ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי בימים האחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה במסך,כשאני סוגר את המסך בזמן שהמחשב דלוק , ופותח אותו בחזרה ולוחץ על כניסה לשולחן העבודה , יש מן הפרעות כמו ריצוד עם פסים,גלים כאלו למשך שנייה , זאת אומרת פתיחת המסך לא נקיה בפתיחה , אבל בזמן עבודה הכל פועל 100%, יכול להיות בעית כרטיסיי מסך? רוני
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנתיים שאני מחבר את הלפטופ ל-LCD באמצעות כבל HDMI ואין שום בעיה. לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל קטנה ומאז אין סאונד כאשר אני מחבר את הלפטופ , המסך לבד עובד כרגיל והלפטופ עובד כרגיל אבל רק בחיבור ביניהם ישנה בעיה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושיעבדו הכי טוב שאפשר בתקציב הנל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כולל 22 אינצ' רזולוציה מקסימלית * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Mafia.II , Call of Duty Modern Warfare 2 וכו.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
משתמשת בעיקר מהבית, בעיקר באופיס ובגלישה באינטרנט. משהו שמסוגל להוריד מוזיקה וסרטים במהירות גבוהה ולצרוב אותם. אם אפשר, חיבור למסך טלוויזיה LCD ולמצלמת וידאו. התקציב - גג 4,000, רצוי פחות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב ASUS חדש עם יציאות DVI ו- HDMI כשברצוני לחבר אותו לטלויזיה ישנה עם יציאת בננה RCA ו S-VIDEO. איזה כבלים צריך ומה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי מטען רכב למחשב נייד מיני שלי דגם:msi wind u100 זה המטען רכב: http://cgi.ebay.com/CAR-UNIVERSAL-LAPTOP-NOTEBOOK-DC-CHARGER-ADAPTER-9536-/350363830879?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item51934fca5f רשום במחשב שלי מטען 20V
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עד כמה חשוב מסך ANTI GLARE? השימוש יהיה בתוך הבית/בכיתה במכללה
-
- 17 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מנגנון שמפסיק את הטעינה של המחשב נייד שלי ברגע שזה מגיע ל100% טעינה? כי יש פעמים שאני מוריד קבצים במחשב והשקע חשמל מחובר למחשב,האם זה הורס את הסוללה ברגע שזה מגיע ל100%? או שיש מנגנון שמפסיק את הטעינה ברגע שהוא מגיע ל100% טעינה? המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני בפנמייה אז זה בעיקר להעביר את הזמן ולשחק מוזיקה וכאלה.. * גודל המסך?בין 14.6-15.6 * משקל רצוי?2.0-3.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אממ שיספיק ל4-5 שעות כלומר 4 שעות נגיד שאני על הפייסוק לא על איזה משחק כבד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אמממ לא נראה לי אבל לא איכפת לי שיהיו * בלוטות?היום יש בכל מחשב זה לא כזה משנה.. * גודל מינימלי של כונן קשיח?מינימום 500 לא פחות * צורב DVD?גם יש על כל מחשב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אממ לא יודע בדיוק מה ההבדל אבל עדיף כמה שיותר זמן אחריות כי בפנמייה אם גונבים או משהו אז שיהיה אחריות אז זה פסדר אם זה יהיה אחריות לשנה אבל אם אפשרות להרחיב * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו'. אם יש אפשרות להרכיב מפרט שיעבדו בו גם משחקים ברמה סבירה - מה טוב. 3. אין צורך במסך מחשב, CD ROM, מקלדת ועכבר 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שלא יהיה טרקטור אבל שלא יבוא על חשבון ביצועי המחשב. 9. עדיפות לחנות בתל-אביב. 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא קריטי תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב +מסך התקציב הוא 3000-4000 המפרט שהיה מסך 20 אינטש -22 משהו סביר מעבד טוב 4 ליבות אם אפשר אינטל לא חובה אבלשהיה מתקדם לוח אם מתאים למעבד דיסק קשיח 500 G כרטיס מסך משהו סביר זיכרון 2G כרטיס קול 7 -8[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:26:46 ממוחמה אתה יכול לעזור[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:28:38אתה יכול לעזור או שתגיב[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:33:21אתה יכול לעזור אני ענה על כל מה שצריך כרטיס רשת אני אשתמש במחשב בצרכים הבאים סקייף קצת משקים פייסבוק גלישה באינטרנט
-
- 65 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בהרכבת מפרט,זה בעצם המפרט שאני בניתי רציתי לראות אם יש משהו שאני יכול לשנות.ההתלבטות היא בעצם בלוח-אם.חבל שאין כאן איזשהוא מדריך או לוחות אם ממולצים כמו שיש בפורום של כרטיסי מסך. אז לעיניין: המחשב הוא למשחקים נטו.יש לי כבר כרטיס מסך ומסך.התקציב הוא 5000 שח בערך מעבד: [/][..] INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - BOX₪1495 לוח אם: [/][..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] CORSAIR DOMINATOR 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL8 : CMD4GX3M2A1600C8 ₪895 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ₪511 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪362 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 - זמין במלאי ₪227 קרור למארז: [..] ANTEC TRICOOL BIG BOY 200mm ₪163…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו ואני מחפש משהו חדש. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה, סרטי HD, הורדות וכד' .. משחקים לא ממש, אבל כרטיס זכרון נחמד לא יהיה רע החלקים שאני צריך הם: לוח אם - עדיפות ל asus or gigabyte מעבד - עדיפות core i5 כרטיס מסך - משהו פשוט, אני לא ממש משחק מארז ספק זכרון פנימי כל השאר כבר יש לי .. ניסיתי לבנות משהו בעצמי, אני לא הכי מבין בזה ממש אבל זו הכיוון, אשמח לליטושים נוספים וכד'. מעבד Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L Rev2.0 H55 CHIPSET זכרונות Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe ספק FSP Epsilon 80Plus 450W מארז ANTEC Nine Hundred 900 …
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ------ 3500 ש"ח וללא חריגה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?----- לנצל את כול התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?---- לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?-------משחקים כבדים,סרטים וגלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?------ יותאם למסך 22-33 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ומולטי טסקינג ( שאני יוכל לראות סרט HD לצרוב דיסק להוריד משהו ולעשות UNRAR.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ' רזולוצייה הכי גבובהה 1050-1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? ממו RPG וייריות.. * לאילו הגדרות גרפיות המ…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, המחשב יריץ תוכנות שדורשות ביצועים טובים מהמעבד ועדיפות נמוכה למשחקים. האם המפרט הזה טוב?(עם שדרוג RAM כמובן) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10566
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אנירוצה לקנות מחשב נייד 14 אינץ לצרכים סטודנטיאלים - כתיבת עבודות וגלישה באינטרנט. שמעתי על שני מחשבים מומלצים: dell inspiron n4030 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 lenovo ideapad u450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 מה שכן חשוב לי הוא שמחשב לא יתחמם. אני חושבת שהדל כן מתחמם כי אני יודעת שהאח הגדול שלו (n5030( כן מתחמם והלנובו לא מתחמם. איזה מחשב מומלץ? האם יש מחשב אחר בגודל 14 אינץ מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
עזבו חלק חלק האם ניתן להרכיב מפרט כולל הכל במחיר טוב יותר מזה? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 כפול 2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5 SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze צורב LG GH22 SATA x 22 Black מארז אין לי מושג איזה אבל אמרו לי משהו מאוד פשוט.. ושאני לא צריך משהו גדול ומפואר כי המערכת הזו יכולה לקרר את עצמה טוב מאוד גם בלי מארז ענק..
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לבנות מפרט, אז אספתי לעצמי רכיב מפה ורכיב משם. איך בודקים שכל החלקים במפרט מתאימים זה לזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה עברית, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1304 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪534…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי IBM T42 היו לי 2 צלמיות חיות/תצוגות קבועות ב-Tray - של אחוזי עומס ושל טמפ' המעבד. נעלמו לי ואיני מוצאן. איך אני משיבן לחיים ו/או מתקין אותן מחדש? תודותיי GPX
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
צריך מפרט שייקנה בארה"ב. תקציב ,בין 4-6 אבל גמיש, כמה כבר ההפרשי מחירים בין ישראל לארה"ב..? שימושים - משחקים (לא בהגזמה), סרטים - HD כבדים , ניגון של M2TS גם כן , רוצה כרטיס מסך מסדרת 5 של רדאון, אם אני מבין הם אמורים להוציא סאונד דרך הHDMI - ואמור להוציא DTS מסטר ודולבי טרו... - זה נכון? אינטרנט זה דיפולט.. לוח אם - תתפרעו... זכרונות גם.. מה שצריך בעיקרון זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך , אולי גם ספק תלוי מה תגידו לגבי הפרשי מחירים אם שווה...[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 18:38:05 UP
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר לחו"ל לתקופה של בערך שנה (לאירופה- אזור שמחשבים עולים יותר מישראל, אז עדיף לקנות פה בארץ) לצערי לקחת את המחשב השולחני הנחמד שלי יהיה סרבול בעייתי ועלול לגרום לשתלומים מיותרים בכל מה שקשור למכס וכו'... הברירה היחידה שלי כרגע היא להשאיר אותו מאחורה ולקנות מחשב נייד... אלא אם למישהו יש רעיון מתוחכם. אני מחפש משהו שיחליף אותו פחות או יותר... ברור לי שאין לי סיכוי למצוא מחשב נייד שייתן לי את אותן יכולות בטווח המחירים הנ"ל אז אני אתפשר על משהו שייתן לי ביצועים טובים, יכולת לשחק במשחקים החדשים היום בהגדרות סבירות (לא מעוניין ב FPS, זה מוריד מהעול). חשוב לי מסך גדול... לפחות 15" כ. קשיח של לפחות 500GB, להבנתי ההבדל בין 5400 ל 7200 RPM הוא יחסית זניח לשי…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד לצורכי כתיבת עבודות סרטים וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה לי מערכת win 7. המסך חייב להיות מט. זמן סוללה בסביבות ה-5 שעות. וכמובן נייד- כלומר 13.3 אינצ'- יותר קטן מזה זה קטן מאוד.. אין חשיבות לכרטיס מסך. לגבי זיכרון אני חושב ש-2G יספיקו לא? כמובן שעדיף יותר... לגבי המחיר אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח אבל כמה שפחות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-