ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המחשב נייד הזה ואני די מרוצה, עלה יקר כן 8,900 אבל הוא שווה את זה באופן מעשי ופיזי יש לו כל מה שאני זקוק, חוץ מבטרייה שמחזיקה בערך לשעתיים שזה החיסרון היחיד בנתיים. פשוט יש איתו הרבה בעיות בעולם, היו לי כמה בעיות אבל הצלחתי לתקן עם גירסאות תוכנה או קושחה לכרטיס מסך. רק רציתי לראות אם יש פה עוד גיימרים שנהנים עם המחשב.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1680/1050 גודל 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עד עכשיו לא היה לי מחשב מתאים אז אני רוצה לנסות את כל המשחקים החדשים המומלצים שיוצאים בין אם כבדים או קלים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הנייד שקניתי מופיע עם סיסמת כניסה למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב בהתחלה הוא ביקש ממני ליצור יוזר וסיסמא. אנ מעוניין לבטל את כל הנושא הזה של הסיסמא כדי שלא אצטרך עם כל הדלקה לרשום יוזר וסיסמא. האם ניתן לבטל זאת?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ידוע כי מחשב נייד מתכבה כאשר מורידים את המכסה העליון. אני מעוניין שהמחשב לא יתכבה כאשר אני מוריד את המכסה העליון אלא אם כן אני מכבה אותו. האם ניתן לשנות זאת בהגדרות המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד hp pavilion לא חדש שדרש פירמוט ופירמטתי אותו. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין את ה windows בשלב שהקבצים מועתקים לאחר הפירמוט אני מקבל פתאום מסך כחול. האם מדובר בבעיה בדחסק הקשיח? או אולי בעיה בזיכרון? האם שווה בכלל לתקן את המחשב חומרתית? ומה יכול להיות המחיר בתיקון של מחשב נייד? המטרה העיקרית של המחשב היא שהוא יהיה מחובר ל LCD בסלון לצפיה בסרטים ואינטרנט ולכן אין לי צורך במחשב חזק...
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני במפרט שיריץ משחקים בצורה מעולה, ויספיק לי לטווח ארוך. כמו כן, עבודה שוטפת וניגון סרטים ב HD. לא מתוכנן OC. אין צורך בהארד דיסק. יש צורך בצורב. עוד דגש שחשוב לי מאוד הוא שהמחשב יהיה שקט, ושלא יפלוט חום. התקציב שלי הוא 4000-5000 שקלים. מעדיף שהמפרט יורכב בפנדה/נעה, כי אני מאיזור חיפה. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת נייד פשוט וטוב לשימוש כללי. (אינטרנט/ אופיס/ סרטים/ מוסיקה) 15" רצוי אחד שמגיע בצבעים ולא של HP. עד 3000 ש"ח תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, לאחרונה הגעתי לשלב בצבא שבו יש לי הרבה זמו פנוי וחשבתי לקנות מחשב נייד, עכשיו השימושים שלו יהיו כמובן השימושים הרגילים ואני גם רוצה לשחק משחקים עדכניים, אני לא מחפש מפלצת כי חשבתי על ה mx11 אבל הוא נראה לי מיותר אז חשבתי על משהו בסגנון של ה inspiron 4030 מה אתם אומרים, מחשב מומלץ? ויספק לי את הצרכים שלי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מפרט בסכום של 3000 ש"ח ופחות. המחשב ישמש כמחשב ביתי -גם לילדים (=כלומר, משחקים ברמה טובה GTA4 וכו.) וגם לעבודות לאוניברסיטה. מבחינת ציוד הקפי- מסך - 22-24 מקלדת עכבר רמקולים איכותיים כבר יש. וכמובן הארדיסק 500 GB הכיוון הכללי הוא אינטל כי זה מה שאני רגיל אבל אני פתוח לאפשרויות תודה רבה וגמר חתימה טובה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב... קודם כל אני מעוניין לדעת אם יש חנות סבירה באשקלון. דבר שני ב-3200 זה המפרט שהציעו מעבד Intel Q8400 ב-970 ש"ח הארדיסק 500GB - 250 זכרון קינגסטון 2 GB ב- 250 ש"ח מארז + ספק כוח גנרי - 170 ש"ח צורב DVD -ב 150 ש"ח Geforce 220 - ב- 400 ש"ח מסך 22" של MAG ב- 850 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת והמלצות למפרטים אחרים. תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב ניייד של טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 המפט שלו ממש טוב וחזק אבל אני מרגיש לפעמים שהוא קצת איטי לכמה שניות והאחוז CPU שלו עולה. האם זה נורמלי?? ואם לא מה אני צריך לעשות במצב כזה??
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בחודש הבא אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני. אני בן 22 , עובד רוב הזמן אבל מוצא את הזמן פה ושם לאיזה משחק טוב, כמו כן, עוד שנה אתחיל ללמוד באוניברסיטה וחשוב לי שהוא יחזיק ויהיה שימושי לפחות לשלוש-ארבע שנים הקרובות. כשהמחשב לא יהיה נייד (בעיקר לתקופת הלימודים) הוא יהיה מחובר לTV 32 אינצ', ע"י כבל HDMI . רזולציה HD READY. * מטרות המחשב? - משחקים (FPS, אבל בעיקר PES..מכור) , צפייה בסרטים HD על TV 32" , וכמובן OFFICE, WIN7 * גודל המסך?- לא מאוד קריטי, לא פחות מ 14" . * משקל רצוי? - גם לא מאוד קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משחקים, גם ככה הוא לא יהיה נייד. באוניברסיטה חשוב שהוא יעבוד 3 שעות רצ…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, קצת גיימינג באיכות טובה והרבה מוזיקה. חשוב מאוד השקט - המחשב יוצב בסלון, ואחרי המחשב האחרון שפשוט חפר לי את המוח עם הרעש שלו (מחשב אייבורי המסחרי של פעם) אני פשוט חייב שקט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים און ליין, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד …
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לנטבוק 12.1 אינץ' עד כ 2000 ש"ח ללימודים. חושב שיהיה קל, ושיזוז כמובן. מה אתם אומרים על ה S12 של לנובו? שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם! באוקטובר הקרוב אתחיל את לימודי בטכניון ולקראת שנת הלימודים אני מחפשת לקנות מחשב נייד בסביבות ה3000 ומשהו שקלים. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים סטודנטיאליים ולכן חשוב לי שתהיה לו סוללה שתחזיק מעמד זמן רב ללא טעינה ושלא יהיה כבד מדי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למחשבים מומלצים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזו מתאימה לפורם הזה אבל בכל זאת..... מישהו יודע האם יש אפשרות כלשהי להעביר קבצים מהארד דיסק של מחשב נייח למחשב נייד???
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לוח אם , כרטיס מסך , ומעבד. המחשב מיועד לצפיה בסרטים באיכות של 1080 מחובר לטלוויזיה 56''. לפני כמה שנים בניתי מחשב לצרכים דומים ושמתי בו E7400 עם RADEON 4550. חשבתי להשתדרג קצת אם יש צורך, לדוגמא מעבד אולי קצת יותר חזק או כרטיס מסך מסדרה 5. מה דעתכם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אני צריך שתבנו לי מפרט במחיר של 4300 אם צריך אפשר לחרוג ב200 שקל למשחקים כבדים על רזולוציה של 1920X1080 השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 במידה של 7 לא מתוכנן אוברקלוק תודה
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נטבוק לא יקר מידי, נתקלתי בזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5368&CatCode=315 השאלות שלי הם: איך הביצועים של המעבד N450? אני אוכל לגלוש חלק באינטרנט ללא תקיעות? אפשר לראות בו סרטים בצורה טובה? האם המחשב הזה אמור להיות אמין? אני לא רוצה צעצוע שיתקלקל לי אחרי שנה(בדיוק שהאחריות נגמרת) ואם למישהו יש את המחשב הזה, אשמח לקבל עליו יתרונות וחסרונות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב הישן שלי עגלה. כל טעינה של תמונה גדולה בפוטושופ מצריכה הפסקת קפה של 5 דקות. עזרו לי להגמל מקפה! קודם כל - לשאלותיכם: 1. התקציב הוא 3K בנסיון לחסוך ככל הניתן. 2. המחשב ישמש ללימודי עיצוב, כלומר שימוש מסיבי בפוטושופ, אילוסטייטור, אינדיזייןת פרימייר וכנראה גם אפטר-אפקטס. כאמור, השימוש ללימודים, אבל השאיפה בהמשך להפוך את זה לפרנסה. כמעט ולא יהיה שימוש בתוכנות תלת-מימד. מעבר לזה, רק שימוש מזדמן - אופיס, מוזיקה, גלישה, הורדות וסרטים SD. 3. אין צורך בציוד היקפי כלל. נשאר עם מסך ה- CRT הישן והטוב כרגע. 4. אין צורך בצורב. יש לי דיסקשיח WD של 320GB, אבל אני מתלבט אם לא להוסיף שני 500GB ולחבר אותם ב- RAID 1 לצורך גיבוי, תלוי במחיר, כמובן. 6. יהיה נחמד אם אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ועוד הרבה אנשים שראיתי שקנו את אחד המחשבים מסדרת הווסטרו החדשה עם כרטיס מסך חיצוני, ונתקלו בבעיה מעצבנת במסך, שחלקים ממנו בקריאת טקסטים וגם משיטוט ברשת היו מרוחים. הבעיה הזאת הציקה מאוד, ואני אתמול פתרתי אותה סוף סוף. הבעיה בסך הכל שלא הורדנו את הדרייברים מהאתר של Nvidia , והורדנו את הדרייבר מהאתר של דל. זה נשמע מובן מאליו, אבל כשנכנסתי לאתר של דל והופיע דרייבר לכרטיס מסך חיצוני הנחתי שזה מספיק. חשוב מאוד ששאר חברי הפורום ידעו על העניין, שיוכלו לתת מענה לאחרים בבעיה הזאת שהפכה לנפוצה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד ללימודים. הדרישות הן סוללה חזקה ביותר, 2GB ראם לפחות ודיסק קשיח של לפחות 160 ג'יגה. עד 2500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז ככה, אחותי התחתנה והיא בעלה רוצים מחשב לבית. התקציב שלהם זה 2500 ש"ח ואם אפשר לחסוך אז עדיף. הם לא מבינים גדולים במחשבים, הם צריכים מחשב לאינטרנט סרטים שירים ועבודות באופיס. וחשוב שתהיה יציאת HDMI למחשב. אז ככה ראיתי כמה מפרטים באייבורי ואני מתלבט לגביהם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5470&CatCode=1 + מסך סמסונג led 21.5 אינץ' http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 כולל אותו מסך. או ללכת דווקא על AMD: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3063&CatCode=3 כולל אותו מסך. כמו שאתם רואים המחשב האמצעי הוא הזול ביותר, ואני חושב שהם לא צריכים יותר מזה, ואם אפשר לחסוך אז עדיף. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את אחד הדגמים שלהם, ומעוניין לשמוע את דעתכם יותר בעניין השירות והעמידות של המחשב ולא המפרט(אם כי יהיה נחמד לשמוע על מפרטים עדיפים) קישור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5686&CatCode=315 תודה על התגובות.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-