ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! אני מתלבט בין הנייד הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a460m.htm עם תוספת ל - 6 ג'יגה זיכרון לבין זה http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html המחיר לא משנה....ל HP אני כמובן אוסיף ל 3 שנים אחריות. בכל אופן הנטייה שלי היא ל DELL, ואני רוצה בבקשה לשמוע חוות דעת שלכם, מאד חשוב לי. אני סטודנט גיימר (לא כבד...), ולמיטב הבנתי המעבד ב DELL חזק יותר כי יש לו תדירות גבוהה יותר, עם אופציה לטורבו (הלואי והיה לי מושג מה זה אומר..) בין הכרטיסי מסך הבנתי שאין הבדל משמעותי. אשמח לשמוע מה אתם אומרים המון תודה!!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תקציב עד 6000 שח. קבצי תמונה של של 6 גיגה JPG ולעיתים רחוקות קבצי RAW 12 GB אפשרות לשני מסכים. בלי משחקים בכלל.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, משחקי אינטרנט, קצת המרות וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות נטבוק נחמד של ACER עם מעבד N450 ועוד פיצ'רים מעניינים ולא חשובים הבעיה היא שיש לו רק ג'יגה אחד זיכרון פנימי והמחשב זז לאט גם כאשר אני מעוניין לבצע פעולות אלמנטריות כגון גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים חשבתי לשדרג את הזיכרון ל2 ג'יגה אבל אין לי מושג מה המחירים, היכן קונים ומה הדברים החשובים שצריך לדעת לפני שקונים זיכרון למחשב נטבוק (ולפני שאתם שואלים- יש אפשרות להתקין עד 2 ג'יגה על הדגם הספציפי שיש לי) בנוסף- האם זה בעיה להתקין זיכרון פנימי למחשב נטבוק לבד, או שכדאי לבצע זאת במעבדה בתשלום נוסף? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו: זה החדש מבניהם, עם מעבד i3, דיסק 320GB ו2GB DDR3 זיכרון Fujitsu-Siemens, Lifebook AH530 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00003MfMBEyZ_skV3hRC_CfqWrK:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31488+32447&pr=QJ5&id=4320925 וזה היותר ישן, מעבד T4300, דיסק 500GB וזיכרון 4GB DDR2 Fujitsu-Siemens, Amilo LI3710-5 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00003MfMBEyZ_skV3hRC_CfqWrK:12bbi68k5?id=4277083&pr=QJ5&N=2%2031488%2032447&sgID=10 מה עדיף?, מחשב יותר ישן אבל עם יותר זיכרון ודיסק יותר גדול או מחשב יותר חדש עם פחות זיכרון ודיסק יותר קטן?, ההבדלי מהירות בניהם משמעותיים? המחשב מיועד בעיקר ל…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום מחפש נייד לשימוש בסיסי משרדי בעיקר אינטרנט, מוזיקה,סרטים אפשרות לחבר ל-LCD. עניין המשקל ומשך סוללה פחות חשוב, ישומש בעיקר בתוך הבית. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי מסך קיים : SAMSUNG FULL HD 22 המחשב בחדר שינה : חשוב מאד שקט . חיבור HDMI למסך משחקים קלים - צריך להריץ משחקים כמו FIFA 2011 GTA IV לא הכרחי הגדרות מקסימליות . מעבד INTEL בלבד כרטיס מסך עדיפות ל NVIDIA תקציב עד 2500 ללא חריגה ללא ציוד היקפי מארז : קטן יותר מהרגיל עדיף אבל לא הכרחי
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הסוללה שלי במצב שהיא מחזיקה בסביבות 10 דקות, אז הגיע הזמן להחליף אותה. אני מעוניין לקנות 9 תאים, וקצת מבולבל אחרי מחקר קצר בנושא. האתר של דל ישראל מפנה למוצר הזה באירופה, מאוד יקר ולא ברור איך קונים את זה בישראל: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=451-10411&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=8&~ck=dellSearch#Overview בזאפ לעומת זאת יש רשימה של סוללות "חליפיות" במחירים קצת יותר שפויים (http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-replaptopbattery&keyword=d830&orderby=price ). יש למישהו ניסיון עם סוללות חליפיות למחשב הזה? בכל חנות יש נתונים שונים לגמרי, מה מומלץ מבין החלופיים?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. מבקש המלצה ללוח עבור שימוש כללי, גלישה , מסמכים, קצת סרטים , לא שימוש כבד. עבור מחשב עם מעבד : AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX אבקש לדעת מה עדיף : 1. Gigabyte GA-880GM-UD2H 2. Gigabyte GA-MA78LM-S2H 3. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H בתודה מראש על ההכונה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים הבאים: אינטרנט,סרטים ו-OFFICE בעיקר. מצד שני אני כן מעוניין במחשב חזק שירוץ מהר, כיוון שיתכן שישמש אותי גם לתכנות. בכל מקרה, משחקים, בטוח שלא. אשמח לקבל הצעה למפרט טוב. בין 1000-1500 אם אפשרי (לא כולל מסך). אם צריך לחרוג, נחרוג. בנוסף, איפה מומלץ לקנות? אייבורי, נכוויתי מספיק פעמים... KSP זה טוב או שזה אותו ח#$? תודה.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, לשם סקרנות בלבד חוץ מכך שכרגע הנטבוקים בדעיכה עקב עליית ה-Tablets שלדעתי לפחות, היא בזכות התלהבות ראשונית מהגד'ט "המגניב" הזה. למרות הטכנולוגיה המרשימה הזאת, שמצליחה לדחוס ציפסט לא רע בכלל עם כרטיס מסך מובנה טוב שיכול להריץ הרבה משחקים טובים (אומנם לא חדישים אבל עדיין) לא ראיתי הצלחה מסחררת - או שלא ראיתי טוב? האם לדעתכם תם עידן הנטבוקים? או כשתיהיה ירידת מחירים הנטבוקים עם טכנולוגית הION יעשו מהפך?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול, יש לי כל הזמן איטיות מחרידה בעבודה עם הLENOVO X200 ונדמה לי שזה הHDD 5400 שלי. בבדיקה בHD TUNE הוא קורא 70 מגה לשנייה. יש סיכוי שבשידרוג ל7200 יפתח צוואר הבקבוק? אני עובד על W7 64 BIT. המון תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ישן שמת שבק חיים ולא שווה לי לתקן מה שכן אני מתכנן לשמור בו זה את המארז הצורב DVD ואת הדיסק קשיח הקטן (160 גיגה שישמש לגיבוי)מחפש מחשב שיהיה לא ממוקד רק משחקים כך שיהיה לו גם מעבד טוב למשימות כלליות כגון ישומי OFFICE PHOTOSHOP וכו'. את הכרטיס מסך אני מוכן להוסיף בעתיד אם יהיה שווה לחכות אבל אז התקציב שאני מוכן לשים על המחשב זה K2.7 כרגע יותר חשוב שיהיה לי מחשב במקום זה שמת שיוכל להריץ סרטים ולא הרבה מעבר. אז אני מוכן להשתמש בכרטיס מסך OB. אני עוד מתלבט בקשר לתכונות כמו USB3 כי הבנתי שלא אוכל להוסיף אותו בעתיד אם הוא לא מובנה בלוח אם?? בכל מקרה אני רוצה מפרט מ KSP (החנות הנורמלית היחידה באזור שלי) וחשוב לי מחשב שקט! אני מוכן להשקיע ולשפר את המחשב בעתיד כל…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 6K למשחקים 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גמיש - לכל כיוון. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומולטימדיה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים, ריבוי לשוניות בגלישה וכן ריבוי מסמכי אופיס ומצגות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1080 לפחות * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מה שחדש היום בשוק, וגם בעתי…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנה מחדש של המחשב הנייד, אני מנסה להתקין אותו מחדש והוא אומר לי שהגירסה יותר ישנה. אני חייב להתקין אותו מחדש והוא לא נותן לי. מה עושים? אגב,איך אני נותן לו בוט מהסידי ישר כשאני מאתחל את המחשב? לא ראיתי אפשרות כזאת שם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עברתי על המפרטים וזה רק עשה אותי יותר מבולבל . אני לא מבין גדול ככה שאם תתנו לי מפרט שיריץ משחקים כבדים במיוחד עם רזולוציות גבוהות , אודה לכם מאוד (קרייסיס אולי? ) התקציב גמיש .4000שח +-. יכול גם לעלות בכמה מאות שקלים . לא עושה OC חשוב לי שיענה על כל צרכי המשחקים הכבדים במיוחד . לא נעול על חנות ספציפית.אני מוכן לקנות חלקים מחנויות שונות . ללא ציוד היקפי..מסך, מקלדת, עכבר וכו'. תודה רבה מראש .
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך המחשב הזה לסטודנטית אינטרנט סרטים וכו מישהו שמע עליו ? HP G62--a10EJ ומה ההבדל בין הדגמים של החברה זה אותו מפרט HP G62-a30SJ פה הכרטיס מסך של אינטל והמחשב הזה יותר יקר HP G62-a40SJ בדיוק אותו מפרט אבל יותר יקר בהרבה לא הבנתי את זה המחשב קל שזה מצויין בערך 2.2kg
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, להלן הצרכים: * תקציב ~3500 ש"ח * קנייה בישראל * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך 6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לא חובה אבל כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות מה אתם מצליחים להרכיב ואיזה חלקים תמצאו הבסיס צריך להיות לוח mini itx מעבד אטום עם מעבד ION של נוידיה ואז 2 גיגה זכרון וחובה משהו עם יציאה HDMI לא צריך כוננים אופטים צריך מקום פנימי לחיבור של לפחות 2 הארד דיסקים ורצוי יותר ולסיום מארז שעדיין יהיה קטן הנה משהו שבניתי אבל זה נראה די בלאגן המחיר גבוה מידי ובכלל בארץ יעלה פי שתיים Uploaded with ImageShack.us מה שאהבתי זה המארז שבנוי ל מיני ITX ובכל זאת יש בו מקום ל 6 הארד דיסקים ככה שיש מקום לעתיד להוסיף עוד ועוד סרטים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112265 והלוח http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131663 אטום עם ION ו HDMI אני שם לב…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בהרכבת מפרט בתקציב של 2000-2300. כמה שיותר חזק במחיר הזה, יותר טוב. חשוב לי שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן (בקודם שלי נשרף המעבד בגלל קירור וספק מחברה עלומת שם). דרישות כלליות: +דבר ראשון אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, שיהיה כרטיס מובנה בלוח או במעבד העיקר שיריץ סרטי HD כמו שצריך!! +שיהיה יציאת HDMI בלוח אם וכרטיס קול 5.1 עם תכלס 6 יציאות סאונד ולא 3. +לא צריך בכלל ציוד היקפי! +לא צריך CDROM. +שיהיה נפח סביר (1T). +חשוב לי לא פחות שיחזיק טוב מבחינת קירור וטכנולוגיה...ז"א אוברקלוק אולי בעתיד USB3 ודברים כאלה. נראה לי שאפשר להרכיב מחשב חזק במחיר כזה בהתחשב בזה שאני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים!!! אשמח לקבל גם המלצות לגבי חניות טובות וזולות אם משהוא מכיר. אני ד…
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
זה המפרט שלי Mainboard : Intel DQ965MT Chipset : Intel Q963 Processor : Intel Core 2 Duo E6600 @ 2400MHz Physical Memory : 2048MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® Q965/Q963 Express Chipset Family Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 (500GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7240S Monitor Type : LG Electronics E2250 - 22 inches Network Card : Intel 82566DM Gigabit Network Connection Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7600 (32-bit) DirectX : Version 11.00 (בקשר לספק אין לי שמץ של מושג גם לא כתוב עליו כלום =\ ) אז ככה : אני צריך עוד 2 ג'יגה זיכרון תואם למה שיש לי כבר וכרטיס מסך שיכול לסחוב משחקים בינונים counter strike עד 5call of…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 7K למשחקים בגלל שאני כבר הרבה זמן לא בתחום אני צריך עזרה דחופה הקניה מתבצעת בעוד מס ימים באייבורי תודה מראש על העזרה 1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח רק אם ממש צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבידים COD קריסיס וכולם א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול בתקציב חשבתי על Samsu…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני טכנאי מחשבים וחבר ביקש ממני מפרט חזק למטרת עריכת סרטי וידאו ארוכים ,אבל לא סרטים רגילים אלא סרטי HD באורכים של מעל שעה . השאלה האם העובדה שמדובר בסרטי HD דורשת מפרט חזק יותר מאשר המפרט הבא מתוך המפרטים הממולצים. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133227§ion=293&target=רב%20תכליתי או שאולי גם מפרט זול יותר יספיק לא דרוש מסך או ציוד היקפי תודה איציק
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה אני כבר כמה ימים מחפש מפרט מושלם אני צריך מחשב רצוי עםIntel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core או יותר חזק. אני צריך את המחשב די דחוף אז יותר מאוחר אני מתכנן להוסיף לו כרטיס מסך טוב (בהנחה שאין תקציב לכרטיס מסך טוב עכשיו) ובעתיד לקנות לו מסך טוב (יותר ממה שיש לי היום) ולחבר אותו לטלוויזיה (אולי זה רחוק בעתיד) אבל אני לא מצליח להרכיב מפרט כזה. בבקשה אני צריך עזרא תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-