עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yao Pau,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למינימום קרי 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק Battlefield bad company 2 אולי GTA 5 וגראפיקה UNITY3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). UNITY3D כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 רמת גרפיקה לא ULTRA שיהיה אפילו כמו ב PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 BATTLEFIED BAD COMPANY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by ella1,

שלום. איך מחזירים את המקלדת למצב רגיל? תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  3. Started by אחים באמת,

המצלמה שמובנית שלי ב-LG RD510, לא פועלת דרך הקישור מהמחשב שלי. זה נותן לי הודעה שיישום אחר משתמש בה, וזה אינו נכון לדעתי. אנא עזרו לי.

4. אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב, , התקציב: 4000+- מטרות המחשב:תוכנות CAD (תלת מימד), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים. ציוד הקפי: מסך 22", רמקולים. לא צריך במחשב: דיסק קשיח העדפה למארז ANTEC SONATA III העיצוב ושקט במחשב חשובים לי, לא מתכוון לעשות אוברקלוק, כרגע התוכנית זה להרכיב לבד. חשבתי על משהו בסגנון : קטגוריה שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤ 628 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 448 מסך : SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE ¤ 1,124 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL ¤ 435 צורב DVD : SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤ 127 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  5. אני גר באיזור הדרום ולכן המפרט הורכב ב iqpc באשדוד יש לי טלוויזיה LCD 22'' HD READY שתשמש בתור מסך המטרה של המחשב היא בעיקר למשחקים וסרטים השקט של המחשב חשוב מ 1-10 בסביבות ה 7 אני ממש לא מבין באובר קלוק (אשמח לקבל הסבר) כל הערה או הצעה לשיפור תתקבל אבל אין לי אפשרות לחרוג מעל 3700 שח תודה רבה על כל העזרה! מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪825 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ₪339 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪398 כרטיס מסך: [..] HIS HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪977 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪116 מארז: [..] Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) - …

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  6. שלום רב, התכוונתי לרכוש מחשב שולחני של HP, שיחליף את הדגם הישן יותר שמצוי אצלי. בפורום כרטיסי מסך יעצו לי להיעזר במומחים כאן שיוכלו להרכיב עבורי מפרט איכותי שייתן תמורה גדולה יותר לכסף. אז בכדי שלא יהיו לי אחר כך נקיפות מצפון, אשמח לקבל את המלצותכם, בהתאם לדרישות כדלקמן: 1. מחשב עוצמתי שיריץ תכני HD חלק, בלי קרטועים וללא שום מאמץ. 2. דיסק ענק בנפח 1 טרה (רצוי לחלק לשני דיסקים של 500) 3. המחשב לא מיועד לשמש כמדיה סנטר בסלון (יש לי כבר אחד כזה) ולכן אין צורך במארז ממש איכותי, המקובל למחשבים מהסוג הזה. 4. חייב מעבד של אינטל 5. כולל מערכת הפעלה 6. אין צורך במסך. גם לא במקלדת, עכבר ורמקולים. 7. אין צורך בכרטיס PVR תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  7. * מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by FishnZone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בהכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פעם ב... לראות סרטים ו- PhotoShop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקים יחסית חלשים, אבל אולי בעתיד אני ארצה לשחק חדשים מה שאומר חזקים יותר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכו... אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ GTA 4 חלק באופן סביר (מצידי על MED)... ראיתי את המפרטים המומלצים, השאלה אם אפשר למצוא משהו יותר זול? 1. איזה כרטיס מסך אני צריך? 9600GT יספיק? 2. RAM - שני ג'יגה או 4? אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט כמה שיותר זול.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  10. היי לכולם אני מעניין לקנות מחשב חזק לצורך בניית מכונות VM שבאחד מהם יריץ ORACLE_DATABSE ועוד כמה מכונות קטנות. ועריכה של תמונות PHOTOSHOP תקציב שלי הוא עד 3500 שקל +- ללא מסך תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Processor - Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache (Venice) Motherboard - ASUS A8N-E S939 Nforce4 Ultra 2000fsb PCI-Ex16 2PCI 1PCI-Ex1 4DUAL-DDR400 10USB SOUND8ch 1gLAN RAID ATX Memory - 184PIN DDR 400Mhz 64x64 512MB X2 Graphics - nVIDIA GeForce 7800GT Extreme 256MB 256bit TV-Out DVI HDTV PCI-Ex16 Leadtek WinFast PX7800GTEX TDV256 RETAIL Harddrive - WD 200GB 7200RPM SATA (300MB/s) 8MB זה בעיקרון מה שאני מתכנן לקנות כל השאר יש לי כבר. זה יוצא לי כולל מארז שבחרתי 5500 שקל! האם זה שווה והאם כדאי לשנות משהו... תודה!

