ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מבקש את המלצתכם בחיפוש אחר מחשב נייד. דרישות: * מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים (איכות בסיסית, לא HD) * מסך 14.1 (צריך שיכנס לילקוט) * חיי סוללה הכי ארוכים שניתן * מצלמת אינטרנט מובנית * 250GB HD * תקציב: 3000 שח (אם אין ברירה אפשר לגלוש ל-3500 שח) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא, פרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים - משתמשים בהם עדיין…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התייעצתי כאן לפני כמה ימים בנוגע למפרט מחשב עבור אחותי ומאז גם התייעצתי עם התמיכה הטכנית של סקיי פיסי והרכבתי מפרט. אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. ראשית אציין שהמחשב אמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש בphotoshop שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. המפרט שהורכב: מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪416 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪279 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪202 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/produc…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עבור חבר. מיועד לשימוש רב-תכליתי, כולל משחקים כבדים. מיועד לשימוש לטווח ארוך (5-6 שנים) עם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד (לכן ספק כח החזק) כעיקרון אין הגבלת תקציב. ללא מסך או אביזרים פריפריאליים. הקנייה מתוכננת מ- KSP. Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray (1395) X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E (1060) 3x2GB Mushkin Copperhead Series Triple Channel CL8 (910) -או- 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel (940) GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E (1270) Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX (435) DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA (Retail) (145) NH-D14 CPU Cooler (375) P183 Mid Tower Black (No PSU) (725) HX 850W Active PFC 12cm Fan M…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שאפשר, אני לא משלה את עצמי... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים, גרפיקה (בעיקר דו מימד) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: ללימודים ולעבודה תוך כדי. צריך להחזיק לפחות 4 שנים ללימודים. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, ברידג', אין-דיזיין. סביר להניח שבשנתיים האחרונות גם פרמייר ואפטר אפקט. (בנוסף לאינטרנט כמובן) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? סמסונג 21" - 1920X1080 * לאיזה סוג מש…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בארצות הברית בלי הרבה לבדוק זה I7 עם 4GB זכרון וכ.מסך שצריך להריץ הכל עלה לי 900$ וגם עשיתי אחריות לשנתיים באופיס דיפו איך הלפטופ הזה? בנתיים רץ סבבה למרות שנדהמתי לכמות התוכנות שמגיעות איתו כל מיני בודקים אוטומטיים ומייצבים... זה לפטופ ראשון שלי http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A660
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את הinspiron n3010 (הדגם החזק.. עם הI5), גם הדגם של ה14' בא בחשבון, או ללכת על הטושיבה L650-10H מבחינת מחירים הם די דומים, למרות שהכרטיס מסך בטושיבה יותר חזק(ATI 5650), לפחות לפי אתרים שאני בדקתי, אבל העניין שמשחקים אני גם ככה לא הולך להריץ עליו, אז זה לא נורא חשוב. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה, התחממות, אמינות מעבר לנתונים היבשים. להמלצותיכם וניסיונכם, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש נייד חדש בסכום 1000$, המחשב יירכש בארה"ב. אחרי חיפוש ברשת ובדיקת ההצע אני יותר מתלבט מאשר לפני שהתחלתי לחפש. בגדול אני רוצה מחשב בנתונים הבאים מעבד i-5 זכרון 4GB דיסק 500GB מהיר כרטיס מסך לא מוכלל מסך - מעדיף 17 אבל אפשרי גם 15.6 המחשב מיועד להיות ב95 %מהזמן בבית לכן המשקל וחיי הסוללה אינם שיקול בינתיים ראיתי כמה מחשבים שעונים על המפרט (בקירוב) HP מסדרת DV7 - אולם הבנתי שהם אינם נחשבים איכותיים או אמינים במיוחד DELL Studio יש המון דיבור ברשת על מחשבי ASUS אולם איני יודע עליהם דבר, האם נחשבים טובים? אשמח לשמוע על עוד אלטרנטיבות ו/או חוו"ד על המחשבים שציינתי למעלה תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מעבד ה Intel Core I7 720QM הוא בעל 4 ליבות, ורץ במהירות 1.6 GHZ. לעומתו, מעבד ה Intel Core 2 due T6600 הוא בעל שתי ליבות, ורץ במהירות 2.20 GHz. כאשר כל שאר הדברים דומים, אילו מבין אלה חזק/מהיר יותר (מיהו המעבד הטוב יותר)? אשמח לשמוע דעתכם תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן שאקנה כבר מחשב חדש... בכל מקרה, אני מעוניין במפרט מחשב לתוכנות גרפיות ועריכה בעיקר, ובנוסף שאוכל להריץ עליו משחקים (לא לגיימינג, סולידי משהו, בעיקר משחקי אסטרטגיה RPGו) תודה 1. מה התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח רצוי לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - טיפה משחקים לא משהו מטורף, אבל בעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות ועריכה (illustrator ו- photoshop) א) התוכנות העיקריות - illustrator , photoshop ו- indesign (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מסך 20" 1200X1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - נכון לעכשיו לא משהו מטורף בגדול משחקים כמו …
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד (מחשב לסטודנט להנדסה) הנייד יגיע מארה"ב ולכן אני מוכן להשקיע בו עד 900$ אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך "14-"15.6, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB מעבד i5 ו4GB זיכרון וטיפה גיימינג.. כל שאר התכונות לא ממש חשובות לי תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני סטודנט ולא זקוק למחשב חזק ומתוחכם מדי, השימוש שלו יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, אקסל, וורד , סרטים ולפעמים גם למשחקים (אבל ממש בקטנה). אחרי סיבוב מקיף בפורום המצוין הזה, החלטתי לבחור ב Dell Inspiron N5010 i3-350M או FUJITSU Lifebook AH530-4 מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ? ומה אתם ממליצים לי בסופו של דבר לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי שהקניה בארצות הברית לא תצא לפועל התחלתי לחפש מחשב תקציבי תחליף שולחני בבערך 2500 +- וניתקלתי בשני המחשבים האלו http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LI37104&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=87345G&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם ? וחברה זה לא מחשב למשחקים ולא לנידות אמיתית אז קחו את זה בחשבון
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה מתחת ל 6, זה סבבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים + maya/blender/max, UDK ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כן מקלדת עכבר כן, מש…
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד של לנובו G550. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר YAHAMA RXV450 באמצעות כבל אופטי. איך אני "משיג" חיבור כזה לנייד? אשמח לכרטיס PCMCIA, אך אם לכם רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נתחיל במה שכבר יש: מעבד: Intel - I5 661 כונן: Intel SSD 80GB X25-M התכנון המקורי היה למחשב עם אופציית HD לסרטים ו- casual gaming (כרגע משחק diablo2 warcraft3 עם מחשבה על SC2) ולכך הגרפיקה המובנית הייתה אמורה להיות מספיקה. ה- SSD למערכת הפעלה כדי שיעלה מהר ולכל שימוש רגיל, כל השאר: תמונות, מוזיקה, סרטים על דיסק קשיח פנימי המפרט המתכונן המקורי: לוח: ga-h55m-usb3 gigabyte מחיר 600 ש"ח זכרון : 2x2GB kingstone מחיר 650 ש"ח דיסק קשיח שני: 0.5Tb westren digital מחיר 220 ש"ח ספק: enermax 450W מחיר 320 ש"ח מארז כלשהו יחסית שקט במחיר של עד 300 ש"ח להעביר צורב ישן (מאוד ישן) או לקנות אחד חדש 120 ש"ח סה"כ: 2200~ ש"ח אחרי מחשבה החלטתי שהייתי רוצה קצת יותר (diablo3 שעומד לצאת {מתישהו} …
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי מה אתם אומרים על זה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKR580&cfm=8FA2E776 1. לגבי מערכת ההפעלה, המחשב הזה מגיע עם 3GB זיכרון ומערכת הפעלה 32bit. הבנתי שאם אני רוצה להרחיב ל-4GB אז זה לא ישנה כלום כי המערכת הפעלה לא תומכת וצריך לעבור ל 64bit. זה נכון? מישהו יכול להסביר קצת על ההשלכות של זה? תודה 2. מה לגבי samsung עצמם? הם טובים? 3. האם יש לכם המלצה על מחשב אחר? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכ.מסך שלי ואת המעבד שלי (בשביל למנוע צוואר בקבוק) מה שיש לי כרגע זה: Geforce 8600GT 256mb Athlon 64 x2 4400+ שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-69VMS2 ספק Corsair 450W 2gb ram ddr2 667mhz המארז שלי סטנדרטי, אני לא זוכר את היצרן שלו. אין קירור כולשהו חוץ מ2 מאווררים, אחד צדדי ואחד אחורי . התקציב לא משנה, אני מחפש כ.מסך ומעבד בלבד שיתאימו לי לשאר המפרט כי אני לא רוצה לקנות מחשב חדש כרגע או לשדרג חלקים נוספים המחשב הוא כאמור מיועד לגיימינג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני מעונין בהמלצה למפרט מחשב עבור קרוב משפחה מחיפה שצריך מחשב פשוט יחסית לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט,אופיס וזהו בערך. חשוב מחשב אמין עם רכיבים באיכות טובה שיחזיק מעמד כמה שנים. אין צורך בציוד היקפי. ניתן לנצל את מלוא התקציב, חריגה עד 200 ש"ח. אין שום כוונה לבצע אוברקלוק, וגם רמת השקט לא חשובה במיוחד (המחשב נמצא בחדר נפרד בבית שלא ישנים בו). אין צורך במ"ה, יש צורך בהרכבה בחנות. העדפה היא לרכישה של המחשב באזור חיפה, שמעתי על נעה מחשבים שהם חנות מצוינת, אבל אם יש מקום אחר אמין אז בכיף. אין חשיבות לאופק שדרוג, שיעשה את העבודה שלו כמה שנים ואז יוחלף במחשב חדש. תודה מראש, עמי.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן חברים... אני מחפש מחשב טוב לחברה שלי... המחפש אמור להפעיל את כלל תוכנות אדובי (כולל הכבדות AFTTER FX וכו') וכן תוכנת 3DMAX.. עדיין לא ידוע באיזה גירסה... לא מתוכנן OC למחשב כמו שלא מתוכנן איזושהו קירור מיוחד רצוי שמחשב יהיה שקט או לפחות לא ממש רועש כי הוא ימוקם בחדר שינה מומלץ על מערכת INTEL אבל אשמח לשמוע גם על AMD אני יודע שמערכות Q של אינטל די טובות לי יש אחת כזאת אבל מצד שני אולי כדי מערכת מבוססת i3/i5 או משהו אחר בכלל בכל מקרה לא לרדת מ 4GB זכרון כמו שהזכרתי בכותרת.... אני מחפש בשביל המחשב גם מסך טוב שיתאם.... מנסיוני המסכים של סמסונג די טובים.. ודי זולים... לי יש מסך של NEC שאני ממש ממש אוהב את הצבעים שלו (מאוד מדוייקים) והבנתי שDELL מעולה לעבודה כזאת (גרפיקה…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי בוקר טוב קניתי מחשב חדש של אסוס המפרט כזה: asus republic g51j-3d i7-720 gtx 260 4 giga ram 640 gb hard drive 2*320 1489 דולר בניו יורק.. בינתיים אני משחק בו ההוא אחלה מחשב אבל יש לי 2 שאלות... 1. אני יכול בדגם הספציפי הזה להוסיף עוד ram? אני משתמש בו למשחקים ברמות high-med ואני רוצה להוסיף עוד ראם... הלוח אם שלו הוא:intel pm55 אשמח מאוד לתשובה.... 2. ראיתי באיזה אתר שיש אפשרות במחשב הזה ל multi gpu מה זה אומר שאני יכול לשים עוד כרטיס מסך? תודה מראש.... דובי.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מחשב לOC ומקסימום ביצועים שאפשריים במחיר כזה (3k) אין צורך במעבד או בציוד היקיפי. דרישות: רק ביצועים, אין צורך בשקט או מראה טוב. יעשה על המחשב OC ואני כבר שנה לא יודע מה הולך בעולם הקירור . אשמח למפרטים. בתודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את המחשב 1215N של אסוס - שהוא עם מעבד כפול ליבה וכרטיס מסך משופר ION 2 הנקודה היא שיש לו 2G זיכרון - עם מערכת הפעלה WIN7 הום פרימיום 1. האם כדאי לשדרג בעוד 2G זיכרון - האם זה יהיה משמעותי לביצועים ולנוחות/מהירות השימוש....מספר התוכנות במקביל וכו' 2. איך בידיוק משדרגים ? פשוט קונים רכיב של 2G נוספים ? ולא תהיה בעיית סינכרון עם הרכיב הקיים כבר במחשב תודה מראש לכל מי שעונה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-