ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אשמח לדעת איך (אני בטוח שאפשר) להחליף את כונן הדיסקים שיש לי בנייד שלי - dell inspiron 1545 אני ממילא לא משתמש בו והייתי שמח לשים במקומו SSD או עוד HD הבעיה כמובן שהחריץ שלו יותר גדול וכו' האם יש מתאם או משהו כזה שיתאים מה CD ל HD תודה רבה מראש, אריה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בינתיים בניתי את המחשב הזה בTMS לאחר שנעזרתי במדור המפרטים המומלצים מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT כמות: 1 - מחיר: ¤212 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤45 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤336 מארז: Compucase HEC 6A19 White NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤207 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤254 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤430 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤364 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤138 מקלדת: LOGITECH Deluxe 650 Cordless Desktop - OEM כמות: 1 …
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
תקציב 2200 עם חריגה של 100 שקל. אם יש שיפור משמעותי כלשהוא שיש צורך בחריגה גדולה יותר בתקציב אז אני אשמח לשמוע לגביי זה ואשקול. המחשב מיועד למשחקים...יחובר אליו מסך 22 אינץ' 1680X1050 מומלץ שיריץ כמה שיותר טוב את המשחקים. אין צורך בציוד היקפי. הארד דיסק 250 ג'יגה ומעלה. ושיהיה צורב. השקט של המחשב לא משמעותי. לא הולך לעשות OC לא יהיה שידרוג משמעותי של המחשב בקרוב. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה. אממ.. אני גר בצפון, ככה שהחנות היחידה שאני מכיר בסביבה שלי היא KSP. אם אתם מכירים חנות אחרת כלשהיא אז אין לי עדיפות. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
1. שלום לכולם . כאמור מפרט למשחקים בתקציב של 6.5-7K ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים (50%), שימוש כללי ואינטרנט (30%) וסרטים (20%) 3. ציוד היקפי? מסך בלבד. אני דיי נעול על המסך של DELL 2408 שעולה 2900 ש"ח ככה שזה משאיר פחות כסף למחשב עצמו אבל מקווה שעדיין זה מספיק. אבל עדיין, אם לדעתכם עלות המסך היא בזבוז משווע אז אפשרי להציע מסך אחר במקום. (אבל שיהיה גם איכותי) 4. קירור/עיצוב/שקט לא חשובים לי במיוחד. 5. לא עושה OC תודה
-
- 15 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן. מה ההבדל בין Satellite ל Tecra במחשבים ניידים של טושיבה ? אני מתלבט בין 2 דגמים http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=150522 http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=131709#0 באחד המעבד יותר מהיר ובשני יש יותר מגה קאש באחד יש דיסק קשיח יותר גדול. באחד יש יותר זכרון העניין שהמעבד יותר מהיר,זכרון יותר גדול ודיסק קשיח יותר גדול דווקא בדגם היותר זול והיותר פשוט. עד כמה מיקר את העסק הויסטה ביזנס ? בשניהם אני מתכוון להוסיף זכרון עד המקסימום - 4 גיגה מה עדיף ולמה ? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 03:55:26 הקפצה
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משחב מסוג לנובו 3000 N100, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא רושם כאילו הוא לא מוצא מערכת הפעלה, בדקתי קצת את העניין וראיתי כי הוא בכלל לא מזהה את הארד דיסק, שמתי בבוט ככה קודם שיפעיל את הסידירום, לאחר מכן את הארד דיסק...עכשיו בהארד דיסק אין שם, ואין כלום, ניכנסתי לחלון הראשון אשר רושם את כל המידע לגבי החומרה במחשב, ולגבי הארד דיסק רשום NONE, עכשיו בדקתי והארד דיסק מחובר היטב... למישהו יש מושג מה ניתן לעשות? והאם זה אומר שזה הזמן לקנות HD חדש? או שאולי המחשב אינו מזהה אותו מסיבה אחרת? (מה שדי נשמע לי הגיוני כי ה-HD חדש..)
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים.. עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher2, BF3, BAD COMPANY 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של בניית מפרט כרגע זה הרכיבים שאני סגור עליהם. 1.מעבד 4770 (רגיל ולא k כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק). 2.כרטיס גרפי gtx760 . 3.מארז antec p280 . 4.כונן ssd של סמסונג evo 250 כמה שאלות בנוגע לשאר החלקים. 1.שמתי לב שבלוחות עם תושבת lga 1150 ישנם מספר ציפסטים ,z87 h87 וכו' מה ההבדלים המשמעותיים בינהם? אין לי מטרה לעשות אוברקלוק ואני לא צריך לוח עם המון חיבורים ויציאות אפשר המלצה ללוח מספיק טוב שיענה לי על הצרכים? 2.אני צריך המלצה לשני סטיקים 2X4GB זולים וטובים .האם ללכת על הכי זול מחברה מוכרת? האם הסטיקים הללו יהיו מספיק טובים?או שיש טעם להשקיע בסטיקים יקרים\מהירים יותר. http://ksp.co.il/?uin=15457 3.צריך המלצה על ספק טוב שיחזיק את המערכת הנ"ל האם הספק הזה…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב ישן, פנטיום 3, המחשב עושה הרבה בעיות לכן החבר רוצה לשדרג את המחשב. לחבר שלי יש הרד חדש, צורב חדש, כרטיס מסך geforce400 ואפילו מארז חדש עם ספק 400w. הוא צריך סה"כ לוח אם, מעבד וזכרון. הוא מעוניין במחשב שיספק את הצרכים של אינטרנט, סרטים וכד'. משחקים כמעט הוא לא משחק. על מה תמליצו לו? המליצו לו על סמפרון אבל התושבת של הסמפרון היא מיושנת, המליצו לו על סלרון אבל טענו שסלרון מאוד חלש, גם אם מדובר ב סלרוןD. למרות שהיתרון הוא ביכולת לקנות מעבד מתקדם בעתיד. בקיצור בתקציב של 1500 ש"ח על מה תמליצו לחבר שלי?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא מתאים למשחקים world of warcraft rome sims 2\3 heroes 3 call of duty conter strike buttlefiled והוא יכול להפעיל משחק ולבנתיים האנטי וירוס רץ על המחשב בלי בעיה?או שאני מוריד הורדה וגם משחק? הוא עומד בדרישות האלו?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 8000 אני לא נוסע לחו"ל איתו לכן אין צורך באחריות בינלאומית (שגם אם כן ,אני ישלח לתיקון בארץ) הצרכים: מעבד כפול , גיגה זכרון , winxp pro (חובה), אינטרנט סלולרי הנייד ישמש אותי לאופיס , אינטרנט , Microsoft Virtual Pc ומדי פעם warcraft סרטים, ולימודים צריך גם קורא כרטיס זיכרון מסך 15"+ חשוב איכות המסך שיהיה ניתן לצפות בוא כמה שעות בלי כאב ראש , ובלילה כאשר חשוך (ברכב). תמיד חלמתי על IBM אבל במחירים של IBM אפשר לקחת מחשבים אחרים עם יותר פיצ'רים נחמדים ולא פחות איכותיים. אין צורך לבזבז את כול ה8000 , כמה שפחות יותר טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני רכישה של מחשב נייד זה לטובת אינטרנט,סרטים.ואופיס. האם הוא יעשה את העבודה? תודה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להרכיב מפרט מחשב לשימוש בייתי פשוט - אופיס, אינטרנט התמונות של הנכדים ועוד כמה אפליקציות קלות של מוזיקה. התקציב 2500. ציוד הקפי לא צריך - יש כבר מסך Samsung 2494HS אז בניתי את זה: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore GIGABYTE EG45M-DS2H s775 1066Mhz, Intel G45 PCI-E, X4500HD, HDMI, eSata2 DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channe Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) compucase 6C60 Midi Tower (No PSU או (Elite 335 Black (No PSU http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=5239 http://www.hecgroupusa.…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט למחשב נייח + מסך 4K. אפשר להציע מפרט ללא מסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מסך - 3500 שקל עם מסך - 5000 שקל יש אפשרות לחריגה מסוימת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר משרדי אבל אני צריך תמיכה בניגון של סרטי 4K HDR. בנוסף, הוא ישמש למשחקים כמו Fifa, NBA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ורמקולים - לא מסך - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, התקציב הינו 7K+. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב, מולטימדיה (מכאן חשיבות למסך איכותי), אקסלים גדולים ואם מתאפשר בלי פגיעה משמעותית בחיי הסוללה והמשקל אז גיימינג קל. יש צורך במסך מגע (אשתמש גם ב stylus), גודל המסך שאני מעוניין בו "14 (שמתי עין על Lenovo Yoga C940) חשיבות גבוהה למשקל שלא יהיה כבד, הייתי אומר עד 1.5kg. חיי סוללה חשובים גם כן. מבחינת SSD, 256GB אינם מספיקים לצרכיי, לכן במידה ומשתלם לרכוש דגם עם 256GB ולהתקין כונן שיירכש בנפרד אעשה זאת. חיבורים: USB Type-C חובה. thunderbolt יהיה נחמד כ futureproof הקנייה מתוכנת לשבוע הקרוב ולא שולל רכישה מחו"ל במידה ואחריות מכובדת בארץ. תודה, הדר
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם 1215n של asus מדובר ב-netbook עם מעבד intel atom d525 1.8 דיסק קשיח 320gb זיכרון 2gb מסך 12.1 משקל 1.5 קילו כרטיס מסך nvidia ion 2 יציאת hdmi המחשב נקנה ביולי 2011 והאחריות עליו כבר נגמרה מצבו טוב מאוד שמתי אותו למכירה באתר ב-750 שקל האם אני יוצא פה פראייר או שזה המחיר כי ביד 2 המחיר הכי זול שאנשים רוצים עליו הוא 1300 שקל כמה הוא באמת שווה?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב לשימושים של אינטרנט, צפייה בסרטים, ושמיעת MP3. ללא OC. אני כן רוצה שתהיה יציאת HDMI ו 2 ג'יגה זיכרון DDR2. המפרט צריך להיות ללא כונן קשיח וצורב. תודה לכולכם.[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 01:04:39 שכחתי לציין שהמפרט גם לא צריך לכלול ציוד היקפי ו מסך.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי לכולם קודם כול אני חדש בפורום יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי עם זה הפורם הלא נכון אז תגידו לי לאן אני צריך לפנות אוקיי ישר לעניין אני רוצה לבנות שרת משחקים שיתמוך בWOW ושיוכל להכיל יותר מ1000 שחקנים שאלה היא כזאת מהם הנתונים שאני צריך לשרת עם אפשר כמה שיותר פרטני (בקשר למחירים ולדגמים) ואיזה מהירות אינטרנט אני צריך השאלה מתיחסת לחומרה בלבד ולא קשורה לתוכנות כולשהם תודה
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום ! ראיתי כרגע בנעה מחשבים בנדל יוצא דופן ומרשים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1393 ורציתי לבקש ממכם להרכיב לי באותה חנות מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח כולל הכל פרט לצורב וסי די , תודה מראש ! (יש עדיפות לציוד הקפי משובח.) *הבנדל כבר נקנה ..
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שרת מארז פיצה 1U בן שנתיים בערך מעבד: קיים אחד מרובע ליבות Intel Xeon E5540 ויש מקום פנוי למעבד נוסף אחסון: זוג דיסקים 300 ג'יגה במהירות 15000 (המקוריים) וזוג דיסקים 1 טרה במהירות 7200 חדשים חצי שנה בשימוש זכרון: 32 ג'יגה ספק כח נשלף מקורי של דל ומקום לספק נוסף
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
תקציב, עד גג 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה. (סלחן לגבי כמה עשרות שקלים, לא מעבר). שאיפה להישאר בסביבת ה3500. חשוב מאד שיהיה קל, כי הוא הולך להתנייד הרבה. זמן סוללה חשוב הרבה פחות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש באופיס ועבודה עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עדיף מט, לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - 768X1366 מספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
הערה: יש אפשרות לרדת בתשלומים במידה ויש ירידה בתקציב. אני רוצה לקנות מחש 13.3" לאחר שהסתובבתי לא מעט הגעתי למסכנה שזה הגודל שמתאים לי, לא גדול מדיי מצד אחד, ניתן לנשיאה בקלות מצד שני לא קטן מדי ומאפשר עבודה נוחה. השימושים שלי הם משרדיים בעיקר, אני נהוגת לעבוד עם הרבה ישומים וקבצים פתוחים ולעבור בינהם, בנוסף יש לי שימוש רב ב EXEL ואני מריצה עליו לעיתים קבצים כבדים. כתחביב אני משתמשת לעיתים בפטושופ תוכנות לעריכת וידיאו ותכנות כמו סקצ'אפ, המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם, אבל לא חייב ברמה מאוד מקצועית. אני אשמע מוזיקה ואצפה בוידיאו על המחשב. ישנם שני דגמים שאני מתלבטת לגביהם: 1) TOSHIBA Satellite U500-1EZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&a…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב למשחקים כמו BF1, COD, ומסך. יש אפשרות לקנות רכיבים באילת! הנה השאלון: תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, COD, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות לFHD, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז למה לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם י…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתמונות, גלישה באינטרנט בעיקר, מסנג'ר, אייסי, קצת משחקים. 4000 ש"ח, אם אפשר ללא חריגה.
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה יש לקנות בארץ את אחד מהמחשבים הקטנים של ACER\MSI\LG\ASUS אבל עם סוללת 6 תאים תודה
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-