עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dvy,

מעבד ------ Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ----- Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון ------ Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך ----- Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסק קשיח ------ Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX צורב ----- LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM DVD ספק כח ----- Corsair VS550 550W Series Active PFC 12cm Fan PSU מארז ------ Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case 3220 ש"ח שווה את הכסף? המחשב מיועד לעבודה בסיסית עם גרפיקה וקצת משחקים. עד היום היה לי I3 עם 4 RAM וכרטיס מסך GT4…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by MalGano,

אז ככה, הרכבתי מפרט די יעיל וחסכוני לדעתי , אז אשמח לשמוע את דעתכם ועצותיכם לגביו : (דיון זהה פורסם כבר בפורום אחר מי ששם לב, אני פשוט זקוק למידע הזה די בדחיפות) AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU החלטתי שאין לי צורך במשהו מהיר יותר , היות וה-OC מספק אותי. ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) לגבי לוח אם אין לי מושג, אבל אני מחפש משהו עם כ.קול טוב וכ.רשת. Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory Twinmos / Samsung ? Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD Athlon XP קירור סביר ל- Overclock עתידי [?] Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כונן כזה ולוח אם שתומכים ב AT…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by rubish,

אבקש חוות דעת על המפרט הבא: AMD Athlon 64bit 3200+ Asus K8V Kingston (512X2) 1024 400Mhz cl2.5 GeForce 6800GT Maxtor 120 7200 8MB ההזמנה מתבצעת ביום ראשון, אנא תנו רעיונות לשיפורים וכו'. תודה רבה ויום חביב.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by BBarX,

היי, אני מתלבט בין שני מפרטים: אחד מוכן והשני הרכבתי בעצמי אני חושב שבשביל עוד 800 שקל, אני אקבל עוד הרבה מהמפרט השני, האם אני צודק? מטרת המחשב היא משחקים ב4K, ואני צריך הרבה זכרון כי אולי הוא יהיה dual boot/VMs. לא מתכוון לעשות overclock וחשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  5. Started by Tomerb1,

למשחקים בעיקר, לא עושה OC שיהיה מפנדה מחשבים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by Kleppy,

אהלן, אני מתלבט בין שידרוג של המחשב השולחני הרגיל שלי לקניית מחשב נייד כתחליף. אני מעדיף נייד כי גם ככה אני לא נוטה לשדרג את המחשב, והנוחות של ניידות די קורצת לי במיוחד שאני מתחיל ללמוד שנה הבאה. הכוונה בתחליף היא מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים שאני לא ארגיש אני מפספס משהו. חשוב לי מסך 17" בעיקר וכמובן כרטיס מסך לא רע שמסוגל להתמודד למשך שנה שנתיים... האם יש משהו בטווח המחיר הזה או שאין סיכוי? תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  7. מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤496 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38485 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤460 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤801 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6C28 ¤164 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6C28-NPS ספק כח HEC 400TRT 400W ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  8. הוספתי תקציב מינימלי, 3000 ש"ח. גודל המסך- 15-17, אני ממש לא מבין בניידים. משקל רצוי- אני לא חושב שזה ישנה פה, אז אפשר להוריד את זה מהדרישות. זמן סוללה- שיחזיק כמה שעות טובות (אני באמת לא יודע מה לרשום...) יציאות מיוחדות- לא צריך... (כמובן שUSB זה ברור שמקבלים לא? ) Blutooth- מממ, לא חייב, אבל אם אפשרי , כן. גודל מינימלי של הכונן- 120GB-80GB, לא צריך משהו ענקי! צורב DVD- אני חושב שאני מעדיף צורב DVD, אבל גם צורב CD רגיל בסדר לדעתי. אחריות בינלאומיות- ממ, אני לא ממש יודע מה זה... (סה"כ עוקב אחרי הפורמט המקובל). חשבתי שעם מחשב נייד במחיר מינמלי אפשר אולי גם אם כבר מחשב טיפונת למשחקים , כי זה לא תקציב מינמלי כזה נמוך . אהה, כמובן כרטיס רשת אלחוטי, (בשביל הרשת האלחוטית בבית),…

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  9. שלום אשמח להצעה למפרט למחשב...מתנה לבר מצווה של אחיין. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, אינטרנט, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב מחשב מיועד למשחקים כמו פיפא, NFS לסוגיו עד לרמה (בערך) של משחק כמו דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה של המסך שיחובר למחשב? מסך 20 אינץ רזולוציה 1680x1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב 40% אינטרנט. 30%סרטים. 30% משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? סט מקלדת ועכבר דגם 2000 של מיקר…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מקווה שאני בתחום סביר לקניה, בעבודה אני מתכוון לתכנות ולגבי גיימינג ברור לי שהמחשב לא יריץ את המשחקים החדשים ביותר אני מניח שאילת + מזומן יכולים לשפר את העמדה שלי תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  11. קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  12. שלום מחפש לאחותי מחשב בתקציב של כ2000 ש"ח אפשר לחרוג נגיד עד 300 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בארץ רצוי 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל אם זה מוריד משמעותית את המחיר אפשר לוותר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  13. תקציב: 10K ש"ח מה חשוב: 1. מעבד, כמה שיותר ליבות וזיכרון מטמון, פחות חשוב לי אם INTEL או AMD 3. כמה שיותר כרטיסי מסך, עם כמה שיותר זיכרון לכל כרטיס. חשבתי על RX580 X 4 3. לוח מתאים. 4. ספק שיחזיק את הכל לא גנרי. 5. מארז שיכיל את הכל, יכול להיות אלגנטי. 6. דיסק קשיח SSD בלבד, 120 ג'יגה יספיקו (התוכנות+מערכת הפעלה לוקחות 40 ג'יגה, 120 זה גם הרבה) 7. 8 ג'יגה זיכרון, שני סטיקים. מה לא צריך: 1. לא יהיה OC בשום צורה או דרך, לא עכשיו ולא בעתיד. 2. לא צריך אורות או צבעים. 3. לא צריך וגם לא יהיה כונן דיסקים, לא השתמשתי באחד כבר 15 שנה, אין סיבה שזה ישתנה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  14. שלום, אני מחפש המלצה\עצה לגבי מחשב נייד * מטרות המחשב: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך: 15-17 * משקל : לא קריטי, שימוש בעיקר במשרד\בית * אורך חיי סוללה : ראה משקל * גודל מינימלי של הארד דיסק: 320gb \ 7200rpm * זכרון רצוי: 4gb ddr3 * מעבד רצוי: t9xxxx\p9xxxx פתוח לעזרה והצעות אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by schumih,

אהלן אלו שתי הצעות מחיר שקיבלתי, עם מפרט שונה במעט. מעוניין לקבל חוות דעת לגביהם, תודה. הצעה ראשונה - ASUS PUNDIT P1-AH2 BAREBONE AMD AM2 DDR2 V+L+A 3Y מארז + לוח אם AMD ATHLON 64 DUAL CORE 3800 X2 / 2.0GHz EE 65W SOCKET AM2 BOX 3Y מעבד WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD2500KS 3Y דיסק קשיח ASUS DRW-1608P3S DUAL LAYER DVD WRITER WHITE 2Y צורב Super Talent DDR2 1Gb 667Mhz CL5 64X8 SUPER RIGID זיכרון HAUPPAUGE WINTV PVR 150MCE + FM MEDIA CENTER KIT 1Y כרטיס טלויזיה עריכה סה"כ - ¤ 3,669.00 כולל מע"מ. הצעה שנייה - AMD ATHLON 64 DUAL CORE 3800 X2 / 2.0GHz EE 65W SOCKET AM2 BOX 3Y מעבד GIGABYTE GA-M61PM-S2 AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E m-ATX 3Y לוח אם LEADTEK W IN…

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by lidor_geri,

בס"ד שלום לכולם, אז ככה אני חדש פה ואני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, אני גר באיזור המרכז (קרית אונו) ואני רוצה לקנות מחשב חדש בקירוב המחשב הישן שלי "גוסס". אני בעיקרון יודע איזה מחשב לקנות איזה מפרט פחות או יותר רק מתלבט לגבי המארזים השונים שיש וההתלבטות העוד יותר גדולה שלי היא לגבי החנות. רוב החנויות שאנשים המליצו לי עליהם מתגלות כחנויות שלא לוקחות אחריות על המוצרים שהם מוכרים לך כמו skypc או iqpc. החנות שרציתי מאוד לקנות ממנה הייתה tms&fox מהסניף שלהם בראשון לציון-הם היחידים שראיתי שלוקחים אחריות על המוצרים שהם מוכרים אבל לצערי הם נסגרו זמנית והם לא כתבו כלום בנושא חוץ מזה שהם סגורים זמנית ולכן אני לא חושב שאני אקנה מהם בכלל. המפרט שאני מתכנן לקנות זה אמור להי…

