ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד של LG LS50EYE בן 3.5 שנים. מהנייד של LG הייתי מאד מרוצה 0 תקלות. כיום אני רוצה להחליף אותו לנייד 17" של HP PAVILION DV9750EJ האם HP חברה אמינה ואיך השרות אם יש צורך. זהו מחשב שאפשר לרכוש אותו בסביבות 5100 ש"ח דרך האתר של זאפ. מה שאני רוצה זה כאמור מסך גדול 17" לצפייה בסרטים איכותי ושאר המאפיינים שמגיעים עם המחשב הנ"ל מספקים אותי בהחלט. תודה. הפניה למאפייני המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711450
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב עם סידירום,מארז וצורב(לא צורב DVD) שחורים עם ארד דיסק 80GB וזכרונות לפחות 1024MB בלי מקלדת,עכבר,רמקולים,כונן דיסקטים,מסך. בסכום של 3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ליום-יום,בעיקר לאינטרנט,לימודים וסרטים,ולמרות שאני כבר ממש לא גיימר של PC,אין צורך באיזה כרטיס מסך HIGHEND אבל כן משהו שיריץ משחקים כמו סדרת TOTAL WAR או DOTA2,LOL וכו'. מבחינת המארז,המחשב הנוכחי שלי כרגע במארז SUNBEAM TRANSFORMER למי שמכיר(או יותר נכון זוכר)ואני חושב שהוא די סבבה עם 5 מאוורים שקטים שקניתי בעבר,מארז ללא ברגים,יחסית מרווח וגדול וכו, וחבל לי לזרוק אותו.אז אין לי בעיה פשוט לקנות את החלקים לחוד בretail ולהרכיב בעצמי אם אפשר(ככה עשיתי בעבר). אלא אם אתם חושבים שזה לא מתאים או משהו ויש צורך במארז חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?משהו בין לבין, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שטס לארה"ב ואני מעוניין לשדרג את המחשב בנוכחי שלי שהוא מעבד - core i7-3770 8gb ram כרטיס מסך - gtx 1070 strix לוח אם- gigabyte d3h כמו כן המסך שלי הוא dell 27' 1440p התקציב הוא עד 4500, אפשר חריגה קלה עד 5000, אין צורך באחסון או SSD, מארז וספק. בעצם אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך. על איזו חומרה מומלץ במידה והשימוש הוא גיימינג, ברזולוציה 1440p הגדרות גבוהות במשחקים חדשים? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני יודע שחפשתי לא מזמן מחשב נייד זול לסטודנט.. בזמנו היה מדובר בחבר. אני מחפש עכשיו לפטופ ללימודים בשבילי, והיתרון הגדול שאני נוסע עוד חודש וחצי לארה"ב ל-4 חודשים אז הקנייה תהיה שם. בגדול הדברים שאני מחפש שיהיה במחשב הם: 1. מסך 13.3 אינצ' (נראה לי אידאלי ללפטופ..) 2. גודל כמה שיותר קטן.. הייתי הולך על מקבוק אייר אבל הוא קצת מעל התקציב 3. יכולת המחשב, כרטיס גרפי לא קריטי אבל יכול להיות נחמד אם זה לא יפגע בזמן סוללה 4. חיי סוללה (קצת פחות רלבנטי, אבל שלא יהיה פחות מ-3 וחצי שעות) בינתיים חשבתי על 2 אופציות נחמדות: 1. מקבוק אלומיניום שעולה בסביבות 1200 דולר באיביי הוא יחסית קטן (גובה 20 מ"מ) ושוקל פחות מ-2 ק"ג 2. E4300 של דל, שעולה גם בסביבות 1200 דולר באיביי (גרסת ה-SP9300)…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132 T2350 1.86Ghz C2D 533Mhz FSB 2mb Cache 1GB DDR2 15.4inch GMA950 80GB 5400RPM DVDRW Svideo/SPDIF/Firewire/Card Reader/WiFi/Bluetooth/Built-in Webcam 2.55Kg 2Y Warranty NO OS 3740 ש"ח למרות שכמובן אנחנו לא מתים על הרשת הזו, עדיין בתור היבואנים הרישמיים של MSI הם יכולים לספק אחלה סחורה - נראה לי שבשביל המחיר מקבלים מחשב לא רע בכלל. מישהו מכיר, שמע, ראה את הדגם הזה? גם ביקורות יהיה נחמד למצוא, מבחינת ביצועים, איכות המסך, חיי בטריה, התחממות, רעש. ביצועי תלת מימד אינם עקרוניים. בינתיים ביקורת אחת טוענת לחיי בטריה נמוכים, והתחממות באיזור שמתחת למקלדת עליו נחות הידיים. אבל בביקורת שניה אומרים שהחיי בטריה בס…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
היי, המערכת שלי היום כוללת בגדול: e8500@4.2ghz DFI x48 4GB ocz ddr2 400mhz radeon 6970 2gb eyefinity (3 full hd monitors) seasonic 850w ssd+hds אני רוצה לשדרג מתוך כוונה לשפר ביצועים במשחקים, אבל לדעתי ההאטה שלפעמים מתרחשת נובעת דווקא מהמערכת הכללית, ואולי מה-RAM ולא מכרטיס המסך. חשבתי לעשות את השינויים הבאים במערכת (רכישת החלקים תתבצע בארה"ב) Intel i7 970 GA-X79S-UP5-WIFI 16gb ddr3 corsair dominator 2400mhz ובנוסף אולי להוסיף עוד 6970 למערכת בתצורת Crossfire. (יד שניה) השילוש הזה מגיע לאיזור 5000 ש"ח במידה ואקנה אותו בארה"ב. האם יש המלצות לשפר/להוריד/לשנות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עד 2500 ש"ח במקסימום כולל מסך. פרטים טכניים: מחשב לשימוש משרדי בלבד. מעט מאד אופיס הרוב זה אפליקציות רשת. על המחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP ואופיס 2003. תודה גדולה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לכל חנות שהלכתי אמרו לי שהמחשבים במחסן ,ואי אפשר לראות אותם יש המלצות היכן אפשר לראות ולהתרשם מרוב המחשבים הנידיים המוצעים בשוק??
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב (לא לימודים ריאליים) ומעוניין לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה עם האופיס, אולי קצת סרטים וגלישה באינטרנט. שום דבר מאמץ מדי. מחשב שיחזיק לכמה שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "15.6 לפחות. לא מבין במאט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. זה חשוב לי כי אני אסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5-6 שעות עבודה רגילה. אני מקווה שזה ריאלי. פשוט שלא תיגמר מהר מדי ותספיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. 500GB יספיק לדעתי. * כונן אופטי? לא מבין בזה. * האם דרושה תמ…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב, אין שום צורך בציוד היקפי. תקציב 5000 ש"ח. המחשב מיועד רק לגיימינג, ועבודה משרדית. יש כמה דרישות: 1. לבנות את המפרט רק מזיגזג zigzag2000.co.il 2. לוח אם של asus (דרישה של החבר עקב ניסיון לא טוב עם gigabyte) 3. הארד-דיסק 250 אמור להספיק 4. שהמארז יראה טוב. משהו כמו האוריקה או האוררווה. 5. צריך לכלול התקציב הרכבת מחשב. תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות מחשב ב3k הוא כרגע על 20 אינצ' אבל כנראה ישדרג למסך 22-24 המחשב הוא לגיימינג עם העדפה לקירור לOC תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מיפרט למשחקים 8K עם אפשרות לשידרוג לכ. מסך התומך ב- DX 10 אני לא צריך ציוד חוץ ממיקלדת ועכבר (זהו) אז ככה אני רוצה: X1900 XT 512 MB עם הקירור של זלמן (חובה) כ. קול טוב+ 2 ג'יגה רם 120GB (מינימום (אבל אני לא צריך יותר אזז)) אפשרות לOC (עתידי) מממ וזהו אפשר לחרוג +- 200 ש"ח (עדיף שלא) אני קונה את המסך הזה LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black אז אני חייב כ. מסך מאוד חזק כדי שישתמש במקסימום האיכות של המסך ויש לי שאלה שווה לחקות עוד חצי שנה עד הקנייה (כי אז יצאו הכ. מסך החדשים), או שזה לא כל כך משנה
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן מפרט לצורך משרדי(אינטרנט+אופיס) והנה מפרט שהראו לי מKSP: מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 256Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K80 80GB כרטיסי מסך PINE XFX MX4000 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat הוא לא היסטרי אבל יספק... סביר להניח, מאוד, שאחליף את המסך בSAMSUNG 793DF או ב LG FLAT MONITOR, T710BH אולי אשדרג ת'זיכרון ל512. …
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר איזה מפרט הכי משתלם אוכל לקבל למחשב גיימינג , ללא מסך וללא ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים, שימוש בתוכנות אלקטרוניקה כגון: ORCAD,SES51 וכו' (לצורך למידה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, - הוא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, ועוד משחקים מתקדמים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מצטער שאני פעם השנייה כותב הודעה של ביקוש למפרט, בפעם הקודמת ביקשתי מפרט AMD אבל עכשיו אני רוצה אינטל. יש מישהו שמביא לי את המחשב והוא יכול להשיג לי חלקים במחיר מאוד זול. אז כך, הוא בטוח מביא לי בעוד שבוע: מעבד-P4 2.6C FSB 800 זיכרון- שני סטיקים של 256MB DDR400 לוח אם- ASUS p4p800 דיסק קשיח טוב (שכחתי את השם) 60 GB את כולם, חדשים עם אחריות, הוא יכול להשיג לי במחיר מצחיק של 1720 ש"ח. עכשיו בנוגע לפלופי וצורב, החלטתי לקנות: Lite On 52x32x52 retail וכונן פלופי רגיל שעולה 50 ש"ח. עד עכשיו נדמה לי שהמפרט טוב מאוד ולא מצריך שום שינוי. יש לי כרטיס מסך שאני אמכור אותו ב-300 ש"ח, אז נוספו לי 300 ש"ח לתקציב. אז יש לי עכשיו 1110 ש"ח להוציא על מארז ועל כרטיס מסך. עכש…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי חברים, מעוניין לרכוש מחשב לגרפיקה עד 2800 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל שלא אך לא נורא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, photoshop, freehand 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 3000 ש"ח ושיהיה קטן וקל (אלה הדרישות הקריטיות) הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, וכתיבת מסמכים. לא אכפת לי גם לקנות יד שניה. מני
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
צריך ממכם בבקשה חוות דעת על המחשב הזה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1454229 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרת מי שמבין בנושא. 1. יש לנו צורך במחשב נייח שיוכל להריץ סוליד קל [בלי יותר מידי חלקים בפרויקט - משטח שמכופפים לזווית 90 מעלות, ומסמנים חורי הברגה] כיום השימוש בדגם מאוווד מיושן של קוואדרו ומחשב נייד מיושן עוד יותר. מצאתי באזור המרכז בחנות פלונטר - P620 ב800 שח וכנראה זה יהיה הכרטיס. הבא בתור זה P2000 במחיר קרוב ל2000 שכנראה לא נוכל להוציא [ולא בטוח שיש צורך]. אשמח לבניית מפרט מסביב לכרטיס הזה בעוד כ-3K. אם ממש יועיל מבחינת ביצועים, אפשר עוד 3.5K. זה מה שניסחתי כרגע, מניח שהרבה כאן זה overkill - קישור להצעת המחיר https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=284734 פירוט …
-
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
- 2 followers
-
-
כול המחשבים בלי OC בלי מסך בלי רמקולים עכבר ומיקלדת..צריך שיהיו חזקים למשחקים..! אחד עד למחיר הזה 6500 ש''ח השני עד 5000 ש''ח.. והשילישי 4300ש''ח ואלו המחירים הכי מוגזמים שיש ....! וכל מחשב זה לחבר....!!!!! תודה רבה לכם אנשים..!
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-