עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaniv1007,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד, כמו BF4, WD, אבל בעיקר BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? די גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  2. היי לכולם, עקב מקרה מצער של לוח אם שנשרף (דקת דומייה לזכרו), החלטתי לקנות לוח אם חדש, מעבד חדש וזכרונות שיתאימו (שאר החלקים מצויים ותקינים במחשב הנוכחי). המעבד הרצוי מבחינתי הוא Intel Pentium 4 2.66, אך ורק אינטל. לוח אם שיתאים למעבד (עדיפות ל- Asus) וזכרונות של 512Mb. תקרה - עד 1500 שקל, בעדיפות גם לצרף לכל העניין מארז חדש (עם כמה שיותר יציאות USB). אשמח להצעות ומפרטים אורנית.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by tazok,

אני צריך מפרט ב3000 שקל כולל מסך 17 בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט.. מה אפשר להוציא מהסכום הצנוע הזה? יש עדיפות מצד הקונה לאינטל אבל אם אין ברירה אני ישכנע אותה ללכת על AMD...

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by OferS16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MW3, BF3 ,קרייסיס 2 וכולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:רמקולי…

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  5. מפרט לגיימירים כבדים, התקציב 10K בלי מסך אבל עם מקלדת ועכבר טובים לגיימרים

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by Gliding,

שלום, אני מחפש קירור למחשב הזה, שהוא כבר בן שנה (נפח הסוללה לאחר כיול לא מצליח לעלות מעל 70 אחוז..בשעה טובה ) ראיתי שכולם בערך אותו דבר מבחינת מבנה, וההבדלים העיקריים הם במספר המאווראים לא בא לי להשקיע בקירור הזה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=280 של ZALMAN אם אפשר למצוא קירור שמציע את אותן תכונות תירוארטיות בהרבה פחות כסף...כמו זה http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1135&ID=1598 ולכן..האם יש קירור מומלץ..אין תקציב..פשוט כמה שיותר נמוך, ושלא יהיה משהו שבעל החנות בונה בחצר שלו משאריות של מכונות כהיסה תודה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  7. עריכה: כתבתי 8000 אבל אני אשמח להוריד את המחיר... (ואם אני אשדרג את הזכרונות זה יעלה) שימושים... משחקים, סרטים, תוכנות עיצוב גרפי (אילוסטרייטור, פוטושופ, פלאש וכו'..) לא מתוכנן OC ----- הודעה מקורית---- מעבד Intel® Core i7 Processor I7-920 http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SLBCH לוח אם ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2986 כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260 של BFG (OCX) http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx או NVIDIA GeForce GTS 250 GPU של ג'יגהבייט, GV-N250ZL-1GI http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3060 ספק כוח Thermaltake‎ - …

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis3, etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by benw97743,

היי אני רוצה לקנות מחשב נייד ב4000 שקל המטרה שלו היא גיימינג בינוני משחקים כמו gta iv bf3 cod nfs fifa13 וגם אינטרנט שירים וסרטים אם תוכלו להמליץ אני מאוד ישמח

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by ymadar,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מחשב מתאים עד 2500 ש"ח. השימושים הכבדים ביותר, מעבר לאלו היום-יומיים כגון אופיס וכו', הם בתוכנות Illustrator ו-Photoshop עם קבצים גדולים ב-300DPI. חשוב שהמחשב ירוץ חלק כשתוכנות אלו פתוחות בנוסף לשני מסמכי וורד, iTunes וכמה טאבים ב-Chrome. חשוב שלמחשב יהיה שני חיבורי USB3 ש לי כרטיס מסך HD 5450 שלדעתי מספיק טוב עבור שימושים אלו, וכמו כן מאוורר למעבד Alpine 11 Pro rev. 2 במחשב לא יבוצע אובר-קלוק ואין צורך בציוד הקפי. את המחשב ארכיב בעצמי, לכן פחות חשובה לי החנות, למרות שאשמח לחנות באזור הצפון (אפילו KSP) תודה לכל העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by almogas,

Apple Mac Book Pro 15.4” 2.66 GHz, Z0GG מעבד: Intel Core 2 Duo 2.66GHz זיכרון: 2X2GB 1066 MHz DDR3 SDRAM דיסק קשיח: 320GB 5400RPM Serial ATA צורב: SuperDrive X8 (DVD+/-R DL/DVD+/-RW/CD-RW צג: 15.4”,LED-Backlit Glossy Widescreen 1440X900 מתאם גרפי כפול: NVIDIA GeForce 9600GT and 9400M זיכרון וידאו: 256MB DDR3 SDRAM shared סוללה מובנית, עד 7 שעות עבודה מערכת הפעלה: Mac OSX 10.6 Snow Leopard לוח מקשים מואר מידות גובה: 2.41 ס”מ, רוחב: 36.4 ס”מ, עומק: 24.9 ס”מ, משקל: 2.49 ק”ג אחריות: 3 שנים חבילת תוכנות: Adobe Design Premium CS4 את המחשב אני יכול לקנות ב 8500. מה אתם אומרים עליו לעריכה של תמונות(סטודנט) ,אם יש מחשב במחיר נמוך יותר שיכול לענות על דרישותי. תודה

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  12. שלום, נניח שברשותי מחשב נייח בעל ביצועים גבוהים (i7 עם 16 גיגה זיכרון וכו') ואני משתלט עליו דרך מחשב נייד חלש וישן יחסית, האם אני אקבל מהירות שמתקרבת למהירות של המחשב הנייח? בפתיחת דפי אינטרנט? צפיות ישירות? סתם זמני תגובה של פתיחת תקיות, office וכו'? מה יהיה השוני בין אם שני המחשבים יושבים על אותה הרשת לבין אם דרך המרשתת? כמובן שאני מבין כי לא יהיה ניתן לשחק עליו על אף יכולותיו של המחשב הנייח, אך אני שאלתי היא בנוגע לשימוש הכללי. האם צפויות בעיות כלשהן? יש תוכנות מומלצות לצורך הremote? יתרונות/חסרונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by ginat.miz,

היי, אני מחפשת מחשב לצורכי לימודים ולשימוש ביתי - בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפיה בסרטים. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הזה: VOSTRO 3460 i5 gf ubonto מפרט בלינק: http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=317∏=3691&page=1&psize=30 תודה, גינת

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by orirafael,

היי, אנחנו מפתחים תוכנה הרצה על כרטיסי מסך. תוכלו בבקשה לעזור לנו לבנות מפרט לתחנת עבודה חדשה? מעבד Intel® Xeon® Processor E5-1650 v3 (15M Cache, 3.50 GHz) 64 ג'יגה זיכרון 2 כרטיסי מסך NVidia K80 500 ג'יגה SSD איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ? מהחישוב שלנו התחנת עבודה אמורה לעלות 45K-50K ש"ח. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by itay-s,

AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,250 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 899 ש"ח OCZ EL DDR 512MB PC-3200 Dual Channel 2x256MB 2-3-2-6 820 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB ViVo 2,990 ש"ח NEC CDROM X 52 CD-3002A Bulk 95 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 565 ש"ח סה"כ 6,999 ש"ח

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  16. רוצה לקנות נייד VOSTRO 1500 של DELL --> http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1500?c=il&l=he&s=bsd והבעייה שחוץ משני חנויות שמצעתי לא יודעה איפה מוכרים אותם במחירים נורמלים. בחנות הזאת -- http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 לפני שבועים מחיר היה 4480 וכבר רציתי לקנות ,אך משבוע שעבר הם העלו את המחיר ל4700 למרות שדולר ירד ובאתר של דל המחיר לא זז כלל והפרש של 1000 ש"ח בינהם לישראל שזה לא הגיוני . פניתי לחנות ולפי התשובה שלהם הבנתי שהם העלו זאת כי הם היחידים שמוכרים אותו .... לאומת זאת חנות הזאת לא מפרסמת מחיר -- http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 אך התקשרתי ונאמר ל…

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  17. מפרט רצוי: זיכרון 2 GB HD לפחות 200GB עדיף עם 4 USB יציאת 1394 כרטיס מסך של אינטל. יצרן איכותי. יותר משנה אחריות (מתאים גם שנה אחריות ואפשרות לקנות הרחבה). עדיף מעבד חזק (למשל T8100). או מסך "14/"15 עם רזולוציה של 1440x900 לפחות, או מסך "13. יציאת s/video. עדיף עם Numpad (כפתורי המספרים מימין) במקלדת. עדיף עם WiFi בתקן n. עדיף בלי מע' הפעלה מותקנת.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  18. זה מה שחשבתי: [חובה בזיגזג] AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 - לא בטוח אם לקחת אותו או Abit 256MB Samsung DDR PC3200/400 Gigabyte Geforce FX5500 (128 bit) 128 mb - עוד הצעה לכ.מסך עד 600 ש"ח? WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 COMPUCASE CI-6aR1 300w ATX SUPER MIDI -White & Blue Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) = 2,914 ש"ח ו- 2,827 ש"ח במזומן. (קונים במזומן) --------------------------------------- שינויים והצעות האחרות יתקבלו בברכה זה לבן דוד שלי הקטן, הוא משחק הרבה במחשב, והוא מרוצה מהביצועים של המחשב הראשי (AMD-1900\256MB\G4-Ti4400).

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by bhaim,

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i3 8300 3.7Ghz - GMR BEGINNER מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 8100 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte B360M H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX 1050 Ti 4GB OC GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רש…

20. Started by eliXir,

המפרט צריך להיות למשחקים, עיצוב ועריכה. כולל מסך 19 אינצ'. תודה!

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by dan.853,

אני מתעניין במחשב נייד בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיכול להיות כרוך בהפעלת תוכנות כבדות (לא כבדות מידי), ואולי למשחקים פה ושם. אחרי קריאה ובדיקה הגעתי לשני מועמדים סופיים. HP pavilon dv6 1160 ו DELL inspiron1545 HD ההבנה שלי במחשבים ניידים היא כמו של כל אדם ממוצע (אולי קצת פחות), אז אשמח לחוות דעת אם למישהו יש את אחד מהנ"ל, וחוות דעת ע"פ המפרט המצורף (כדי שלא יהיה צורך לחפש) למי שמבין. תודה רבה למי שהיה זמן לעזור... דן hp pavilon dv6 1160:מעבד - intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB אפשרות להרחבה ל8, כרטיס מסך ATI 4530, דיסק קשיח :320GB, שנה אחריות ומערכת הפעלה ויסטה פרמיום. dell 1545: מעבד intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB (לא ברור אם אפשר להגדיל ל8), כרטיס מסך ATI 4330, די…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 4000 חריגה של 100 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) רכיבים שלא צריך לכלול במפרט הם: כרטיס מסך יש לי כבר 4070 TI 12 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך רעש המחשב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

23. אודה להמלצה מטרה - בעיקר צפיה בסרטים + משחקים קלים * גודל המסך - 17.3 רגיל * רזולוציית המסך - ? FHD 1920x1080, רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  24. 1. לא כולל מסך 2. הכרטיס קול לא הכי מעניין אותי- שלא יהיה משהו תותחי ויקר אבל גם לא עלוב. 3. שיהיה עם צורב DVD. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  25. . מה התקציב המקסימלי? 3000(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…

• 9 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.