ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי שתעזרו לי בבחירת מחשב נייד.. בעיקרון זה מחשב שאני ישתמש בו בבית ספר אבל גם בבית... הוא צריך להיות מעוצב יפה זה מאוד חשוב לי שהמסך שלו יהיה יותר גדול מ-12 אינצ' התקציב שלי הוא בערך 2800 אני לא מצאתי משו שמתאים לי בנתיים אם אתם מוצאים אני מאוד יעריך את זה.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר קיבל את ההצעה הבאה: Intel Quad Q83002.5Ghz 4MB Box Intel Corner Field DG41CN L1G +1333Mhz DDR II 2GB 800Mhz Kingston 500GB 16M SATA II 7200 Hitachi ATI Sapphire HD4350 512M HDMI/DVI/VGA DVDRW LG X22 SATA Case SPL M103 Micro 500Watt + 12cm PS Fan סה"כ - 2,350 ש"ח (לא כולל מע"מ) = כ-2,700 ש"ח. אני די בטוח אפשר להרכיב מפרט משתלם יותר, במעבדי הדור הבא (לדוגמה i3 שכולל כבר כרטיס מסך, אבל מצד שני הוא לא מרובע ליבות, אז מי עדיף?) אין חשיבות גדולה לשקט ו/או טמפרטורה נמוכה באופן יוצא דופן. אשמח לדעתכם ולהצעת מפרט משתלם יותר (חייב להיות מבוסס INTEL). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שיש לו את הכרטיס הזה בנייד יכול בבקשה לכתוב לי את 2 התוצאות של הכרטיס מסך שלו בבדיקה של WIN7. תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני גם כפי שנראה אשתמש במחשב לתפעול של 2-3 מסכים ברזולוציות שונות, כשאני לא משחק... אשמח לדעת מה יותר מתאים לצרכים שלי. אשמח גם לקבל הצעות לשינויים אם יש לכם(הבנתי שאולי כדאי לוח אם אחר). תודה! Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪952 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 h…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה נטבוק ונסגרתי סופית על שלושת הדגמים הבאים, ואני מתלבט איזה מהם כדאי.. Acer one 532H-2DS Asus Eee Pc 101p Lenovo ThinkPad 100e (הוא קצת יותר יקר אם אני לא טועה, ולכן אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר.. אם תוכלו לדרג לי את שלושתם לפי סדר עדיפות זה יהיה מעולה. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא קצת מוזר, ואסביר: אני רוצה להרכיב מחשב משרדי, שיעבוד כמה שיותר מהר. ברור שאקח SSD. איזה מעבד הכי מהיר לישומים משרדיים? אני מניח שבשלב מסויים i-7 1366 לא יועיל פה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה אני עובד בתוכנות הבאות: בעיקר After effects Revit AutoCAD גם פוטושופ ופרמייר אבל פחות אני לא מומחה למפרטי מחשב ואני צריך עזרה תקציב משהו סביב ה-7 בלי מסך לא צריך מערכת הפעלה תהיה על המחשב מערכת הפעלה Windows 7 ותודה לכל מי שיוכל לעזור אחרי הרבה קריאה באתר הגעתי לזה: מעבד אינטל Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel כרטיסי מסך ASUS GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition 2 דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI צורב Samsung SH-S2…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
basicly i need a good stable fast compter for office and internet applications, it must be light, lower than 4lb's the budget is around 600$ thanks for your help
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא על מחשב נייד ב3500 שקל נכון להיום התקציב עלה ל4600 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. חשובה מאוד אחריות של לפחות שנתיים ומעלה. השימושים במחשב הנייד הם צפיה בסרטים באיכות FULL HD , עבודה משרדית, גלישה וגיימינג . 1) התקציב עלה לכן חשבתי על נייד חדש לחבר מה אתם אומרים עליו או איזה חלופה אתם מציעים במחיר דומה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15822 2)תחנת העגינה פועל בעזרת הכרטיס במחשב הנייד או שהיא פועל על כרטיס פנימי שנמצא בה ? http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=211&salenum= 3)תחנת העגינה טוענת את המחשב בזמן שהוא מחובר אליה גם בזמן שהוא פועל? 4)אין סכנה לחבר מחשב נייד לתחנת עגינה לזמן רב ואיך תחנת עגינה יכולה להיות אוניברסלית ארי כל מחשב נייד צור…
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב בתקציב של 1700-1500 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט,סרטים ופעם ב... ארצה לשחק איזה משחק (משחקים קלים, אני לא גיימר). המחשב יחובר לטלוויזית 32 LCD (רזולוציה 1280X720). לא עושה OC ורמת הרעש לא קריטית. שוב אומר שאני לא צריך דיסק קשיח. עריכה: העלאתי תקציב ל-1800 גג! ומפרטים מהחנות RSM בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב גיימרים ב 3500 שקלים , עד 4000 גג . עכשיו אני רוצה שמישהו יעשה לי מפרט. אבל 2 דרישות חשובות: 1)המעבד intel core i5 2)וכרטיס מסך שיכול להריץ כל משחק שקיים היום שמריץ משחקים כמו BF , GTA IV , CRYSIS וכו' . תודה על העזרה . ואם אפשר, מחברת KSP לבנות את המפרט , ועוד חברות מומלצות לגבי מפרטי מחשב .
