עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין צורך בציוד היקפי. מסך 22" רזולוציה 1680x1050. לוח אם בעל תמיכה בשידרוג עתידי מקסימלית (USB3, SATA3). מעבד כמה שיותר חזק. כרטיס מסך, רק לצפיית HD, ישודרג בעתיד (וכן גם המסך ל- 1900x1200). זיכרון 4GB (מערכת Win7 64bit). מארז שקט. התקציב כולל UPS. בניתי את המפרט הבא - AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1119 Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪716 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1539 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5, יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1334 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחי…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלום אני צריך בבקשה מפרט בסכום של עד 3500 ש"ח המחשב מיועד לצרכים ביתיים בסיסיים (אינטרנט, משחקי ילדים וכו'...) הדברים שאני רוצה שיהיו זה LCD 19 וצורב DVD אם אפשר שהמפרט יורכב מחנויות באיזור הצפון (חיפה והסביבה) תודה!

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by coldplay,

שלום! רכשתי נייד של לנובו e330 וכונן mSata. הבאתי את המכשיר לטכנאי שיתקין לי את הכונן ויעתיק את מערכת ההפעלה אל הmSata. הדלקתי את המחשב, וינדוס 8 עלה עם כל ההגדרות והנתונים שצריך להכניס בהתחלה.. לאחר כמה דקות שמתי לב שמשהו לא בסדר, הייתי מקבל הודעת שגיאה חוזרת לגביי קובץ Desktop. לא זוכר את הכתובת המדויקת אבל זה היה קשור לsystem 32 ו-config. ככל שנברתי במחשב קבלתי עוד הודעות שגיאה כגון היישום X "לא יכול להגיב".. כעת שהוינדוס עולה אין לי גישה לכלום, אפילו לא לשורה השמאלית שיוצאת כאשר מחליקים את העכבר לפינה. למישהו יש מושג איך במצב כזה אני יכול להשתמש ב-Recovery console ואולי פשוט להתקין הכל מחדש? יכול להיות שהוינדוס בא ככה דפוק? כי כל מה שהטכנאי עשה זה בעצם העתקת מראה לכו…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  4. קודם כל אני חדש פה וחבר הפנה אותי לכאן ומה שיש לי להגיד זה פשוט ואוו עולם אחר לגמרי ואנשים שפיצים .. אז הנה קיבלתי מפרט למחשב שאמור לשמש לעריכת מוזיקה + לעלות משחקים חדשים .. ניד פור ספיד אנדר כובר החדש .. הנה המפרט .. מעבד - Intel Core 2 Duo E-7300 2.66 Ghz 1066 Mhz לוח אם - Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL זיכרון - DDR2 800Mhz 2048MBx2 = 4196Mb ללא כונן אופטי ללא כונן קשיח כרטיס מסך - GeForce 9500GT 512Mb TV DVI PCI-X מארז NZXT אלומיניום שקט במיוחד אני צריך גם ספק שהייתי בחנת הטעתי אותו אמרתי לו שהספק לי 500 W והוא בעצם 350 אז אני צרי גם ספק מחיר 1500 תודה זה המפרט שקיבלתי מה אתם חושבים עליו ? בכסף הזה אפשר להביא משהו הרבה יותר חזק ? ויש אפשרות להוסיף עוד כ…

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש''ח 2. מה שימושי המחשב? משחקי מחשב בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש-אין ב) המחשב מיועד למשחקים כגון: BF3, ARMA 3, COD MW3 ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?-כרטיס זיכרון. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -כן, ברמה בינונית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?-לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  6. זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף? המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bw מטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים! תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!! מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וכד' ממש לא משהו כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  8. שלום לא רק בגלל משחק 1 אלה בגלל אופי שדרוגי לעתיד אני רוצה לדעת מה דעתכם על השינוי מ GA-P55-UD3L-TPM ו I7-880 ל G1.Sniper B5 ו I7-4770K במחיר 501 ו 1,498 למעבד נשאר עם GeForce GTX 660 Ti ו 16GB RAM DDR3 SSD INTEL 64GB HDD Seagate 2TB 64MB CACHE מארז HuntKey ספק 620W שקל עודף מ2K מהאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3495#sp ו http://ark.intel.com/products/48500/Intel-Core-i7-880-Processor-8M-Cache-3_06-GHz לאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#sp ו http://ark.intel.com/products/75123 שורה תחתונה חוץ מ J רייד שאין אני לא רואה חסרונות

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by sagiia,

היי, אני מתחיל ללמוד מחוץ לבית ולכן אני צריך מחשב נייח. אני מתכוון לקנות ביום ראשון בksp/ivory. אני מתכוון לקרוא המון במחשב (ספרים בקבצי pdf), לעבוד עם המון תוכנות במקביל, להשתמש בתוכנות כמו android studio, eclpse, photoshop cc, Jcreator U וכו. אני אשמח למסך טאץ שיקל עלי בקריאה (בגלל הגלילה) אך זה לא חובה. חשוב לי שיהיה במחשב לפחות 500GB. חיבורים כמו HDMI וUSB 3.0 הם חובה מבחינתי. אשמח למסך FULL HD אך אני מוכן להתפשר. אני עומד להתנייד המון עם המחשב ולכן אני צריך שהוא יהיה מאוד קל ועם שוליים כמה שיותר קטנים. העדיפות שלי הוא למסך 14-16 אינץ. התקציב שלי עומד על 3-3.5K בלי אפשרות לחרוג ועדיפות למחיר כמה שיותר נמוך. בהתחלה תכננתי לקנות מחשב-טאבלט כזה אך אחרי התלבטות הח…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  10. אז ככה אני לא גיימר כבד אני יותר חסיד של משחקי רשת ואני אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות והכי חשוב שהמשך יעבוד חלק שיש אזור של הרבה אנשים אז ככה אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר כי בסך הכול אני לא גיימר כבד כמו שציינתי. תקציב שנע בין 2000 ל 3500 אם יש הבדל משמעותי בין 2000 ל 3 אז עדיפות ל 3 כרגע יש לי מסך CRT שתומך עד 1600X1200 + טלוויזיה FHD שמחוברת למחשב שאני בדרך כלל רואה בה סרטים אולי אני יקנה מסך למחשב בעתיד כרגע לא. צריך מחשב קומפלט הרדיסק מארז וכו' ללא ציוד הקפי. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  11. ה-Acer Aspire One Cloudbook הוא נייד חלונות אולטרה זול ברוח הכרומבוקים, שיתומחר בכ-650 שח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/אייסר-ומיקרוסופט-יציעו-לנו-מחשב-נייד-ע/

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by DanielHatuka,

מעוניין לרכוש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ובעיקר שיריץ לי טוב משחקים כמו Pro Evolution Soccer , CRYSIS בתקציב מקסימאלי של 2500ש"ח אם אפשר יותר זול בסביבות 2000ש"ח זה יעזור. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by noodle,

שלום רב, המחשב הישן ביותר בבית נפטר, ז"ל. אני צריך מחשב בתקציב של 3000 ש"ח, חריגה לא אפשרית! ואם אפשר לחסוך. ללא ציוד היקפי כלשהו. המחשב הולך להתחבר למסך samsung 2333SW FHD רזולוציה טבעית 1920X1080 השקט חשוב בדרגה של 8-9. (אני לא רושם 10 מפני שלדעתי מארז של 10 לא נכנס בתקציב ) המחשב מיועד לגלישה, תכנות, סרטים, ומשחקים - המשחקים הם משחקים בינוניים אין צורך בהגדרות גבוהות, הגדרות בינוניות- זה מספק. לא מתוכנן אוברקלוק, אין צורך במערכת הפעלה. שאלה נוספת: המחשב הישן לפני כ-7-8 שנים האם אפשר לעשות משהו עם הכונן הקשיח שלו? יש שם משהו כמו 80GB בנוסף יש לי זכרונות DDR1 של 256X2 וזוג נוסף של זכרונות DDR2 512 כל אחד, האם אפשר לעשות איתם משהו? כמו כן אם יש הצעות לגבי החלקי…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by moshe20,

שלום אני צריך מחשב ללא מסך לא ציודי היקפי לא מתוכנן OC תפקיד עיקרי משחקי רשת סרטים ועבודה בו זמנית עם משחק + תוכנות למינהן בלי זכרון גם כי יש לי תודה אפשר לחרוג מהתקציב טיפה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועי ראיתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עם קצת שינויים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=

• 17 תגובות
    • 936 צפיות
  15. המחשב אומר לשמש לישומי מוסיקה ברמת סקיצות ולאינטרנט הפנטיום יצא לי יקר ב-500 ש"ח יותר- אתם חושבים ששווה את ההשקעה? אשמח לקבל הצעות לשיפור ובעיקר שתגידו לי מעדיף ךלדעתכם מבין השניים וכן להצעות איך להוזיל את הפנטיום תודה. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2800+(512k 333) 650 1 650 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total 7N400L1 (nForce2) lan 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9200SE TV, 128MB 320 1 320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 430 1 430 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  16. היי, אני עובד בפוטושופ עם P4 ו-512 MB זיכרון, עם כרטיס מסך בסיסי וזה מצויין בשבילי גם לעריכה של קבצים של מאות מגה בייט. אני רוצה לקנות מחשב חדש, מיועד לעבודה כזאת, אבל משודרג יחסית למה שיש לי. זה מפרט שבניתי ב-tms : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 593 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 404 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 167 1 מערכות הפעלה Microsoft Vista Home Basic 32Bit Hebrew ¤ 4…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  17. אהלן חברה , מחפש המלצה למחשב נייד עד 7000 שקל +- (אפשר מאילת ) , לגיימינג ותיכנות , חובה שיהיה 17.3 לפחות . מחבר את המחשב לעיתים ל55' fhd , חשבתי על אסוס רוג ? 1070gtx יהיה מיותר פה ? ביחס נניח ל1060 ? האם הפררש הבעיצועים שווה את התוספת הכספית? האם כדאי להזמין מחשב מאיביי חול נניח?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by My_Name,

אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by pinky_28,

עזבתי לפני כמה שבועות את הדירה של ההורים ועברתי לגור לבד, עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לקנות מחשב נייד או נייד. בבית של ההורים יש לי מחשב נייח עם מסך 19 LCD וזה מאוד נוח, אבל הדירה החדשה שלי די קטנה, יש מקום לשים מחשב נייח, אבל חשבתי שמחשב נייד יכול להיות יותר נוח (אני יכולה לשבת איתו גם בסלון מול הטלויזיה וכו'). יש לי כמה שאלות: 1) כמה יעלה לי לקנות מחשב נייד? הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית (קריאת טקסט, הורדות באימיול, גלישה באינטרנט) 2) מה גודל מסך סטנדרטי היום במחשבים ניידים? והאם ניתן לחבר את המחשב למסך LCD רגיל שאקנה בנפרד. 3) האם זה נוח להשתמש במחשב נייד? כי כרגע זה לא נראה לי נוח, אבל אולי זה עניין של הרגל ואשמח לשמוע מאנשים שיש להם מחשב נייד איך זה. 4) האם אתם חושב…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by computer_freak,

למה בעצם אי אפשר במחשב נייד לבחור חלקים כמו ב pc?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  21. * מטרות המחשב? משחקים לא כבדים, בעיקר תיכנות ב eclipse , אינטרנט סרטים בקטנה וכו'... * גודל המסך? אני מניח 15.6 אבל אם יש משהו יותר טוב עם מסך טיפה יותר קטן אז גם הולך.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 יהיה נחמד אבל לא חובה, VGA (אני מניח שזה סטנדרט בכל אופן) * בלוטות? יתרון נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש HP מפנקים באקססוריז, לא? מה דעתכם על הדגמים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?P…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by מכבי חיפה,

שלום, אני רוצה מפרט ב 4000 לעבודה כללית בלי ציוד היקפי ובלי מסך. תודה

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  23. עריכה: כתבתי 8000 אבל אני אשמח להוריד את המחיר... (ואם אני אשדרג את הזכרונות זה יעלה) שימושים... משחקים, סרטים, תוכנות עיצוב גרפי (אילוסטרייטור, פוטושופ, פלאש וכו'..) לא מתוכנן OC ----- הודעה מקורית---- מעבד Intel® Core i7 Processor I7-920 http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SLBCH לוח אם ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2986 כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260 של BFG (OCX) http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx או NVIDIA GeForce GTS 250 GPU של ג'יגהבייט, GV-N250ZL-1GI http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3060 ספק כוח Thermaltake‎ - …

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by yaniv199141,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שפחות, אבל אם זה יוצא 4200 וכד' זה בסדר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, רינדורים, סטריימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, ובנוסף בשביל לרנדר דברים מסוני ווגאס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  25. היי חברים, בניתי מפרט לפי צרכים אישיים, אני בטוח שאפשר לחסוך בהמון מקומות, אבל זה לא מה שאני מחפש. הייתי רוצה לדעת אם המפרט עצמו טוב והרכיבים 'מתאימים' אחד לשני, האם כולם ברמה זהה והאם כדאי היה להשקיע פחות או יותר ברכיב כזה או אחר. אני כן מנסה להסתכל לעתיד, לכן לדוגמא לקחתי כונן GEN4, בטוח שאפשר היה לחסוך שם. כנ"ל בלוח אם. בינתיים ההתלבטות היחידה שלי היא האם לקחת ספק חזק יותר, נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך פשוט מאוד (1660), בעתיד אולי אצטרך ספק חזק יותר לכרטיסים חדשים יותר (הבנתי שגרסאת ה3000 של NVIDIA דורשת המון חשמל). המטרה העיקרית היא תכנות עם וירטואליזציה וקימפולים פה ושם על מערכות הפעלה שונות. *אם צריך אמלא טופס, למרות שאני מאמין שפירטתי הכל כאן. …

• 5 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.