ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מדובר במחשב לאחי. שימושים עיקריים גלישה באינטרנט, משחקים (בעיקר MMORPG) AMD Athlon II X4 640 2mb 3000Mhz Box 4GB Crucial DDR 3 - 1333 - Crucial Original GIGABYTE GA-880GA-UD3H (880GA) 2 x USB3 + 6 xSATA3 CrossfireX+DVI + HDMI + VGA - ATX Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL Enermax PRO82+ Series (EPR425AWT) 425W PSU הוא לא יעשה OC. אולי קטן. לא משהו משמעותי. סה"כ 2800 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6 אלף ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה באמת ייתן תמורה אז לנצל את כל התקציב אחרת לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח רק אם באמת חייבים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדי, משחקים כבדים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). visual studio 2010, אופיס, סקייפ itunes ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך לרכוש מסך גם, אין לי מסך עבור המחשב. * לאיזה סוג משחקי…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד וההבנה שלי בשוק היום דלה מאוד. אני צריך מחשב שיתאים לי ללימודים לתקופה של הארבע שנים הקרובות ובנוסף שיוכל להפעיל משחקים בצורה נורמלית-לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו שיחזיק מעמד עם משחקים. התקציב שלי הוא בין 4-5 אלף כשאפשר לחרוג קצת מעל במידת הצורך. אני ישמח למפרט מפורט כולל מחירים כדי לדעת מה טוב ואיפה אני עומד מבחינת המוצרים בשוק. תודה. אם צריך עוד פירוט בקשר למה שאני מחפש במחשב רק תודיעו!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קרוב משפחה צריך מחשב חדש, התקציב שלו זה עד 4K עדיף פחות, הוא מתקשה להרשם לפורום אז אני שולח את זה בשמו ... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4K מקסימום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לחסוך! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - מחשב ביתי, עבודה כללית כולל משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - לעבודה יומיומית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך * לאיזה סוג …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו למצוא נייד טוב, ואני חשבתי בכיוון ה EDGE והG62 השימושים הם די בסיסיים, אין צורך בכרטיס או מעבד חזק במיוחד למשחקים. אבל שיריץ 1080P ושלא תיהיה בעיה עם מולטיטסקינג.אני מניח ש4500HD יספיק לזה. רצוי סוללה טובה ,משקל נמוך יחסית. המסך חייב להיות 15" . יהיה נחמד אם הטראקפד יתמוך במולטי-טאצ' , לא מולטיטאצ' אמיתי אלא דברים כמו pinch-to-zoom . והענין של איכות בנייה כמובן, שלא ירגיש כמו פלסטיק שלא הדביקו טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים .. אין צורך בדיסק קשיח מקלדת עכבר רמקולים ומסך וגם צורב(יש לי במחשב הנוכחי). התקציב הוא 2500 שקל .. ואני לא יכול חרוג יותר מזה !
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ500 ש"ח מעל התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים ו Virtualization א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בעיקר משחקים ויהיה שימוש תדיר במחשב, לרוב דולק 24/7. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך ניתן לחרוג עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מיועד בעיקר לגיימינג. יחובר למסך Full HD. שימושים נוספים - קצת פוטושופ, מטלב, סרטים וסדרות וכדומה. נדרש להריץ משחקים מודרניים ב-Full HD בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני כבר יודע איזה מסך אקנה, אז לא צריך לכלול אותו בתקציב. נדרשים רמקולים (2.1 מספיק, אין לי כוונה למתוח כבלים לסראונד), עכבר ומקלדת (אין צורך בציוד גיימינג מטורף, מקלדת נורמלית ועכבר בסגנון MX518 יספיקו). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בעל תכונות הבאות: חברה: Asus או Lenovo מסך: 12.1 או 13.3 מטרת השימוש במחשב: סרטי HD, סוללה חזקה לשימוש רב במהלך נסיעות. ישמוי אופיס וגלישה באינטרנט. מידי פעם גם יישומים כגון Matlab או Mathematica. מבחינת משחקים: לרוב אני משחק במשחקים מאוד ישנים, ואם כבר אז משחקי אסטרטגיה. אני מתלבט בין Asus 1215N, לבין להשקיע עוד 300 דולר וללכת על מחשב כמו ASUS U35JC-A1
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games צורב LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 335 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze אשמח לדעת מה דעתכם והאם מומלץ להרחיב את הזיכרון, מדובר במחשב שמיועד לשימוש ממוצע (לא משחקים כבדים מדי). עריכה: העלות של המפרט כרגע היא 2550 ש"ח (RSM). לא נדרש OC, השקט של המפרט חשוב אבל לא קריטי. אני ממש לפני קניה, כדאי להחליף או לשדרג את אחד מהרכיבים? (עד 500 ש"ח תוספת).
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן! צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב HTPC בתקציב של עד 2K גג.. הדרישות הן כונן גדול, ספק קטן וצריכת חשמל נמוכה. הרכבתי את המפרט הבא, מה דעתכם? Intel GOLDTREE DG43GT, יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6174 Intel DUAL CORE E6500 2.93GHz 2Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6787 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4963 Gigabyte GV-R435OC-512I Radeon HD4350 512MB GDDR2 PCIE, יחידות 1 ₪200 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7882 COMPUCASE…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים (CS1.6/CSS) לא חושב על משחקים נוספים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, אך אני רוצה מחשב עם זמן סוללה סביר שיהיה ניתן לשבת איתו בחוץ/בסלון/אצל חבר ולא יכבה אחרי שעה של עבודה, אני רוצה סביב ה3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - המחשב לפעמים יהיה מחובר למסך 32" HD READY דרך חיבור HDMI כך שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - כמה שיותר, יותר טוב. * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות, לא יוד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניתן לשדרג את ה-HD של כל מחשב נייד ? בפרט toshiba satellite l655 ? האם הנ"ל כרוך בביטול האחריות שכן המארז נפתח ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שיעורי בית, סקירות והרבה קריאות אני נמצא בהתלבטות בין 2 דגמי מחשבים. האחד סמסונג Q330 החדש : http://www.skypc.co.il/pl_product~SAM-NP-Q330--JS01IL~14~0.htm השני דל N3010: http://www.skypc.co.il/pl_product~N3010-5500~14~0.htm המפרטים של שנייהם מאוד דומים, עונים על הצרכים המבוקשים ונכון לעכשיו עומדים בתחום התקציב שלי. הבעיה העיקרית שלי, שאני לא מצליח למצוא ביקורות עדכניות בנוגע למחשבים, ובנתיים בחנויות שבקרתי נותים לצודד במוצר היקר יותר כשפעם זה הדל ובפעמים אחרות זה הסמסנוג. הצלחתי למצוא ביקורות רבות על הסמסונג אבל בגרסא הקודמת שלו שמגיעה עם מעבד I3, כרטיס מסך שונה, פחות מקום איחסון ופחות זיכרון. מה שכן הביקורות משבחות את הדגם ואת סמסנוג באופן כללי…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לשימושי כתיבת קוד תוכנה ואופיס וכו'. אני לא מעוניין בנטבוקים. אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן, כלומר שיעבוד בצורה טובה למשהו כמו 4-5 שנים. האם אני יכול להסתפק במעבדי Intel T4400/T4500 או שעדיף לי מעבדי Intel Core i3/i5? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים עם מעבדים טובים אז בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
פרטים על הבטרייה: Field Value Power Management Properties Current Power Source Battery Battery Status 37 % (Unknown) Full Battery Lifetime Unknown Remaining Battery Lifetime 4046 sec (1 hours, 7 min, 26 sec) Battery Properties Device Name 42T4853 Manufacturer LGC 11 Serial Number 55946 Unique ID 55946LGC 1142T4853 Battery Type Rechargeable Li-Ion Designed Capacity 93600 mWh Fully Charged Capacity 91480 mWh Current Capacity 33600 mWh (37 %) Voltage 11067 mV Wear Level 2 % Power State Discharging Discharge Rate 29703 mW היי הטענתי את הבטרייה 15 פעמים ויש כבר בלאי של שני אחוזים זה נורמלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאחר שאני לא כ"כ מבין בזה, אשמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, לא בצורה מוגזמת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (קרייסיס לדוגמה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS-ים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש את ה X201 במפרט מקיף ביותר כולל מודם סלולארי עם GPS, כונן SSD , מעבד I5 או I7, כרטיס רשת עם האופצייה של ה WIMAX וכן עוד אי אלו תכונות אשר אינן משווקות בדגמים הבסיסיים. בכל מקום ברשת בו ניסיתי למצוא דגם אשר יקיף את רוב המפרט הדרוש, הרי שהייתי מגיע למבוי סתום בין אם בשל דגם שלא עומד בדרישות או לחילופין במקומות שניתן לבצע שידרוג ואיפיון נוסף הרי שחלק מהתכונות אינן זמינות. גם אחרי שחרשתי את EBAY לא מצאתי מענה. להפתעתי, גם בהנחה שאני מוכן לשלם את מחירי הארץ, הרי שליבואן הרשמי בארץ שעד עתה לא הבנתי מה שמו מלבד זאת שהוא ממוקם בפ"ת, אין אתר אינטרנט ומימלא אין אפשרות לרכוש דרכו ישירות.קיים מעין טופס יצירת קשר וחשבתי שאולי יפנו אותי למשווק רשמי ש…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני כמעט סגור על המחשב הנ"ל, אך יש לי כמה שאלות: - עד כמה הוא מתחמם בעבודה משרדית ועד כמה כאשר משחקים ? - זמני סוללה ??? - האם ה-HD 5400 יהיה מינוס רציני בשביל אינטרנט/אוניברסיטה/תכנות, או שההשפעה תהיה זניחה ? (אני לא הולך לעבוד עם קבצים גדולים בסגנון עריכת וידאו או גרפיקה מעבר לתחביב). הבנתי שלמשחקים אין בעיה מיוחדת ... ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר מסיבי חיצונית מה- pavilion 3050EJ (לטובה) זהו .. מקווה לקבל תשובות ולהתחדש במחשב חדש אחרי 7 שנים
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ויש לי כמה שאלות שלא כלכך ברורו במדריך "יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב" . 1) עם אני רוצה לקנות דגם שלא הגיע לארץ עם זה אפשרי ועם יכולים לעשות לי בעיות ? 2) עם אתם יכולים להמליץ לי אתרים שמוכרים מחשבים ניידים חזקים ובזול ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בתור איש IT, מפתח (visual studio 2010) ומשחק (משחקים כבדים) בזמני החופשי. הנייד שקיבלתי מהחברה (XPS 1330) פשוט לא מתאים לי, וערכי הDPC LATENCY הגבוהים שלו פשוט הורגים כל שיר או משחק שאני מנסה להריץ. ברצוני לשדרג למחשב נייד חזק הרבה יותר, ואיכות הבניה חשובה לי מאוד. אלך ע"פ הסעיפים במדריך: * גודל המסך? 15'' * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים-שלוש של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אשמח לכמה שיותר, אבל לא בראש הרשימה. * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן, אפילו BLURAY. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד של asus ... איזה חנות מחזיקה את הכי הרבה דגמים, או איזה חנות מומלצת ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד הארד דיסק 160 גיג'ה רציתי לדעת איך אני יכול לחלק אותו לשני מחיצות? מעדיף להשתמש בכלי של הווינדוס לחילוק מחיצות(אם יש) ואשמח למדריך איך עושים את זה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-