עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צורב כבר יש- NEC RW ND-3550A, משחק ברזולוציה 1280*1024 תודה

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by -Tal-,

שלום לכולם מה דעתכם על Dell n5110 i7-2630QM עם שימוש בתוכנות כגון Revit, AutoCAD, Sketchup ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  3. יש לי 2 הארד דיסקים של 500 גיגה ביחד. אני רוצה מחשב למשחקים -כל החדשים שיצאו , עם כרטיס מסך מסדרת 8800 (נראה לי שהוא הכי טוב כרגע...), מעבד טוב ולוח אם. את כל שאר הדברים כמו מסך, כרטיס קול, מקלדת , עכבר, הארד דיסק, זכרונות, כבר יש לי. תודה

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  4. אני זקוק למפרט למשחקים בתקציב של עד 2800 ש"ח, לא כולל מסך וכרטיס מסך. בנוסף חשוב שבלוח יהיה כרטיס מסך מובנה טוב ככל שאפשר ע"מ שאוכל להשתמש במחשב עד שיגיע הכרטיס מסך מחו"ל. המחשב יהיה מבוסס על מעבד e?Athlon64 3600+ X2 DualCor לפחות. תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 943 צפיות
  5. הדור של מחשבים חדשים לא מוכן ל- DDR5 +PCI-E5.0 1. אינטל ו- AMD מביאים מעבדים חדשים לשוק עם יכולות מרשימות אבל במחירים מופקעים לאור חוסרים בחומרי גלם +עודף ביקוש של צרכנים 2. PCI-E 5.0 - דור חדש של רוחב פס שלא יהיה שווה הרבה לקונה מחשב זה אין כרטיסי מסך עם PCI-E 5.0 ולא יהיו עד 2023 וגם אז יקח זמן לנצל משהו מרוחב פס זה 3. אין M.2 PCIe 5.0 SSDs למחשבים אלו ולא יגיעו עד -אמצע 2022 תוסיפו לזה מחירים פי 3 ממחירון יצרן 4. זכרון DDR 5.0 - שוב מתחיל סיפור של מחירים גבוהים לאור חוסרים בשבבים וגם במהירות התחלתית של 4800MHZ כמו לרכוש DDR4.0 במהירות 2133 MHz למה לרכוש טכנולוגיה שלא בשלה כלל ולא ממצא את הפוטנציאל במהירות . ב- 2023 מהירות …

6. אני מחפש המלצות לשדרג את המפרט שלי למשחקים ולפעמים גם סרטים

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  7. היי לכולם. לפני מספר ימים בניתי מפרט מחשב ב2500. בעזרתכם כמובן... אבל לאחר שהבנתי שאני מגזים עם כרטיס המסך בהתחשב בזה שאני לא גיימר מטורף אלא משחק במחשב פה ושם ובעיקר לומד ועובד עליו החלטתי להפנות את המשאבים(כסף!) למעבד. אני זקוק לעזרתכם בבחירת מעבד וכרטיס מסך מתאימים לצרכי. הייתי שמח אם הייתי מצליח להשתדרג ל C2D (במקום הE5200 דואל קור) אבל לא אתנגד גם לAMD במיוחד לאור הכתבה שהודיעה על ירידת מחירים! אשמח לשמוע את דעתכם מפרט נוכחי: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…

8. היי חבר'ה אין צורך בציוד הקפי ומסך שהמחשב יטוס ולא יעשה בעיות.....לוח אם ASUS, כרטיס מסך אפשר מובנה או משהו פשוט זכרונות לפחות 2 גיגה..עדיף אינטל משהו חזק..השאר תבחרו

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by shocky,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבנית קונפיגורציה למחשב שמיועד בעיקר למשחקים. חשבתי ללכת על המפרט הבא: AMD Athlon 3000+ 939 ASUS A8N-SLI 939 GeIL 512MB DDR Value Dual Channel WD 80GB SATA LEADTEK FX6600GT 128Mb PCIx DVD Toshiba Compucase CI-6A19 White סה"כ 5030 שח + הרכבה 170 שח = 5200 ש"ח מה הייתם משנים (אם בכלל) במפרט בלי להוסיף למחיר? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  10. היי האם אחד המחשבים האלה מומלץ לקנייה לשימוש בייתי (לא גיימר לא פיתוח)? באתר אחר ראיתי שהמפרט הזה מומלץ הצרכים מחשב 15 אינטש, אמין, מהיר, עדיפות ללנובו תודה נירה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  11. שלום לכולם,אז כמו שרשמתי התקציב הוא 5000 והמחשב ישמש בעיקר לעריכת שירים בתכנות כמו Virtual DJ ואני מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה ולראות בעזרתו סרטים.גודל מסך רצוי: 15.6 אינץלא יודע אם זאת דרישה מיוחדת אבל אני מתכוון לחבר אליו גם מקלדת ועכבר אלחוטייםתודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by g.r,

ברצוני לקנות מחשב עד הסכום המפורט לעיל המחשב יהיה מיועד לגיימינג וגם לקצת סטרימינג להלן המפרט אשמח לחוות דעת. (סליחה על הצילום הגרוע )

13. שלום לכולם אחרי שיטוט רב אני די סגור על מפרט, והייתי רוצה את דעתכם לפני הקנייה. השימושים הם: צפייה בHD (דורש שקט), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו (מה שמחייב אותי לכ. מסך של nVidia כי אני משתמש ב Avid). ללא OC ומשחקים. המפרט הורכב בעזרתו של hw_joe, למרות ששיניתי כמה דברים. תודה ג'ו. ולהלן התוצאות: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤582 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS ז…

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by nyop,

שלום, קניתי את הנייד הנ"ל לפני שבוע אחרי סקר שוק ארוך מאוד, ולהפתעתי גיליתי שהtouchpad לא אסתטי (לא יושב בדיוק במקום) ובנוסף הכפתורים של העכבר לא מתפקדים לחלוטין. החזרתי את המחשב וקניתי את אותו הדגם במקום אחר ולהפתעתי שוב אותה הבעיה בtouchpad.... האם הבעיה מוכרת בדגם הזה? די מאכזב הסיפור נראה כאילו הם ניסו לחקות ללא הצלחה את הtouchpad של apple .... מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף דגם?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  15. אשמח לקבל מידע כמה שווה המחשב הישן שלי? מעבד: intel i7 860 לוח אם: Gigbyte-P55-UD3L זיכרון: G.Skill 4Gb- DDR3 1666 דיסק קשיח: שני דיסקים של 1 טרה של WD, סידרת BLACK, סה"כ 2TB. כרטיס גרפי: Gigabyte- GTX275 ספק כוח: חדש לגמרי (4 חודשים) של 550W - Seasonic מארז: Antec - P180 כונן-צורב DVD של LG- SATA ציוד נלווה: מקלדת מיקרוסופט wave 2000, עכבר לוגיטק m510 ורמקולים Altec מסך- דל 2209WA- נקי ויפה בלי פיקסלים שרופים.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by castor_troy,

שלום רב! מה שיש לי כרגע זה : - כרטיס מסך agp 8x - nvidia geforce 6800 128 mb -4 זיכרונות של geil golden dragon . כל אחד 256 מב ddr400 -הרד דיסק 120 gb sata maxtor - ספק enermax 420 'w noisataker ver 2 - מארז , מסך, צורב רגיל וצורב דיוידי , עכבר מקלדת ופלופי כמובן מה שאני צריך זה : לוח אם : אני רוצה רק של gigabyte מעבד : amd 64 bit השימוש שלי הוא בעיקר במשחק counter strike . רצוי כמובן שהזכרונות יעבדו בדואל . תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by rost1k,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שיש בו רק מעבד חזק יש לי כרטיס מסך HD4850 וזיכרון 2 GB תודה. 1. מה התקציב המקסימלי? 1600 לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1650 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כן 1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  18. בלי מסך וצורב וכל ציו הקיפי מחפש מחשב שיחזק מעמד טובבב ועוד דבר מאיפה אתם מממליצים לי לקנות אותו

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  19. שלום רב, בעבר נעזרתי בכם בצורה טובה בחיפוש מחשב בסכום גבוה יותר, הפעם אני צריך שתרכיבו לי הצעת מחשב בסכום של בערך 3300 שקל (אפשר לשחק עם הסכום כלפי מעלה אבל לא דרמטית). עקרונית אני מעוניין במחשב עם מסך LCD רצוי 17 אינץ', עם WIN XP מקורי, לא צריך כרטיס מסך מיוחד (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים ופחות למשחקים, אבל רצוי שהוא יאפשר הרצה של משחקים ברמה מסוימת). אם אפשר גם המלצה למדפסת (הצעות גם למדפסות לייזר שחור לבן יתקבלו בברכה). תודה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 943 צפיות
  20. אהלן, מבקש מפרט למחשב לתכנות וגרפיקה בעיקר (קצת סרטים ומשחקים) בתקציב של עד 4K (ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח) 1) תקציב : 3500 עד 4000 ש"ח 2) שימושים : - פיתוח תוכנה (.NET,visualStudio ) - גרפיקה ועריכת וידאו (כתחביב 30% שימוש) MAYA,3dMAX,PhotoShop - משחקים (בסגנון flightSimulator) וסרטים 3) יש צורך בציוד היקפי לגבי מסך מתכנן על 23" FHD 4) מבחינת שקט - עדיף כמה שיותר (7 מ 10) 5) ללא OC 6) לא מתוכנן שדרוג משמעותי מעדיף משהו שימשוך לשנים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  21. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש להחליף את הנייד הקיים שלי. השימוש הוא לצפייה ב HD 720\1080 mkv/bluray ועבודה יומיומית של אופיס\אינטרנט. חשוב לי מאוד השקט ואני מוכן להשקיע כסף בשביל זה. אני לא רוצה לשמוע את המחשב (עד כמה שאפשר כמובן). אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר , רמקולים או מערכת הפעלה. הארד דיסק מכיוון שיש לי NAS יכול להיות 500 ג'יגה למרות ש1TB לא עולים הרבה יותר. אני שוקל ללכת על מארז שטוח (HTPC) מכיוון שזה יכנס לי בדיוק במזנון שיש את הרסיבר וכו' שם. מארז קטן ככל האפשר יהיה עדיף. כרטיס מסך אני צריך עם יציאת HDMI כמובן ועדיפות לקירור פסיבי (שוב בשביל השקט) אשמח לעזרה במיוחד עם הלוח אם, זכרונות, מעבד (כולל קירור שקט למעבד) וספק כוח שקט כמובן. אין לי העדפה לחנות, מבחינת תקצ…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין בהצעות למפרט של מחשב בעלות מקסימלית של 4K ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למטרות עיצוב גרפי ולכן חשוב שיהיה לו כרטיס מסך חזק ויכולות עיבוד גרפיות גבוהות. רעש וכו' בעל עדיפות נמוכה יותר, כן רצוי קירור סביר. אני מעוניין גם לשמוע האם למטרות אלו עדיף אינטל או AMD במעבד ו-Geforce או Radeon בכרטיס המסך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  23. הי, אבקש המלצה למחשב נייד למהנדס שעובד בסולידוורקס ומסתובב הרבה משקל בין 2-3 ק"ג מסך-מינימום 14" מחיר- עד 8000 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by Game5,

שלום , אני לא מבין ולא מכיר את התחום של מחשבים ניידים , לכן אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד... אני מבין במחשבים נייחים (חומרה). אני צריך מחשב נייד לצורך עבודה משרדתית: אופיס , אינטרנט , אולי סוליטר וכו' אין לי הרבה מושג מה הולך בניידים , אבל אני מעדיף משהו שישקול פחות ויהיה נוח לעבוד איתו (מקשים נוחים , צורה נוחה , מסך טוב וכו'). אם מישהו שקנה מחשב נייד לצרכים כאלו או מבין בנושא ויכול להמליץ לי אז תודה רבה ... תודה , אבי

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  25. שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,

• 1 תגובה
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.