עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום שדרגתי את הווינדוס מויסטה ל7..לא מצאתי את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב, כרגע כל הכפתורים של הFn (למשל להגביר,להעביר שירים,הגדרת בהירות המסך וכולי) פשוט לא עובדים,כנ"ל לגבי הגלילה שיש בבעכבר של הלפטופ עצמו(עם האמצע) נסיתי נואשות למצוא דרייברים באתר שלהם,באתרים של דרייברים ופשוט לא מצאתי !!! תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש לאינטרנט, סרטים ,כתיבת מסמכים כמו כן, אשמח מאד אם יוכל לשרת אותי לעבודה בפוטושופ עם קבצים לעיתים קצת כבדים ודבר נוסף, אני מא מעוניין שהמחיר ינשוק לכיוון ה2500 ש"ח ולא ל-3500 ש"ח דרישות - 2 ג"ב זכרון, HD 160 ומעלה, מסך 15 ומעלה, אמינות ומסך טוב ראיתי כמה אופציות מהזול ליקר: acer 5730z http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2123&CategoryID=343&Page=1 נמכר בימים אלו באופיס דיפו ב2600 ש"ח עד סוף השנה Lenovo n500 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23723 נמכר ב2990 ש"ח GIGABYTE W536M 1.66GHz 2GB http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W536MD54T2&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Z…

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  4. 1) תקציב - 3500 2. מטרות המחשב - משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כן, בינוני. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות. תודה לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  5. צריך מפרט למשחקים עד 4K ללא מסך וללא ציוד היקפי, אם כונן של 250GB במקום 500GB יוזיל את המחשב משמעותי אז תורידו אותו כי לא חשוב לי

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  6. היי, אשמח לייעוץ למפרט בתקציב עד 2500שח ללא ציוד היקפי, שימושים עיקריים: 1. תכנות - קימפול והרצת קוד 2. סרטים - הקרנה חלקה 4k ו תמיכה ב8k בעתיד 3. משחקים - עדיפות הכי נמוכה, משחקים בסגנון פיפא ו Pro Evolution Soccer עדיפות למעבד Intel ו כרטיס מסך geforce תודה רבה לעוזרים

7. על המחשב יהיה תמיד: Windows Vista Ultimate Windows media player Internet explorer המון חלונות ממנו. ICQ לרוב עומס.. פוטושופ.. אנטיוירוס..[NOD32] אימיול או ביטורנט [לפעמים.] כל הנ"ל תמיד יעבוד.. שהמחשב ישמש למטרת משחקים אז השירים יפעלו ברקע גם. המחשב אמור להחזיק 3 - 4 שנים. בניתי מפרט .. משחקים אני משחק בתדירות בינונית. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1024 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 1251 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7600GT SILENT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - EN7600GT SILENT/2DHT/256M - RETAIL ¤ 1022 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 391 לוח אם : ASUS P5B-V ¤ 855 מארז : RA…

• 16 תגובות
    • 940 צפיות
  8. הי. לפני שבוע שבועיים הבאתי מפרט לבדיקה ב3200. התקציב הועלה ל4000. אז שיניתי הרבה דברים ורציתי את החוות דעת שלכם. אני קונה היום! Amd Barton 2500+ 333 Abit Nf-7 Maxtor 80g 8mb buffer (IDE) Ati Radeon 9700Np. X2- 256mb Winbond bh-5chips. Case Midi Tower CI-6A19 +Hec 300W ART PSU. הכל עולה 4200. זה בדיוק התקציב שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by vladk,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2582 HP Pavillion DV6160EA 6464 ש"ח עם הוספת 3 שנות אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm DELL Inspiron 6400 6740 ש"ח עם הוספת זיכרון 1 ג'יגה. http://www.buycenter.co.il/sg_product~TY0BLIM~7231~9752.htm Lenovo 3000 N100 6670 ש"ח עם הוספת 3 שנות אחריות. http://www.buycenter.co.il/sg_product~TU0BBIZ~7231~9752.htm Lenovo 3000 N100 עם מסך 14.1 6447 ש"ח עם הוספת 3 שנות אחריות. --- מה הייתם לוקחים? (משתמש כבד, פיתוח, קצת משחקים, אחריות חשובה, גודל מסך לא חשוב, משקל חשוב, AERO).

