עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ace-of-spade,

חבר ביקש מפרט עד 6K ללא מסך. משחקים כבדים. לא צריך מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC. חשוב השקט. תודה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by spider272,

. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג חזק.HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis3/gta/farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x900 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  3. מחפש מפרט מומלץ להורים, שימוש באינטרנט ואופיס. כולל מערכת הפעלה XP PRO או WIN 7 PRO לא חייב רשיון. לא כולל אופיס כולל מסך 22' מקלדת + עכבר מארז טוב + קירור. + המלצה איפה לרכוש את המוצר.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by Moor,

אני מחפש לרכוש מחשב נייד לשימוש שנשמע לי סביר למדי; וקראתי דל משיקה נייד חלונות צבעוני במחיר של 200 דולר בלבד ורציתי להתייעץ אם עבור השימוש המיועד מחשבים כאלה יספיקו. אם למישהו יש ניסיון עם אחד אז אשמח לכמה מילים. השימושים: שימוש בתוכנה 'חשבשבת', גלישה באינטרנט, יוטיוב ושימוש באופיס (וורד, אקסל...) ושיכלול יציאת HDMI, יציאת אוזניות/מיקרופון 3.5', חיבור Wifi, Bluetooth עניין המשקל מעט קריטי כי הוא יתנייד די הרבה ועדיף כמה שיותר קל. תוספות אופציונליות; הם מגיעים רק עם מסכים של 11'? 14' יהיה נחמד, אפשרות להוספת זיכרון עם כרטיס micro SD, כניסת רשת (RJ45) לגבי כל העניין; חריטה על מקלדת, הובלה, מכס/מע"מ וכל צרה שלא תבוא... עדיף לחפש בארץ או בחו"ל?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by baruchiro,

המחשב שלי מתחיל להתעייף (בן 5) ואני יודע שבקרוב אני אצטרך מחשב חדש. הייתם ממליצים על הרכבת מחשב נייד? ניסיתי לבדוק בעצמי איך עושים את זה, אבל נתקעתי כבר בשלב המארז.. האם יש מבחר מארזים טוב? האם המחשב יוצא זול יותר? קל יותר? האם צריך ידע ויכולות מעבר להלחמה פשוטה? כמובן שבנוסף ליתרונות שאני מצפה שיהיו- מחיר והתאמה אישית, אני גם עושה את זה להנאתי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by DrStyle,

אהלן, מחפש מחשב אמין שיעבוד בצורה טובה וחלקה ושיחזיק לאורך זמן .. הייתי מבין פעם בתחום אבל הכל השתנה והתעדכן 10 פעם לכן אני סומך עליכם שתעזרו .. המחשב ירוץ עם מסך T220 (1680X1050) ,בעקרון אין למחשב מטרת גיימינג, אך אשמח שאם ביום בהיר יתחשק לי לשחק במשחק מסוים, אוכל לעשות זאת ברמה מינימאלית- ממוצעת לפחות.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  7. מעבד: AMD ATHLON 64 6400 BLACK EDITION+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 125W - 3.2GHz 1MB CACHE - ADX6400CZWOF - BOX - אל תנסו לשכנע אותי ללכת על אינטל במקום...זה לא יקרה לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 מסך: LG LCD 19" L1972HR 2ms DVI ¤1454 - התנסתי עם המסך ונורא התרשמתי, אז אני לא חושב שאני אחליף, אבל הצעות יתקבלו בברכה בכל זאת. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤1085 - בחרתי בו כי ניתן לעשות לו את ה-OC הכי גבוה מבין כל כרטיסי ה-8800GT, והוא עוקף אותם בביצועים וגם את ה-GTS. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤333 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 BLACK ¤154 ז…

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  8. מתלבט בין המחשבים האלה Asus N750JK http://www.cdsoft.co.il/products/246424 ו כנראה להוסיף לזה זכרון HP ENVY 17-j130ea http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24452 גם להוסיף קצת זיכרון Lenovo IdeaPad Z710 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12938 Toshiba Satellite P70-A-129 http://ksp.co.il/?uin=22939 גם להוסיף קצת זיכרון * מטרות המחשב? בשביל קצת משחקים ועיצוב גרפיקה (photoshop, illustartor וכו) * מסך מבריק או מאט : לא משנה * רזולוציית המסך? מעדיף FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך?תמיד נחמד אבל לא באמת משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה במיוחד * כונן אופטי? לא משנה * האם ד…

