ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
תכלס - אני לא גיימר או משהו אבל אני אשמח ביכולת לשחק משחקים לא ישנה אם אני ישחק עם פילטרים וכו.. אבל בכלמקרה צריך מידה מסוימת של אפשרות לשחק... חשבתי על המחשב של אייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1 כמובן להוסיף לו עוד זיכרון ולהרחיב ל 800 Mhz זה יוצא: מעבד C2D E6300 לוח של גיגהבייט.. (מעדיף 965P DS4 (נותן אפשרויות שידרוג) השאלה כמה אני יצטרך להוסיף...) זיכרון 1G 800mhz (אני לא ממש מבין בסוגים -אז אני אשמח להמלצות) 160GB SATA2 7200 RPM 16M צורב SONY/LG/NEC X18 DVD Dual layer RADEON ATI X1300 PRO -256mb DDR2 TV DVIx2 עכשיו - ספק ומארז, לא אכפת לי ממארז ככה שאחד גינרי זה סבבה.. אבל בקשר לספק, המפרט שהם הציעו לי כלל ספק 400W שאני לא זוכ…
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
קניתי את המחשב הנ''ל התקנתי דריורים והכל עובד מעולה למעט התאורה במקלדת, אייך אמור להקרא הדריור/תוכנה / תכונה במערכת שאמורה לאפשר את הפעולה? תודה,
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי כולם, מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כיוון ואני לא יודע לעשות את הפשרות.…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
AMD athlon xp 2000 392ש"ח specktek 256 mb ddr 333 mhz 263ש"ח gigabyte ga-7va 414ש"ח geforce fx 5200 128mb 404 ש"ח סך הכל 1473 דמי משלוח 39 1512 מהחנות www.zenit.co.il שווה?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג אם בישביל שיגרוג משמעותי עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה,משחקיי רשת לא כלכך כבדים dota csgo 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd וכרטיס מסך rx 580 8g שיעברו למחשב אין לי צורך לשדרג את הכ.מסך כרגע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא לאוברקלוקינג (לא משהו רצחני-מקווה להשיג 250 ב 1:1 כלומר 3500Mhz) PENTIUM 4 2.8c ABIT AI7 OCZ EL DDR 500mhz Dual Channel Gold 512MB WD 80/7200 SATA 8MBX2(בשביל raid) SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT COOLER MASTER Praetorian PAC-T01-EK Thermaltake PurePower 480W 2-fan APFC THERMALRIGHT SP94 FOR INTEL(עם מאוורר 92mm של vantec) אם יש הצעות לשינויים/שיפורים אני אשמח לשמוע כבר מתתתתת לקנות אותו ובבקשה אל תציעו לי amd64 כי אני מעדיף אינטל
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מפרט 1: +AMD ATHLON XP 2500 + מאוורר Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 2 יחידות זכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue כרטיס מסך מובנה בלוח האם מפרט 2: +AMD ATHLON XP 2500 עם המאוורר הרגיל שהגיע איתו לוח אם 8RDA3I (NForce Dual 2 יחידות זכרון 256MB A-DATA כרטיס מסך XFX FX5500 128MB TVOUT DVI בשני המפרטים יש : מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 דיסק קשיח 120GB WD 8MB BUFFER א. איזה מפרט עדיף לדעתכם ? ב. האם הוא עדיף בהרבה ? תודה ענקית !!!!
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
טוב, אז המחשב שלי מת אחרי כשלוש וחצי שנות שירות נאמן יחסית... הגעתי למסקנה שאני לא משחק מספיק בשביל להצדיק הוצאה של מאות שקלים על כרטיס מסך, ושאם יום אחד זה ישתנה, אני פשוט אקנה קונסולה וזהו. אי לכך, אשמח לעזרתכם מהרכבת מפרט למחשב ביתי בסיסי אך אמין, שיוכל להתמודד עם הנטייה שלי לפתוח מלא לשוניות במקביל מבלי לקרוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח להסתפק גם ב-1500 ש"ח, אם המחשב יתן ביצועים סבירים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, חיבור לטלויזיה, וצפייה בתכני HD. אני נוהג לפתוח הרבה לשוניות במקביל, …
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Tomb Raider, FIFA, Rome II Total War ובתקווה כל משחק טוב בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Syncmaster 2450 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם המעבד I7. אשמח מאוד לקבל מכם חוות דעת ומפרטים מלאים על מחשבים עם ביצועים מעולים. כמובן מפרטים שיכללו את המעבד I7 ורכיבים טובים המתאימים למעבד זה. אשמח אם במפרטים תוסיפו אם הם והרכיבים מתאימים ל- OC למעבד. השימושים העיקריים שלי הם לתוכנות מוזיקה כגון: Cubase, Newando. התקציב הוא כ- 5000 ש''ח פחות או יותר.(ללא מסך). כמה שיותר מפרטים, יותר טוב!! (* האם בכלל שווה לעשות OC למחשב כזה עם מעבד I7 ? ) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? visual studio 2010 ,vmware,קצת משחקים,אינטרנט.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה לשימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 1920X1080 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות..נמוך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך צור…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט לעיצוב, ועובד באופן קבוע עם תוכנות עריכה גרפיות ותוכנות עריכת וידאו ואפטר אפקטס. בקרוב אני נוסע לחו"ל לטובת חילופי סטודנטים ואני לא כ"כ מעוניין לסחוב את המק הכבד שלי איתי, אז אני מחפש מחשב נייד. משהו חזק(!!), עם זיכרון גדול, כרטיס מסך איכותי פלוס, והארד דיסק מכובד. מאוד קריטי לי שתהיה מקלדת מלאה (כולל מקלדת נומרית בצד) ומצלמה מובנית. וכמובן שיהיה יפה לגביי מחיר, אני בכל זאת סטודנט והנסיעה הזו גם ככה כבדה עליי, אז נראה לי ש6000 זה דיי הגג, כשכמובן רצוי שפחות (הרבה פחות) אני יודע שכח ומחיר נמוך לא הולכים יד ביד, אבל אולי בכל זאת יש משהו... אם למישהו יש רעיונות או הצעות, אשמח מאוד. אני לא הכי מבין בחומרה, אז כל זה קצת קשה לי נ.ב. זה בטוח לא יקרה, אב…
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב, אז חבר שלי החליט להעיף את הוויליאמט שלו (נבון אה?). הוא רוצה שיהיה למחשב הרבה נפח, AV טוב, WIN חוקי, ושיריץ משחקים טוב. הוא מתכוון לחבר בצורה אלחוטית ראוטר, ורוצה כרטיס טלוויזיה כדי לראות טלוויזיה במחשב (אני לא יודע עד כמה זה כדאי..) הוא גם רוצה כונן צורב DVD, ומסך LCD. Restrictions: DFI, NEC (החנות לא עובדת איתם) הציעו לו משהו עם 820DC של אינטל עם לוח SANDUSKY של אינטל ו66GT יחד עם 930B של סאמסונג כמסך.. אני יודע כמה שהמפרט על הפנים (הדברים היחידים שאולי באמת כדאיים הם ה-820 והמסך LCD.. ANY SUGGESTIONS? תודה.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
דברים שיש ברשותי (ואני לא צריך): מסך 17" LCD לא תומך DVI 2 הארד דיסקים 200gb לא SATA צורב DVD רמקולים, עכבר ומקדלת אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב5000 ש"ח שיוכל להריץ משחקים עכשוויים ברמה סבירה. אבל כנראה לרוב הוא יהווה מחשב פיתוח תוכנה (כלומר נדרש מעבד טוב ולפחות ג'יגה זכרון.) אין צורך בעוד כונן DVD. מאחר ויש ברשותי 2 הארד דיסקים של 200 ג'יגה עם חיבור מקבילי ישן כמה מומלץ לקנות הארד דיסק חדש שתומך בSATA והאם זה הכרחי? אם תוספת של 500 ש"ח תהיה ממש קוסט אפקטיבית אני פתוח להצעות תתפרעו.
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין להריץ OC למערכת הזאת במיוחד למעבד להגיע איתו למשהו כמו 4.0GHZ ובעתיד לעשות לכרטיס מסך OC יותר משמעותי . למפרט הזה יתחבר מסך 26 SAMSUNG T260HD . האם משחקים ירוצו לי טוב על הכרטיס מסך הנ"ל בלי שום בעיות כל שהן ? ירוץ על רזולוציה כזאת ענקית ועל משחקים הכי כבדים שיש כיום ויריץ אותם באופן מעולה ? תנו חוות דעת =] הצעות לשיפור יתקבלו בברכה . עריכה : ממה שהבנתי ושמעתי לא כדאי להתעסק עם לוחות של DFI יש לוחות אחרים שאתם ממליצים לי שמתאימים לדרישות שלי ? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1512 לוח אם: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1202 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDD…
-
- 16 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , בשאיפה לקנות בבלאק פרידיי אז אפשר להציע גם מחשבים ב5K. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודי מדעי המחשב, בינתיים רוצה להתחיל לפתח בANDROID STUDIO. משאיר אופציה לגיימינג בינוני (לא צריך על ההגדרות הכי טובות) המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש מיני PC שיהיה קטן, לסרטים מהרשת בעיקר וגלישה מינימלית. מתכוון לחבר אליו דיסקים קשיחים וחיבור אינטרנט קווי. שיכלול SSD. עד 1500 ש"ח. משהוא של להתקין מערכת הפעלה וינדוס 10או הום או פרו ולהתחיל לעבוד. יקנה באילת. מי שמבין בזה בבקשה להציע
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחרי כמה חודשים של שימוש ב-Asus EEE 1000HE (בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטים) המחשב מתברר כ"עגלה": טעינת הדפדפנים איטית, הפעלת כמה תוכנות במקביל מאיטה מאוד את המחשב, סרטי divx מקרטעים מדי פעם אבל עיקר הטענות שלי הן על זה שהמחשב בקושי מצליח להתמודד עם פלאש (יוטיוב, פרסומות באתרים שונים, משחקי פלאש פשוטים וכו). אז נכון, החומרה חלשה יחסית... אבל אולי יש דברים שאני יכול לעשות בשביל להקל על המצב וכאן אני פונה לעזרתכם... השאלות שלי הן: 1. גם אתם חווים את האיטיות הזו? 2. מישהו מכם התנסה בהתקנה של הפצת לינוקס שמותאמת לנטבוקים ובפרט ל-1000HE? כרגע המחשב מריץ XP HOME, הבנתי שלינוקס ירוץ מהר יותר... 3. האם אתם מכירים דרכים לשפר את ביצועי המחשב? (פרט לדברים שמתוארים בהמשך) 4…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/intel-build-logs/806229-im-back-x5680s-48gb-13-ssd.html ולמי שאין כוח לקרוא, ממש בקיצור: X5680's, 48GB, 13 SSD, Phase Change, 7 monitors, GTX 580's+more..
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן. יש לי תקציב למחשב מוגבל מאוד - עד 2300 ש"ח ללא מסך. קיבלתי את ההצעה הזו. אודה לכם אם תתנו לי חוות דעת, בעיקר על לוח האם מכיוון שיש לו כרטיס מסך ON-BOARD ורציתי לדעת אם יתאים לילד בן 10 לשנים הקרובות: מעבד AMD Athlon XP 2600+ 512K 333Mhz OEM לוח אם GIGABYTE GA-7VM400AMF דיסק קשיח Western Digital 80GB צורב LG 52x32x52 CD-RW Elixir 256MB DDR 400Mhz אוכל להסתפק בהארדיסק 40 כך שאם יש פריט שניתן לשדרג - אז אשמח. ממתין לתגובתכם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מדור מחשבים מומלצים שלנו עודכן לחודש ספטמבר. מחפשים מחשב? אנחנו יכולים לעזור לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם המחשב זה מספיק טוב לעבודה עם קבצי PDF, אופיס ודומיהם, כשירוצו במקביל כמה תוכנות כאלו ביחד עם הדפדפן? ה2 ג'יגה יספיקו או שכדאי להרחיב ל4?כי קראתי באתר של היצרן שאפשרי, אך לא הבנתי בדיוק איך עושים זאת: "DDR2 memory, upgradeable to 4 GB using dual soDIMM modules "
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-