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by lumi,

רוצה להרכיב מחשב כולל כל הרכיבים בסכום כולל של 4000 חריגה עד 200 ש"ח מעבד ולוח עם סוקט 939 מתוך ראיה לשדרוג עתידי המחשב מיועד למשחקים לא כבדים ולכן לפחות כרטיס 6600 בנוסף הרכבה למחשב רצוי עם אחריות של 3 שנים לרכיבי הליבה ובנוסף מ לוג'יק ברמת גן זה משהו שהרכבתי יודע שהספק ג'נרי במארז מס' שם מוצר מחיר כמות 0 EZcool N-100A Front USB Black 400W Case 210.00 ¤ 1 ¤ 1 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 ¤ 2 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX 840.00 ¤ 1 ¤ 3 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 350.00 ¤ 1 ¤ 4 SAMSUNG Pleomax PKB-700B Black with Optical Mouse kit 100.00 ¤ 1 ¤ 5 Albatron K8NF4X nForce 4X Motherb…

13. Kלבסוף החלטתי לקחת מעבד aשל אינטל וביחד הם חבר טכנאי הרכבנו מחשב מה אומרים מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box ¤855 לוח אם GIGABYTE GA-945P-DS3 ¤482 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤272 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤569 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤728 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W ¤187 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3172¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

• 15 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by asher501,

שלום לכולם, אחרי שהתרשמתי עמוקות מרמת הידע בפורום ולא הצלחתי למצוא מענה מוחלט לבעיות הספציפיות שלי, להלן מצבי: יעוד המחשב: השימושים הנפוצים: - שיתוף קבצים - גלישה באינטרנט (הרבה אתרים במקביל) - צפיה בסרטים שירדו מהשיתוף... - ארגון תמונות (יש לנו היום 12,000 תמונות והילדים רק נהיים יותר חמודים) - Adobe photoshop elements - תיכנות (Visual studio + Sql Server express (local)) נפוצים פחות: - עריכת תמונות Photoshop השימושים האחרים: אני מסוגל לקבל קריזה כמעט לכל דבר. עשיתי סרטים ב 3dsmax, ערכתי DV, נתפסתי על איזה משחק וגמרתי אותו מכל הכיוונים (pop, halflife2,..), עשיתי סרטוני Flsah לחתנות של האחים שלי וכו' וכו' וכו'. אני מחליף AMD2.6GHZ בן חמש וחצי שנטה להתחמם (קצת בגלל שאין ל…

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  15. שלום פורום נכבד אשמח את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב חדש. 1. תקציב *רצוי*: 5,000. אולם חשיבות ההשקעה לעתיד יכולה להעלות את הגבול גם עד 7-8 אם זה משתלם מאוד. 2. שימוש צפויים: פיתוח תוכנה, משחקים, עריכת תמונות כבדות ועיצוב תלת-מימד. הכל על מסך 24 אינץ' קיים. 3. אין שום צורך בציוד היקפי, כלומר ללא מסך, ללא מסך, ללא מקלדת, ללא רמקולים. 4. אין צורך בכונן דיסקטים צורב אופציונלי. 5. צריך מפרט מלא (לוח אם + זכרון + כרטיס גרפי) 6. השקט חשוב, אך לא מבין בזה יותר מדי. 7. שתהיה תמיכה ל-OC בקלות מה-BIOS, אך זו לא מטרת המחשב. 8. צורך בהרכבת המחשב בחנות, ללא התקנת מ"ע, וללא "מדבקת אחריות" מטופשת שמונעת פתיחת המארז. 9. העדפה לחנות באזור ת"א - ר"ג - גבעתיים - בני ברק. 10. אין בקשו…

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  16. אשמח לקבל מידע כמה שווה המחשב הישן שלי? מעבד: intel i7 860 לוח אם: Gigbyte-P55-UD3L זיכרון: G.Skill 4Gb- DDR3 1666 דיסק קשיח: שני דיסקים של 1 טרה של WD, סידרת BLACK, סה"כ 2TB. כרטיס גרפי: Gigabyte- GTX275 ספק כוח: חדש לגמרי (4 חודשים) של 550W - Seasonic מארז: Antec - P180 כונן-צורב DVD של LG- SATA ציוד נלווה: מקלדת מיקרוסופט wave 2000, עכבר לוגיטק m510 ורמקולים Altec מסך- דל 2209WA- נקי ויפה בלי פיקסלים שרופים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by almogas,

Apple Mac Book Pro 15.4” 2.66 GHz, Z0GG מעבד: Intel Core 2 Duo 2.66GHz זיכרון: 2X2GB 1066 MHz DDR3 SDRAM דיסק קשיח: 320GB 5400RPM Serial ATA צורב: SuperDrive X8 (DVD+/-R DL/DVD+/-RW/CD-RW צג: 15.4”,LED-Backlit Glossy Widescreen 1440X900 מתאם גרפי כפול: NVIDIA GeForce 9600GT and 9400M זיכרון וידאו: 256MB DDR3 SDRAM shared סוללה מובנית, עד 7 שעות עבודה מערכת הפעלה: Mac OSX 10.6 Snow Leopard לוח מקשים מואר מידות גובה: 2.41 ס”מ, רוחב: 36.4 ס”מ, עומק: 24.9 ס”מ, משקל: 2.49 ק”ג אחריות: 3 שנים חבילת תוכנות: Adobe Design Premium CS4 את המחשב אני יכול לקנות ב 8500. מה אתם אומרים עליו לעריכה של תמונות(סטודנט) ,אם יש מחשב במחיר נמוך יותר שיכול לענות על דרישותי. תודה

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  18. אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  19. היי כולם, אני צריך את עזרתכם בבניית שתי מחשבים שונים בעלי צרכים שונים. 1.המחשב הנוכחי שלי בעל טכנולוגיה ממש ישנה ורכיבים ישנים שבתור גיימר רציני (BF2, WOW, ET, FOM, COD2, NWN2, TOTAL WAR Series etc.) לא מספקים אותי, יתרה מזאת נשרף לו הספק כוח והבאתי חדש והסתבר שגם הלוח אם נשרף, לוחות ישנים כאלו כבר לא שווה להחליף בגלל שאני אצטרך לשדרג את המחשב מה שיעלה לי גם פחות או יותר סכום של 2K. לכן אני צריך מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן חלק, ויהיה בעל אופציות לשדרוגים עתידיים (כגון RAM, כרטיס מסך - מה שאומר תושבת PCI-E מן הסתם, מעבד במידת הצורך וכו'). כבר יש לי HD 80GB שאני רוצה לשים במחשב הזה ואם יש אפשרות להרית שתי HD ביחד (מה שהבנתי שאפשר) הייתי רוצה תוספת של עוד כמות מסויימת של …

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  20. שלום, הלך לי המחשב הקודם - Amd 3000 עם 1gb ram (כן עוד קיימים מחשבים כאלו). ואני צריך מחשב שיחליף אותו . כל התפקיד שלו זה בסך הכל אופיס ואינטרנט (כלומר אין שום דרישה מהמחשב), אם אפשר רצוי שיהיה שקט. למשחקים ודברים כבדים יש לי מחשבים אחרים בבית... אשמח לחוות דעת עבור המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11597 (קונה מאייבורי כנראה בכל מקרה, אז הצעות ממקומות אחרים פחות רלוונטים) בחוות דעת אני מתכוון: 1. האם יש בעייה עם הספק כח / לוח אם . 2. האם שווה לשקיע עוד כמה מאות בשביל לקבל מחשב משמעותית יותר חזק (למשל עוד 200 בשביל 8gb זכרון). ואין צורך ב SSD. תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  21. Started by UnwiZ,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אני לא יודע בערך מה הסכום שצריך כי אף פעם לא קנינו, אבל הדבר הכבד היחידי שהיא צריכה במחשב זה לראות סרטים וכאלה (זה מחשב שהיא לוקחת לחו"ל). כמובן שגם לא יתקע ושיהיה טוב, הכי חשוב לה זה שיהיה קל (אחרי הכל היא אישה לא צעירה ) ושהבטריה לא תגמר מהן כי היא לוקחת את המחשב לטיסות ארוכות! אני ממש לא מבין בחומרה אז אם יש משהו שקובע על מהירות של מעמד אז שיהיה משהו בסביבות ה2G. מקום היא לא צריכה המון היא לא משחקת במשחקים וכאלה, אבל שיהיה מקום לסרטים, משהו עד ה250 ג'יגה ככה. וזהו, אלה הקריטריונים, אני אשמח למחיר כמה שיותר זול וללפטופ שיענה על ההגדרות. אגב, מאיפה אתם ממליצים לקנות את זה בסביבת רחובות? יש מקום מומלץ ברחובות שלא דופקים במחיר ונותני…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  22. לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם כי הוא היה ממזמן, ומכיוון שעכשיו כבר נסעתי פיזית לחנות מחשבים.. אז חשבתי לפתוח אשכול חדש.. בהמשך לאשכול הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353488.0 הלכתי למרדנית שברמת ישי, מכיוון שהיא החנות הכי קרובה אליי.. קיבלתי הצעת מחיר על מחשב מסויים שהרכבתי ביחד עם המוכר.. אמנם אין להם הרבה רכיבים במלאי וזה בעייתי, כי אי אפשר להרכיב מחשב ככה באמת אבל ההצעה שקיבלתי מהם העתקתי אותה אחד לאחד לנועה מחשבים (החנות נמצאת בתל חנן ואני מוכן להשקיע עוד רבע שעה נסיעה בשביל חנות מחשבים נורמלית - כמובן אם אתם ממליצים עליה) , במרדנית יצאה לי בסה"כ 2350, בנועה יצא בסה"כ 2040... אני אשמח להערות/הארות בקשר למפרט ומה ניתן לשיפור... AMD Athlon 64 X2 Dual…

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  23. אהלן, מבקש מפרט למחשב לתכנות וגרפיקה בעיקר (קצת סרטים ומשחקים) בתקציב של עד 4K (ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח) 1) תקציב : 3500 עד 4000 ש"ח 2) שימושים : - פיתוח תוכנה (.NET,visualStudio ) - גרפיקה ועריכת וידאו (כתחביב 30% שימוש) MAYA,3dMAX,PhotoShop - משחקים (בסגנון flightSimulator) וסרטים 3) יש צורך בציוד היקפי לגבי מסך מתכנן על 23" FHD 4) מבחינת שקט - עדיף כמה שיותר (7 מ 10) 5) ללא OC 6) לא מתוכנן שדרוג משמעותי מעדיף משהו שימשוך לשנים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by Raped,

שלום, מישהו יכול לבנות לי בבקשה מפרט טוב למשחקים חזקים+גרפיקה עד כ8 אלף (ללא ציוד הקפי) תודה רבה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by gnagar,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר זול ושיהיה סביר לשימוש בייתי 5,000 שקלים בערך.. חייב המלצות !תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.