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  9. Started by itay-s,

AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,250 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 899 ש"ח OCZ EL DDR 512MB PC-3200 Dual Channel 2x256MB 2-3-2-6 820 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB ViVo 2,990 ש"ח NEC CDROM X 52 CD-3002A Bulk 95 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 565 ש"ח סה"כ 6,999 ש"ח

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by TheDiesel,

אחרי קריאה של כמה מאמרים פה באתר על לוחות אם, רציתי לדעת איזה חומרה כדאי הוסיף למחשב למפרטים המבוססים על לוחות אם ומעבדים. ישנים שני מפרטים, האחד מבוסס: Gigabyte B550 AORUS PRO לוח אם Ryzen 9 3900X מעבד והמפרט השני מבוסס: MPG Z490 GAMING PLUS לוח אם Core i9 10900K מעבד רציתי לקבל דעה לגבי כרטיס מסך, זכרונות, מארז וספק תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by UrielZ,

מטרות המחשב יהיו משחקים, אינטרנט, ותוכנות קלות... הקירור והשקט לא חשובים...שיהיו סטנדרטיים.. לא מתוכנן OC. אין העדפה לחברה מסוימת.. עכשיו יש לי בקשה כזאת אני צריך מפרט שהוא רק המחשב עצמו, בלי ציוד היקפי ובלי מסך. ועוד מפרט שהוא עם ציוד היקפי (עכבר ומקלדת ) ועם המסך, אבל חשוב זה יהיה ציוד היקפי זול עם מסך נורמלי...כולל רמקולים פשוטים. התקציב הוא 3500 גג. תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מפרטים למחשב, הראשון עם מסך (איכותי "19) בעלות מקסימלית של 3,000ש"ח, השני ללא מסך, בעלות כוללת של כ- ~1,500ש"ח. שני המפרטים ללא ציוד היקפי, ובעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים). תודה.

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ב-4000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עד שהמעבדים החדשים יגיעו או לקנות פשוט עכשיו. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by MoSQuiTo,

אם צריך ניתן לחרוג בכ500 ש"ח. נק' חשובות: 1. הכי חשוב- מארז ברוחב של מקסימום 18 ס"מ, במידת הצורך אני אקנה ANTEC NSK2480B + 380W EARTHWATTS PSU. 2. נראה לי שאני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (כמובן כמובן עם יציאת HDMI) כך שיוכל להריץ משחקים לאו דווקא הכי חדשים (למשחקי רשת וכדומה). 3. המחשב ישמש גם כשרת האחסון של הבית. אבל נראה לי שבשלב ראשוני טרה יספיק. 4. כרטיס רשת עם אנטנה חיצונית המחוברת בכבל למחשב עצמו (מכיוון שהמחשב יתחבא מאחורי ארונית). 5. מעבד יחסית "חזק" (I3?) שיתמודד יפה עם קבצים גדולים ועם השנים נק' פחות חשובה עבורי היינה נושא הרעש. מכיוון שהסלון לא קרוב לחדרי השינה (כמובן שלא בא לי לראות סרט ליד גנרטור). בגדול קיבלתי מושג טוב על מה אני צריך מפה: http://hwzone.…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by iguy2,

הרכבתי מפרט למחשב גיימינג כבד כולל מסך עם חריגה של 300 שקל השימושים העיקריים יהיו לגיימינג של BF4 WATCH DOGS על הגדרות של אולטרה אני מצרף גם את הטופס שבנעוץ בכל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 WATCH DOGS GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by Os.Master,

אהלן , מכיוון שאני לומד ואין לי זמן להתעדכן בדגמים חדשים אשמח אם תמליצו לי על לפטופ עם מסך 13 או 14 4 גיג'ה ראם ומעבד חזק מסדרת P אני מעדיף ללכת לכיוון IBM כי המחשבים שלהם לדעתי הכי אמינים אחרי שהיה לי דל וקצת התבאסתי עליו. חשבתי על הדגם SL300 או SL400 ומה אתם חושבים על T400 יש לי אפשרות להביא אותו מארצות הברית במחיר של 950 דולר השאלה אם הוא כלול באחריות הבינלאומית?

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by bhaim,

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i3 8300 3.7Ghz - GMR BEGINNER מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 8100 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte B360M H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX 1050 Ti 4GB OC GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רש…

18. המחשב בעיקר לצורכי עבודות משרדיות (אינטרנט - הורדת קבצים וגלישה, אופיס), צפיה בסרטים (לא מתחבר לטלויזיה בסלון וגם לא למערכת קולנוע ביתית - אין צורך לשים כרטיס קול מקצועי אם יש כרטיס בינוני ONBOARD יתקבל בברכה במידה ויש בהדל של שמים וארץ בין כרטיס נפרד ל- ONBOARD בהפרש מחיר מצחיק יתקבל בברכה. יש לציין שלא מתבצעות הקלטות למיניהן עם הכרטיס או דברים כאלו), עריכה גרפית ברמה בסיסית (עריכה בפוטושופ ברמה בסיסית ועריכת סרטים גם ברמה בסיסית - הוספת סאונד לתמונות, חיתוך קטעים וכו' - יש צורך בFIREWARE ON BOARD) מבחינת ציוד היקפי נדרש: צורב DVD (שיהיה תואם בצבע למארז - שחור), מקלדת ועכבר אופטי לא אלחוטיים משהו במחיר סביר ואמין (מייקרוסופט, לוג'יטק) אם יש בצבע שחור זה יהיה נחמד אין צור…

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Intel Core I7 6700K Gigabyte GA-Z170-HD3P HyperX Savage 8GB DDR4 2400Mhz CL12 X 2 EVGA GTX 1070 FTW GAMING סה"כ 5370 ש"ח שאר הציוד קיים DVD ספק אנטק 650W ארקטיק קולין R4 וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. או לשמוע הצעות אחרות אולי.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות את Asus N550JV. ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים של אותו מחשב: אחד עם מסך מט והשני עם מסך מבריק. אני לא זקוק למסך מגע, אך כן חשובה לי איכות המסך. האם האיכות של מסך המט לא נופלת ממסך מבריק?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  21. Started by Enable,

קניתי לא מזמן את המחשב ושמתי לב למשהו ממש מעצבן אחרי עבודה של 20-30דקות ה TOUCHPAD מתחמם וזה ממש מציק לגעת בוא כי זה דיי חם. זה רק לי ככה? יש אפשרות לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול גיימינג,עריכת אודיו,אופיס ואינטרנט,וטיפה עריכת וידאו וטיפה פוטושוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.רשמתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכול * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש …

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  23. אני קונה מעבד זכרונות כרטיס מסך ולוח אם מחו"ל..... אז צריך שייצא עד 9000 שקל (2000$)

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. שלום לכולם ! אז חברה שלי אבא שלי מתעניינת במפרט חדש (מחשב חדש), לא כולל : מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. בקיצור היא רק רוצה את "הקופסא", מה שנקרא (רק את המארז עם הרכיבים, למי שלא הבין.. ;D). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אין סיבה לחרוג. המחשב מיועד לצורכי עבודה - אופיס, גלישה ואולי קצת ICQ.. ;D בכל מקרה, היא מתלוננת על איטיות, אז שמתי דגש על זיכרון 512MB PC3200. המחשב לא מיועד למשחקים, אז בחרתי בכרטיס נחמד+. עכשיו בלוחות-אם אני לא ממש טוב, ואין צורך בלוח ל-OC או משהו. רק לוח מהיר שינצל את היכולות של כל שאר הרכיבים. בחרתי ב-ASUS. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboa…

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  25. לאחר שעברו 4 שנים מאז שחברי הפורום הזה עזרו לי לבחור מחשב, אני זקוק לכם שנית 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה נחמד, אבל לא צריך לשבור את הראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית תלת ודו מימדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. 3D studio max, zbrush, photoshop, udk ומנועי משחק אחרים. שימוש תדיר למטרות פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שתוכלו לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים