עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב חדש של גיגהבייט תראו איזה מפרט מפתה...! פשוט מושלם! http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  2. היי חברה. כבר הרבה זמן שאני בפורום ואניר ואה שיש פה מקצוענים אז אני אפנה אליכם. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש שיהיה בסלון שישמש אותם לאינטרנט ואופיס. שימושים פשוטים - אין צורך למשחקים (בכלל). הדבר היחיד המשמעותי שנדרש מהמחשב הוא שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה שליד בחיבור HD על מנת שאוכל לראות סרטי HD (ואת זה כבר אוכל לעשות עם מתאם DVI->HDMI וכבל HDMI שכבר יש ברשותי). נ.ב- אם זה משנה - הטלוויזיה לא תומכת FULL HD אלא רק HD Ready (אם זה משנה לגבי הנתונים הנדרשים מהרכיבים במחשב..). מספיק גם הכרטיס מסך הזול ביותר שיוכל להריץ HD כמו שצריך, כנ"ל לגבי כל השאר.. לא נדרש הארד דיסק גדול במיוחד ויש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (לא צריך משו רציני בכלל, רק שיהיה דק), עכבר ומקלדת (…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by lahavamir,

משהו יודע מתי הוא יוצא לשוק בארה"ב או באנגליה??

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by zuk666,

היי, המפרט שלו הוא: * amd athlon ql-62 2.0Ghz * זכרון 3GB DDR2 * HD 250 GB SATA * כרטיס מסך ATI readon 3200 HD * צורב, כרטיס רשת, BT.. המחיר הוא 3500. אני אשמח לסקירה קטנה על המעבד מהסוג הזה.... תודה.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by bamenny,

שלום למומחים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 3000 ש"ח ושיהיה קטן וקל (אלה הדרישות הקריטיות) הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, וכתיבת מסמכים. לא אכפת לי גם לקנות יד שניה. מני

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. חבר שלי מתכוון לקנות מחשב חדש כולל מסך ומיקדלת+עכבר הנה ההצעה שלי תנו עצות לשיפור: נתתי שני מפריטים ביגלל שאני לא יודע מה עדיף a-data או twinmos??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by Santa ^^,

שלום לכולם, עשיתי לי מפרט לגיימינג ב5K תגידו לי אם ניתן לשפר אותו בתקציב הזה.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1147 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪197 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪627 מארז: Bitfenix Survivor Core 2X20CM + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חד…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? סהכ התקציב הוא כ5k אבל כבר נרכש מעבד i5 4670K, דיסק samung evo 840 120gb וכן הארד דיסק. אשמח להשלמת המפרט בתקציב של כ3k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא להיות cost effective. אם ניתן רצוי לחסוך אך רק אם הפגיעה היא קטנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. גלישה עם הרבה טאבים, עריכה, תכנות קל, גיימינג יחסית קל נניח civ 5 או sc2 לא חובה בהגדרות הכי גבוהות בעולם אבל שיהיה יפה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by רונן2,

היי יש לי מחשב ישן שהייתי רוצה להחליף לו את הלוח אם, המעבד וכרטיס מסך. כרגע הכרטיס אונבורד. ישמש למשחקים קלים, אינטרנט תקציב כ-800 שח

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by tomereise,

אהלן, רכשתי עכשיו את ה-Lenovo yoga 3 14 ואני רוצה לקנות תחנת עגינה בשבילו, לא צריך המון חיבורים אבל כן חשוב לי DVI, ETHERNET, ו-USB3. יש המלצות? כמה שיותר זול מן הסתם עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  12. Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS מאוורר לוחות אם למעבדי אינטל 1 Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz זכרונות On Board Intel HD Graphics 2500 כרטיס מסך Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX קשיחים SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU ספק כח Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מארזים KSP 1950 ש"ח תודה.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום... הטילו עליי אתגר קטן שאני חושב שתוכלו לעזור לי איתו: מחשב High-End - רק מחשב, בלי מסך, בלי ציוד נלווה. התקציב הוא עד 6,000 ש"ח. אפשר אולי טיפה לגלוש. המחשב הוא בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי HD. ומהמשחקים - בעיקר ל-Flight Simulator. עד פה, הכל טוב ויפה. עכשיו יש גם חשיבות לגודל של המחשב - כמה שיותר קטן - יותר טוב ;D הגודל כן קובע במקרה הזה תודה רבה מראש לכולם.

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  14. אני מחפש מפרט למחשב משחקים עד 6000 שקל גג כולל צורב DVD בלי משחק זה מה שיש לי עד עכשיו אני רוצה לפחות 2 מפרטים טובים מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 לוח: Asus P5B זכרון: TwinMOS 1GB DDRII 800MHZ x 2 (סה"כ 2GB זיכרון) כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB DDR3 PCI-E הרד-דיסק: WD 250GB SATA2 16MB כונן אופטי: NEC 3550A ספק: HEC 500W מארז: לבחירתי תודה למי שיעזור צריך את זה עד יום שישי

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  15. שלום חברה אני מחפש מחשב נייד סביר למטרת משחקים ועבודה עם אינטרנט FACEBOOK ICQ ומשחקים כמו PES2010 FIFA ועוד.... התקציב שלי הוא 2500-3000 תודה מראש רועיי..

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  16. אוקיי אני רוצה לקנות מחשב עוד חודש. ואני רוצה לבנות מפרט + הרכבה אני ניסיתי לבנות מפרטים לבד אבל אני לא הכי מבין HELP ME בכמה כסף? 3000 עד 3500 רצוי פחות מ3500 אבל נגיד 3500 זה מקסימום אל תעשו לי 3680 תודה =] יש לי מסך LCD 22 אינץ' WIDE מקווה שכמה אנשים יעשו שאני ישווה קצת ויברר

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by Idanbs,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 7000 (כולל ציוד היקפי) עם אפשרות לחריגה קטנה במאה - מאתיים שקלים. הוא רוצה כרטיס מסך טוב.. מסך שיכול לנצל טוב את הכרטיס מסך. רמקולים טובים הוא חולה על מוזיקה.. וזהו כל השאר שיהיו טובים גם אבל הדברים שלמעלה יותר חשובים לו.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by amnonco,

המחשב לשימוש משרדי (אינטרנט וכו') וכן תכנות ברמה בסיסית + פלטפורמת מסחר + שימוש לשעות הפנאי (סרטים סדרות וכו'). הדרישות הקשיחות יחסית של פלטפורמת המסחר הן: HD 7200 מעבד מעל 2.5 ג'הרץ זיכרון בין 2 ל4 ג'יגה. תוספת שלי - אפשרות חיבור למסך טלוויזיה (hdmi או display) מסך עדיף 15" ומשהו אבל לא חובה. תודה על העזרה מוסיף שאלה מאוחרת: אין לי אפשרות כרגע לקנות בארה"ב, אבל יש לי אפשרות להביא מאוסטרליה. האם באוסטרליה מחירי הניידים זולים יותר? אמנון

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by lover323,

ההפרש במחיר הוא לא רציני (100 שח) איזה מעבד חזק יותר לשימושים: אינטרנט, אופיס, תיכנות, עבודה עם תוכנות כבדות וקצת משחקים

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר לתכנות, שימוש ביתי - office, internet, קצת משחקים לא כבדים במיוחד. ללא מסך, אך עם כל הציוד ההיקפי - כולל צורב וDVD. אשמח לקבל גם המלצות לחנויות זולות וטובות. כאמור בסכום הינו 3000-3500 ולא יותר. אשמח לקבל מפרטים מבוססים intel וגם amd

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  21. המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by Yehuda7,

יש לי מחשב נייד עם חיבור של HD רציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה עם הכבל הזה בעוד שהוא פועל?(אני מתכוון כשהמחשב דלוק) ואם אפשר לחבר את הסוללה למחשב בעוד שהמחשב דולק ופועל עם הכבל חשמל?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  23. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 21-11-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]995[/td][td]1[/td][td]995[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E[/td][td]1090[/td][td]1[/td][td]1090[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td]390[/td][td]1[/td][td]390[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ G…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  24. מצורף קובץ

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  25. היי חברה שלי רוצה לקנות נייד שמיועד לגרפיקה "קלה", גם משחקים "פשוטים" יחסית כמו סימס 3 וכו'... אבל השימוש העיקרי בו הוא כללי. גודל המסך - 14 ומעלה משקל - לא חשוב זמן סוללה - מינימום 3 שעות יציאות מיוחדות - HDMI BlueTooth כונן קשיח - 500GB צורב DVD כמובן אחריות בינלאומית - לא חייב, אבל אחריות 3 שנים העדפה לחברה - Dell או HP קיבלתי 2 הצעות שנראו לי טובות, תגידו לי איזה יותר טוב והאם שווה לקנות אותו, אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת: Dell studio 1558 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i3.htm 4500ש"ח או HP Pavilion DV6-2110 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749148 4300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.