עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by becker89,

אוקיי אז עיקר השימוש שלי במחשב הוא לראות סדרות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להוריד את הנ"ל,ובתיכנון להקליט מוזיקה גם. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק,עדיפות לAMD,אלא אם כן בתקציב הזה אינטל משתלמים יותר. אני לא הכי מבין בלוחות אם,העיקר שיהיה בו הרבה סלוטים לדברים שבאמת צריך,עדיפות לג'יגהבייט או אסוס. מעדיף זיכרון פנימי של 2 ג'יגה,דגש על הכרטיס קול,שיתמוך ב4 ערוצים לפחות ושיהיה איכותי. לגבי הכרטיס מסך,אני בכלל לא משחק במחשב,לפחות לא במשחקים שדורשים כרטיסים איכותיים במיוחד (Doom 2,מישהו זוכר?), אז אני אסתפק בכרטיס ממוצע,העיקר שיוכל להריץ בצורה חלקה את רוב הדרישות של היום (הכוונה לתוכנות גרפיות,windows aero,כד') אני צריך הארד דיסק בין 250-400 ג'יגה,עדיפות לזכרון 16mb,ושיהיה SATA II . זה פחו…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום קניתי מחשב לפני 3 חודשים קיבלתי את הכסף חזרה ועכשיו אני כנראה רוצה מפרט חדש (כי בטח דברים השתנו) כל הפרטים ====== 1) תקציב לא למזומן 2) מטרות: תיכנות (ויזואל סטודיו) משחקיםפירוט למטה סעיף 11) עבודה גרפית בינונית: קצת פוטושופ ופלאש קצת צפייה בסרטים אינטרנט ווינאמפ וכל זה 3) ציוד הקפי - לא לכלול את זה במפרט !!! אבל לתת המלצה לעכבר לייזר !!! 4) אין משו שלא צריך במחשב עצמו 5) העדפה לחברה - קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים בפוקס פיסי ועכשיו אני מקבל את כל הכסף חזרה ויקנה מחדש אז אם אפשר חברה אמינה שיש לה סניף ברמת גן 6) קירור ועיצוב - קירור חשוב כי זה משפיע על הביצועים עדיף את המארז King airflow עם ה6 מאווררים שהיה לי ועיצוב חשוב אבל לא בראש סדר עדיפויות 7) לא צריך …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Jatalocks,

אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק מאז הלפטופ האחרון הישן שלי, אז אני רוצה לשאול לגבי השוק בישראל היום בנוגע למחשבי משחק ניידים. האם יש משהו שהוא גם טוב וגם Value For Money כרגע? שלא יהיה יותר מדי Bulky אבל שעדיין יהיה חזק ויחסית זול (לא צריך מסך מגע או תוספים שהם אקסטרא מדי).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by maksimsl,

ערב טוב לכולם, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין הדגמים הרגילים של לנובו (G550) לבין Thinkpad? מה זה Thinpkad ובמה הם מיוחדים? תודה ...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני קורא הרבה זמן בפורום אבל זאת ההודעה הראשונה. אני קונה מחשב חדש בסביבות 7K. אני משתמש בו בעיקר לראות סרטים, להוריד דברים, הרבה תכנות ואינטרנט, ומדי פעם משחקים (אני לא פריק של איכות ולא צריך את הכרטיס מסך הכי מטורף, אם המשחק רץ זה מספיק טוב בשבילי. כלומר הMX420 שלי מריץ COD2 ואני נהנה לשחק בו, אבל לאחרונה הרבה משחקים יוצאים עם דרישה לPIXEL SHADER והם כבר לא עולים עליו) אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. כמו כן אני רוצה לקנות בחנות זיגזג2000 אז בבקשה תסדרו לי את המפרט משם. אהה וכמעט שכחתי לציין, אני צריך רק מחשב ללא ציוד הקפי (אולי רמקולים אם יש איזשהי הצעה טובה אבל זה כנראה לפורום אחר...) כמו כן המסך LCD שלי הוא עם זמן תגובה של 25MS אז לא בטו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר מחשב הורדות, 24/7, אינטרנט, אופיס, דרושה יכולת לניגון HD (יש לי מזרימדיה, דרושה יכולת לסינכרון כתוביות), נדרשת אפשרות לעריכת HD (מינימלית) - שימוש בתוכנת עריכה של מצלמת סוני HD, שימוש מינימלי למשחקים - יתרון. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, אבל לא כלול בתקציב הזה, אין לי צורך במשהו מפוצץ כנראה שכל LCD של office depot היום יספק אותי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, חבר שלי נמצא עכשיו בהונגריה לתקופה של שנה ו-"קיבל תקציב" לקניית מחשב נייד. מישהו יודע להמליץ על חנות (וירטואלית) מומלצת בהונגריה או באירופה לקניית מחשב נייד? תודה, רן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

