ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP350V5C-S07IL http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350V5C-A06UK לצערי הרב, סוללת המחשב (5 תאים למיטב ידיעתי) התקלקלה ואחריותה פגה. ברצוני סוללה חדשה - אך עם זאת אינני מבין דיו בסוללות על מנת להחליט מהיכן לרכוש ומה. חשבתי שהאופציה הנכונה תהיה לרכוש סוללה מ-EBAY, אך אינני יודע כיצד לוודא שמדובר בסוללה איכותית וכן אינני יודע מה לרכוש. אני מצרף תמונה של פרטי הסוללה - אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חיברתי את ה-TV ללפטופ (טושיבה) ואכן קיבלתי מעבר של תמונה וסאונד לטלויזיה. הבעיות התחילו לאחר שניסיתי לחזור על הפעולה למחרת: כעת אני רואה רק תמונה ללא סאונד. איך ניתן לשמוע סאונד שוב דרך ה-TV ???????!!!!!!!!!!??????? :facepalm: :facepalm:
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה-2,500 שקל, שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים ברמה סבירה. אין צורך בצורב\מקלדת\עכבר ושאר השטויות.. אשמח לקבל גם הסברים על המפרט. תודה מראש! אסף.
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
hp pavilon dv6 2190us - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ASUS N61JQ-A1 - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220690&cm_re=ASUS_N61JQ-A1-_-34-220-690-_-Product אשמח לקבל גם חוות דעת על המחשבים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות מחשב ללימודים (להריץ את אופיס ואינטרנט בעיקר) עד 14" אני מעדיף עם מסך מאט. אני מעדיף במיוחד את המחשבים של Thinkpad בגלל ה Trackpoint אבל יש לי מגבלת תקציב באזור ה 4K. זמן הסוללה לא מאוד חשוב, יש לי שקעים זמינים בכיתה. אני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (אין לי הסבר הגיוני למה- אולי מישהו יוכל לעזור לי להפטר מהדרישה המעצבנת הזו) הדבר שכן מאוד חשוב לי הוא המשקל (ולכן המגבלה על גודל המסך) - עד 2.5 ק"ג כאשר אני מעדיף את אזור ה 2 ק"ג. דגם מחשב שנראה לי מתאים הינו Dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-... הסיבות שאני לא קונה אותו עדיין הן: 1. זה לא Thinkpad. 2. המסך מבריק. 3. ושוב, זה לא Thinkpad. אשמח לקבל הצעות ודברים שיעזרו לי לקבל החלט…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה גרפית, בעיקר בתוכנות 3D כמו 3D MAX וכאלה וגם 2D כמו פוטושופ. התקציב נע בסביבות ה-5500 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח וכמובן שאם אפשר משהו טוב בפחות אז עדיף. אחרי שחיפשתי מעט מצאתי את המחשב הזה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2082 מארז GIGABYTE TRITON מארז מקצועי ואיכותי ביותר מבית ג'יגהבייט עם 2 מאווררים 12CM שקטים !! ספק כוח OCZ 400W MODX ספק כוח מבית OCZ עם הספק 400W אמיתי למערכת יציבה ומאוורר 12 ס"מ שקט !! לוח אם GIGABYTE GA-X58-UD3R לוח אם איכותי ביותר מבית GIGABYTE למעבדי INTEL i7 וביצועי מערכת גבוהים וחזקים עם זכרון DDR3!! מבוסס צ'יפסט X58 של אינטל!! מעבד INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB מעבד INTEL עם ארבע ליבות איכותי, חזק ומהיר מותא…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך מחשב נייד. אין הרבה מגבלות מלבד התקציב (4000 שקל), ואין משמעות רבה למשקל או לגודל (המחשב לא ינויד הרבה). דבר חשוב נוסף הוא כרטיס מסך - הוא לא צריך להיות חיית משחקים מן הסתם, אבל שיהיה מסוגל להריץ משהו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
Hi, I don't know what happned to my hebrew so... I need your opinion for the next computer, I;m going to use it as Gaming and Programming Computer. I need it with a monitor, and if you have another commendation it will be great! Tnx in advanced, מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤661 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500G…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני חשבתי על מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KV8 Pro sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB מארזים HEC Compucase CI-6A19 מחירון עבודות במעבדה Assembly Computer (new compon.) מחיר 2840 ¤ מה דעתכם? יש לי מספר שאלות האם הכרטיס מסך הוא 128 ביט? האם ksp שמים מדבקה על המארז שאם פותחים אותה מעבדים את האחריות? ומה אתם אומרים על הזיכרון למה הוא יותר מידי זול וזה מחשיד? אםם אם יש לכם הצעות אחרות (רצוי מאוד מ ksp אני באשקלון והזה החנות הזולה הכי "קרובה " שאני מכיר ) התקציב שלי הוא עד 3000 שח ללא ציוד היקפי צריך הרכבה,השימושים הם בעיקר עבודה משר…
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט למחשב משרדי. עקרונות מפרט: מבוסס AMD (לא sempron) כרטיס מסך - בשאיפה לא OB נפח אחסון: 80GB תקציב רצוי: 1700 תקציב גג: 2100 בנוסף-על איזה SFF את ועם איזה מעבד/כ.מסך אתם ממליצים לבסס תחנה משרדית על אותו עקרון של זו שלמעלה? תודה מראש, אורי. נב קיבלתי בינתיים את ההצעה הזו(היא לא ממש מה שאני צריך גם מבחינת נפח אחסון וגם מבחינת כ.המסך...): מעבד+לוח אם: AMD ATHLON PRO 3300+ ECS L7VMM3+ זיכרון: DDR 256 MB מארז: MIDI TOWER ATX USB + 400W דיסק קשיח :WESTERN DIGITAL 40 GB 7200 RPM כונן : 1.44 כונן תקליטורים :SONY/ASUS CD-ROM *52 כרטיס קול: AC 97 SOUND128 O/B כרטיס מסך: 3D FORCE UP TO 64MB +AGP כרטיס רשת: 10/100 LAN עעכבר גלגלת לאינט…
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, ביקשתי מחנות מפרט למחשב למטרות גיימינג בתקציב של 4000 ש"ח, זה המפרט שקיבלתי ואשמח לקבל עליו חוות דעת. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪857[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪134[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לו…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש נייד שידע להריץ באופן חלק תוכנות של אדובי ותלת מימד כגון 3DMAX. יש לציין שאני מתכוון לקנות את המחשב אונליין מארצות הברית (חבר יביא לי אותו לארץ), כך שקישור לאתר שממנו היה אפשר להזמין היה טוב. הדרישות החשובות הן: מסך של 14.1 או 15.4/6 אינץ רזולוציות אפשריות: WXGA+ (1440x900 WSXGA+ (1680x1050 WUXGA (1920x1200 לא סגור על עצמי פה. דיסק קשיח של 250GB+ עדיפות ל-7200RPM. וסוללה שתחיק לפחות שעתיים+. כול השאר פחות חשוב. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אני רוצה השאווה בין השנים והמלצה מה לקחת.. אני רוצה שתסתכלו פרט פרט מבין השניים ותגידו לי חסרות ויתרנות תודה.. נקודה אחרונה מה לקחת מבין השניים? מחשב א': GIGABOOK T6500-GBK722 מעבד סוג:Intel Core2 Duo מהירות המעבד:2.16 GHz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T-6500 BUS SPEED 800MHZ • זכרון נפח:4096MB מהירות:800NHz סוג זכרון:DDR2 • נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול • מסך גודל המסך:15.4HD רזולוציה: 1280x1360 כרטיס מסך:GFORCE G105 זיכרון כ.מסך:1024MB T.C מסך: Fine Bright Technology משקל:2.85קג בלבד • כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:500GB חיבור ד.קשיח: S.ATA • מערכת הפעלה דגם:לל…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם, אני פונה אליכם לעזרה בבקשה בנוגע למחשב נייד חדש, התקציב שלי עד 2000 שקל (מעדיף פחות) השימושים שלי במחשב יהיו נטו עבודה משרדית וסרטים . חשוב לי מראה נחמד מעבד טוב שלא יתקע גם ושלא יהיה יותר מדי קטן. תכף הבלק פריידי והייתי רוצה לסמן כמה אופציות מעניינות אז אשמח להמלצות שלכם ועל הדרך לחוות דעת על המחשב הבא: https://www.ynetshops.co.il/Prod/145123/?gclid=CjwKCAjw0On8BRAgEiwAincsHJ86d4ekOSVWiP4_55QRyPHZegXGCup9JxVKoU49Jq58k_g-a_CuYRoCTMUQAvD_BwE חברים המון תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב בעל צריכת חשמל ומחיר מינימלי, המחשב יתפקד כשרת קבצים ביתי ומידי פעם יוריד קבצים. מבחינת כוח מחשוב - פנטיום 4~ ומעלה יהיה חזק מספיק ואפילו overkill. 1. מה התקציב המקסימאלי? הרעיון הוא למצוא משהו זול מאוד, 400 ומטה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, מחיר זה הדבר הקריטי כאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני הולך להתקין לינוקס, לא מתכוון לחבר מסך, לאחסן עליו קבצים והורדות(היה לי פנטיום 3 שעשה את זה בהצלחה עד שמת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, המחשב ישמש בעיקר ילדה בת 11-12, לצורכי אינטרנט, אינסטנט מסג'ינג, ומעט משחקים (סימס 2-3, פיפא 10, קאונטר סטרייק ואולי משחקים קצת יותר כבדים, אבל לא משחקים של גיימרים). עדיפות למחשב שקט, שרוב החלקים יהיו מותגים עם אחריות, לוח אם טוב (שלא נתקע עם לוח אם שמסרב לפעול עם באגים מעיקים ושום דרייבר \ ביוס יעזור).. אם יש אפשרות להכניס מעבד i5 \ i7 זה יהיה מעולה (למרות שקשה לי להאמין). מסכים יש ב600-700 שקל, ככה שמחיר המחשב אמור לנוע בין 1500-1900 ש"ח. ללא ציוד היקפי (אם מגיע עם, לא נתנגד) עדיפות לחנויות באיזור ראשל"צ (KSP, אייבורי כל עוד יש אחריות ל-3 שנים, מכיר את סוגיות השימוש החוזר אך זה לא מחשב מטורף ויש אחריות ל-3 שנים, SKYPC וכו') HD לא ממש משנה (שיהיה מינ' 160-250 ג'יגה…