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by yako,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד וחשובים לי הדברים הבאים: דיסק קשיח לפחות 250GB RAM לפחות 2GB, אם רק 2 שתהיה אפשרות להרחבה בעתיד מעבד לפחות 2MB CACHE המחשב משמש כתחליף מחשב שולחני אך גם ישמש כנייד לכן חשוב לי שיהיה קל יחסית- עד 2.2 ק"ג "13-"14 (עדיפות ל14) תקציב עד 5500 עדיף לא HP עדיף שתהיה אפשרות לשנמך לXP המחשב לא משמש למשחקים חשוב לי שהוא יהיה חזק, אמין ואחריות כמובן של לפחות שנה (מאוד מאוד עדיף לפחות שנתיים) תודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by surfface,

קניתי את המחשב הנ''ל התקנתי דריורים והכל עובד מעולה למעט התאורה במקלדת, אייך אמור להקרא הדריור/תוכנה / תכונה במערכת שאמורה לאפשר את הפעולה? תודה,

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לעזרה לגבי השלמה למחשב גיימינג, רכשתי את RTX4090 ו ryzen 9 7950x3d . אשמח להמלצות לגבי שאר הפריטים שצריך, מעוניין במארז מינימלי אורות וכו' לא מעניין, רק אני רוצה לציין ש4090 הוא founders edition אז אולי צריך עוד מאוורר?. האם ספק כח 750 יספיק או צריך יותר ? ואשמח לדעת מה אתם ממליצים לגבי לוח אם וזכרונות. תודה רבה

13. שלום לכולם, צריך עזרה במפרט 5500k לגיימינג וסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים כבדים וסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד. לפני כמה זמן הדלקתי אותו, וכל פעם שנכנסתי לאיזה תוכנה הוא פתח לי אותה איזה 100 פעם. המקש Enter לחוץ וכל פעם שאני מפעיל תוכנה אז הוא מפעיל אותה עוד הרבה פעמים. אפילו אם אני רק מסמן משהו אז הוא נכנס לשם, כי הוא לחוץ. ואפילו כשנכנסתי ל-bios הוא נלחץ לי שם ועשה לי בעיות. אני חושב שזאת בעיה במקש, אבל אני לא בטוח. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה??? תודה רבה רבה. נ.ב. אני חושב שאותו הדבר קורה גם במקש-shift.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  15. שלום אני מחפש מחשב נייד והחשיבות היא למשחקי מחשב בינוניים כמו שציון בכותרת התקציב ללא הגבלה, ההגבלה היחידה היא המפרט שאני רוצה אם הוא קיים בכלל, אשמח לקבל הצעות המלצות וייעול מפרט המחשב מסך: 17 אינץ' מעבד: Intel 8400 זיכרון: מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח: מינימום 160 ג'יגה צורב DVD לגבי משקל: 2.5-3.5 אין בעיה מהבחינה הזו חיי סוללה: שעתיים ( יותר זה בונוס מבחינתי) יציאות מיוחדות כגון: HDMI בונוס מבחינתי הדבר היחיד שחשוב שלא ציינתי הוא הכרטיס מסך מאחר ואין לי מושג מה יריץ משחקים בינוניים. כמו שציינתי לעיל, אני פתוח להצעות אם יש לכם משהו דומה למפרט שנתתי אשמח לדעת, תודה רבה. נערך לפי חוקי הפורומים.

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  16. שלום , אני רוצה סוףסוף לקנות מחשב חזק יחסית למטרות של משחקים (שמן הסתם ייתן לי גם מספיק כוח חישוב למטרות אחרות( מבחינת מפרט אני רוצה להרכיב סביב מעבד QX9650 INTEL. 1. מבחינת מחיר אני חושב ש 3.5K (ללא המעבד) זה סכום סביר, לא? עם אפשרות חריגה של 500 ₪. 2. המחשב מיועד למשחקים החדשים שבשוק ,כמובן שיתן רזולוציות גבוהות ,תכני HD וצריך גם לספק,מספיק כוח מיחשוב לעוד תכונות כלליות יותר כמו MATLAB PHOTOSHOP,. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מבחינת מפרט קיים, יש ברשותי רק את המעבד QX9650 INTEL 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט (כי הוא נכנס לחדר עם תינוק) 6. מבחינת OC, יכול להיות נחמד לאפשר זאת, במידת הצורך. 7. מע' הפעלה של WIN7 8. אין לי חנות מועדפת, כאשר אני בצפון, אבל זה לא מחייב. ממש תודה, אם …

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by barzanger,

אני מחפש נייד לעבודה אני צריך נייד אמין חזק ועם זמן סוללה ארוך אני בונה אתרים מתכנת גרפיקה וכו' אני עובד אני חייל ואני צריך מחשב לבסיס אני רוצה מחשב חזק גם פיזית וגם חומרה מה שחשוב לי שיהיה בו: חיבור למודם סלולארי כמה שיותר זיכרון כרטיס מסך חמוד (לפעמים לשחק קצת) שיהיה קל שיהיה חזק פיזית הוא הולך להיות מנוייד מאוד ראיתי היום מחשבים עם GPS זה יכול להיות פלוס גדול מסך גדול לא מחפש נטבוק שיהיה טוב גם בשביל לראות סרטים תקציב : אני מעדיף שיעלה סביב ה 5 אבל אם יש אופציות ששוה להשקיע יותר אפשר עד 10 כמה מחשבים שחשבתי עליהם : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751368 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755728 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748402 פתוח להצעות א…

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by JoniBm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by tonty1,

פתחתי נושא חדש בגלל שאני רוצה חוותדעת סופית אז זה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪905 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪124 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪292 מארז: NZXT Phantom 410 Black כמות: 1 - מחיר: ₪476 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze BULK כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 סה"כ: ₪2515 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  20. מי שעקב אחר הסיפור שלי, בסופו של דבר קניתי את ה Dell inspiron 1545 בארהב. יש את העניין של שידרוג לווינדוס 7 חינם. חיפשתי על זה חומר, והבנתי שבעצם DELL צריכה לספק את הווינדוס. ראיתי שצריך להירשם אצלם באתר עם הפרטים של המחשב, אבל לא יכולתי כי המחשב עדיין לא אצלי. אז, איך כל העניין הולך בעצם? אני נרשם באתר, ואז נותנים לי להוריד את זה? או ששולחים לי את זה הביתה? וזה התקנה חד פעמית, או שאני יכול להתקין מספר פעמים? וזה על חשבון הרישיון של הויסטה, כלומר שאני כבר לא אוכל להתקין ויסטה עם הרישיון שהביאו לי? אשמח לקבל פרטים מאנשים שכבר ביצעו את התהליך (גם בנוגע לזה אני לא ממש בטוח, הבנתי שהשידרוגים מתחילים רק מאוקטובר, אבל לא יודע מתי בדיוק...) תודה, חג שמח ושבת שלום.

21. תקציב, עד גג 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה. (סלחן לגבי כמה עשרות שקלים, לא מעבר). שאיפה להישאר בסביבת ה3500. חשוב מאד שיהיה קל, כי הוא הולך להתנייד הרבה. זמן סוללה חשוב הרבה פחות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש באופיס ועבודה עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עדיף מט, לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - 768X1366 מספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  22. Started by sigmund freud,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlegrounds/ battlefield 1/cs.go/gta v./assassin's creed egypt/horizon zero dawn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות …

23. ובכן, אני חייב לומר לכם שמי שכתב את המסמך הזה עם הדרישות הוא זיין שכל לא קטן, וסתם ניפח את המסמך כדי שהבוס שלו יחשוב שהוא מה-זה-חשוב כנראה, כי ככה זה נראה. אז ככה, הוא כתב פה כל מיני שטויות - כמו 256 זיכרון פנימי, שלא ממש נראה לי נחוץ, אם כי אני חושב להיענות לדרישה הזאת כדי לא להסתבך. מה שמוזר אבל זה שהוא כותב שאפשר Pentium III או יותר, שזה מעבד די חלש - אז למה נחוצים לו 256 RAM? בקיצור, מה שצריך זה ככה: מחשב לעבודה משרדית בלבד - אין דרישה למעבד חזק כמות זיכרון שתאפשר עבודה ללא בעיות - המחשב לא אמור להריץ אפליקציות מורכבות - חוץ מהתוכנה הזו של הרופאים במכבי, אבל נראה לי שזה בכלל בדוס.. לא? מסך 15" ומעלה, משהו שלא יראה מכוער פחד כדי לא להפחיד את המטופלים אבל גם ממש לא צר…

24. חבר שלי קונה מחשב נייד ויש לו תקציב של 7000 ש"ח. והוא מחפש מפרט טוב לאינטרנט וסרטים... ושילך טוב עם משחקים עם אפשר... אז בבקשה ותודה.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.