ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני צריך מפרט של עד אזור ה-2000 שקל ללא מסך , שיהיה בעיקר לגלישה באינרטנט אימיילים... ומדי פעם קצת משחקים.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מפרט סופי למשחקים כבדים שבניתי.אחרי שינוים ולבטים רבים זה המפרט שאני הולך עליו,אשמם לקבל הערות,הארות וכו'. תודה מראש לעוזרים וחג שמח! המפרט מSKYPC 992 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 637 לוח אם ASUS P5KC 365 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 412 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ 1564 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe 450 מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 484 ספק כח ThermalTake ToughPower 600W 1384 מסך מחשב Asus 22" VW222U 2ms סה"כ 6289 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מSKY PC אני מזמין את זה: (כן, אני מודע לכך שזה בלי הארד דיסק. יש לי הארד דיסק. אמנם ישן אבל עדיין עובד) כרטיס מסך - אין התלבטות. מעבד - גם אין. לוח אם - גם אין. אני מעדיף אותו על פני המתחרים רק בגלל הקבלים שלו. זכרונות - מה זה כבר משנה CL5 או CL4... פחות מחיר אז CL5. מארז - אני לוקח מארז שחור שלא יראו לכלוך וזה סתם מגניב למודינג. ספק כוח - אין בכלל התלבטות. ואני מזמין קירור AC Freezer 7 Pro מפנדה מחשבים. אני רק מתלבט אם כדאי לקחת את הקירור הזה או לא... אולי יש יותר טובים ? (באיזור ה150 ש"ח) עוד שאלות: אני מזמין חלקים ומרכיב הכל בבית. עכשיו, מה אם משהו משתבש אחרי שהרכבתי. נגיד נשרף הזכרון או הכרטיס מסך אחרי כמה זמן... מה אני עושה בדיוק? שולח את זה להם בדוא…
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות הרכבתי מפרט למחשב אשר יתאים לדרישותי. חשוב ביותר שהמחשב יהיה ממש שקט אבל ממש. אשמח לשמוע את חוות דעתכם ואולי המלצתכם לשינוי למרכיבים שקטים יותר. תקציב בערך 4000 ש"ח 2. המטרות אינטרנט, אופיס, תמונות וצפיה בסרטים. גם אם המפרט שבחרתי הוא יותר מדי למטרותי אין ברצוני לרדת ברמה. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש מקלדת ,עכבר ומסך). כרטיס טלויזיה שברשותי יותקן מחדש. 4. אין צורך בכונן נוסף. 5. אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. 6. קירור ועיצוב לא חשובים היות ואין בכוונתי למשחקים כבדים. 7. ברשותי מערכת הפעלה שתותקן מחדש. 9. שקט!!! 10לא OC 11. לא מתכננת משחקים כבדים!! מקווה שהפעם האינפורמציה שלמה ואקבל תשובה! מארז: antec sonata III with 500 watt psu לוח אם: asus p5q-e-atx מעבד:…
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ חדש, Asus N56VB, מעבד I7, http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VB#specifications הבעיה היא שהוא מגיע עם Win8 המקולל, לא תיארתי לעצמי שתהיה בעייה לרדת גרסה עם מחשב שכזה, אבל לא מוצא פתרון באתר של החברה לא מופיעים דרייברים לגרסה 7 ואני מעוניין לדעת האם מישהו כאן התקין win 7 x64 על המחשב הזה ומהיכן הוא השיג דרייברים תקינים..? או אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר שעוזר בזה. המפרט של המחשב מצוין, אבל מערכת ההפעלה המחורבנת הזו הורגת אותי, אנא עיזרו..
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לחברה שלי יש מחשב נייד של HP 620. המחשב דיי ישן בן כ3 שנים, עבר הרבה העללויות. לפני חצי שנה הבטריה חדלה לתפקד, ועכשיו אנחנו משתמשים בו רק בעזרת חיבור ישיר לחשמל. אבל החיבור ממש לא יציב, ואם מזיזים קצת את הכבלים או המחשב המחשב נכבה. למשהו יש רעיון איך אני יכול לקבע את חיבור החשמל?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, הראשון(1) : Dell Inspiron 5010 Core i7 4GB 640GB כרטיס מסך עצמתי ATI Radeon Quad Core 1GB מחשב איכותי הכולל חיבור HDMI לאיכות צפיה מושלמת (במסכי LCD TV או פלזמות) זיכרון מהיר ביותר 4GB DDR3 1333Mhz מעבד החדש Core i7 740QM במהירות 1.73GHz כרטיס מסך עצמתי : ATI Radeon Quad Core HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB מסך איכותי "15.6 LED ברזולוציית HD דיסק קשיח ע נ ק בנפח 640GB אין סוף מקום לאיחסון קבצים, סרטים ושירים מחיר - 4,450 ש"ח מוואלה שופס( http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010Ali74#shidrug ). השני (2) : Acer Aspire 5740G-624G Colur Blue Navy CPU Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066 Memory 4GB DDR3 1066MH…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, קיימים מחשבים עם מסך בגודל 15.6'' עם רזולוציה "רגילה" - 1366X768 וקיימים עם רזולוצית "FULL HD" - כלומר 1920X1080. השאלה היא, איך זה מתבטא בעבודה היומיומית ? האם האייקונים והכל קטנים משמעותית ב- full_hd ? אם אני מפעיל משחק ברזולוציה "רגילה" על מסך full_hd, הוא יראה פחות טוב מישירות על מסך בעל רזולוציה "רגילה" ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש לעיצוב גרפי - בתוכנות ArtRage, Flash, Fireworks, Photoshop, וכן לתלת בתחום המידול שימוש ב- ZBrush, Mudbox, Poser, Maya. הדגש הוא בעיקר על עיצוב ואנימציה בדו, והמידול הינו מזדמן. המשחקים זה לשימוש מזדמן, אך אני רוצה ליהנות מהם ברזולוציה 1280x1024. התקציב כפי שניתן מעט דוחק. לא נדרש מסך או ציוד היקפי, ולא מתוכנן OC. השקט חשוב, אך בהחלט מובן שהתקציב לא מותיר הרבה לתחום זה. אני מעונין במארז Mid-Tower, אין לי מקום ל- Full-Tower (המימדים של 6a19 למשל זה המקסימום עבורי). לאור ההמלצות השונות בפורום, ולאור התקציב, חשבתי על הרכיבים הבאים, אשמח אם תכוונו אותי במה להשקיע יותר: מעבד - e8200 (האם להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- quad? אם כן, על חשבון איזה רכיב) לוח אם - Giga…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
דרוש מפרט בסיסי למחשב ביתי עד 1.6K ללא מסך לשימוש ילדים בגיל 6 ולצרכים בסיסיים. כולל כרטיס רשת אלחוטי. אופציונלי - רמקולים. תודה רבה מראש! עריכה: גר בהוד השרון, KSP רעננה יהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אחים שלי תעזרו לי לבנות מהרר מפרטט עשו טובה שיהיה מהר כי הוא הולך לקנות הוים כעשוי ככה שימושים במחשב משחקים תוכנת כלליות אינטרנט אופיס וכאלה אני גיימר בקטנה לא משהו כבד במיוחד כעשוי אני צריך מסך מקלת עכבר עדיף גם רמקולים וזהו יאלה עשו טובהה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מפרט: Intel® Core™ 2 Duo processor P8700 ( 2.53GHz 1066MHz 3MB ) Genuine Windows 7 Home Premium 64 NVIDIA GeForce GT 240M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 14.0 " HD Wide LED 1366x768 Industry Standard Touchpad 320GB 5400 DVD Recordable (Dual Layer) 6 Cell Lithium-Ion Intel Wireless Wi-Fi Link 5100 Bluetooth Version 2.1 + EDR שוקל 2.1 ק"ג זמן סוללה (ע"פ האתר 6.5 שעות לסוללת 6 תאים) ומשטח טרקפאד מולטי טאץ' . נשמע מבטיח לא?.. מדובר על הדגם 41896HU http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/y-series/y450
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3K מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים רזולוציה גבוהה במסך 19 אינץ GTA4 COD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא במיוחד (חדר עבודה) 10. האם מתוכנן OC? בינוני + זה המפרט שבניתי מKSP מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore] לוחות אם למעבדי אינטל G…
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
