ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,358 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי בטעות מחשב שלא יספק את צרכי ולא יקבלו אותו בחזרה, אני מעוניין לבדוק אם השדרוג שהציעו לי יעשה את העבודה, המחשב מיועד בעיקר לעבודה גרפית כבדה (קבצי פוטושופ בגודל גיגה) ולהורדות emule רציפות. לא מתוכנן Oc זה המחשב שנקנה: מעבד amd athlon 64 bit x2 3800+am2 box לוח אם abit nf-m2s am2- הציעו לי להחליף ל gigabyte gam61pm-s2 זכרון supertalent 1024/667 X2 סה"כ 2 גיגה זכרון- הציעו לי להוסיף עוד 2 סטיקים זהים דיסק קשיח wd 250 gb sata 2- להוסיף עוד כונן זהה לraid0+ עוד כונן למערכת הפעלה והורדות מארז hec 6a19 300ar+fan כונן asus dvdX16 צורב dvd necX18 5170 כרטיס מסך-בשלב זה ללא משחקים, כשארצה אקנה כרטיס מתאים, אשמח להצעה שתתאים לצרכים ( עד כמה שהבנתי אין משמעות …
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 4000-5000 למשחקים עכשו עדיף כמה שיותר קרוב ל 4000 ושיהיה חזק כי ראיתי שיצא Intel Core 2 Duo E6850 3.00GHz 1333MHz 4MB $266 אז אני מעדיף אותו תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט חזק במשחקים וגם שיתאים לאינטרנט הורדות סרטים וכל הדברים האלה.. בתקציב של 4500 אם צריך לחרוג קצת אני יכול אבל לא להגזים.. אני מעדיף מאינטל עם מארז ללא ספק ספק בניפרד 400W עם לוח אם ומעבד שיספיקו והכי חשוב כרטיס מסך 8800GTS זיכרון 2GB ואם אפשר את הדיסק קשיח 320GB ושהמפרט יהיה בנוי ללא ציוד הקפי רק את החלקים המארז והמפרט מהחברה skypc תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש מפרט אחד ללא מסך ואחד עם מסך(העדפה לרחב). ללא ציוד היקפי. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי טוב לעריכת ווידאו (לתוכנות כמו Premire Pro, After Effects, Sony Vegas) ולעיצוב גרפי למרות שאני מתעסק בזה כרגע פחות כמו פוטושופ ואילוסטרייטור. אלה השימושים העיקריים, בנוסף לזה אולי אעשה בו שימוש לגיימינג קל יחסית כמו PES ו- FIFA אבל זה בגדר בונוס נקרא לזה. בכל אופן כרגע מצאתי 2 מחשבים שאני שוקל לקנות זה האחד: Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX00D7IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66252 וזה השני: Lenovo Legion Y540-17IRH 81Q40065IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66750 הם בעקרון זהים אבל ההפרש ביניהם הוא בגלל הRAM שבראשון יש 16…
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל עם חריגה של עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות(לימודי הנדסת תוכנה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, Windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 23 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מחשב די ישן. יש משהו שאפשר עוד לשדרג 'בקטנה' לבוסט יפה באנרגיה? * Intel i7-6700 * GA-H170-HD3 Gigabyte * 2x8Gb Corsair CMK8GX4M1A2400C14R 2400Mhz DDR4 * 2x8Gb TEAMGROUP Elite Plus TPRD416G2400HC16DC01 2400MHz DDR4 * Samsung SSD 750 EVO 500GB * Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP
-
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אם התקציב נמוך (1000 ש"ח) תעדכנו אותי לכמה לעלות. חשוב מחשב עם חלקים איכותים לא גנרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 (אם התקציב נמוך תעדכנו אותי לכמה לעלות כדי לקבל לקבל מחשב לביצועים בסיסים) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7…
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! מבקשת את עזרתכם! אני צריכה מחשב נייד עוצמתי איכותי ואמין להרבה שעות עבודה ביום שיחזיק לי כמה שיותר שנים. (לא ביקשתי הרבה,נכון?) הכוונה- עוצמתי כמו מחשבים ניידים של גיימרים. (מחשב שולחני לא אופציה.) מאוד מאוד חשוב שתיהיה מערכת קירור חזקה ויעילה כמה שיותר. לא אכפת לי מה המשקל שלו ולא כמה זמן הסוללה מחזיקה. ואפשר ללא מערכת הפעלה. 1 .לגבי יצרן חשבתי על Lenovo/Dell מה דעתכם עליהם? 2. איזה דגמים שלהם הייתם ממליצים? 3. וגם, מה דעתכם על האופציות האלה: https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=25132 https://ksp…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE. השימוש העיקרי שלו הוא לצפייה בסרטים וסדרות, צפייה בטלויזיה בשידור חי(בעיקר שידורי ספורט מאתרים מחו"ל) וגלישה באינטרנט. מסך מגע,23-24 אינץ. מצלמה טובה לשיחות וידיאו. עדיפות ל-3 שנים אחריות. תקציב כ-4000 ש"ח אני לא כל כך מבין במחשבים אבל אחרי בדיקות ושיטוטים ברשת הגעתי ל-3 אפשרויות, אשמח לקבל חוות דעת איזה מחשיב עדיף, ואם יש לכם מחשב אחר שהוא מומלץ אשמח לדעת. וגם איזה חברה הכי מומלצת למחשב מסוג כזה. תודה לעונים 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=939146 2. http://www.pc4you.co.il/items/1523997-מחשב-Dell-Inspiron-24-3464-AIO-AI3464-5288-All-in-one-דל#techDetailsAName …
-
- 23 תגובות
- 9.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K ניתן לעלות אם יש הכרח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בפרמייר ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, אפטר אפקטס, פוטושופ - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא - אם התקציב נמוך מדי לכלול גם מסך, ניתן להמליץ ע…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור אפטר ואקרובט כמו כן אינדיזיין, שימוש קבוע יומיומי ופרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יהיו משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד, חזק עם כרטיס מסך ייעודי. רצוי: מסך 15.6, זיכרון: לפחות 16GB, מעבד: i7, אחסון: שיכלול ssd, רזולוציה: לפחות 1920x1080. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ומשחקים לפעמים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pycharm ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MS Flight Simulator, command & conquer -מהי הרזולוציה …
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, אז אחרי שחיכיתי בסבלנות, בלי מחשב נייח במשך חצי שנה. הכרטיסים החדשים הוכרזו והגיע הזמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מרבי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן SATA. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 23 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין לרכוש מחשב שיעבוד טוב עם תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור (לא צריך יותר מידי מזה...) ההשקעה של עבור המחשב היא באיזור ה4K טכנאי המליץ לי על המפרט הנ"ל אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על זה https://ksp.co.il/t/EV4u8h תודה רבה
-
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
- 4 followers
-
-
היי, חושב על לקנות את המחשב הבא, הצורך העיקרי שלי זה היכולת לערוך סרטוני 4K בתוכנות עריכה, לא חייב שזה יהיה ממש מהר ורינדור מהיר, אבל שיהיה אפשר לעבוד. ראיתי את המחשב הבא יד 2 והייתי שמח לדעת אם אתם חושבים שהוא יתאים וכמה הוא שווה לדעתכם: מעבד: AMD Ryzen 7 3700X לוח: Asus B450M-A זיכרון: G Skill Ripjaws V 2x8gb (16gb) כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB דיסק קשיח: 512GB SSD של Transcend תודה
-
- 23 תגובות
- 5.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חברים, קודם כל תודה רבה מראש אני מחפש לאבא שלי מחשב נייח לבית שיהיה מיועד לעבודה משרדית בסיסית (אופיס), יוטיוב, גלישה באינטרנט ועריכת סרטים (בעיקר למשפחה, מדובר בתחביב) ברזולוציית 1080p ו-4k באמצעות תוכנה בשם Pinnacle Studio Ultimate. ראיתי שמדברים בפורום על כך שבעוד מס׳ שבועות יוצאת סדרת המעבדים החדשה של דור 13 של אינטל וגם כרטיסי מסך. האם ממליצים לחכות בהנחה שאבי לא מחליף מחשב כל 4 שנים? הנסיעות לאילת יחסית תכופות כך שגם בעוד חודשיים לצורך העניין יהיה ניתן לקנות באילת. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000, אשמח לשמוע אם יש תוספת של כמה מאות בשיפור משמעותי. אם חושבים שלצרכים שלו אפשר עם תקציב נ…
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-3500 שקלים. אפשר לחרוג רק אם זה משמעותית טוב יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14". כמה שיותר קל. עדיפות לאורות במקלדת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, ב-4 השנים האחרונות אני משתמש במחשב נייד Lenovo Ideapad 310, למטרות לימודים. אני מחפש מחשב חדש למטרות לימודים (Office ותוכנות כמו Matlab, Autocad וכו') ובו: מעבד i5 זיכרון 8GB כונן קשיח 512GB SSD מצלמה חיבור HDMI Bluetooth Wifi חיבור לאוזניות מסך 14 אינץ' Windows 10 עד 3,000 ש"ח חשבתי על Dell Inspiron 14 3000 3493 עם מאיץ גרפי. אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, צריך יעוץ בקבלת החלטה. מחשב נייד דל, Inspirion 1560 Intel core i3 2370M Motherboard Dell 04G65K 4G DDR3 המחשב בן כמה וכמה שנים כמובן, יש בעיות בהטענה, ככל הנראה המטען עצמו, השאלה היא האם שווה להשקיע במחשב הזה או לקנות מחשב נייד אחר או לחילופין טאבלט. הצרכים הם רק גלישה, וידאו, אודיו. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהעביר אליו את הכרטיס מסך שלי (GTX1070). המטרה שלי היא לשדרג את המעבד בעתיד כשיצאו מעבדים עם ארכיטקטורת ZEN3. אשמח לשמוע השגות על המפרט. לוח אם ראיתי שהוא מומלץ והייתי רוצה משהו איכותי מבחינת חיבורים וחשמל. אשמח גם לשמוע על מפרט דומה איכותי במחיר נמוך יותר הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000159BOX - AMD - AMD Ryzen3 3300X Gen3 4 Core/8 Threads - Base Clock: 3.8GHz - Max Boost Clock: 4.3GHz - With Wraith Stealth Cooler - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - בעיות אספקה חמורות כמות: - 1 - 591/579 ₪ לוחות אם …
-
- 22 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, אופיס, ריבוי חלונות, זום המשלב מצלמה חיצונית בנוסף למצלמת הנייד. ספוטיפיי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. שהכרטיס מסך לא יהיה העקב אכילס של הנייד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לימודים ארוכים אני מתכנן לקנות מחשב וכבר קניתי כמה חלקים אני מתלבט לגבי מסך וכרטיס מסך המון. אני מאוד נעול על מסך כלשהו של 3440*1440 100HZ ולקנות כרטיס מסך 5700XT או 2070S. השאלה שלי היא כזאת: אם נגיד אני עם המסך של 100HZ ומשחק נגיד נגיד ב 75FPS, האם זה טוב? או שבשביל להנות מכל ה 100HZ צריך לשחק ב 100FPS ומעלה? אני יודע ששני אלו הם דברים שונים אבל כמה משנה שם הסינכרון בכמות הפריימים לרענון הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה, צריך המלצה למקלדת גיימינג עם התכונות הבאות: 1.הקשות שקטות - ממקלדות הגימינג שבחנתי בחנויות יצא שהם עושות רעש פחות נעים לי לאוזן - יש מקלדת שנחשבות לשקטות יותר בתחום ? 2.הייתי שמח מאוד מאוד אם תהיי במקלדת עוצמת ויסות על הלחיצה בהדרגה - הכוונה שאם אני לוחץ חלש על המקש אז מתקבלת עוצמה חלשה וככול שאני לוחץ עמוק יותר על המקש העוצמה מתגברת , כמו שיש לרוב הבקרים עבור המחשב והקונסולות , לדוגמא עם בקר אם אני רוצה לנוע עם דמות במשחק לאט אז אני פשוט מזיז את הג'ויסטיק קדימה בעדינות לאט ואז הדמות נעה לאט ואם אני רוצה להגביר קצב פשוט לוחץ על הג'וסטיק חזק יותר בהדרגה . 3. כמובן שעדיף שתהיי גם מוארת עם בקרה נוחה על שליטת הווליום של המחשב. …
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בגדול אני צריך מחשב שמותאם לצלמים עם רזולוציות גבוהות ויכולת עיבוד טובה לעיצוב גרפי, חשוב שחיי סוללה יהיו טובים ושיהיה SSD (כדאי עם נפח של חצי טרה ומעלה). בתור התחלה רוב העבודה תתבצע בתוכנת Lightroom, אך בהחלט עלולה להיות בעתיד הלא רחוק עבודה בPhotoshop ותוכנות דומות. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 במידה וממש קריטי ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור צלם לעריכת תמונות בעיקר בתוכנת Lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי נח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (…
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-