עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פריט דגם אחריות מחיר מעבד Intel Core 2 Duo E4400 כל החיים 660 ¤ לוח אם Gigabyte GA-G33M-DS2R 3 שנים 645 ¤ תוספת לוח אם GIGABYTE SPDIF AUDIO CABLE 12CR1-1SPINO-11R IN & OUT - 50 ¤ זיכרון CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE כל החיים 480 ¤ כ. מסך GIGABYTE GV-RX26T256H RETAIL RADEON HD2600XT PCI-E 256MB 3 שנים 675 ¤ דיסק כשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB 3 שנים 605 ¤ צורב DVD LG GSA-H62N X18 Black שנתיים 180 ¤ קירור למעבד ARCTIC COOLING Alpine 7 6 שנים 65 ¤ מארז 300W Compucase-HEC 6K31 Mini Tower שנה 250 ¤ כ. לכידה WinTV-PVR-150 MCE kit כולל שלט 360 ¤ סה"כ יוצא לי המחשב 4245 ש"ח (לא לפי חישוב של המחירים המצויינים.. כי אני קונה מחנות …

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  2. היי אנשים, טוב דבר ראשון אחרי המון חילוקי דעות, החלטתי לבסוף לקנות מחשב נייד. אחרי בדיקות ארוכות ומסע מפרך של חיפושים, עכשיו מכיוון שאני עוסק לרוב בתחום המחשבים הנייחים, תחום הניידים הוא חדש יחסית. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב מדגם LG R510, הנה המפרט שלו : מחיר : 5700 ש"ח מעבד: Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB זיכרון: 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory תצוגה: 15.4" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) דיסק קשיח: 250GB (SATA) 7200rpm (לאחר שדרוג) כונן: SATA DVD Super Multi Dual Layer (…

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  3. אוקיי , מחירים : 3000 ש"ח למשחקים . 2000 ש"ח לעבודה. יש אפשרות לחריגה קטנה! כמה דברים בסיסים שצריכים להיות : א) 1GB זיכרון . אז ככה מפרטים שהביאו לי : משחקים : -- ATHLON 64 4200+ (SOCKET AM2) X2 DualCore מעבד Gigabyte MA69DM לוח אם DDR 2 667MHZ 1GB KINGSTON זיכרון SAMSUNG 180GB 7200RPM , 8MB , SATA 2 כונן קשיח Point Of View 8500gt 512mb gddr2 hdtv , dvi , pci-e כרטיס מסך 7.1 channel audio כרטיס קול pioneer dvr-112d dvd+-rw צורב דיוידי on board 10\100 כרטיס רשת HJA-7610 MIDI 500W MAX מארז 2 LANG (EN\HEBREOW) MULTIMEDIA מקלדת PS\2 OPTICAL MOUSE עכבר 400W SPEAKERS\HEADPHONES אוזניות \ רמקולים CHIMEI T39D 20" LCD 8MS DVI מסך במחיר של : 3048! עבודה (או…

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  4. שלום לכולם אני משתמש במחשב לשימוש ביתי מתון ומעט משחקים (ENEMY TERRITORY ו - ROME TOTAL WAR) "לצערי" יצא המשחק MEDIEVAL TOTAL WAR והמחשב שלי פשוט לא עומד בעומס ולכן אני חייב לשדרג המפרט הקיים : XP ATHALON 2500@3200 1 GIGA DDR 400 ATI 9800NP (לא SE) עכשיו האם אני חייב להחליף לוח/מעבד/כרטיס מסך/זכרון פנימי ולצאת בהוצאה כספית בומבסטית או שיש אפשרות לשידרוג חלקי שישאיר כ.מסך וזכרון ויחליף רק מעבד ?(אולי משומש) ושנוכל למשוך את המחשב הנ"ל עוד חצי שנה כך שאוכל להנות מ- MEDIEVAL2 ללא פילטרים אבל על רמת פירוט בינונית ברזולוציה של 1024X768 ועדיף 1280X1024. מחכה בקוצר רוח לתשובה אני מת להתחיל לשחק ב MEDIEVAL2

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by abs12,

היי יש לי את המחשב כבר כמעט שנתיים וחצי והסוללה בזמן האחרון היא במצב נורא בוקשי מספיקה לי לחצי שעה שפעם היא הייתה מושכת כמעט 5 שעות יכול להיות שהיא נשחקה עם השנים וכנראה אני צריך חדשה איפה אני יכול לקנות סוללה מתאימה בארץ ואולי עדיף להזמין אחד מebay ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by erangoldman,

שלום, אני צריך להרכיב מפרט למחשב שישלוט בעד 9 מסכי 60 אינטש דרך HDMI . הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ לינוקס. מצאתי כרטיס שעושה את זה http://www.matrox.com/graphics/en/products/graphics_cards/c-series/c900/?productTabs=1#close אבל, אם קוראים את הכוכבית בשורה הכי תחתונה, מתברר שאין לו באמת תמיכה בלינוקס אלא יהיה בעתיד... לא מצאתי עוד אף כרטיס שיכול לעשות את זה, האם אפשר להרכיב מחשב עם 9 כרטיסי מסך ? אם כן איזה מפרט צריך להיות לו מבחינת מעבד ספק וכו' כדי לתמוך בזה ? האם המסכים יציגו עמודי אינטרנט דינאמיים אבל לא יהיה עליהם גרפיקה כבדה אלא בעיקר נתונים במתעדכנים... תודה מראש ערן

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  7. מבקש את דעתכם - אני רוכש מחשב גימיינג חדש ולאחר שדי נסגרתי על רוב המפרט אני מתבלט בין שתי אפשרויות: 1. קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 וכרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1579 2. לוותר על ה-SSD ולקנות כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪2243 אנא עזרתכם...

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by shahar9261,

אני רוצה להזמין הנייד בקישור למטה:L http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/500-series/510s-14-inch/?sb=:000001C9:00018DD1:#SYSTEM האם יש לו משלוח ישיר לארץ?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by Magiclog,

המפרט נועד לעבודות משרדיות/הנהלת חשבונות,צריך רק את המחשב עצמו ללא אביזרים חיצוניים... ורציתי לשאול מה יותר טוב כיום מבחינת ה64 ביט האינטל או הamd כי המון זמן לא התעסקתי בדברים האלה ובתקופה שהייתי אז הamd היה בהרבה יותר טוב ועכשיו שמתי לב ששמים להרבה Intel. ואני אשמח אם תגיבו בהקדם האפשרי כי אני צריך את המפרט דחוף. תודה

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by unknown,

מחפש לפטופ עם מסך 15' שיתאים לעבודה עם Solid Works, מדובר בשימוש בסיסי יחסית למהנדס מכונות ולא לעיצוב גראפי. אפשר גם לחרוג מ-4000(עד 5000) אם זה ממש קריטי.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by Nitro,

אני על סף קניית המערכת הבאה: Athlon 64 3000+ ---> 990 Epox ep-8kda3j ---> 670 A-DATA 512MB PC3200 ---> 460 WD 80GB 8MB SATA ---> 416 MSI Radeon 9800 Pro 128MB 256-Bit ---> 1230 Comucase 6CS3 ---> 220 Combo Sony CRX 320A ---> 275 DVD Recorder - NEC 2510A ---> 422 Black Floppy ---> 40 המערכת מיועדת למשחקים וכו'... רציתי לשאול אם הספק יכול להחזיק מערכת כזאת (HEC 300), אני יודע שממולץ יותר, רק השאלה אם הוא יחזיק, כי אני ממש בגבול התקציב. חבל לי לקנות מערכת שתיצלה אחרי שבוע בגלל ספק חלש. תודה, נדב.

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by gizzz,

שלום לכולם אני חייב לאמר שאתם תותחים כל הכבוד על ההשתדלות ועל העזרה שאתם נותנים ממש עבודת קודש. יש לי מחשב כשבע שנים בערך פנטיום 4 1.5 ג'יגה סה"כ אני ממש מרוצה ממנו לאחרונה הוא התעייף פירמטתי לפני כחצי שנה ושוב התעייף. אין לי וירוסים אבל הכל הולך לאט אקספלורר מקרטע צריבות נדפקות בקיצור נראה לי הגיע הזמן לשדרוג. לשאלתי האם שווה לשדרג את הקיים או לקנות כבר חדש לכמה שנים טובות? נראה לי שאני בכיוון של לקנות חדש אלא אם כן תתנו לי סיבה טובה לא לעשות כך. השימוש שלי בעיקר לצפיית סרטים , הורדות , צריבות בכמויות , אינטרנט (רוצה גם שיעלה למשל SECOND LIFE היום לא מצליח עם המחשב הקיים). תקציבי כ 2500 שח ללא ציוד היקפי. אני די נעול על אינטל כי זה מה שאני מכיר כל חיי והא לא איכזב אותי.…

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  13. שלום, יש ברשותי מחשב DELL VOSTRO 1510 ואחרי עבודה ממושכת איתו אני מרגיש כאבים, יש איזו המלצה לפתרון? מישהו אמר לי שאולי סטנד לנייד שיגביה את המקלדת יפתור את העניין, אני רוצה לשמוע אם עוד מישהו נתקל בבעיה ואיך הוא פתר אותה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  14. :s05: התקנתי winxp prof ואת כל הדרייברים מהאתר של לנובו אבל אני לא עובד לי כלום! מישהו??? בתודה מראש יובל

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש מיפרט מחשב עד 8000 שקל המחשב צריך להיות במיוחד למשחקים אייסי אינטרנט סרטים ועבודות אני צריך רק את המחשב עצמו לא כולל ציוד אחר.. בתוך המיפרט אני רוצה שהיה צורב dvd .... תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by z X-Ray,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:OVERWATCH,DAYZ,GTAV וכל החדשים בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  17. Started by yoavbd123,

אהלן, לאבא שלי יש מחשב נייד מדגם: HP DV6-1330EJ מזה כמה שנים כבר. לאחרונה הבטרייה דועכת ודועכת, והיום הוצגה הודעת שגיאה ב WINDOWS שהסוללה כבר לא מתפקדת וחייבים להחליף. הסוללה היא סוללת 6 תאים. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות סוללה להחלפה, הסתכלתי ב KSP ו באג ולא מצאתי. כך שנראה שזה לא עניין של מה בכך וצריך חנות ייעודית. בנוסף מה עושים עם הסוללה המתה, איך ממחזרים אותה? אני גר ברמת השרון ומחפש חנות במרכז. הרצליה/תל אביב עדיפות. אם אין ברירה אפשר להתרחב קצת לאזור רשל"צ/כפר סבא/רעננה וכד' מחפש פתרון מהיר היום/מחר. תודה!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  18. היי, למרות שאני לא גיימר לאחרונה בא לי לשחק לפעמים במחשב, משחקים אחרונים כגון battlefield 4 וכו' קניתי מסך 27 אינץ' לאחרונה ואני רוצה לנצל אותו לפחות כמה שעות בשבוע. התקציב שלי גמיש אבל אני כן רוצה לקנות משהו קוסט בנפיט כלומר שלא אשקיע עוד כסף על שיפור ביצויים קטן רק כדי להגיע ל"מקסימום" ממש לא מחפש את זה. אבל כן רוצה הגדרות גבוהות במשחקים לרזולוציה שלי(BEST VALUE FOR THE BUCK) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בקטע של ערך לשקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לר…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  19. שלום, אני צריך מחשב לבית עבור אמי לעבודה משרדית בעיקר, כלומר על וורד וכאלה וגלישה באינטרנט (ואולי באופן משני גם צפייה בסרטים). התקציב הוא בסביבות ה-1,000 עד ה-1,200 ש"ח. רצוי שהמחשב שמיועד לעבודה משרדית יוכל להתמודד עם טאבים וחלונות וורד ולא ייזחל אחרי שתי שניות - האם יש חיה כזו? נ.ב. מכיוון שאמי דוברת רוסית אז יש בד"כ בחברות כמו KSP איזשהי חבילת רוסית שכוללת גם וורד ותוכנות שונות וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  20. שלום לכולם עד לפני שנתיים הייתי די עדכני בנושא מחשבים, אבל כרגע אני לא מעודכן בביצועי חומרה ומחירים וכאן זקוק לעזרתכם: תקציב :2800-3000 קיים מסך סמסונג 23 HD מעוניין בכרטיס מסך חזק יותר מ ATI 4890 האם אפשר בסכום הזה להרכיב מחשב סביר? תודה אפשרות שנייה לשדרג מה שאפשר במחשב קיים :מעבד 6750 dual core לוח: gigabite p35 ds3l rev 1 זכרונות :gskil 4gb 800mhz כ מסך: ati 4890 hd דיסק 2X320gb מסך סמסונג 23 hd

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  21. שלום, אשמח לקבל הצעה על מחשב לשימוש משרדיים, חשוב שיהיה חזק ומהיר בהפעלת במחשב ובשימוש שוטף. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס,אינטרנט,שמיעת מוזיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P …

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  22. שלום, גלשתי קצת במפרטים האחרונים והעדכונים האחרונים ואשמח לגבש בעזרתכם מפרט לצרכים של סטודנט ללימודי אנימציה וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, לימודי אנימציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, תוכנות עריכה ועיבוד אנימציה : Maya, premiere, after effects , flash, lightwave, tvpaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן שימוש במשחקים. -מהי הרזולוציה הט…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  23. התקרה היא סביבות 7000. קודם כל: מסך 19" איכותי, חשבתי על viewsonic vx922. (זה כבר 2000 שקל ) המלצה לפני הכל: לקרוא את המפרט הנוכחי שלי, אני הולך לערבב חלקים ממנו במחשב החדש ולהיפך. פרטים בהמשך. הבסיס לקניה הוא: 6300 או 6400 עם 4mb של cache, יש לי אפשרות להשיג את ה 6400 במחיר של הגירסה עם ה 2mb. האם ה 4mb יתנו לי יתרון כלשהו על ה 2mb ומצדיקים את ההבדל בין ה6300 ל 6400? אם אפשר לדחוף פנימה 6600, מה טוב, יותר OC לוח איכותי, עדיין מתלבט מאוד בין ה P5B ל GB טוב או ABIT. הוצאתי את ה 680i מהרשימה בגלל בעיות BIOS קשות. עוד רעיונות ללוחות ל OC? זכרונות - אם שואלים אותי על DDR אני יודע מעולה סוגי צ'יפים ומבין, ב DDR2 אני חסר ידע לגמרי ???. ראיתי יותר מדי סוגים ויותר…

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by orez14,

מה קורה אנשים?, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד שאני רוצה לקנות. הוא אמור לשמש אותי לעבודת היום יום שכוללת בעיקר אינטרנט וכתיבת מסמכים לכן אני לא צריך איזה סופר מחשב נייד אלא רק מחשב נייד שישמש אותי בביצוע המטלות האלו. לכן הציעו לי את המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 תנו את דעתכם עליו ואשמח לדעת אם יש מחשבים יותר אמינים או יותר חזקים סביב המחיר הזה תודה מראש

25. שלום ברצוני לדעת מה הם דרישות מינימליות להרצת סרטים FHD 1080P בצורה חלקה. מה היא רמת מעבד מינימלית, כמות זיכרון, כרטיס מסך. כאשר כרטיס מסך כנראה ירכש חדש היות ואני רוצה שיהיה לו יציאת HDMI או שימוש בכבל DVI-HDMI יהיה מספיק טוב? בברכה דני.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים