ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שימוש:גיימינג אקסלוסיבי תקציב:1300 דולק בערך לא כולל משלוח מגבלות:אין ציוד הקיפי:יש הכל מהכל מוכר אמין ציון סבבה מחיר מושלם קישור:https://www.amazon.com/gp/product/B01J9VZ2OY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A89QP6D3VDW1W&th=1
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא גיימינג כמו gta ו need for speed ומשחקי רשת יש לי את שתי ההצעות ההבאות: לוח אם - Intel® WoodWorth H61 LGA 1155 uATX מעבד - Intel® Core i3 530 2.90Mhz 4M 1333 זיכרון - Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 *2 דיסק קשיח - WD 500GB SATA כרטיס מסך - G-Force GTS450 1024MB DDR5 HDMI מארז - Generic ספק - 3R System Gold 500W והשני: מעבד:AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪370 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2 כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד כמות: 1 - מח…
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ללא מסך, עד 2,500 ש"ח. שימושי המחשב - תוכנות Office השונות (כולל Access ו- MS-Project), גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטי HD 1080. עניתי על השאלון המצורף - התשובות באדום. תודה מראש, יוסי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג -אילו משחקי…
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ושימוש ב-OFFICE עם מסך 15" . ממה שראיתי מתלבט בין Lenovo G550 NTDRDIV Fujitsu Amilo LI3710 אשמח להמלצות. שאלה נוספת: ה-FUJITSU מגיע עם VISTA שניתן לשדרג במסגרת המבצע לWIN7 עד 31.01.10. אולי למישהו יש מידע האם אחרי התאריך הזה גם FUJITSU יימכר כבר עם WIN7 כברירת מחדל או שזה פשוט מבצע לזמן מוגבל?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות מיועד בעיקר לעיוור שמשתמש בתוכנת הקראה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670 אם אפשר להשתמש בו אני אשמח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/…
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים אבל עדיין שלא יהיה מחשב שלא מסוגל להפעיל שום משחק אם יהיה בא לי מידי פעם, התקציב שלי הוא בערך עד 2000 ש"ח אפשר להתגמש. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום חבר'ה מה תגידו על המפרט הבא? צריך חוות דעת ועצות בקשר למפרט... וכמה שאלות: 1} האם כל החלקים מתאימים אחד לשני? 2} האם ניתן להשיג חומרה טובה יותר במחיר הזה? ואם כן אז מהי? 3} האם כרטיס המסך הזה ששוה את ערכו? ואם לא אז מה עדיף במקומו? 4} האם צריך קירור נוסף? למעבד או אולי לכרטיס מסך? זה המפרט: מחיר כמות דגם חומרה חנות 855 1 Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , מעבד מפנדה 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 599 1 LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty לוח אם מפנדה 250 2 PQI 533MHZ 512MB DDR2 זיכרון …
-
- 17 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב גיימינג כבד כולל מסך עם חריגה של 300 שקל השימושים העיקריים יהיו לגיימינג של BF4 WATCH DOGS על הגדרות של אולטרה אני מצרף גם את הטופס שבנעוץ בכל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 WATCH DOGS GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני נוסע למשלחת של ארבעה חודשים מספטמבר ונודע לי שבמקום שבו אני אשהה, הבית ספר מחייב שיהיה לי מחשב נייד, שיתאים לשימושים הנ"ל. חשובים לי דברים כמו: משקל, סוללה, וביצועים. בינתיים נתקלתי במחשב הנ"ל: http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php האם הוא טוב? האם עולות בדעתכם עוד אפשרויות? תודה מראש לכל העונים!
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש, בטח אני נופל עליכם והכל, אבל אני די וותיק (לא זוכר את המשתמש הישן). אני רוצה לבנות מחשב לאח שלי הקטן (בן 13). אני מעוניין במחשב לגיימינג (שיוכל להריץ את המשחקים הנוכחיים ובפוטנציאל את הבאים, לדוגמא, שיוכל להריץ BF4) התקציב לא גבוה, אבל אשמח להצעות משתלמות תקציב: 2800 ש"ח (חריגה, עדיף שלא ל3000 ש"ח). לא כולל ציוד הקפי. תודה! * אם לא ציינתי משהו, אשמח אם תגידו ואוסיף (קראתי את החוקים ולא ראיתי שהחסרתי משהו) שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך משום מה הכל בקטן וניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי איך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות קליינט מבוסס לינוקס שירוץ עליו MythTV Frontend. הדרישה היא שהקליינט יהיה מסוגל להריץ סרטי 1080P. מה המפרט המינימלי להריץ דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מעבד: 1190 ₪ - Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 לוח אם: 684 ₪ - MSI B150A GAMING PRO LGA1151 זכרון: 260 ₪ - Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz כרטיס מסך: 2720 ₪ - MSI GTX980 Gaming 4GB OC GDDR5 קירור למעבד: 119 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 SSD/דיסק קשיח: 265+250 ₪ - Seagate 1TB Desktop Sata III + Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD מארז: 465 ₪ - Corsair Carbide 300R Compact ספק כוח: 350 ₪ - Corsair 650W 80+ VS650 מחיר סופי: למזומן 6304 ₪ | לאשראי עד 12 תשלומים 6304 ₪
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב HP קצת מיושן שהדגם שלו הוא 6910P. מחשב מעולה בשביל הצרכים שלי... לפני כמה זמן דוד שלי שידרג את המחשב שלו והעביר לי את ה6510B הישן שלו - מחשב דיי זהה לשלי רק עם חומרה טובה יותר. ב6910P שלי יש כרטיס מסך ATI Mobility Radeon X2300. ב6510B אין כלום. עכשיו השאלה היא כזאת: האם אפשר להעביר את הכרטיס מסך מהלפטופ הראשון לשני? (אמנם כרטיס מינימאלי ביותר אך עדיף מינימום מאשר כלום,לא? ) יצא לי בעבר לפרק ולהחליף חלקים במחשבים נייחים אך לא יצא לי להתעסק בניידים. ניסיתי לבדוק בעצמי אבל לא מצאתי פרט שיכול להסגיר לי תשובות בכל מקרה, אלה הדגמים של לוחות האם של המחשבים: 6910P - HP 30C1 6510B - HP 30C0 לפי מה שיצא לי לראות אני חושב שיש למחשב השני סלוט ריק…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי נטבוק של אסוס 1215N. אני מנסה להריץ עליו SF4, ואני לא מצליח לגרום למשחק להשתמש בכרטיס של NVIDIA. תוכנת הבנצ'מארק שלו מדווחת על שימוש בכרטיס המובנה של אינטל, וכל שינוי שאני מנסה בהגדרות של NVIDIA לא עוזר. הפעם היחידה שראיתי שיפור בביצועים היה כשחיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HDMI. היה שיפור של כ-20% ב-FPS אבל עדיין השימוש היה בכרטיס של אינטל. חיפוש בגוגל מעלה שהדרייברים של ION מאד בעייתיים. מישהו יודע משהו?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה שאני לא יודע איך לפתור אותה: מחשב נייד מדגם LG X130 שעובד בסדר, אבל ברגע שמנתקים אותו מטעינה (חיבור למקור חשמל) הבהירות יורדת אוטומטית מבהירה לנמוכה מאוד.. חיפשתי באפשרויות של חסכון בחשמל למצוא את השינוי בבהירות וגם במאפיינים של המסך ועוד אבל שום דבר לא צלח (גם לא בתוכנה של LG) מישהו יכול לעזור כאן ומכיר את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מחפש מחשב אמין וטוב ללימודים לשנה הבאה. חשוב לי שיהיה קומפקטי, מהיר (כמה שאפשר) ושיחזיק לאורך זמן. חשוב לי מאוד שיהיה 13.3 אינץ' (גם בגלל נוחות מקלדת שאינה קטנה מדי ואפשרות לאורך סוללה ממושך) בתקציב של לא יותר מ-2700 ש"ח. מצאתי ב-KSP את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12292 אמשח לשמוע את דעתכם, או המלצות למחשבים אחרים באותו תקציב ודרישות. תודה
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול גיימינג,עריכת אודיו,אופיס ואינטרנט,וטיפה עריכת וידאו וטיפה פוטושוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.רשמתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכול * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש …
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז חברה שלי אבא שלי מתעניינת במפרט חדש (מחשב חדש), לא כולל : מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. בקיצור היא רק רוצה את "הקופסא", מה שנקרא (רק את המארז עם הרכיבים, למי שלא הבין.. ;D). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אין סיבה לחרוג. המחשב מיועד לצורכי עבודה - אופיס, גלישה ואולי קצת ICQ.. ;D בכל מקרה, היא מתלוננת על איטיות, אז שמתי דגש על זיכרון 512MB PC3200. המחשב לא מיועד למשחקים, אז בחרתי בכרטיס נחמד+. עכשיו בלוחות-אם אני לא ממש טוב, ואין צורך בלוח ל-OC או משהו. רק לוח מהיר שינצל את היכולות של כל שאר הרכיבים. בחרתי ב-ASUS. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboa…
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (מאיפה?? ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות ואינטרנט לילד בן 12 + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א וכד' אולי קצת משחקי שוטינג(אני לא בקיא בהיצע) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, מהו מחיר סביר למחשב יד ראשונה בעל המרכיבים הנ"ל? ומה לגבי מחשב יד שניה? תודה מראש! 1. - חסר הרד דיסק CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB CD: DVDRW MOTHER BOARD: D635EC GRAPHIC : Nvidia GF9400GT HARD DRIVE: **No hard drive** 2. - חסר סידי CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB GRAPHIC: Nvidia AX4350 16BD2-H CD: **no cdrw** HARD DRIVE: *HD 160GB 3. - מערכת שלמה CPU: Core 2 Duo E7200 RAM: 2 GB GRAPHIC: ATI Mobility HD 3600 MOTHER BOARD: DG31PR HARD DRIVE: HDT722516DLAT80 CD: DVDRW 4. - אין סידי CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: 1 GB RAM MOTHER BOARD: DG35EC HARD DRIVE: HD 160GB CD: **no cdrw** 5. - חסר זיכרון CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: **No RAM** MOTHE…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז אני משתמש באותו מחשב כבר 11 שנים (אמיתי) ! ניסיתי למשוך כמה שיותר אבל הגעתי לנקודת השבירה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הייתי רוצה לנסות שזה יהיה עד 2,000. אם הדרישות שלי לא ריאליות לתקציב זה - אשמח לדעת ולעדכן בהתאם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול עבודה משרדית רגילה, אנטרנט (יוטיוב). הייתי רוצה את האפשרות לשחק במשחקי מחשב פשוטים. אני כבר לא משחק הרבה שנים אז אין לי דוגמאות. אני מניח שכרטיס מסך ברמת כניסה יספיק לי - ואם זה יקר אז אולי אוותר עליו ועל האופציה לשחק ואשתמש במאיץ הגרפי שעל לוח האם 3. האם יש צורך…
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, רכשתי את המחשב לא ממזמן היה 4 גיגה DDR3 עליו והוספתי עוד 4 גיגה..אבל עדיין וינדוס 7 64 ביט עובד כבד לאללה יש מצב שאולי בגלל שההרד דיסק הוא 5400RPM יש איטיות בתגובה? האם יש טעם להחליף ל7200RPM האם יש הבדל בביצועים? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-