עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בחיפושיי באינטרנט ובפורום הזה, קיבלתי הרבה הצעות במחירים שונים לאותו מחשב (מפרטים כמעט זהים, החל מ-5000 ש"ח עד 3000 ב-KSP). אשמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על החנות הזולה והטובה ביותר לקנות בה מחשב. להלן המפרט (מיועד בעיקר למשחקים): ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-939) (מעבד). ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)(לוח אם). DDR 400 512MB A-DATA /VT (RAM). PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E (כרטיס מסך). WESTERN DIGITAL 80GB SATA (הרדיסק). SONY 52 x 32 x 52 (kit) (צורב). HEC Compucase CI-6A19 (מארז). ב-KSP, כאמור, קיבלתי עליו ~3400 ש"ח. תודה!

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by AlonSe,

אני מדליק את המחשב עושה רעש של נדלק מאוור עובד יש עוד איזה רעש שחוזר על עצמו 4-5 פעמים ואז הכל נשאר "כאילו" דלוק אבל המאוור לא ואין שום רעש מהמחשב רק אורות. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים מחו"ל ואני מחפש מחשב חזק התלבטתי בין המחשבים האלה: MSI GS70 Stealth-037 http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEAL.../dp/B00JKCHRXC GIGABYTE P27Gv2-CF2 http://www.xoticpc.com/gigabyte-p27g...er-p-7125.html SAGER NP8278-S http://www.amazon.com/NP8278-S-P170S.../dp/B00J43RS9K MSI GT70 Dominator 895 http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=454 אשמח לקבל עוד הצעות עד 1500-1600$ וגם מה דעתכם על החברה SAGER? יש להם אמנם מחשבים חזקים אבל פעם ראשונה ששמעתי עליהם תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by מישה,

אפשר מפרט AMD מלא אני חושב על הכיוון של Athlon Xp 2500 ראיתי איזה המלצה עליו בביחרת 2003 או משהו כזה באתר כאן זכרון 512 MB הייתי רוצה גם לשחק במחשב (רשת - כרטיש רשת ..) מדי פעם אז ככה ש... גם כרטי מסך סביר/טוב תודה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך אם זה בלתי אפשרי אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ובעתיד אולי אני יוסיף כרטיס מסך למשחקים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב ודיסק קשיח, כרגע יש לי 1TB וברגע שהמחירים יחזרו להיות נורמליים אני יקנה עוד 1TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כך חשוב לי אך שיהיה שקט ככל הניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה ל…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב גרפיקה בסכום של 5,000 - 6,000 ש"ח (לא כולל מסך). ראיתי את המפרט הבא: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=5 האם המפרט מספיק טוב לעבודה עם תוכנות גרפיקה כגון: מאיה, 3D studio max, פוטושופ וכו'? בנוסף מעוניין לדעת איזה מחשב רצוי לקנות של HP? DELL ? או כל דבר אחר שתגידו... תודה רבה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by F430,

אז ככה יש לי כבר כרטיס מסך 2900PRO זמני וספק קרוסאר 520 וארדיסק 700GB אני רוצה מפרט כמה שיותר חזק!

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by star_dust,

המחשב מיועד לבחורה עם דרישות צנועות למדי: אינטרנט, תוכנות משרדיות ושימושים כלליים. המחשב יהייה רוב הזמן נייח (הדרישה למחשב נייד היא בגלל אילוצי מקום, או יותר נכון חוסר מקום) ולכן הניידות וזמן סוללה אינם חשובים במיוחד. חשוב שיהייה בעל מקלדת נוחה ומסך איכותי. רצוי גם שיהייה עם רמקולים איכותיים. תקציב עד כ-2500 ש"ח, חריגה קטנה אפשרית. תודה.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  9. 1. התקציב המקסימלי 2200, עדיף לא לחרוג 2.השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית לא משחקים , יש מסך 24" רזולציה טבעית 1080X1920 .3צורב -אין צורך (אם נכנס בתקציב) 4. יש דיסק קשיח SSD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 או 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. או ירושלים או מרכז (כפר סבא, ראשון) 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?עדיפות לSATA3 1…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  10. בשעה טובה וביגון קודר המחשב העתיק והמצוציין שלי הלך לעולמו כנראה סופית. מה שמחייב אותי להטריח את המומחים פה בניסיון להרכיב מחשב חדש. המחשב הוא בעיקר למטרות משחקים די כבדים (CALL OF DUTY. GTA. MAFIA 2 וכדומה. בעיקר משחקי אקשן כבדים שמחייבים כוח עיבוד רציני) ולצפייה בסרטים באיכות גבוהה שתעניק חוויה אמיתית (אולי הדרישה נשמעת קצת מצחיקה אבל במחשב הקודם שלי גם זה היה מותרות) התקציב כאמור עד 5000 ש"ח עם כוונה לחסוך במידת האפשר. אין אפשרות לחרוג מהתקציב. ומכיוון שאני משקיע על מחשב חדש החלטתי להחליף גם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. לגבי רזולוציה רצויה אין לי מושג ואני אשאיר את זה למומחים כאן אך שמתי עין על מסכי ה23" LED עם יחס ניגודיות של 1:1500000 ומעלה,אך כמובן שהדבר החשוב ביותר ה…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  11. אוקיי.. רציתי לשאול אם המפרט הזה בסדר... בתקציב עד 3300.. בשביל תוכנות בעיקר.. ומשחקים בקטנה.... GA-8IPE1000G INTEL865PE, FSB800, DDR400DC, S8C. LAN-1GB. AGP X 8. SATA - 514.25 P4 3 G FSB800 BOX INTEL HT PRESCOT 1MB - 1267.26 KINGSTON DDR 512MB PC400 - 322.07 GIGABYTE FX6200, 128MB DDR, N62128DE-oem, TV-OUT, 64BIT, DVI, DIRECTX9 - 471.40 WD800JB 7200 RPM 8MB, 80GB - 397.93 M 7250 Air Guide, Pci X, Silver, ATX, 500W, USB, AUDIO - 172.48 3192.24 ש"ח סה"כ.. שווה לי להחליף את הכרטיס מסך שבמפרט שהצגתי לזה: GIGABYTE / ATI R9550 256MB DDR, R955256D-oem, TV-OUT, 128BIT, DVI - 453.03 ו/או את הדיסק קשיח לזה (כמעט אותו דבר אבל זה שונה בקוד... אז החלטתי לשאול).... WD800BB 7200 RPM 8M…

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרבה קבצים וטאבים פתוחים. שימוש באוטוקד ואינבנטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב למשרד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  13. שלום, אני מתלבט הרבה לגבי מחשב שאני מעוניין לרכוש בקרוב , מחשב שיריץ משחקים בצורה מקסימלית ויתמוך בצורה מלאה ברזולוציה ובמסך שלי (LG W2362TQ) אז הנה הרכיבים (מתוך ההמלצות כאן באתר) וההתלבטויות : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 אחרי הכל החלטתי ללכת על המעבד הזה , הרבה אמרו לי שהביצועים ביחס להבדלים במחיר של i7 והנ"ל,לא משמעותיים ואני גם לא צריך את זה (את ה I7) מה אתם אומרים ? לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪599 מותאם לשאר הרכיבים ולמעבד? זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GOLD EDITION - ULV : OCZ3G1333ULV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪648 אני רציתי 8 GB אבל הורידו אותי מזה מהר מאו…

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  14. אהלן, המפרט ישולב ביחד עם מערכת קירור מים ומיועד לאוברקלוק ומשחקים בהגדרות גבוהות על מסך 22 אנץ' . השאיפה להגיע ל 4GHZ . המפרט כולל : מעבד - AMD PHENOM 940 לוח אם - DFI DK 790FX-M2RS זיכרון - G.SKILL PI Black 4GB DDR2 900(PC2 7200) כרטיס מסך - POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH Radeon HD 4870 1GB עכשיו המחיר יוצא 2400 שח ללא משלוח . כמה שאלות לגבי המפרט - 1. האם יש לוח אם מומלץ יותר ? מאחר ואני מזמין מחו"ל יש מבחר גדול יותר (חנות NEWEGG) ואני לא כל כך בקיא בלוחות של PHENOM 2 . 2. לא בדיוק הבנתי אם ללוח אם הזה יש RAID ? רצוי שיהיה RAID כי למחשב יחוברו 2 הרדיסקים של 1TB . 3. האם השילוב הנ"ל ללא אוברקלוק יריץ את GTA IV בצורה טובה ? (משחק שאני מאוד אוהב) ומה אתם חושבים בגדול על …

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  15. שלום לכולם,אז כמו שרשמתי התקציב הוא 5000 והמחשב ישמש בעיקר לעריכת שירים בתכנות כמו Virtual DJ ואני מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה ולראות בעזרתו סרטים.גודל מסך רצוי: 15.6 אינץלא יודע אם זאת דרישה מיוחדת אבל אני מתכוון לחבר אליו גם מקלדת ועכבר אלחוטייםתודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by Eitan Smoliak,

היי, אני לא מבין במחשבים כל כך אז סליחה על הבורות. התשובות שלי מסומנות ב אדום. . מה התקציב המקסימאלי? בנתיים אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, CSGO, PAYDAY 2, BORDERLANDS 2, BIOSHOCK 3 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איפה בודקים, אשמח אם תסבירו לי איפה. -לאילו הגדרות …

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  17. צריך עזרה בבחירת מפרטים ל2 מחשבים שאני רוכש. אחד לשימוש ביתי, עבודה משרדית בעיקר, מיועד להורדת סרטים, צפייה בסרטים... המחשב אמור לכלול מסך ולעלות גג 4000 שקל. המחשב השני מיועד לתוכנות לעיצוב גרפי, סרטים, עריכת וידאו קלה, הורדות... צריך להיות שקט, שלא יתחמם וחזק בעבודה. לא צריך מסך למחשב הזה, הוא אמור לעלות בערך 4500 שקל. או בסה"כ 8500 לשני המחשבים. מה דעתכם על המפרטים? איפה אפשר לשפר או לשנות? תודה לכולם מחשב ראשון (החלש מבין השניים): מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39255 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2…

• 16 תגובות
    • 935 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות נייד של ACER זאת לאחר שמכרתי את הנייד הישןHP לפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המותג ACER ואיך האחריות (אני לא מחפש המלצות על מחשבים אחרים רק על ACER ובמיוחד על TRAVELMATE 4152LMI) תודה

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר מחשב הורדות, 24/7, אינטרנט, אופיס, דרושה יכולת לניגון HD (יש לי מזרימדיה, דרושה יכולת לסינכרון כתוביות), נדרשת אפשרות לעריכת HD (מינימלית) - שימוש בתוכנת עריכה של מצלמת סוני HD, שימוש מינימלי למשחקים - יתרון. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, אבל לא כלול בתקציב הזה, אין לי צורך במשהו מפוצץ כנראה שכל LCD של office depot היום יספק אותי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את …

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by nyop,

שלום, קניתי את הנייד הנ"ל לפני שבוע אחרי סקר שוק ארוך מאוד, ולהפתעתי גיליתי שהtouchpad לא אסתטי (לא יושב בדיוק במקום) ובנוסף הכפתורים של העכבר לא מתפקדים לחלוטין. החזרתי את המחשב וקניתי את אותו הדגם במקום אחר ולהפתעתי שוב אותה הבעיה בtouchpad.... האם הבעיה מוכרת בדגם הזה? די מאכזב הסיפור נראה כאילו הם ניסו לחקות ללא הצלחה את הtouchpad של apple .... מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף דגם?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by gizzz,

שלום לכולם אני חייב לאמר שאתם תותחים כל הכבוד על ההשתדלות ועל העזרה שאתם נותנים ממש עבודת קודש. יש לי מחשב כשבע שנים בערך פנטיום 4 1.5 ג'יגה סה"כ אני ממש מרוצה ממנו לאחרונה הוא התעייף פירמטתי לפני כחצי שנה ושוב התעייף. אין לי וירוסים אבל הכל הולך לאט אקספלורר מקרטע צריבות נדפקות בקיצור נראה לי הגיע הזמן לשדרוג. לשאלתי האם שווה לשדרג את הקיים או לקנות כבר חדש לכמה שנים טובות? נראה לי שאני בכיוון של לקנות חדש אלא אם כן תתנו לי סיבה טובה לא לעשות כך. השימוש שלי בעיקר לצפיית סרטים , הורדות , צריבות בכמויות , אינטרנט (רוצה גם שיעלה למשל SECOND LIFE היום לא מצליח עם המחשב הקיים). תקציבי כ 2500 שח ללא ציוד היקפי. אני די נעול על אינטל כי זה מה שאני מכיר כל חיי והא לא איכזב אותי.…

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  22. היי חשבתי על הדגם הזה ואם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי את ההבדלים ביניהם ובכלל אם יש משהוא יותר משתלם במחיר הזה אשמח להצעות אגב המחשב ירכש באילת. https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/15/k513ea/l12248w?UTM_SOURCE=ZAP& או זה https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/15/k513ea/l12248t תודה לעוזרים...☺️

23. Started by oren,

היי, אני לפני רכישת לפטופ וחשוב לי שאוכל לחבר רמקולים בסראונד (לפחות 4 רמקולים - 2 אחוריים ו-2 קדמיים) כמו כן שמעתי כי T7200 של DELL חזק יותר מ T7300 ומ T7250 שמתי לב ש T7250 באמת בעל 2M קאש אך T7300 בעל 4M קאש.. והמס' שלו גבוה יותר, גם הבנתי מבעלי חנויות מחשבים כי T7300 (סדרת 1520) מחליף את T7200 וטוב ממנו, למרות שמחבריי שמעתי כי עדיף T7200 מה ההבדלים המהותיים ביניהם ? תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. הנה שני המפרטים מקי אס פי אם מישהו מכיר חנות יותר טובה, או אם יש חנות יותר טובה בב"ש אז זה יותר טוב.. אז שיגיד מפרט ראשון: מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x2 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm + Controller Thermaltake Golden Orb II Gsmart X-16 500W Black & Red SYSTEM ASSEMLY הרכבה 190שח סה"כ שח5685 מפרט שני Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E …

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by navaron,

שלום, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש ומצאתי את אותו הדגם בגרסת 4K וFHD. מטרת המחשב היא עריכת תמונות וקצת וידאו. FHD עולה 6,500, 4K עולה 7,300 והיתרון הגדול הוא 100% srgb שלו לעומת 95% srgb בFHD המחיר גם ככה מעל למה שתיכננתי, האם שווה להשקיע ב4K על מסך של 15"? אני משתדרג מנייד בן 6 עם רזולוציה של 1366/768 כך ששניהם יראו בעיני יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.