ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לצורך: משחקים -שיוכל לעמוד בהרצה של משחקים די כבדים (CALL OF DUTY החדש לדגומה) אינטרנט הורדות וכ' הוצע לי המפרט הזה במחיר של 3096: Intel Core i5 760 / 1156 Tray Evercool BUFFALLO 775 / 1156 / 1366 / AM2/3 DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail WD 500 GB SATA 32 MB Green DVDRW NEC 7260S 24X Black Gigabyte GA-P55-US3L Retail Thermaltake V3 Window Black Logitech Mouse Optical U96 Black USB Logitech KB Deluxe 250 Black USB Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Sparkle GT220 1024 SDDR3 128bit HDMI PCI-E Retail האם הוא עומד בדרישות שלי (בייחוד לגבי המעבד,כרטיס המסך,זיכרון וכ'..)? (אני גמיש בלהוסיף עוד כמה מאות שקלים בשביל שדרוגים דברים ספציפיים..) האם המחיר שה…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? על חלקים נילווים כן, על הדברים המרכזיים לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גיימינג. MMO וFPS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך, עדיף FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMO FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה ללא פשרות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקו…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זקוקה להמלצה של מפרט לצורכי גרפיקה, שימוש עיקרי בתוכנות" פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, דרימוויבר, אפטר אפקטס ןבעתיד תלת מימד. התקציב כולל ציוד הקפי, מסך, מקלדת ועכבר. חשוב שיהיה כרטיס גרפי חזק ואיכותי ושהמחשב יהיה שקט במידה סבירה. לא ניתן לחרוג מהתקציב אם אפשר לחסוך מה טוב. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים .. אין צורך בדיסק קשיח מקלדת עכבר רמקולים ומסך וגם צורב(יש לי במחשב הנוכחי). התקציב הוא 2500 שקל .. ואני לא יכול חרוג יותר מזה !
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
DELL INSPIRON 1520 - מתחמם מאוד כשמשחקים בו! חשבתי על אחד מאלה: http://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8&search.x=0&search.y=0 מה מומלץ? איזה חברה טובה יותר? COOLMASTER או ZALMAN, והאם הזולים יותר של ה- 95-180 שקל יעשו את העבודה? המחשב מתחמם מאוד עד כדי כך שאי אפשר לגעת בחלקים החמים שלו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני ואמי מעוניינים לרכוש לאבי מחשב נייד לכבוד יום ההולדת. אבי הינו צורף ומעצב תכשיטים. השימוש: שימוש משרדי וכללי במשרד העסק שלו ; נשיאת הנייד לעסקים אחרים כדי להציג בפניהם תמונות של דגמים. הייתי ממליץ לו לקנות נייד עם מסך 14", מכיוון שהוא רוצה לשאת את המחשב לעיתים. מצד שני - הראייה שלו כבר חלשה, והוא "טכנופוב" - אפילו לשלוח SMS בשבילו זהו מבצע מורכב. כלומר, מחשב גדול (17.3) יאפשר לו קלות בגלל המסך הגדול, המקלדת הפחות צפופה וכו'. אשמח להצעות לגבי התצורה המומלצת למחשב לדעתכם. (כרגע אינני מעוניין בהצעות לגבי דגמים מסויימים, לכן אין תקציב. אולי בהמשך אעדכן את השרשור בהתאם.) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתלבט בעיקר בין ארבעתם: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=769438,741444,755034,747907 מה שאני צריך במחשב: אני סה"כ מחפש מחשב שיריץ לי WIN7 חלק [בלי תקיעות וכו] בקיצור: לאינטרנט,הורדות,צריבה,שירים וסרטים זהו בערך.. מה שחשוב: שהמסך יהיה נורמאלי צורב DL [זה עדיף, לא חייב] WIFI BT מקלדה טובה. זהו סה"כ..
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6 אלף ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה באמת ייתן תמורה אז לנצל את כל התקציב אחרת לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח רק אם באמת חייבים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדי, משחקים כבדים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). visual studio 2010, אופיס, סקייפ itunes ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך לרכוש מסך גם, אין לי מסך עבור המחשב. * לאיזה סוג משחקי…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בעיקרון אין לי ממש תקציב מוגדר , אבל הדרישה שלי היא שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיצאו בזמן הקרוב על ההגדרות הכי גבוהות , יש לי העדפה למעבדי אינטל, אבל לא אשלול מפרטי עם מעבדי amd לפי מה שהבנתי זה עלול לעלות בסביבות ה-5K , אם בכל זאת זה דורש מעבר לסכום אז אל תתפשרו, תודה!
-
- 93 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games צורב LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 335 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze אשמח לדעת מה דעתכם והאם מומלץ להרחיב את הזיכרון, מדובר במחשב שמיועד לשימוש ממוצע (לא משחקים כבדים מדי). עריכה: העלות של המפרט כרגע היא 2550 ש"ח (RSM). לא נדרש OC, השקט של המפרט חשוב אבל לא קריטי. אני ממש לפני קניה, כדאי להחליף או לשדרג את אחד מהרכיבים? (עד 500 ש"ח תוספת).
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, קודם כל סליחה מקרב לב על הפתיחה הנוספת... אבל זה די דחוף, אני מעוניין להזמין מחר היות ולא תיהיה לי האפשרות להזמין כל השבוע. התקציב המקסימלי זה 6000 ש"ח (הכווונה עם חריגה, אין אפשרות לחרוג מסכום זה גם ב- 50 שקלים). המחשב ישמש בעיקר למשחקים (וסרטים באיכות HD), אך מידי פעם לעבודות של תיכנות ולעיתים רחוקות פוטושופ. המסך כולל בתקציב, ההגדות גרפיות מתוכננות להכי גבוהות. אין צורך בציוד הקיפי, השקט חשוב לא ברמה גבוה ביותר, אלא יותר שלא יהיה רקע של טקרטור ובית חרושת בחדר. כרגע אני לא רואה OC מיזמן... אולי בעוד 4 שנים, החנות תיהיה סקיי ואני מעוניין בהרכבה. הציעו לי את המפרט הזה בסקיי: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DD…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשדל לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 אינץ' אבל לא רלוונטי כי נקנה מסך חדש בקרוב. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים, כבדים ולא כבדים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב. 3…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
הייתי רוצה להתייעץ לגבי המפרט שכבר בחרתי, ואם אפשר אולי להביא תיקונים למפרט או הצעות אחרות לשיפור: מעבד : AMD Phenom II x6 1055t -http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760896 כרטיס מסך : Nvidia GTS 450 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30972 ראם : G.skill 4gb - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748043 לוח אם : Asus M4A89GTD pro - http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=M4A89GTD%20 ספק : 750W Cooler Master GX -http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-powersupply&db125735=313028&db135521=166497&db142400=142408- דיסק קשיח : Western Digital 500gb WD5000AAKS - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574560 כונן : LG DV…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, פה ושם קצת משחקים קלים, או צפיה בסרטים * גודל המסך? מסך בגודל 13 או 14 אפשר גם 15 * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג בעקרון זה לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בערך 3-4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל אשמח אם זה יכנס במסגרת התקציב * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמה שיותר זמן אחריות יותר טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם שירות טוב. בנוסף כדאי ש: המחשב יהיה קשיח וחזק פיזית משהו שלא יתפרק עד כמה שהתקציב מאפשר עדיפות למסך מאט זכרון 2 או 3 ג'גה במהירות 5400 כי הבנתי שזה עוזר בזמן סוללה עדיפות למעבדי אינטל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אישית קניתי לפני קצת פחות משנה(דצמבר 2009) מחשב חדש ב5K שאותו גם חבר שלי קנה. אז אני די מעודכן בנושא החומרה. תוכלו להסתכל במפרט שיש לי בצד ולראות שהמפרט הנ"ל מאוד דומה למפרט שלי יש חוץ משינויים קטנים ששופרו ב8-9 חודשים הללו שעדיפים בשבילו. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪720 זיכרון: [..] G.SKILL "ECO" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - זמין במלאי ₪611 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1LT X24 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪161 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE …
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פרטים על הבטרייה: Field Value Power Management Properties Current Power Source Battery Battery Status 37 % (Unknown) Full Battery Lifetime Unknown Remaining Battery Lifetime 4046 sec (1 hours, 7 min, 26 sec) Battery Properties Device Name 42T4853 Manufacturer LGC 11 Serial Number 55946 Unique ID 55946LGC 1142T4853 Battery Type Rechargeable Li-Ion Designed Capacity 93600 mWh Fully Charged Capacity 91480 mWh Current Capacity 33600 mWh (37 %) Voltage 11067 mV Wear Level 2 % Power State Discharging Discharge Rate 29703 mW היי הטענתי את הבטרייה 15 פעמים ויש כבר בלאי של שני אחוזים זה נורמלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט שפתחתי שבוע שעבר, הגעתי לשני הדגמים שבכותרת. התקציב כ 800$. כמעט הכל ידוע, המעבד של הסמסונג קצת יותר מתקדם והסמסונג כולל דיסק אופטי (לא ממש זקוק לו). האסוס עם כרטיס מסך עם זכרון של 1 גיגה לעומת 512 של בסמסונג. מה שאותי באמת מעניין זה איכות הבניה והעיצוב, לצערי לא מצאתי חנות באזור רחובות המחזיקה את הדגמים בתצוגה. כיום יש לי IBM T43 אשר בנוי כמו טנק. אני מחפש מחשב בנוי טוב אבל גם מעוצב אטרקטיבי ודק. מי עדיף משניהם מבחינת איכות בניה וחומרים? בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לידידה שלי. אנחנו לומדים ביולוגיה ככה שכוח חישוב ויכולות גרפיות פורצות דרך הם ממש לא נחוצות. מה שחשוב לה זה שהוא יהיה עם מסך 15 אינץ'. השימוש העיקרי הוא ללימודים והרבה, כלומר שעות ארוכות של עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שלא יהיו בעיות קליטה עם האלחוטי (לא יודע עם זה בעיה בדגמים מסויימים, אבל האלחוטי מאוד חשוב). זהו, מעבר לזה רק שיהיה נוח, ועד כמה שמחשב 15 אינץ' יכול להיות קל היא בטח תשמח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שימוש של אופיס, קצת אינטרנט קצת משחקים הרכיבו לי משהו תגידו מה דעתכם:
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך ניתן לחרוג עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מיועד בעיקר לגיימינג. יחובר למסך Full HD. שימושים נוספים - קצת פוטושופ, מטלב, סרטים וסדרות וכדומה. נדרש להריץ משחקים מודרניים ב-Full HD בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני כבר יודע איזה מסך אקנה, אז לא צריך לכלול אותו בתקציב. נדרשים רמקולים (2.1 מספיק, אין לי כוונה למתוח כבלים לסראונד), עכבר ומקלדת (אין צורך בציוד גיימינג מטורף, מקלדת נורמלית ועכבר בסגנון MX518 יספיקו). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות שכוללות גם ובעיקר כתיבת קוד. גודל המסך: בסביבות ה- 15.6". משקל רצוי: בסביבות ה- 2.7 ק"ג. זמן סוללה: אני מתכוון להשתמש בו בעיקר מחובר לחשמל אבל שיחזיק משהו כמו 3 שעות או כל זמן סביר אחר לדעתכם. יציאות מיוחדות: הסטנדרטיות כמו DVI ו- HDMI (זה כבר סטנדרנט היום, נכון?). בלוטות': לא חייב, אני כנראה לא הולך להשתמש בזה. כונן קשיח: שיהיה לפחות 320GB. צורב DVD: בהחלט. אחריות בינלאומית: לא חובה בכלל. העדפה לחברה: אין לי העדפה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ500 ש"ח מעל התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים ו Virtualization א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בעיקר משחקים ויהיה שימוש תדיר במחשב, לרוב דולק 24/7. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מדובר במחשב לאחי. שימושים עיקריים גלישה באינטרנט, משחקים (בעיקר MMORPG) AMD Athlon II X4 640 2mb 3000Mhz Box 4GB Crucial DDR 3 - 1333 - Crucial Original GIGABYTE GA-880GA-UD3H (880GA) 2 x USB3 + 6 xSATA3 CrossfireX+DVI + HDMI + VGA - ATX Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL Enermax PRO82+ Series (EPR425AWT) 425W PSU הוא לא יעשה OC. אולי קטן. לא משהו משמעותי. סה"כ 2800 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי נייד מדגם Hp dv5 1209ax ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף את כל הפנים שלו זאת אומרת הכל כולל לוח אם מעבד כרטיס מסך בקיצור הכל ולהכניס לו את הנתונים של המחשב הזה dv5-1190ej שהם אותו מידות ואותו בנייה של הפאנל והמסך.. יכולים לעשות את זה במעבדה כל שהיא בארץ למשל ב dcs שזה מעבדת מחשבים של hp
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר לחו"ל לתקופה של בערך שנה (לאירופה- אזור שמחשבים עולים יותר מישראל, אז עדיף לקנות פה בארץ) לצערי לקחת את המחשב השולחני הנחמד שלי יהיה סרבול בעייתי ועלול לגרום לשתלומים מיותרים בכל מה שקשור למכס וכו'... הברירה היחידה שלי כרגע היא להשאיר אותו מאחורה ולקנות מחשב נייד... אלא אם למישהו יש רעיון מתוחכם. אני מחפש משהו שיחליף אותו פחות או יותר... ברור לי שאין לי סיכוי למצוא מחשב נייד שייתן לי את אותן יכולות בטווח המחירים הנ"ל אז אני אתפשר על משהו שייתן לי ביצועים טובים, יכולת לשחק במשחקים החדשים היום בהגדרות סבירות (לא מעוניין ב FPS, זה מוריד מהעול). חשוב לי מסך גדול... לפחות 15" כ. קשיח של לפחות 500GB, להבנתי ההבדל בין 5400 ל 7200 RPM הוא יחסית זניח לשי…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-