עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הזמנתי את המחשב החדש שלי מ PCHARDWARE , אני מקווה שעשיתי טוב בכל שהזמנתי משם. לגבי השימושים שלי עם המחשב אני עושה הכל ולרוב משחק , אז אני הלכתי על מחשב חזק עם מהירות BUS של 800 . להלן המפרט: Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 687.89¤ -------------------------------------------------------------------------------- Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1063.89¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Amount: 1 Total Price: 489.61¤ -----------…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  2. הרכבתי מפרט הסכום שהגעתי אליו הוא 3500 +- הייתי מעוניין אם למישהו יש הסגות או שינויים אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד המפרט הוא: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI (black) TOWER 372 CASE 2 fans AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 52 POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E זכרונות KINGSTON או TWINMOS בתצורת CL3 שני סטיקים 512 וההתלבטות היא איזה לוח אם מהבאים הכי יתאים למפרט הנ"ל: GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 600 Epox EP-9NPA+ Ultra Abit AN8 Ultra אני לא OC בכלל אם זה משנה למרות שהייתי שמח קצת ללמוד על כך. נראה לי …

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  3. שלום לכולם, אני אנימטור ומשתמש המון במאיה, מקס, אפטר, פוטושופ וכל שאר החבר'ה האלה... יש לי מחשב נייח חזק לעבודה יומיומית (i7, 16GB, GTX670). כרגע אני מתעניין בקנייה של מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם התוכנות הנ"ל כאשר אני מחוץ לבית לכמה ימים או כאשר המחשב הראשון מרנדר כדי שאוכל להמשיך לעבוד על דברים אחרים... הדילמה הראשונה היא האם לקנות מקבוק פרו או פיסי נייד? ואם פיסי נייד אז איזה...? התקציב הוא בערך 8,000 שקלים פלוס מינוס. * מטרות המחשב? עבודה בתלת מימד, גרפיקה ועריכה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? H…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימושים רב תכליתיים (ללא גיימינג) וכולל מעט עריכה גרפית, מעט סימולציות נומריות, מטלאב, אופיס , גלישה איטנסיבית (המון טאבים עובדים בו זמנית), תכני HD כולל חיבור ל LCD חיצוני. מתוכננת עבודה בעתיד על שני מסכים במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by Shaq Diesel,

. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח אפשר לחרוג אם כדאיי ן אם אין צורך אפשר גם לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אינטנט ולימודים ושמיעת מוזיקה צפיית סרטים אך פחות לא ממש מתכנן לשחק משחקים אם יהיה מקום בתקציב אפשר כרטיס מסך פשוט אך זה פחות חשוב לי 3. האם יש צורך בציוד היקפי מסך מעדיף dell 2209va אלא אם כן תמלוצו לי על משהו אחר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 לא ממש חשוב לי אבל שלא יהיה איזה טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק לא כרגע אבל אשמח אם אפשר להרכיב משהו יציב לאוברקלוק האופציה לא ממש חשובה לי 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מע…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by Pika007,

לילה טוב כל מי שער עקב דחיה מטורפת בגיוס שלי (שנה! אני כבר שנה בבית כי קפצתי כתה וסיימתי בי"ס בגיל 17, ועכשיו משאירים אותי עוד שנה! ביקשתי להקדים- עד עכשיו אין קול ואין עונה) החלטתי לשדרג את המחשב, כי יש לי ים של זמן לחרוש עליו המחשב הקשיש בצד כבר לא סוחב הכל, אז אני מעוניין לשדרג. התקציב בכותרת השימושים- 1- עריכות וידאו כבדות והמרה/קידוד של וידאו ב HD. עם זאת, לא חייב מרובע ליבה, אבל מן הסתם חשוב שכרטיס המסך יתמוך בהאצת H264 חומרתית. 2- משחקים כבדים, אני מתכנן שהשדרוג הזה יחזיק לי את פאר קריי 2 שעומד לצאת כמו שצריך..... 3- OC אפשרי. עוד לא סגור על זה, אבל קחו בחשבון בבקשה. העדפות: דבר ראשון, להימנע בכל מחיר מכרטיס מסך של NV, בגלל כמה סיבות 1- משום מה הכרטיסים …

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  7. מעבד: Intel Core2 Duo processor E6550 2.33G 4M 1333MHz לוח ראשי:Gigabyte® 775 GA-G31 זיכרון: GB DDR-II /667MHz 1 X 2 2048MB כונן: דיסק קשיח בנפח: 250GB Sata-II Barracuda 7200rpm - 16MB Cash כרטיס מסך: HIS X1650Pro Fan 512MB (128bit) DDR2 DVI & TV בקר כוננים, דיסקים ויציאות מובנה בלוח אם. מקלדת: A4tech Multimedia key board עכבר: A4tech Optical Mouse כרטיס קול: Sound card o/b כונן: צורב: Nec DVD ±Rw X 18 כרטיס רשת: o/b 100\10 הכנה ל- ADSL מארז: Midi Tower ATX רמקולים: SonicGear Multimedia SUB+2 Speakers systems מסך: NU 22" 8MS DVI, Speakers אל-פסק: רשת: מחיר: 4500 ¤ במזומן ככה המחשב הוא בעיקרון בשביל אחותי אבל אני יעשה איזשהי קומבינה ואני ייתן לה את …

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by dante123,

שלום חברי הפורום. יש לי מפרט סופי בערך לפני שבועיים ורציתי לבדוק מה חדש.אני רוצה לקנות ביומם-יומיים הבאים. המפרט הוא פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים AB250 מעבד AMD Athlon 64 3800+ Dual Core Socket AM2 מחיר לפריט - 870.00 ¤ 870.00 ¤ לוח אם ASUS M2N-E מחיר לפריט - 680.00 ¤ 680.00 ¤ זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos מחיר לפריט - 492.00 ¤ 492.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS מחיר לפריט - 466.00 ¤ 466.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 מחיר לפריט - 1,018.00 ¤ 1,018.00 ¤ צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 182.00 ¤ 182.00 ¤ מארז COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI מחיר לפריט - 489.00 ¤ 489.00 ¤ ספק כח HE…

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by itziknaim,

מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במוני מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  10. מה אתם אומרים? מה הייתם משנים? לקירור אני כנראה אקח את הTuniq Tower 120 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by Dima323,

אני צריך HTPC עבור LCD 42" FULL HD PHILIPS דרישת המערכת להציג תכני HD 1080P בשלב זה אין דרישה להקליט תכנים מהטלויזיה אלה רק להציג סרטים. המערכת צריכה להיות כמה שיותר שקטה. כמו כן ברצוני שחלק מהמפרט יהיה מקלדת משולבת עכבר (TRECK BALL או משטח נגיה) המקלדת צריכה להיות אלחוטית וכמה שיותר קטנה. אין צורך במערכת הפעלה. לגבי מארז יש מגבלת מקום, העומק שלו צריך להיות לא יותר מ 35 ס"מ, הגובה עד 25 ס"מ רוחב זה לא מיגבלה. לכן יש לבסס את המפרט על לוח אם MICRO ATX (אחרת לא נעמוד במגבלות גודל, או שאני טועה?) המארז שעונה למגבלות מקום שמצאתי: ANTEC ARIA II 300W PIANO DESKTOP CASE BLACK 20 (H) x 26,9 (W) x 33,5 (D) cm ---> גובה 20 , עומק 33.5 אני לא כל כך אוהב את העיצוב שלו... אבל בכל ז…

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by Gritzman,

שלום, יש לי קרוב משפחה שיביא לי את המחשב מניו יורק מטרות המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. גודל מסך 14.1 , ומשקל נמוך. כונן קשיח שיהיה לפחות 160 צורב DVD ,רצוי מצלמה אך לא חובה. חשוב שתיהיה אחריות בין לאומית. מחיפוש בפורום ראיתי שמומלץ הדגם של דל E6400 , ושאחריות בין לאומית תעלה 100$ באתר שלהם זה יוצא 1000$ שזה מעל התקציב. אני מניח שיש אתרים אחרים שמשם יהיה יותר זול להזמין, אז אשמח אם תכתבו אותם. תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  13. איזה לפטופים קיימים במחירים כמה שיותר נמוכים שאין להם מסך משתקף? רצוי עד 3 אלף

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, דבר ראשון - עברתי על חלק מהפורום ואני רוצה לומר לכם ממש כל הכבוד על העזרה שאתם נותנים ושרמת הידע כאן ממש ממש גבוהה. כל הכבוד. דבר שני - לגבי המחשב עצמו: אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם שתי מטרות: א. עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). המחשב צריך להריץ יפה את office 2007 ולגלוש ברשת כמו שצריך. כמו-כן, המחשב מתוכנן להיות ארוך-טווח, כלומר שישודרג בעוד שנה-שנתיים ולכן צריך להיות בעל אפשרות לשדרוג. ב. משחקים. אני לא גיימר תותח אבל אוהב לשחק. לא חשוב לי שהמשחקים ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם הסינונים והאפקטים הכי מגניבים, אבל שייראו טוב. עצם העובדה שיהיה אפשר לשחק היא הכי חשובה לי, גם במשחקים עתידיים ולכן אני מעדיף תמיכה ב-DX10. אני ממש אוהב את HL2 ולכן אשמח אם הוא ירוץ לא …

• 23 תגובות
    • 965 צפיות
  15. הנה המפרט: Intel Core i5 – 750 מעבד (כולל קירור) Intel P55-WB 1333FSB לוח אם 4196MB DDR3 1333Mhz 500GB SATA2 7200 דיסק קשיח של WD GeForce 250GTs 1GB כרטיס מסך DVDRW x22 Samsung/LG כונן דיסקים True Power ספק (לא פורט לי כמה וואט הוא מספק) מארז HuntKey A502 מקלדת+עכבר 3360 ש"ח *אני לא הרכבתי את המפרט,קיבלתי אותו כהצעת מחיר מחנות. *אשמח לשמוע חוות דעת,שיפורים וכ'ו. תודה

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  16. היי אנשים, אשמח לקצת עזרה.. צרכים בחו"ל - משרדי ושרטוטי דו-מימד באוטוקאד. פתיחת RAR'ים מרובים מהורדות. יהיה נחמד אם יהיה יציאת SVIDEO כדי לחבר לטלוויזיות מיושנות בבתי מלון. בבית - ישמש כנגן וידיאו בחדר שינה דרך חיבור HDMI לטלוויזית LCD - צריך מעבד שמסוגל להתמודד עם קבצי 1080P בקידוד x264 ב-MKV. המעבד T2390 1.86-533 שהיה לי במחשב הקודם לא התמודד עם סרטים כאלו. מסך: לא ממש משנה במיוחד אם הוא מבריק. רזולציה 1280x800 זה בסיידר. 13.3 נראה אופטימאלי. משקל: עדיף שיהיה 2 קילו ומטה. חימום: רצוי שהחורי איוורור לא יהיו בכיוון הצד הימני של המחשב (לא יחמם את היד בשימוש בעכבר חיצוני) רעש: רצוי כמה שיותר שקט - מיועד לחדר שינה בעיקרו. רשת אלחוטית: רצוי שיתמוך ב-802.11n - אם אנ…

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  17. המפרט נבנה על בסיס הרבה מאוד מפרטים שפורסמו בפורומים כאן ועל סמך ביקורות שונות. התקציב המקורי היה 5K ועלה קצת לאור הדרישות לכן השאלות הוא: ניצול תקציב: ניצול בטווח 4800-5500 שימושים: בניית אפליקציות, תכנות, תלת מימד, עריכת וידאו, בניית אתרים... אוליי גם משחקים... תוכנות: 3dsmax, visual studio, zbrush, photoshop, vegas, premiere etc. מיועד לגיימינג: גם! בין היתר (שימוש בינוני, משחקים חדשים מן הסתם, אין דוגמא ספציפית) מסך ורזולוציה: המחשב אמור לעבוד באופן קבוע עם שני מסכים FHD, עם אופציה עתידית ל-3. ציוד היקפי: אין צורך ממשי, אם יש המלצות מעניינות למסך בין 23" ל32" או מקלדת\עכבר תמיד טוב לשמוע. רמת שקט: רצוי שיהיה שקט ברמה סבירה, 6-7, אך אין צורך ממשי. העדפות שונות: אין העד…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  18. 1) תקציב - 3500 2. מטרות המחשב - משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כן, בינוני. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות. תודה לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  19. שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by meirp,

הי, אני מתלבט בין 2 ניידים של HP: HP zt3110EA http://www.hp.co.il/prodserv/notebookpcs/pavilion.html או HP nc6000 עם הרחבת זכרון ך 512MB http://h41100.www4.hp.com/il/eng/commercial/notebooks/dj333a.html מה ההבדלים ביניהם - חוץ מגודל מסך ומשקל , המחירים כמעט וזהים, ומה מומלץ? האם כדאי להרחיב את הזכרון של ה-NC6000 ל512MB או שלא נחוץ? תודה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  21. שלום לכולם, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות: אינטרנט ואופיס (בדגש על קבצי אקסל מורכבים ומרובים בו זמנית). * גודל המסך - 14.1 ומעלה, עדיפות למאט. * משקל רצוי - באופן מפתיע כמה שיותר קל, בהתחשב כמובן בשאר התנאים שכתבתי. * סוג של כונן קשיח - עדיפות ל SSD. * רישיון למערכת הפעלה - כן. * תקציב - באיזור ה 5K-6K אבל מוכן להשקיע גם יותר, תלוי בהמלצות. חשבתי בכיוון של i7, לפחות 8GB זכרון, חשיבות גבוהה למראה מעוצב ויוקרתי (עד כמה שאפשר תחת מגבלת התקציב). תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימלי? 4000 + 1000~ למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (בינוני - כבד) ותכני HD. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? זאת החלטה שלכם * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוני-כבד, חדשים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10…

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  23. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 (יש מצב לחרוג ל 3500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידה ותוכנות הנדסה לסטודנטים (הנדסת חשמל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונןSSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שיהיה שקט אבל לא מצפה שיהיה בלי רעש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 3,000. אם אי אפשר לעמוד בתקציב, אז 3,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכי וורד, pdf וכו'. תכנות בסיסי וצפייה בסרטים. כרגע אני לא בטוח אם אצטרך 4k. אם אין הבדל מהותי במחיר, אעדיף מחשב שמסוגל להריץ 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מקלדת ועכבר - לוג'יטק k270 אלא אם יש המלצה למשהו אחר בטווח מחיר דומה ושהוא עם מקלדת יותר קטנה (קשה לי להגיע עם האצבעות למקשים בצדדים). רמקולים - כרגע כן. אני צריך לבדוק אם נשאר לי סט מאחד המחשבים הקודמים 4. …

דיונים חדשים בפורומים