חנוכה שמח לכולם, כמו שהוכיח הBlack Friday שבוע שעבר, יותר ויותר אנשים זונחים את המחשבים הניידים לטובת טאבלטים. אך עם זאת, אין ספק שהצורך של אנשים במחשבים ניידים לצרכים פרודקטיביים גם הולך וגדל. עבורי, חייל בודד משוחרר לקראת תואר ראשון, ועבור אנשים רבים אחרים אין את הרצון או היכולת לרכוש גם מחשב וגם טאבלט. הסקר הנ"ל הוא לא דיון בנוגע לעתיד הטאבלטופים/אולטראבלטים/אופטימוס-פריימים ורובוטריקים אחרים למיניהם (למרות שזה נושא מעניין כשלעצמו). הסקר הזה הוא בשביל להבין מהו ההיבריד הבשל ביותר, שעושה את השילוב המוצלח ביותר בין מחשב נייד לטאבלט ? (כלומר, משלב עבודה פרודקטיבית ובידור באופן הטוב ביותר) ואבקש בקשה נוספת מהסטודנטים שבינינו, אני מתחיל בשנה הבאה לימודי הנדסת חשמל, והייתי ר…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני הולכת לקנות בקרוב מחשב נייד , כבר מצאתי מחשב שנראה סבבה לגמרה אני רק צריכה חוות דעת על המחשב הספציפי הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...3-4055150.html בעיקרון הוא מיועד למשחקים כמו WOW וAION למשל... השאלה היא אם הנייד יריץ את המשחקים חלק בFPS גבוהה בלי תקיעות (הכרטיס מסך שלו טוב מבחינת ניידים? ולאיזה כרטיס הוא משתווה בנייחים?) תודה רבה לעוזרים! (אם יש לכם המלצות למחשבים ניידים אני אשמח לשמוע)
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים מחו"ל ואני מחפש מחשב חזק התלבטתי בין המחשבים האלה: MSI GS70 Stealth-037 http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEAL.../dp/B00JKCHRXC GIGABYTE P27Gv2-CF2 http://www.xoticpc.com/gigabyte-p27g...er-p-7125.html SAGER NP8278-S http://www.amazon.com/NP8278-S-P170S.../dp/B00J43RS9K MSI GT70 Dominator 895 http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=454 אשמח לקבל עוד הצעות עד 1500-1600$ וגם מה דעתכם על החברה SAGER? יש להם אמנם מחשבים חזקים אבל פעם ראשונה ששמעתי עליהם תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ה-Acer Aspire One Cloudbook הוא נייד חלונות אולטרה זול ברוח הכרומבוקים, שיתומחר בכ-650 שח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/אייסר-ומיקרוסופט-יציעו-לנו-מחשב-נייד-ע/
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 שקל אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי מערכת ההפעלה windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב קניתי לפני מספר שנים (2015) מחשב גיימינג בהמלצת אנשים טובים מהאתר הזה בתקציב של 8000 ש"ח אני מעוניין שוב לקנות מחשב באותו תקציב(כולל עכבר רמקולים מקלדת ומסך). אני מצרף כאן את המפרט הישן של הרכישה שלי ואשמח לעזרה בנושא, אולי אוכל לקבל מחשב אפילו טוב יותר עם התקציב. האם אפשר לרכוש מחשב גיימינג טוב יותר עם התקציב הנתון? או שהמחירים לא השתנו? תודה לעוזרים:) המפרט הישן: תאור Desc. מקט SKU 1 i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GH שלוש שנים אחריות CM806460156…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם אפשר לשפר/לשדרג/להחליף, זה למסך 24... תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, רוצה לנצל את המשלוח החינם באמזון ומתלבט בין 2 מסכים. אשמח לקבל ייעוץ. השימושים העיקריים שלי הם גלישה וכו' אבל מדיי פעם גם משחק. יש לי כרטיס AMD Radeon HD 6700 Series מתלבט בין : MZ27AQ ל MX27AQ אני יודע ששני המסכים לא כל כך שונים. אשמח לקבל אופציות נוספות וטובות יותר באותו סדר גודל של המחיר אם יש. (למשל, מה עם Acer XF270HU) תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
היי האם אחד המחשבים האלה מומלץ לקנייה לשימוש בייתי (לא גיימר לא פיתוח)? באתר אחר ראיתי שהמפרט הזה מומלץ הצרכים מחשב 15 אינטש, אמין, מהיר, עדיפות ללנובו תודה נירה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד, כמו BF4, WD, אבל בעיקר BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? די גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן, המפרט ישולב ביחד עם מערכת קירור מים ומיועד לאוברקלוק ומשחקים בהגדרות גבוהות על מסך 22 אנץ' . השאיפה להגיע ל 4GHZ . המפרט כולל : מעבד - AMD PHENOM 940 לוח אם - DFI DK 790FX-M2RS זיכרון - G.SKILL PI Black 4GB DDR2 900(PC2 7200) כרטיס מסך - POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH Radeon HD 4870 1GB עכשיו המחיר יוצא 2400 שח ללא משלוח . כמה שאלות לגבי המפרט - 1. האם יש לוח אם מומלץ יותר ? מאחר ואני מזמין מחו"ל יש מבחר גדול יותר (חנות NEWEGG) ואני לא כל כך בקיא בלוחות של PHENOM 2 . 2. לא בדיוק הבנתי אם ללוח אם הזה יש RAID ? רצוי שיהיה RAID כי למחשב יחוברו 2 הרדיסקים של 1TB . 3. האם השילוב הנ"ל ללא אוברקלוק יריץ את GTA IV בצורה טובה ? (משחק שאני מאוד אוהב) ומה אתם חושבים בגדול על …
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-