ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום ואחלה סופ"ש לכולם. אני צריך מפרט שינוע בתקציבו בין 4K ל4.5K. מעוניין ברכיבי אינטל. לא מתוכנן OC, לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. למשחקים כבדים עם מסך 19 אינץ' ברזולוציה מקסימלית. צריך צורב, שקט לא ממש קריטי, ושתהיה אפשרות לשדרוגים עתידיים. עם הרכבת מעבדה, ובבקשה להרכיב את המפרט מSKYPC. תודה ושתהיה שבת שלום.
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לממוחים אשמח לדעת כמה המרט הזה שווה. מעבד - i7 920 קרור AC FX2 לוח - P6T Deluxe ASUS זכרון - 6GB בתצורה של 1*6 קינגסטון 1300MHZ Triple Channel SSD - 60GB - Corsair GT (צבע אדום). 2 דיסקים קשיחים של 500GB segate כרטיס מסך - Ati readon 5850 של sapphir ספק של TT 700W מארז של Antec חדש solo II צורב DVD. תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן, אני אהיה בארהב עוד שבוע וחצי לתקופה דיי ארוכה.. אני צריך דגם של לפטופ שייתן לי אחריות בינלאומית.. הצרכים שלי הם גם משחקים וגם אני צריך שישמש אותי ללימודים.. שאלה נוספת, כאשר אני יוצא מארהב, אני אצטרך לשלם מס על המחשב נייד? כמובן שאני יוציא את מהאריזה המקורית ואני גם אשתמש בו בתוך תחומי ארהב.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש כבר מסך 19אינץ מקלדת עכבר... הדרישות זה למחשב משרדי אינטרנט אופיס וכדומה שהכל יעבוד חלק... ורמקולים2.1 טובים.. ומKSP המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, שאלה לי, לאחר חיפושים רבים שערכתי, אני פונה אליכם בשאלה.. האם מישהו יודע מה זמן השימוש המשוער של הסוללה של HP PAVILION DV3660? תודה
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן... אני חדש... אחלה אתר... חיפשתי אחד כזה והגעתי לפה... עכשיו , אני מעוניין לקנות מחשב חדש , בהשקעה שלי ושל ההורים, ההורים אומרים גג 4000 ש"ח ומאחר והם משקיעים 60% מהסכום אני חייב לציית להם. 4000 ש"ח זה סכום מספיק לדעתי לקניית מחשב איכותי? כי אני לא מעוניין בסתם זבל... א.תמליצו לי בבקשה על מעבד, עכשיו יש כאלה שאומרים ש-AMD יותר טוב מפנטיום אבל רוב המשחקים הגדולים עולים רק בפנטיום... לפי מה שאני זוכר... לכן אני מעדיף פנטיום 4 ... בקשר למהירות מעל 3.0GHZ , יש 3.6? בקיצור, תמליצו לי על מעבד טוב... ב.בקשר לזיכרון, אני מתבלט בין 512 או האם להשתקגע וללכת כפול מזה(1024 לטווח הארוך או ש-512 יספיק) ג.דיסק קשיח זה יהיה בהתאם לתקציב, 80GB זה מה שהולך היום , אבל ישר כסף נשדרג ליו…
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אולי חריגה קטנה 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ואדריכלות Autocad+Scatchup 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, מה שנכון עבור הייעוד של המחשב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק למחשב נייד לפיתוח תוכנה, חשוב שיהיה חזק שיסחוב את האפליקציות הכבדות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, טוב, כרגע לאחר חזרתי ממילואים, ההתלבטות היחידה היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5173 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3232 מבחינת מיפרט שניהם עונים על השדרישות שלי והמחיר שלהם פחות או יותר דומה, על כן עומדת השאלה מה עדיף מבחינת ביצועים לצד מארז חזק. תודה, דרור
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בחיפושיי באינטרנט ובפורום הזה, קיבלתי הרבה הצעות במחירים שונים לאותו מחשב (מפרטים כמעט זהים, החל מ-5000 ש"ח עד 3000 ב-KSP). אשמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על החנות הזולה והטובה ביותר לקנות בה מחשב. להלן המפרט (מיועד בעיקר למשחקים): ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-939) (מעבד). ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)(לוח אם). DDR 400 512MB A-DATA /VT (RAM). PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E (כרטיס מסך). WESTERN DIGITAL 80GB SATA (הרדיסק). SONY 52 x 32 x 52 (kit) (צורב). HEC Compucase CI-6A19 (מארז). ב-KSP, כאמור, קיבלתי עליו ~3400 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ גיימינג, עד כה קיבלתי 2 מפרטים על אסוס GL553VW 15.6" I7-7700HQ / 32G / 1T 7200rpm+256 SSD / GTX1050M / DVDRW והשני על לנובו y520 https://www.pc365.co.il/product-13259-Lenovo_Legion_Y520_Laptop_80WK00BEIV מישהו מכיר את הדגמים, מה עדיף משניהם והאם יש לפטופים אחרים שהייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג עד 5500 מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו משחקים , מוזיקה וגם סרטים. *תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט, תוכנת שיתוף. *רזולוציית המסך 1280*1024 2. עדיפות לשקט מ1 עד 10 זה 7 אבל כמובן שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור . 3.לא מתוכנן OC. 4.אין צורך במערכת הפעלה . 5.אין העדפה לחנות מסויימת. 6. מבקש מארז נוח עם חיבורי USB ואודיו נגישים מקדימה, הארד דיסק מהיר . תודה לירון בן אהרון
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (יש לי כבר מעבד i7 2600k ולוח אם תואם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,maya, photoshop, after effect, illustrator, indesign,3d studio השימוש הוא באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מסך יקנה לאחר רכישת המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין שניהם חוץ מבחינה חיצונית ? קראתי על שניהם באתר של Dell והם ממש נראים כאילו זה אותו מחשב רק חיצונית הם שונים ומבחינת מיתוג סדרה. אני ממש נדלקתי על ה-M2400 אבל השאלה אם הוא גם טוב כמו E6400 שהוא אני יודע שהוא מעולה. יש לי דיל ממש טוב עליו אבל עם סוללה של 9 תאים, כמה זה כבר מוסיף למשקל אם המשקל ההתחלתי הוא 2.16 ? תודה רבה לעוזרים ולעונים ושיהיה לנו שבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה בפורום שאלה הלפטופים המומלצים בטווח המחירים של עד 7500 ש"ח וככל הנראה אני אקנה אחד מהם. רק רציתי לשאול משהו שאני לא כ"כ מבין בו והייתי שמח לשמוע את תגובתכם. אני רוצה לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית ופטיפון שיש לו חיבור USB, האם אני צפוי להיקלע לקשיים בכל הנוגע לחיבור הזה עם הניידים הללו??? במידה ואני צריך ציוד הקפי לצורך החיבור הזה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש, ניר
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לא רק בגלל משחק 1 אלה בגלל אופי שדרוגי לעתיד אני רוצה לדעת מה דעתכם על השינוי מ GA-P55-UD3L-TPM ו I7-880 ל G1.Sniper B5 ו I7-4770K במחיר 501 ו 1,498 למעבד נשאר עם GeForce GTX 660 Ti ו 16GB RAM DDR3 SSD INTEL 64GB HDD Seagate 2TB 64MB CACHE מארז HuntKey ספק 620W שקל עודף מ2K מהאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3495#sp ו http://ark.intel.com/products/48500/Intel-Core-i7-880-Processor-8M-Cache-3_06-GHz לאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#sp ו http://ark.intel.com/products/75123 שורה תחתונה חוץ מ J רייד שאין אני לא רואה חסרונות
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, מבקש להרכיב מחשב לשימוש משרדי + סרטים ומוזיקה. התקציב הוא רף עליון, אין חובה לממש את כולו. אין צורך בציוד היקפי (יש הכל, כולל מסך 19"). איזור מגורים: ת"א. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על נושא האמינות. המחשב מיועד לעבודה וכבר נפלנו בעבר, אז חשוב לנו לא לקחת סיכונים סתם. * המארז יהיה על השולחן (אילוצי חתולים) לכן דרוש מארז לא גדול. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור, יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה עזרה בבנית מחשב, עד סכום של 2750 ש"ח לא כולל מסך. השימושים: 1. לראות סרטים ב-HD וסרטים רגילים. 2. עבודה אם תוכנת QBASE והציוד הקפי שלה. 3. גלישה באינטרנט. 4. כתיבת עבודות. נ.ב 1. הציוד ההקפי של QBASE לוקח חשמל מהמחשב לכן הוא צריך ספק כוח 750W. 2. המחשב צריך להיות שקט. בניתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם והאם ניתן לשפר? מעדייף חנות שנצאת באזור חיפה. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪278 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-D2H ₪341 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=G880GMD2H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪193 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD5000AAKS זיכרון G.…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מדובר בדגם הכולל מעבד core i5 2.4ghz, 4ג'"ב ראם ו500ג'"ב הרדיסק 7200RPM. המחשב במצב מעולה ובשימוש מזה שנתיים ויש לו עוד 3 שנות אחריות של דל אחריות עסקית תיקון בבית הלקוח intel core i5 520m, 2.4ghz 3mb cache 4gb ram 1333mhz seagate 500gb 7200rpm hdd nvidia geforce 310M 1366x768 13.3" matte screen 4-cell battery אשמח לדעתכם בנושא, תודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מצאתי מוכר שמוכר מחשבי אפל בלא יותר מ1000 דולר הוא טוען שהוא מנהל מכירות של חברה ידועה בברטניה התשלום נעשה על ידי העברה בנקאית אבל נתנת אפשרות של 3 יחידות שהיו מינימום 2800 דולר וניתן לשלם בPAYAPL! עכשיו בשביל זה צריך שהיו כמה אנשים שרוצים לקנות מחשב כדי שנגיע למינימום 2800 דולר ונקבע ברצינות מי היה ההוא שיעובר לו כל הכסף לPP ניתן פרטים פלוס צילום תעודת זהות כדי שאם אחד מאתנו זה שיוחלט שהכסף יועבר עליו והוא ישלם עבור המחשבים ובמידה והוא יחליט לקחת את הכסף לעצמו אנחנו נפנה למשטרה והם יתפלו בעעניין ! המחשבים נעים בין 600 דולר ל1000 דולר 1000 דולר זה מקבוק פרו 17 אינצ' דגמים של 2011! הכי יקר עכשיו בוא נומר זו קניה בטוחה כי היא באמצעות הפאייפל -חשבון בנק ווירטואלי שאי…
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤289 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE ¤1184 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים מסך מחשב LCD 22" SAMSUNG דגם 2233BW ¤994 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + ה…
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי : 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב אין בעיה לנצל את כולו ב) חריגה בתקציב 100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב - 90% מהזמן להרצת משחקים 10% מהזמן לצפייה בVideo וגלישה (הרצת משחקים GTA V JUST CAUSE4 RDR2 משחקי באטלפילד האחרונים כמו כן משחקי COD האחרונים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 20 אינץ (רגיל) 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות (לא ULTRA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - הארד דיסק אין צורך, 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - פרמטר לא רלוונטי זה יכול לעשות מצידי רעש כמ…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
טוב...עזבו את זה שאני פה מוצפת במחשבים שאני כבר לא יודעת איזה מחשב אני רוצה לקנות או לא לקנות ובכלל אולי כדאי לא לקנות מחשב בכלל ופשוט ללמוד לכתוב ממש ממש יפה בכתב דפוס ולחכות לסרטים שיגיעו לטלוויזה...ותכלס מי צריך פייסבוק ומסנג'ר יש טלפון...) (אחרי שהוצאתי את התסכולים שלי על מחשבים בכללי....) אני פה בפורום קוראת ופה ושם אני רואה שאמור לצאת או שכבר יצא WIN7 עכשיו מה זה אומר ? לחכות עדין עם קניית מחשב עד שהמחשבים כבר כולם יעבדו עם הWIN7 ? הסמסטר שלי מתחיל בסוף אוקטובר אין לי בעיה למשוך עוד קצת בלי מחשב השאלה אם זה יהיה שווה את זה? השאלה השניה שלי זה אם זה ישפיע על המחירים בשוק... מחשבים שפעם הייתי קונה ה3500 עכשיו יעלו יותר כי יהיה עליהם הWIN7 או פחות כי לא יעדכנו ע…
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
תקציב, עד גג 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה. (סלחן לגבי כמה עשרות שקלים, לא מעבר). שאיפה להישאר בסביבת ה3500. חשוב מאד שיהיה קל, כי הוא הולך להתנייד הרבה. זמן סוללה חשוב הרבה פחות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש באופיס ועבודה עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עדיף מט, לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - 768X1366 מספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-