ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש ומצאתי את אותו הדגם בגרסת 4K וFHD. מטרת המחשב היא עריכת תמונות וקצת וידאו. FHD עולה 6,500, 4K עולה 7,300 והיתרון הגדול הוא 100% srgb שלו לעומת 95% srgb בFHD המחיר גם ככה מעל למה שתיכננתי, האם שווה להשקיע ב4K על מסך של 15"? אני משתדרג מנייד בן 6 עם רזולוציה של 1366/768 כך ששניהם יראו בעיני יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם, אני צריך מפרט עד 7000 ש"ח ללא מסך מקלדת וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. | לא צריך כלום... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי | צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? | AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכן למכור X31 ב 3800 עם אחריות יצרן לעוד שנה. המפרט הוא 1.6 גיגה, דיסק 40 גיגה , WIFI , זכרון 512 מגה ללא עריסה. חיצונית יש למחשב דפיקה עם סדק בפינה של המארז . מה דעת המבינים - האם המחיר סביר
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני מחפש מחשב נייד מתאים, בתקופה האחרונה הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לעזרתכם. מטרות המחשב: מחפש נייד שיוכל לשמש אותי עבור עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום) ומעט תכנות (אקליפס). גודל המסך: עדיפות ל -14 אינץ', הבנתי שמסך מאט טוב יותר עבור שימוש גרפי. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB לפחות, אשמח אם אפשר לשלב SSD למערכת ההפעלה. משקל רצוי: 2 ק"ג. רזולוציית מסך: לא משנה מערכת הפעלה: לא משנה. העדפה לחברה כלשהי: לנובו דרישות מיוחדות: 1. אין צורך במסך מגע. 2. אפשרות להחלפת סוללה מבלי לפתוח את המחשב (קיים בחלק מהדגמים החדשים). 3. עדיפות למעבד M ולא U. 4. 8 גיגה זיכרון תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כדאי לגלישה וורד? מאיכן כדאי לקנות כאלה מחשבים? ומה עדיף Sempron או Celeron? תודה נ.ב. המחשב בשביל ידידה, בדרך כלל הייתי קונה ומרכיב לבד אבל אני מעדיף שאם יהיו בעיות אז תהיה אחריות על הכל ובלי בעיות...
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה ליקנות מחשב חדש ויש לי רק 2500 ש"ח. המחשב הוא למשחקים, אני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות מספיק לי שהמחשב יריץ את המשחקים, אני לא אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני לא מתכוון לעשות OC. אני צריך מארז + כונן קשיח + זיכרונות + מעבד + לוח אם + כרטיס מסך. לא יודע מה עדיף אינטל או אי אמ די, נירא לי שאתם יודעים מה עדיף. בבקשה תרכיבו לי את המיפרט הכי טוב בתקציב של 2500 ש"ח. יש לי מסך שטוח 19 אינץ'. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יודע, חשבתי על 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
Intel Core I7 6700K Gigabyte GA-Z170-HD3P HyperX Savage 8GB DDR4 2400Mhz CL12 X 2 EVGA GTX 1070 FTW GAMING סה"כ 5370 ש"ח שאר הציוד קיים DVD ספק אנטק 650W ארקטיק קולין R4 וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. או לשמוע הצעות אחרות אולי.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי מחפשת מחשב לגיימינג וגם סטרימינג. שווה להזמין מחו"ל? יש מבצעים טובים בארץ בblack friday? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקיות חלקה) וסטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק במסך, 27 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את Asus N550JV. ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים של אותו מחשב: אחד עם מסך מט והשני עם מסך מבריק. אני לא זקוק למסך מגע, אך כן חשובה לי איכות המסך. האם האיכות של מסך המט לא נופלת ממסך מבריק?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ״ל לשימושים בסיסיים אינטרנט,צפייה בתמונות,חיבור לLCD,עבודה עם יישומי office וצפייה בסרטים באיכות HD עדיפות ללובן תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט וטיפה סרטונים במדיה פלייר. שום דבר רציני. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. מדובר באישה מבוגרת. לפחות 15, עדיף אפילו 17 אם אפשר במסגרת התקציב. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם, לא כזה משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמעט וכלום לא הולך להיות מאוכסן על המחשב. אז אפשר להסתפק בכונן קטן. אין צורך ב- SSD. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. צורב לא חשוב בכלל. * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך נדרשת אחריות טובה וארוכה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף מאד שכן. * האם …
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני סוף סוף רואה את האור בקצה המנהרה של מחשב חדש, אבל יש לי כמה התלבטויות. המחשב ישמש לאינטרנט, סרטים וסרטי HD ושימושים משרדיים כאלה ואחרים כמובן. אבל מדי פעם יהיו גם משחקי מחשב וקידודי/עריכת סרטים ב-HD ועיבודים גרפיים (לא מטורפים אבל בכל זאת...). בעתיד הכמה שיותר קרוב אני אקנה כנראה LCD 22. אני חושב שהייתי שמח למרובע ליבה יפה, אבל נשאלת השאלה, האם בתקציב של 4-4.5K יהיה אפשר להכניס CORE I7 עם לוח אם X58 ו-4 ג'יגה זיכרון, ובכל זאת להשאיר קצת מקום לרכיבים נורמאליים וכרטיס מסך נורמאלי שיודע לעשות עוד משהו חוץ מלהראות את ה-DESKTOP? תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
amd 300 939 gigbyte k8ns geforce 5700 256 mb a-data 512 mb redimax cobra black sata 120 gb כל השאר יש לי מי שיכול להגיד לי איך המפרט
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938 לא מצאתי אותו בחנויות אחרות או באתר של ח.י. שווה קניה במחיר הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייח המיועד בעיקר לעבודה על אפטר אפקטס וסינמה 4D, בתקציב בין 10 ל15 אלף ש״ח. נכון לעכשיו הגעתי למפרט המצורף והייתי שמח לשמוע מה דעתכם. האם הרכיבים יעבדו טוב ביחד? האם צריך לשדרג משהו או לחילופין לוותר? תודה רבה! מעבד Core i9 9900K Up To 5.0GHz Eight Core 16MB קירור מעבד Cryorig A80 280mm Hybrid Liquid CPU Cooling זיכרון 64GB DDR4 3200 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce RTX 2070 Super 8GB 2x 90mm Fans מערך שבבים Intel Z390: 4x USB3.1, 1x USB3.1 Gen2(A), 1x USB3.1 Gen2(C), 2x PCIeX16(16/4), 2x PCIeX1 בקר Thunderbolt 3 2x Thunderbolt 3. 40 Gb/s התקן אחסון 1 1.…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
חבר הציע לי לרכוש מחשב נייד המתאים לצרכיי ....לפטופ 5165 Dell Vostro 3591 15.6 https://www.c-data.co.il/dell-vostro-3591-156-fhdi5-1035g8gb256ssdgf-mx2303cdos3yos-עותק לי רק יש בעיה אחת ...אני רגיל/חייב את הנקודה האדומה או איך שקוראים לזה... https://www.theverge.com/platform/amp/circuitbreaker/2020/6/30/21292182/thinkpad-trackpoint-mouse-nub-button-trackpad-challenges-design-user-input הרגל מגונה מלנובו כנראה .... האם קיים דגם מקביל בלנובו עם אותם קריטריונים של דל עם הצ'ופציק של הקומקום ולמה זה קיים דווקא בדגמים היקרים יותר של לנובו ? הרי אם זה לא מוצלח לדעת לנובו למה זה קיים בדגמים היותר יקרים ? מי שמשתמש הצ'ופצי…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אני כבר שלוש שנים עם המחשב הזה וזה כבר ממש בלתי נסבל איתו הוא נתקע הרבה פעמים. Firefox + מדיה פלייר והוא כבר פועל לאט. בקיצור אני רוצה לשדרג אותו גם בשביל שהוא יוכל להריץ לי את ויסטה כמה שאפשר (עם מפרט כזה עלוב) וגם שיחזיק לי עוד איזה חצי שנה שנה עד שאני כבר יקנה חדש. התקציב כמו בכותרת : אלף שקל בערך ורוב הסיכויים שחבר מביא לי עוד 1GB ראם ליום הולדת אז מה כדאי לי לשדרג. P4 3.0GHZ 512MB RAM Radeon 9200SE Asus P4S800MX-SE X SERIES ספק ומארז ג'נרים. תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אלו הדרישות שלי מהמחשב: המחשב לא ינוייד הרבה וישמש כמחשב ראשי. בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט. מסך: 15.6 מט לד חיבור אלחוטי בתקן N מצלמת אינטרנט מובנית איכותית + מיקרופון מעבד: עדיפות לI3 או I5 אם אפשרי בתקציב. ללא מערכת הפעלה תודה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגביי המפרט זה. א. האם הוא טוב ויחזיק מעמד לשנים הבאות ?! ב. האם הוא משלתם מבחינה כספית ?! ג.הערות אחרות בנושא אשמח לקבל. המחשב צריך בעיקר לעבודות , אינטרנט ומשחקים. הנה המפרט !!! http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין להוסיף כרטיס מסך יד שניה למערכת הישנה כדי למשוך עוד קצת במשחקים קלים יחסית בסגנון Total war. המערכת היא: OS Name Microsoft Windows 7 Professional Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name ALEX-PC System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model GA-MA78LMT-S2 System Type x64-based PC Processor AMD Athlon(tm) II X3 445 Processor, 3100 Mhz, 3 Core(s), 3 Logical Processor(s) BIOS Version/Date Award Software International, Inc. F11, 03/08/2010 SMBIOS Version 2.4 Time Zone …
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מפרט הכי זול שאפשר מסך 17 אינץ למטרות שרשמתי בנושא אני לא אקנה את המחשב באינטרנט אלא בחנויות בבאר שבע אבל אני צריך כיוון ממכם (לגבי חומרה וכיוב')
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
תקציב: 3000-3200, לא ניתן לחרוג. אני מאוד מעדיף מחשב שהוא אינו ThinkPad אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס אינטרנט ומעט סרטים. מיועד גם לתכנות קל. * גודל המסך? 13.3, מט. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל 2 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעוניין בכ 4 שעות סוללה ואפילו יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב בכלל. 250-500GB יספיקו * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לכלול בתקציב מערכת הפעלה של Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום מחפש לאחותי מחשב בתקציב של כ2000 ש"ח אפשר לחרוג נגיד עד 300 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בארץ רצוי 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל אם זה מוריד משמעותית את המחיר אפשר לוותר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה משמעות הודעת השגיאה הבאה error 175 bad crc1 stop post task והמתקבלת בשלב הדלקת המחשב? איך אפשר להתגבר על תקלה זו? מדובר במחשב- IBM Thinkpad T22 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-