עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צרוך לחרוג. התקציב מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בMATLAB, שימוש בVM, ויז'ואל סטודיו ושימושים כלליים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך+מקלדת+עכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Transfer,

בארצות הברית בלי הרבה לבדוק זה I7 עם 4GB זכרון וכ.מסך שצריך להריץ הכל עלה לי 900$ וגם עשיתי אחריות לשנתיים באופיס דיפו איך הלפטופ הזה? בנתיים רץ סבבה למרות שנדהמתי לכמות התוכנות שמגיעות איתו כל מיני בודקים אוטומטיים ומייצבים... זה לפטופ ראשון שלי http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A660

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  3. שלום ותודה מראש לעוזרים! אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב התקציב שלי הוא 1000 דולר מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, מאט לאב, וויזאול סטודיו, סרטים (לא למטרת משחקים) גודל המסך: 13 או 14, עדיפות ל 13 משקל רצוי: כמה שיותר קל (פחות מ 3 קילו- אם קיים דבר כזה) זמן סוללה: 4-6 שעות עבודה יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: 250 GB ומעלה צורב DVD: צריך מסך: LED אחריות בינלאומית: אשמח לקבל שירות בארץ על מחשב שקניתי בארה"ב אבל לא חייב אשמח אם תוכלו להמליץ ליעל לפטופים....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bigpapadim,

אני מתלבט אם לקנות את הinspiron n3010 (הדגם החזק.. עם הI5), גם הדגם של ה14' בא בחשבון, או ללכת על הטושיבה L650-10H מבחינת מחירים הם די דומים, למרות שהכרטיס מסך בטושיבה יותר חזק(ATI 5650), לפחות לפי אתרים שאני בדקתי, אבל העניין שמשחקים אני גם ככה לא הולך להריץ עליו, אז זה לא נורא חשוב. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה, התחממות, אמינות מעבר לנתונים היבשים. להמלצותיכם וניסיונכם, אשמח.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by Shadow64,

עבור חבר. מיועד לשימוש רב-תכליתי, כולל משחקים כבדים. מיועד לשימוש לטווח ארוך (5-6 שנים) עם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד (לכן ספק כח החזק) כעיקרון אין הגבלת תקציב. ללא מסך או אביזרים פריפריאליים. הקנייה מתוכננת מ- KSP. Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray (1395) X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E (1060) 3x2GB Mushkin Copperhead Series Triple Channel CL8 (910) -או- ‏3x2GB Kingston HyperX Triple Channel (940) GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E (1270) Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX (435) DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe SATA (Retail) (145) NH-D14 CPU Cooler (375) P183 Mid Tower Black (No PSU) (725) HX 850W Active PFC 12cm Fan M…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. שלום לכולם, המחשב הישן מראה סימני שביקת חיים והגיע הזמן לשדרג. אני מתכוון להשתמש בתוכנה BeTwin ץ (http://www.thincomputinginc.com/product_pc_sharing_betwin_vs.aspx) כדי ששני משתמשים יעבדו על אותו המחשב במקביל. בכל רגע צריך שיתאפשר שמשתמש מסויים יוכל לשחק במשחקים בינוניים (SC2 למשל) או לפתח ב VISUAL STUDIO כשהשני גולש באינטרנט או עובד עם OFFICE. כמו כן, אני אוהב להשתעשע מדי פעם ב PHOTOSHOP או עריכת וידיאו קלה וצריך שהמחשב יוכל לאפשר את זה בלי תקיעות (אבל בהחלט לא צריך ביצועי על פה) כמו כן, חשוב שיוכל להפעיל סרטי (HD (1080P. חשוב שהכרטיס יתמוך בשני מסכים במקביל כשכל אחד מהם ברזולוציית HD. תודה מראש! ותשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסו…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  7. Started by tola,

שלום רב לכולם אני חדש פה ואני שמח להיות חלק מהפורום התותח הזה =] ברצוני לקנות מחשב חדש יש לי מחשב כבר 4 שנים ואני ממש מבסוט עליו אני מעבד של intel לוח אם של MSI כרטיס מסך האמתי ישן gefforce 7600לא הייתה שום תקלה ב4 שנים האלו ממש מבסוט מהחברות והייתי שמח שתמליצו לי מחשב חדש לגיימרים שיושב על בסיס החברות האלו ואם יש משו יותר טוב אשמח להתעדכן ולאמץ. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח בלי מסך .תודה רבה. אשמח לכמה שיותר תגובות והמלצות

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shaibend,

שלום לכולם, לאחרונה התקלקל הדיסק הקשיח(320GB) בנייד שלי - DELL E6400. שלחתי את המחשב לתיקון דרך האחריות ולהפתעתי הרבה גיליתי שקבלתי חזרה דיסק בנפח 160GB (!!!). לא יודע אם זה קשור אבל סוג האחריות שלי הוא NBD. מה דעתכם? נ.ב. הרגע גיליתי את העניין ולא הספקתי לדבר עם מעבדת דל...

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום רב, מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט, אופיס ולצפייה בסרטי FULL HD במסך LCD 37 אינץ - בחיבור HDMI. אין לי חשיבות למשקל וחשוב המסך יהיה 15 אינץ האם הדגם הנ"ל מתאים? מחשב נייד COMPAQ CQ61-430EJ WK645EA http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9614 תודה, נמרוד.

10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שאפשר, אני לא משלה את עצמי... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים, גרפיקה (בעיקר דו מימד) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: ללימודים ולעבודה תוך כדי. צריך להחזיק לפחות 4 שנים ללימודים. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, ברידג', אין-דיזיין. סביר להניח שבשנתיים האחרונות גם פרמייר ואפטר אפקט. (בנוסף לאינטרנט כמובן) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? סמסונג 21" - 1920X1080 * לאיזה סוג מש…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. שלום, התייעצתי כאן לפני כמה ימים בנוגע למפרט מחשב עבור אחותי ומאז גם התייעצתי עם התמיכה הטכנית של סקיי פיסי והרכבתי מפרט. אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. ראשית אציין שהמחשב אמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש בphotoshop שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. המפרט שהורכב: מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪416 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪279 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪202 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/produc…

12. היי חבר'ה, טוב, אז לפני כמה זמן כבר התייעצתי איתכם ע"מ לשמוע קצת מחירים, להתעדכן על המצב בשוק בכרטיסי המסך המומלצים והיה דיון מאוד מעניין ולמדתי המון. עכשיו אני מתקרב לנקודת הקניה ואני מעוניין לחדש את הדיון בדיון חדש ועסיסי לבחירה סופית של הרכיבים למחשב עם הדרישות המיוחדות. 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 6500 עד חריגה ל7000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - החריגה מפורטת, אפשר לחרוג עדיין אם מדובר במשהו חיוני שלא נכנס בתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - בעיקר יעשה שימוש בעריכה (עריכת תמונות מקצועית) בPS ותוכנות כבדות ניקון/קאנון, משחקי מחשב (GTA, סימולטורי טיסה ברזולוציות גבוהות מאו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by rtirti,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. סטודנת במדעי המחשב. * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי?לא משנה מצדי 10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?2-3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)hdmi יכול להיות נחמד, אבל לא קריטי. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 ג'יגה. * צורב DVD?לא חייב להיות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין. אני מחפש משהו בסגנון של I5\I3, עם 4GB זכרון, יש אפשרות לדבר כזה בתקציב? או שאני צריך להוריד את הדרישות? כרטיס מסך לא צריך משהו מיוחד, שיהיה נחמד מינוס, אני לא חושב שאני הולך להריץ עליו סרטים או משהו בסגנון. יש אפשרות שהוא יגיע בלי מערכת הפעלה וזה יוריד את המחיר?אני גם ככה הולך להריץ …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tsvika,

לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד (מחשב לסטודנט להנדסה) הנייד יגיע מארה"ב ולכן אני מוכן להשקיע בו עד 900$ אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך "14-"15.6, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB מעבד i5 ו4GB זיכרון וטיפה גיימינג.. כל שאר התכונות לא ממש חשובות לי תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by UltraWaveMUSA,

אני צריך המלצה לנייד עסקי בטווח מחירים של 700-800 דולר בחוץ לארץ. הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וכתיבת מסמכים אבל גם לעריכת תמונות [פוטושופ] ותוכנות גרפיקה אחרות לכן שגם לא יהיה חלש מידי. המסך - עדיף 15 אינץ' אבל אם יש משהו יוצא דופן שהוא 14 אינץ' אז גם יתקבל - אבל עדיף 15. זמן סוללה ומשקל - עדין שיהיו מעל הסבירים למרות שזה לא ממש משנה לי. מערכת הפעלה - לא חשוב. זיכרון, ארד-דיסק וכל השאר לא רלוונטיים. הרי כבר הניידים של היום כבר מגיעים עם נפחים מספקים. לא?! מצלמה מובנית זה מאוד חשוב - אם יש עדיין ניידים שמגיעים בלי. האמינות של המחשב מאוד מאוד חשובה! חשוב לי ממש שהוא יחזיק כמה שנים טובות ובהרבה טיסות ונסיעות ארוכות. אני יודע שזה לא תמיד משנה אבל למראה גם יש חלק פה... אני…

18. Started by zezz,

אני סטודנט ולא זקוק למחשב חזק ומתוחכם מדי, השימוש שלו יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, אקסל, וורד , סרטים ולפעמים גם למשחקים (אבל ממש בקטנה). אחרי סיבוב מקיף בפורום המצוין הזה, החלטתי לבחור ב Dell Inspiron N5010 i3-350M או FUJITSU Lifebook AH530-4 מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ? ומה אתם ממליצים לי בסופו של דבר לבחור ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. טוב אז ככה אחרי שהקניה בארצות הברית לא תצא לפועל התחלתי לחפש מחשב תקציבי תחליף שולחני בבערך 2500 +- וניתקלתי בשני המחשבים האלו http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LI37104&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=87345G&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם ? וחברה זה לא מחשב למשחקים ולא לנידות אמיתית אז קחו את זה בחשבון

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by ofirrjd,

שלום, ברשותי נייד של לנובו G550. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר YAHAMA RXV450 באמצעות כבל אופטי. איך אני "משיג" חיבור כזה לנייד? אשמח לכרטיס PCMCIA, אך אם לכם רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by mazinya,

אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל אך עפ"י שיטוט באתר זאפ המחיר שלו הוא מעל 3000 ש"ח. 1. האם כדאי כבר לרכוש בחו"ל? החנויות בארץ נותנות אחריות בינלאומית לשנה בלבד שזה גם ככה מה שמקבלים גם בחו"ל ככה שמבחינת האחריות אני לא רואה שזה משנה משהו. 2. האם יש אתרים מומלצים להזמין מהם את המחשב מחו"ל ומה המיסים שאצטרך לשלם על המחשב בארץ? (מכס/מע"מ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי מה אתם אומרים על זה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKR580&cfm=8FA2E776 1. לגבי מערכת ההפעלה, המחשב הזה מגיע עם 3GB זיכרון ומערכת הפעלה 32bit. הבנתי שאם אני רוצה להרחיב ל-4GB אז זה לא ישנה כלום כי המערכת הפעלה לא תומכת וצריך לעבור ל 64bit. זה נכון? מישהו יכול להסביר קצת על ההשלכות של זה? תודה 2. מה לגבי samsung עצמם? הם טובים? 3. האם יש לכם המלצה על מחשב אחר? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. היי, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בלבד - WORD, VISIO, GIMP, MAIL וכו' האם כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על I3? (למשל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= עם מספר שיפורים) בתקציב ש"ח2000 או ללכת על AMD בתקציב ~1600 ש"ח? אשמח למפרט מכל סוג. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by beni123beni,

אני רוצה לשדרג את הכ.מסך שלי ואת המעבד שלי (בשביל למנוע צוואר בקבוק) מה שיש לי כרגע זה: Geforce 8600GT 256mb Athlon 64 x2 4400+ שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-69VMS2 ספק Corsair 450W 2gb ram ddr2 667mhz המארז שלי סטנדרטי, אני לא זוכר את היצרן שלו. אין קירור כולשהו חוץ מ2 מאווררים, אחד צדדי ואחד אחורי . התקציב לא משנה, אני מחפש כ.מסך ומעבד בלבד שיתאימו לי לשאר המפרט כי אני לא רוצה לקנות מחשב חדש כרגע או לשדרג חלקים נוספים המחשב הוא כאמור מיועד לגיימינג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by dwarriork,

אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.