עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sh0ck3r,

היי, יש ברשותי מחשב נייד לינובו דגם 3000 N200 בזמן האחרון קיבלתי כל מיני הודעות על תקלות בסוללה בווינדוס. הבעייה היא שאתמול המחשב הפסיק להדלק אפילו כאשר הוא מחובר לחשמל, מה יכולה להיות הבעייה? מטען/סוללה, או תקלת חומרה אחרת?, תודה מראש לעוזרים.

2. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי (OFFICE, אינטרנט, מוזיקה וסרטי HD). להלן מפרט שהרכבתי: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI DDR III 1333Mhz 2GB Kingston * 2 Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM * 2 סה"כ 2338 ש"ח כולל הרכבה. חשוב לי שהמחשב ישרוד ל 5 שנים הקרובות לשימושים המצויינים למעלה. רציתי לדעת האם ניתן לשלב במסגרת התקציב (חריגה עד 2500 ש"ח) מחשב מבוסס I3 ולקבל ביצועים טובים יותר? חשוב לציין שאין צורך בספק כוח, צו…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שלום לכולם, בחיפושי אחרי סיוע בנדון גיליתי באתר שלכם ידע ונכונות לעזרה, אני מקווה שיבוא לביטוי גם בפניה זו. (סבלנות על הפרוט) המחשב ישמש לעבודה מהבית. רצוי לחסוך בתקציב כי צריך לקנות גם מסך 24". המחשב מיועד לתיכנון הנדסי באמצעות אוטוקאד. גרפיקה באמצעות פוטושופ. מעט עריכת סרטונים קצרים באמצעות video studio ואחרים - חצי מהזמן. עבודה משרדית באמצעות אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים - חצי מהזמן. המחשב יעבוד בממוצע 18 שעות ביממה למעט שבתות וחגים. המחשב לא מתוכנן למשחקים. המסך (מחוץ לתקציב) 24" FHD - (אולי Dell UltraSharp 2410U 24" IPS Panel RevA01) המחשב צריך להיות שקט ברמה של 8/9, כלומר במרחק של כ 75 ס"מ לא שומעים אותו. אוברקלוק לא מתוכנן אלא באם צריך, יבוצע ברכישה ע"י החנות בר…

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by HumanFly,

שלום רב, דרושים לי שני מפרטים 1). מפרט שישמש מתכנת\מפתח. לשימוש לגרפיקה בסיסית, רצוי מעבד וזיכרון אני מניח חזק ככל שאפשר במסגרת התקציב, הרדיסק עם נפח טוב ומסך רחב איכותי. עד 2500 שקל, ללא ציוד היקפי נוסף. (ניתן לוותר על הוספת מסך, אם זה יותר מדיי יגרום לגריעה בטיב ואיכות חלקי המחשב) 2). מפרט לישומי אופיס ואינטרנט בלבד, לאישה מבוגרת, חשוב שלא יהיה מיושן מדיי ויחזיק זמן רב, ללא ציוד היקפי - תקציב 1000 ש"ח. אם אפשר לדחוף במסגרת התקציב עם חריגה של 500 ש"ח מסך איכותי, אשמח להצעות, לא צריך משהו מטורף רק שיהיה טוב לקריאת מסמכים ונעים בעין. תודה רבה רבה מראש לעוזרים מאוד מעריך את זה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by 11to,er2,

* מטרות המחשב? לימודים סרטים פלאש ותוכנות כמו אייטונס * גודל המסך?של מיני נייד רגיל * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך )?הכי ארוך שאפשר מינימים 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga usd וכרטיס זיכרון * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250+ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין תקציב: עד 2000-2100 ש"ח תודה לעוזרים תומר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד סביבות ה 3500 ש"ח אם חריגה של 100 ש"ח שימוש במחשב נייד : גלישה באינטרנט בעיקר. סרטים באיכות HD לפעמים. גודל מסך = 14 הוא יהיה נייד לנסיעות מידי כמה חודשים שתיהיה יציאת HDMI חשוב מאוד. כדי שיהיה אפשר לצפות בסרטי HD דרך הטלויזיה בסלון BLUETOOTH - פרט נחמד.אך אם אין לא נורא כרטיס רשת 10.100.1000 שיתמוך בתקן N חשוב מאוד ! חיי הסוללה ארוכים אם יש המלצה על מחשב נייד מ EBAY למשל.שתכלול אחריות גם בארץ. אני מוכן להזמין תודה רבה לכולם, המשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. שלום =],אני סוף סוף קיבלתי את המשכורת שלי ואני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים עם המחשב הנוכחי,אני מיתכוון להשתמש במחשב החדש בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט ואני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום על high ויחזיק לקצת זמן,אני מקווה שבתקציב שיש לי זה אפשרי ואני רוצה שתעזרו לי בהרכבת מפרט. אני יכול לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח ואני לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים,מקלדת,מסך) וכל התקציב ילך למחשב עצמו. המסך שלי הוא AOC 22' 210S והרזלוציה המקסימלית שלו היא 1680x1050,האם זה בסדר? זה יריץ משחקים טוב? או שאולי אני צריך לשדרג את המסך? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב =] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG334G32Mn#shidrug http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK354G50MNKS בגדול זה בין 5650ATI + 330M או 330GT + 350M... שניהם כרטיסי מסך טובים (לגיימינג), אבל 5650 טוב יותר ובא עם מעבד פחות טוב... איזה מהם אתם ממליצים? *סליחה על ההודעה הנוספת... המחשב ששאלתי עליו מקודם נגמר מהמלאי...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by slrr,

אם קיים מחשב כזה הוא חייב להיות הכי טוב שיש יהיה מצויין גם אם מערכת ההפעלה תיהיה על כונן SSD (טוב גם לבטריה)... השאלה אם כבר יש כזה מחשב כי אם כן אני רוצה לקנות(ואם אפשר קישור בבקשה). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by odedwo,

מחפש נייד חדש. צריך להיות קל (אזור 1.7 ק"ג לכל היותר) עקב נסיעות מרובות. מפרט טכני פשוט למדי עקרונית, מכיוון שהוא בעיקר לגלישה ברשת ולכתיבת מסמכים. מאוד מעדיף מעבד מסוג "Intel Core 2 Duo" ומעלה, ולא אתלון או AMD. תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. אני מלבט בין שני מפרטים שההבדלים המהותים ביניהם הם במעבד, בלוח האם ובזכרון . שאר הפרטים זבים. כמו-כן, המחשב מיועד לעריכה גרפית. :s05: :s05:אגב אחריות בת שלוש שנים בשני המפרטים: מפרט א': Intel® Core™2 QUAD 9550@2.83 Asus P5Q pro 4GB DDR2 Geil Xtreme gaming מפרט ב' Intel® Core™i5 750 QUAD CORE MB INTEL DP55WB WHITESBURG L1156/QP 3GB DDR3-1333

12. Started by mordin999,

מחפש המלצה לנייד רב תכליתי(בעיקר עבודה וסרטים) בתקציב עד 4500שח מעוניין בנייד נוח איכותי ואמין, מסך 15. תודה.

13. Started by wavega,

אני צריך נייד חדש לשנת הלימודים- תחילת אוקטובר, לדעתכם אם אין צורך בו במיידי עדיף לחכות עם הקנייה עם סיכוי סביר שהמחירים של הנייד שאני רוצה ירדו? או בניסוח אחר- בהסתכלות אחורה על דגמים מוכרים של ניידים- באיזה קצב המחירים יורדים ?

14. Started by FiREX,

אח שלי רוצה מחשב והוא קיבל מפרט מאיזו חנות ושאל אותי איך הוא אני לא מבין גדול בחלקים היום הרבה זמן לא התעדכנתי בהם אבל הם נראים לי נמוכים מידי לאומת המחיר שהוא קיבל עליהם אז זה המפרט מה דעתכם המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעריכה גרפית ברמה בינונית WORKSTATION CORE2 DUO ASUS MB SOCKET 1366 I7 INTEL CORE I7-930 CPU THERMALTAKE POWER SU 600W THERMALTAKE CASE VI1000BW WD HD 1000GB 7200RPM 64MB GEFORCE GTX460 768DDR3 D MEMORY 2GB 1333MHZ DVD/RW SATA X20/22 המחיר של ההצעה הוא5770 שקל תודה לעוזרים ואם המפרט לא נראה טוב ויש הצעות לשפר אשמח לשמוע זאת

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. איזה רכיבים לרכוש אם בכלל תקציב מינימלי בבקשה האם יש להגדיר הגדרות אחרות אולי? Computer: Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 502 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter Intel(R) 82845G/GL Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics Monito…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

כשאני לוחץ על הכפתור של שליפת הכונן, הוא יוצא טיפה (2 - 3 ס"מ) ואז אני צריך למשוך אותו, וגם כדי להכניס אותו חזרה פנימה אני צריך לדחוף אותו המחשב רק נקנה לכן אני שואל אם זה בסדר שרב פעולות הכונן נעשות באופן פיזי ולא אוטומתי כמו במחשב רגיל.

17. Started by Brandon Roy,

שלום לכולם אז ככה...לאחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. הגעתי למסקנה זו לאחר שהבנתי שאני פשוט לא נהנה לכתוב בחדרי שלי. הבנתי שיש שלל מקומות נוחים יותר לכתיבה בהם בבית מהם אני אוכל להפיק הרבה יותר תועלת והנאה. אני מייעד למחשב בעיקר כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב לא אמור לנוע בין הרכבות והטיסות אלא בעיקר יהיה בבית. מכיוון והוא מיועד על פי רוב לכתיבת מסמכים חשוב שהמסך יהיה בגודל נוח- בערך 15 אינץ', המשקל שלו הוא לא פונקציה ממשית שתשפיע אבל בכל זאת, לא ארצה איזו מפלצת. חשוב גם מקלדת נוחה. חשוב שיריץ אינטרנט בצורה טובה עם תוכנות מסרים וכמובן וורד וכל זה. ווינדאוס XP. לא הולך להיות מיועד למשחקים או הורדת סרטים. יש למיש…

18. Started by yoramns,

מחשב שישמש בעיקר לגלישה אולי קצת אופיס בלי ציוד עקפי השמח לחנות באזור הקריות מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪424 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪197 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ₪99 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DR24NSB מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ₪219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  19. אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק זה דיון ראשון שלי פה בפורום זה המפרט שלי זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) המחשב די צולע מה כדאי לשפר ? כדי שהמחשב יהיה מהיר מאוד (הכרטיס מסך לא כל כך חשוב לי כרגע) תקציב עד 600 שקל קצת משחקים קצת סרטים לא יותר מזה אין שימוש ספציפי

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. חבר המליץ לי עליכם אז הנה אני פה נעזר בכם. אני עכשיו עולה ל-יג' יד' בהנדסת תוכנה. אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של 2000-2400 שקל כל מה שאני צריך זה שיריץ אינטרנט ואופיס. מסך לא פחות מ12 אינצ' דיסק קשיח של 250 GB לפחות שהמחשב לא יהיה כבד, חשבתי על קילו וחצי ופחות. אני צריך סוללה טובה, לא חובה הרבה זמן אך ראיתי שיש גם סוללות לשעתיים, לא תודה שעתיים. סוללה שמחזיקה טוב אני לא צריך כונן דיסקים, אפשרי אך לא נדרש יש לי את שתי אלה שמצאתי : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JXFE017F2 אמרו לי לא לקנות כי זאת חברה לא מוכרת. ויש את זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747061 תודה לעוזרים. אני רוצה כבר מחר לעשות הזמנה, אשמח לכל מי שיעזור לי בזה :]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by L4ma11,

Hello all , I am currently looking for a laptop that will serve me as a main laptop for both studies ( Computer Sciences major ) and for other things as music , browsing and some videos . I am considering a Dell as first priority , but is open for other suggestions (as long as its not HP) I was thinking about the Studio 1558 , but from what i understood it had some serious problems. what about the N5010 ?? or should i go for the Latitude business series ? (yes i am confused) my budget is around 5000 shekels more or less . and I would prefer 15.6" screen ( unless you think that 14.1 is better for studies ) I think i won't carry it around with me that often though. .…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות אותו אבל לא בטוח כי לא כל התגובות אוהדות... למישהו יש אותו?[br]פורסם בתאריך: 22.08.2010 בשעה 15:32:58 Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slateזה המחשב[br]פורסם בתאריך: 22.08.2010 בשעה 15:34:49 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+16%22+Display+/+4GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Slate/9992966.p?id=1218206183902&skuId=9992966

23. Started by oreon,

שלום לכולם! משתמש חדש כאן- ראשית רציתי לומר כל הכבוד על האתר וח"ח למשתמשים בקהילה על העזרה. שימוש: עבודה ללא תקיעות מעצבנות בהפעלה מרובה של תוכניות בסיסיות במהלך הגלישה, לא משהו בשמים. חשוב מאוד יכולות גרפיות העומדות במינימום התקן הנוכחי של משחקי המחשב בשוק היום. תקציב: 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה מינימלית מכיוון ואני משלם מכיסי האישי. דיסק קשיח: 160GB ויותר גודל: סטנדרטי "15.6 או "15.4 אין לי כרגע עדיפות לחברה כלשהי, אני גם ככה לא בקיא בעניין החברות בתחום הזה. אך 2 אפשרויות מעניינות מאוד שמצאו חן בעיני: Acer Aspire 5738 ZG Intel Dual Core T4400 2.2GHz 4GB DDR3 ATI Radeon HD 4570 320GB HDD 15.6" 2940 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 Len…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1742870 האם שווה את המחיר?

25. אני אשמח למפרט מעניין עם דגש על מאיץ גרפי.. גם מארז של Therlmatech נחמד עם גישה לשני מאוורים של זלמן.. אין צורך במסך יש לי בגודל 22 אינץ' חשוב מאוד מערכת הקירור של המחשב כי אני במרתף והמחשב נוטה להתחמם יתר על המידה... אפשר לחרוג ל6500 שקל אבל לא יותר...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.