עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gjook,

אני יודע בקשה קצת קשה , מצאתי את הDell Inspiron n4030 עם כרטיס מסך :ATI RADEON 530V 512MB 2048MB זיכרון ראמ Intel i3-350M Mobile CPU http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2378&pid=19372 מתאים למשחקים ? ואם ישנו דגם אחר אז אשמח להמלצה.

2. Started by roi.vahab,

היי מבקש המלצות למפרט לצורך עבודה באודיו (אולפן בייתי ) התקציב : 2500 ש"ח הרכיבים הנחוצים : מעבד ,לוח אם ,זיכרונות . המחשב אמור להריץ קיובייס + פלגנים מרובים /כבדים . תודה .

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  3. Started by itayoko,

טוב אז יש כמה חסרונות ויתרונות לכל דגם אני ידגיש את ההבדלים באדום המחיר זה בערך אותו מחיר אז באמת שני המחשבים האלה הם ראש בראש הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים ואינטרנט אך אני רוצה גם את היכולת להריץ לעיתים משחקים ברמה טובה.. אלו הפרטים : Toshiba L505-13Z מעבד: Intel Core i3-330M 2.13GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 5165 1GB כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 3 כניסות קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Fkl0ster,

היי, הנייד שלי מזה כמה חודשים פיתח עיוות במסך (בפאנל עצמו), דבר ששמתי לב אליו בפתאומיות יום אחד (כי התופעה התחילה בקטן ולאחר מיכן התפשטה). שלחתי אותו לתיקון והוא חזר עם מסך חדש. השאלה שלי היא, איך למנוע ממצב כזה להישנות? כיצד יש לשאת את המחשב על מנת לא לגרום לבעיות חומרה שכאלו, במסך או בכל חלק אחר? עלי לציין שהתנהלתי בעדינות שנדמית לי למעלה מהממוצע לעומת אחרים מסביב עם מחשבים ניידים. כמו כן, נשאתי אותו בתיק שיש לו תא נפרד ומרופד למחשב נייד והוא הוצא והוכנס לשם כ-5 פעמים ביום בממוצע. תודה.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by Satya4bs,

שלום חברים מזמן לא ביקרתי בפורום , וברצוני לקבל ייעוץ. בשעה טובה חברתי מתחילה את שנת לימודיה בטכניון , אזור מגוריה בקריות והיא תסע בכל יום הלוך ושוב עם הנייד בתיק לטכניון לכן יש חשיבות גבוהה לרכוש משהו קליל ולא גדול באזור ה "13.3 בתקציב 3K עד משקל של פחות מ 2 קילו חשוב גם עניין הביצועים כלומר לא נטבוק חד ליבה , חשבתי לכיוון ה 1215N של אסוס אבל מסך רק "12. גם על ה U350 של לנובו חשבתי אך המעבד שלו מרתיעה אותי, אני פתוח להצעות ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שח.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. מעוניין במפרט עד 1600 ש"ח לא כולל מסך, מחשב שישמש לגלישה,עבודה עם WORD וסרטים לא כולל מסך, מסך ארכוש בנפרד מעוניין במפרט עם מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגבייט המחשב לא ישמש למשחקים אז כמובן שאפשר לרכוש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.. המסך שאני רוכש הוא ‏LG E2040T

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by uokie,

שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. מעבד INTEL. לוח-אם (עדיפות ל-GigaByte) שיכלול כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. זכרון פנימי 4GB. צורב SAMSUNG. מארז פשוט עם יציאות USB מקדימה ואחורה + ספק כוח מתאים ונורמלי (לא ג'נרי). כונן קשיח SAMSUNG\WD עד 500GB. שימושים: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (אופיס\אווטלוק), מוזיקה וסרטי HD. אם פספסתי איזה רכיב אז כמובן תוסיפו בבקשה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  8. שלום רב אני מרצה באוניברסיטה, אך כיוון שאיני מתמחה במחשבים אשמח מאוד לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. תקציב: 3000-4000 שקל מטרות המחשב: עבודה עם יישומי האופיס (בדגש על מצגות Powerpoint וקטעי וידאו), כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. דברים בסיסיים ולא משהו כבד או מורכב. אין לי צורך במשחקים או תוכנות גרפיות מסובכות (אני מלמד פסיכולוגיה ולא אדריכלות...). גודל המסך: רצוי משהו שיהיה קל לשאת אך לא קטן מדי. כנראה בסדר גודל של סדרת Thinkpad (קצת יותר קטן מ 15"). משקל: שיהיה סביר. רצוי קל. זמן סוללה: ארוך ככל שניתן. יציאות: סטנדרטיות. יציאה למקרן בארקו, USB וכדומה. בלוטות': לא קריטי גודל כונן קשיח: גודל סביר. אין צורך במשהו גדול במיוחד. כונן אופטי: נראה לי שכן הערה נוספת: יש לי גם…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by sahargt,

זה המפרט של המחשב 800$ Intel Core i7 920XM @ 2.0GHZ-3.2GHZ TURBO (FASTEST CPU YOU CAN GET!!!) DUAL (2) 1024MB ATI RADEON HD4870 VIDEO CARDS IN CROSSFIRE MODE!!! Ram 8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) 890GB HARD DRIVE (640GB + 250GB) NEBULA RED SPECIAL EDITION!!! Windows 7 64bit w/ Media Center 17" 1920x1200 RGB LED HD 1200P Wide HD LCD Screen 12 Cell Battery & 220W A/C Adapter Fully illuminated Keyboard with customizable colors

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. היי, אני מעוניין במפרט למחשב שיתמוך בהקלטה ואחסון של מידע ממצלמות IP בבית עסק. 1. צריך לתמוך ב-4 מצלמות IP (המצלמות מחוברות לראוטר ומשם בכבל רשת אחד) 2. כרטיס רשת ג'יגהביט 3. ללא מסך 4. נפח אחסון של טרה לפחות. רצוי 2 דיסקים לצורך RAID1 (שרידות) 5. המחשב לא ישמש לשום פונקציה אחרת - רק קבלת המידע ואחסון שלו, ואולי גם שידור התמונות לאינטרנט לפי דרישה. 6. יתרון לקידוד גרפי בחומרה תקציב - מעדיף עד 1000 ש"ח, אבל יכול למתוח ל-1500 ש"ח. תודה!

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לאינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ולצפייה ב- HD. המחשב נמצא בחדר השינה ופועל גם בלילה לכן חשוב לי שיהיה שקט. מעדיף שיחזיק להרבה זמן. מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לכל חוות דעת - שינויים/דברים מיותרים ודעתכם על הרכיבים ועל רכיבי הקירור. בתודה, בוריס. מעבד Intel Core i3-540 Tray ₪534 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Samsung HD153WI Eco Green 3.5" 1500GB SATA2 32MB ₪439 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD153WI כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪207 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  12. שלום לכם ותודה שאתם פה כדי לעזור לנו. 1. תקציב מ2000 עד 3500שח, אם אפשר לחסוך יהיה בסדר גמור. 2.קונה מישראל, אם אפשר חנות ממרכז. 3.מטרת המחשב יהיה אינטרנט סרטים וצ'ט. 4.גודל מסך- 14, 15.4, 15.6. בבקשה רק מסך לד או אם יש משהו יותר איכותי. 5.משקל רצוי, אני לא בידיוק יודע, אבל שלא יהיה כבד מידי, במספרים אני לא יודע ממש להגיד. עד 3קילו. (אני לא יודע, מה שיש) לא מתכוון לסחוב אותו לכל מקום. 6. 5-6 שעות יהיה בסדר, אם אפשר עוד רק יתרום לי. 7.בלי יציאות מיוחדות. 8. לא משנה, אם יהיה בלוטוט או לא. 9. גודל מינימלי של דיסק קשיח 250GB 10.עם צורב די וי די בבקשה. 11. אחריות רק בארץ, שיהיה כמה שיותר, וחברה ממלצת ידעוה וטובה. 12. ללא ממש אכפת לי החברה, רק שהמחשב יהיה יפה ועם מסך לד ומקלדת …

