ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2C ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39261 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤149 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380…
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מעוניין לקבל את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף. תקציב באזור 4000 ש"ח +- ללא OC. השימוש במחשב יהיה לגלישה הורדות ואופיס אבל גם למשחקים (לא באקסטרים) קיבלתי שתי הצעות 1. core 2 dou 4500 2.2G box 1gb ddr2 800mhz kingston 1gb ddr2 800mhz kingston 3850 pcs 512mb 256bit dvdrwx20 samsung sata P5k-sep35(s+l) 300gb 8mb samsung מארז HEC+ספק שאמורה לעלות באזור ה3000 +- עד כמה שהבנתי 2. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L : דיסק קשיחWestern Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 512MB DDR2 HDCP Bulk כונן אופטי:Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black …
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי חבר'ס, החלטתי להתחדש ולהחליף את המחשב הישן שלי (שהוא לא רע כל כך אגב), ולכן אני צריך את עזרתכם! תודה רבה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את הרוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום עוד 400-500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעקרון אני מתכוון להשתמש בו גם למשחקים ולעריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעריכת מוסיקה אני משתמש בQBASE ו-MAGIX MM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3/4, Skyrim, CoD MW3, WoT, WoW. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם, אני צריך מפרט עד 7000 ש"ח ללא מסך מקלדת וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. | לא צריך כלום... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי | צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? | AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ברשותי יש כרגע 5000 ש"ח . אני צריך שתרכיבו לי מפרט למשחקים , אני צריך : מעבד , זיכרון , לוח , מארז וספק . (בכרטיס מסך אין צורך קונים לי כבר את ה - X800XT בחו"ל ) עכשיו יש לי שאלה , עוד מעט צריך לצאת מעבדים חדשים עכשיו , האם לחכות שהם יגיעו או שמחירם יהיה בשמיים והם לא מצדיקים בכלל את המחיר ? בתודה מראש...:-)
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שימוש:גיימינג אקסלוסיבי תקציב:1300 דולק בערך לא כולל משלוח מגבלות:אין ציוד הקיפי:יש הכל מהכל מוכר אמין ציון סבבה מחיר מושלם קישור:https://www.amazon.com/gp/product/B01J9VZ2OY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A89QP6D3VDW1W&th=1
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא גיימינג כמו gta ו need for speed ומשחקי רשת יש לי את שתי ההצעות ההבאות: לוח אם - Intel® WoodWorth H61 LGA 1155 uATX מעבד - Intel® Core i3 530 2.90Mhz 4M 1333 זיכרון - Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 *2 דיסק קשיח - WD 500GB SATA כרטיס מסך - G-Force GTS450 1024MB DDR5 HDMI מארז - Generic ספק - 3R System Gold 500W והשני: מעבד:AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪370 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2 כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד כמות: 1 - מח…
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשני מחשבים שונים(אחד מהם לחבר)-אחד ללימודים ואחד לשימושים יומיומיים בבית. זה שללימודים המסך "14 כאשר הדגש הוא על ניידות-משקל נמוך וחיי סוללה ארוכים. זה שיושב בבית המסך "15.6 הדגש הוא על יכולות מולטימדיה- מסך טוב וחומרה איכותית, אין חשיבות כל כך למשקל וחיי סוללה. דרישות משותפות לשניהם-ללא כונן אופטי, כולל מערכת הפעלה,אחריות לשלוש שנים, זיכרון מסוג ssd, מעבד מדור רביעי של אינטל ואחריות לשלוש שנים. תודה מראש על העזרה (:
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני משחק מישחקים כמו LOL וminecraft אז אני לא צריך משהו מפוצץ. אני רוצה משהו בסיסי שיריץ מישחקים כאלה טוב. אני צריך רק מחשב, בלי ציוד הקפי ובלי אופיס ו windows אני מעדיף לא לחרוג מה1500 שקל.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני אפרט יותר את הבעיה שלי...אני רוצה להפוך את המחשב הנייד ל-PC :] לשים את המחשב הנייד באיזה מדף שיש לי למטה ושהוא יהיה מחובר למסך מחשב + מקלדת ועכבר למעלה על השולחן, הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב הוא לא משדר יותר תמונה למסך, איך פותרים את זה ? תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי ולאחותי . השימושים במחשה יהיו די בסיסיים . גלישה באינטרנט (דרך WIFI או משהו ) צפייה בסרטים +שירים. אולי משחקים , אבל משחקים ממש קלים ואם אפשר שיהיה למחשב יציאת HDMI בשביל לחבר אותו לטלויזית LCD בשביל לראות דרכה סרטים . ואני רוצה שתנסו למצוא איזה מחשב באתר BEST BUY שכנראה ממנו אני יקנה את המחשב . וזה די דחוף כי נראה לי שביום שני נקנה אותו . ובבקשה בלי חריגה (מקסימום 100 שקל עם זה שווה ) כי זה המקסימום שאני יכול להוציא כרגע . תודה רבה לעוזרים . http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14〈=he
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
ככה.... חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג כבד ותוכנות. השאלה הגדולה שלי היא באמת rsm/tms? עוד כמה שאלות.. : מה ההבדל בין : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2409 לזה http://tms.co.il/product/10014 בנוסף איך המארז הזה: http://tms.co.il/product/7132 ואיך הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/9285 תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: אני רוצה מיפרט אחד ב 2.5K ואחד בסביבות 2.7K - 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3 K גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בערך 70% גיימינג 30% תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop,C# ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג: CS:GO,CSS,MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מדובר בשרת+5 תחנות יש מחשבי משרד מומלצים באתר האם להסתמך עליהם או לבדוק פרטני מה מתאים לי? בנוסף דרוש המלצה למפרט לשרת לכל ה5 תחנות.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה באינטרנט, שיחות בסקייפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כוח. יש לי ספק של HEC - 300W ממחשב ישן (נמצא בשימוש כבר 6 שנים, אבל אני לא רואה סיבה להחליפו). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- אני מחפש מחשב בטווח ה-3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- הסטיה המקסימלית היא ב 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול דוטה 2 אבל מדי פעם אני מנסה משחקים חדשים שיוצאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 24", רזולוציה מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום חיברתי את ה-TV ללפטופ (טושיבה) ואכן קיבלתי מעבר של תמונה וסאונד לטלויזיה. הבעיות התחילו לאחר שניסיתי לחזור על הפעולה למחרת: כעת אני רואה רק תמונה ללא סאונד. איך ניתן לשמוע סאונד שוב דרך ה-TV ???????!!!!!!!!!!??????? :facepalm: :facepalm:
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, מחפשת המלצות לרכישת מחשב נייד שישמש אותי ללימודים (סטודנטית באוניברסיטה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית עם שימושים סטנדרטיים של אופיס ואינטרנט (לא תכנות וללא תוכנות כבדות יותר מדי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מעבד ------ Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ----- Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון ------ Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך ----- Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסק קשיח ------ Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX צורב ----- LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM DVD ספק כח ----- Corsair VS550 550W Series Active PFC 12cm Fan PSU מארז ------ Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case 3220 ש"ח שווה את הכסף? המחשב מיועד לעבודה בסיסית עם גרפיקה וקצת משחקים. עד היום היה לי I3 עם 4 RAM וכרטיס מסך GT4…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD + מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter Strike בהגדרות הכי גבוהות ! Call Of Duty MW3 ברשת ועוד ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD FULL HD 32"-37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להיות סטודנט והמחשב הנ"ל נבחר ע"י כמחשב המתאים לי ביותר מבחינת צרכים אולם בשיחה עם המוכר גיליתי בעיה אחת והיא שבשימוש נמוך מכח העיבוד הוא עובד במקרה הטוב שעתיים. האם למישהו יש נתונים על כך? בנוסף שאלתי את המוכר האם יש סוללות מורחבות/גדולות יותר ומסתבר שאין ושניתן לרכוש דרך היבואן "אמטל" סוללת נוספות. השאלה שלי היא האם מישהו יודע כמה בערך סוללה כזו עולה (על מנת להתחשב בזה ברכישת נייד) וכיצד מתבצע תהליך ההחלפה?(האם ניתן לא להפסיק תהליכים בעת החלפת הסוללה) בעקרון אם למישהו יש המלצה לנייד אחר עם ביצועים דומים ויותר זמן סוללה ועולה בערך כ3-3.3 אלף שקל אז אני מוכן לשקול ללכת על משהו אחר. אני הולך על פוג'יטסו כי כיום הם עולים 2850 שקל בKSP והביצועים על פניו ממש טו…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנוכחי כבר בן 8 (: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים, אינטרנט, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ו…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
[TABLE=width: 611] [TR] [TD]שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעריכת וידאו (ADOBE PREMIER, AFTER EFFECTS, AVID), שיוכל לרנדר מהר. קיבלתי המלצות מכמה גורמים שונים, וצירפתי פה את המפרט שקיבלתי משקלול של ההמלצות. (הערה: אני מעוניין לרכוש גם SDD וגם הארדדיסק רגיל). 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני ולצרכים שלי? 2. האם אתם ממליצים להחליף רכיב מסוים לרכיב בעלות דומה או נמוכה יותר אשר אינו מצוין פה? (והאם כדאי ישר לקנות 2 סטיקים של 8 ג'יגה כל אחד, או להסתפק באחד כרגע?) 2. מתוך הכפילויות שמופיעות בחלק מהחלקים, מה עדיף לבחור (בהנחה שיוביל לחסכון משמעותי, אך לא על חשבון מהירות/אמינות), לדוגמא, האם ניתן להסתפק בברקודה של סמסנוג, או שממש עדיף להוסיף כסף, ולקנות את הבלק של WD? כנ"ל ל…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה, האלמנטים העקריים במחשב הם: מארז - קולר מאסטר - גלדיאטור 600 מעבד - Intel Core 2 Extreme Quad QX9650 כרטיס מסך - NVIDIA 9800GX2 זיכרון - 16 ג'יגה 1660 כונן ssd - 128 ג'יגה לוח אם של ג'יגה בייט אני לא בדיוק זוכר את הדגם אבל זה אחד הטובים שתומך בכל החומרה שמסביב... אני אשמח ממש לקבל איזשהו מושג על סדר גודל של מחיר למפרט (החלקי אמנם...) שמצורף מעלה... תודה מראש, דניאל
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-