עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 1nstall,

שלום לכולם. הגיע לידי מחשב כרגע, רשום עליו Vision StyleNote אך מתחתיון רשום Clevo M72S. (ידוע גם כm720s) המחשב עצמו 12", מעבד T2130, וגיגה זיכרון. צ'יפסט לדעתי של SIS, אבל לא הצלחתי למצוא מידע מדויק. הארדיסק 100 גיגה, וצורב DVD. המצב החיצוני של המחשב םשוט מדהים, כאילו יצא ברגע זה מהקופסא. חיפשתי קצת על הדגם הזה על מנת לקבל ביקורות ופרטים מדוייקים (בעיקר על איזה ערכת שבבים מדובר) וגילית שהמחשב זהה לSager NP7250. יש לכם עוד פרטים על המחשב, ובאופן כללי אם כדאי לקות אותו (שימושים משרדיים בעיקר, אולי סרט פה ושם) ועוד משהו חשוב, מאיפה אני יכול להשיג לו דרייברים? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד להריץ משחקים בין היתר התקציב הוא באיזור ה6000 ש"ח אשמח לקבל טיפים איך לגשת לזה כי אני כבר הסתבכתי מכל התרדים בפורום אציין שיש לי מסך 24 FULL HD בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by zuk666,

היי, המפרט שלו הוא: * amd athlon ql-62 2.0Ghz * זכרון 3GB DDR2 * HD 250 GB SATA * כרטיס מסך ATI readon 3200 HD * צורב, כרטיס רשת, BT.. המחיר הוא 3500. אני אשמח לסקירה קטנה על המעבד מהסוג הזה.... תודה.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  4. אני מאוד רוצה את הDell Latitude E5520 נראה לי מחשב מעולה. הבעיה היא שאני גם רוצה את המעבד Intel Core i7 ויש לי תקציב רק לDell Latitude עם המעבד של ה Intel core i5 . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811602 אבל אז גיליתי שכמעט באותו מחיר של הDell Latitude E5520 עם המעבד core i5 אני יכול לקנות : Dell Vostro 3550 עם מעבד Intel Core i7 . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809572 אני בדילמה מטורפת. אני רוצה לערוך סרטים פה ושם ושישמש אותה לתקופה ארוכה אז נראה לי שעדיף מעבד של Core i7. מצד שני הLatitude E5520 נראה מחשב טוב מה Vostro 3550. אני לא יודע על מה ללכת???? האם באמת ה Latitude יותר טוב מהVostro והאם אני ארגיש בהבדל ? האם המעבד באמת יותר חזק משמעותית ? מה יות…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  5. מחשב גיימינג בלבד בתקציב של כ 6500 שח להלן המפרט: מעבד 1. intel core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,Intel B250,DDR 4,PCI-E,VGA,DVI,HDMI זכרון 4.Kingston HyperX furey 2x8 GB DDR4 2400 Mhz CL 15 KIt קרטיס גרפי 5.ASUS GTX 1080 Turbo 8 GB קונן קשיח 6.Western Digital Caviar Blue 1 Tb קונן SSD 7.KingStoneSSDNow Uv400 2.5 inch 240 GB ספק כח 8. SeaSonic G650 650w. מה אתם חושבים האם עלי לשכול מחדש?

6. צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ז"א - רק מספר חלקים, והם : כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זכרונות, כונן DVD, דיסק קשיח, ספק כוח. הייתי צריך מחשב למשחקים כבדים, עם אפשרות ל-OC (לא גדול) לכרטיס מסך ולמעבד בעתיד, אבל לא מפלצת שמיועדת ל-OC בלבד... יצא לי כ- 4500¤ המפרט : *מעבד : AMD Athlon 64Bit 3200+ (Vince Core) x ה-X בשביל לסדר את הסוגריים. *לוח אם : GigaByte K8N Pro SLI כולל SATA II ... הוחלף ב- ABIT AN8-SLI nForce4-SLI השינוי הוא לטובה ? כי ראיתי בקורת שאומרת שה-אביט יותר טוב *זכרונות : A-DATA 512MB DDR 400Mhz שניים כאלה, אחד שאני קונה ואחד שכבר יש לי בבית (זהה) *כרטיס מסך : Nvidia eVGA 6800Gs 256MB 256Bit *דיסק קשיח : Maxtor 80GB SATA II 8MB Buffer *כונן DVD : LG …

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by g191181,

Lenovo 3000 N100 Duo 2 5500 1.66GHz TY0B9IZ ב3,700 ש"ח??? המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo T5500 מעבד 1.66GHz מהירות זיכרון 512MB נפח 667MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 80GB גודל דיסק כוננים No CDRW/DVD Combo Yes DVD Multi Burner מסך WXGA Anti-Glare סוג 15.4" גודל 1280X800 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator 950 כרטיס מסך Up to 128MB זיכרון כרטיס מסך סאונד SoundMAX Integrated HD Audio כרטיס קול 2 (Internal Speaker) רמקולים External Microphone/Line-In מיקרופון מובנה יציאות Yes S-Video Out 4XUSB 2.0 USB

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  8. לא מחשב תותח למשחקים או משהוא, אבל שיעמוד בלחץ של תוכנות. כמובן תקשורת אלחוטית+ דיוידי+צורב. מה אתם ממליצים? למנוסים בינינו אבקש חוות דעת תודה.

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  9. מוכר אותו שלם או בחלקים בכמה מוכר? לא יודע הצעות לפרטי או כאן.

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  10. אני שואל כי אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה''ב וידוע לי שדיסקים קשיחים בניידים אייטים יותר מהרגיל..

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  11. שלום לכולם. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב והוא הצליח לגייס מהוריו הנחמדים כ4000 - 5000 שח... אבל נראה לי שזה יהיה 4000 בכל מקרה הוא צריך הכל. מחשב מסך מקלדת עכבר... לא נראה לי שיש צורך בצורב (כי יש להם עוד מחשב בבית) אבל אם זה במסגרת התקציב (כי הרי ההבדל בין סתם כונן סידירום לצורב הוא משהו כמו 50 שח) אז להכניס גם צורב לא עושה Oc... אין העדפ לintel or amd או nvidia or ati אבל אני מניח שאנחנו צריכים את הזולים ביותר ולכן זה יהיה amd and ati... 80 גיגה יספיקו בהחלט אה רק דבר אחד: חשוב שתהיה לזה מעבדה או משהו באזור בשביל האחריות ודברים כאלה... ולא משהו באהמ אהמ קיסריה למשל... תודה מראש ולאחר מכן

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 5,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, מסטארקראפט ודיאבלו עד קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך ב…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by Bartleby,

אם המחשב כבוי ומחובר למטען והסוללה סיימה להיטען יש סכנה בלהשאיר אותו מחובר לחשמל אחרי שהסוללה סיימה להיטען? מדובר בgigabyte W468N אם זה משנה משהו... תודה.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  14. שלום חברה אני מחפש מחשב נייד סביר למטרת משחקים ועבודה עם אינטרנט FACEBOOK ICQ ומשחקים כמו PES2010 FIFA ועוד.... התקציב שלי הוא 2500-3000 תודה מראש רועיי..

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 10 ששימש אותי כ htpc שכמו שניראה לוח האם שלו מת (אין שום נורה דולקת על הלוח כשהספק בחשמל). בדקתי חיצונית את הספק והוא עובד אז מקווה שצודק באיבחון שלי. עכשיו נשאלת השאלה, האם לשדרג את המחשב הישן או לעבור ל Nas? המארז,ספק,דיסקים תקינים. מניח שהמעבד והזכרונות כבר ישנים ולא יתמכו עי הלוחות החדשים(במיוחד המעבד). יש לציין שאני מעוניין במחשב שיוכל להזרים סרטי 4k לאפל טיוי או לשיאומי mi box. פחות צריך את המחשב ככלי עבודה ביומיום (יש נייד). מה המלצתכם?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  16. מחפש מפרט לחבר. צריך רק את הקופסה. כולל צורב בנתיים יחובר למסך 17" אך המסך ישודרג בקרוב ישמש למשחקים כמו COD5, CRYSIS וכו' אין צורך בחיבורים מיוחדים כלשהם, OC לא מתוכנן עדיין. שקט חשוב ברמה סבירה משהו התחלתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 2…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by Yehuda7,

יש לי מחשב נייד עם חיבור של HD רציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה עם הכבל הזה בעוד שהוא פועל?(אני מתכוון כשהמחשב דלוק) ואם אפשר לחבר את הסוללה למחשב בעוד שהמחשב דולק ופועל עם הכבל חשמל?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  18. זה המפרט שהרכיבו לי פה באתר.. בעקרון, אני צריך מחשב למשחקים ואינטרנט. סך הכל, המינימום שאני רוצה הוא להפעיל משחקים כדוגמת CRYSIS על המקס בצורה חלקה. שווה להוסיף כסף ולקנות את מעבד הE7400 במקום הE5200? אני שוקל להתעסק בOC..ה5200 עם הלוח אם והמאוורר שבמפרט יאפשרו לי? כשיש בכלל טעם לקנות מעבד 7400 בהשוואה לשאר המפרט ולמטרת קניית המחשב בכלל[גיימינג]? אני מתכנן לקנות בנוסף מסך סמסונג T220 22 אינץ. מהידוע לי זה מסך מאוד איכותי. ידוע רק למישהו אם הוא תומך בHD? איך המארז Compucase 6C28 Midi Tower? מבחינת קירור ונוחות, אין שום בעיה? אחרי הכל הוא זול מאוד... תודה רבה. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 1 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כ…

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב. ברצוני לבנות מפרט אבל כבר המון זמן עבר מאז פעם אחרונה שקניתי מחשב. לכן זקוק לעזרתכם. מקווה שאינפורמציה למטה מספיקה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל. אם אפשר לחסוך מבלי להתפשר בביצועים, אז בטח! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא רב תכליתי: - שימושי אופיס ואינטרנט - שימוש עיקרי למדיה ביתית, עושה streaming משתמש ב LAN. לא חייב WiFi. חשוב מאוד! - עריכת וידאו: אני מצלם לא מעט ברזולוציית HD ואז מאכסן אותו במחשב. לפעמים עורך (קליפים). עושה streaming על גבי LAN. להבנתי, חשוב כרטיס מסך …

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. שלום. קודם כל, הנה התנאים שעליהם הייתי שמח להקפיד: - אפשר לעבור את ה- 4000 ש''ח, אבל ממש במעט. - המפרט למשחקים - חובה ג'יגה זכרון וכ''מ 6600GT לפחות, או משהו טוב אחר! - מומלץ מערכת מבוססת אטלון 64 939. - יעשה אוברקלוקינג קל מאוד, רק בשביל הכיף. - PCI-E + NF4 מומלץ. הנה מפרט שחשבתי עליו בנתיים: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,025 ש"ח NCP 512MB PC3200 DDR 400 510 x2 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 815 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 650 ש"ח HEC 400LDT PSU תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by rbu99fm,

שלום אני צריך מחשב נייד, לשימוש בייתי: אינטרנט, Office, סרטים וכו'. מסך 15", כרטיס מסך סביר. צורב DVD. אני רוצה גם אפשרות של אינטרט אלחוטי. שיהיה של Intel בבקשה. (לא אוהב AMD). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  22. שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by Eagle67,

שלום לכולם, דבר ראשון, הגעתי לפה במקרה ואני ממש נהנה לעבור על האתר והפורום, יישר כח לכל העוסקים במלאכה 8) אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך, במחיר שלא יעבור את ה- 4000 ש"ח. הרכבתי מפרט ואני מתלבט בקשר לצורב, DVD והמארז (300W). כמו כן, אם יש שינויים שלדעתכם יכולים להוזיל את העיסקה או לשפרה, אני אשמח לשמוע. ש"ח כולל מע"מ כמות תאור 637 1 מעבד AMD ATHLON XP 2500+ 1.833Ghz 333Mhz FSB BOX 764 1 לוח ASUS A7N8X DELUXE AMD DUAL CHANNEL DDR 3Y 266 1 כ.מסך INNOVISION GF4 MX440 64MB DDR AGP*8 TV-OUT 669 1 דיסק MAXTOR 120GB S-ATA 7200RPM 8MB BUF…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  24. בתחילת החודש פתחתי כאן נושא לבקשת עזרה בהרכבה של מחשב חדש, והיום אני הולך לרכוש או בגלל שהמחיר והגודל של הקנייה הוא די גדול רציתי לוודא שהכל בסדר לפני אני קונה. אז אני אשאל כמה שאלות רק כדי להיות בטוח - -משהו השתנה מאז שקיבלתי את המפרט? יש חלקים אחרים שעדיפים או יותר זולים? -יש בעיות כלשהן במפרט? פיזיות או בבחירת החלקים -ושאלה ספציפית לגבי המארז, לאלו שיש להם אותו - עד כמה הוא עמיד? זאת שאלה די מוזרה, אבל במארז שיש לי עכשיו כל נגיעה קטנה בו גורמת למחשב לקפוא ולדרוש restart, ואני לא מתכוון למכות חזקות או דברים דומים, פיזית מגע עם המארז כשהוא פועל גורמת לו לקפוא. ורציתי לדעת אם זה גם יהיה ככה במחשב הזה. תודה מראש על העזרה.

25. שלום לכולם, אני לא הכי מבין במחשבים ולכן מאוד אעריך את תמיכת הכן מבינים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -משחקי מחשב עולם פתוח דוגמה Fallout 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).p1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.