17. Started by ecentaur,

אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by coldplay,

שלום! רכשתי נייד של לנובו e330 וכונן mSata. הבאתי את המכשיר לטכנאי שיתקין לי את הכונן ויעתיק את מערכת ההפעלה אל הmSata. הדלקתי את המחשב, וינדוס 8 עלה עם כל ההגדרות והנתונים שצריך להכניס בהתחלה.. לאחר כמה דקות שמתי לב שמשהו לא בסדר, הייתי מקבל הודעת שגיאה חוזרת לגביי קובץ Desktop. לא זוכר את הכתובת המדויקת אבל זה היה קשור לsystem 32 ו-config. ככל שנברתי במחשב קבלתי עוד הודעות שגיאה כגון היישום X "לא יכול להגיב".. כעת שהוינדוס עולה אין לי גישה לכלום, אפילו לא לשורה השמאלית שיוצאת כאשר מחליקים את העכבר לפינה. למישהו יש מושג איך במצב כזה אני יכול להשתמש ב-Recovery console ואולי פשוט להתקין הכל מחדש? יכול להיות שהוינדוס בא ככה דפוק? כי כל מה שהטכנאי עשה זה בעצם העתקת מראה לכו…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  19. היי, אשמח לייעוץ למפרט בתקציב עד 2500שח ללא ציוד היקפי, שימושים עיקריים: 1. תכנות - קימפול והרצת קוד 2. סרטים - הקרנה חלקה 4k ו תמיכה ב8k בעתיד 3. משחקים - עדיפות הכי נמוכה, משחקים בסגנון פיפא ו Pro Evolution Soccer עדיפות למעבד Intel ו כרטיס מסך geforce תודה רבה לעוזרים

20. עדיף AMD 3200 או כבר את האינטלים ? כי באינטלים אני רואה שהזכרונות והלוח אם יותר ייקרים אז אם שווה בכלל . והאם זה נכון שהGTO2 ירד ל 1150 ??? (בנועה רשום ככה פשוט מוודא כי זה לא הגיוני) ושוב בלי צורב הרדיסק ומסך תודה.

• 16 תגובות
    • 967 צפיות
  21. היי, אני מתחילה תואר במדעי המחשב ומחפשת לקנות מחשב נייד חדש. עניתי על כמה סעיפים רלוונטיים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. אבל בכוונה מקצה יחסית הרבה כדי שהמחשב יהיה טוב למהלך התואר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, תכנות בסיסי, סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בחיפושיי באינטרנט ובפורום הזה, קיבלתי הרבה הצעות במחירים שונים לאותו מחשב (מפרטים כמעט זהים, החל מ-5000 ש"ח עד 3000 ב-KSP). אשמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על החנות הזולה והטובה ביותר לקנות בה מחשב. להלן המפרט (מיועד בעיקר למשחקים): ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-939) (מעבד). ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)(לוח אם). DDR 400 512MB A-DATA /VT (RAM). PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E (כרטיס מסך). WESTERN DIGITAL 80GB SATA (הרדיסק). SONY 52 x 32 x 52 (kit) (צורב). HEC Compucase CI-6A19 (מארז). ב-KSP, כאמור, קיבלתי עליו ~3400 ש"ח. תודה!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  23. שלום רב וחג שמח, אני זקוק להמלצה על מפרט מחשב בסיסי ביותר, שישמש אישה מבוגרת בעיקר כדי לשחק סולייטר, לגלוש באינטרנט (כולל לצפות בתכנים ממאקו TV למשל ויוטיוב), ושימוש ביישומי אופיס בלבד. המחשב יריץ חלונות 7 ואופיס 2010. גודל מסך לא פחות מ- 17 אינץ', המחשב לא ישמש ליציאה מחוץ לבית אלא להתניידות בתוכו. יש רשת אלחוטית פעילה. תקציב: לא מוגדר, אבל כמה שפחות. חייב שיהיה אמין לאורך זמן. תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by gadits,

אני מעוניין לרכוש את המארז של MSI דרך EBAY (האם אפשר לרכוש אותו גם בארץ ואם כן אז איפה) ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים למארז הקטן הזה אני זקוק למפרט הזול ביותר שאתם יכולים להציע מכיוון שאני זקוק למחשב הזה רק בשביל לראות סרטים ולשמוע מוסיקה הדבר היחידי שאני לא מתפשר עליו הוא הארד דיסק בגודל 250 גיגה! את כל שאר הרכיבים אני משאיר לכל המומחים כאן בפורום עיזרו לי בבקשה בתודה מראש גדיץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שיהיה מותאם לגיימינג עד כמה שניתן במסגרת התקציב שיש לי-3600 ש"ח, תודה מראש! * מטרות המחשב? משחקים (שאיפה לכבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף מאוד 14 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא הכי מבין בזה, מניח שכמה שיותר גבוהה.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי שהמחשב יחזיק רצוף בסביבות השלוש-ארבע שעות. * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

דיונים חדשים בפורומים