ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד של hp dv6 השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הכבל של החשמל קבוע במחשב ולא יקרה למחשב כלום? כי לרוב המחשב נימצא באותו מקום עד היום הייתי מחבר אותו ואז שהיה מגיע ל100 אחוז הייתי מוציא וככה עד שניגמר הסוללה הייתי מחבר שוב מחכה לתשובות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי הרבה לבטים החלטתי ששבוע הבא אני נוסע לקנות את המחשב . פתחתי נושא חדש כי יש כמה עידכונים שאין לי כוח להוסיף אותם שם . אחרי התייעצות הבנתי שאין טעם לקנות כרטיס חדש ב300 שקל ועדיף להישאר עם ה8600GT ולהשקיע את הכסף בחומרה אחרת , בנוסף גם ספק כח אני אשאיר בגלל שגם הוא לא עושה בעיות 350W של PFC יחזיק את המערכת העתידית . החנות כנראה שאני קונה ממנה היא אייבורי ב"ש , אם יש למישהו הערות לגבייה אשמח . כזכור לשימוש של משחקים לא כבדים למשל FIFA NBA לא יותר .. ושוב תודה . מה שנשאר לקנות זה ככה : 1. מעבד שהבנתי שעדיף AMD לתקציב הנ"ל . 2. זיכרון שאין לי מושג כמה יש הבדל בין 4 ג'יגה ל2 ג'יגה לשימושים שלי במחשב . 3. צורב DVD . 4. לוח אם שאין בו שום אופציה עתידית לשדרוג כר…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, אינטרנט וכדומה) וגם בעתיד לתוכנות קצת יותר כבדות כגון Visual studio. התקציב הוא עד 2500 ש"ח וניתן לחרוג קצת (לא כולל היקפי), המסך ברזולוציית 1600X900. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. רמת רעש לא כ"כ משנה אבל אם בתוספת 100 ש"ח ניתן לשפר משמעותית... תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS מארזים Thermaltake SopranoRS 101 Mid Tower Series Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל, אין אפשרות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הדרישות הן פחות או יותר סטנדרטיות מסך 13-14 זמן סוללה סביר+(שוב עדיין לא יודע להעריך כמה יהיה מספיק) חשוב שידע להתמודד עם VS,MATLAB ויהיה בעל יכולת לטפל ב1080P בלי בעיה (HDMI חובה). עכשיו העניין הוא שאני עדיין לא סטודנט ולכן אם יש לכם תובנת נוספות אשמח לשמוע.... חשבתי להביא את ה-ENVY 14 מארה"ב ב-1K דולר, מה אתם אומרים עליו הוא נראה די בטיח בביקורות קצת שמן אמנם אבל אני לא יודע כמה זה נורא...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את מדריך הייבוא מחשב נייד מארהב אבל אין לי מושג איזה דגם לבחור. אני רוצה מחשב שיהיה נוח לשימוש, שתהיה תצוגה יפה וברורה, לא נחוצים ביצועים מטורפים. שימוש משרדי כמו אופיס ואינטרנט. כמובן שעדיף שתהיה אחריות בארץ. הנה לינק לדגם שבחרתי באתר שממנו דוד שלי מתכוון לקנות דרכו: http://www.futureshop.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-15-6-intel-core-i3-350m-laptop-dv6-3034ca-future-shop-exclusive-dv6-3034ca/10146269.aspx?path=661f40c2b0d685d9cbfdd79346ac2f87en02 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ספק של חברת ACER בעל מתח של 19V ו4.7 אמפר. ויש לי לפטופ שלא שייך לו אבל גם של ACER שדורש מתח זהה אך 3.4 אמפר. אני יכול לחבר אותו?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
עדיפות ללנובו עם 3 שנות אחריות מקורית - אמור לשמש חבר ללימודי תוכנה באוניברסיטה במשך 4 שנים כמחשב עיקרי (ויחיד ככל הנראה). למרות המשקל, הבעלים העתידיים מעדיף מסך גדול ומקלדת נוחה לשימוש ממושך בכל מקום. זמן סוללה חשוב אבל בתקציב הזה אני חושב שזו תהיה בעיה (ניתן לחרוג אם ממש ממש כדאי אבל נא לא להתפרע). אני מניח שמשהו מבוסס I3/I5 עם מסך 14' ומעלה, דיסק 7200RPM ו-2G זיכרון זה בסיס טוב. מה דעתכם על ה-LENOVO L412 למשל? http://www.qsys.co.il/sg_product~440369U~10~31.htm 3 שנות אחריות, 2G זיכרון, דיסק 7200RPM, מסך 14', מאיץ גרפי של ATI ומעבד I3 ב~4300 ש"ח. זקוק להמלצה מהירה בינתיים, פרטים נוספים בהמשך - תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, טוב אז ככה אחרי יום מאוד עמוס והרבה חיפושים החלטתי להתייעץ בין ה-2 הללו הראשון(1) - http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=21140&VariantID=21141〈=he השני(2)- http://ivory.co.il/product.asp?productid=5272&CatCode=315 אני יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה כגון: Mafia II, Call of Duty Modern Warfare 2, Crysis וכו'... באחד מהניידים האלה? ויש לי עוד שאלה יש אפשרות להוסיף למחשב ATI Mobility Radeon HD 5850? וכמה זה יעלה לי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 Processor i5-650 3.2GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box זכרון: Corsair 4GB Kit (2X2GB) PC3-12800 DDR3 1600Mhz CL8-8-8-24 CMX4GX3M2A1600C8 Model C4G1600C8X מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU דיסק קשיח: Western Digital 500GB Caviar Blue 3.5 16Mb SATA II WD5000AAKS צורב DVD: LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem כרטיס מסך: HIS Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E H567Q1G לוח אם: Intel® Desktop Board BLKDP55SB Sharpsburg P55 Chipset LGA 1156 Oem מה אתם אומרים? נתונים טובים או לא ? שווה השקעה ? אם חסר משהו תגידו
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתחיל לחפש חלקים לCAR PC בכך זה אומר שאני לא צריך מחשב חזק,אלה משהו סטנדרט,מצידי גם יד 2. ממה שהספקתי לעבור במהירות על הלוח מכירה שיש כאן באתר ואשמח לייעוץ שלכם איזה מחשב יותר "חזק" ועם חלקים איכותיים (שלא יהרס לי תוך חודשיים). 1. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17224/cat/20 2. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17226/cat/20 3. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17233/cat/20 4. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17128/cat/20 איך המחשב הזה עם הקירור מים..? צריך לתחזק אותו איכשהו או להשקיע עליו? (מצטער אני לא מבין בזה) או שאם יש לכם משהו להציע לי בטווח המחירים שהצעתי כאן ביד 2 באתר אשמח לשמו…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
1. 5500-5000 לא לנסות לחסוך פשוט לתת העדפה לרכיב חשוב יותר לרכיב חשוב פחות 2. שימושים עיקריים : משחקים עדכניים צפייה בHD שמיעת מוזיקה ואינטרנט, קיובייס לא כולל מסך, המסך הקיים SYNCMASTER T260HD רזולוציה טבעית 1920X1280 3.לא 4.לא 6. 7 7. לא מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב אבל אשמח שתשאר האופציה לעשות 8.ללא מערכת וללא הרכבה 9.אין חנות ספציפית 10.תמיכה בUSB3 , כרטיס מסך חזק (חשבתי על GTX460) 11.הוספת כרטיס סאונד 12.כן הערות : מבין שהרבה טוענים שCORE I7 הוא מיותר ומבזבז הרבה כסף אבל בכל זאת אבקש לכלול CORE I7 930 במפרט תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, וראיתי תמחשב הנ"ל מה אתם אומרים עליו? שמעתי שיש לו בעיית התחממות האם זה נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-MA69G-S3H עם מעבד DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ כרגע יש לו 2X1GB 667MHZ ואני רוצה להוסיף עוד 2X1GB (של חברה אחרת, כרגע יש שם זיכרונות של סמסונג). מצאתי את הדגם הבא (אני גם קונה מ newegg, אני לא מתגורר בארץ): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820134046 האם זה יתאים/לא יעשה בעיות? (עם הזכרונות הנוכחיים + הלוח הקיים) כרטיס מסך כרגע יש שם Radeon 9600 , אבל זה לא סוחב סירטי HD ( 720P) ולכן חשבתי על זה: MSI R5450-MD512H Radeon HD 5450 512MB 64-bit GDDR3 pci-e 2.1 http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=BD11227&pagetitle=MSI%20R5450-MD512H%20Radeon%20HD%205450%20512MB%2064-bit%20…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המחשב הוא מסוג HP 4320s תודה...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! אני צריכה לעשות חריטה על מחשב נייד של Asus. אני מחפשת מקום טוב ומקצועי שנמצא במרכז הארץ. אשמח לשמוע המלצות במידה ומישהו יודע.. חג שמח! ליטל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 Lenovo IdeaPad Z3…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל אם השיפור ממש משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הרוב למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא בטוח עדיין * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים-בינוניים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, הייתי מעוניין לקבל מפרט בתקציב של 2500-3000, יש לי עדיפות למעבדי אינטל אבל במידה ואתם מאמינים שבתקציב הזה עדיף AMD אשמח לשמוע על דעתכם. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג גלישה וסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסור במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים(משחקי רשת בעיקר כגון World of Warcraft, ומשחקים טיפה כבדים קצת יותר כמו GTA IV א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות קבעות בעיקר media player לסרטים ומשחקים שצוינו בסעיף הקודם ב) במידה והמח…
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני זקוק לנסיונכם , אני מחפש מחשב נייד בין 4000 ל4500 כאשר רוב השימושים יהיו תכנות , גלישה וסרטים , מדובר על תכנות בתוכנות VS , ECLIPSE ועבודה מרובה עם MATLAB וMATHCAD . אני גם גיימר לא קטן אז דרוש כרטיס מסך שיהיה סבבה למשחקים (אני ריאלי , G330 או 5650 משהו בסגנון אני לא מצפה לשחק עכשיו SC2 בULTRA HIGH בשביל זה יש את המחשב הבייתי). עברתי על הסקירות שלכם כאן אבל אין תשובה חד משמעית שכולם חוזרים עליה. אני מחפש מחשב שיחזיק להרבה זמן , חשוב מאוד שהנותני שירות יהיו סבבה אבל יותר חשוב שהמחשב יהיה עמיד (אני לא הולך לשחק איתו כדורגל אני רק אומר שהציריה לא תישחק אחרי חודשיים והפלסטיקה לא תהיה עדינה מדי ). ראיתי שיש שחקן חדש בשוק תהיתי מה דעתכם על סמסונג בפרט …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוללה חליפית למחשב, הסוללה עכשיו מספיקה לי בלחץ לשעה אני רוצה סוללה חזקה למחשב המלצות??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים שיריץ כל משחק על הגדרות גבוהות... . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון בחודש הקרוב בערך. ואני מתלבט בין להרכיב מפרט בעצמי ולקנות פשוט את החלקים או ללכת על מחשב ייעודי. המחשב היעודי שהכי קסם לי ביינתים זה: ASUS Eee Box EB1501P הוא עולה ב newegg 520$ ויהיה לי איך להביא אותו משם. הנה לינק לאתר שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883220050 יש לי היום את ה Eee 1005ha וטפו טפו טפו אין על האמינות שלו. אני מאמין שבמחיר שלו אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק השאלה אם כדאי לי ? ומה אני מפסיד מכך שאני לוקח את המחשב הזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי עומד על כ 3000 שקלים עם אפשרות לחריגה של עד 500 שקלים. המחשב יחובר ל 32'' לצורך צפיה ב HD ובמקביל יחובר ל 22'' ברוז' מקסימלית של 1920X1080. חשוב שיוכל להתמודד עם כמה משימות במקביל ללא קרטועים, למשל: הרצת סרט HD ב32 בזמן משחק על הגדרות בינוניות על המסך השני. כמו כן אשמח להמלצה על כרטיס טלויזיה לצורך חיבור לממיר של HOT (לצפיה והקלטה של שידורים - בשלב זה באיכות SD). (כמוהן שהמעבד צריך להיות חזק מספיק בשביל להקליט שידורים ולהמיר סרט אחר ללא קרטועים או קפיצות. אני אשחק במשחקים, אך אין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אני מוכן להתפשר על הגדרות בינונית במשחקים. המשחקים שאשחק בהם - GTA IV, just cause 2 ועוד בסגנון. כמו כן אני מתכנן להריץ מכונות וירטואליות לצורך חוב…
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-