עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hoffithi,

טוב...עזבו את זה שאני פה מוצפת במחשבים שאני כבר לא יודעת איזה מחשב אני רוצה לקנות או לא לקנות ובכלל אולי כדאי לא לקנות מחשב בכלל ופשוט ללמוד לכתוב ממש ממש יפה בכתב דפוס ולחכות לסרטים שיגיעו לטלוויזה...ותכלס מי צריך פייסבוק ומסנג'ר יש טלפון...) (אחרי שהוצאתי את התסכולים שלי על מחשבים בכללי....) אני פה בפורום קוראת ופה ושם אני רואה שאמור לצאת או שכבר יצא WIN7 עכשיו מה זה אומר ? לחכות עדין עם קניית מחשב עד שהמחשבים כבר כולם יעבדו עם הWIN7 ? הסמסטר שלי מתחיל בסוף אוקטובר אין לי בעיה למשוך עוד קצת בלי מחשב השאלה אם זה יהיה שווה את זה? השאלה השניה שלי זה אם זה ישפיע על המחירים בשוק... מחשבים שפעם הייתי קונה ה3500 עכשיו יעלו יותר כי יהיה עליהם הWIN7 או פחות כי לא יעדכנו ע…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by coperl,

אני זקוק ל4 מחשבים למשרד, השימושים בגדול הם שימוש משרדי רגיל ולא כבד. התקציב 1500 ש"ח למחשב כולל מסך, חריגה 1800. כמה שיותר זול עדיף. לא זקוק לתוכנות, ועדיף שיהיה מאייבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  3. היי חברים, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק ויתאים גם לעבוד כמו שרת בדיקות עבורי. שיתמוך ב64 BIT ולוח אם שיתמוך בוירטואליזציה וכונן SSD עתידי. בנוסף שאני אוכל לשים לו כרטיס מסך חזק בעתיד. (כרגע אין מספיק כסף עבור זה). אם יהיה אפשר לדחוף לזה כונן קשיח בגודל 1 טרה זה יהיה מעולה. כל זה יורכב בתוך מארז antec 300 עם ספק של 550w חנויות מומלצות על ידי הם KSP ו- RSM עקב קירבה אליי. תודה.

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  4. אני מרכיב את המפרט הבא I5 2500 לא K זכורנות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL.. המחשב לא יעבור OC מתלבט בין הלוחות הבאים intal h67 cl או Asrock H67M-GE לא יודע מה ההבדלים בינהם לכן מבקש עזרה .. או שבכלל כדי לי ללכת על Asrock Z68 Pro3-M שפה ההבדל הוא כבר 200 ש"ח.. הזכרונות כבר נקנו דרך איבי כך שאין דרך חזרה.. רק לאחר מכן גיליתי שעם H67 הם יעבדו ב 1333 ולא ב 1600 ניסית למצוא תשובה בפורום לוחות אם אבל לא הגיבו.. מבקש בכל לשון של בקשה עזרה.. תודה מראש לכולם אמיתי

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by webcort,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 ש"ח. אפשר עם חריגה קלה מטרות המחשב הם אינטרנט וגרפיקה בעיקר! מפעיל עליו תוכנות כבדות בינהם: פוטושופ, פריהנד, פלאש, אנימציות וכל מה שקשור. בבקשה תמליצו לי על מפרט שיכלול בתוכו מעבד של אינטל (לא AMD לא סובל אותם) , כרטיס מסך חזק! וזיכרון טוב! לא כולל ציוד היקפי, בלי מסך! אם אתם רוצים לדעת המסך שיש כרגע הוא samsung syncmaster T190P 19intch אם אפשר להפנות אותי גם לחנות מאזור המרכז: רחובות - ראש"לצ זה יהיה מצוין !! תודה רבה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרבה קבצים וטאבים פתוחים. שימוש באוטוקד ואינבנטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב למשרד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by sigmund freud,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlegrounds/ battlefield 1/cs.go/gta v./assassin's creed egypt/horizon zero dawn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות …

8. Started by Slix,

בניתי לי מפרט של מחשב סלוני. אשמח לחו"ד : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=75514

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by Nirurshon,

האם המחשב הנ"ל מתוכנן להגיע לארץ בקרוב ? והאם יש אפשרות להזמין אותו מחו"ל ? מאיזה אתר ? http://www.notebookcheck.net/Asus-GL550JK-CN391H-Notebook-Review.121051.0.html

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  10. אח של חברה טובה נמצא בארה"ב. היא ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב טוב שיתאים לדרישות שלה. אני אפילו לא יודע אם זה ממש כדאי כלכלית, אבל לנסות לא מזיק. מאחר ואין בעיה של תקציב (הגדרת התקציב בכותרת היא שלי) היא שוקלת גם קניה של MacBook Pro 15 בעלות של 1200$. מלבד זה שהוא כבד ביחס למה שהיא רוצה, לא כל כך ידעתי מה להגיד לה, אשמח להסבר על כדאיות, השלכות, עלויות נוספות ועוד כהנה גם בזה. הסתכלתי פה ושם על סמך מה שאני יודע ועל סמך מה שלמדתי מפה, אבל היו דברים באתרים מחו"ל שאני לא מכיר כמו מודם סלולארי ומאיצים גראפיים שלא ממש הכרתי. אז אני אשמח לכל עזרה והסבר. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג 5lbs * האם נד…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by computer_freak,

למה בעצם אי אפשר במחשב נייד לבחור חלקים כמו ב pc?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  12. Started by nikosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר ( Photoshop, Lightroom ..) לעיתים רחוקות עריכת וידאו. שימושים כלליים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  13. שימו לב, כרגע זה לא כולל צורב והארדיסק כי יש לו מהישן וזה צריך להיות מבוסס על מעבד אינטל. הוא רוצה להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות גבוהה (לא חייב מקסימלית). לפי מה שבדקתי על i3 דרך tomshardware זה לא צוואר בקבוק והשפעה על משחקים זניחה, אז התמקדתי במאיץ גרפי. המלצות? שיפורים? Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מבצע ! Gigabyte GA-H55M-D2H + Patriot 2GB DDR3 1066Mhz, יחידות 1 ₪525 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2222 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪139 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2208 LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪838 http://www.rsm.co.il/pro…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by yanivkatz,

אני מעוניין לקנות NetBook ויש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748448 Toshiba NB250-101 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9643&perur=2&t=1&c=531 אם יש לכם הצעות יותר מפתות מהמיני ניידים האלו אז אני אשמח תקציב עד 1500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  15. המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by Odedb52,

אהלן... ראיתי את המפרט הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1231 ונראה לי אחלה מפרט במחיר מעולה.... הרכבתי את אותו המפרט (חלקים מסויימים, כמו ספק בחרתי פשוט חלקים שווי ערך) ב- TMS ויצא לי כ450 ש"ח יותר.. ומכיוון ש- TMS ידועים כלא יותר מדי יקרים.. השאלה שלי האם יכול להיות איזשהו "קאצ" (לא נראה לי אבל ספרו לי אתם) או שזה פשוט מחיר מוזל מכיוון שזו מערכת "מוכנה"... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤435 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמ…

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by almogas,

Apple Mac Book Pro 15.4” 2.66 GHz, Z0GG מעבד: Intel Core 2 Duo 2.66GHz זיכרון: 2X2GB 1066 MHz DDR3 SDRAM דיסק קשיח: 320GB 5400RPM Serial ATA צורב: SuperDrive X8 (DVD+/-R DL/DVD+/-RW/CD-RW צג: 15.4”,LED-Backlit Glossy Widescreen 1440X900 מתאם גרפי כפול: NVIDIA GeForce 9600GT and 9400M זיכרון וידאו: 256MB DDR3 SDRAM shared סוללה מובנית, עד 7 שעות עבודה מערכת הפעלה: Mac OSX 10.6 Snow Leopard לוח מקשים מואר מידות גובה: 2.41 ס”מ, רוחב: 36.4 ס”מ, עומק: 24.9 ס”מ, משקל: 2.49 ק”ג אחריות: 3 שנים חבילת תוכנות: Adobe Design Premium CS4 את המחשב אני יכול לקנות ב 8500. מה אתם אומרים עליו לעריכה של תמונות(סטודנט) ,אם יש מחשב במחיר נמוך יותר שיכול לענות על דרישותי. תודה

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש קופסא בלבד בלי ציוד היקפי. אני מחפש מחשב לעבודה בסיסית בעל מארז שוכב (כמו HTPC ) בעל אוורור יעיל. אין צורך בצורב , כ.מסך(הנוכחי כ.מסך בעל hdmi אז אין צורך לשדרג) חובה לפחות 4GB זיכרון . (אם יהיה מעבד quad במחיר סטייה נורמלי אז יתקבל בברכה) יום טוב ותודה.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by trance_lover,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 765.87 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 248.12 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD [ ¤ 114.46 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 762.07 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 982.34 ] Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.22 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 131.86 ] 1 CD-RW…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  20. Started by Cesaro,

הערה קטנה:אשמח לקבל מפרט רק מivory\ksp או משהו שנמצא באזור הקריות בלבד.(לא חיפה) תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 2000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300,עדיף לא לחרוג מעל 2300 אבל עם חריגה קטנה אז סבבה שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO,BATTLEFILED,COD,FAR CRY •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25G…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  21. שלום, בימים האחרונים התחלתי לבנות מפרט למחשב חדש, ותפסה את תשומת ליבי ארכיטקטורת LGA 2011 (הכוללת את i7-3820). בדקתי את רשימת המפרטים המומלצים באתר, ולמרות שהיא מאוד מעודכנת הארכיטקטורה החדשה (ו-i7 באופן כללי) נעדרים ממנה. רציתי לשאול- האם i5 באמת כה קרוב בביצועיו ל-i7 שאינו משתלם? (כי מנק' מבט הדיוטית זה לא נראה ככה- גודל Cache למשל) האם הארכיטקטורה החדשה לא משנה את המצב הקיים? אותי הלהיבה התמיכה ב-Quad Channel לזכרון. תמיכה בארכיטקטורה החדשה עשתה לי קצת בעיות- הסתדרתי עם לוח האם אבל מאוורר קשה למצוא. הארכיטקטורה תתפוס בוודאות והמבחר יהיה עשיר יותר? האם לדעתכם יכול להיות שלא תהפוך לפופולרית בזמן הקרוב (או לעולם לא?) אני מתכוון להריץ Linux עם וירטואלי…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by opaopa,

אהלן. אני רוצה ליקנות מחשב חדש ויש לי רק 2500 ש"ח. המחשב הוא למשחקים, אני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות מספיק לי שהמחשב יריץ את המשחקים, אני לא אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני לא מתכוון לעשות OC. אני צריך מארז + כונן קשיח + זיכרונות + מעבד + לוח אם + כרטיס מסך. לא יודע מה עדיף אינטל או אי אמ די, נירא לי שאתם יודעים מה עדיף. בבקשה תרכיבו לי את המיפרט הכי טוב בתקציב של 2500 ש"ח. יש לי מסך שטוח 19 אינץ'. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by hai555,

שלום רב אני מתעניין לקנות מחשב נייד לעבודות אולפניות מחשב חזק ראיתי שיש כרגע את המעבד Intel® Core™ i9-14900HX, אבל שמעתי שהמעבד החדש שיצא יצא בקרוב למכירה ? מה הצפי ? האם כדאי לחכות ?

24. Started by rubberDucky,

שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  25. שלום רב מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב ביתי ללא מסך עד 3000 ש"ח על בסיס I3 או I5. צרכים: משחקים, אינטרנט, אופיס. תודה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים