ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
בהזמנה של T61 יש את האופציות ל System expansion slots: PC Card Slot & Express Card Slot PC Card Slot & Media Card Slot ה - media card אמור להיות קורא כרטיסי זיכרון למיניהם אם הבנתי נכון, אבל מה זה Express Card? בשביל מה משתמשים בו ומה עדיף למשתמש הביתי? שאלה נוספת, בחלק של Wireless card הוא רק התוספת של תמיכה ב- draft-N, האם שווה להוסיף 30 דולר בעבור התמיכה הזו? ועכשיו לשתי שאלות חשובות נוספות 1) בעמוד של ההזמנה כתוב שבחירה בסוללת 6 תאים יכולה להוסיף עוד 4 שבועות למשלוח, האם למישהו יש ניסיון עם זה? יודע כמה זמן זה באמת בפועל? 2) האם יש אפשרות לשלם בכרטיס בינלאומי באתר של לנובו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום משרד של הדמיה אדריכלית של חבר שעוסק ברינדור בלבד זקוק לזוג מחשבים חדשים. מדובר רק על מחשב ללא ציוד היקפי. רצוי להוציא את המירב בכמה שפחות כסף, ולכן חובה להשתמש באוברקלוק שמאפשר קירור אוויר איכותי על מנת להגיע לביצועים מרביים. הבעיה שאני מעודכן רק בקווים הכללים של מה שהולך היום לכן באתי להתייעץ איתכם כאן. התוכנה היא Maya + Maxwell.. הרינדור הוא תלוי מעבד בעיקר. ככל שיש יותר ליבות והוא יותר חזק = יותר טוב. יש כאן בנצ'מרק רק לתוכנה זו: http://www.benchwell.com ניתן לראות כאן מערכות עם I7 באוברקלוק שעוקפות הרבה מערכות XEON עם 8 מעבדים. המטרה שלנו היא להשיג משהו דומה. מעבד I7 באוברקלוק ל-4Ghz. השאלה הראשונית היא אם I7 920 vs 860? אני יודע של-1156 יש מספר יתרונ…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד לשימושי אופיס, גלישה באינטרנט. משמע עבודה משרדית בסיסית. המחיר - שמתי לב שרוב הניידים עולים לפחות 4 אלף. אני מעוניין במחשב זול ככל האפשר, אפילו 3 אלף, אבל ברור לי שיתכן ואאלץ להתפשר במחיר. אשמח לכל עצה כי נושא הניידים לא שופע עצות כמו השולחניים
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים.. אם תוכלו להציע לי מסך (לא גדול מדי) טוב זה יעזור (את המסך אל תכללו במפרט של ה4K זה בנפרד). חשבתי על המסך הזה: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 מה אתם חושבים עליו? אני צריך כרטיס מסך חזק שלא יגביל אותי במשחקים כבדים! השקט של המחשב די חשוב לי כי ללכת לישון עם זמזום של מחשב זה לא נחמד :\.. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא קריטי לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה! עדיף מחנות שנמצאת ב:ראשל"צ,ת"א,רחובות הייתי רוצה מארז שיראה יפה אבל לא ראוותני מדי! אני לא מתכנן שדרוג בזמן הקרוב.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי שוטטתי לי בן הודעות והמלצות של החברים פה בפורום, ניסיתי לגבש איזה שהוא מפרט למערכת שתשמש אותי בשנים הקרובות ל: *משחקים, לא הרבה, אבל שאני משחק אני רוצה את הגדרות המקסימליות על המשחקים הכי חדשים בעיקר מסוג fps *אני מולטי טאסקר כרוני, מפעיל במקביל שני דפדפנים עם מלא לשוניות, תוכנות אופיס במקביל תוך כדי הפעלת מוזיקה, המרת קיבצי וידאו, פתיחה וקיבוץ קבצי rar, שימוש במחשב כמיני שרת ע"י חיבור מרוחק בעזרת תוכנות logmein וכו' בקיצור עומס רב מאוד על זיכרון ועל המעבד בעקבות כל הישומים שפועלים. המפרט שאני חשבתי הוא (חלק מהמחירים בשקלים, וחלק שאני הולך לרכוש מחו"ל בדולרים): AMD Phenom 2 X6 1075T 3Ghz 125W 6Core AM3 Box - -$220 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan -…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי על איזה מפרט בסביבות ה3000 שקל אתם ממליצים? דברים שאני צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זכרונות ומארז בקשר לספק - אם הוא לא מגיע עם המארז אז אחד שלא יעבור את ה150~ שקל המחשב אמור לשמש גם למשחקים (שיריץ את כל הדברים החדשים בצורה סבירה) ושיחזיק מעמד עם אוברקלוק (לא משהו רציני אבל) אם אפשר אז תתנו בבקשה גם הצעה של אינטל וגם של AMD תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים , צפיה בסרטים, * גודל המסך?15.6 * מעבד i5 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב?dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא משנה לי אפשרויות נוספות במחשב: מינימום 4 גי"ג ram * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell asus lenovo אם יש המלצה אחרת שמח לישמוע
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש אשר יהיה בנוי לתכנות ומשחקים. אני צריך את המחשב בשביל הלימודים שלי, ככה שאני צריך שיהיה טוב, כי אני עובד הרבה שעות ביום על התכנות! במקביל, אני רוצה שהוא יהיה גם טוב בשביל משחקים, ככה שאחי יוכל להנות גם הוא מהמחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים (אך רצוי שלא) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול ב…
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מעבד+קירור:INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1480 *לוח אם:ASUS P5Q ¤650 זיכרון:G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤575 כ.מסך:GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 כונן קשיח:Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 **מארז:NZXT LEXA NO PSU ¤648 ספק:OCZ GameXStream 600W PSU SLI Certified Silent 120 mm fan ¤623 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5751 המפרט הורכב באתר:foxpc.co.il *הלוח אם מומלץ בפורום כבר 3 חודשים, אולי יש אלטרנטיבה אחרת. **האם Antec P182 Black עדיף ממנו מבחינת קירור שקט? -המסך שברשותי-19 אינטש. -אני רוצה להריץ DOOM 4 כשיצא על ההגדרות הכי גבוהות
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי t61 והוא נפל ונסדק טיפה המחשב עובד בסדר גמור , רק לפעמים הוא נתקע וזה ממש מעצבן ההרדיסק והזכרון בסדר גמור וקרוב לוודאי שגם המעבד כנראה הלוח אם נפגם קלות , אז כמה שאלות ברשותכם : 1.ראיתי ב איביי מוכרים לוח אם ב 400 דולר WTF כל כך יקר ? 2. יום ראשון אני ארים טלפון ללנובו ישראל ואשאל כמה עולה לוח אם , א.מישהו יודע כמה זה יעלה לי ? ב.הם ימכרו לי ? כלומר לא ייחייבו אותי להתקין אצלהם מה שיהיה יקר קרוב לוודאי ? 3. להרכיב לוח אם לבד זה אפשרי ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - לדוגמא battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוציה המקסימאלית תהיה full HD והמסך יהיה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן שהייתי רוצה להחליף לו את הלוח אם, המעבד וכרטיס מסך. כרגע הכרטיס אונבורד. ישמש למשחקים קלים, אינטרנט תקציב כ-800 שח
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש מושיע ? אני עובד בעיקרון עם תמונות ועריכות אני צלם זה היחידי שמצאתי נורמלי לא מבין בניידים http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=33819
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ונלך מסודר כמו שבקשתם : 1. תקציב : 1,500 - 2,500 ש'ח אפשרי במזומן. אשמח לקבל אופציות שונות בתוך התחום הזה 2. מטרות : התקנת לינוקס (archlinux 64). מכיוון שאיני יכול לוותר בינתיים לחלוטין על חלק מיישומי חלונות (משתמש ב XP) , אני מתכנן להתקין VirtualBox ולהריץ XP תחתיו. בתוך זה - שימושי בעיקר לגלישה ברשת, הורדות מ newsgroup (הרצה של SABnzbd כנראה, בצורה מסיבית), צפייה אקראית בסרטי DVD/XVID. תחת החלונות אצטרך כנראה להפעיל מדי פעם דפדפן, ותוכנות עבוד תמונה (RAW) שהן מעמיסות בזמן הריצה הן CPU והן זכרון (Silkypix, Lightroom וכדומה). מניח ששכחתי כמה, אבל אם זה יריץ Lightroom, גם כל תוכנה אחרת תרוץ ... 3. מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים לא נדרשים 4. קול - כרטיס OB מודרני יספיק (סטריאו מספק…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מה נשמע? אני מחפש נייד שיאכל משחקים בשנים הקרובות בסביבות ה-800 דולר מארהב (אם יש חריגה קטנה והיא באמת שווה את זה, אל תהססו להציע..) * מטרות המחשב? עיבוד תמלילים, קצת סרטים ובעיקר משחקים, בערך כל משחק שאפשר לזרוק עליו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פתוח ל15.6 או ל17.3. אין לי העדפה מיוחדת, אני גם בכלל לא מכיר את השוק.. מעריך שאני מעדיף קצת 15.6. * רזולוציית המסך? לא נורא קריטי, גם תלוי בגודל המסך.. הוא גם אמור להתחבר לטלויזייה עבור המשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יש מקלדת מוארת זה בונוס נפלא. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן עדיף כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר. לפחות שעתיים וקצת * האם יש …
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להזמין כבל s-video עם צד אחד של 4 פינים וצד אחד של 7 פינים לחבר בין מחשב נייד לטלויזיה מסוג lcd עכשיו ראיתי בebay מישו שמוכר כבל כמו שאני מחפש עם rca בנוסף לחיבור s-video השאלה אם זה מתאים ? מצורף הלינק למוצר : http://cgi.ebay.com/7-Pin-S-VIDEO-4-Pin-SVIDEO-1-RCA-TV-HDTV-Cable-Lead-/150356687880?pt=UK_Computing_Laptop_Accessories_LaptopCables_Connectors&hash=item2301f4fc08 ונ.ב האם זה יציג וידאו על גבי הlcd בצורה טובה ?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי נייד LG מדגם R380, המסך סדוק בחלקו ויש צורך להחליפו, אני מעוניין להזמין את החלק התקול מחנות מסויימת. הבעיה היא שהנייד נמצא רחוק ממני ואין לי אפשרות לפתוח את החלק של המסך ולראות בעיניים מה הדגם שרשום על המדבקה הפנימית. השאלה שלי היא כזו: אני מכיר תוכנות שמנטרות חומרה במחשב, כמו דגם לוח אם,מעבד וכו, האם קיימת תוכנה שיכולה להוציא את הדגם של המסך כך שמי שנמצא רחוק ממני ולא יודע לפתוח את המסך יוכל למסור לי את הדגם? תודה לעוזרים, אלעד.
-
שלום, אני קורא הרבה זמן בפורום אבל זאת ההודעה הראשונה. אני קונה מחשב חדש בסביבות 7K. אני משתמש בו בעיקר לראות סרטים, להוריד דברים, הרבה תכנות ואינטרנט, ומדי פעם משחקים (אני לא פריק של איכות ולא צריך את הכרטיס מסך הכי מטורף, אם המשחק רץ זה מספיק טוב בשבילי. כלומר הMX420 שלי מריץ COD2 ואני נהנה לשחק בו, אבל לאחרונה הרבה משחקים יוצאים עם דרישה לPIXEL SHADER והם כבר לא עולים עליו) אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. כמו כן אני רוצה לקנות בחנות זיגזג2000 אז בבקשה תסדרו לי את המפרט משם. אהה וכמעט שכחתי לציין, אני צריך רק מחשב ללא ציוד הקפי (אולי רמקולים אם יש איזשהי הצעה טובה אבל זה כנראה לפורום אחר...) כמו כן המסך LCD שלי הוא עם זמן תגובה של 25MS אז לא בטו…
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כמו שציינתי רצוי מארז שמתאים ל HTPC ושיתמוך ב 3D (חשוב ביותר) יש לציין שאני לא זקוק להארדיסק גדול. האם יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד אשמח את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב חדש. 1. תקציב *רצוי*: 5,000. אולם חשיבות ההשקעה לעתיד יכולה להעלות את הגבול גם עד 7-8 אם זה משתלם מאוד. 2. שימוש צפויים: פיתוח תוכנה, משחקים, עריכת תמונות כבדות ועיצוב תלת-מימד. הכל על מסך 24 אינץ' קיים. 3. אין שום צורך בציוד היקפי, כלומר ללא מסך, ללא מסך, ללא מקלדת, ללא רמקולים. 4. אין צורך בכונן דיסקטים צורב אופציונלי. 5. צריך מפרט מלא (לוח אם + זכרון + כרטיס גרפי) 6. השקט חשוב, אך לא מבין בזה יותר מדי. 7. שתהיה תמיכה ל-OC בקלות מה-BIOS, אך זו לא מטרת המחשב. 8. צורך בהרכבת המחשב בחנות, ללא התקנת מ"ע, וללא "מדבקת אחריות" מטופשת שמונעת פתיחת המארז. 9. העדפה לחנות באזור ת"א - ר"ג - גבעתיים - בני ברק. 10. אין בקשו…
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קראתי כאן המון דיונים בנושא מפרטי מחשב. גם את המדריכים הארוכים. גם את המפרטים המוצעים. כמעט (אם לא כל) המפרטים כוללים מעבדי AMD. כל המחשבים שרכשתי עד היום הכילו מעבדי אינטל, ואין לי מושג במעבדי AMD. מה ההבדל? מה עדיף? מאיזו בחינה עדיף? איזה לוח אם מתאים? איך מתאימים את לוח האם? המחשב שלנו קרס ואני זקוקה נואשות למחשב חדש. ייעוד המחשב - משרדי + הנדסי (כמו matlab) + אינטרנט (והרבה, עם חלונות מרובים). אנחנו ממש לא גיימרים, ואם כבר משחקי מחשב - הם לא בעלי גרפיקה מורכבת. ראיתי כל כך הרבה מפרטים, שאני כבר ממש מבולבלת. תוכלו לעזור? אין לי ממש הגדרה למסגרת מחיר, אבל 3K-4k נראה סביר, לא?! ולגבי חנות - בדיונים שקראתי עלתה התנגדות נמרצת לאייבורי. אילו חנויות אחרות, באזור …
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז:NZXT Lexa black kine לוח אם:gigabyte p35-ds3l מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות: Ocz 2gb 800Mhz cl5 כרטיס מסך 8800gtx אני משתמש במסך 24' ספק כח: קרוסייר 520HX הארד דיסק 500G 7200rpm המחשב לא מספק אותי....אני רוצה שיריץ משחקים חלק ככל האפשר ברזולוציה המקסימלית של המסך
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לפני כשבועיים ביקשתי מפרט ב-6.5k למשחקים. BOSE נתן לי את המפרט הבא מלוגי'ק פיסי: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 299.00 ¤ 1 299 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 2 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 2475 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 489.00 ¤ 1 489 ¤ 5 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 6 5119 Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory 569.00 ¤ 1 569 ¤ 7 5338 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 849.00 ¤ 1 849 ¤ 8 2511 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply…
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל שיהיה בנוי רק לבניית מוזיקה, עריכת מוזיקה והקלטה של מוזיקה ומשחק אחד CS אתם יכולים לרשות לי מפרט בבקשה . התקציב שלי זה עד 5500 שח' אני לא צריך רמקולים יש לי רמקולים טובים יש לי אולפן בלי מסך
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-