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  13. שלום לכם ותודה שאתם פה בשבילנו. 1.התקציב המקסימלי הוא 2000שח. בבקשה, לנסות לא להרוג מהתקציב. 2.השימושיים הצפויים הם משחקים קלים , אינטרנט, סרטים ותמונות. 3.ללא ציוד הקיפי. 4.מחשב עם כל הרכיבים. 5.מחשב עם כל הרכיבים. 6.אני לא יודע בידיוק כמה אפשר להגיע למחשב שקט עם התקציב הזה, אבל אם אפשר הכי גבוהה 9,10 7.ללא OC 8.בלי מערכת הפעלה. 9.יש לי העדפה מחנות במרכז. 10.אין לי שום בקשה מיוחדת לחיבורים. 11.לא מתכוון לשדרג בעתיד. 12. לא חשוב. בקשה רק שיהיה עם 4GB ראם. תודה רבה וסליחה, אם משהו לא ציינתי.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by p00ter,

שלום, אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב. אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות. יש למישהו המלצות בשבילי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום חברי הפורום היום אבי הביא לי את מחשבי (אסוס 1000HE) מהתיקון שלו ברונלייט (עקב רעש של "קליקים" באזור מסויים במקלדת, האזור השמאלי) ברגע כשהתחלתי להקליד במחשב הנייד, חשתי בשינוי ניכר (לרעה) בחוויית ההקלדה במחשב. כעת במרכז ובאזור השמאלי במקלדת קיימת בעיה של מקשים נוקשים (חזקים), כלומר, לא קיים כלל פידבק כאשר לוחצים על המקשים הנ"ל, כמו הקלדה על קרש (בניגוד למחשב לפני התיקון כאשר היה קיים פידבק כדי לאפשר נוחות בהקלדה) הבעייה מפריעה רבות בשימוש היומיומי במחשב, ולא מאפשרת עבודה רצופה. בנוסף, בעייה אחת שהייתה מאז שקניתי את המחשב הוא העניין שהקלדה במצד הימני מפיקה רעשים שרק תוף מריים יכול להפיק, מה שהכריח אותי להשתמש בעטיפת סיליקון כדי להנמיך את הרעש, שמתי לב לזה רק עכשי…

16. Started by tpog,

שלום, אני עומד בפני קניית מחשב, ובשתי החנויות הללו קיים בדיוק המפרט המבוקש, רציתי לדעת האם מישהו התנסה עם החנויות האלו (שניידר ו-WinPrice), ואם כן, איך היה הניסיון? בתודה מראש, דניאל.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  17. Started by TGA,

היום הגעתי הביתה ונגשתי למחשב הנייד של אבא שלי בשביל לראות כמה דברים.. פתחתי את המחשב והמסך נראה מטושטש במלא פיקסלים צבעונים (לא כמו פיקסל שרוף)ז"א הם יורדים בצורה מאונכת מלמעלה למטה... וזה קורם לטשטוש המסך ואי אפשר לעבוד ככה.. יש איזשהי דרך לפתור את הבעיה הזאת בבית או שצריך לפנות למעבדה? אגב, יש לאבא שלי מחשב של HP שנקנה מחו"ל...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MeLeH,

שלום לכולם אני צריך מחשב עד 3500 לצורך של אינטרנט הורדת סרטים וזהו בעיקרון משחקי מחשב אני לא צריך מסתפק באקסבוקס וגם לתוכנות עיצוב כמו פוטושופ בקטנה ישמח להצעות טובות יותר ממשמצאתי באייבורי ובKSP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. יש עדיפות לכ.מסך לא מובנה מאחר ויש ילדה שמשחקת קצת פיפא/SIMS וכו' ואני לא רוצה שחלילה תהיה תקיעה או איטיות (אחרת מה הטעם במחשב חדש?) 2GB מעל ומעבר מארז וספק - מן הסתם איכותיים יחסית, לא Corsair אבל גם לא ספק מדבקה ללא HD עם דגש על זול! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  20. שלום לכולם ותודה על העזרה ועל האתר המעולה הזה צריך המלצות למפרט מחשב לעבודה עם מאיה (תלת) ורינדורים לתוך הלילה אין צורך במסך התקציב בסביבות 6500 פחות או יותר

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by kdani,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ASUS U30JC U33JC U35JC לא מצליח להבין אם זה כן אותו מסך או לא אותו מסך, ואם לכולם יש את ה-OPTIMUS. אם משהו מכיר אישית אחד מהם אשמח לשמוע חו"ד כמו כן, איפה כדאי לרכוש. תודה, דני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by g191181,

התקציב מ3000-3500 פלוס * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים ועבודה משרדית * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שעות 3-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא חשוב * צורב DVD?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אני חשבתי אל אחד ושני אלה: Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD או Dell Studio 1558 i3-350M 4570HD תודה מראש

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  23. תקציב 3000 גג 3900 לא חורג לכיוון ה 4 + הדרישות מהמחשב הם ללימודים כמו שציינתי איטרנאט , דברים צנועים כמו סרטים וסדרות . דברים חשובים זה חיי הבטריה , מסך שיהיה 15 , וכונן קשיח סטדרטי , לפחות 500 , 320 נראה לי דיי מעט בימנו . אממ זהו . חשבתי על כמה דגמים . Acer Aspire 5741G Acer Aspire 5740 3D אממ מה אתם אומרים ?

24. שלום לכולם, ובתקווה שפרסמתי פוסט בפורום הנכון (מאמין שכן '__').. אז ככה. הלפטופ שלי (ACER ASPIRE 5715Z) עבד בצורה שוטפת וטובה עד אתמול. יש לי 2 GB זיכרון מעבד DUAL CORE T2390 כרטיס גרפי INTEL X3100 הארד דיסק 160GB וכמובן כונן אופטי (צורב DVD). לעניינינו. על המחשב הייתה מותקנת לתקופה ארוכה מערכת ההפעלה WIN7 לאחר תקופה של ניסיון עם מקינטוש עברתי אליו גם בלפטופ שלי ועבד מדהים. החלטתי מסיבות של תאימות עם תוכנות שכרגע אני ממש עובד איתם לחזור לווינדוס 7. פירמטתי את ההארד ומחקתי אותו ויצרתי חדש בפורמט FAT32 כרגע אני יודע שהוא INACTIVE הבעיה שאני לא יודע איך לשנות אותו ובכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה ההודעה הבאה: "NO BOOTBLE DEVICE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ANY KEY" כמו כן, …

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. שלום לכולם המחשב הואבעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות אני חושב שכרטיס מסך מסוג GTX460 768M יספיק לי מבחינת מסך יש לי כרגע 2007FP dell שהוא מסך נהדר מבחינתי אשמח לשדרג אותו למסך גדול יותר אם יש לכם המלצות (לא כחלק מהתקציב. בתקציב נפרד נגיד של כ1500 ש"ח) התקציב הוא 4000-4500 עבור מחשב בלבד (בנוסף כ1500 עבור מסך ועוד כ500 עבור מערכת הפעלה = סה"כ 6000-6500 ) אשמח אם תכוונו לגבול התחתון של התקציב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (7) וקריר החלטתי להרכיב את המחשב לבד כי זה משהו שצריך לדעת (וגם לא אמור להיות מסובך) וגם בשביל הכיף שבעניין אז אשמח להמלצה על מארז שקל לתפעול לא יהיה OC ואופק שדרוגי יהיה רק ברמת כרטיס מסך אם בכלל לוח אם- יש צורך בחריצי הרחבה - אינטרנט אלחוטי ואפשרות לUSB3 וכד' …

• 2 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.