עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by גלקסי,

היי חברים ערב טוב, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3K+- שיאפשר לי לתכנת בלי קרטועים. במסגרת עבודתי הקודמת קיבלנו מהחברה לפטופ HP EliteBook שהגיע עם 16GB RAM, 512SSD ומעבד i7 1165G7 ועבורי הוא היה מעולה. אלא שעבר זמן מאז, ואני רואה שנכנס דור מעבדים חדש לשוק, ואני כבר לא בטוח איך הi7 1165G7 מול סדרת הH אפילו של הi5, ולכן פתחתי את הדיון להתייעצות. מבחינת העדפות אישיות: -מעבד אינטל -ככל שמדובר בזיכרון, אני לא מתפשר על 8GB וצריך 16GB, -SSD, השאיפה למצוא דגם עם 1TB, אבל גם עם 512GB נסתדר -מערכת הפעלה Windows, ומסך 15.6 כמובן שאם יש מבצעים בקרוב באחת הרשתות אשמח לשמוע ולהשהות מעט את הרכישה תודה רבה לכולם …

2. היי, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3,500 עד למחיר מקסימלי של 4,000 ש"ח. היעד: - קריאת סרטי FULL HD באופן נקי ויפה. - חיי סוללה ארוכים לטיסות ונסיעות ארוכות. - משקל קל ככל האפשר - קל לנסיעות. - משחקי NEED FOR SPEED. - קראית WINDOWS 7 ULTAMTE באופן נקי וחלק.. בין הפריטים החשובים ביותר: *מסך רחב WOLED *מסכי FULL HD *מסכי 15-17 אינץ' *זיכרון מקסימלי של 4GB *חיי סוללה ארוכים במיוחד *משקל קל ככל האפשר *כרטיס גרפי חזק ככל האפשרי למשחקיי NFS ו-GTA עתידיים ולסרטיי FULL HD. *שיכלול מעבד חזק ככל האפשר.. *נפח ארדיסק גבוהה ככל האפשרר בשביל להכיל כמות רבה של סרטיי HD FULL - 1080P - חשוב ! *בנוסף אם יש צפי למחשב נייד טוב שצפוי לצאת בקרוב (השנה) עם המאפיינים שרשמתי, אשמח לדעת ואחכה ככל …

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by fidel,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד... התקציב שלי כעת עומד על 1000 $ פחות או יותר למחשב נייד, ויש לי התלבטות קשה בין macbook air של אפל לבין xps13 של dell. מצד אחד אני אוהד ענק של מכשירי אפל למיניהם (אני מחזיק אייפון 6) ואני אשמח שאוכל תמיד להסתנכרן בין המכשירים, אבל בעיקר זה שהמחשבים שלהם עובדים מעולה ללא שום תקיעות ובעיות כמעט. ועוד, שכן ניתן להתקין עליהם ללא בעייה ווינדוס ווירטואלי. אולם מצד שני, באותו מחיר שאני יכול להשקיע על אפל, ניתן לקנות מחשב של דל עם מפרט יותר מרשים וביצועים יותר טובים. בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים ועבודות רשת כגון בניית אתרים ותחזוקם, אולם אני גם מעוניין שהמחשב יהיה יכול להריץ משחקים טיפה כבדים. עוד עניין שמאוד חשוב לי הוא היופי והדקות…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by Aternus,

שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף, פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם ובינתים אשמח גם להמלצה למפרט שלם. להלן המפרט הנוכחי: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO חשוב שיהיה מעבד עם כל הטכנולוגיות של הוירטואליזציה, כמו כן שיצרוך כמה שפחות חשמל. חובה איכות חומרים מעולה כי המחשב פועל 24\7. תודה!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  5. אתמול עשיתי עדכון דרך העידכונים של הוינדוס לNVIDIA והכל עבד חלק וראיתי מצוין בטלויזיה אבל היום הדלקתי את המחשב וחיברתי את הHDMI והופיע לי מסך כחול.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  6. יש לי לוח אם ASUS DDR PCI-E P5VD-X ויש לי 512 זיכרון אם אני יוסיף את זה המשחק יעבוד סביר כרטיס מסך http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV154&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he וכרטיס זיכרון http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= מה אתם אומראים? סליחה לא שמתי לב ספיידרמן 3

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by spider272,

. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג חזק.HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis3/gta/farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x900 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by Holy,

רק מארז ללא מסך וציוד היקפי אני קונה בנעה מחשבים ככה שאם יש לכם המלצות על שינויים עדיף שיהיה מהאתר של נעה Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪900 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6763 ASRock H55M-GE Intel H55 LGA1156 uATX, יחידות 1 ₪350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8875 KINGSTON HYPERX 4GB 1600MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL8, יחידות 1 ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6025 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪285 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 COMPUCASE 6C28 Black+Silver NO P…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  9. היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מחשב לחברה שלי. הדרישות הן: - תקציב עד 4000 - מעבד 5i - סוללה ל3-4 שעות עבודה - מסך של עד 14.5 אינטש - אחריות רצוי 3 שנים(משלוחים עד הבית) המחשב מיועד לסטודנטית שמתחילה ללמוד חינוך מיוחד (המחשב לא יכיל תוכנות גרפיקה או תכנות) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by Dror Arasheven,

יש לי i7 ex58-ud5 טריפל DDR3 4 כול 1 (12GB) SSD 128 כרטיס מסך HD4800 ההרד דיסק גדו מסיק .

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  12. כבר תקופה ארוכה שאני מחפש מחשב נייד מתאים, בתקופה האחרונה הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לעזרתכם. מטרות המחשב: מחפש נייד שיוכל לשמש אותי עבור עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום) ומעט תכנות (אקליפס). גודל המסך: עדיפות ל -14 אינץ', הבנתי שמסך מאט טוב יותר עבור שימוש גרפי. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB לפחות, אשמח אם אפשר לשלב SSD למערכת ההפעלה. משקל רצוי: 2 ק"ג. רזולוציית מסך: לא משנה מערכת הפעלה: לא משנה. העדפה לחברה כלשהי: לנובו דרישות מיוחדות: 1. אין צורך במסך מגע. 2. אפשרות להחלפת סוללה מבלי לפתוח את המחשב (קיים בחלק מהדגמים החדשים). 3. עדיפות למעבד M ולא U. 4. 8 גיגה זיכרון תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  13. שלום רב! יש לי DELL 1545 חדש עם Vista home premium x64 הוא עובד בסדר רק משהו אחד נורא מעצבן. על כפתורי ה F יש כפתורי קיצור כגון הווליום, רשת אלחוטית, וכדומה. בלחיצה על הכפתור מתבצע הקיצור וכדי להשתמש בכפתורי ה F צריך ללחוץ על כפתור ה Fn. ההפך מהסטנדרט שאני מכיר בכל המחשבים. זה נורא מעצבן כיון שאני מרבה להשתמש בקיצורים של ה F, רק תחשבו שכדי לצאת מחלון צריך ללחוץ Fn+Alt+F4 אשמח מאד אם ידוע למישהו על אופציה או תוכנה כלשהי ההופכת את הקיצורים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by SixKiller,

שלום חברים... יש פה הצעה שרציתי לדעת אם כדאי לקחת אותה.. או אם אפשר לקבל המלצה למשהו יותר משתלם ב1532 ש"ח אני מקבל מעבד Intel Pentium 4 , 2.66Ghz 1MB Cache לוח אם 661FM2 MSI 768 Kingostone מגה בייט 400 MHZ ומארז בסיסי... מחיר טוב?.. אם אפשר אולי המלצה למשהו יותר נחמד בסביבות המחיר הזה.. תודה.. שמי

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  15. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤432 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤785 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤387 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173S DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - LABE FLASH - SATA ¤187 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤470 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤405 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤127 קרור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT : A2329 ¤77 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77…

• 18 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by prexus,

אז זהו, אני קונה מחשב בימים הקרובים או שאני מחכה שאמא שלי תהיה בחו"ל בסוף אפריל, אם אני קונה בארץ זה יראה ככה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [ ¤ 896.2 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 585.75 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteo…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ב-4000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עד שהמעבדים החדשים יגיעו או לקנות פשוט עכשיו. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אני משחק מישחקים כמו LOL וminecraft אז אני לא צריך משהו מפוצץ. אני רוצה משהו בסיסי שיריץ מישחקים כאלה טוב. אני צריך רק מחשב, בלי ציוד הקפי ובלי אופיס ו windows אני מעדיף לא לחרוג מה1500 שקל.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  19. שלום אני כאן מסתובב בפורום כמה ימים ועדיין לא מצאתי את שביקשה נפשי. אנסה לפרט בהמשך מה אני מחפש ואשמח לכל כיוון עצה הארה הערה וכדומה. * מטרות המחשב? מולטימדיה, אינטרנט, גיימינג קל (LOL) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? 1920x1080 חובה, מסך טאצ', איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא בהכרח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 + 24 SSD בתקווה, גמיש. * כונן אופטי? לא בהכרח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אם אפשר. יש אפשרות לקנות בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. שלום חברים, אחותי התחילה הנדסת מכונות, היא ביקשה ממני לרכוש עבודה מחשב שיתאים לצרכים. אני יודע שהיא צריכה סביבת WIN ולכן אפל לא רלוונטי. מעבר לזה, אני איש של DELL, כך שאני נוטה לXPS (אין לי ניסיון) או ל LATITUDE (היו ויש לי) אני רוצה לקנות לה משהו חזק שיחזיק 3-4 שנים של לימודים בלי צרות. המפרט הצפוי הוא i7, 16RAM, SSD 512 גודל מסך 13.3 או 14. תקציב לא ממש מוגבל, נניח עד 7-8 אלפי שקלים. חשוב שהמשקל יהיה נמוך - אחותי ציפלונה ממש... היא עצמה איזה 40 קילו אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין העדפה ביחס לחנות ממנה המחשב נרכש. מתוכנן לרכוש בימים הקרובים. אין כוונה לשדרג את המחשב בעתיד בקיצור, סוס עבודה קל משקל - האם…

