ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BFBC2 Cod- Black Ops, שיצא BF3 ו MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כי גם ככה זה גבולי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO, Battlefield, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22"/24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאות ספורים - רק אם יש באמת עניין. 2. מה שימושי המחשב? שימושים משרדיים, המטרה העיקרית שהמחשב ירוץ מהר גם בזמן עומס - ושחומר הגלם יהיה איכותי, שלא יתקלקל מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש. מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, מסך. מי שלא מבין בזה לא חייב לעזור בזה ויכול לעזור רק במפרט המחשב, ובכל אופן אין לי קנה מידה למחירי השוק של הפרטים הנ"ל - והם לא קשורים לתקציב של המחשב בהרכבה. אנא ציינו את מחיר הציוד ההיקפי בנפרד ומשם נתקדם. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/אופיס/קצת עיבוד תמונה * גודל המסך? 14, לא משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? היה נחמד למשהוא מעבר ל 1366 אבל מתחת לFULLHD, הבעיה שזה לא ממש קיים אז נסתפק ב1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע זה נחמד אבל לא נחוץ * משקל רצוי? מתחת ל1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות אמורים להספיק, כמה שיותר יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם היה אפשר להכניס בתקציב SSD 256 היה אידיאלי, אבל זה כנראה לא אפשרי אז כנראה נעדיף 500GB + SSD קטן * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זקוקה למחשב נייד, שיהיה משני לנייח שיש לי עד 2000 ש"ח (כולל וינדוס) למטרת אינטרנט +שמיעת קבצי אודיו ברכב תוך כדי נסיעה (הרצאות מוקלטות של הלימודים) ולכן חשוב שהרמקולים יהיו טובים (ולכן גם ירדתי מקטגוריית המיני נייד אלא אם כן יש למישהו המלצה) בחנויות שהייתי אין אפשרות לבדוק את הרמקולים, אז זה די קנייה של חתול בשק... :s05: **חשוב: זכרון עבודה של 2 ג'יגה ומעלה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, עדיפות לנמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לקולנוע ביתי עם עדיפות לשקט וארדיסק גדול מחיר נע בין 6000-10000 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם חברה על הנייד הבא? אני צריך להזמין היום מארה"ב תקציב שלי זה עד 850 דולר השימושים שלי זה לימודים, אינטרנט, משחקים פשוטים כמו פיפא ומנג'ר, סרטים. אני די סגור על זה שאני רוצה 14 אינץ מה דעתכם על המחשב הבא של סוני: http://www.buy.com/prod/sony-vaio-vpccw21fx-w-14-laptop-intel-core-i3-330m-2-13ghz-4gb-500gb/q/loc/101/213753266.html או זה של אסוס http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5648467 מה עדיף? יש המלצות אחרות? תודההה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה, כמובן כתלות במחיר ובזמינות , להחליף את המסך בלפטופ HP שבמפרט במסך FHD. האם אפשרות זאת קיימת? האם אני יכול לרכוש מסך FHD בגודל המתאים ופשוט להרכיבו במקום המסך הקיים? האם תהיה בעיית תאימות? בקיצור: האם זה אפשרי? אל תשאלו אותי למה לא קניתי FHD מלכתחילה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! (אני בחו"ל כעת) אני מגיע לאחר חיפושים רבים כעט אני עומד על שני חברות או asus G50VT-X6 ----- או xps dell asus - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220483 dell באתר שלהם המפרטים הם פחות או יותר אותו דבר: מעבד: 2.4/2.5 שניהם 45 נונומטר ו3 מגה (של אינטל) זיכרון פנימי 4 גיגה רם הארד דיסק 7200 רזולוצית מסך לdell 1400-900 ל asus 1650-1050 דעה אישית: מה שאני רוצה בעצם לקנות זה שילוב של מחשב גיימרים ושילוב של מחשב דק ומעוצב (בשונה מגיימרים שהם מאוד עבים) הבעיה זה שב asus המחשב זה של גיימרים מוחלט והוא מאוד עבר שבשונה מdell הוא מאוד דק וקוסמטי מאוד החיסרון שבזה שב dell אני מקבל כרטיס 8600m gt ששמעתי עליו שהוא בכלל לא מוביל בתחום של משחקים ויש לו …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם I7 920 בתוך לפטופ יהיה חם מדי? מדובר בלפטופ הזה: http://www.xoticpc.com/custom-gaming-laptops-notebooks-intel®-core-quad-nehalem-laptops-ct-95_51_271.html הכוונה שלי בחם מדי היא שהמעבד למשל לא ינצל את מלוא כוחו בגלל החום או גרוע מכך, יהיו מסכים כחולים וכו'. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 15.6 לעבודה בסיסית של אינטרנט מוסיקה וסרטים זמן סוללה ומשקל לא קריטי המחשב רוב הזמן יהיה בבית אחריות חשוב שיהיה 3 שנים! אפשרות שיהיה בחירה של צבע (כמו אצל דל) אני חשבתי על הדגם של ה1545 עם הT6500 ו4500MHD זיכרון והארידסק ממש לא חשובים כי זה תמיד ניתן לשינוי אך ראיתי באיזה דיון פה משהו על טיב שרותם של דל בארץ אז לרגע נרטעתי תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי למחשב משחקים הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 ספק hec 300W (אין כרטיס מסך) אני רוצה לשדרג את המחשב הזה למחשב משחקים ב2000 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב ישן, פנטיום 3, המחשב עושה הרבה בעיות לכן החבר רוצה לשדרג את המחשב. לחבר שלי יש הרד חדש, צורב חדש, כרטיס מסך geforce400 ואפילו מארז חדש עם ספק 400w. הוא צריך סה"כ לוח אם, מעבד וזכרון. הוא מעוניין במחשב שיספק את הצרכים של אינטרנט, סרטים וכד'. משחקים כמעט הוא לא משחק. על מה תמליצו לו? המליצו לו על סמפרון אבל התושבת של הסמפרון היא מיושנת, המליצו לו על סלרון אבל טענו שסלרון מאוד חלש, גם אם מדובר ב סלרוןD. למרות שהיתרון הוא ביכולת לקנות מעבד מתקדם בעתיד. בקיצור בתקציב של 1500 ש"ח על מה תמליצו לחבר שלי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי. יש לי כרגע hd 4890 ואני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש בסביבות 800-900 שקלים. הכרטיס מיועד לגיימינג. איזה כרטיס הכי טוב בקטגוריית מחיר זו? חשבתי על r9 270 או r9 280 מיד שנייה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך בהכל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Smite,heathstone, borderlannds 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב מיועד בעיקרון למשחקים ולא מתוכנן OC. יש לי שתי הצעות למפרטים שאנשים הרכיבו בשבילי. אחת מבוססת AMD והשנייה בוניה על אינטל. מבוסס AMD מבוסס אינטל אופציה לשנות 1950PRO במידה והכרטיס יימצא יותר משתלם מהXT מבחינת מחיר/ביצועים. עכשיו מרבית האנשים שהתייעצתי איתם עד עכשיו הולכים בצורה די עיוורת אפשר לומר למפרט של AMD בגלל השילוב עם ה8800GTS. רציתי לדעת מה אתם חושבים, בעיקר עם האי ודאות הענקית שיש לגבי הDX10. מה גם שבמפרט השני יש מעבד הרבה יותר טוב. האם ללכת על ההצעה הראשונה או השנייה? מה עדיף? תודה מראש על כל עזרה שהיא.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבחירת מחשב לשימוש כתחנת מדיה ביתית. המחשב יושב באופן קבוע בסלון ומחובר לטלוויזיה, לפיכך נדרש שיהיה קטן ככל האפשר. על המחשב להיות בעל נפח הארד-דיסק גדול (כ-750 ג'יגה לפחות). ייעודו המרכזי הוא לאחסן כמויות גדולות מאוד של תמונות (כ-100,000 כיום), קבצי מוסיקה וסרטים. בנוסף המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים, ובמקרים רבים נדרשים חלונות רבים הפתוחים במקביל. המחשב אינו משמש כתחנת משחק למשחקים הדורשים משאבים רבים. יציאות נדרשות - HDMI, VGA, כמובן USB3. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה שתגיע עם המחשב - אטפל בזה בעצמי. לגבי התקציב - עד 2000 ש"ח. כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך..... תודה רבה וחג שמח! עמית - - - תגובה אוחדה: - - - המליצו ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב די חזק (כנראה XP+2600) ואני מתלבט לגבי לוח אם אני כמעט ולא משחק במחשב, חשבתי לקנות לוח אם מעולה ובעתיד אני אוסיף כרטיס מסך טוב כי אני דל תקציב כרגע. האם בכלל ניתן לעבוד עם מחשב ללא כרטיס מסך בכלל (גם לא מובנה) רק בשביל אינטרנט, סרטים?? כי פשוט חבל לי לקחת לוח מאעפן עם כרטיס מסך מובנה כי אין לי צורך כרגע בכרטיס מסך ואני מעדיף להשקיע את הגרושים שלי בחלקים האחרים ואם אני ארצה להוסיף בעוד כמה חודשים כרטיס מסך או לשדרג תהיה לי בעיה עם הלוח אם המאעפן עם הכרטיס מסך מובנה שסתם ישתה לי מהזיכרון , אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. מה לא יהיה עדיף לקנות לוח אם עם יכולות טובות ואולי PCIEXPRESS ובעתיד לשים כרטיס מסך ? מה אתם הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי לפטופ חדש יחסית של לנובו (y510p) ובזמן שאני משחק במחשב (CS:GO)אם זה משנה.. המשחק דיי מקרטע לי שהמחשב לא מחובר לחשמל. הבנתי שזה תופעה נפוצה בניידים רק רציתי לוודא את העניין..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 4000 , אפשר לחסוך 2. המחשב משמש לתוכנות אדובי CS6 , וגלישה (עדיף עם אופציה עתידית ל3D) 3. ללא ציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. רמת השקט: 7 6. מתוכנן אוברקלוק (OC)(בינוני) 7. ללא מערכת הפעלה, אך עם הרכבה 8. עדיפות לחנות אמינה בצפון הארץ(צפת והאיזור) עם אפשרות חלוקה הוגנת לתשלומים. 9. יש צורך בתמיכה בחיבור USB3. 10. מעוניין במחשב בעל רכיבים חזקים שיאפשר שדרוג בעתיד הרחוק, דרוש מעבד I7 \ I5 המחשב מיועד בעיקר לשימוש בתוכנות אדובי ותלת מימד. זה המפרט שהרכבתי לבד [אחרי מחקר מעמיק] האם הרכיבים תואמים זה לזה? האם יש מקום לחיסכון באיכות הרכיבים? האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? מעבד אינטל :Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המחשב HP Pavilion 11-n001ej האם מומלץ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Battlefield, Overwatch ומשחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-