ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות למחשב נייד בסכום של כ- 3000 ש"ח. דרישות: -שיהיה מאוד מאוד מהיר, צריך בעיקר בשביל פיתוח תוכנות. -לא מעניין אותי משחקים, אז אפשר כרטיס מסך גרוע, כנ"ל לגבי כרטיס קול. -דרוש מעבד חזק, נראה לי שכדאי שה- HDD של מערכת ההפעלה יהיה מסוג SSD. -מסך לא משנה הגודל. -עדיף שיהיה בעל נפח אחסון רב. -לא חייב שיבוא עם מערכת הפעלה. ***הכי חשוב המהירות תגובה כאשר אעבוד איתו*** תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חשוב לי שהוא יחזיק גם כמה תוכנות יחדיו ולא שכאשר אני אפתח כמה הוא ייתקע.... תודה מראש לאלה שיעזרו.........
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נתקע בהרצת סרטים עקב חום גבוה. מצאתי את זה: http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=317&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52 וזה שנראה יותר נחמד: http://www.alltech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=110 האם זה עוזר לחום המעבד? מישהו משתמש בכאלה?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
למחשב עם C2D E6600 לוח אם של Gigabyte שמה שאני זוכר זה רק שהוא DS4, האם ספק 400 יספיק לו? זיכרון : KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz CL6 ₪ 136 כרטיס מסך : PALIT 8400GS 256MB DDR2 - RETAIL ₪ 155 ספק כוח : FSP 400W : FSP400-60HCN - BULK ₪ 194 רוקן סל קניות סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 485 יכול להיות שאני אוותר על הזיכרון הנוסף כי חרגתי...
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת לקנות מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, בית ספר, לשמוע מוזיקה,אינטרנט מסך בין 15.6 ל 17 אינץ אני לא בדיוק מתכוונת להוציא את המחשב מהבית אבל שלא היה יותר מדי עבד שימוש יום יומי! מעדיפה מחשב של 2 ב 1 תקציב עד 3000 שח לצערי
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב בסכום של עד 1800 שקל לא כולל מסך המחשב מיועד לאינטרנט בעיקרו קצת אופיס לא יותר מזה אשמח למפרט ואם אפשר לחנות שנותנת את המחיר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה עדיף ב - 4000 שח מיועד למשחקים (לא גיימר כבד) ממוצעים, אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה) ןבתקווה שלא יתקע או יהיה איטי בעבודה של כמה אפליקציות במקביל. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) box 925 1 925 GABYTE PriUnits Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 655 1 655 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA C2.5 220 2 440 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 128MB DVI,TV,PCI-E bulk 710 1 710 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 390 1 390 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 385 1 385 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 330 1 330 Logitech Internet Pro White 70 1 70 Logitech…
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 ניתן לשדרג למעבדי 6400, 6600 ומעבדי E6800/E6700 !! לוח אם אינטל מקורי DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCK (לא VIA CHIPSET) שדרוג ללוח MSI/ג'יגבייט ניתן לרכישה גם עם לוח ASUS 965/975 כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים)/7.1 (8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WesternDigital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC X18 DVD . Dual layer כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם Geforce NX7100 UPTO 512MB מתוצרת GIGABYTE או MSI כולל 3 שנות אחריות :תוספות רק GEFORCE 7300G…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הצילו!!! השותפה המג'נונה שלי החליטה שהיא צריכה מחשב נייד חדש והיא מאיימת לרכוש באופיס דיפו או (שומו שמיים) בבאג לכן אבקש מכל מי שיכול לעזור ולהציל את המצב על ידי בניית מפרט נורמלי והמורכב בצורה הגיוני הדרישות הן כדלהלן: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס וכדומה) אינטרנט וסרטים (אין שימוש במשחקים או בגרפיקה מתקדמת) * גודל המסך: מינימום 15. גדול ככל האפשר * משקל רצוי: לא חשוב (ואני אוסיף שיהיה במשקל נורמלי, בכל זאת מדובר בבחורה במשקל רבע עוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ושיהיה אפשר לחברו לטלוויזיה * בלוטות: אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כ-500 ג'יגה אך הדבר …
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
1) האם כונן SSD מומלץ בגלל שמערכת ההפעלה יושבת עליו,או גם לאחסון של סרטים או תמונות ? 2) מישהו מוכן אולי להסביר מה היציאות האפשריות מהמחשב ולמה משמשת כל אחת ? 3) האם החלפת כרטיס מסך בעוד מספר שנים אפשרית עם אותו לוח אם ? הכרטיסים לא שונים בגודל ובצורה מכרטיסים ישנים יותר ?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ברשותי נייד בעל 1GB זיכרון פנימי, כאשר לכ.מסך (x1600) יש 128 זיכרון dedicated ועוד 384 מגה משותפים (shared). כאשר אני עובד בישומים אשר אינם דורשים עיבודים גרפים מהכרטיס מסך, האם ה 384MB המשותפים תפוסים ע"י הכ.מסך למרות שהם לא בשימוש ואי אפשר להשתמש בהם ביישומים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום וערב טוב : אני מתכנן קניית מחשב בעוד כחודש בסכום של 4000 ש"ח , המחשב מיועד למשחקים )ברמה של doom 3 אני מקווה( אינטרנט וקצת ישומים משרדיים. זה מה שאני הרכבתי : amd 2500+barton abit nf7-s2 kingston 512mb ddr400 innovision fx5200 128 mb צורב LG מסך 17 אינץ שטוח LG עכבר+מקלדת+רמקולים כונן 1.44 wd 80 gb sata מארז סימפטי של חברה בשם אוטופיה עם מאורר צד כל הסיפור באזור ה-3800 ש"ח וזה כולל הרכבה , האם כרטיס המסך מספק למשחקים ? אם לא מה אתם ממליצים? כמו כן האם להשקיע במייצב מתח ו\או ups בתודה מראש ואחלה ערב
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איזה מחשב נייד לדעתכם הכי נוח לתכנות ? מניסיון או לא מניסיון ... אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה, בהנחה שאין הגבלה תקציבית.
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח אפשר לחרוג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה- רצוי מאוד, win10 . לגבי אופיס לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
I'm intrested in building a Super HTPC that would be able to play Audio and Video to 3-4 different home theaters at the same time, the chasis is to be somethig like the Zalman HD160XT (this is a UK link the cost is $549 http://specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=3426&cat=654&page=1), and the video output needs to be HDMI or component (best is both) the computer would act as a dedicated video audio server for the house and will be connected to a video switcher along with the cable boxes DVD players etc.to sum it up, $3000 (you can go for more) super quite, 4 Video out 4 Audio out, strong processor, and a 2TB RAID aray. One Lat thing, All vid…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט שאני מתכוון לרכוש. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח. השימושים הם גיימינג קל-בינוני, לא מעבר לזה. איני מתכנן לבצע OC. ברשותי מארז Thermaltake Swing שעליו יורכבו שאר החלקים ולכן הוא לא כלול במפרט (כמו גם צורב שיש ברשותי). מעבד : Intel Core i5-4430 Box לוח אם : Gigabyte GA-B85M-HD3 זכרונות : Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 דיסק קשיח : Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX כרטיס מסך : Sapphire AMD Radeon HD 7850 1GB GDDR5 ספק : Seasonic SS-450RT 450W המפרט הזה באייבורי יעלה 3180 ש"ח. (חריגה של 180 ש"ח מהתקציב) היו לי מס' התלבטויות, אם להעדיף מעבד I3 3220 ולחסוך. או לקחת כרטיס מסך חלש יותר, כגון ה-HD 7790. אבל ההבדלים בסכום הסופי היו לא גבוהים ולכן…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים כדוגמאת פרו איבולושיין * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Bluetooth hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 dhdv kpju. * כונן אופטי? צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חברים אני מחפש מחשב נייד עד המחיר שמצויין בכותרת, בעיקרון אני מוריד הרבה סרטי hd וצופה בהם בטלויזיה כמו כן אני מוריד משחק מדי פעם כמו פרו איבולושיין ומעביר אותו בכבל לטלויזיה. השימושים שלי הם בעיקר שיטוט באינטרנט והורדות של סרטים האם יש מחשב בתקציב כזה שעונה על הדרישות שלי??
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,ברצוני לשדרג את המחשב המפרט העכשווי הוא: amd phenom ii 955 gigabyte GA-790XT-usb3 HD5850 4GB RAM SS 520W CM590 1TB SAMSUNG F3 מה השידרוג הכי יעיל וחזק שאני יכול לעשות ב2000 שקל?
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר מעוניין לקנות מחשב גיימינג המבוסס על אחד המפרטים שמוצעים באתר: מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1000 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 לוח-אםGIGABYTE GA-P55M-UD2600 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5850 מארזANTEC THREE HUNDRED300 ספק כחSEASONIC S12II 430W BRONZE320 סה"כ4245 ש"ח אבל ברצונו להוריד כמה דברים הוצע לו לרדת או למעבד i3 במחיר 600 שקל או I5 650 במחיר 800 . אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המעבדים הללו והאם שווה לו ללכת על I3 בהנחה והיעוד של המחשב הוא רק משחקים (ועל כן עדיף מעבד בעל תדר ליבה גבוהה יות…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שפה מסתובבים כל הכרישים של החומרה בארץ, ואני די בור בנושא, אז אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני מתחיל ללמוד אנימצייה בתלת מימד, ובמקביל המחשב צריך להיות גם מתאים לגיימינג עדכני (עדיפות שנייה אך לא מבוטלת בכלל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תרגישו חופשיים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד בראש ובראשונה, וגם גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, maya, after effects, כבד, ובעתיד פרנסה בע"ה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, חשבתי על כמה מפרטים ב8000 ש"ח, חשבתי לשמוע את דעתכם: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי בלי כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אוהב לוחות עם ציפסט של אינטל, אוהב מארזים גדולים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש ברשותי את הנייד כ3-4 שנים ועם הזמן הוא מתחמם מדי פעם ניקיתי את המחש חיצונית באמצעות ספריי אוויר )דרך תחי המאוררים( אבל לאחרונה המחשב ממשיך להתחמם לרמות שקשה לעבוד איתו על הברכיים )עדיין לא מגיע למצב שהוא נכבה אבל אני מעדי לא לגרום לו נזק(. האם אני אוכל לבע החלפת מאורר באופן עצמי והאם כדאי להתאמץ? המחשב עצמו מעולה ואני עדיין משתמש בו יום.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני רוצה להגדיל ולשדרג מערכת "NAS" שמוגדרת כשרת הורדות ואחסון כוננים. המפרט: AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W ו4 כוננים קשיחים בפנים. 2t טרה, ועוד 3 של טרה. המארז עצמו הוא הוא גדול, ומרווח nzxt Whisper ניתן לדחוף שם 8 כוננים במקומות המיועדים לכך למטה , ועוד 6 כוננים למעלה עם מגירות http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html 1. מה המקסימום כוננים שאני יכול לשים על המערכת הזאת? הכוונה מתי כבר המערכת לא "תסחוב" את כל הכוננים. 2. אשמח להצעות מארז NAS מתאים Micro ATX (גודל הלוח) - שהוא לא יקר, אוטם רעש כמובן סירקולציית אוויר טובה 3. בלוח יש כניסה רק ל4 כוננים, איזה התקן מומלץ להוסיף (כרטיס הרחבה מסוים)…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-