ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: ישנו מחשב כרגע לפי המפרט הבא : לוח אם : ASUS p8h61-m le מעבד: Intel® Core™ i3-2100 זיכרון :4GB 2X2 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 520 Gigabyte 1GB וקשיח חצי טרה של סיגייט. ועכשיו לסקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? לא כל כך רלוונתי 2. מה שימושי המחשב ? השיא של המחשב זה פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור, פרמייר של אדובי. רזולוציית 1920X1080 כרגע הוא כבר מבצע את כל אלא אך עם קושי מסוים ואיטיות מחרידה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רמת-גן השאיפה היא לשדרג אותו מינימלית שיביא לו פוש רציני בביצועים. אני מבין שאין כל כך לאן להשתגע האם אפשר לשדרג רכיב מסויים שמהווה פה צוואר בקבוק או שכבר עדיף להשקיע במחשב …
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בצונים שתעזרו לחבר טוב שלי בבניית מחשב ביתי מפרט לא אמור להיות יקר מדי עד 2500 ש"ח לא כולל מסך ושאר אביזרים. רק המארז ותכולתו כאשר השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ בתודה מראש ירון ודוי...
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם. בן דודי לומד ניהול רשתות, והוא מחפש נייד מומלץ. אני מאמין שהוא קצת ישתמש במכונות וירטואליות, אך לא יודע כמה כמה. מחפש בשבילו מפרט לנייד מומלץ עד 4000 עם עדיפות ללנובו. חוץ מזה אין לו שימושים נוספים מיוחדים. אשמח לקבל מפרט מומלץ. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני לקראת שדרוג המערכת והשאלה שבכותרת: האם עדיף למכור את החלקים שלי בנפרד או לדחוף אותם לאיזה מארז כדי ליצור מערכת שלמה למכירה.. מה עדיף למיקסום הרווח? המפרט בצד, רק שהמארז לא ייכלל במכירה וגם לא HDD. מדובר במעבד, זיכרונות, לוח, כ. מסך, ספק כוח. אם עדיף כמערכת שלמה אמצא איזה מארז חלופי להרכבה.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת משחקים, בתקציב של גג 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי, לא צריך דיסק גדול. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים,גראפיקה,תכנות,המון תוכנות פתוחות ברקע, המון טאבים של כרום ופיירפוקס פתוחים בו זמנית. מחשב שאפשר להעמיס עליו + גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dreamweaver CS6,Photshop CS6,Flash CS6, After Effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב גיימינג ממש קל - משחקי אסטרטגיה מדי פעם -…
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האייסר עדיין לא הגיע לארץ אז בא לי לקנות את הלונובו, אבל השאלה היא אם האייסר לא הרבה יותר טוב או משהו... לS12 יש מסך יותר גדול, אבל 160GB, 2 USB וסוללה 4 שעות. לאייסר יש מסך 11.6, אבל HDMI ,3 USB, וסוללה 6 שעות... הבנתי שלS12 יש פלטפורמת ION משהו ולא הבנתי מה זה... זה הדגם שיש בארץ? או שזה דגם שעדיין לא הגיע? דרך אגב אם אני רוצה לקנות את האייסר בחו"ל הוא עולה לי 1,666 בערך-שווה לעשות חריטה של עברית ולקנות שנאי לישראל? איך בדיוק קונים מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחליף ומוסיף רכיבים זה המפרט הסופי שלי Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI Kingston HyperX BLU1600Mhz 4GB X 4 קיים כבר 8GB ומוסיף 8GB Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc Version Fractal Design Define R4 Black Pearl Antec high current gamer 620w OCZ 120G Sata3 Sandforce 2281 Vertex3 Max IOPS WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ath-m50 Dell UltraSharp 2407WFP מה שצבוע באדום אני מחליף מה שכחול זה משהו קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי כי זה שידרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי כי זה שידרוג ב) במידת הצורך- עד כמה…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים כבדים ולעריכת וידאו,אבל גם שיהיה טוב לעבודות וכל מיני... אני צריך ציוד הקפי...אבל אני לא צריך ווינדוס,ואני צריך גם מסך שיהיה LCD. התציב הוא 5000,אני מקווה שתעשו משהו טוב... ואני לא רוצה מKSP. אני רוצה מחנות שיש אותה באינטרנט אבל שגם אפשר לבוא לחנות. תודה
-
- 15 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX11 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. מארז לא מכוער מידי (עדיף HEC פשוט או משהו כזה...) אין דרישות לחיבורים מיוחדים (אני מניח ש6 USB, כניסת HDMI למסך וכו' זה סטנדרט) אין מיגבלות רעש (בגבול הסביר, כן... לא מחפש ציוד מיוחד, אבל אם יש חלופות שקטות אז עדיף) אין צורך בצורב רצוי מ-KSP (אגב, מכירים בעיות כלשהן עם הסניף בצומת בילו?) לא צריך הרכבה (אלא אם זה לא יותר מ-50 ש"ח) שימושים: SC2 סרטים בסטרימינג וורד תודה לעוז…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להתקין תדרייבר של הWIRELESS לנייד LG X140 הורדתי אותו מהאתר של LG ניסיתי כל מיני דברים שונים אבל אני לא מצליח להתקין.... זה מה שזה מראה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ראיתי כי המחשב הזה מוצע למכירה: http://www.buy2.co.il/o/bcb53f90-f49e-42c6-870b-316a47cc5d54?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_DIGITAL_16_05_2013 הוא מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) שזה אומר שלא בוצעה לא אקטיביזציה. "על הנייר" הוא נראה מדהים. בתור אחת שעד היום הייתה עם HP והתעייפה מסוללה חלשה ומחשב שמתפוצץ מחום אחרי שעת עבודה, מחפשת המלצה של כאלו שיש להם DELL או מכירים את הניידים שלהם מקרוב ויכולים להמליץ (או שלא) על המחשב הנ"ל... אשמח לתשובות בת אל נ.ב ראיתי גם המחשב הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL…
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה החודש לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט בחודש שעבר ועד היום ביצעתי בו הרבה שינויים ע"פ המלצות של אנשים בפורומים. אני מעוניין להגיע להחלטה סופית לפני הקניה. המפרטים גמישים על פי הערות הבאות: הערות: המחשב צריך להספיק ליותר מ3 שנים לגיימינג, אני סגור על כרטיס המסך, אני עד היום הסתדרתי ללא OC(לא ידוע אם אעשה בעתיד)-אין צורך לדעתי במכפלה פתוחה, מעדיף לחסוך אם זה לא פוגע בביצועים. הנה שני מפרטים שבניתי בSTARTPC: דור 5 של אינטל: מעבד: 1049 ₪ - Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 לוח אם: 419 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 זכרון: 279 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz כרטיס מסך: 1720 ₪ - * מבצע * - MSI R9 390 8G DDR5 TwinFrozr…
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין סידרת הt400 וה- r400 שניהם נראים זהים, השאלה מה ההבדל בין הסדרות, ומה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?-עד 4K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? -עבודה משרדית, תכני HD,עריכות, גרפיקה ומוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו-פוטושופ וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה- כן, עריכת תמונות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם-המחשב אינו למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר-אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים-לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינו…
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בין שני הדגמים הללו, איזה עדיף? כמו כן, במידה וישנה אופציה עדיפה באותו סדר גודל של מחיר - אשמח לשמוע. איני מתייחס לחומרה הפנימית, היות ושם הדברים ברורים וכמובן שישנן קופיגורציות שונות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אם אני צריך מפרט לעבודה משרדית ותכנות ב 2500 כולל מסך וציוד הקפי תודה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שבת שלום , החלטתי שאין לי סבלנות לחכות לG 8600 אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10(לא נראה שאתעסק בOC) מה דעתכם על המפרט שלהלן: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore - 640 ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E ASROCK - 490 2048MB Kingston שני סטיקים של 1 667- 790 שח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD - 350 מארז Supertalent CA-601UFB Blue - 370 ספק כח Liberty ELT400AWT 400W - 420 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1800 - סה"כ: 4860 ש"ח. כדאי להשקיע בקירור ואם כן אז אילו חלקים בעדיפות עליונה? תודה
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב החליט לשבוק חיים (או ההרדיסק נדפק או הלוח אני עדיין לא סגור על זה- בכל אופן אי אפשר לפרמט), ועברו יותר מ3 שנים אז אין אחריות. טוב אז כנראה שהגיעה השעה לקנות מחשב חדש : אני צריך לוח אם חדש, הרדיסק חדש, ספק חדש ואולי גם מארז. אה וגם מעבד חדש. אין לי תקציב מוגדר כרגע אבל אשמח לשמוע הצעות. אני לא גיימר, השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה (ואולי פוטושופ) אה ומה יותר טוב - הכרטיס קןל של NFORCE 3 / 4 או מה שיש לי - GAME THEATER XP 6.1?
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 9 אלף שקל כולל עכבר מקלדת ומסך 22 אינץ וררמקולים טובים רק QUAD CORE תודה רבל לכל העוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים של שימוש בנייד שלי החלטתי להשתדרג ולקנות מסך, איך אני יודע איזה מסך מתאים למחשב שלי 3:4 או 9:16 ? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שאני חדש כאן, ומבין גדול במחשבים אני לא אבל אני כן חובב שלהם, אז מצטער מראש על הבורות הרבה שאני הולך להפגין מרגע זה חחח... שמעתי הרבה מאוד המלצות על הפורום פה ורמת המפרטים שניתנים (קרוב משפחה וחבר קנו מחשבים כמעט אחד לאחד לפי מה שהמליצו פה..) והם שניהם מאוד מרוצים מרמת המחשב שעונה בדיוק לדרישות שהם צריכים.. יש לי תקציב של 4.5-5 אלף ככל הנראה... ואני רוצה להרכיב בעזרתכם מפרט שיתאים לי למשחקים ולסרטים... הסתכלתי באתר על מפרטים מומלצים ולמען האמת לא הבנתי הרבה בכלל... קודם כל שאלה קצת מפגרת... במחשבים החדשים עדיין יש חיבורים למקלדות ועכברים לא דרך USB (מה שידוע כחיבור הסגול וירוק...)? אם כן אז אני לא צריך מקלדת/עכבר... גם רמקולים אני לא צריך... כעי…
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום רב לכם חברים המליצו לי עליכם אז באתי לשאול שאלה קטנה אם אפשר כמובן אנחנו יוצרים מוזיקה אלקטרונית ויש לנו אולפן ביתי מקצועי ביותר... 1. בין 15-20K א) אין צורך לחסוך בכלום! מעוניינים בטופ שבטופ 2. אולפן יצירה אלקטרונית, עריכת סאונד ומאסטרינג א) CuBase + diffrent Plugins, synths, audio card - alva nanoface. (יש צורך בכרטיס מסך חזק) 3. מקלדת + עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. השקט חשוב ביותר! אנחנו צריכים שקט מוחלט מהמחשב 6. אין צורך בOC 7. אין צורך בתוכנות נוספות 8. אין העדפה לחנות מסויימת, אבל באזור הדרום 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10. תמיכה מוחלטת בכול חיבור אפשרי שמתאים לעבודה באולפן 11. מחשב רציני ביותר חבר'ה אשמח …
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית. סרטים ומשחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 15.6 אינץ פתוח להצעות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? עד 2.6 קילו אבל גם גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סו…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-