21. היום קניתי את ה-Dell Inspiron 1525, דגם עם המעבד T7250 2.0GHz והארדיסק 250GB. הטמפ' המוצגות הן במנוחה יחסית (רק אינטרנט ותוכנות פתוחות). האם הן לא מעט גבוהות? כמו כן איפה (אם בכלל) צריך לנקות אבק בנייד? ושאלה נוספת, כשהמחשב נמצא בשיפוע (כלומר לא על שולחן אלא על הרגליים או הברכיים בשכיבה), נגרם נזק כלשהו (להארדיסק או לפלטה שלו, לא יודע..)? תודה מראש על ההתייחסות. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by dardar4,

היי, יש לי מחשב גיימינג מבוסס AMD מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 מעבד: AMD FX-8350 + קירור נוזלי כרטיס מסך: AMD RX 480 ספק: FONTE XIGMATEK 750W VECTOR STEALTH מארז: Corsair SPEC-ALPHA ATX Mid-Tower Case זכרונות: Corsair Vengeance LP 4x4GB DDR3 אני רוצה לשדרג את השילוש הקדוש - מעבד + לוח אם + זכרונות הכרטיס מסך מספק אותי עכשיו אבל כמובן שרוצה לקנות חלקים שיאפשרו לי לשדרג כרטיס מסך בעתיד יש לי גם מסך שתומל ב-freesync אז הכרטיס העתידי יהיה של AMD ככל הנראה מטרת המחשב היא כמובן גיימינג , בעיקר FPS למינהם + תיכנות כחלק מהעבודה שלי. הסתכלתי על המפרט הבא: מעבד: AMD Six Core Ryzen 5 …

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. בגדול השאלה בכותרת. ולהלן הפרטים: המפרטים שלהלן הם אופציונליים עבור מערכת "משרדית" בהגדרתה בתקציב של גג-גג 1.5K, שמיועדת לעבודה באינטרנט מול אתרי מסחר, בורסה ובנקים שונים. האם תהיה עדיפות למהירות של כונן SSD או שמא עדיף ללכת על 4GB זיכרון במקום 2? יש לי גם כונן HDD רגיל כך שהוא יכול לשמש ככונן אחסון (באופציה הראשונה) או ככונן ראשי (באופציה השנייה). אופציה 1 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA74GMT-S2 DDR3 AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2159 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪77 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 OCZ S…

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by blitz,

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA /VT 2 320 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 360 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 325 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Optical 1 120 סה"כ 4305 המחשב מיועד למשחקים (לא גיימר כבד) ממוצעים, אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה) ןבתקווה שלא יתקע או יהיה אי…

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by antique,

מפרט בשביל חבר שלי שמתגייס הוא לא הולך לראות הרבה בית לכן הוא צריך מחשב שפשוט יענה על צרכיו ל-3 שנים הבאות לאחריהן הוא יקנה מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו דומה בפחות אז בפחות אבל אני מניח שבתקציבים כאלו תעדיפו לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים, אין לו סכום מוגבל אבל הוא לא רוצה לזרוק יותר מדי על מחשב כשהוא לא יהיה הרבה בבית ב-3 שנים האלה אבל כשהוא יהיה בבית הוא רוצה שיהיה מחשב שיענה לצרכיו 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית, גלישה מהירה, אם יהיה אפשר להפעיל קאונטר או משחקים בסגנון זה יהיה פלוס אדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא…

• 9 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.