עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Roi Chen,

אהלן, התחלתי לחקור לגבי קניית מחשב חדש והתחלתי להסתכל על איזה asus zenbook pro שקורץ לי, הנקודה זה שהיום יש לי asus vivobook שעובד אמנם אבל איכות הבנייה שלו לא הייתה כל כך טובה (תחתית שהתנפחה, צירים לא עמידים) ובקיצור רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון לאורך זמן עם הסדרות היותר נחשבות של asus ואיך הם מבחינת איכות בנייה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייד לחמותי לטובת גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. תקציב: עד 2000 ₪. משקל: המחשב ישמש כתחליף למחשב נייח.ולא ייצא מהבית, לכן המשקל אינו חשוב, וגם זמן הסוללה אינו חשוב. מסך: 15 ומעלה. רחב. כונן קשיח: לפחות 320 ועדיף 500 עדיף אם יהיה Bluetooth לטובת שימוש בעכבר אלחוטי ללא דנגל. מעדיף מחשבים של Lenovo מכיוון שיש לי ניסיון טוב איתם. אין צורך ביציאות מיוחדות. אין צורך ב Bluray אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך באחריות בינלאומית. מצאתי את הדגם הזה ב KSP אמנם אין Bluetooth אבל נראה שזו תמורה טובה מאד עבור הכסף Lenovo IdeaPad G570 M5167IV‎ ‎CPU‎: Intel® Pentium B940 Processor, 2.0GHz,2MB Cache‎ ‎Memory: 2GB DDR3 1333MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 G…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Green,

שלום אני קונה יום ראשון מחשב חדש כנראה בKSP (אולי בנועה) אז אני מבקש מפרט משם הדרישות שלי הם שיהיה טוב למשחקים ובמיוחד לסרטים בHD ומוסיקה לכן חשוב לי כרטיס קול טוב עם יציאה דיגיטלית (קואקס) ו5.1 (אם מספיק זה על הלוח אם אז לא צריך כרטיס בנפרד) כרטיס מסך הכי טוב שניתן לוידיו בHD זה הדבר הכי חשוב לי וגם שיהיה טוב למשחקים חדשים זה כנראה המארז: http://thermaltakeusa.com/product/Chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp חוץ מזה 2GB זכרון, לוח אם טוב וחדיש, מעבד אינטל, 500GB הרדיסק, צורב DVD, וספק כוח חזק ואיכותי קרור עדיף שיהיה איכותי ושקט לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, וכו... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. במסגרת התחלת הלימודים שלי ההייתי רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות האוטוקד תוכנת העתיר תוכנת הפלדה סטרפ תוכנות הדמיה וכדומה ידוע כי מדובר בתוכנות כבדות הדורשות ים משאבים ולכן החלטתי ללכת על מחשב שהוא מוגדר כמרצדס ולא להסתפק במשהו פשוט אני מעוניין במחשב נייד עם זיכרון גבוה מאוד של 16 ג'יגה ביט מעבד QUAD מתקדם I7 דיסק קשיח צריך להיות 7200RPM מינימום 700 ג'יגה כל השאר אני לא מתעניין כרטיס מסך אני יכול להתפשר ידוע שאם המחשב הוא עם זיכרון גבוה ארד דיסק מהיר ומעבד חזק ישווקו אותו עם כרטיס מסך רציני וחזק אשמח לשמוע דגמים ראיתי כמה דגמים של אסוס במחירים של 4000 ומעלה אני מוכן להשקיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע המלצות הארות/הערות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 +/- האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם החריגה מצדיקה את ההשקעה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מכונות וירטואליות, משחקים על מסך 22 רחב ברזולוציה 1680X1050 *מיועד למשחקי אסטרטגיה ויריות, מעוניין להריץ על רזולוציה הטבעית של המסך עם ההגדרות גבוהות בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4+5. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן *ספק: ENERMAX LIBERTY 500W *כ.מסך RADEON HD4850 512MB TOXIC של ספייר *צורב+דיסק קשיח של סמסונג SPINPOINT F3 1T 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מחפש לפטופ לקנייה בארץ עם SSD (אפשר גם 7200RPM אם אין ברירה). מסך 14 או 13 אינץ' (כלומר שיהיה קל). Core i5 (אם ממש אין משהו אחר, גם i3 יהיה בסדר). לא צריך כרטיס מסך רציני. בשלב זה כבר כמעט לא כ"כ אכפת לי מאיזה יצרן. כבר עברתי כמעט על כל החנויות שאני מכיר (כולל פרסומות בעיתון) ונראה כאילו שכל הלפטופים בגודל זה הם רק עם כונן במהירות 5400. אני ממש מופתע מזה. האם יבואנים מנסים להפטר מ-5400?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, מה דעתכם על המחשב הבא, מטרתו היא בעיקר משחקים. Intel 2.8GHz 800Mhz Kingstone PC3200 256 * 2 לוח ABIT IS7-E2 מארז עם ספק כוח של 400 וואט, 3 מאווררים אחד למעלה, מייצב כוח ואורות ניאון מקדימה. כונן, סידרום, צורב (לא משנה איזה, נגיד LG). ATI 9800PRO 128MB + TV, DVI WD 80GB 8MB ATA100 4900 שקל כולל הרכבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. צריך מפרט למערכת מחשב המבוססת על AMD ATHLON 64 3000 כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת כונן פלופי כונן דיוידי כרטיס מסך ואם נראה לכם ששכחתי משהו בשביל שיהיה מחשב נורמלי אז תגידו ותוסיפו התקציב בסביבות ה4000 ש"ח תודה ע-נ-ק-י-ת מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, הסאונד של המחשב שלי לא עובד אחרי שינה ולפעמים גם אחרי ריסטראט. במנהל ההתקנים מופיע שבקרי הקול עובדים כשורה ומעודכנים. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני חדש בעולם הניידים, אז מראש סליחה על הבורות בכל מה שקשור לנושא! לאחרונה אני שם לב שהמחשבים הקטנים נכנסו חזק וכמעט לכל אחד יש אחד כזה. התלהבתי מהרעיון ואני (כנראה) עומד לפני רכישה של NB. בגדול, כמו כל מחשב נייד, רק בקטן. עומדות כמה שאלות קטנות בפני, 1. למי מיועד המחשב הזה בכלל? לגיימרים בוודאי שלא, אז מי כן? 2. היתרונות שמצאתי הן משקל, ניידות ונוחות (בנשיאה) מירבית, מה עוד? 3. תקלות ידועות שמחשבים אלו סובלים? כמו חימום עד רמה של "טיגון" כמו מחשבים ניידים רגילים? 4. ראיתי שרובם אם לא כולם מגיעים ללא כוננים כלל, אלא חיצוניים. ניתן להרחיב בעתיד זכרונות/הארדיסק? *מה העדיפויות במחשבים אלו מבחינת חומרה? HD גדול יותר/ אולי זכרון מעל 1G? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם וברוכה הבאה בשבילי ל-HWZONE :> ברצוני לשדרג את המחשב הקיים שלי, עם חשיבה לעתיד והתחשבות במצב הכלכלי המזוויע והמחירים שברצפה. מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: Operating System: Windows Vista Ultimate (6.0, Build 6002) Service Pack 2, v.113 (6002.lh_sp2beta.081017-1605) Power Supplier: G Pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E) Motherboard: ASUS P5K-VM Processor: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs), ~2.3GHz Memory: 2046MB RAM Display: Card name: NVIDIA GeForce 7300 GT Manufacturer: NVIDIA DAC type: Integrated RAMDAC Display Memory: 1016 MB Dedicated Memory: 248 MB Shared Memory: 767 MB DirectX Version: DirectX 10 דבר ראשון שחשבתי שעליי לשדרג בעקבות המעבר לוויסטה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Thunder Child,

מפרט ללא ציוד היקפי מלבד כונן קשיח, עד 4500 ש"ח 1393 ש"ח -SaPPhire Radeon X800 GTO 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL ABIT AN8 - (nFORCE 4) - ATX 705 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 801.9 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5X2 600 WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 503 Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP 134 סה"כ יוצא בערך 4100 ש"ח. לא מתוכנן OC. אין לי ניסיון עם AMD, להבנתי המעבד מקביל ל 3.0GB של אינטל? האם ניתן להשתמש בזכרונות מהירים יותר? יש לי מארז ENERMAX בן שלוש שנים עם 3 מאווררים וספק מקורי (נדמה לי של 350MW) אשמח לשמוע תגובות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מה המצב חבר'ה ?.. בעלה של דודה שלי מעוניין לקנות מחשב חדש וביקש ממני להרכיב לו מפרט אבל בגלל שאני כבר לא עוקב אחר החידושים האחרונים אני צריך את עזרתכם. יש לו מסך, ציוד נלווה ומערכת הפעלה חוקית על דיסק שהוא קנה בעבר אז הוא צריך מחשב נטו. המחשב שהוא רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבד ממש. הוא רוצה שכל משחקי הכדורגל יעלו לו על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לו (שיעבוד חלק) וגם ש - GTA IV יעבוד אצלו חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה אבל שיהיה שחיק ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. אה ושההארד דיסק יהיה 320GB ושלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 ש"ח. תודה מראש לעוזרים, משה …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום שלום אני צריך את עזרתכם בבניית שני מפרטים, אחד למשחקים ואינטרנט בתקציב של 3000 (אפילו פחות, עדיף פחות) כולל עכבר, מקלדת ורמקולים+ הרכבה המפרט השני לאופיס, אינטרנט ומוזיקה בתקציב של כ-2500 שקלים(עדיף פחות) כולל רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב בנוסף אני צריך הצעה למסך שטוח(דק) 15" או 17" בתקציב של 1500-2000 בהתאמה תודה לעוזרים, ביי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם אשמח לעזרתכם, תקציב: עד 2500 אם לא תהיה ברירה אז יותר. * מטרות המחשב?| : עבודות משרדיות - עבודה אינטנסיבית באינטרנט ובאופיס ותוכנות פשוטות באיזור ה12 שעות ביום.| משחקים -לא משהו רציני, | צפיה בסרטים-מעט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?|:עדיף 14 אינצ-לא קריטי אם מייקר משמעותית , רוב היום מחובר למסך חיצוני גדול יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?| לא משהו מיוחד, משתמש בעכבר חיצוני * משקל רצוי?|סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?| רוב היום מחובר לחשמל, עדיף שיהיה לפחות 4 שעות- לא קריטי אם מייקר משמעותית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?| HDMI, VGA * Bluetooth? |כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?| 500 GB , לא מבין בסוגים * כונן אופטי?| כן * האם דרוש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים (כבדים.. כלומר החדשים של היום) ובנוסף הוא רוצה מסך טוב (עדיפות ל EIZO). העיצוב והשקט לא חשובים לו -העדפה ל SKYPC צריך הרכבת מחשב + WINDOWS במעבדה לא מתוכנן OC תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בhd כאשר המחשב מחובר לטלוויזיה, אינטרנט וקצת משחקים כגון GTA' FIFA א) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? שימוש ביתי רגיל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280/1024 SAMSUNG SYNCMASTER 931B * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי ספורט, GTA * 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. ה…

18. עכשיו בקשר למסך: כמתוכנן צריך מסך LCD 17" אבל בגלל התקציב הנמוך יחסית (לדרישות המחשב) אפשר אולי להתפשר על מסך רגיל.. כרגע עדיפות היא ל LCD אז אם אפשר להתחשב ולנסות לדחוף את ה LCD הזה. העדפה לחנות: KSP, בגלל שהם מאוד מאוד קרובים לבית שלי, וגם בגלל שקיבלתי שם אחלה שירות בפעמים הקודמות.. עכשיו למחשב: צריך להחזיק משחקים חדשים, להפעיל אותם חלק ויפה (העדפה ל GeForce 6600GT אבל אפשר להתפשר..) אם אפשר לדחוף איפשהו ג'יגה RAM אז סבבה... מקסימום שיהיה 512.. מעבד 64BIT כמובן ואיתו לוח מתאים.. וזהו אני חושב אלה העדפות העיקריות שלי, תודה רבה לעוזרים...! דרך אגב אני לא חושב שאפשר לחרוג מהתקציב כי הוא היה 4000 ובוא נגיד שבקושי הצלחתי להעלות אותו ל 4500... חחח ושוב תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ברוס לי,

חודשים אני כבר מפנטז והגיע הרגע והשתחרר לי הסכום ורציתי את סנדי (בעיה כרגע) אבל בנוסף אני מתחיל להיות יותר ריאלי עם הכסף יש לי כבר כרטיס מסך NVIDIA GTS 450 בעקרון נדמה לי שלפי נטייתכם המערכת תבוסס על מעבד AMD 955 ואוברקלוק לא מתוכנן לכן אני מבקש המלצה ללוח אם ATX רצוי של ASUS עם SATA3 חובה ואם אפשר עם 4 כאלה מה שאומר בקר טוב נפרד ל-2 אבל לא חובה אם יש לאסוס לוח עם כרטיס קול טוב מהסטנדרט מה טוב כנ"ל לגבי הכרטיס תקשורת ןספק עדיף מודולארי אבל אם לא אז נתפשר. איכותי ולא יקר וזכרון עדיפות לGSKILL תודה מראש למומחים העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Dell Inspiron 15634 Laptop 8GB Memory 1TB Hard Drive Moon Silver לא מוצא יותר את המפרט הספציפי אונליין (לפחות לא הזהה) כי הם סיימו את המלאי והעמוד הוסר. הוספתי קבצים עם הפרטים הטכניים. מעבד INTEL CORE i7-4500 cpu 2.4GHz 8GB RAM הכול בקבצים תכלס.. עלה לי 740USD באפריל. רוצה למכור אותו ולקנות משהו קטן יותר שמתאים לנסיעות. תודה!!

21. Started by emperor,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אבל ניתן לחרוג ממנו, לא בהגזמה כמובן. אני מעוניין במחשב אמד 3200+ , לוח אם nforce4 ללא sli. מה אתם ממליצים לגבי הכרטיס מסך. אני די סגור על ה6600 gt . אני צריך ציוד הקפי כולל מסך, חשבתי על 700p של LG אשמח לקבל הצעות למפרט תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by woodi,

אז ככה, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, עריכה תלת ממד (בקיצור הרבה כוח). התקציב שלי הוא בסביבות ה-12K-10K (אם העדפה לפחות). נורא חשוב לי כרטיס גרפי חזק ,מעל 4GB RAM , ומעבד שיכול לסחוב... אני כבר 8 שנים עם thinkpad r-40 ולא ברור לי איך הדינוזאור הזה מצליח לסחוב על הגב שלו את PRIMERE ואילוסטרטור עם 512MB ובכלל אני כמעט ולא יכול בלי ה TRACKPOINT שהם (שהרוב שונאים או לא מבינים למה זהטוב בכלל), אבל הוא בשלבי גסיסה והגיע הזמן לשדרג. ההתלבטות שלי היא בין dell precison m6400 שבארץ עולה בסביבות 14K שזה נורא יקר ומעל התקציב שלי אבל מבחינה טכנית הוא עולה על כל הדרישות. LENOVO THINKPAD w700 שגם כן די חזק קצת פחות עונה על הדרישות לעומת הדל, אבל עדיין יקר באותה המידה, ואני אישית חושב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by itzikhen,

מארז- card reader ezcool מאוורר 25cm+לד ספק כח- a/pfc 550w fan 12 ci-power cwt לוח אם-p7p55 delx p55 asus מעבד- אינטל 2.8ghz 8mb core i5 1156 quad 760 מאוורר למעבד- 775/1156 cold bit זיכרון- kvr kingston 2 gb ddr3 X2 כרטיס מסך- nvidia geforce 450gts 1g- ddr5 cyclone msi דיסק קשיח -500gb sata2 32mb c/g wd דיסק קשיח- 1tera sata2 64mb c/d wd צורב- gh24ns50 שחור SATA LG DVDX24 DL כרטיס-3ext+1 int firewire pci מערכת הפעלה-win7 home premium heb 64bit הצורך שלי הוא לערוך וידאו בפרימייר cs5 או באדיוס, משחקים לא מעניינים אותי סך הכל 5,470 באייבורי. המערכת טובה? מספיק חזקה לעריכת וידאו? תעבוד בצורה שקטה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by evman007,

ככה יש לי מחשב לא משהו בלשון המעטה רציתי חוות דעתכם בשדרוג מעבד-דיורון 1.3 קוראים לו amd 2000 לוח-ecs k7sem זכרון-256 מהירות 333 כרטיס מסך- xfx 5200 סידי צורב עכבר אופטי מקלדת לוגיטק מסך- mag 770v הארד דיסק-אחד 40 גיגה השני 120 מארז גנרי 300 וואט אני חשבתי בכיוון כרגע של שדרוג לוח וזכרון בסביבות 1000 שקל כי אני לא גיימר מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים