ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך מחשב לעריכת והמהרה בעיקרון אני עושה הרבה המהרה יש לי מסך וציוד היקפי אני לא מוגבל בכסף אם אפשר טיפים נוספים על מה כידי הכי הרבה לשים לב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP350V5C-S07IL http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350V5C-A06UK לצערי הרב, סוללת המחשב (5 תאים למיטב ידיעתי) התקלקלה ואחריותה פגה. ברצוני סוללה חדשה - אך עם זאת אינני מבין דיו בסוללות על מנת להחליט מהיכן לרכוש ומה. חשבתי שהאופציה הנכונה תהיה לרכוש סוללה מ-EBAY, אך אינני יודע כיצד לוודא שמדובר בסוללה איכותית וכן אינני יודע מה לרכוש. אני מצרף תמונה של פרטי הסוללה - אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב יד שנייה וישנן כמה הצעות.. אני אשמח אם מישהו שמבין טוב יוכל לשלוח לי הודעה פרטית או תגובה פה ואני אשלח לו בפרטי את המפרט והמחיר להמלצות, יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חסר לי מקום, אז אני רוצה מארז קטן במיוחד. השימוש - מדי פעם אינטרנט, אבל עדיף לא אטום. מעדיף RSM כי זה קרוב אלי. מה אתם אומרים על המפרט הבא: A6 5400K ASRock A75M-HVS A75 2GB 500GB KME CI-9B91 עולה כולל הרכבה: 1211 ש"ח. לזה אוסיף כנראה WIN8, נתב אלחוטי (מבקש המלצה גם לזה) ואני צריך גם KVM ל-2 מחשבים שמחוברים לאותם מסך+מקלדת+עכבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כן אתם רואים שאני חדש כאן.. אני ממש לא מבין במושגי התחום הטכני במחשבים אז יש לי מחשב נייד יצרן: DELL דגם: Inspiron 1100 מעבד: Intel®Celeron®CPU 2.00GHz זיכרון: 256MB DDR 266 + אפשרות לזיכרון הנוספת בחריץ ריקה השנייה אז כמה שאלות: 1. עד כמה אפשרות להרחיב את זיכרון? 2.האם כרטיס זיכרון בעל 1GB יחיד יוכנס לחריץ הפנוי וזה יוצא ביחד כ-1256MB בזיכרון ויעבוד לי אם הדבר אפשרי? 3.האם דגם כרטיס זיכרון 1GB PC2700 333MHZ תואמת למחשב נייד שלי? 4.האם הרחבת זיכרון משפרת ומאיצה את הביצועי המחשב ויישומים? אשמח לשמוע את המלצות הנוספות תודה לתומכים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בת דודה שלי היום התקשרה ואמרה שהמחשב שלה מת היום(הוא היה בשלבי גסיסה מתקדמים כבר די הרבה זמן), והיא פשוט חייבת מחשב חדש בשביל שתי בנות שלה(בנות 6 ו12), אחרת הן פשוט ישגעו אותה. אבל מה, אין לה הרבה כסף להוציא כרגע, אז חשבתי, אולי יש אפשרות למחשב לא חזק, פשוט ביותר, שיתאים בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קטנים בשביל הבנות בסביבות 50ש"ח. לא יודעת אם עדיין אפשר לקנות פנטיום 4, כי לא נראה לי שהן צריכות יותר מזה, גם דיסק קשיח לא חובה יותר מדי גדול. אז מה דעתכם? יש אפשרות לקנות מחשב ב500 ש"ח ללא מסך? :s05: בבקשה תעזרו לי!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Athlon64 3200+ (S-939) 1 1100 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 2 760 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 (בבקשה תנו חוות דעת על הכרטיס הזה היות והמחשב גם ישמש כדי להריץ משחקים כבדים כגגון FLIGHT SIM 2004) 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD 1 480 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 290 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 (האם יש מארז יותר טוב מזה ) 290 מארזים? Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 400W 1 ( האם הס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר שבועות שהנייד שלי מתחמם בצורה נוראית. בשימוש "כבד" של אינטרנט, מוזיקה ותוכנת מסרים מסוגל להגיע ל70מעלות טמפ' מעבד, עם פוטושופ פתוח בשימוש קליל אפילו ל 76~, לוח סביבות ה 40-50.. הנייד תקין, דיי חדש (מספר חודשים), אין איתו תקלות, אני שומר עליו כמו על עצמי, ניסיתי לראות אולי יש בעיה עם האוורור אבל הכל נראה בסדר גמור.... ידוע על בעיית התחממות לנייד הזה? האם זו בעיה אופיינית? יש פתרון לבעיה? זה מטריד מאוד מאחר ואפילו כשרק נוגעים בעכבר הוא חם. אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם בבעיה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 611] [TR] [TD]שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעריכת וידאו (ADOBE PREMIER, AFTER EFFECTS, AVID), שיוכל לרנדר מהר. קיבלתי המלצות מכמה גורמים שונים, וצירפתי פה את המפרט שקיבלתי משקלול של ההמלצות. (הערה: אני מעוניין לרכוש גם SDD וגם הארדדיסק רגיל). 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני ולצרכים שלי? 2. האם אתם ממליצים להחליף רכיב מסוים לרכיב בעלות דומה או נמוכה יותר אשר אינו מצוין פה? (והאם כדאי ישר לקנות 2 סטיקים של 8 ג'יגה כל אחד, או להסתפק באחד כרגע?) 2. מתוך הכפילויות שמופיעות בחלק מהחלקים, מה עדיף לבחור (בהנחה שיוביל לחסכון משמעותי, אך לא על חשבון מהירות/אמינות), לדוגמא, האם ניתן להסתפק בברקודה של סמסנוג, או שממש עדיף להוסיף כסף, ולקנות את הבלק של WD? כנ"ל ל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני מחפש מפרט בשביל עבודות משרדיות , דואר אלקטרוני, SKYPE ואולי לראות איזה סרט מידי פעם מפרט כזה יספיק ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2575
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לא יודע אם זה אפשרי- אבל אני מנסה לבנות מפרט למחשב קטן פיזית (בסגנון מק מיני), לעבודה משרדית (וורד, אינטרנט וכו'), ללא ציוד הקפי, אבל כולל הרכבה. (ממקום שיודע להתקין מערכת הפעלה ואופיס, לא כלול בתקציב כמובן). אני מניח שעיקר הקושי זה למצוא מארז מתאים- ואז להתאים לוח אם (וכונן פנימי). התקציב הוא בגדול עד 1500, אבל אני לא יודע אם זה ריאלי בהתחשב בעלות הגבוה (כנראה?) של המארז, וההגבלות על הלוח אם. אני מניח שאפשר להגיע עד סביבת 2-2.5K, אבל אני מעדיף שלא.. תודה מראש! אביב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות מחשב HTPC. דבר ראשון חיפשתי מארז שיתאים לעסק, מצאתי את המארז הבא של אנטק: ANTEC MINUET Piano Black Slimline http://www.heatsinkstore.com/mipiblslpcca.html דבר ראשון - האם כל לוח ייכנס לי שם? אני מתכנן להכניס שם פנטיום 3 800 עם לוח של ג'יגהבייט, אין לי מושג איזה דגם בינתיים אז.... דבר שני - מה התוכנה הכי מומלצת ונוחה להפעיל עליה HTPC ? דבר שלישי - אני מחפש כרטיס מסך קטן שייכנס שם עם יציאת SVIDEO/RCA במחיר הכי זול שניתן, על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה הטופס? אני לא מוצא נתתי פרטים רלוונטים בכל מקרה 1) intel + nvidia 1. מה התקציב המקסימאלי? 50000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מ 2011 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[h=1]שלום אני מחפש מחשב נייד עד 5.5K ראיתי כמה דגמים אני צריך את עזרה שלכם בבחירת מחשב נייד 1. Lenovo IdeaPad Y50-70 2. ASUS N551JK 3. אולי משהו אחר אני מחפש מחשב טוב ללימודים וגם למשחקים [/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להרכיב מחשב לגיימינג כבד. התקציב הו 6500 שקלים (ניתן לקצץ קצת יש לי כבר מארז (cooler master Haf X) וספק כוח 6500W של seasonic. אם זה עומד בתקציב הייתי רוצה זיכרונות DDR4. אני לא עושה OC המסך שלי הוא טלוויזיה 32 FHD. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט שבניתי עבור HTPC השימוש : צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה, גלישה ברשת - בלבד. אין תוכנית או רצון למשחקים. אם כי בעתיד אולי אצרף כרטיס חכם להקלטת טלוויזיה וקליטת DTT היעד הוא תג מחיר של 2500-3000 ש"ח מעבד: AMD X250 3.0 לוח אם: GA-MA785GM-US2H - rev. 1.1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3266&ProductName=GA-MA785GM-US2H זיכרון: 2x1024 DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB/7200 SATA II 3.5" 32MB HD103SJ ספק: Enermax Liberty 400W with cable management - Efficiency 80% מקלדת אלחוטית: אפשרות ראשונה XGENE 2.4GHz Wireless KeyBoard With O…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה סוגיות שרציתי לדעת בנושא -כשאני נכנס לאתר של לנובו ובוחר את הדגם המדוייק שלי הוא מציע לי עשרות קבצים שהם הדרייברים בשבילי, עבור כל חלק בנפרד, וחלקם לא אקטואליים בכלל. איזה דברייברים אני באמת צריך להוריד לנייד? -יש את כל התוכנות של לנובו\תוכנות אחרות שבאו לי עם הנייד (כפתור הTHINKVANTAGE לדוג', והתוכנה שמפסיקה את הדיסק קשיח במקרה של זעזועים) איזה מהם רלוונטיים ומה אני בוחר משם? -ודבר אחרון, יש לי מחיצת גיבוי עם XP. בLENOVO RESCUE AND RECOVERY, עכשיו כשיהיה לי 7, אני אוכל בבוא מן הימים לעשות את הגיבוי חזרה לXP? או ליצור גיבוי נפרד גם של ה7 שם ושהגיבויים לא יריבו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשובים לי: מחיר, ביצועים (מהירות קריאה וכתיבה), אמינות (עמידות לאורך זמן) ואחריות (תקופת האחריות ואיכות השירות של נותן האחריות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב משמש למסחר. אני זקוק למחשב חזק כך שאני אלך על מעבד כפול ליבה של אינטל עם גיגה זיכרון פנימי. מה חוץ מזה? לא יודע. תעזרו לי. האם בכלל יותר זול לקנות שתי מחשבים ? אני מעדיף שלא בגלל התחזוקה ובגלל הKVM. אשמח לקבל פיתרון למחשב עם 4 מסכים. ד"א בשלב ראשון אני אקנה 2 מסכים ורק אחר כך אקנה עוד שנים. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים.. חבר ביקש שארכיב לו מחשב לסרטים ואינטרנט השאלה אם HTPC או מארז רגיל. ממה שהבנתי HTPC יצא יותר יקר לא? 1. מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Dell Inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041&cf=zap מה אתם אומרים על מחשב מבחינת ביצועים למשחקים ועיצוב גרפי ? עשיתי מלא חיפושים באינטרנט של מחשב ברמה טובה במחיר כזה נמוך (4,500) אשמח לחוות דעת שלכם ואם יש לך משהו יותר טוב להציע אשמח גם כן לשמוע
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זהו מפרט להחלפת מחשב ששבק חיים בבית הוריי - והנכדות הן אלו שמשתמשות בו לרוב. השימושים: יוטיוב ומשחקים שהם: 'רובלוקס' , 'מיינקרפט' שבחנות הווינדוס 10. כיוון שאלו כל השימושים, בחרתי במעבד מדור ישן ולא יותר מSSD. אשמח לתיקון אם יש לדעתכם צורך. תודה מראש. ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 1155/1156, יחידות 1 ₪64 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3522] Crucial Ballistix Sport 4GB DDR3 1600Mhz CL9 BLS4G3D1609DS1S00, יחידות 2 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4047 SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029] Intel] Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪569 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522] ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Enermax NAXN TomaHawk II 450W ENP450AST, יחידות 1 …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום , החלטתי שאין לי סבלנות לחכות לG 8600 אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10(לא נראה שאתעסק בOC) מה דעתכם על המפרט שלהלן: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore - 640 ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E ASROCK - 490 2048MB Kingston שני סטיקים של 1 667- 790 שח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD - 350 מארז Supertalent CA-601UFB Blue - 370 ספק כח Liberty ELT400AWT 400W - 420 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1800 - סה"כ: 4860 ש"ח. כדאי להשקיע בקירור ואם כן אז אילו חלקים בעדיפות עליונה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-