עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RazTK,

שלום לכם, מה אתם אומרים על ההצעות הבאות? כדאי?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by BeBest,

שבת שלום, הבנתי שיש אפשרות לקנות שלט למחשב הנייד שברשותי (Toshiba Satellite A300-1EC). השאלה היא מה המחירים בערך לשלט, ומאיפה אפשר לקנות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  3. שלום לכולם הצרכים שלי מהמחשב הם מוזיקה, סרטים, אינטרנט, פוטושופ, טורנט. ובגדול זהו.. בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, שקט ועמיד לאורך זמן. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג, גם לא בעתיד. הדגשים שלי הם כוח, שקט וקרור - הכל שווה בשווה. התקציב עומד על כ-4,500 ש"ח. אני עדיין מחפש חנות אחת לקנות בה את כל הרכיבים. כנראה ש-KSP או TMS, אבל לא אדע עד שאסגר סופית על המפרט בשלמותו. מפרט - מארז - antec p280 - נרכש כרטיס מסך - gt 630 - קיים במחשב הנוכחי ויעבור לחדש דיסק קשיח WD 2TB - קיים במחשב הנוכחי ויעבור לחדש מעבד i5 4460 3.2 GHZ 6m - החדש, שעל פי אינטל עבר תיקוני באגים וכעת עובד חלק. SSD 250GB Samsung 840 evo על החלקים הבאים אני מבקש חוות דעת, ואם יש חלופות עדיפות, הציעו - …

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  4. שלום וברכה, אני מחפש מחשב "13 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. עדיף עם כונן אופטי. תודה רבה! עריכה: התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין..

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by maor291,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יודע, חשבתי על 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך משום מה הכל בקטן וניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי איך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by Gimel,

יש לי נטבוק של אסוס 1215N. אני מנסה להריץ עליו SF4, ואני לא מצליח לגרום למשחק להשתמש בכרטיס של NVIDIA. תוכנת הבנצ'מארק שלו מדווחת על שימוש בכרטיס המובנה של אינטל, וכל שינוי שאני מנסה בהגדרות של NVIDIA לא עוזר. הפעם היחידה שראיתי שיפור בביצועים היה כשחיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HDMI. היה שיפור של כ-20% ב-FPS אבל עדיין השימוש היה בכרטיס של אינטל. חיפוש בגוגל מעלה שהדרייברים של ION מאד בעייתיים. מישהו יודע משהו?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  8. שלום לכולם ! בשעה טובה הגיע הזמן לא רק לתכנן אלא גם לקנות את המחשב (ובקרוב אצטרך לבנות מפרט נוסף למחשב תקציבי ) הכי חשוב לי שיהיה מולטי-טסקינג חלק (אי מיול + ווינאמפ+מדיה פלייר קלאסיק+ביטורנט+וורד+טוב הבנתם...), משחקים על מסך 2007WFP ואולי, אולי OC קל אם ארגיש שהביצועים לא כמו שחשבתי ... המפרט הנ"ל הוא מנועה, אבל אם למישהו יש הצעה ממקום אחר זה גם בא בחשבון. הוספתי כאן את עלות ההתקנה כדי שיתבטא המחיר הסופי האמיתי . למעשה עדיף שהמפרט יהיה קצת פחות מ-7000 ש"ח כי הולכים כנראה לשחוט אותי בריבית על תשלומים באשראי.. ;=) דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 570 ¤ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 390 ¤ 2 SEA…

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  10. אני סוף סוף רואה את האור בקצה המנהרה של מחשב חדש, אבל יש לי כמה התלבטויות. המחשב ישמש לאינטרנט, סרטים וסרטי HD ושימושים משרדיים כאלה ואחרים כמובן. אבל מדי פעם יהיו גם משחקי מחשב וקידודי/עריכת סרטים ב-HD ועיבודים גרפיים (לא מטורפים אבל בכל זאת...). בעתיד הכמה שיותר קרוב אני אקנה כנראה LCD 22. אני חושב שהייתי שמח למרובע ליבה יפה, אבל נשאלת השאלה, האם בתקציב של 4-4.5K יהיה אפשר להכניס CORE I7 עם לוח אם X58 ו-4 ג'יגה זיכרון, ובכל זאת להשאיר קצת מקום לרכיבים נורמאליים וכרטיס מסך נורמאלי שיודע לעשות עוד משהו חוץ מלהראות את ה-DESKTOP? תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by tibia,

amd 300 939 gigbyte k8ns geforce 5700 256 mb a-data 512 mb redimax cobra black sata 120 gb כל השאר יש לי מי שיכול להגיד לי איך המפרט

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by shlomid,

יש לי הצעה כזו מעבד פנטיום 4 2.6 800 מגה"ץ באס לוח אסוס P-4S800 זיכרון 512 מגה 333 של קינגסטון והארד דיסק WD עם 40 ג'יגה 2 מגה קאש כל זה ב- 2300 2000 בלי הזיכרון יש לי ווינבונד 3200 אז מה אתם אומרים שווה?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by yanivs20,

מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938 לא מצאתי אותו בחנויות אחרות או באתר של ח.י. שווה קניה במחיר הזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by FirstEvil,

שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייח המיועד בעיקר לעבודה על אפטר אפקטס וסינמה 4D, בתקציב בין 10 ל15 אלף ש״ח. נכון לעכשיו הגעתי למפרט המצורף והייתי שמח לשמוע מה דעתכם. האם הרכיבים יעבדו טוב ביחד? האם צריך לשדרג משהו או לחילופין לוותר? תודה רבה! מעבד Core i9 9900K Up To 5.0GHz Eight Core 16MB קירור מעבד Cryorig A80 280mm Hybrid Liquid CPU Cooling זיכרון 64GB DDR4 3200 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce RTX 2070 Super 8GB 2x 90mm Fans מערך שבבים Intel Z390: 4x USB3.1, 1x USB3.1 Gen2(A), 1x USB3.1 Gen2(C), 2x PCIeX16(16/4), 2x PCIeX1 בקר Thunderbolt 3 2x Thunderbolt 3. 40 Gb/s התקן אחסון 1 1.…

15. אני מחפש בנרות מחשב ללימודים (להריץ את אופיס ואינטרנט בעיקר) עד 14" אני מעדיף עם מסך מאט. אני מעדיף במיוחד את המחשבים של Thinkpad בגלל ה Trackpoint אבל יש לי מגבלת תקציב באזור ה 4K. זמן הסוללה לא מאוד חשוב, יש לי שקעים זמינים בכיתה. אני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (אין לי הסבר הגיוני למה- אולי מישהו יוכל לעזור לי להפטר מהדרישה המעצבנת הזו) הדבר שכן מאוד חשוב לי הוא המשקל (ולכן המגבלה על גודל המסך) - עד 2.5 ק"ג כאשר אני מעדיף את אזור ה 2 ק"ג. דגם מחשב שנראה לי מתאים הינו Dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-... הסיבות שאני לא קונה אותו עדיין הן: 1. זה לא Thinkpad. 2. המסך מבריק. 3. ושוב, זה לא Thinkpad. אשמח לקבל הצעות ודברים שיעזרו לי לקבל החלט…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  16. אני צריך מחשב לעריכה גרפית, בעיקר בתוכנות 3D כמו 3D MAX וכאלה וגם 2D כמו פוטושופ. התקציב נע בסביבות ה-5500 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח וכמובן שאם אפשר משהו טוב בפחות אז עדיף. אחרי שחיפשתי מעט מצאתי את המחשב הזה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2082 מארז GIGABYTE TRITON מארז מקצועי ואיכותי ביותר מבית ג'יגהבייט עם 2 מאווררים 12CM שקטים !! ספק כוח OCZ 400W MODX ספק כוח מבית OCZ עם הספק 400W אמיתי למערכת יציבה ומאוורר 12 ס"מ שקט !! לוח אם GIGABYTE GA-X58-UD3R לוח אם איכותי ביותר מבית GIGABYTE למעבדי INTEL i7 וביצועי מערכת גבוהים וחזקים עם זכרון DDR3!! מבוסס צ'יפסט X58 של אינטל!! מעבד INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB מעבד INTEL עם ארבע ליבות איכותי, חזק ומהיר מותא…

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by Anna1987,

שלום, מהו מחיר סביר למחשב יד ראשונה בעל המרכיבים הנ"ל? ומה לגבי מחשב יד שניה? תודה מראש! 1. - חסר הרד דיסק CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB CD: DVDRW MOTHER BOARD: D635EC GRAPHIC : Nvidia GF9400GT HARD DRIVE: **No hard drive** 2. - חסר סידי CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB GRAPHIC: Nvidia AX4350 16BD2-H CD: **no cdrw** HARD DRIVE: *HD 160GB 3. - מערכת שלמה CPU: Core 2 Duo E7200 RAM: 2 GB GRAPHIC: ATI Mobility HD 3600 MOTHER BOARD: DG31PR HARD DRIVE: HDT722516DLAT80 CD: DVDRW 4. - אין סידי CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: 1 GB RAM MOTHER BOARD: DG35EC HARD DRIVE: HD 160GB CD: **no cdrw** 5. - חסר זיכרון CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: **No RAM** MOTHE…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  18. שלום, אני מחפשת המלצה למחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וציוד נלווה. השימושים העיקריים עם המחשב: - אינטרנט - אופיס - יכולת להריץ מספר משחקים (משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA או NBA לדוג') בצורה טובה ואיכותית דיה חשוב לי מאוד שהמחשב יתאים לחיבור מסך CRT רגיל ולמקלדת ועכבר רגילים (לא USB או אלחוטי). אני מחפשת חנות באזור המרכז (רצוי אזור השפלה). אני לא מבינה גדולה במחשבים בלשון המעטה כך שחשוב לי לקבל תמיכה והכוונה מחנות טובה ואמינה. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by LinKinG,

Hi, I don't know what happned to my hebrew so... I need your opinion for the next computer, I;m going to use it as Gaming and Programming Computer. I need it with a monitor, and if you have another commendation it will be great! Tnx in advanced, מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤661 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500G…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by Mr_ShoKo,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגביי המפרט זה. א. האם הוא טוב ויחזיק מעמד לשנים הבאות ?! ב. האם הוא משלתם מבחינה כספית ?! ג.הערות אחרות בנושא אשמח לקבל. המחשב צריך בעיקר לעבודות , אינטרנט ומשחקים. הנה המפרט !!! http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  21. אפשרי הדבר חיבור hdd של מחשב נייח למחשב נייד? (יש לציין שהhdd של מחשב הנייח מחליף את מקומו של הhdd של הנייד כי אין בנייד hdd מקורי) בתודה מראש...!!!

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…

23. היי, חבר שלי ביקש ממני להתקין לו Windows XP מאחר ו-Windows Vista מאיטה לו את הנייד. אבל במהלך ההתקנה של ה-XP, הופיעה לי מין שגיאה ובה כתוב: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is corect. This may involve running a manufacturer-supllied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit Setup, press F3. אבל הבעיה היא לא בחומרה, כי כשאני מנסה להתקין ויסטה שוב, הוא מזהה ללא בעיה את הד.קשיח. אני זוכר שהייתי צריך לעשות משהו כדי שההתקנה של XP תזהה את הדי.קשיח בנייד, רק שאני לא זוכר מה עשיתי (כי אני לא…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by IdolAdmin,

יש כבר מסך 19אינץ מקלדת עכבר... הדרישות זה למחשב משרדי אינטרנט אופיס וכדומה שהכל יעבוד חלק... ורמקולים2.1 טובים.. ומKSP המון תודה.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by DarkShock,

* מטרות המחשב? - תכנות אפליקציות ג׳אוה ואנדרואיד + תואר במדמ"ח, אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. לא למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עד 14 אינץ׳, אפשר עד 15.6 במידה והוא יהיה קל (עד 2 קילו בערך), עדיפות למט. * רזולוציית המסך? - FHD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה זו עדיפות, עדיפות ללחצנים פיזיים בטאצ׳פד. * משקל רצוי? - כמה שיותר קל, אם אפשר עד 2 ק"ג (מיועד לבחורה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, יותר טוב. עדיפות ללפחות שעתיים בלי שקעים בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI לא חובה, אבל חובה לפחות שתי כניסות USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - כמה שיותר, יותר טוב. כפי שרשמתי למעלה, לא ישומש ל…

דיונים חדשים בפורומים