ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם פירמטתי מחשב נייד שקיבלתי חברה לא ידועה..(gigabook) הבעיה היא שאין אינטרנט ואני לא יכול להתקין דרייברים!גם שחיברתי דרך כבל מה אני יכול לעשות?? זה הפרטים שרשום על המחשב מאחורה notebook computer model:m1100 ומאחורי המסך gigabook
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד לשדרג את המחשב שלי בעוד כשבוע והנה המפרט עליו חשבתי ( אני מוסיף רק מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ לוח אם : GIGABYTE GA-P31-S3L זיכרון:KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT כרטיס מסך :GIGABYTE GEFORCE 85000GT 512MB ומארז אני אקח משהו פשוט ב200 ש''ח וספק של 400W יספיק לי. אז תנו הערות/הארות כאוות נפשכם ותעזרו לי תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על מחיר 450 שח למחשב נייח ,ללא מסך, דגם i3 540, 1tr, 4 זיכרון, בן 7 שנים שהספק הוחלף לחדש, לוח האם תקין. בשביל משחקים לילדים וצפייה בסרטים?לא מעוניין להוציא כסף על חדש. יעבוד חלק?שווה את המחיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חיברתי את ה-TV ללפטופ (טושיבה) ואכן קיבלתי מעבר של תמונה וסאונד לטלויזיה. הבעיות התחילו לאחר שניסיתי לחזור על הפעולה למחרת: כעת אני רואה רק תמונה ללא סאונד. איך ניתן לשמוע סאונד שוב דרך ה-TV ???????!!!!!!!!!!??????? :facepalm: :facepalm:
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, שוקל לקנות את הזנבוק החדש של אסוס. קראתי באחת הביקורות שלאחר שימוש והקלדה ממושכים (מחשב לשימוש סטודנט), מתחילים להרגיש חתכים או אי נעימות במפרק בגלל העיצוב הדק והקצוות החדים שלו. מישהו יכול לאשש או להפריך את זה, מנסיון?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, מחפשת המלצות לרכישת מחשב נייד שישמש אותי ללימודים (סטודנטית באוניברסיטה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית עם שימושים סטנדרטיים של אופיס ואינטרנט (לא תכנות וללא תוכנות כבדות יותר מדי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי ישן מאוד אף עובד בלי עין הרע, מעולה !! טפו טפו אני רוצה לפנק את המחשב בכרטיס זכרון, אבל אני לא יודע בכמה הוא תומך, איך אני יכול לדעת איזה כרטיסי זכרון אני צריך לקנות למחשב? מצורף מפרט המחשב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
האם הם מחשבים טובים ? מישהו ניסה אותם ? יש המלצות עליהם ? כי אני רואה שהם ממש משתלמים במחיר הרי למבינים בינינו לא תמיד הכי יקר הוא הכי טוב...
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אז ככה, כל חלק נקנה מחנות אחרת(חיסכון בכסף) ואני חייב לדעת איך הוא למשחקים ולחיבור עתידי לטלויזית full hd 1920*1080. אוברקלוק קל מתוכנן e6600 2.4ghz asus p5n-e sli geforce 8800gts 320mb o\c g.skill 2x1gb ddr2 800mhz cl.4 wd 320gb sataII 16mb nzxt lexa enermax noisetaker 420w LG dvd burner שאלה אחרונה... האם הספק יספיק בשביל המפרט? או להשקיע עוד טיפה לליברטי
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לעבודות משרדיות בעיקר, אופיס אינטרנט וכו'. לא צריך מסך. יש לכם רעיונות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם אינטל DG41RQ E8400 Kingston 2 GB DDR2 1 stick 1 hdd 320 GB 7200 RPM SATA 1 HDD 250GB IDE DVD-RW\CD-RW SATA קירור מעבד כלשהו שעשוה את העבודה ומאוורר 1 של 120 מ"מ באחורי המארז מארז של טרנדסוניק כנראה ג'נרי וגם די צפוף ספק כח EZCOOL 450W אני מתכנן להלביש עליו בהזדמנות כרטיס מסך SAPPHIRE HD4890 VAPORX אני שוקל או HD4870 של פווארקולור או של XFX או של ספייר או 4890 להוסיף לו 2 ג'יגה זיכרון כנראה להחליף מארז, כי המארז הזה ממש לא נוח, די צפוף הלוח אם מספיק טוב? אני מבקש המלצה למארז עד 350 שח מארז שיהיה נוח לעבוד איתו שיהיה מרווח ועם איוורור טוב ושיהיה גם שקט ובלי תאורות פוזה למיניהן ספק כח עד 400 שח עם אפשרות לחריגה שיכול להתאים למערכת למשחקים אינטרנט מוסיקה…
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1 .LEADTEK - Geforce FX 5700 256mb DDR VIVO - Retail 1,032.57 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 496.17 ש"ח 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 496.17 ש"ח 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 438.06 ש"ח 1 .Thermaltake Highest Performance SMART & SILENT VOLCANO 9 Coole 111.75 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 308.43 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,883.15 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,796.66 ש"ח שאר החלקים שלא רשומים לא נחוצים המחשב לא מיועד לאוברקלוק הוא צריך להיות טוב למשחקים ולעריכת וידאו(בגלל זה ה-Vivo של כרטיס המסך). אשמח לשמוע תגובות גם לגבי מקום אחר לקנות א…
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ישן, שהבעיה שלו היא - (ניחשתם נכון) סוללה\ספק. בעיקר ספק, קודם כל זה הדבר החשוב כי סוללה יש לו אבל היא פגומה... ובטוח שלא אמצא חדשה (המחשב מלפני בערך 10 שנים) לכן אני רק רוצה להפעיל אותו. להפוך אותו למין "תחנת עבודה ניידת" עד שאקנה את הWIND. איזה פרטים אתם צריכים לגביו? אני יודע רק שזה IBM THINKPAD ופנטיום 2... דגם מדוייק יעזור או שהספקים שאפשר להשיג הם אוניברסליים?
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כחודש רכשתי 2 מחשבים ניידים . בהפעלה הראשונית שלהם המחשב הראשון החל להתקין ווינדואוס וכמו שהבנתי כך זה אמור להיות בהפעלה הראשונית . לעומת זאת במחשב השני הוינדואוס עלה ללא כל התקנה , כניראה שמישהו התקין כבר את הוינדואוס . אני , שאיני מבין גדול במחשבים לא הבנתי בהתחלה מה קרה וחשבתי שהכל בסדר , אך לאחר התייעצות עם חברים אמרו לי שהמחשב יכול להיות משומש והחנות דפקה אותי . התקשרתי לחנות ואמרו לי שחובת ההוכחה היא עליי מכיוון שעבר חודש . אני צריך את עזרתכם הדחופה בלהוכיח שהוינדואס הותקן לפני שרכשתי את המחשב , ושהמחשב משומש . תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מה הייתם משנים? לקירור אני כנראה אקח את הTuniq Tower 120 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6440 HP Pavilion dv6-1040ej NG732EA האם יש המלצות טובות עליו? האם אתם יכולים להמליץ לי על מחשב אחר באותו טווח מחירים? השימושים של המחשב הם אינטרנט אופיס קצת משחקים MULTITAKSING תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי קרוב משפחה שיביא לי את המחשב מניו יורק מטרות המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. גודל מסך 14.1 , ומשקל נמוך. כונן קשיח שיהיה לפחות 160 צורב DVD ,רצוי מצלמה אך לא חובה. חשוב שתיהיה אחריות בין לאומית. מחיפוש בפורום ראיתי שמומלץ הדגם של דל E6400 , ושאחריות בין לאומית תעלה 100$ באתר שלהם זה יוצא 1000$ שזה מעל התקציב. אני מניח שיש אתרים אחרים שמשם יהיה יותר זול להזמין, אז אשמח אם תכתבו אותם. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את המחשב הבא : http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2194 המחשב בעיקר ישמש אותי בלימודים ויריץ מערכות וירטואליות דרך VMware.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, נתקבשתי לבחור מחשב נייד עד 4K אשר יתאים בין השאר לעבודה עם התוכנה הבאה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/3/3153.pdf הדרישה הכי חשובה של התוכנה הזאת היא כ.מסך התומך בOPENGL 3D. הכרטיסי מסך הרגילים של אינטל תומכים בזה? בנוסף לכך חשוב שהמחשב הנייד יהייה עם מסך 15.6, דיסק קשיח 500GB ומעלה, מעבד נראה לי I5 (תקנו אותי אם אני טועה), יציאות לא משהו מיוחד אולי HDMI, אחריות 3 שנים, עדיפות לחברה מוכרת-DELL,HP וכו' התקציב כנאמר הוא עד 4K אבל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - NVIDIA 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל לא שכחתי כלום אז רכיבים שאני לא כותב הם רכיבים שאין לי צורך לרכוש אותם.. המחשב עצבו אמור לשמש בעיקר לסחיבות תוכנות כבדות והתעסקות בהמון מולטימידיה ובנוסך כמובן משחקים טובים שיצאו פה ושם אבל זאת בהחלט לא המטרה העיקרית.. טוב נתחיל.. מעבד : AMD64 +3200 S939 - בעיקרון אין מה לשנות כאן אלא אם כן יש לכם ממש משהו רע לגביו :-) לוח אם : כאן ההתלבטות הראשונה בין ASUS A8N-SLI DELUXE S939 NF4 2XPCI GBL ובין GIGABYTE GA-K8NF-9 NF4 זיכרון : 2X 512MB DDR500 דיסק קשיח : 160GB SATA כרטיס מסך : עוד התלבטותASUS RADEON X600XT HDTV 128MB DVI PCI-E וGIGABYTE 6600 128MB PCI EXPRESS BULK ולפי מה שאמרו לי יש מצב שהגיגהבייט אפילו לא תומך במעבד הזה אז כמובן אם יש הצעה אחרת יתקבל ב…
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של טושיבה ,למי שמכיר המחשבים של טושיבה מגיעים עם מחיצת גיבוי בכונן D היית לי בעיה עם המחשב והתקנתי ווינדוס חדש, אחרי שתקנתי את הווינדוס אני ניסיתי להפעיל את השחזור של המחיצה בכונן d (היא לא נמחקה) אני רואה שזה לא ניתן בלי התוכנה toshiba ricovey wizard חיפשתי בכל מקום ואין את התוכנה דיברתי עם טושיבה ישראל וגם להם אין את התוכנה מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת להפעיל את הגיבוי אשמח לכל עזרה תודה ויום מצויין
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (תכנות) עם כמה virtual servers שירוצו עליו, גרפיקה לא מעניינת, מאוד חשובה המהירות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse - visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות…
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום שדרגתי את הווינדוס מויסטה ל7..לא מצאתי את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב, כרגע כל הכפתורים של הFn (למשל להגביר,להעביר שירים,הגדרת בהירות המסך וכולי) פשוט לא עובדים,כנ"ל לגבי הגלילה שיש בבעכבר של הלפטופ עצמו(עם האמצע) נסיתי נואשות למצוא דרייברים באתר שלהם,באתרים של דרייברים ופשוט לא מצאתי !!! תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-