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש לאינטרנט, סרטים ,כתיבת מסמכים כמו כן, אשמח מאד אם יוכל לשרת אותי לעבודה בפוטושופ עם קבצים לעיתים קצת כבדים ודבר נוסף, אני מא מעוניין שהמחיר ינשוק לכיוון ה2500 ש"ח ולא ל-3500 ש"ח דרישות - 2 ג"ב זכרון, HD 160 ומעלה, מסך 15 ומעלה, אמינות ומסך טוב ראיתי כמה אופציות מהזול ליקר: acer 5730z http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2123&CategoryID=343&Page=1 נמכר בימים אלו באופיס דיפו ב2600 ש"ח עד סוף השנה Lenovo n500 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23723 נמכר ב2990 ש"ח GIGABYTE W536M 1.66GHz 2GB http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W536MD54T2&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Z…
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום שלום אני צריך את עזרתכם בבניית שני מפרטים, אחד למשחקים ואינטרנט בתקציב של 3000 (אפילו פחות, עדיף פחות) כולל עכבר, מקלדת ורמקולים+ הרכבה המפרט השני לאופיס, אינטרנט ומוזיקה בתקציב של כ-2500 שקלים(עדיף פחות) כולל רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב בנוסף אני צריך הצעה למסך שטוח(דק) 15" או 17" בתקציב של 1500-2000 בהתאמה תודה לעוזרים, ביי.
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים עד 4K ללא מסך וללא ציוד היקפי, אם כונן של 250GB במקום 500GB יוזיל את המחשב משמעותי אז תורידו אותו כי לא חשוב לי
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, השימושים שלי במחשב הם גלישה, הורדות, סרטים (מתוכנן לקנות בהמשך LCD WS), ושימוש בתוכנות עריכה כמו Photoshop, ועריכת וידאו (Vegas, Premiere, Avid). אני לא משחק במחשב בכלל. אני לא צריך: מקלדת, עכבר, רמקולים, פלופי. צריך: מארז, ספק חזק, לוח אם, מעבד, זכרונות, HD, כרטיס מסך וצורב. אני אסתפק בכרטיס קול מובנה בלוח אם, כמו גם כרטיס רשת. צריך Firewire, אם אין על הלוח אם אז מקסימום בכרטיס נפרד. אני ממש חלש בכרטיסי מסך, אני לא יודע אם אני יכול להתפשר לגמרי בכרטיס מסך, או שיש כאלה שמותאמים לעבודה עם התוכנות שכתבתי. מה שכן, אני לא רוצה להדפק אח"כ עם הרזולוציה במסך החדש שאני אקנה. התקציב עד 4,700, לא במזומן. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתחיל עכשיו להיכנס יותר לעניין של תכנות (באמצע תואר) וממש רוצה מחשב שישרת אותי נאמנה באוניברסיטה ויהיה גדול מספיק בשביל שיהיה אפשר לראות דברים כמו בן אדם ולעשות כל מיני דברים במקביל. לגבי המסך גם - לפעמים ארצה לראות סרטים באיכות מאד טובה ואולי צריך לזה כרטיס מסך קצת יותר טוב מINTEL HD בלה בלה הזה? זה אתם יודעים קצת יותר טוב... ועדיף מאתר amazon כי עוד בדיוק 4 ימים סבא שלי מגיע אליי מארצות הברית ואני חייב את ה2 day delivery שיש שם בחינם אם נרשמים מחדש. * מטרות המחשב? המחשב יהיה בעיקר למטרות עבודה של תכנות, שלפעמים עלול להיות כבד על מחשב, וגם לראות סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6, אבל אם יש מחשב שאתם פשוט מתים לת…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה (שלי ישנה בת כ9 שנים) אני די מבין בחומרה אבל אני רוצה להתייעץ עדיין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אחד לחסוך אחד לא לחסוך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוהה (כמה שיאפשר התקציב ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 2033, IV, AC:B , BFBC2 (הבנתם איזה כובד חחח) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים הגעתי למחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5300 השימושים של הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,medievel 2 ,diablo וכאלה... (לא gta ו-cod) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח ואשמח אם תתנו לי חוות דעת על המחשב שהצעתי או מפרטים נוספים... לפני כמה ימים ראיתי באייבורי את המחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הנתונים נראו לי טובים אבל אמרו לי (מישהו מהפורום) שהכרטיס מסך radeon hd 5470 לא מספיק טוב למשחקים ומתאים לעבודות משרדיות. לכן הגעתי למחשב הראשון שכתבתי בגלל הכרטיס מסך שאמרו לי שהוא יותר טוב.... האם ההבדלים בין radeon hd 5470 ל-radeon hd 5650 משמעותיים? האם כדאי לוותר על i5 ולעבור ל-i…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-