ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בארה״ב, ומתלבט בין שני דגמים: https://www.amazon.com/UX430UA-DH74-Ultra-Slim-wideview-Processor-keyboard/dp/B0768M9KVY ו-https://www.amazon.com/Dell-InfinityEdge-Notebook-Computer-i7-7560U/dp/B06Y3879V6 למישהו יש המלצות/דיס לאחד משניהם? כרגע זה נראה שהדל הוא touch (פחות חשוב לי), סוללה שמחזיקה יותר זמן לפי בנצ׳מאקים, ומסך מעט יותר קטן. עוד משהו שאני מפספס? השימוש העיקרי יהיה גלישה וכו׳, אבלך מדי פעם אולי גם פיתוח (כולל דברים ״כבדים״ שדורשים מעבד חזק). אין צורך בגרפיקה/משחקים. (המלצות לדגמים אחרים באותו טווח מחיר יתקבלו בברכה). תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אחותי הולכת לאוניברסיטה בעוד מספר חודשים והיא רוצה מחשב נייד. אני צריך מחשב נייד שיהיה מהיר וטוב, שיחזיק ל3 שנים של עבודה משרדית שיהיה קל לנשיאה ומבחינת הבטריה לא צריך בטריה סופר חזקה כי יש גישה כמעט מלאה לשקעי חשמל. צריך גישה לאינטרנט אלחוטי. מבחינת תקציב אין ממש הגבלה אבל לא מחשב ב12 אלף שקל בבקשה, מחשב במחיר סביר. לעבודה משרדית, כמות ראם חמודה, כרטיס מסך על הפנים, צורב(לא DVD) מסך בגודל סביר שיהיה נוח לעבודה עם טקסט. אם שכחתי משהו..אנא ציינו. נ.ב אם אפשר שהמחשב יהיה מפנדס אז אני מעדיף, לא חובה, פשוט יש לי שם הנחה. בתודה, מתן קול.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב הזה לפני שעה (המחשב למשחקים כבדים) אני מרוצה מה דעתכם? מארז : HuntKey H301 ספק כוח : thermaltec tr2 550w לוח אם : gigabyte ep43 ds3l מעבד : inter core 2 duo e8400 קירור למעבד : arctic cooling freezer 7 pro זיכרונות : kingston ddr2 2gb 800 mhz X2 דיסק קשיח : WD 250GB 8MB 7200RPM דיסק קשיח 2 : WD 320GB SATA2 16mb כרטיס מסך : Gainward GTX260 896MB PCI -E 16x TV Dual DVI Limited edition קרור למארז : Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE X2 מקלדת : Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר : Logitech G5 Laser Mouse New Design מסך : Proview 22" AR2238 הכל ב6500ש"ח כולל מערכת הפעלה windows xp pro
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי המחשב מיועד לסרטים משחקים ושימוש יום יומי המסך שיש לי כרגע הוא CRT 17 אינטש אני משחק ברזולוציה של 1280X800 אני רוצה לשחק בsc2, diablo 3, gothic 4 , mafia 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים די בסיסיים - הרבה חלונות פתוחים במקביל, קבצי אופיס, צפייה בסדרות וסרטים. אני מסתובבת איתו הרבה אז הוא צריך להיות קל יחסית. מסך FHD ומעלה. סאונד טוב. 13.9/14 אינץ' מחפשת נייד דק ככל שניתן, אופציה ל 2in1 אבל לא הכרחי. עדיפות למסך מגע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב LG R410. (http://www.lge.com/products/model/detail/r410.jhtml) כיצד אני יודע אם יש לו MXM? (נשאל בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426482.0) תודה, ר.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום , הקדמה: יש לי מחשב שאצלי כבר בערך שנתיים וחצי מחשב נייח HP פבליון במהלך השנתיים וחצי החלפתי לו מספר חלקים כדי לשדרג אותו ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו משמעותית ולהשקיע 3.5-3K כדי לשדרג משמעותית חלק מהחלקים הקיימים אני רוצה להשאיר וחלק לקנות חדשים להלן המחשב: מבחינת מה שנשאר : הכרטיס מסך , והספק כוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5 - 3 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... מטרת המחשב עבור סרטים,אופיס אינטנרנט ומשחקים בסגנון call of duty modern warfare 2 ברשותי מסך 19' אין צורך גם בצורב וציוד היקפי כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ברמה סבירה(אפשר לישון בלילה שהוא דולק ) בניתי לי מפרט ויש לי מספר התלבטויות: א) לגבי המארז אני מתלבט בין הAntec Three Hundred לCOOLMASTER CM590 מה יותר מומלץ מבניהם והאם הם שקטים ברמה סבירה? ב)כרטיס מסךPowerColor ATI Radeon 4850האם שווה להוסיף עוד טיפה ולקחת את הnVIDIA GeForce GTS 250 ? ג) אני לא בטוח שהזיכרון שלקחתי -A-Data 2GB Single Stick (אני אישית לא מכיר את החברה) יספיק לי או כדאי להוסיף 300 ש"ח עבור A-Data 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9…
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו עם המערכת שיש לי לפי מה שאני יודע צריך כמות גדולה של זיכרון מעבד חזק(בגרפיקה עדיף אינטל אם אני לא טועה) וכרטיס שמתאים לזה. כרגע המערכת שיש לי היא: P41600 512CASH 256MBDDR REDEON9800PRO אני יודע שעם מעבד וכמות כזאת של זיכרון אי אפשר לעשות כלום אבל אבאר מוכן להשקיע בי קצת ולשפר את המערכת חשבתי על לוח חדש 1GB של זיכרון ולנסות לסחות מהמעבד בOC כמה שאפשר(בעל ליבת נורפווד) אבל ר…
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, bf hardline, farcry 4, shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
המפ, היי, לאחר היומולדת החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, בנוסף למקרן שברשותנו ( ברשותנו = משפחתי ) חשבתי אולי להוסיף לחוויה גם HTPC. עד כמה שהבנתי מספיק מחשב פשוט ולכן עלה במוחי הרעיון לקנות Barbone שישתלב יפה בסלון. רציתי המלצות למחשב Barbone שיתמוך בחיבורים כגון S-Video וחיבור הפינים הטנדרטי של המסך, וכמובן שלא יעלה הון. אנלא מחפש ביצועים מיוחדים מהמחשב אך ורק אפשרות לצפייה בסרטים דרכו, לכן אין צורך להשקיע כסף רב. אשמח לקבל הצעות למחשבים זולים ושיספקו את צרכי. בתודה - תומר.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים בסביבות ה3000 שקל. שתי מפרטים אחד בלי מסך ואחד עם. תודה אני מעריך את העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום שלום אני צריך את עזרתכם בבניית שני מפרטים, אחד למשחקים ואינטרנט בתקציב של 3000 (אפילו פחות, עדיף פחות) כולל עכבר, מקלדת ורמקולים+ הרכבה המפרט השני לאופיס, אינטרנט ומוזיקה בתקציב של כ-2500 שקלים(עדיף פחות) כולל רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב בנוסף אני צריך הצעה למסך שטוח(דק) 15" או 17" בתקציב של 1500-2000 בהתאמה תודה לעוזרים, ביי.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1) האם כונן SSD מומלץ בגלל שמערכת ההפעלה יושבת עליו,או גם לאחסון של סרטים או תמונות ? 2) מישהו מוכן אולי להסביר מה היציאות האפשריות מהמחשב ולמה משמשת כל אחת ? 3) האם החלפת כרטיס מסך בעוד מספר שנים אפשרית עם אותו לוח אם ? הכרטיסים לא שונים בגודל ובצורה מכרטיסים ישנים יותר ?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים! אני צריך ייעוץ לשדרוג המחשב למטרות עריכה וגרפיקה, באזור ה-1.5K. התוכנות שאני משתמש בהן: כל החבילה של Adobe , לרבות Premiere , After Effects ו Photoshop Blender, Real Draw, Sketchup וכו' וכו'. (המפרט הקיים בצד ימין) אני בונה על שילוש של מעבד לוח אם וזיכרון (אני מתכנן גם להביא את הדל 2209WA, אבל זה בנפרד). בינתיים חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EP43 DS3L Geil/Gskill/Corsair/A-Data/Corsair 4GB DDR2 (2*2) KIT עוד דבר, המפרט צריך להיות מורכב או מIQPC או מPANDAS, עם עדיפות לחנות הראשונה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של מחשב מיני בתקציב 2000 ₪. אני רואה כי בשוק ניתן לקבל אסוס עם מעבד Atom N475 1.83 Ghz או Atom N550 1.5Ghz – מי מהם יעבוד יותר מהר (בשימושים רגילים של אופיס)? בשוק ניתן גם למצוא גם מחשבים של יצרנים אחרים Samsung או Lenovo עם מעבד Atom N270 וכרטיס גרפי של Ion האם שווה לרכוש מעבד כזה חלש?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
-
אהלן, חיפשתי ומצאתי ת'רד על מחשב דומה שהוצע. לא הייתה מסקנה סופית שם אז אני מעלה את שוב באוב. המפרט הוא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735235 של טק דטה. אומנם מיושן אבל ב 1500 ש"ח אתה מקבל מעבד משולש טוב, לוח נחמד עם 4 סלוטים, 2 גיגה של קינגסטון. ה 320 גיגה לא מפריע לי כרגע, תמיד אפשר להוסיף כונן ו RAM. מארז טוב. חבל שהוא עם לדים. אני יותר סולידי... אבל הוא אמור להיות טוב ושקט. חיפשתי את הספק, נראה כאילו הם מייצרים לחברות מוכרות אם זה RECOM. TOPOWER נחשבים טובים גם כן. זה שדגם הספק לא מצוין זו בעיה. 4830.... עד איזו רזולוציה הוא יסתדר טוב? אני צריך מסך ואולי לפי זה אני אחליט. אני חושב שאני בסדר עם איזה 20". 1600X900? הייתם מוסיפים משהו? א…
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לבדוק אפשרות להביא נייד ומאוד מצאה חן בעיני סדרת הסטודיו של דל אך שאני מסתכל על האתר שלהם שממש טוב כל האפשרות של הבחירה איך אתה רוצה את המחשב שלך וממש חבל שבארץ אין אפילו משהו דומה! שמתי לב שמה שיש בארץ זה באופן ברור סדרה ישנה יותר ובעלת מאפיינים רבים ושונים החל מהצגים ששונים בסדרות עד למעבדים כרטיסי הרשת שבחדשים יש תקן N וכמו כן שנראה כאילו הם הסירו את הזיהוי בימוטרי.. אבל כל זה פחות משנה האם ידוע מתי הסדרה החדשה תגיע לארץ והם באמת שווה לחכות לה?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט חלקי שכולל את כל תכולת הדסקטופ פרט לספק (הספק שקיים הוא Enermax 525W MODU 82+). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף יחס עלות/תועלת מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-VS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל מ-SW:TOR עד Assassins Creed 3 כשיצא וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד חזק ובמשקל סביר (סביב ה2.5 ק"ג) לצורך לימודים, מולטימדיה וגיימינג בינוני. מוכן להשקיע סכום נכבד עבור נייד שיספק ביצועים במגבלת המשקל. כעת אני מתלבט בין שני הדגמים: 1. Samsung ATIV 8 http://ksp.co.il/?uin=19348 2. ASUS N550JV http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12923 על מי הייתם ממליצים מבין השניים (או בכלל - בליגה הזו)? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שזורם לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח אפליקציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל ההכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 X ס192 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן ( …
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במשחקים הכי חדשים שייצאו בקרוב (assassin's creed 2,mafia 2, e.t.c) וגם בישנים כמובן... יש לי מסך (יש לו זבוב תקוע באמצע שלו אז אני שוקל לקנות חדש כי אמרו לי שלא אפשרי להוציא אותו) כרגע יש לי 4,800 שקל בעשירי אמורים להביא לי עוד 1,500 שקל אבל לא קניתי עדיין את המשחקים אז אני מעדיף שיישאר לי כמה שיותר וגם את האפשרות לקנות מסך אז אם אפשר בבקשה לבנות לי מחשב אם כמה אפשרויות (אם מסך ובלי, וזול ויקר ולרשום מה ההבדלים) אפשר אפילו לחכות (אם אתם/אתה/את חושבים שכדי לי...) עד שיצאו דברים יותר חדשים אם יש לכם מידע בעניין... תודה : )
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הורים של חבר שאלו אותי לגבי הפתעה שהם מתכננים לו לרגל התחלת לימודיו בקרוב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/enterpricesalesproduct.aspx?came=568&AuctionId=7719759 מופיע בכל אתרי המכירות הפומביות בעצם, לא מצאתי אותו במכירה רגילה. מעבד T3400 זכרון 4GB ד.ק. 250GB לצרכי סטודנט חדש (אם מישהו לומד חומרים ויודע איזה דברים מריצים שם זה יעזור) יתרונות מאוד ברורים עבורו הם היצרן, והאחריות נגד גניבות שזה חשוב מאוד במעונות של שנה ראשונה. שאלה חשובה: מפעיל זהו היבואן הרשמי של טושיבה? בהנחה שניתן לזכות במכרז בפחות מ3000שח האם זה משתלם או שיש משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב ישן, פנטיום 3, המחשב עושה הרבה בעיות לכן החבר רוצה לשדרג את המחשב. לחבר שלי יש הרד חדש, צורב חדש, כרטיס מסך geforce400 ואפילו מארז חדש עם ספק 400w. הוא צריך סה"כ לוח אם, מעבד וזכרון. הוא מעוניין במחשב שיספק את הצרכים של אינטרנט, סרטים וכד'. משחקים כמעט הוא לא משחק. על מה תמליצו לו? המליצו לו על סמפרון אבל התושבת של הסמפרון היא מיושנת, המליצו לו על סלרון אבל טענו שסלרון מאוד חלש, גם אם מדובר ב סלרוןD. למרות שהיתרון הוא ביכולת לקנות מעבד מתקדם בעתיד. בקיצור בתקציב של 1500 ש"ח על מה תמליצו לחבר שלי?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-