד, יש את יציאת האוויר בתחתית המחשב, וכאשר המחשב נמצא על משטח חלק, היציאה הזו לא יכולה להוציא אוויר, כי המשטח חוסם אותה. תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, אני רוצה למצוא פתרון. חשבתי להגביה את המחשב כשהוא על השולחן בעזרת מעמדים כלשהם (לדוג' לשים פיסות עץ מתחתיו), אבל למרות שזה יהיה יעיל בבית, זה לא מתאים לי כשאני רוצה להתנייד עם המחשב. רעיון כלשהו? ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום בוא נתחיל מזה שאני לא מבין כלום במחשבים זה כמו סינית בשבילי לכן אני חייב את עזרתכם. התקציב הוא מקסימום 2300 שקל לכן אין לי הרבה אפשרויות,אני מקווה שתוכלו לתפור לי חליפה טובה השימושים הצפוים של המחשב הם לא יוצאי דופן.אני לא גיימר ואני לא מנצל את המחשב למשחקים ביכלל,הכי הרבה זה FIFA או משהו בסגנון,לכן אין צורך בכרטיס מסך מדהים.אני בעיקר מתעסק בפוטושופ ומעלה הרבה תוכנות כבדות בו זמנית לכן אני מבין שאני צריך מעבד חזק. שטח איכסון אני צריך בערך 500 GB אני מעדיף שלא יהיה יותר נמוך כי אני זקוק להרבה מקום,וגם כן חשוב לי מחשב מהיר אז אני מעדיף לפחות 2 ג'יגה ראמ. אני משתמש הרבה במחשב לכן אני מעדיף שלא יהפוך לזבל אחרי שנה חח. המפרט לא כולל עזרים כמו מסך וכד'' רק מפרט נטו …

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by GaiSin,

שלום לכולם! אחרי 8 שנים (ושדרוג קל באמצע), החלטתי לקנות מחשב חדש! אני צריך מחשב שעיקר שימושו יהיה משחקי מחשב, צפיה בסרטים, ועריכת תמונות. רוב השימוש ייעשה בפוטושופ, BSPLAYER, SUBTITLE WORKSHOP. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקי FPS ואסטרטגיה מתקדמים באיכות הגבוהה ביותר, מבלי שיתחמם או יעשה רעש. חשוב שיהיה במפרט כונן דיסקים וצורב איכותיים ואמינים, ושהצורב יוכל לצרוב דיסקים פשוטים, DVD וגם DUAL LAYER. בנוסף, חשוב שיהיה זיכרון פיזי גדול, איכותי ואמין. ציוד היקפי יש לי, אבל אני עדיין מתלבט האם להחליף רמקולים, עכבר ומקלדת, כי גם זמנם עובר לאט לאט. אני שוקל רמקולים 5.1 או 7.1 ערוצים, אין לי שום כיוון לגבי מקלדת או עכבר, ואשמח לקבל המלצה לגבי שלושתם. לא מתוכנן שום אוברקלוק…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by YosRa,

המפרט עבור מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, משרדי, סרטים (FHD) וטלוויזיה ... חשוב שיהיה שקט... מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪424 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪549 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBECO צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪105 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז ללא ספק CoolerMaster Sileo 500 ₪408 כמות:1 http:…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. Started by omi,

שלום לכם תקציב עד 3000 ש"ח הנייד ישמש לגלישה , כתיבת מאמרים, בניית מצגות בעיקר אשמח אם תמליצו על מחשב שיחזיק מעמד תק' ארוכה ושזמן העבודה יהיה ממושך, לפחות 4-5 שעות עבודה ברצף. מה דעתכם על Dell Inspiron שכחתי את מס' הדגם או שיש אחד כזה?? מה עם סמסונג r530 ?נמסר לי מנציג חברה שיש להם מבצע והוא עולה 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות. לא ממש מבינה במחשבים ולא יודעת מה חשוב ועל מה לשים לב.. תודה רבה

23. Toshiba Satellite A505-S6040 PSAT9U-007001 Laptop Computer - Intel Core i7-720QM 1.6GHz , 6GB DDR3, 500GB HDD, DVDRW, 16" Display, NVIDIA GeForce GT 330M, Windows 7 Home Premium 64-bit

24. מעבדי אינטל Pentium E6500 מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות Mushkin/Patriot 2GB 800Mhz זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Inno3D 8400GS 512MB HDMI כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) מאווררים וגופי קירור none ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר 1435₪ הוסף המח…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום לחברי ומנהלי פורום זה, אשמח באם תוכלו לייעץ לי על מחשב נייד חזק וטוב אשר יחזיק למספר שנים. ברצוני במחשב נייד כזה אשר יהווה תחליף למחשב נייח אשר כבר עשה את שלו. עשיתי קצת מחקר לגבי ניידים וכבר צברתי יידע מסוים לגבי התכונות הדרושות למחשב חזק וטוב אלא שהידע אשר צברתי ממחקר באינטרנט אינו כולל המלצות וניסיון של משתמשים אחרים. אי לכך ברצוני לצרף לפי אותו מחקר שאני עורכת מזה מספר ימים מפרטים של שלושה ניידים שונים. אשמח ואודה לכל התייחסות, אודות החתכים בהם השתמשתי ומנגד אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מהם, או שמא לשלול את שלושתם ולהמליץ לי על נייד אחר. * משקל הנייד במקרה זה אינו בר חשיבות כלל, שכן איני צופה שיצא כלל מהבית. כי כמו שאמרתי הוא מיועד מלכתחילה לשימוש ביתי …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.