הי חברים מה השווי של המפרט ? Intel Core i5-760 _ Scythe Yasya _ Asus P7P55D _ Gskill 2GB\1333 x2 _ Sapphire HD5870 1GB _ WD 500AAKS 500GB _ Seasonic 500ET 500w +80 _ LanCool Dragon lord K60B הערכה שלי בסביבות ה-2100~2400,מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by YairZ,

מדור מחשבים מומלצים שלנו עודכן לחודש ספטמבר. מחפשים מחשב? אנחנו יכולים לעזור לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Shoq,

רק מה שרשום הם הדברים החשובים, כל השאר לא רלוונטי. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות גודל המסך: 13-14 משקל רצוי: 1.5-2.0 האם נדרש זמן סוללה ארוך: לפחות 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי HDMI גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: רצוי SSD תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי לפטופ של סוני עם ויסטה ויש לו דיסק קשיח של 300Gb שמחולק לשני מחיצות. מחיצה אחת מוגדרת כ EISA Configuration בנפח של 11GB ומחיצה שניה משמשת כ :C במחיצה המוגדרת כ EISA Configuration יש את כל תוכניות ההתקנה והדרייברים ואני רוצה להכנס לתוכה. הכיצד?????? נ.ב. איך אני נכנס למחשב (ויסטה) כ administrator תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by _DownLoaD_,

אהלן, מבקש המלצה של MINI PC שיבוא עם WIN 7 (חובה) , עד 100$ (כולל משלוח). הזמנה מחו''ל היום / מחר. דרישות עיקריות: WIN 7 , מהירות . ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים) בלבד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Eden 6600,

אני מעוניין לקנות את אחד משניהם (יד שנייה) בעיקר לצורכי אינטרנט, פוטושופ וקצת מדיה. ההתלבטות היא סביב רמת הביצועים ונפח האחסון. הבעיה היא שה-X40 אמנם חדש יותר אבל מגיע עם כונן של 1.8" מה שיקשה עלי להחליף אותו והביצועים שלו גם לא יהיו טובים כל כך. חשבתי על פתרון של הוספת כרטיס SDHC מהיר בנפח של 32 גיגה, מה אתם אומרים על זה? וה-X31 בעל ביצועי עיבוד קצת פחות חזקים אבל מגיע עם כונן בגודל 2.5" שיספק ביצועים טובים יותר ואפשרות שדרוג רחבה יותר. אז מה בעצם משתלם יותר בסוף? ויש עוד פתרונות אחסון ל-X40? וכמה זכרון מומלץ לי להתקין כדי להשתמש ב-WIN7? (אם המחשבים האלה מספיק חזקים כדי להריץ אותה)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by -m..l-,

היי, קניתי השבוע את המחשב הזה : http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X450LD/ וקניתי את הזיכרון הזה https://ksp.co.il/?uin=15706\ על מנת להרחיב ל8GB אבל! וינדוס 8 לא מזהה את ההרחבה של הזיכרון ורושם שיש רק 4 זמינים. אני על 64bit, נכנסתי לביוס ולא מצאתי משהו שיכול לעזור שם ואני נמצא על ה firmware הכי חדש לביוס. האם התקלה מוכרת למישהו והוא מכיר פתרון? אייסוס ישראל התנערו מאחריות ואמרו שברגע שמוסיפים ראם הם לא אחראים והאחריות תקפה רק אם אני אוציא את הראם... נפלא. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by jenia1,

http://tms.co.il/preview/spec/d8m2xarq +רמקולים EACAN E-510 2.1 הכל יוצא 5600 עכשיו שאלה האם הספק יחזיק את המפרט?(גם אם בעתיד אני ירצה להוסיף מאווררים?) וכמה הנחה TMS תיתן על כזה מחשב ? (לא כולל ה 2% במזומן) תגובות הארות והערות יתקבלו בשמחה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by giladym1,

מעוניין לרכוש מחשב נייד ( המחשב הנייד הראשון שלי) 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ניתן לגלוש +-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית (תכנות ), סרטים , משחקים(לא דבר עקרי) 3. חשוב לי : מסך 15'' הארד דיסק החל מ500 תמיכה לפחות 4gb זיכרון 4. משקל לא עיקרי 5. אזור מגורים השרון ראיתי 2 מפרטים שלדעתי סבבה עבור שניהם: מעבד: Intel Core i5-2410M, 2.3GHz, 3MB Cacheמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD LED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB /////מחיר(4300) Asus K53sv : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10286&perur=2&t=1&c=331 ///…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אשמח אם רגע לפני שאני הולך לחנות אקבל ממכם חוות דעת אחרונה אם צריך בשינויים או שיפורים קלים. תודה רבה מראש למגיבים המפרט: מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Ener…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, 1.התקציב המירבי למחשב הוא 7000 ש"ח,יש אפשרות לחריגה לפי הצורך. 2.השימוש המרכזי של המחשב הוא להפקת מוזיקה(משתמש בתוכנה Cubase 9.5 למי שמכיר ועוד פלאגינים שדורשים תגובה מהירה). 3.יש צורך במסך. 4.יש לי הארדיסקים ככה שאני לא צריך עוד מקום אחסון אבל אני די בטוח שבשביל תגובה מהירה אצטרך SSD בגודל 1-2 TB (התוכנות שוקלות בערך 750 GB) 5.שקט פעולת המחשב חשובה אבל עדיין תלוי במחיר. 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.יש לי לפטופ Lenovo Ideapad y700 שנשרף לו הלוח האם והיה בו מערכת הפעלה, אם יש אפשרות להעביר את הרישיון אז זה פגז, אם לא לצערי אני צריך מערכת הפעלה. 8.אין העדפה בכלל, מצידי לקנו…

19. Started by SEangel,

שלום רב. חבר צריך מחשב לאוטוקאד (בעיקר) בכ4000-5000 שקלים. חשבתי על מעבדי AMD החדשים. יש עדיין יתרון לכרטיסי קוואדרו על הכרטיסים למשחקים? להלן השאלון שמילא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad - פרנסה , Photoshop - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרז…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כמה היתם שמים על מחשב מדגם HP עם מעבד Inter Duo Core 2.2GH"z עם 4 מגה בקאש 2GB RAM זיכרון . 200 GB דיסק קשיח כרטיסמסך של Nvidia 8400M צורב DVD משולב . WIFI מובנה תומך בכניסת HDTV מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE . עם ה MEDIA CENTER . 4 כניסות USB . יציאת DVI מסך 15.4 אינץ' כניסת זיכרונות של מצלמות ופלאפונים . ועוד כמה פיצ'רים מעניינים . המחיר שאני ראיתי כולל מע"מ הוא 7200 ש"ח בכמה אתם יכולים לארגן מחשב כזה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dorlevi551,

היי, זקק את עזרתכם לפני קנייה http://www.plonter.co.il/Products_Sh...01!1|&lang=hebזה ההצעה שליי לפני קנייה,שווה או יש יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by omahgawd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 למפרט, עוד 1000-1500 לאביזרים (מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, אם אפשר אז להעביר מהתקציב אביזרים למפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FALLOUT 4, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפי המסך שיומלץ.. אני נוטה לכיוון 24 אינץ -לאילו הג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אפשר בבקשה לקבל מפרט טוב למחשב במחיר של עד 5 או 5.5 אלף. מחשב שיהייה טוב למשחקים אבל לא צריך להשתגע עם שני כרטיסי מסך כי זה אני לא כזה גיימר ובשביל זה יש את הוויי (-: לא כולל מסך, מקלדת וכל שאר הציוד ההיקפי, הכל יש לי כבר. אני מעדיף מעבד quad עם 4 ג'יגה זיכרון ושיהייה חריץ pci ישן בשביל לחבר את הכרטיס טלויזיה שכבר יש לי. תודה מראש ויום טוב לכולם!!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני כבר זמן מה מחפש משהו שיוכל להחליף את דפים והמחברות הרגלים והמסורבלים. לאחרונה ראיתי את ה-thinkpad helix ודי התלהבתי מהאפשרות של לכתוב ע"ג המסך שלו, ועם השילוב של OneNote ביחד נראה ממש מה שחיפשתי. השאלה שלי אם למשהו יצא להתנסות בזה ויכול לתת חוות דעת אם זה באמת פרקטי כמו שזה נראה לי? שאלה נוספת ראיתי שיש אפשרות לקנות בנפרד את ה-Digitizer Pen שנמכר ב-helix. השאלה שלי אם ניתן לעבוד איתי עם כול מחשב בעל מסך מגע או שצריך משהו נוסף? אם צריך תכונה מיוחדת אך אני יכול לזהות אותה במפרט של אותו מחשב? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 1. תקציב:12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי HD 3. צריך מסך32', מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתאימו לקולנוע בייתי 4. לא צריך DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. לא צריך מארז 10. לא מתוכנן OC

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים