עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רק מחשב לסטודנט להנדסת חשמל ,הפעלת תוכנות יחסית כבדות (matlab בעיקר) ושימוש יום יומי. כרטיס רשת אלחוטי ואם יש המלצות למסך יחסית זול (בנפרד מהתקציב)

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by Raknor,

שלום המחשב הישן שלי התחיל לקרטע ולגסוס והחלטתי לנסות משהו חדש. אני מבקש מפרט למחשב גיימנג (כרגע ללא תקציב אז אפשר להשתגע) כולל תוספת של מסך. עוד פעם ללא תקציב רק רוצה לראות מה הכי טוב שאפשר להזמין כרגע בשוק. אם אפשר אז חלקים נפרדים ולא לינק למחשב מוגמר (כדוגמת Alienware)

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  3. Started by tibia,

amd 300 939 gigbyte k8ns geforce 5700 256 mb a-data 512 mb redimax cobra black sata 120 gb כל השאר יש לי מי שיכול להגיד לי איך המפרט

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  4. מעבד: Intel Core2 Duo processor E6550 2.33G 4M 1333MHz לוח ראשי:Gigabyte® 775 GA-G31 זיכרון: GB DDR-II /667MHz 1 X 2 2048MB כונן: דיסק קשיח בנפח: 250GB Sata-II Barracuda 7200rpm - 16MB Cash כרטיס מסך: HIS X1650Pro Fan 512MB (128bit) DDR2 DVI & TV בקר כוננים, דיסקים ויציאות מובנה בלוח אם. מקלדת: A4tech Multimedia key board עכבר: A4tech Optical Mouse כרטיס קול: Sound card o/b כונן: צורב: Nec DVD ±Rw X 18 כרטיס רשת: o/b 100\10 הכנה ל- ADSL מארז: Midi Tower ATX רמקולים: SonicGear Multimedia SUB+2 Speakers systems מסך: NU 22" 8MS DVI, Speakers אל-פסק: רשת: מחיר: 4500 ¤ במזומן ככה המחשב הוא בעיקרון בשביל אחותי אבל אני יעשה איזשהי קומבינה ואני ייתן לה את …

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by moes,

שלום לכולם יש לי אפשרות להביא לארץ מארה"ב מחשב שולחני Gateway SX2840-01. המפרט שלו הוא: http://www.gateway.com/systems/product/529668606.php מה אותם אומרים? שווה? ובאופן כללי, להביא מחשב מארה"ב זה בסדר, או התאבדות? תודה.

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by mordehay8886,

שלום, מצאתי מחשב נייד בן 5 שנים ואני מתלבט האם הוא משתלם לצורך לימודים, אשמח לקבל משוב, תודה זה המפרט: מעבד: i5 דור 5 זיכרון: 8 GB דיסק קשיח: 256 GB SSD חברה ודגם: LENOVO THINKPED סוללה: כפולה (פנימית וחיצונית) מערכת הפעלה: WIN 10 PRO OFFICE 2019 מטען מקורי מחיר: 1350 ש"ח.

7. אני צריך מחשב לעריכה גרפית, בעיקר בתוכנות 3D כמו 3D MAX וכאלה וגם 2D כמו פוטושופ. התקציב נע בסביבות ה-5500 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח וכמובן שאם אפשר משהו טוב בפחות אז עדיף. אחרי שחיפשתי מעט מצאתי את המחשב הזה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2082 מארז GIGABYTE TRITON מארז מקצועי ואיכותי ביותר מבית ג'יגהבייט עם 2 מאווררים 12CM שקטים !! ספק כוח OCZ 400W MODX ספק כוח מבית OCZ עם הספק 400W אמיתי למערכת יציבה ומאוורר 12 ס"מ שקט !! לוח אם GIGABYTE GA-X58-UD3R לוח אם איכותי ביותר מבית GIGABYTE למעבדי INTEL i7 וביצועי מערכת גבוהים וחזקים עם זכרון DDR3!! מבוסס צ'יפסט X58 של אינטל!! מעבד INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB מעבד INTEL עם ארבע ליבות איכותי, חזק ומהיר מותא…

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  8. האם זכרון ram שמצויין כ - On-board פירושו שאי אפשר לשדרג זכרון. כמו למשל בנייד הזה: https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-laptops-and-notebooks/new-xps-13-7390-laptop/spd/xps-13-7390-laptop/smx13w10p1c607?ref=p13n_rv_hp&configurationid=27a37443-9e22-4057-be14-a4391654240f האם מישהו התנסה במימוש אחריות בארץ של דל שנקנה בארה"ב? ואחרונה: בהתלבטות בין 13.3 אינץ' ל 12.5 אינץ לשימושים משרדיים בלי כוונות לצפיה בסרטים. ודגש על ניידות, משקל וסוללה. האם למישהו יש המלצה מבין השניים?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  9. אם כבר יש פורום ניידים אז נשתמש בו יש לי : fujitsu-siemens lifebook C1020 שעבר שדרוג קל ל40G ו512M מעבד P4M NORTHWOOD קשיח fujitsu MHR2040AT גם הHDD וגם הCPU מראים לי 50~55 חופשי לצערי אני לא זוכר את רמת ההישרדות של ניידים לטמפ' אז תעזרו לי קצת

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by fantax,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך לימודים ,קבלתי הצעה למפרט הבא : IBM R50e מעבד Ghz1.4- Intel Celeron-M 330 512KB Cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 256MB 266Mhz עד 2GB דיסק קשיח - 30GB כונן - DVD/CDRW Combo X24/X24/X24/ קבוע (לא שליף) משקל נשיאה: 3Kg , לא נתמך ע"י port replicator בטרייה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך: 32-64MB Intel Extreme 2 graphics shared יציאות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחיר כ-5000 ש"ח, האם כדאי ואם לא איזה מחשב כדאי (עד 6000 ש"ח). תודה.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  11. Started by Tomerb1,

למשחקים בעיקר, לא עושה OC שיהיה מפנדה מחשבים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  12. חשובים לי: מחיר, ביצועים (מהירות קריאה וכתיבה), אמינות (עמידות לאורך זמן) ואחריות (תקופת האחריות ואיכות השירות של נותן האחריות). תודה.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, דבר ראשון - עברתי על חלק מהפורום ואני רוצה לומר לכם ממש כל הכבוד על העזרה שאתם נותנים ושרמת הידע כאן ממש ממש גבוהה. כל הכבוד. דבר שני - לגבי המחשב עצמו: אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם שתי מטרות: א. עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). המחשב צריך להריץ יפה את office 2007 ולגלוש ברשת כמו שצריך. כמו-כן, המחשב מתוכנן להיות ארוך-טווח, כלומר שישודרג בעוד שנה-שנתיים ולכן צריך להיות בעל אפשרות לשדרוג. ב. משחקים. אני לא גיימר תותח אבל אוהב לשחק. לא חשוב לי שהמשחקים ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם הסינונים והאפקטים הכי מגניבים, אבל שייראו טוב. עצם העובדה שיהיה אפשר לשחק היא הכי חשובה לי, גם במשחקים עתידיים ולכן אני מעדיף תמיכה ב-DX10. אני ממש אוהב את HL2 ולכן אשמח אם הוא ירוץ לא …

• 23 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by Tomer24,

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  15. שלום לכולם, אני חדש פה, בדיוק לקראת קניה של מחשב חדש. התקציב שעומד לרשותי הוא 2500 אני יוצר מוזיקה אלקטרונית במחשב פנטיום 3 מסכן.. עם 512 RAM חחחחח אני רוצה לשנות את זה, אני חייל דל משאבים.. זאת הסיבה שהתקציב כזה נמוך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עריכה ויצירת מוזיקה אלקטרונית, פרוטי , קיובייס וכו'. וכמובן קצת משחקים לא משהו רציני (פיפא) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין צורך להגזים עם הגרפיקה, משהו פשוט שתומך בהכל * אם המסך לא כלול במפר…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by lidor12303,

קניתי מחשב נייד ממותג סמסונג דגם Samsung RC520-S01IL הייתי רוצה לדעת האם זה דגם חדיש או ישן? כתוב לי על המדבקה של הקרטון של המחשב, ארץ ייצור- סין, היבואן: חיון ושנת ייצור 2011?? האם ייתכן שזאת שנת הייצור???? באופן כללי מה חוות הדעת על המחשב? אם מישהוא יוכל לתת לי מחשב אחר מומלץ באותה הרמה ובערך באותו המחיר ודגם חדש מהאתר http://www.laptopworld.co.il/ זה יעזור לי מאוד כי הם לא רוצים לבטל תעסקה כי המחשב נתפתח ללא שימוש אך מוכנים לבוא לקראתי ולהחליפו באחר

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. Started by lev-27,

דגם Toshiba NB305-N310 מעבד: ATOM N450 זיכרון: 2GB מסך: 10.1 כונן קשיח: 160GB סוללה: 6 תאים בין 6-7 שעות עבודה בפועל. (11 שעות נתוני יצרן) מצלמת רשת, WIFI נרכש בארצות הברית. נחשב לאחד הנטבוקים הטובים בשוק. במצב מעולה. מספר שריטות על המכסה. נמכר עם תיק מעטפת איכותי. בונוס: צורב חיצוני של ASUS חדש באריזה מקורית עם אחריות ל-2.5 שנים. כמה שווה?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Kayfun4ik,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח מאפיינים: מחשב שמאפשר לשחק במשחקים ברזולוציה טובה (למרות שאני לא גיימר) מחשב אמין ושקט ככל האפשר. דירה עם הרבה מאוד אבק. אני לא מתכוון לבצע אורקלואק בשנה, שנתיים הקרובות. פירוט הרכיבים שכבר בחרתי I5 2500K, 3.3GHz, S1155, 6MB, Tray ASUS P8P67, DDR3 1600, 2xPCI-E (אני רוצה להמתין אם הקניה עד לאפריל, עד שהתקלה של בקר ה Sata תיפתר) - האם זה לוח אם טוב או שעדיף של gigabyte Caviar Green 1TB, 64MB, Sata II, WD100EARS Logitech keyboard and mouse set - MX5500 Logitech speakers - Z523 2.1 speaker system (retail רכיבים שאיני סגור עליהם מארז - אני צריך מארז שקט שיספק את זרימת האוויר הדרושה למערכת (ללא הורקלאוקינג). חובה פילט נגד אבק …

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by magimag,

כל הציוד ההיקפי כבר קיים, דרוש רק : מארז, ספק, כרטיס מסך, זכרון פנימי ומעבד מה שהציעו לי בחנות: מעבד: amd 54 dual 5000+ am2 3600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-M57SLi-S4 זכרון: 1024mb ddrII 667 Kingston original כרטיס מסך: radeon x1800 256 mb pci-Ex16 +מארז וספק סטנדרטיים כל זה ב 5300 ש"ח מה אתם אומרים, האם כדאי יותר זכרון בכרטיס מסך או יותר זכרון פנימי? או אולי איזה רכיבים אחרים, אני רוצה מחשב רק למשחקים. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות לפטופ גיימינג, עד כה קיבלתי 2 מפרטים על אסוס GL553VW 15.6" I7-7700HQ / 32G / 1T 7200rpm+256 SSD / GTX1050M / DVDRW והשני על לנובו y520 https://www.pc365.co.il/product-13259-Lenovo_Legion_Y520_Laptop_80WK00BEIV מישהו מכיר את הדגמים, מה עדיף משניהם והאם יש לפטופים אחרים שהייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  21. שלום אנשים. שמח להצטרף לפורום, ומודה באשמה שגיליתי אותו רק לאחרונה. למרות ששמו בהחלט נישא לפניו. בימים אלו אני שוקד על הקמה של אולפן הקלטות קטן וצנוע בביתי. בארסנל הקניות כבר הצטיידתי בכרטיס קול משובח (EMU 1820M), כמה מיקרופונים, כבלים, ועם הזמן (והמזומנים) ארכוש עוד ציוד חיוני - מוניטורים, אוזניות נורמליות, ואולי איזה מקלדת שליטה נוחה. בכל אופן, לענייננו, הבנתי שהמחשב שברשותי כרגע ישן ובטח יוריד מהביצועים ואיכות ההקלטה באופן משמעותי, לכן חובה לשדרג למחשב חדש. הבנתי שIntel שולטים עכשיו בשוק מבחינת המעבד החדש שברשותם, אבל העלות שלו בשמיים, ואני החלטתי שאם לפני חצי שנה מפרט מחשב מבוסס מעבד של AMD היה די ויותר בשביל אולפן הקלטות צנוע, אין ספק שגם היום האיכות תהיה מספיקה.…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by lirikl,

לאחר חיפושים רבים הגעתי למחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5300 השימושים של הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,medievel 2 ,diablo וכאלה... (לא gta ו-cod) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח ואשמח אם תתנו לי חוות דעת על המחשב שהצעתי או מפרטים נוספים... לפני כמה ימים ראיתי באייבורי את המחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הנתונים נראו לי טובים אבל אמרו לי (מישהו מהפורום) שהכרטיס מסך radeon hd 5470 לא מספיק טוב למשחקים ומתאים לעבודות משרדיות. לכן הגעתי למחשב הראשון שכתבתי בגלל הכרטיס מסך שאמרו לי שהוא יותר טוב.... האם ההבדלים בין radeon hd 5470 ל-radeon hd 5650 משמעותיים? האם כדאי לוותר על i5 ולעבור ל-i…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by hezi508,

שלום לכולם, מחפש נייד חדש ואם כבר אז שיהיה עם WIN 8 ומסך מגע. מבחינת השאלון המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם ארצה לשחק בו מדי פעם משחקים כמו CALL OF DUTY גודל המסך לפחות 14 אבל לא יותר מ15.6 הגלל המשקל מעדיף כמה שיותר נמוך לא יותר 2.5 ק"ג כל השאר לא ממש קריטי ברור שאעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר ושיהיו כמה שיותר יציאות שונות וHD גדול אבל זה לא מה שיכריע. אני ראיתי את המחשב הזה של ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838721 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה או המלצות על מחשבים אחרים בתודה מראש, חזי

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by gadits,

אני מעוניין לרכוש את המארז של MSI דרך EBAY (האם אפשר לרכוש אותו גם בארץ ואם כן אז איפה) ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים למארז הקטן הזה אני זקוק למפרט הזול ביותר שאתם יכולים להציע מכיוון שאני זקוק למחשב הזה רק בשביל לראות סרטים ולשמוע מוסיקה הדבר היחידי שאני לא מתפשר עליו הוא הארד דיסק בגודל 250 גיגה! את כל שאר הרכיבים אני משאיר לכל המומחים כאן בפורום עיזרו לי בבקשה בתודה מראש גדיץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by ROI-COHEN,

היי, מאז שהתגייסתי לא יוצא לי להיות באתר הרבה ובטח שלא לשלוט במפרטים כמו בעבר... ועכשיו, כשאני לפני שיחרור, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי מושג מה בדיוק לקנות (חחח אני אפילו לא יודע למה אני צריך מחשב נייד, הסיבה היחידה שאני חושב עליה היא שהנייד יחליף את המחשב השולחני שלי ובנוסף יוכל להיות נייד ) גם אין לו מטרה ספציפית - אני משחק במחשב אבל לא קרוב לגיימר רציני, עורך ווידאו אבל לא ברמה גבוהה, כן הולך להשתמש בו לצרכי עבודה/לימודים וחשוב לי זמן סוללה וטעינה טובים. אחרי כמה שעות של לנסות וללמוד קצת את כל מה שאני לא מעודכן בו הגעתי למפרט הזה, שאני חושב שהוא מתאים לי- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8779404&productCategoryId=abcat0502003&type=product…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.