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
מחשב נייד Packard Bell Butterfly S-FN-009IL פרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330UM, 1.2GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 13.3´´ HD LED LCD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT310 512MB תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח או מחשב Asus K40IE 3GB 320GB עם כרטיס GeForce 310M מעבד: Intel Pentium Dual Core T4400 במהירות 2.2GHz זיכרון: 3GB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 310M עם זיכרון של 512M…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1024:768 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד לטלוווזיה בחיבור HDMI ורואה סרט, אז באמצע הסרט פתאום נעלם לי המסך רואים מסך שחור לכמה שניות ואחרי כמה פעמים כאלו הסרט נהיה בצבע ירוק.. **כל זה קורא בטלוויזיה לא במחשב.. החלפתי כבל וגם יציאה בטלוויזיה וזה לא עזר.. זה מוזר אני יודע אבל מה זה יכול להיות..?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
במדריך המושקע שנעוץ בראש הפורום מצויין כי "כלל אצבע הוא שרוב הניידים העסקיים מספקים איכות בניה טובה מזו של הניידים הצרכניים/ ביתיים". שאלתי היא למה אפשר לקרוא ניידים עיסקיים? אשמח אם ניתן לקבל דוגמאות ממגוון מחשבי HP בבקשה, שעליהם די התמקדתי. תודה מראש, ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים ולא מזמן התחילה בעיה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי כבר הכול מטמפרטורה, ביטול oc הורדת דרייברים חדשים ומחיקת ישנים ואפילו פירמוט, כלום לא עזר. לכן החלטתי לקנות מחשב חדש או כרטיס מסך חדש שמקסימום אני יעביר למחשב החדש. כרגע יש לי מחשב עם: מעבד intel cire 2 duo cpu e7200 @2.53GHz כרטיס מסך של ITA radeon hd 4850 הייתי אומר עוד פרטים אבל אני לא ממש יודע איפה אני מברר עוד פרטים על המחשב שלי >< ולגבי המחשב החדש: הוא למטרות משחקים בעיקר אבל אני לא ממש חייב מפלצת גיימרים מספיק לי שיריץ את SC2 , WOW ו MW2 על הגדרות גבוהות המפרט לא צריך לכלול אביזרים נלווים (כמו מסך וכאלו) בנוסף יש לי שני כוננים אחד מהם בלו ריי אז גם כונן אני …
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אממ אני רוצה מחשב למשחקים רק... לגיימרים ככה משהו טוב... אשמח למפרט...
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם Dell inspiron 1520 ה-DVD לא מצליח לקרוא דיסקים. הוא מגיב בעיקרון אבל לא מצליח לקרוא את הדיסקים גם לא דרך ה-BOOT. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. איך אני עושה את זה דרך ה-USB באמצעות DOK? מאיפה אני יכול להוריד את ה-VISTA ולהעתיק אותו ל-DOK? איך מגדירים את ה-DOK שיהיה BOOTABLE? (אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לשמוע...) כמו כן, האם יש פתרון לנושא של קריאת הדיסקים (זה יהיה יותר פשוט...) יש לציין שפעם ב הוא כן הצליח לקרוא את הדיסק. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לשאול מה יותר עדיף: מעבד בעל 4 ליבות, מסדרה ישנה יחסית, נגיד core 2 Quad (לדוגמה Q8200 או Q8400) לעומת מעבד דו-ליבתי, מהסדרה החדשה יותר, i5, נגיד (באותה רמת מחיר), i5 750. כמו-כן, שמתי לב שבסקשן המפרטים המומלצים, מעבדי AMD שולטים בתדירות הופעתם - אני מניח שבעיקר עקב שיקולי מחיר. האם מעבדים אלו אינם נופלים ברמתם מאלו של INTEL, בשום פרמטר? (חום, ביצועים, OC, אורך חיים, טכנולוגיית Hyper-Threading שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בAMD) או בקיצור, האם באמת שווה ללכת על AMD לעומת אינטל??? האם אינטל זה רק מותג? אם כן- אודה להמלצת דגם שיתאים לדרישות המצ"ב, ברמת מחיר דומה/זהה. עיקר השימושים יהיו לתכנות, וכן המחשב ישמש לצפייה בסרטים (1080p). כמו-כן, ייתכן והמערכת תשמש גם…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקציב הוא 4 אלף ואפשרות לחריגה אם היא שווה זאת הכי עוצמתי שמצאתי Acer Aspire 5741G-434G I5 430M 5470 4GB 1066MHZ RAM 640GB הדגש הוא על כרטיס מסך שאינו מובנה כמובן בגלל המשחקים (כמה שיותר כבדים, עד קצה גבול היכולת של המחשב) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1.תקציב עד 1800 2.שימושים - מחשב לסבתא שלי, אני חושב אינטרנט ואני יודע WORD או כדומה. 3.יש צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. - 6. עדיף שקט, לא קריטי. 7.8.9.10.11 לא 12.לפי דעתכם. אני רוצה לקנות אותו בספטמבר אם יש משהוא שכדי לחכות לו. תודה. *עברתי קטת בפורום ומצאתי: אז זה בערך מה שיש?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מותג (Hp, Dell,Siemens) בסביבות ה2000 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט בעיקר, עם דגש על איכות סאונד (כרטיס קול איכותי יתקבל בברכה) אני יודע שזו קטגוריה להרכבת מפרטים אבל לא מצאתי קטגוריה אחרת לשאלה שלי, אם מישהו מכם יכול לעזור לי או לכוון אותי למקום אחר שיכול לעזור לי יותר אני אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ACER 5745G המבוסס על HYBRID SLI עם הכרטיס המובנה של המעבד(I5-350) וה330M של NVIDIA.. עכשיו הדרייבר של ה330M הוא 188.. אני רוצה לשדרג אותו ל258.. אבל אין אפשרות כי הדרייבר החדש יותר לא מזהה כרטיס של NVIDIA במערכת.. על פי קריאה באינטרנט הבנתי שאפשר להתקין דרייבר מעודכן רק דרך האתר של ACER.. וזה דבילי כי הכי מעודכן שם זה 188.. מצאתי עוד דרך והיא בעצם לשכתב את קובץ הNVAC.INF של NVIDIA המצוי בכל דרייבר ולהחליף את הDEVICE ID של 330M הרגיל בDEVICE ID של ה330M המצוי במערכת שלי(330M של ACER כביכול) עשיתי את זה.. הדרייבר הותקן בהצלחה וגם יכולתי לראות בGPU-Z שמותקן דרייבר 258 אבל הוא לא ידע לעבוד עם הכרטיס ואפילו הAERO לא עבד ולא יכולתי לעלות לרזולוציה גבוהה מ1024X768...
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט לאבא שלי לאינטרנט בעיקר... אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על i3 (בעיקר כדי שיחזיק לו מעמד לפחות לעוד איזה 4 שנים), אנא המלצות. החנות שאקנה ממנה היא skypc.co.il
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-