עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, …

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by benny.zhit,

טוב, אז המחשב שלי מת אחרי כשלוש וחצי שנות שירות נאמן יחסית... הגעתי למסקנה שאני לא משחק מספיק בשביל להצדיק הוצאה של מאות שקלים על כרטיס מסך, ושאם יום אחד זה ישתנה, אני פשוט אקנה קונסולה וזהו. אי לכך, אשמח לעזרתכם מהרכבת מפרט למחשב ביתי בסיסי אך אמין, שיוכל להתמודד עם הנטייה שלי לפתוח מלא לשוניות במקביל מבלי לקרוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח להסתפק גם ב-1500 ש"ח, אם המחשב יתן ביצועים סבירים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, חיבור לטלויזיה, וצפייה בתכני HD. אני נוהג לפתוח הרבה לשוניות במקביל, …

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by sollito,

עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי enermax liberty 500 שנקנה לפני איזה 4 שנים במהלך פרוייקט מודינג. הפרוייקט לא נגמר מעולם והספק יושב חדש בתוך הקופסה עם הכבלים והכל, בזמנו הוא היה שווה משהו, ספק יציב וטוב. נראה לי שהוא עלה בסביבות 500-600 אבל אני ממש לא זוכר. יש לו איזה ערך בשוק היום? אם כן אז כמה?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by oshoman,

איפה נמצא כפתור ה fn בנייד thinkpad

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  5. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  6. Started by R[a]Tz,

הבנתי שיש לו מעבד 1.6 של ATOM של אינטל אז ככה לאיזה מעבד של מחשב נייח של אינטל הוא משתווה? והאם הוא יעלה משחק בשם CS1.6 באופן שוטף? תודה<(@_@)>

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by shg,

אהלן אני סטודנט לעיצוב, ועובד באופן קבוע עם תוכנות עריכה גרפיות ותוכנות עריכת וידאו ואפטר אפקטס. בקרוב אני נוסע לחו"ל לטובת חילופי סטודנטים ואני לא כ"כ מעוניין לסחוב את המק הכבד שלי איתי, אז אני מחפש מחשב נייד. משהו חזק(!!), עם זיכרון גדול, כרטיס מסך איכותי פלוס, והארד דיסק מכובד. מאוד קריטי לי שתהיה מקלדת מלאה (כולל מקלדת נומרית בצד) ומצלמה מובנית. וכמובן שיהיה יפה לגביי מחיר, אני בכל זאת סטודנט והנסיעה הזו גם ככה כבדה עליי, אז נראה לי ש6000 זה דיי הגג, כשכמובן רצוי שפחות (הרבה פחות) אני יודע שכח ומחיר נמוך לא הולכים יד ביד, אבל אולי בכל זאת יש משהו... אם למישהו יש רעיונות או הצעות, אשמח מאוד. אני לא הכי מבין בחומרה, אז כל זה קצת קשה לי נ.ב. זה בטוח לא יקרה, אב…

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by Cyb3r,

טוב, אז חבר שלי החליט להעיף את הוויליאמט שלו (נבון אה?). הוא רוצה שיהיה למחשב הרבה נפח, AV טוב, WIN חוקי, ושיריץ משחקים טוב. הוא מתכוון לחבר בצורה אלחוטית ראוטר, ורוצה כרטיס טלוויזיה כדי לראות טלוויזיה במחשב (אני לא יודע עד כמה זה כדאי..) הוא גם רוצה כונן צורב DVD, ומסך LCD. Restrictions: DFI, NEC (החנות לא עובדת איתם) הציעו לו משהו עם 820DC של אינטל עם לוח SANDUSKY של אינטל ו66GT יחד עם 930B של סאמסונג כמסך.. אני יודע כמה שהמפרט על הפנים (הדברים היחידים שאולי באמת כדאיים הם ה-820 והמסך LCD.. ANY SUGGESTIONS? תודה.

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  9. זה המפרט שלי amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 4gb 1333 seagate 1tb 1TB 7200 RPM 32MB ati 6850 1gb מסך- (samsung syncmaster S23B550 (1920 x 1080 לינק ללוח אם - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#ov המטרה של השידרוג שלי היא בעיקר לתת לי שיפור בביצועים של משחקים, כמו של GTA V ופיפא, אני לא מצפה להריץ טוב witcher 3 למשל תקציב 850 חשבתי להביא עוד 4GB 1600 (למרות שיעבוד לי רק 1333 אבל שיהיה לעתיד) וכרטיס מסך r9 270 האם r9 270 יספיק לספק? מדובר בעוד 23 V במאמץ לפי האתר: http://www.hwcompare.com/16621/radeon-hd-6850-vs-radeon-r9-270/ אני יודע שהספק בעייתי, אבל אני מעדיף לא לרכוש כרג…

10. שלום, אני זקוקה למפרט למחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, ממש קצת גרפיקה(לא משהו כבד) ומשחקים לא כבדים(מקסימום משחקים מסדרת סימס 2, ואולי Fallout3). אם אפשר שיהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא קריטי, לא בעדיפות ראשונה. עד 3500ש"ח כולל מסך(אם יש צורך אפשר לחרוג קצת, אבל בלא יותר מכמה מאות) כרטיס הקול הכי פחות חשוב. גם לא זקוקה לדיסק קשיח גדול מדי, 320 גיגה מקסימום(מעדיפה שני דיסקים 120 גיגה אם אפשר). רק Intel, לא AMD. מצאתי כמה מחשבים שנראים לי מתאימים אז אם אפשר הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת עליהם(ואם אפשר גם על החנויות עצמן): http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=e8400&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=0&aff=〈=HE http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4125&catcode=373&am…

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by Plumber,

שלום אני זקוק למפרט לעבודה משרדית(אינטרנט תוכנות ומוזיקה) כולל מקלדת+עכבר דרוש שיהיה גיגה זיכרון תודה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by Dar Ha,

מחפש מיני PC שיהיה קטן, לסרטים מהרשת בעיקר וגלישה מינימלית. מתכוון לחבר אליו דיסקים קשיחים וחיבור אינטרנט קווי. שיכלול SSD. עד 1500 ש"ח. משהוא של להתקין מערכת הפעלה וינדוס 10או הום או פרו ולהתחיל לעבוד. יקנה באילת. מי שמבין בזה בבקשה להציע

13. Started by mythu,

בזמן האחרון השגתי משחקים דיי חדשים... max pyen 2 and comandos 3 בשני המשחקים יש לי את אותה הבעייה ואני לא יודע ממה באמצע המשחק פתאם הוא יוצא לי מהמשחק אל השולחן עבודה ובמשחקים ישנים יותר כמו TacticalOps זה לא קורא... אני לא יודע איפה יושבת הבעייה או על הכרטיס מסך או על הזיכרון יש לי p4 2400 asus mother borde kingston 256 ddr רק צ'יפ אחד יש לי רק 256 ;/ gf2 mx400 64mb בשני המשחקים אני משחק על האיכות הכי נמוכה ובשניהם יש לי את אותה הבעייה יש לי כסף לקנות או כרטיס מסך יחסית זול וטוב עד שיהיה לי כסף בפסח למשהו רציני יותר אז אני קונה או עוד זיכרון או כרטיס... מה אתם אומרים זיכרון או כרטיס ?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  14. http://www.overclock.net/intel-build-logs/806229-im-back-x5680s-48gb-13-ssd.html ולמי שאין כוח לקרוא, ממש בקיצור: X5680's, 48GB, 13 SSD, Phase Change, 7 monitors, GTX 580's+more..

15. Started by שמנואל,

אהלן. יש לי תקציב למחשב מוגבל מאוד - עד 2300 ש"ח ללא מסך. קיבלתי את ההצעה הזו. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת, בעיקר על לוח האם מכיוון שיש לו כרטיס מסך ON-BOARD ורציתי לדעת אם יתאים לילד בן 10 לשנים הקרובות: מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM לוח אם GIGABYTE GA-7VM400AMF דיסק קשיח Western Digital 80GB צורב LG 52x32x52 CD-RW Elixir 256MB DDR 400Mhz אוכל להסתפק בהארדיסק 40 כך שאם יש פריט שניתן לשדרג - אז אשמח. ממתין לתגובתכם. תודה רבה.

16. Started by Guarding angel,

הי חברים מה השווי של המפרט ? Intel Core i5-760 _ Scythe Yasya _ Asus P7P55D _ Gskill 2GB\1333 x2 _ Sapphire HD5870 1GB _ WD 500AAKS 500GB _ Seasonic 500ET 500w +80 _ LanCool Dragon lord K60B הערכה שלי בסביבות ה-2100~2400,מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  17. Started by guy86,

שלום, אני חדש בפורום ורציתי להעזר בכם. אני מתלבט בין שני מפרטים, כאשר ההבדל העיקרי הוא המעבד והלוח. השימושים העיקריים הם תוכנות גרפיות, תכנות ומשחקים לא כבדים. אני יודע שאומרים שלא שווה לקנות היום Pentium 4, אבל האם התוכנות והמשחקים רצים בצורה תקינה על AMD. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם AMD האם הם נתקלו בבעיות מיוחדות. המחשב הראשון מבוסס Intel Pentium 4 3.0Ghz: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=PKG005&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=69 המחשב השני מבוסס AMD Athlon 64 3000: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=PKG010&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=70

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  18. החלטתי להקשיב למומחים פה ולבקש את עזרתכם בבניה... אז... כנראה שאני צריך הכל שזה כולל: לוח - תמליצו מעבד - תמליצו זיכרון - הבנתי שיש היום בשוק תכנולגיה של DDR2 הרדיסק - עד 250 כרטיס מסך - בין הטובים צורב די וי די (דו שיכבתי או איך שלא קורים לזה, בקיצר שיצרוב לי עד 8.5 G) וזהו נראה לי... ציוד הקפי יש לי אם אפשר פחות מ-6000 ש"ח זה יעזור לי מאוד מארז זה לא משנה נכון? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  19. שלום לפורום המעולה! אני צריכה מחשב נייח לשימוש משרדי שכולל עבודה גם בתוכנות גרפיות (כגון אינדיזיין), ובתוכנות שעובדות חזק על מסדי נתונים. אין צורך בעריכת וידאו או סאונד. אין צורך במשחקים. לא מק, המחשב חייב להיות מבוסס מערכת הפעלה חלונות בשביל חלק מהתוכנות הספציפיות. המפרט לא צריך לכלול מסך. פירוט לפי השאלות של הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2000-4000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תוכנות גרפיות כגון אינדיזיין, תוכנות לעבודה במסדי נתונים (משהו ספציפי לא מוכר). אין צורך בעריכת וידאו או עריכת סאונד או במשח…

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  20. Started by fuck off,

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD 64 ביט ו3 גיגה הרץ. 1024 זיכרון R.A.M. ו160 גיגה ביט. אפשר ב2 כרטיסים את הראם. ללא מסך ללא צורב וללא ציוד הקפי. וקירו טוב למעבד. ועם מארז וספק.

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by GefilteFish,

אני צריך מפרט של משהו כמו 2500 פלוס מינוס (לא להגזים) אני צריך: כרטיס מסך0 חשבתי על 9600 של ג'יגהקיוב זיכרון (512) דיוידי צורב מארז יפה בצבע שחור עם חלון (האנרמקס אני חושב...) ואם עדיין יש כסף אז מעבד חזק תודה...

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  22. Started by idanarieli,

השימוש העיקרי הוא גיימינג כמו gta ו need for speed ומשחקי רשת יש לי את שתי ההצעות ההבאות: לוח אם - Intel® WoodWorth H61 LGA 1155 uATX מעבד - Intel® Core i3 530 2.90Mhz 4M 1333 זיכרון - Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 *2 דיסק קשיח - WD 500GB SATA כרטיס מסך - G-Force GTS450 1024MB DDR5 HDMI מארז - Generic ספק - 3R System Gold 500W והשני: מעבד:AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪370 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2 כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד כמות: 1 - מח…

23. Started by yoavamir,

בוקר טוב, אני מתקשה להחליט איזה חברה כדאי לקנות MSI, Lenovo or Gigabyte? בשלושת החברות האלו יש את אותו מפרט דומה: core2due 1.66ghz 2gb ddrII 160 gb sata windows vista premium ההבדלים: lenovo - מגיע עם כרטיס gforce טיפה יותר חזק מהסטנדרט. שנה אחריות. gigabyte - שנתיים אחריות. הזיכרון בתדר 800mhz. MSI- שנתיים אחריות. המחיר של כולם בסביבות 3800 שח. איזה חברה כדאי לקחת? מי הכי אמינה? המחשב מיועד למטרת לימודים ואינטרנט בתקווה שהוא יחזיק 3-4 שנים. האם כדאי להרחיב ל-3 או אפילו 4gb זיכרון? זה ישפיע הרבה על קצב העבודה? תודה מראש, יואב.

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by bve,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, וידאו בלו-ריי (צפייה), אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  25. בס"ד יש לי חבר שפיץ במחשבים אמרתי שיארגן לי מחשב, זה המפרט : לוח אם של GIGABYTE מעבד INTEL CORE 2 DUO E4500 כרטיס מסך GEFORCE7 מארז שחור עם ספק 500W זכרון DDR2 במהירות 800MHZ נפח 1GB ארד-דיסק 80GB צורב DVD של סמסונג במהירות 22X מסך 20" רחב של LG סט מקלדת + עכבר של GIGABYTE 2100 ש"ח שאלתי היא , האם יחסית למפרט מחשב המחיר הזה שווה ? נ.ב המחשב מיועד לילדה בת12 והחלקים חדשים.

• 12 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים